Vigtigste > Cykling > Cykling hver dag - praktiske løsninger

Cykling hver dag - praktiske løsninger

Hvad sker der, hvis du cykler hver dag?

Fastcyklingstimulerer og forbedrerdithjerte, lunger og cirkulation, reducerendeditrisiko for hjerte-kar-sygdomme.Cyklingstyrkerdithjertemuskler, sænker hvilepuls og reducerer fedtindholdet i blodet.Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Jeg gjorde det, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. For at gøre dette har vi indgået et samarbejde med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solide, praktiske råd, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring for at tro, hvad han siger han er også en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på en cykel, og det færdig er et tæt på en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Under alle omstændigheder, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.Perineum indeholder også de store blodkar og din pudendale nerve, som giver følelsen af ​​området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der skaber sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form synes det rimeligt at skabe forbindelse mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du har set før, de foreslog, at Anthony nedbryder dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, jaJeg tror, ​​vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel foretager en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter gik jeg af, og jeg indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så til sidst tror jeg, at der ikke skete noget langsigtet, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarige skader, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en mærkelig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have cyklet, hvad er den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du nu kommer på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt medføre nogle langsigtede skader, men sund fornuft tager over, og når det sker så bare få den rigtige cykelpasning og den rigtige sadel. En enkelt følelsesløshed derefter vil ikke forårsage nogen langsigtet skade på fornemmelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende.

Det næste emne ville være erektil dysfunktion, og i betragtning af hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du nu er en cyklist og i en sådan alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være: 'Åh, dette er min sadel bare på grund af cykling.' Det skal være sådan, at jeg ikke begraver mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud. Du synes godt med det faktum, at det ville være ret vanskeligt at påføre den slags skade på din pubic nerve, som derefter ville føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den underlige følelsesløshed, der påvirker dit perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktion.

Faktisk vil det ikke give dig erektil dysfunktion. Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektil dysfunktionsbehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld.

Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer.

Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes for prostatakræft forkert. En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blod test en prostata-specifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde den blodprøve, den er kunstigt forhøjet, og så har du en hel række tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance for det kunne blive påvirket en smule, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, er der mange molekylære markører for prostatacancer, cykling og motion, der ikke gør nogen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatacancer, så cykling er god. Du bliver bedre, det forbedrer din hjerte-kar-sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke forkert screening af prostatakræft.

Og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det.

Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere. Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen.

Så kan I to beslutte, om de vil gå videre eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt.

Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler, som du kender, tidlige tilfælde, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har bekymrende symptomer, skal du ikke gå i panik, ikke begrave hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af hvad problemet er, hvis der er nogen røde flag at handle på, og hvis du har brug for det. Så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatakræft, men prostatakræft er stor for en stor del af cyklister Problem bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og derfor har brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om dig men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet.

Vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke bliver tynde. Gs er sandsynligvis det største problem, som vi alle vil stå over for. Nu har jeg sandsynligvis givet lidt for meget information, end jeg har givet dig fortalt om min følelsesløshed penis i vindtunnelen Men jeg tror, ​​i den forstand, at vi måske alle skal prøve at føre en samtale, med måske vores venner i klubben, der kører den i weekenden, har i det mindste denne artikel, jeg tror, ​​det ville være positivt. Udgangspunkt. Sørg også for, at det giver mig store tommelfinger op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan klare det første problem med døvhed direkte.

Er cykling hverdag dårlig?

Selvomdagligetræne somcyklingvil forbedre din hjerte-karsundhed, løft dit humør og boost din kondition,dukan nemt træde en time om dagen og ikke tabe et pund.

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Ridning kan tage alle mulige former og størrelser, men hvis du virkelig er presset til tiden, kan du bygge en ordentlig tur på 30 minutter. Nå, vi troede, at vi ville prøve det og se, om vi kan få en ordentlig tur på bare en halv time, tag en undersøgelse i gcn-appen, hvilken tur du foretrækker. Da omstændighederne ikke er de samme for alle, vil vi vise dig nogle eksempler på det virkelige liv på, hvad vi som gcm-moderatorer gør, når vi kun har 30 minutter til at lave itapenlets til at cykle sko 30 minutter, det er ikke meget lang tid at få en at lave ride på vejen.

Jeg troede, det ville tage mig 30 minutter at bare komme ud af døren med mit udstyr på Mypike, det ville være ret meningsløst for mig ireckona turbo-session, jeg tror, ​​jeg kan gøre en rigtig anstændig session på 30 minutter på turboen med at få ændret og brusebad efter en kort skarp session i 2040'erne, og det gør jeg bare så ofte som muligt med opvarmning og afkøling, så jeg gætter på, at jeg kunne lave 10-15 sæt, som jeg kunne gøre for at blive organiseret, så jeg gå og gør dig klar gør mit udstyr klar og min cykel klar okay jeg synes det er den hurtigste ting jeg nogensinde har flyttet for lidt over to minutter siden, og tiden kan ses i garagen, min session er startet min wahoo ok så jeg er på cyklen tog lidt længere tid forventede jeg næsten fire minutter, men jeg har penge og jeg har virkelig brug for at tænde blæseren, fordi jeg har lyst til h Men det bliver temmelig varmt, så jeg tænder dette, okay, så jeg er fire minutter og 30 sekunder i min opvarmning nu, jeg har tænkt 20 sekunder, før jeg starter min første indsats, okay nu er det min tur, jeg føler ng lidt mindre stresset, jeg mener, jeg havde ikke den bedste opvarmning, jeg har normalt gode 10-15 minutter, men ja jeg tror, ​​vi kommer ind i disse første aktiver, jeg tager dem først lidt let og så får vi ind i dem, så jeg har fire sekunder, så jeg må hellere gå væk det meste af tiden, jeg ved ikke engang hvilken ugedag det er, så giv mig 30 minutter, og du ved, det bliver en smash fest, hvis det er koldt udenfor og Jeg vil ikke være udenfor. Jeg har været der for længe, ​​eller jeg har noget at gøre med familien, jeg ved, jeg skal gøre det hurtigt, så jeg puster normalt trafikprop for at komme til zonen skal ændres, vi skal ramt det, vi er nødt til at ramme målet lige, når jeg kommer ud af døren, ikke noget rod omkring to tre minutter bare for at blæse spindelvævene ud af mine ben for at varme mig op, blive komfortabel på cyklen og derefter tempoet med en puls på 120 til 140 i fem minutter bare for at få mig til at bevæge mig, så jeg kan forberede mig til den træning, jeg skal til, så vi har tre minutter til at trykke på omgangstimeren bare for at stå op. I de næste fem minutter vil jeg opretholde en dejlig høj kadence. Jeg vil ikke anstrenge musklerne for meget, især når du ikke har meget tid, du ikke ønsker at fokusere på at mestre Biggear for at få puls super højt ud af porten, du vil bare holde tempoet i en iskold kadence nå høj kardiovaskulær træning stress ikke nødvendigvis hele kroppen, der kommer senere om et par minutter, passer ind i en tur på 30 min. Det bliver svært, men jeg tror det er gennemførligt, og jeg vil benytte dette som en mulighed for bare at have en dejlig cykeltur, sprede mine ben, udøve mine lunger, være en med naturen, et fredeligt øjeblik midt i en måske ret stressende arbejdsdag ja ja mine dage er stressende, de er bedre, skift tøj. Hold på vent, du er ikke her, se væk for en anden smule privatlivshjelme checkokay, jeg er klar, jeg er væk, jeg er ude af døren, jeg er ude i det fri åh føles godt at være ud nu, det tog mig to minutter at blive klar, fordi jeg skar alt det forbandede just-kit ud af døren på cyklen, jeg tillod mig 13 minutters køretid, som jeg vil gøre en måde på mine lokale gader, og jeg gjorde dette fordi jeg ikke vil vælge en løkke, der kan være længere, end det sandsynligvis ser ud på papir, og også fordi det betyder, at jeg ved, at jeg bare skal vende om og komme tilbage, så jeg kan være tilbage til tiden, så hvis jeg gør 30 minutter? i en retning 13 minutter tilbage, det er 26 minutter samlet rejsetid, så jeg har de to minutter klar til at blive klar, tillad mig to minutter mere at skifte bagefter, fordi jeg har et meget vigtigt møde efter det, så jeg er nødt til at sørge for at jeg ' Jeg er tilbage i tiden, så alle skal være i en god position til at køre en tur i absolut høj kvalitet på 20 minutter 26 minutters køretid, jeg slap væk i en halv time, jeg fik cykelsko, men jeg er ligeglad, jeg besluttede at skrive en sang om det at skrive jeg har våde våde våde våde cykelsko og ville virkelig have mig til at synge for bluesnow min 30 minutters træning, jeg kommer ud og går op ad nogle bakker i bad, hvor jeg bor, fordi de er virkelig tæt, så kan jeg forhåbentlig gør en god 10 minutters vo2 max-anstrengelse i dette vindue, hvad skal jeg gøre? fordi det tager mig 10 minutter at blive klar, så jeg har kun 20 minutter tilbage til at klatre op inutes, gennemsnittet er 10, det er svært, men jeg tror, ​​jeg kan gøre to anstændige reps her, omkring 380400 watt, og så er det cirka 10 minutter på denne slags vo2 max endstop-samtaler var jeg på turbo 19 og et halvt minut nu stoppede jeg med at tælle, hvor mange 20 sekunders indsats jeg lavede, men jeg begynder at vågne op, jeg sværger, min hjerterytme stiger, så jeg får en god træning, tror jeg Jeg sidder fem mere, så det vil betyde yderligere fem minutter åh nej, jeg er nødt til at køle ned, ja fem mere, og derefter to minutters nedkøling, bare drej benene og se om jeg kan bevæge mig på bare tre minutter, der vil være næsten alt okay lad os gøre lidt mere indsats, jeg ønsker det lidt nu, men jeg er kun på farten i en dejlig, let ti minutter sen Virkelig, jeg fik mig færdig herovre det sekund, lavede min anden rep og uret foregår ca. 26 minutter, hvilket betyder, at jeg har fire minutter til at komme hjem og blive ændret, det er en dum idé oh godoh , Jeg må hellere lade mig fnise så meget for et køligt downokay, så jeg er ikke på vej i syv minutter, men jeg troede, jeg bare stoppede, fordi jeg fandt nogle gode brombær.

Jeg mener, at jeg normalt kommer her om efteråret for at plukke dem være så tidligt i sæsonen for at være ærlig, og og jeg har lige bemærket dem her, jeg bliver nødt til at stoppe og se, jeg prøver dem bare meget saftige, men alligevel en smule tær en ej heller kunne de have været stående lidt længere i to uger. Jeg synes det er godt at vide alligevel. Jeg knækker bedre, fordi det på en eller anden måde bruger lidt dyrebar tid. Jeg er meget glad for at have dette som en lille fræk tur i min frokostpause til dig til siger bjerget er en stejl stigning, undervurder det ikke helt op til midten af ​​Myride og Carrick på skjorte og lige på broen over floden nu, og som du kan se et helt vidunderligt udsigtspunkt herfra, er floden temmelig hævet mig skulle sige, at vi havde meget regn, så det ser temmelig mørkt ud specielt rødt denne stakkels kano havde lidt af en ulykke, tror ikke, han om en halv time en kanoerfahrt får en halv time åh jeg har mistet mig lidt, jeg bedre gå tilbage, for godt, ruterne taler strategisk og for at være ærlig, jeg g for lidt båret, fordi jeg var på Downsiskin-bakken, det tager mig 30 minutter at komme her, og vejen tilbage er op ad bakke, det er ikke på min plan, jeg tænkte ikke over det, jeg tænkte ikke igennem kl. alt så jeg er nødt til at bevæge mig, hvis jeg skal gøre dette møde, fordi det faktisk er et vigtigt møde. 30 minutter fik alt rigtigt, så jeg var lige færdig med denne sætning to minutters tærskel sidste 30 sekunder, jeg skal ramme den hårdt, og jeg går for at tage en pause på to minutter på 30 sekunder alt sammen, så de første to minutter er færdige, nu har jeg to minutter fri, og jeg vil dybest set bare køle ned, så skal jeg gøre det igen, yderligere to minutter . Jeg kom her til denne lokale sandkasse bare for at få en god anstrengelse, det er spændende og have lidt off-road sjov for mig, så jeg nyder virkelig at bruge 30 minutter af min dag sandsynligvis som mange af jer også off-road komponenten isn det betyder ikke noget, så jeg har 60 sekunder tilbage til hvile, så gør jeg to mere af de to minutters indsats, så laver jeg også noget off-the-bike-arbejde, ja, lad os starte med andet heroppe, vi har det andet sæt gjort, vi har to minutter, og så slår jeg for mit sidste sæt af disse tærskel-Vo2-intervaller, at jeg ikke havde meget at huske, denne session havde brug for mit udstyr mine sko, min cykel og jeg glemte et svejsehul yderligere tre, jeg kan gøre det en indsats, og jeg kan ringe ned, jeg vil altid anbefale at gøre en god opvarmning og foretage et godt telefonopkald, hvis du har en session som denne åh, men enten troede jeg, jeg fik det igennem slutningen af det, men jeg har helt klart ikke ret i at komme op til 27 minutter, og jeg fandt ud af, at to minutters nedkøling efter en så intens session ikke er lang e nok til mine ben stadig brænder, mit hjerteslag er stadig ret hurtigt, og hvis jeg går af nu, vil mine ben hader mig i morgen, så jeg bliver på turboen i nogle få minutter mere bare for at køle ned ordentligt, så jeg ikke har nogen smerter senere, men hvad tænkte jeg, tre minutter på at komme ud og tage et bad? og det viser sig, at jeg ikke har planlagt så godt, jeg bliver så hårdt som muligt for at komme hjem mod Hillah Power, så disse intervaller er færdige, nu er det tid til at gøre noget fra cykelarbejdet, hvis jeg parkerer cyklen og nu holder jeg 20 sekunder ud, så mens jeg arbejder mig tilbage nu, vil jeg fortsætte denne indsats, nu en mere, jeg føler mig syg, også for alt det, jeg har det område, jeg er i live, aldrig rigtig tilbage, jeg Jeg har aldrig været for langt hjemmefra. Jeg har en sidste indsats at gøre, det gør jeg kun på siden af ​​vejen, mens jeg vender tilbage til mit hus, okay, nu 20 sekunder til højre, det lykkedes mig at teste det over stigningen og jeg er på vej hjem nu tror jeg, jeg er klar, jeg har 25 minutters kørsel, så jeg har tre minutter til at komme hjem, to minutter til at skifte og så er jeg tilbage til arbejde en halv time, så nu er jeg sikker på, at jeg vil se det ved mit skrivebord, så jeg har lige lavet mit møde, og jeg har muligvis ikke lavet de mest episke forlystelser, men du ved hvad det ikke betyder noget, for jeg er ude jeg har frisk luft, og det har jeg været da en lidt trænet er bedre end intet nogle gange i livet, vi gør ikke noget, fordi vi ikke kan gøre alt, vi vil hellere ikke gøre noget end at gøre lidt, og du ved, nogle gange er alt hvad du skal gøre, bare komme derude, vride benene og prøve det, og det er den magiske ret, så jeg går tilbage og bygger alt ind i min tur, så jeg er tilbage på min plads omkring et par minutter, og jeg ved, at jeg allerede har gjort mit uhthree minut varme op Jeg har lavet min lille smule let tempo Jeg har gjort mine to til to minutter af cyklen og kørt sprints nu, jeg vil gøre et par sidste sprint for at afslutte denne sidste, så det er det 30 minutter med mig ser det ud, hvis du kan springe ud derfra, få dig til at føle dig bedre, du får blodet til at strømme i din hjerne, du får dig til at føle dig meget positiv, du vil føle dig godt, du har noget i en lille smule er bedre end intet er hvad hvad siger have det sjovt, vær sikker, tak fordi du kiggede på det hele. Håber du nød denne, og jeg håber, det inspirerede dig til at komme på din cykel og nyde disse mindre forlystelser, men lad os det vide i kommentarerne nedenfor for træning eller favorit træning eller foretrukne små forlystelser på landevejene som mig, jeg vil virkelig gerne at høre fra dig som vi alle gør, og lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor, hold nøje, vi ses snart tak for at se alle sammen og have det sjovt at ride

Kan du cykle hver dag?

En regelmæssig rutine afcyklingmindst 30 minutter om dagen hjælper med vægttab og hjælper med at holdedui form.Du kanopnå mange sundhedsmæssige fordele gennem dagligtcykling, såsom hjerte-kar-kondition, forbedret hjertesundhed og forbedret muskelstyrke og tone.

Reducerer cykling mavefedt?

Ja,cyklingkan hjælpemister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.

Er 1 times cykling om dagen god?

Cyklingentimetildagfor vægttab er en glimrende måde at øge vægttabet på. Et individ på 180 pundcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Også selvomcykling30 minutter adagkonsekvent i et år kan forbrænde over 100.000 kalorier og resultere i næsten 30 pund vægttab.25. 2020.

Reducerer cykling mave?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men detviljetage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet maveomfang, aerob øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.

Reducerer cykling mavefedt?

Cyklinger en god træning at tilføje til dit fitnessregime. Det er en meget effektiv øvelsekanhjælpe digreducere mavefedtog nå dine vægttabsmål hurtigere.Fire. 2018.

Er 20 minutters cykling om dagen godt?

TILdaglig cyklusride af20 minutterer nok til at blivesund og rask. Fastcyklinghjælper med at forbrænde omkring 1.000 kalorier om ugen og enddacyklingi et mildt tempo på 12 mph vil hjælpe dig med at forbrænde 563 kalorier i timen, siger forskning. Utilstrækkelig fysisk aktivitet er en af ​​de førende risikofaktorer for død på verdensplan.

Er cykling bedre end motionscenter?

EFFEKTIVITET. Det vil vi gerne tænkecyklingog lidt vægtløftning vedfitnesscentergå hånd i hånd.Cyklingvil hjælpe dig med at forbrænde en betydelig mængde kalorier på kort tid. Det er blevet observeret, at det er mere sandsynligt, at du lægger mere på, når du træner udendørs (som f.eks. Medcykling).19. 2020.

Hvad vil 20 + miles cykling hver dag gøre med min krop?

Men 20 miles om dagen garanterer ikke, at du bliver en græsk gud. 20 miles om dagen er ikke nok til at give dig en professionel cyklisterkrop, der består af slank overkrop, stort bryst, store quads og slanke kalve og en hvilepuls på 45 til 50 i minuttet. Efter et stykke tid ikke meget.

Hvor længe skal jeg køre på min cykel hver dag?

Det er et godt biprodukt. Nej, målet er at udvikle en vane med at gå på cyklen og dreje pedalerne (med i det mindste en vis modstand, hvis du er på en indendørs træner) hver dag. Jeg indstillede min mindste cykeltid til 15 minutter. Kørsel i 15 minutter eller mere repræsenterede succes.

tiere enhed til mandlig stimulering

Hvad er den bedste måde at cykle hver dag på?

Mit generelle mønster var at komme ind fra arbejde kl. 19.15, komme lige ind i cykeludstyr, lave min session på turboen, tage et hurtigt brusebad og derefter spise te (eller aftensmad for din pæne folk). Jeg var mere interesseret i at drikke vand end vin.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019