Vigtigste > Cykling > Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling?

Disse modeller er det optimale valg for racere og kørere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på derescykel. Selv en lillehoftepakketilbyder plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.Nogle gange er du nødt til at tage et par ting med dig, når du kører. At være forberedt selvfølgelig. - Du er super let eller bærer en masse ting. - Ja, vi fortæller dig, hvordan vi stort set gør det, hvordan du bærer alle de ting, du har brug for, for at få dig ud af problemet, når du har et behov at lave en stor tur. (fræk musik) - Lad os starte med det grundlæggende.

Når jeg kører min normale tur, en slags enduro, går jeg aldrig langt fra bilen i mine oprindelige skove. Jeg laver en slags session, ned ad bakke, så dybest set tager jeg ikke andet end min mobiltelefon og måske en slurk vand. Men hvis jeg går lidt længere, og det måske er mere end en halv time at gå til bilen, hvis noget går galt med min cykel, så overvejer jeg bestemt at tage et multiværktøj med.

Det kunne du selvfølgelig bære i lommen. Men det kan jeg ikke rigtig godt lide. Når du gør dette, føles det farligt for mig.Så jeg tænker på, hvor jeg kan sætte dette bedre - hvis du er som mig, kan du bare sætte dette i din flaskeholder. Så du er krop, der er ingen grund til at grave ned i dine arterier, hvis du går ned, så dette er min tåpluk ninja-flaskebur med multiværktøjsholder. Enkel, enkel, men stadig effektiv.

Skræmmende, en anden god en let mulighed fra disse stropper. Du kan have en slange, en slangedåse og nogle rørløse stik i den. Selvfølgelig har du brug for noget til at sprænge en slange, når du har et problem.

Disse er simpelthen knyttet til din ramme. Jeg bruger dette meget til enduro racing, skulle jeg sige, og på min langrendscykel. Jeg holder dem spændt hele tiden.Dette er min røvlomme, blød pakke. Jeg synes det er for let. Jeg tror, ​​jeg er nødt til at bære meget mere.

Så denne Camelbak bæltetaske bar 1,5 liter vand. Jeg har også en flaske på min cykel, når jeg har brug for det, når jeg går på en lang tur.

Og jeg kan bare tage en overflod af snacks med mig. Flere multiværktøjer, slange og en større pumpe for mere volumen. En anden god måde at bære dine ting på cyklen i stedet for på kroppen er en sadeltaske.Et kar passer derinde, et multiverktøj, et par dækhåndtag. Det er en smuk langrendskører på bagsædet, som du ikke bruger et lavt sæde sammen med. Fungerer ikke særlig godt, når du folder sædet op og ned.

Meget ofte bruger vi en af ​​dem og derefter en pumpe på siden, og min flaskebur som jeg brugte på Solstice Ride sidste år - Hvis du igen vil have en episk tur, er det for let. Du kan nemt bære meget mere vand ud af vores store rygsæk end på din cykel. Her er tre liter vand, og der er så meget plads, at selv en fransk pind kan passe ind.

hvordan man heler blå mærker hurtigere

Plus en masse ting. Her har du udstyr, mere snacks, flere snacks, værktøj, indvendigt slange og en større pumpe. Åh vent, og nogle flere snacks, elsk snacksne.

Og hvad nu hvis du vil ud på et kæmpe eventyr nu, Neil? Du er nødt til at bære en masse ting. - Nå backpackede vi Gower sidste år. Så vi havde telte, reservedele, masser af mad, en sovepose og tøj på cyklen, ikke? - Ja, så vi havde et telt foran, en mellemlæs fuld af mad. - Masser af mad. - Masser af mad. - Masser af snacks.

Og vi havde også en baglæsser. Måske har vi en sovepose og mere tøj. Jeg havde faktisk ikke en rygsæk til det. - Jeg har en rygsæk nu, men jeg havde mere kameraudstyr og al jazz med mig - Det er godt at have store dage, når vi er på et superstort eventyr i mere end to dage.

At have alt på en cykel er virkelig rart. Cyklen føles super stabil. Drop sæde (stemmen er dæmpet), meget mere behagelig. - Ja, gjorde du det på Island? - Jeg var på Isle of Wight, Gower, vi er nødt til at gøre en anden. - Vi gør det, nu er der to forskellige typer mennesker.

Jeg kan godt lide at være super minimalistisk, han kan lide at bære. - Jeg kan godt lide at bære alt i denne verden. Selv køkkenvasken er der tilbage. - Snacks og køkkenvaske.

Så hvis du vil se en artikel, hvor jeg for nylig sagde om ting, du ikke behøver at tage med dig. - Jeg vil måske virkelig se dette. Glem ikke at abonnere på The World, fordi du går glip af nogle vanvittige ting - der er en artikel om cykelpakker derovre fra sidste år.

Og vi ses næste, vi ses.

Er fanny packs seje i 2020?

Nix!Fanny pakkererfedt nokigen, og alle skal bare håndtere det. Det perfekte tilbehør til nogen på fartenfanny pakkerer ideelle til gåture rundt i byen, sommerfestivaler, cykelture og en aften ude.

Hvad synes du om det Åh, jeg mener, jeg ser bedstemor bære det, bærer du en tegnebog? Ikke mig. Har du en tegnebog? Nej. Har du en tegnebog? Nej det gør jeg ikke.

Nej, har du en tegnebog med dig? Det gør jeg, ja! Den første person til at bære er en tegnebog! Så hvad hvis jeg siger dig kan du huske bæltetasken? Nej, det gør jeg ikke. åhhhhhhhJa! (griner) Ville du rocke det? Jeg ville ikke bære en bæltetaske.

Det er godt. Det gør et comeback. Det er godt? Ja, jeg giver dig ikke tilbage.

Så hvad siger du, når du ser en fyr bære dette over skulderen. Gynger det og havde alle hans ting i? Nej. Ingen.

Jeg har en. Ja! Ja! Hvad hvis du så en killing herude med en over skulderen? Vil du rocke dette? Ville du være sej med det? Nej, han har sandsynligvis nogle stoffer derinde. Hvad sker der gutter, Sabir Peele her for Re-Fashioned.

Så jeg ved, du ser sådan på mig, 'Homeboy har en bæltetaske. Ja, det er jeg, for i dag er jeg en meget professionel fanny-pakke, men inden jeg går ind på, hvorfor de i øjeblikket er varme, lad os se tilbage på historien, hvor de kom fra, tasker og ting, hvor du kan opbevare ting, du har brug for et sted at gemme alle dine doubloner og alle de ting, du går rundt med. Tænk på Robin Hood, da han stjal ting, lagde han dem i sin lille bæltetaske.

Han havde et par doubloner, sådan noget. Et par små mønter. Gik i en bæltetaske.

Så det er så langt tilbage som muligt. Vi ved ikke, om det er den direkte forfader til det. Men det er ret langt tilbage.

Vi kender 1980'ers version af Bell ', og du er ligesom AC Slater, jeg elsker din bæltetaske! Efter at Saved by the Bell døde, døde bæltetasken også. Vi sagde en halv hvile i fred indtil omkring ti år siden. Det startede et let comeback.

Men mere om en high-end bølge. Og fordi vi var vores yndlingspige nogensinde, Rihanna, rock saw Og de var okay, bæltetasken vil bevæge sig. Et par år senere ser vi hende på catwalken.

Så vi ser, Valentino, vi har træner, vi har Lemaire. Og så havde vi den hypebeast-favorit: Supreme og Louis Vuitton skete en fanny pack-eksplosion.

Så du har set hende over hele catwalken, men du har set hende på en anden måde. Vi så en snor over din ryg over den ene skulder. Nogle mennesker bærer dem på brystet, andre har dem rundt om ryggen, så det var en cool stemning, fordi det var nyt, så jeg vil afvise dette, fordi ingen vil se min bæltetaske, så vi viser dig, hvordan du sætter det bærer to måder, så du kan stå op og sparke din bæltetaske og ikke være for retro.

Vi har vores første af to udseende efter vores fanny pack-stil. Vi lod Zaquan komme ind, og jeg rejser.

Jeg viser dig, hvordan du kan være den sejeste pendler. Kom ind, mand. Så før du overhovedet ser fanny-pakken, kan du naturligvis ikke se den nu.

Det er mere en skuldertaske. Hvad jeg elsker ved denne taske: Farveskemaet får dette hele til at se pop ud. Det er ikke sort, hvordan man forestiller sig en bæltetaske, eller man tror, ​​man synes, man synes neongale farver.

Du er på din cykel. Det er dejligt at smide dette over dine skuldre. Det er faktisk en god størrelse, hvis du har din tablet som en iPad eller hele din telefon.

Og hvad er sejt ved det, fordi det er fastgjort, det er ikke en skrigende bæltetaske. Dette er ikke 90'ers bæltetaske Det betyder, at vi skal til Coachella, eller at du har Zubaz-bukser på. Dette er en kølig, stille bæltetaske eller sejlepakke.

Denne fleece: perfekt til overgangsvejr Så den er ikke for tung, men den er varm nok omkring dig. De kommer igennem til bukserne: traditionelle khakibukser, men de er lidt stivere og lidt bredere. Kombiner dem med de hvide sneakers. Hvide sneakers er pæne og sprøde.

Du er klar til at gå på arbejde, mand. Du ser godt ud for udseende to i vores bumbag-eventyr, jeg kalder dette udseende: 'Din seje retro-turistfar' Dette er en mindre bæltetaske, som du faktisk kan bære på din hofte. Hvis du bruger en jakke, er den under den, eller hvis du bruger den en lidt længere skjorte. Den bliver gemt væk og den er lavet af nylon, som den er slået op. Den er vejrbestandig og den er lidt mindre, så du får sandsynligvis bare penge skift, tegnebog, den første vi viste.

Hele dette look er virkelig retro. Hvis du går til skoene, her har vi penny loaferen med de hvide sokker, og så tager du stenvaskbukserne på. Disse er tynde jeans, så du kommer ned med en ret smal silhuet fra stort set lårene ned, men du har lidt mere plads her.

Hvis du kan komme igennem dette look, er den senneps gule skjorte. Dette er et tilbageblik på min barndom, og for mange af jer er det også et tilbageblik på din. Og stand-up krave og baseballkasket elsker det også, fordi det er et 5-panel og stræk tilbage, en størrelse passer til alle.

Få den i bevægelse, og hvis det begynder at regne herude, skal du bare kaste en vindjakke over den og holde din bæltetaske og alle dine ejendele beskyttet. Tak fordi du ledsagede mig på mit bæltetaskeeventyr. Fortæl os, hvad du synes om ting i kommentarerne, vi vil vide, hvad du kan lide, og give os forslag til vores næste artikler.

Er fanny packs tilbage i stil 2019?

Det kan være svært at tro, menFannypakke ertilbage. Det hedder nu en bæltetaske. Du kan bære den omkring dintalje, men hvis du vil være lidt mere hip, skal du bære den over skulderen. Du finder bæltetaskentilbagefor både mænd og kvinder.

Hvad er den bedste Fanny Pack?

BedstSamlet set: Tinyat TravelFanny Pack

Udover at være let og vandtæt, hartaskehar også en justerbar taljerem og en skjult baglomme, der holder dine værdigenstande sikre og sikre. 'Elsk dettetaske, 'skrev en kunde, før han tilføjede,' jeg købte dette til min sommerrejse til Europa og elskede det.
7 2021.

Hvad lægger du i en MTB-pakke?

VærktøjKit: Et grundlæggende værktøjsætskal have mindst følgende, dækhåndtag, et cykelspecifikt multiværktøj, et par kædeled, et quicklink / masterlink og lynlås. Ryttere fortsætter længeremountainbikeforlystelser vil måske bære ekstra værktøj og reservedele som en ekstra derailleur-bøjle og et ekstra skiftekabel.

Hvor bærer du en bæltetaske?

Der er to hovedmåder atbære en fanny pack: omkring dine hofter foran dig som en normal person eller slængt over brystet som en modeperson. Jeg vil sige, at der er en tredje vej rundt om dine hofter med spændet foran ogFannyover dinFannymen ingen gør det faktisk.

Hvad opbevarer du i en fadderpakke?

Det væsentligeting at sættei dinfanny pakkerer snacks, din telefon, kamera, penge, kort, medicin, et førstehjælpskit, en kniv, sprit af desinfektionsmidler, øretelefoner, en lighter, en lommelygte og nøgler.

Er bum bags stadig i mode 2020?

Er bum bags moderne? Det er officielt, det ydmygebumbagser tilbage imode.

Er der en taljetaske i Style 2020?

Som modedesignere er kendt for at gøre,bæltetaskeer genopfundet til den nye sæson. udvider ud over den traditionelle 90'ers silhuet,bæltetaskegjorde en optræden på efteråret / vinteren2020landingsbaner i friske og nye former, der finder den perfekte balance mellemstilog praktisk, som det ses her med Jacquemus.16. 2020.

Hvem bærer en fanny pack?

Genopblussen. I juli 2018 rapporterede The Boston Globe detfanny pakkerer tilbage på mode med nyepakkerintroduceret af modedesignere Gucci, Prada og Louis Vuitton. Designerenpakkerdetailhandel for op til $ 1500 og bæres af berømtheder som Kim Kardashian, Rihanna, Jaden Smith og Russell Westbrook.

Hvilken er den bedste fanny-pakke til en cyklist?

Dakine Hot Laps 1.5L har en åndbar luftmaske bagpanel, som hjælper cyklister med at holde sig svedfrie og komfortable. På siden finder du en anvendelig lomme til vandflasker, der passer til de fleste vandflasker. Dakine gjorde et meget godt stykke arbejde med at designe et system, så flasken holdes sikkert på plads.

Hvordan laver du din egen fanny pack?

Forbered hoftebæltet ved at skære 1 x 15 cm (0,4 x 5,9 ″) og 1 x 60 cm (0,4 x 23,6 ″) ud af 3 cm bånd. Skub det gennem 30 mm sideaflastningsspænde. Fold enden af ​​den længere rem to gange, og afslut den med sømme. Tag et af hvert F-panel (et stof og et mesh) og vend dem mod hinanden.

hvordan man skærer 500 kalorier om dagen

Hvilken er den bedste fanny-pakke at købe?

Hvis du er på udkig efter en fanny pack, der er i stand til at få dig igennem en hel dags cyklus, er dette en af ​​dine bedste muligheder. Denne massive (for så vidt som fanny-pakker går) 6 liters taske kan komfortabelt rumme to vandflasker, værktøj, rør, mad og ekstra lag. Talen 6 leveres med to 570 ml BPA-gratis flasker designet til brug med denne pakke.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Memphis cykelruter - hvordan man adresserer

Er Memphis cykelvenlig? Siden de uheldige udmærkelser, der blev givet af Bicycling.com, for adecade siden, arbejdede byen for at blive et mere cykelvenligt samfund. I 2019 tilføjede byen 22 miles cykelveje til sine i alt 270 miles stier. I 2010 kunne byen tegne sig for mindre end to miles af cykelstier. 07.01.2020

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Cykelbalance - hvordan løser du

Hvordan balancerer vi på en cykel? Cykelryttere kan bruge to hovedbalanceringsstrategier: styring og kropsbevægelse i forhold til cyklen. Styring er afgørende for at opretholde balance og gør det muligt for cyklen at bevæge sig for at bringe støttebasen tilbage under centrum af massen. 24 februar. 2016 г.

Dallas cykelhjelm lov - besvare spørgsmålene

Er det ulovligt at cykle uden hjelm i Dallas? Hjelmlov Det er lovligt for alle personer i alle aldre at betjene en cykel uden at bære hjelm, medmindre andet er bestemt i en kommunal forskrift.

Wilier bikes anmeldelser - den ultimative guide

Er Wilier-cykler gode? Wiliers nye nul-SLR er en af ​​de bedste landevejscykler, du kan købe. Wilier Triestinas seneste har præstationen at gå head-to-head med de bedste cykler på markedet. Takeaway: Wiliers nye Zero SLR er en moderne racercykel på alle måder med den præstation, du forventer af en top-of-the-line cykel.24. 2019.

Cykelkultur - hvordan man løser

Hvorfor skal vi udvikle en cykelkultur? Urban cykelkultur er et kraftfuldt instrument til at opbygge bæredygtige, sunde og retfærdige byer. Cykelværktøj til byer og borgere rækker langt ud over transport, rekreation og sport.