Vigtigste > Cykling > Cykelgaver til far - hvordan man tackler

Cykelgaver til far - hvordan man tackler

Hvad skal jeg få en mand, der elsker at cykle?

43 Godt designetGavertilCyklingEntusiaster
 • Palm-telefon. palm.com.
 • Wahoo Elemnt Roam GPSCykelComputer.
 • Wahoo Tickr X Pulsmåler.
 • Muc Off rørløse 60 mm ventiler.
 • Topeak TT2524 Ratchet Rocket Lite DX-værktøj.
 • Park Tool PCS-10.2 Stativ til reparation af cykler til hjemmet.
 • Ass Savers Fenders.
 • Ass Savers Fendor Bendor Normal Mudguard.

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skader, smerter, følelsesløshed og hos mænd, måske erektil dysfunktion, prostatakræft, måske cykle og slet ikke har nogen problemer.

Nogle cyklister gør imod det. Det har jeg, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende. Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling.

For at gøre dette har vi gået sammen med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solide, praktiske råd, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring for at tro hvad han siger, at han også er en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion. Det er mig, som jeg cykler på.Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Alligevel, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.Perineum er også hvor de store blodkar og din pudendal nerve er placeret, hvilket giver en fornemmelse af området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum har du din prostata, en kirtel, der producerer sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form ser det ud til at være rimeligt at sammenhænge mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du allerede har set, de foreslog Anthony at nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, jaJeg tror, ​​vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel gør en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter kom jeg ud og indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så i slutningen af ​​dagen tror jeg, at der ikke skete noget på lang sigt, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarig skade, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en underlig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Hvis vi lider af døvhed efter at have kørt på cykel, hvad er så den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du går på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft tager over og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt følelsesløshedsperiode derefter vil ikke forårsage nogen langvarig skade på fornemmelsen i dette område eller erektioner og lignende.

Derefter ville det næste emne være erektil dysfunktion, og ud fra hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektilproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du er en cyklist nu og i den bestemte alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være, 'Åh, dette er min sadel' bare på grund af cyklen. 'Det skulle være, jeg vil ikke begrave mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud, hvilken type skade på din pubic nerve, der derefter vil føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den underlige følelsesløshed, der påvirker din perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktion. Faktisk vil det ikke give dig erektil dysfunktion.

Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektionsproblembehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld. Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet.

Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer. Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft.

diæt effektmåler

Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes for prostatakræft forkert. En af de ting, vi bruger til at give en indikation af en risiko for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blodprøve en prostata-specifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde, at blodprøven er kunstigt forhøjet, og så har du en hel række tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance for, at det kunne blive påvirket lidt, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, mange molekylære markører for prostatacancer, cykling og motion gør ingen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatacancer, så cykling er god Du får montør, det forbedrer dit kardiovaskulære helbred alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke forkert screening af prostatakræft. Og så fortsætter det.

Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det. Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere.

Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen. Så kan I to beslutte, om de vil fortsætte eller ej.

Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt. Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler, du kender, tidlige tilfælde, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har nogen bekymrende symptomer, skal du ikke få panik, så begrav ikke hovedet i sandet og bly. og vurdering af, hvad problemet er, hvis der er røde flag at handle på, og hvis du har brug for dem, så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatakræft, men prostatacancer er en stor for en stor del af cyklister Problem bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og har derfor brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om dig, men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet. Vi bør stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs er sandsynligvis det største problem, som vi alle vil stå over for.

Nu har jeg sandsynligvis givet lidt for meget information, end jeg har givet dig Fortalt om min følelsesløse penis i vindtunnelen Men jeg tror i den forstand måske vi alle skulle prøve at føre en samtale med måske vores venner i klubben, der kører den i weekenden i det mindste har denne artikel, jeg tror, ​​det ville være et positivt udgangspunkt. Sørg også for, at det giver mig store tommelfingre op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Hvad er den bedste gave til far?

67Bedste gaver til farAt enhver søn eller datter kan give detteFadersDag
 • af 67.
 • af 67. Wall Map Wall Art.
 • af 67. Månedligt Bacon-abonnement.
 • af 67. Verdensrejser: En ærbødig guide.
 • af 67. FANGST: 3 trådløs opladningsbakke.
 • af 67. Blød kringle- og ølostillingssæt.
 • af 67. Læderetui til AirPods.
 • af 67.

Hvilke gaver kan mænd lide?

Tøj, lædervarer og Köln er nogle af hæfteklammernegavertilmen, men ærligt talt er de nemme muligheder, og det er hvadmener kommet til at forvente af folk, der ikke har givetgave-Tænker meget. Mestmentænk ikke meget over at købe tøj eller ting, der ikke har et klart formål.

Og velkommen tilbage til Sheas kanal. I dag har vi endnu en god artikel til gave til fyre.

Vi vil gennemgå en hel masse gode ting. Og jeg er bare glad for at være her. - Tak.

Dette er min mand, Josh, for dem der ikke ved det. Dette er en årlig artikel. Vi gør dette hvert år.

Josh vælger de bedste gaver til drenge. Jeg har hjulpet lidt, men mange af disse ting elsker han virkelig. Og de er gode til din far, kæreste, mand - Rundt omkring - Dybest set enhver mand i dit liv.

Så vi har meget at beskæftige os med, mange unikke gaver. Så alt, hvad vi snakker og deler om, er knyttet til beskrivelsesfeltet nedenfor. Uden yderligere ado, lad os komme ind på det.

Okay, så jeg går faktisk først, vi skifter frem og tilbage, men jeg ville dække dette, fordi det var sådan et hit sidste år. Og jeg kunne godt lide det. Jeg stjal det for mig selv.

Så det er den ekstra tegnebog. Det er som en mini tegnebog, men det rummer kontanter og kontanter med dette klip her. Men den vigtigste funktion er denne trykknap.

Og du kan se, du skubber det, det blæser faktisk kortene, det rummer op til 12 kort, og det er RFI D. - Det er rigtigt - blokeringsteknologi så super sikker er bare noget, så mange fyre ville elske. Passer let i lommen.

Det holder meget. Og det er bare unikt med denne trykknap, der let kan se dit kort. Alligevel har jeg en kode.

De gav det til mig, fordi det var sådan et hit sidste år. Det er bare Shea. De sparer 5%, hvilket ikke lyder som meget, men den ting er på deres hjemmeside lige nu, de har et stort salg i gang, og du kan bruge min kode, Sheato sparer 5% oven på dette salg.

Så disse er virkelig billige, og der er også masser af farve- og læderindstillinger. - Okay, næste har vi denne rigtig søde, søde, søde, seje. Det er dårligt nu. - Runde to. - Jeg kan ikke lide at gøre dette. - Du kan lide at gøre det.

Jeg ved ikke, det er dig, der sagde, at vi skulle købe dette - Det er det, jeg købte til, jeg fortæller dig, at hvis du ikke har nogen af ​​disse, har han brug for det. Dette er en absolut vigtig ting, du har brug for. Det har op til en halv tomme boresæt.

Jeg har allerede dette og købte det igen, fordi du bare bruger det så meget. Det har en hel masse gode funktioner, men det er også meget værd her. Alle skal have en af ​​disse ting - og det er ikke det mest spændende, men det er noget, de sætter pris på - det er en nødvendighed, du får brug for dette, mens du er hjemme - og det er forresten fra Amazon. - Ja, Amazon . - Meget billig. - Fantastisk, to dage. - Få det, start boringen. - Prime.

Derefter har vi et par tøj til jer at overveje. Den første er fra Nordstrom, resten fra Amazon. Men jeg tror, ​​at tøj kun er en mulighed.

Ofte køber fyre ikke nok tøj til sig selv. - Det er sandt. - Og disse ting er bare slags, de er bare gode muligheder.

Jeg tror, ​​at mange fyre, uanset deres stil, virkelig vil have dem. - Sikker på, - Så først, som jeg sagde, dette er fra Nordstrom. Det er bare en Nike-sweatshirt, men kvaliteten er virkelig, rigtig god.

Du elsker det. Jeg valgte det. - Jeg elsker det absolut.

Det er som en af ​​deres teknologilinjer, som lynlåsen på siden, du kan gå med den eller hvad som helst. Men det er også ligesom at bære det overalt. - Det er rigtigt, jeg har en fornemmelse af, at kameraet ikke optager så godt, men det er bare en ekstra flot sweatshirt - God kvalitet - Okay, her har vi en Amazon Essentials Flannel.

Det er ekstremt billigt. Jeg tror, ​​det er under $ 25, hvis jeg husker rigtigt, og det er bare super stilfuldt. Fås i mange farver.

Jeg havde ikke en flanelltrøje. Jeg ved bare ikke hvorfor. Jeg holdt lige tilbage med tendensen.

Og jeg tror, ​​det er-- det er en klassiker. - Det er det. - Men det er lidt mere trendy lige nu. - Sikker.

Jeg ved ikke hvorfor, ligesom jeg aldrig er tiltrukket af det, men jeg besluttede bare at få det i år, det ved jeg ikke. Jeg kan godt lide at bære det hele tiden, jeg elsker det. Det er super behageligt.

Noget igen, som du kun kan bære med en skjorte nedenunder. Det er ikke for tungt, det er ikke for let. Det er som imellem.

Perfekt til vinter igen. Ja, så mange fyre ville elske det. Derefter har vi denne trøje, som han valgte ud.

Jeg elsker det virkelig, fordi det er foret med den flannel igen, men det stikker lidt ud, fordi det er en lynlås, og jeg kan lide farven. Det er som lys orange. Det er bare når nogle detaljer stikker ud af jakken eller trøjen, det ser bare lidt dyrere ud.

Men det var kun $ 36, igen fra Amazon. Den kommer i mange farver mange. Også med beige.

Jeg tror, ​​de har grå og sort, men jeg tror, ​​at så mange ville elske det. - Det sidste stykke tøj, vi har her, er denne hættetrøje med lynlås fra Amazon. Den er virkelig varm og blød. Jeg ved det ikke, det er som en sherpa-foring.

Og det er perfekt af to grunde, hovedsageligt fordi det er noget som en jakke og en sweatshirt imellem. Så det er ofte koldt udenfor, du vil have en hel jakke på, fordi jeg synes, jeg bliver for varm. Det er som det perfekte derimellem.

Og emhætten er der også, som jeg kan lide. Nogle af dem, som vi har vist her, har ikke hætter. Du lægger din arm herinde, og du får lidt muskelstyrke.

Jeg mener, hej, hvem vil ikke have det. - Du bærer det hele tiden. Det lugter som et lejrbål.

Du havde det på, mens du camping sidste år. - Sidste weekend. Det er bare perfekt.

Og jeg kan virkelig godt lide det. Så igen, selv små ting som denne ekstra tykke løbebånd ser seje ud, den har dejlige varme lommer. Det er bare et farvel allround - dernæst har vi et par mænds armbånd, der blev et så stort hit sidste år, at jeg ville medtage dem igen i år, fordi de har nogle nye designs, og de sendte mig en rabatkode, og det er virkelig godt .

Så jeg vil bare smide et par af disse til Josh her. Så du har perlemuligheder, der ser rigtig seje ud. Og så har de også nogle, der ligner mere reb eller rettere nikkede.

Der er mange forskellige muligheder, men denne glider bare. Og så, som du kan se, ser det bare rigtig sejt ud. Jeg ville sandsynligvis ikke nødvendigvis stable alt, men jeg inkluderer nogle B-ruller af, hvordan de forskellige muligheder ser ud.

De har også sådanne som mere sølv, og de kan glide. Men disse vil se seje ud alene. Du ser måske godt ud med et ur.

Så som jeg sagde, er koden Shea 40 for 40% rabat på hele webstedet. Og hvis du bruger mere end 200, kan du faktisk bruge Shea 50-koden og spare 50%. Så det er meget.

De kunne måske endda købe et par til forskellige fyre. Nej hvad? (Ler højt) - Eller kunne du? - Det lyder virkelig dårligt. - Mand og svigerfar, bror, hvad tænker du på Shea? - Jeg mente forskellige armbånd, så du havde forskellige muligheder - den samme fyr, forskellige armbånd, vi fik det - lad os gå videre.

Dernæst har vi to forskellige typer tasker fra Travel Tech, som er et rigtig godt mærke, men disse varer er lidt dyrere. De er bare superhøj kvalitet. Jeg ville have varer i denne gavevejledning til at dække mange forskellige prisklasser.

Så han rapporterer om weekendtasken, og jeg pakker den faktisk ud. Så her har vi en god weekender taske. Noget enhver mand burde have.

Weekender tasker er helt legitime. Sagen ved det er, at den har mange seje, små funktioner, som jeg meget ikke synes, siger, at den er super flot indeni. Det har pæne accenter, men det har faktisk den rigtig seje bærbare computer og er polstret. - Det er et rum til computeren. - Ja, det er super dejligt.

Så du kan ikke se det i weekenderposer kastet som tøj, og så er du god til at gå. Dette har en separat plads til din bærbare computer. Det er polstret.

På den anden side har den faktisk et rum til sko, som du ser på nogle. Men igen-- Så det adskiller dine sko. - Ja, du har sneakers på, og du vil ikke have, at de lugter hele din taske, så du lægger dem herinde. - Eller snavs eller hvad som helst. - Ja, alt.

Så har der et par rum i det, og det er super godt organiseret igen. Jeg har ofte en fornemmelse af, at weekenderposer kun har et åbent rum, som jeg personligt ikke kan tåle. Så jeg kan godt lide det, hvordan det har mange forskellige rum indeni.

Det er bare en allrounder, rigtig flot og stor. - Det er en rigtig, meget flot taske. - Ja, det kan jeg virkelig godt lide. - Også fra Travel Tech, det er godt, jeg pakker det bare ud til dig.

Jeg elsker at pakke ud - Hvem ville have troet det? - Så det kommer super godt pakket, og det er for enhver fyr derude, der måske går på kontoret. Som du kan se, er det en dejlig dokumentmappe. Det er så smukt.

Læderet er ekstremt fint italiensk læder. Okay, så det ser sådan ud. Du kan ikke se det.

Det ligner et bundløst billede t, men det gør der er mange forskellige rum til din mobiltelefon, kuglepenne, opladere til bærbare computere. Det er bare rigtig dejligt. Hvad er det? - Nå, du kan lægge den på din flade kuffert med den. -Åh ja. (ler højt) - Håndtag på din rulletavle.

Folk ved ikke, hvad rollaboard er - det er kufferten, du bærer, når du går - det er kufferten, når du går, når du rejser, hvilket i øjeblikket ingen af ​​os virkelig gør, men det er okay. - Vi vil en dag. - Vi vil en dag.

Under alle omstændigheder er det bare superhøj kvalitet. Den næste gaveide, vi har, er denne trådløse telefonoplader. Og det passer godt med den dokumentmappe og weekendtaske, da den er fra samme mærke.

Men det passer perfekt i den dokumentmappe. Der er en speciel plads til det, som er rigtig cool. Ligesom weekendtasken.

Og som du sikkert kan forestille dig, oplader den bare din telefon trådløst, hvilket er fantastisk. Og så er der to USB-udgange og en opladningsoutput. Det er bare praktisk.

Så dette er det samme mærke. Så du kan få det separat, men du kan også kombinere det med enhver taske. Og jeg har en kode til Travel Tech-varen inklusive denne, og det er Shea, og du sparer 20% på hele deres hjemmeside. - Okay, lad os gå videre til nogle poser.

Her har vi denne super seje rygsæk. Og jeg kan virkelig godt lide ham af flere grunde. For det første har det en meget flot, let at åbne - selvom det ser kompliceret ud - Magnetisk. - Men det er ikke det. - Åbn det, se på det her.

Så du behøver ikke at åbne nogen spænder, du kan bare åbne den, har et opbevaringsrum til bærbar computer her. Jeg tror, ​​det fylder op som en 15-tommer bærbar computer. Det har en hel del værelser, som du kan se.

Så det er dejligt og langt, som jeg personligt gerne vil have. Jeg har ofte rygsække, der er virkelig korte og små og bare ser underlige ud på mig. Så jeg syntes, det er et godt plus for det.

Det er superpolstret bagpå med en dejlig, rigtig flot rem. Så jeg kan virkelig godt lide den ting - Det ser meget maskulin ud - Det er, ja - Og jeg tror, ​​der er fem forskellige farveindstillinger. Og det er fra Nordstrom.

Den sidste taske, vi har, er en toilettaske eller en pose. Og jeg bestilte dette faktisk en tidlig julegave til Joshas. Som du kan se, ved jeg ikke, om du kan se det, men det er indgraveret med hans initialer her og her, så jeg elsker, at det kan tilpasses, og det er så personligt.

Jeg synes også, at læderet føles og ser så godt ud. Lynlåskvaliteten er god. Det er ret gammelt.

Og jeg ved det ikke, jeg har bare en fornemmelse af, at enhver fyr har brug for en toilettaske, og han holder den bare. Han bruger sin som hver dag i vores badeværelse. Han lader det bare være der som om det var udenfor.

Så jeg ønskede at få ham en, der så lidt mere stilfuld ud for disken. Men selvfølgelig er det også godt at rejse. - Okay så.

Derefter har vi dette fantastiske yeti krus. Jeg elsker bare denne ting. Dette er en 32 ounce eller jeg tror 30, 32 ounce.

Jeg er ikke sikker. Det er som en af ​​de største storheder. Jeg bruger det til kaffe, is, vand, alt hvad du virkelig kan forestille dig.

Det fungerer herinde. Og selvfølgelig ved enhver Yeti, at det er et kvalitetsmærke. Er som et af de bedste mærker.

Alt forbliver koldt. Alt forbliver varmt, uanset hvad du har brug for. En af de ting, jeg virkelig kan lide, er, hvor let det er at rengøre.

Toppen springer bare af, så indersiden er super let. Men toppen har også dette magnetiske dias, der bogstaveligt talt bare springer ud. Så det hele er bare utrolig let at rengøre, så det er det eneste, jeg bruger, fordi det tager fem sekunder, så-- ja, og så denne, som jeg personligt elsker, fordi den mere er en kopstørrelse.

Så jeg bruger det til min kaffe om morgenen, og det gør jeg ikke, læg ikke engang låget på, og jeg kan bare bære det rundt i huset, og min kaffe forbliver varm hele dagen, ikke hele dagen, men meget længere end en almindelig kop. Så du kan ikke gå galt med Yeti-kopper. Herefter har vi denne JBL trådløse vandtætte højttaler, som jeg viste et par gange på min kanal.

Dette er livsændrende for mig, jeg elsker denne højttaler. Jeg fik det i hvidt, men jeg tror igen, du har set alt dette, men sort er naturligvis fantastisk til fyre eller hvide, men selvom de ikke har den slags ting, er det ærligt talt en af ​​de bedste, hvis ikke den bedste lille bærbare højttaler, du kan få, har en god batterilevetid, god kvalitet, vandtæt. - du kan smide det i poolen, brusebad, uanset hvad. Gud. - Det er en putting green. (Ler) det (glad musik) - Ja, det er det. (Ler højt) - Så alligevel er dette for alle de golfelskere derude eller religiøse børn, fordi vores børn virkelig kan lide at bruge det.

Det er sejt, fortæl det godt, snak. - (utydelige) ord for at sige ting. Nej, det kan jeg godt lide, fordi jeg mener, hvis du selvfølgelig er en ivrig golfspiller, er det sejt.

Ligesom at øve er det naturligvis ikke så svært at placere det indendørs. Men jeg tror, ​​det er til noget lignende? Stressaflastende, ærligt. - Ja, og ligesom på et kontor. - I telefonen er du som at rumle, ligesom sjov. - Ikke for alle, det er bare hvad jeg ville have - Det er en sjov gave.

Du har nogle sjove gaver herinde. Lidt mere og igen kan du naturligvis se, at det gemmer rigtig godt. Det er let at rulle op.

Det er ikke noget stort og sådan, det er ikke noget som virkelig hårdt og hårdt, og du kan ikke flytte det. Jeg vil ikke have dette - Dette var Amazon og bestseller, virkelig højt vurderet. Og jeg synes en rigtig god pris - Okay, næste har vi de fantastiske Ag-hjemmesko, som enhver mand har brug for. Jeg har et par hjemmesko, men de blev virkelig grove.

Så jeg besluttede at opgradere lidt. Og personligt synes jeg, at mørkere farver er bedre for mig bare fordi når jeg går ud og bruger dem, vil du ikke se ud som mig, jeg vokser bare lidt i starten. Men en af ​​de ting, jeg især elsker ved denne, er at den har den hårde sål.

Jeg har brug for det personligt. - Og noget trækkraft. - Det har noget trækkraft tilbage, som jeg er kendt for.

Jeg har det godt indeni. De er åbenbart der. Du betaler lidt mere, men mærket er fantastisk, super godt. - Ja, og hvad er en gaveguide uden, uden hjemmesko - Jeg mener, når en mand ikke får hjemmesko, er det virkelig jul? Jeg ved det ikke rigtig, sandsynligvis ikke.

Okay, det er nok til dette års gaveideer. Vi skal lave et par hurtige resuméer, men jeg håber, du har haft det. Som altid havde vi det godt. - Og vi skriver det hele ned i beskrivelsesfeltet nedenfor sammen med eventuelle koder eller rabatkoder, som du kan bruge.

Så mange tak igen, og vi ses meget snart, eller vi ses i min næste artikel - vi ses næste år - farvel. (griner højt)

Hvilken er den bedste gave til en cyklist?

Bedste gaveideer til cyklister [Efter kategori] 1 Cykeltilbehør 2 Urban cykeltøj til pendlere 3 Cykelkunst + dekoration 4 Cykellamper 5 Cykelbøger 6 Sjove cykelgaver 7 Cykelværktøj

Hvad er den bedste gave til en far på en cykel?

Dens 1.200 lumen kan oplyse op til 20 yards foran, hvilket gør turer tidligt om morgenen eller tusmørket mere sikre. Bedst af alt skifter strømbesparelsesfunktionen automatisk til en lavere indstilling for at sikre, at far ikke bliver efterladt i mørket. Thules taske er designet til at trække op til 55 liter ting.

Hvad skal jeg få en cyklist til fars dag?

Dobbelte lynlåse i siden giver nem adgang til interiøret, mens du er på sadlen, og de indre skillevægge kan konfigureres på mange måder for at holde ejendele organiseret og beskyttet. Enhver, der elsker kaffe, vil sætte pris på en kopholder monteret direkte på styret.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelture i Californien - hvordan man håndterer det

Er Californien godt til cykling? Californien har et par tydelige fordele, når det kommer til cykling - milde temperaturer året rundt, varieret terræn, naturlig skønhed og æren af ​​at være vært for sportsens mest prestigefyldte begivenhed i Amerika, Amgen Tour of California.

Cykler med store dæk - mulige løsninger

Hvad er cyklerne med store dæk til? 3,8-tommers dæk skaber en enorm kontaktflade med jorden og fanger trækkraft på glatte og løse overflader. De er tungere end de fleste cykler og drejer langsomt, men hastighed er ikke meningen. Dækets store volumen giver dig mulighed for at køre lufttryk så lavt, at de næppe registreres på en normal pumpes måler. 13 дек. 2013 г.

Raleigh cykler til salg - pragmatiske løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik i en klasse til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topmærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, finder du generelt, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Bikemate indendørs cykeltræner - søg efter løsninger

Beskadiger indendørs trænere din cykel? Mens myten om 'ridning på en træner vil beskadige din kulstoframme' er officielt ødelagt, kan indendørs ridning stadig udgøre en trussel for din cykel på to måder: hjulbelastning og svedkorrosion.17 april 2020 г.