Vigtigste > Cykling > Cykling lyskebeskyttelse - en løsning på

Cykling lyskebeskyttelse - en løsning på

Hvordan beskytter jeg mine bolde, når jeg cykler?

Forebyggelse
  1. Skil dig ud afdetsadlen og pedalen regelmæssigt, så blodgennemstrømningen genoptagesdettestikler og kønsorganer.
  2. Vælgetilpar polstrede cykelshorts, der giver beskyttelse tilditundervogn, menscykling.

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Det har jeg, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. Derfor har vi indgået et samarbejde med en af ​​de førende urologer her i Storbritannien - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solid og praktisk rådgivning, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring til at tro på, hvad han siger, at han også er en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.

hvordan man rengør cyklen

Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Alligevel, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.

Perineum indeholder også de store blodkar og din pudendal nerve, som giver følelsen af ​​området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der producerer sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form ser det ud til at være rimeligt at sammenhænge mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du allerede har set, de foreslog Anthony at nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, ja

Jeg har lyst til, at vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde du skal sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel foretager en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter kom jeg ud og indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så i slutningen af ​​dagen tror jeg, at der ikke skete noget på lang sigt, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget små skader, som ikke er langvarige skader, men dybest set fører til følelsesløshed i det område, det tager sig af, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en underlig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have kørt på cykel, hvad er så den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

elektrisk cykel

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du går på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft overtager det, og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt periode med følelsesløshed derefter beskadiger ikke følelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende på lang sigt.

Derefter ville det næste emne være erektil dysfunktion, og ud fra hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes eller forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Nu, hvis du er en cyklist, og du er i den bestemte alder og udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være: 'Åh, dette er min sadel bare på grund af cykling.' Det burde ikke være at begrave mit hoved i sandet om det. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud. Du synes godt med det faktum, at det ville være ret vanskeligt at påføre den slags skade på din pubic nerve, som derefter ville føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den mærkelige følelsesløshed, der påvirker din perineum, giver dig ikke erektil dysfunktion.

Og faktisk giver det dig ikke erektil dysfunktion. Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektionsproblembehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld.

Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer.

Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes for prostatakræft forkert. En af de ting, vi bruger for at give et tegn på risiko for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der bruges som PSA kunstigt øge blodprøve Et prostata-specifikt antigen Blodprøve, der kommer til det punkt Du lavede denne blodprøve Det er kunstigt øget, og så har du en hel række tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt Ikke det - der er en chance for, at det kunne blive påvirket en smule, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, er der mange molekylære markører for prostatakræft, cykling og motion, der ikke gør nogen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatakræft, så cykling er god gør dig bedre , det forbedrer din kardiovaskulære sundhed og alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, det påvirker ikke forkert screening af prostatacancer.

Og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det.

Så når vi bliver ældre, bliver vi mere tilbøjelige til at få prostatakræft. Så den første ting er nu at være opmærksom på nogle af symptomerne, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, sådanne ting genopliver disse ting. Så skal du enten gå til en urolog eller familielæge og føre en rimelig samtale til at føre vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatacancer, men den pågældende læge vil guide dig gennem de gode ting ved en test og muligvis ulemperne ved en test.

Så kan I to beslutte, om de vil fortsætte eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt.

Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler på tidlige tilfælde, du kender, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har bekymrende symptomer, skal du ikke få panik, stikke hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af hvad problemet er, hvis der er nogen røde flag at handle på, og hvis du har brug for det. Så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatacancer, men prostatacancer er et stort problem for en stor del af cyklister Bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og derfor har brug for at tænke over det Nå ved jeg ikke om dig, men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet, vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs er sandsynligvis d det største problem vi alle vil stå over for.

Nu har jeg sandsynligvis videregivet lidt for meget information, når jeg fortæller dig om min følelsesløse penis i vindtunnelen, men jeg tror på den note, måske skulle vi alle prøve at føre en samtale med måske vores venner i klubben, der kører den i weekenden, i det mindste snak om denne artikel Jeg tror, ​​det ville være en positiv begyndelsesoplevelse hos os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Hvordan kan jeg beskytte mine kønsorganer, mens jeg cykler?

Hvad kan man gøre vedforhindreperineal symptomer?
  1. Stå ofte opdetpedaler for at fjerne trykketdetperineum.
  2. Lave omditposition pådetsadelmens du cykler.
  3. Eksperiment med justeringdetvinkel påditsadlen, så den vipper lidt nedad.
  4. Have påcykelshorts.

Er cykling dårligt for din lyske?

Detlyskesmerte og følelsesløshed, som nogle alvorlige cyklister oplever, ikkeskadelig forderes seksuelle eller urinveje. MANDAG 15. maj 2017 (HealthDay News) Thelyskesmerte og følelsesløshed, som nogle alvorlige cyklister oplever, ikkeskadelig forto seksuelle undersøgelser antyder.16. 2017.

Tour de France vrag

Det er et problem, som mange cyklister oplever med følelsesløshed i lysken. Efter lange perioder med at sidde i cellen, nye cyklister og endda dem, der har cyklet i mange år, kan det i høj grad påvirke glæden ved at cykle, men det kan også være ret farligt, hvis du vælger at ignorere det, så hvordan går du rundt forhindrer det? Vi vil gennemgå et par tip i denne artikel, men først forklarer vi nøjagtigt, hvad det nu er det officielle udtryk for dette ubehag er flerårigt ubehag, også kendt som følelsesløshed, men det er mere grove mennesker i verden, der henviser til Det er effektivt nu som mange andre følelsesløshed, som du kan opleve i din krop i løbet af dit liv, er det forårsaget af manglende blodgennemstrømning til det pågældende område. I dette tilfælde kan en længere periode med tristhed komprimere nerverne og blodcellerne i det område, hvis du vælger at ignorere det, og det efterlades ubehandlet, kan det føre til det, der kaldes Allcock Syndrome og også kendt som I'm Neve vil huske, at dette pudendal nerveindfangningssyndrom helt sikkert lyder som noget, du ikke vil have, så lad os se på et par ting, du kan gøre for at sikre, at du får det Sadler er en meget personlig ting i en form, der ikke nødvendigvis passer til en person, ligesom enhver beklædningsgenstand, der nu fås i forskellige størrelser.

Desværre betyder det, at eksperimentere med forskellige sadler kan blive ret dyre, hvis du køber dem hver gang, så prøv om muligt at låne en om ugen, men fra en ven eller måske en lokal cykelbutik, indtil du har fundet den rigtige til dig og Jeg kan fra personlig erfaring sige, at det at finde den rigtige sadelform gør en enorm forskel. Det er værd at huske, at det generelt er sadlen, der gør den største forskel i komfort, så lad dig ikke narre! At tro, at den største, blødeste og mest behagelige sadel bliver den mest behagelige, nu kan du også eksperimentere med en sadel, der har en udskæring i midten eller en slags kanal, nu er disse designet til at holde størstedelen af ​​din kropsvægt Sidder der på de to sidder knoglesiden i modsætning til det bløde væv i midten, dette tillader mere blodgennemstrømning gennem dette kritiske område, og en ting mere er, at kvinder generelt sidder lidt længere fra hinanden end mænd, men den gode nyhed er, at der er mange kvindespecifikke lyde, der er på markedet, der accepterer dette. Overvej derefter, hvor du faktisk sidder på sadlen. Hvis du kører nu, skal du sidde på den lidt bredere del bagud, hvis du sidder længere frem, det kunne være dit problem, prøv at være bevidst, når du er på farten og se om det gør en forskel, selvom du ikke forsvarer dig selv om det, kan du altid prøve at skubbe dig selv frem på skinnerne med en centimeter eller deromkring og igen det kunne gøre en forskel nu skal du også være opmærksom på vinklen på din sadel generelt, det skal være næsten perfekt vandret undtagelsen er, hvis du er noget meget lavt styr i forenden har et ret stort sadel-til-styr fald i hvilket tilfælde du kunne eksperimentere ved at vippe din sadel meget lidt ned, men ellers vil du være tilbøjelig til at glide frem og sidde på den forkerte del af sadlen igen nu er den sidste ting at bemærke, at din sadel er høj, hvis du er for højt skal du gnide den ene side til siden hver gang du træder på trinnet. så hvis du synes, at de er for høje, skal du bare sætte dem lidt op, og det kan være det, der fungerer for dig nu, endelig vil du sørge for, at du kommer ud af sættet i 15 til 20 sekunder hvert 15. eller 20. minut, når du kører , dette er faktisk en af ​​grundene til, at folk endelig får disse lidelser mere på en indendørs træner, når de kører på en indendørs træner, der har tendens til at sidde i sadlen og kun kommer af sadlen i 15 til 20 sekunder, skal få blodet til at flyde igen og lindring af ubehaget næste.

Det siger næsten sig selv, men at køre et bestemt par Achamois-Answer cykelshorts som denne vil næsten altid gøre din ridning mere behagelig, men husk at de vil klare tiden slides ud og bliver mere komprimeret, hvis du ' bruger stadig de samme shorts, som du har tilbagelagt tusinder og tusinder af miles med dem, måske er det tid til at investere i et nyt par, og når man taler om at investere i større, større volumen dæk, vil det også øge komforten ved at køre over dem, kan du kør dem ved et lavere tryk, hvilket betyder, at dine dæk får flere ujævnheder og vibrationer fra vejen absorberer, så dit landingsudstyr ikke behøver. Det er en rigtig god idé at sørge for, at du løfter dig selv lidt ud af sadlen, inden du laver noget som en hastighedsbump eller måske et hul, som du ikke kan undgå, hvis du bliver siddende i disse situationer, din celle går bare mod din kropspop og det hjælper slet ikke, så her er et par tip til at forsøge at lindre eller lindre dit ubehag. For det første skal du sørge for at have den rigtige sadel til dig, for det andet at din salat er på det rette sted, og at du sidder på det rigtige sted på sadlen, så sørg for at du har det rigtige sadeludstyr, der gør ridning så behagelig som muligt for dig og til sidst sikrer, at du lejlighedsvis, især i passende øjeblikke, står ud af sadlen, jeg siger også, at med alle disse ting kan du bare prøv den ene efter den anden for at finde ud af nøjagtigt, hvad der fungerede for dig. Nu har vi endnu et par artikler, der også kan hjælpe dig, så vi har en artikel, der viser dig, hvordan du finder din perfekte sadelhøjde, og lige nedenfor er nogle tip til, hvordan du forhindrer sadelsår og om sommeren vises et rødt GT-logo på skærmen klikker på den, og du kan abonnere gratis på kanalen

Skader cykling dine bolde?

Stødet absorberet under bjergetcyklingkanskadedettestikler. Dittestikler kanblive let såret på grund af deres placering, der hænger uden for din krop, inde i din pungen, hvilket gør dem sårbare over for at blive såret af et slag eller et knusende pres, ifølge American Urological Association (AUA).14.01.2021

Skader cykling din prostata?

Der er svage tegn på, at traumer fracyklingkan irritereprostataog kunne forværre og måske føre til prostatitis (betændelse iprostata) eller kronisk bækkenpinesyndrom. Kun et lille antal ryttere får prostatitis ved at cykle.07.02.2014

Er cykling dårligt for dine bolde?

Testikelskader fracyklinger normalt forårsaget af en utilstrækkelig sadel (ikkecyklingsig selv). Som et resultat anvendes konstant tryk påditpudendal nerve (den primære nerve fundet iditplet), som kan føre til smerte, ubehag eller følelsesløshed i kønsorganerne (aka, følelsesløse nødder).tyve. 2020.

Hvorfor gør mit indre lår ondt efter at have cyklet?

Én ting vikanalle er enige om,erat deeren irritation ilyskenområde frakører på cykel. Deerforårsaget af en grim opskrift på varme, tryk og friktion mensridningditcykel. Sår vises for det mestedetøversteinderlår,detplet, og den overgangsrygg hvorbenbliver bund.25.10.2016

Hvorfor gør en cykel ondt i lysken?

En afdetvigtigste problemer, der forårsager ubehag og smerter ilyskenarealeren dårlig sadel. Mens bløde, brede sæder kan synes at væredetmest behagelige mulighed for cyklister, bør du undgå dem somdetpest! Hvis du har alvorligt ubehag, skal du kigge efter sadler med udskæringer for at lette trykket i følsomme områder.

Hvorfor gør mine bolde ondt, mens jeg cykler?

1 årsag tilsmertefølte indtestiklerneeftercykling ernervesmerte, siger Dr. Berglund. ''Smertenkommer fra irritation afdetpudendal nerve, der går tildetpungen, snarere endskadetiltestiklensig selv. Denne typesmerte ermere almindelig hos langdistanceryttere på grund afdetkørestilling ogdetsadel.'

Hvor mange miles på en cykel er 10000 trin?

Hvis du ercyklingpå relativt fladt terræn med minimal vind,10.000 trinville være lig med 15 til 18Tusinder.

Hvordan kan jeg slippe af med lyske smerter ved cykling?

Prøv sadlen for at se, om den virkelig lindrer smerter i lysken. Kør en cykel med sadlen rundt på parkeringspladsen. Sørg for, at det er behageligt i lysken. Medbring din egen cykel til butikken, hvis du vil være helt sikker på, at sadlen er effektiv. Anerkendte cykelbutikker har ikke noget problem med denne anmodning. Er dette en nødsituation?

Hvilken slags cykelsæde til lystsmerter?

Disse sadeltyper har områder, der er skåret ud nær lysken. De kan se ud som almindelige cykelsæder, men har ekstra brede kanaler i midten. Nogle sadler kommer i usædvanlige former, såsom halvmåne og hestesko. Andre perineum-aflastende sadler har to puder, en til hver siddeben.

Tour de france vinder i 2016

Kan du cykle med en sadel på lysken?

Kør en cykel med sadlen rundt på parkeringspladsen. Sørg for, at det er behageligt i lysken. Medbring din egen cykel til butikken, hvis du vil være helt sikker på, at sadlen er effektiv. Anerkendte cykelbutikker har ikke noget problem med denne anmodning.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Pinot Tour de France - hvordan man opnår

Hvem vandt Tour de France i dag? Tour de France 2021 - samlet placering efter 13 af 21 etaperRgNameTeam1Tadej Pogacar UAE Team Emirates (UAD) 2Rigoberto Uran UranEF Uddannelse-Nippo (EFN) 3Jonas Vingegaard RasmussenJumbo-Visma (TJV) 4Richard Carapaz MontenegroIneos Grenadiers (IGD)

Motoriseret cykeltur i Frankrig - pragmatiske løsninger

Hvor meget koster en Tour de France cykel 2020? Det koster dig omkring $ 12.000. Tour de France er ikke kun årets største cykelløb, det er også den største etape for sponsorer og producenter til officielt at afsløre deres nyeste kulfiber-drømmemaskiner. 2018.

Tour de france watt - hvordan man løser det

Hvor mange watt genererer en Tour de France-rytter? Mens en gennemsnitlig cyklist kan producere 100 watt, kan en pro-cyklist gennemsnit 400 watt i løbet af den sidste time af en Tour de France-etape. Træningsintensitet er den hårdeste variabel at måle.

Tour de france nedadgående hastighed - hvordan beslutter du dig?

Hvor hurtigt kører Tour de France-kørere ned ad bakke? I downhill-sektioner i Tour de France kan de køre med hastigheder så høje som 110 km / t og endda miste motorcykelreporterne.

Adam yates tour de france - hvordan beslutter du dig?

Hvordan har Adam Yates det i Tour de France? Adam Yates sluttede niende i sidste års Tour de France og nød en periode i den ikoniske gule trøje efter en stærk start på cykelens mest berømte løb.