Vigtigste > Cykling > Cykelhamstring - hvordan man løser problemet

Cykelhamstring - hvordan man løser problemet

Er cykling godt for hamstrings?

Det er vigtigt, at du beskytterhamstringsfra stammencyklingkan sætte på dem. Den øverstehamstringsved dine hofter er strakt, så kan blive relativt 'løs' og svag. Jo laverehamstringsforbliver bøjet ved knæet. Dette kan føre til en tendens til, at den nedre del forkortes og strammes.7. juni. 2013 g.Siger, at jeg for nylig skadede hamstringen, mens jeg løb. Dette sker lige nu, når jeg starter en triathlon-træningsplan for fuld distance, hvilket er lidt frustrerende. Øh mand, Steve, jeg kan mærke frustrationen.

Dette bliver hårdt. Jeg har ikke travlt med at begynde at træne igen eller tilbage til at løbe, fordi jeg ikke ønsker at genindføre min hamstring. Jeg har også meget tid til mit september-løb, som er Iron Man i Maryland. men siger i mellemtiden, at jeg vil fylde mit træningsteam eller min løbende TSS med noget andet.

Så erstatt grundlæggende løb med noget andet. Anbefaler du at tilføje cykel- eller svømmetræning i stedet? Hvis ja, skal jeg prøve? efterlign intensiteten af ​​løb, eller skal jeg skifte midlertidigt? Min grundlæggende triathlonplan var lidt mere cykling end en måde at fylde min TSS på og derefter svømme, hvis det var nødvendigt. Jeg ville være taknemmelig for ethvert råd.Tak. Uh, Steve, du er en rigtig datadrevet triatlet. Jeg forstår, at jeg har et hul, og det kan kvantificeres.

Så jeg skulle udfylde det med det samme beløb. Hvordan ved du, det er den tendens, vi alle har. Pete, øh, vil du? smide os ud med det? Ja.

Ja. Jeg kan lide dette, fordi det er så indlysende, øh, ja. Det er en åbenbar løsning på et problem, som mange mennesker oplever, um, hvor hvis du ikke kan gøre noget, er det ligesom du sagde, der er et hul eller et tomrum, og jeg udfylder det samme.Og så vil jeg gå videre som jeg skulle i denne nye, um, sige at jeg er i. Um, og jeg tror, ​​at et af de største problemer med det er dig, uanset hvor såret du er, um, der er noget at overveje Hvis du får et tilbageslag på nogen måde, form eller form, er dette en god mulighed for at revurdere. Hvor du er, hvor du prøver at gå, og hvordan du bedst bruger din tid.

Um, og jeg tror, ​​det ofte overses. Um, når du har en, en begivenhed, og det er seks eller syv måneder væk, um, for mange mennesker er det bedste ved deres tid og energi ikke at tilføje mere volumen, ikke. Dette sekund.

Med ting, som du allerede er god til. Um, og det sker, det sker for alle. Det skete med mig, um, hvor du har den mulighed, hvis du ikke har det, hvis du ikke pludselig løber, har du tre timer mere om ugen Personligt, hvis jeg havde tre flere timer om ugen, um, ville jeg sandsynligvis få min tid til at bruge det.At gøre mere styrke, udøve og mere mobilitet og sandsynligvis lave sundere måltider punkt i mit liv. Um, og hvad enhver kan gøre er, når du har et start- og slutpunkt, skal du maksimere din tid imellem, men du skal virkelig se på, hvad der begrænser dig selv, og hvad du kan gøre for at skubbe disse grænser op, fordi der scorer du det meste af tiden h det er en indlysende beslutning at træne mere for mange mennesker, få mere træning, får ikke, øh, det er endnu et tæppemeddelelse for mange mennesker. Der er flere måder, hvorpå de kan bruge deres tid.

Du kan opdele dem. Der kunne være lidt mere træning. Der kunne være en diæt.

Der kunne være en vis styrke. Der kan være mere opsving, men at sørge for at du ikke laver en løsning på ét stykke på dit problem er, hvad der ændrer dig, um, for at tage dig videre generelt. um, og. TSS er, det er en.

Jeg føler, at vi er nødt til at sige, at vi bare siger det hver uge resten af ​​evigheden. um, ikke jage TSS. er hvad du skal gøre på det rigtige tidspunkt.

Um, og så vil din tid maksimeres. Så jeg synes, det er virkelig svært at tage et skridt tilbage og betragte dig selv som atlet og finde ud af, hvad dine begrænsere er. Men som vi altid siger, så spørg nogle af dine venner, spørg din træner, spørg en person, der er erfaren med det, du prøver, og bed dem om at hjælpe dig med at finde ud af, hvad jeg har. kunne være at efterligne dig som atlet og derefter også reducere din tid.

I stedet for bare at tilføje mere træning, skal du løse disse problemer. Meget point. Uh, Alex, hvad er dine tanker? Ja.

Um, jeg har faktisk bare gennemgået dette med min hofte. Jeg vågnede en morgen og min hoftefleksor aktiveret, og jeg kunne ikke træne eller styrke. Og bestemt hvordan den mentale side af tingene er rigtig.

Hvordan kan jeg hvordan kan jeg gøre dette ene ben til det, eller okay. Han undslap, men to gange på én er det samme. Korrekt? Ja.

Alex sagde stop det fyre. Det var præcis, hvad jeg fandt sjovt. Men ja, jeg mener, efter at have gennemgået alt det mentale, som frem og tilbage, er mit mål at udfylde træningstiden med restitutionstid.

Lad os for eksempel sige, at jeg havde planlagt en to timers kørsel. Jeg bruger lidt tid på at rette op på, hvad der foregår af to grunde. Og for det andet holder det det på min tidsplan, så jeg kan ikke køre, men det holder den blok på min tidsplan i at fylde op med andre ting.

Det er det stadig. Ligesom sporty tid, hvis du vil. Så for mig med hoftebøjningen var det som at vide, hvad der skete.

Jeg vidste, at jeg ikke fulgte med mobiliteten, da jeg rullede, og i dette tilfælde strakte det ikke sofaen så ofte som jeg skulle være. Så. Der er nogle gode ting at få ud af dette, som i min særlige situation var det godt, at det skete uden for sæsonen, det var en påmindelse om, at hvis dette skete i løbet af sæsonen, og du forsømte det, var det lige før løbsdagen kunne ske.

Så det er en måde at minde dig om, at du kan lide at have disse ting under kontrol, hvis jeg vidste nøjagtigt, hvad jeg skulle gøre. Fordi det er noget, jeg har oplevet før. Og jeg ved, at reelle skader er forskellige, ikke? Som når du går ned, dog.

Taler som en ven af ​​overforbrugsskader eller som gnavende skader. Det er godt at have et antal præhab, ligesom Jonathan, jeg tænker på dig og dit knæ, ligesom, du ved hvad du skal gøre for at holde det i skak nu holder. Så det er lidt kommet til det punkt, hvor du forstår, hvad du skal gøre for at være funktionel i din sport.

kvinde cykler

Jeg synes det er et godt tidspunkt at finde ud af, hvad disse ting er, ved du, prøv nogle strækninger. Um, undertiden med reel skade, er denne gang hvile. Så det er som om jeg lægger de to timer til side, og det bedste ved en skade er at tage en lur, og det er ligesom, så har jeg denne gang, og jeg lader mig gøre det, så jeg kan komme stærkere tilbage.

Så det er ikke altid, og det er her, det bliver svært. Korrekt? Det er ikke altid noget aktivt. Som at strække det, og det føles bedre.

Lige derefter får jeg en massage. Lige derefter vil det føles bedre, nogle gange er det bare tid og ro. Og det kan være den sværeste del.

Men at lægge den tid til side og lade dig hvile og fortælle dig selv, at dette er det bedste, jeg kan gøre lige nu, er super nyttigt. Forestil dig at lægge al din tid og energi i træning, restitution, ernæring, noget lignende, det vil gøre din træning mere produktiv og lettere. Så det er en fantastisk mulighed for at fordoble det.

Faktisk, hvis du har træning fra fire til fem i din kalender, ville du træne. Tab ikke denne gang. Hold denne tid der, og lad den være hellig.

Lad dem skille sig ud og noget særligt for dig, så du stadig kan arbejde på at blive den atlet, du ønsker. Um, det er måske ikke træning, men du holder bare tidsblokken den samme, og du kan smide tingene ind. Og Alex, så du nævnte for multisports især med skader.

Det er så almindeligt bare på grund af bestræbelserne på at udføre alle de tre forskellige sportsgrene og det volumen, som mange af dem påtager sig med, du ved, langdistance ting. Det er et supergodt punkt på det gule spørgsmål på svømmesiden, for det sædvanlige, jeg hører om multisportatleter, er som, åh, skade. Især når det kommer til underkroppen som ben, hofter, knæ, ankler, fødder.

proteinpulver uden carrageenan

Gå til poolen. Som om du tilbringer tiden i puljen, det er det, jeg ofte hører. Gør du, jeg ved, du ikke var en triatlet, men du er en svømmer og også en cyklist og forstår tingene som du gør.

Har du nogen viden om det? Ja. Den første ting, jeg vil sige er, at Jonathan nævnte noget, som jeg troede var meget vigtigt, som jeg ikke vil glemme, så jeg hopper bare på det, og så kommer jeg tilbage til svømmedelen, som bare forestiller mig, hvornår denne skade skete to uger før din store begivenhed. Jeg mener, det er virkelig ægte.

Jeg mener, at hvis der skulle ske en skade, er det sandsynligvis det bedste tidspunkt at gøre det. Så hvis du tager dig tid til at sikre, at du helbreder dette fuldstændigt, og virkelig, rigtig godt, skal du sørge for, at du i stedet ikke bruger noget på, du ved, tager, jeg ved ikke, fire, seks, hvor lang tid du har også brug for at helbrede denne ting fuldstændigt, så du ikke bruger måneder på at barbere den gentager sig selv og er nødt til at styre den igen og få den til at komme tilbage. Og så vil du heller ikke.

Du vil ikke have, at dette skal komme tilbage og hjemsøge dig i de uger og måneder, der går op til den store begivenhed. Jeg mener, jo hurtigere du kan helbrede jo bedre, men vigtigere, jo bedre du kan helbrede nu, jo bedre, for så vil du være klar til den største chance for succes, at du vil gøre alt hvad du skal for at gøre denne ting for helbrede, selvom det bare betyder hvile. Og selvom det betyder at udfylde din TSS et stykke tid, er det vigtigste, du kan gøre, fordi verden lige nu ikke vil hjælpe dig, hvis du har en nagende akillesseneskade gennem hele sæsonen.

Så dette er nummer et. I mellemtiden kan du gøre andre konstruktive ting med tilstrækkelig mængde hvile, da du vil arbejde på nogle andre ting. Der er sikkert ligesom mig teknikker, som du kan arbejde på i poolen.

Jeg skal fortælle en historie. Da jeg var på college, måtte jeg gennemgå en skulderoperation, og efter den skulderoperation rehabiliterede jeg mig i poolen, da jeg havde bevægelsesfrihed nok, og fysioterapeuten fortalte mig, at jeg kun kunne foretage brystslag, men ikke freestyle-rygsøjlen. Og på min første dag tilbage fik jeg kun lov til at tage en omgang.

Det er det. 25 meter pool, ikke engang en 50 meter pool til at gå et skød. Bryst svømmer i en 25 meter pool.

Og for det andet, rav, kan jeg tilføje nogle sammenhænge? Hvor mange år har du svømmet på dette tidspunkt? og lavede lugtfri skød og i halvtredserne var det som mit 12. år, som om jeg var en fuld træning. Det er som en runde. Det svarer til, at du vil kæmpe i 30 sekunder og zone en, ikke? det skal føles, hvad laver jeg alligevel? Det var præcis, hvordan det føltes, hvad er meningen med det alligevel.

Og så bogstaveligt talt den anden dag sagde PT okay, du kan svømme to omgange. Og på den tredje dag kan du svømme tre omgange. Det var sindssygt, men jeg var så heldig, fordi en af ​​assistenttrenerne på det tidspunkt var denne strålende fyr. og han satte mig ned, og han sagde okay, vi har en runde.

Hvordan skal vi få mest muligt ud af denne ene runde? Og jeg var ligesom, åh, giv mig en pause, ligesom, kom ud her med din ene omgang.

Men han sagde, lad os fokusere på afstanden pr. Slagtilfælde, og i svømning er afstanden pr. Slagtilfælde, hvis den er en, det er en virkelig vigtig måling, som du kan bruge til at se, hvor effektiv din teknik er. Så jeg prøvede at gøre så få slag som muligt. Og så på den anden dag, da jeg havde to runder, forsøgte jeg at få begge runder under det antal slag, jeg havde dagen før.

Og jeg måtte være, så jeg fokuserede på min teknik til at gøre dette. Jeg landede. Så da jeg var brystsvømningssvømmer, var jeg, øh, en enkelt medley-svømmer, hvilket betød, at jeg gjorde alle fire slag, og børsteslaget var altid mit svageste ben.

Jeg tog mine brystslag af, jeg tror, ​​det var en 10 og de hundrede brystslag op som en åh to, en åh tre i denne sæson. At tage hundrede hundrede meter tid på en sæson og svømme i 10 sekunder er uhørt, men det fokus er rigtigt. Fantastiske.

Men dette fokus på teknologi og effektivitet. Det betalte sig, og det var ikke en TSS. Det var ikke en absolut styrke, styrke, det var teknik, og det er noget, jeg tror, ​​du kan få virkelig store gevinster på den front, især i triathlon, så hvis det ikke nulstiller din hamstring, hvis det ikke rehab, at du skal blande dig, så du kan lave nogle øvelser i puljen.

Jeg ville holde fast ved de lange akseslag. Så ryg og freestyle, du kan svømme med en trækbøje, så du er, du er virkelig isolerende overkroppen. Og du kan lave nogle rigtig gode øvelser, lave 10 og tiere, hvor du gør, um, hold 10 på hver side, øh, du kan gøre åndedrætsbekæmpelsen.

Um, ved du, jeg ville ikke vende om. Jeg ville gøre virkelig blide greb drejninger, så du bare er super, super let og sørg for at du ikke bruger den hamstring for meget. Men fokus på kvalitet snarere end kvantitet.

For denne gang kan du få nogle virkelig, virkelig store gevinster, der vil betale sig, big time senere, men det kommer ikke i form af TSS, ikke. Og jeg synes det er vigtigt at vende hovedet rundt. Dette er, øh, en anden ting, jeg hører i trafikken, er grundlæggende som om du har en, en, en skade, som en akillesseneskade, bestemt ikke jeg vil løbe, men du kan skrue op for lyden på cyklen.

Og jeg har hørt dette før, ja, jeg mener, jeg havde en hamstringskade, så jeg brugte meget tid på cyklen og i puljerne og kun mindre tid på at løbe, men jeg ved ikke om dig. Jeg bruger mine hamstrings ganske ofte, når jeg kaster gentagne handlinger på denne muskel. Jeg ved, at du ikke laver noget, der føles som en hamstring krøller eller noget.

Det lægger stadig en stor belastning på musklen, vil du bare finde en anden måde at lægge belastningen på musklen på, ikke? I stedet for vil du give dig selv tid til at slappe af, ikke? Alex? Nej. Øh, jeg ville bare hente to ting, som jeg hørte sidste gang. To spørgsmål, som jeg tror ville være nyttige.

Den ene, sagde du, respekter tiden for træning. Og jeg tror, ​​det er bare overordnet, det er en super vigtig, ligesom mig. Jeg har talt med folk, der spørger om min konsistens, og jeg indtaler det med det faktum, at jeg er meget heldig og min situation, min forlovede er også en atlet.

Så hun får det. Hun respekterer denne gang, og vi har ingen børn i øjeblikket. Så der er intet som at kæmpe for min tid udover det arbejde og ansvar, jeg har.

Men jeg tror, ​​det første skridt er at virkelig eje denne gang. Jeg tror, ​​at mange mennesker jeg er skyld i, fordi de er deres mål. De er ikke store nok i deres hoveder.

Korrekt? Som om jeg bare vil vinde en kat. Og det er som om de virkelig ejer det, det tager denne tid at gøre det. Jeg tror, ​​du skal være den første, der også respekterer denne gang for andre mennesker.

Så jeg gætter bare for at lægge det til side og sige, det er min tid til at træne, og det er vigtigt for mig og og at eje det er også en stor del. Konsistens. Og så nævnte Amber, at i begge tænker jeg, eller i det mindste var det i noterne for det første, men der er så meget mere at gøre foruden TSS, du kan fokusere på det, du ved, mentalt forberede.

Du mediterer muligvis på dette tidspunkt. Da der er så mange andre ting, du kan gøre for at forbedre ydeevnen, der ikke måles fysisk, at du kan gøre med den tid, det være sig når du er skadet eller noget. Da vi talte om disse sjæleture, ikke? Der er andre ting, du kan gøre, der vil gavne din træner andet end blot at udtrykke meget.

Og du bad om, at det kom fra mig. Der er disse andre ting, du kan gøre. Ja præcis.

Ja. Det er, og det er virkelig hårdt, når du har løb, som du savner at cykle på grund af det, jeg har været i denne position før, hvor jeg dybest set var nødt til at tage en hel sæson af for virkelig at gøre, hvad alle sagde her, nemlig respektere overtrædelsen respekt. Og det betød, at jeg var nødt til at stoppe alt andet, så jeg rent faktisk kunne give ham tid og plads til at løse det.

Og det betød, at jeg savnede mange løb, og det er svært, især for en person som Pete, den måde Pete laver et løb på. Hvis der var et løb i Reno hver dag, ville det være super dårligt for Pete, fordi Pete bare ikke ville være i stand til ikke at jagte disse bolde, som en golden retriever efter bolden, han ville skulle løbe som jeg skulle at eksplodere. Ja. Desværre. Ja. Ja, men du skal komme til et punkt, hvor du prioriterer et specifikt mål i stedet for at blive for distraheret ved at sørge for at markere afkrydsningsfelterne.

Når vi taler om procesorientering, og det er meget vigtigt, men disse procesmål kan aldrig gå tabt som en ægte nord-nord stjerne. Korrekt. Og denne nordstjerne burde også være.

Performance sundhed som denne, de ting, der er mere fokuseret på noget, der er en opnåelse af balance og den stigende tidevand også, så at sige. Men hvis du fokuserer så meget på processen, at du mister det ultimative mål af syne, kan det blive rigtig, virkelig dårligt.

Er cykling dårligt for hamstrings?

Når vi bøjer fremad på sadlen for at nå stængerne,cyklingpåvirker dinhamstringspå følgende måder: Den øverstehamstringsved dine hofter er strakt, så kan blive relativt 'løs' og svag. Jo laverehamstringsforbliver bøjet ved knæet.14. mar 2017

♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folk, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Sammen er vi de bedst kendte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening Selvfølgelig, Bob. - Jeg foreslår Brad, du kan se det, jeg er foran ham. - Ah, han har mig! ”Det er som om jeg træner --- Jeg ville sige, at jeg sandsynligvis har et godt udkast.

Ja, det har det, det er som at køre bag en sejlbåd. (humrer) - I dag taler vi om enkel og på den måde kan du lindre smerter i knæ, ryg og iskias. - Det er rigtigt, Bob. - Meget vigtigt for den korrekte position. - Det er rigtigt, mange mennesker spørger om at cykle med isjiasmerter i ryggen, så lad os give svarene. - Okay.

Og hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund til at abonnere. Vi har artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader dem hver dag. Du vil også gå til vores websted bobandbrad.com.

Fordi vi altid giver noget væk, hvad giver vi væk nu? Vi ved det ikke. Gå og tjek det ud. De er gode, men de er vidunderlige gaver.

Nogle gange kan madrasser ligesom en SleepOvation-madras være noget lignende. Under alle omstændigheder kan du også gå til Bob og Brad på Facebook, den er fastgjort øverst på siden, du kan også se en kortere version af os på Twitter og Instagram. Bob, okay.

Skal vi fortsætte? - Ja. - Ja, vi kan stoppe med at træde i et stykke tid, så vi kan tale effektivt til vores publikum. Så det vigtigste ved rygproblemer, knæsmerter forbundet med cykling, er attitude.

Hvor? At folde sædet op og ned er meget vigtigt, fremad og bagud er næste, og så er højden på dit styr helt afgørende for at fjerne belastningen fra ryggen - hvad vi har her er, at vi har to forskellige niveauer af cykling her. Vi har en elliptisk cykel, der fungerer meget godt, normalt vil folk, der ikke er seriøse cyklister, ikke kører mange kilometer, have en elliptisk cykel. Det er ikke altid sandt - det er mig - og det er en racercykel, der er bestemt sværere at indstille for at minimere stress i lænden, og jeg taler om det om et øjeblik, det bliver vi, så når du har en cykel samlet til dig, vil du at få det samlet korrekt ellers vil det blive kaldt en outsider. - Er det ikke sødt? Så lige nu-- - Og jeg siger dig - jeg er slet ikke ekspert på dette, men jeg ser det hele tiden, og jeg synes, det gør mig skør, især det sæde, der er for lavt. - Højre, højre.

Dette for lave sæde er det største problem. Bob, hvorfor går du ikke på din cykel, så taler vi - først og fremmest --- du vil have mig på din cykel til at vise, hvordan det er, når du --- ja, jeg vil bare nævne et par ting. Få din cykel i en træner, det er den bedste måde.

Åh, gå ikke længere. - Sæt forhjulet i et beslag, og målet er at få din cykel i niveau, så den aksel til aksel, jeg bliver teknisk her nu, men hvis ikke ved du det, hvis du kun har en, der ønsker en generel tilpasning, hvis du vil have det generelt, okay, vi har det her. Se på sædet, hvis du ser på Bobs sæde, kan du se, at det er lidt højere.

fordele ved måltider

Det er ikke niveau, og Bob klagede. Han siger: ja, det er ubehageligt. Han føler altid, at han bliver skubbet tilbage, og det er ubehageligt i den perineale eller prostata, og det kan føre til problemer i dette område, og det vil du ikke have. - Præcis. - Så dette sæde skal nivelleres, hvilket er hvad Det gør vi ikke, men det er bestemt et mål senere her --- Jeg sætter pris på det, Brad.

Jeg sætter pris på, at du foretog justeringerne her, så - Så gør alt klar, nu kommer du ind, Bob. Nu har vi indstillet det, så Bob kan pedalere. Bob har, jeg kalder dem stigbøjler, nogle kalder dem buret, når du ikke har clips eller klikløse pedaler, men vi rammer lejlighederne først.

Og det er ok for det, vi taler om. Nå, Bob, hvorfor træder du ikke bare for at sidde i. Så læg din bum i sadlen, så den lyder eller føles behagelig, det er der du normalt går hen? - Højre, højre - Okay.

I cykelverdenen kaldes dette en sadel. Når jeg siger sidde, siger de hvad sit er, ingen idé? - Højre, højre. - Lad os alligevel gå ned til 6:00-positionen på den pedal, du vil have det --- Jeg går faktisk lidt længere tilbage, ikke? - Ret. - Lad os gå. - Akslen, kan du løfte foden? - Ja. - Pedalaksen skal være på linje med dine falanger, lige der, de store, jeg går på fodkuglen. - Javisst. - Lige hvor tæerne forbinder, og du har disse led, dette er den rigtige position for foden på pedalen. 6:00 position, fod på gulvniveau, så nej, kan du bøje din dorsa, Bob? Ja, det ville være alt for lavt, og hvis ja, gå derop eller bøj plantarly, lad os få det rigtigt, og så ser vi på knæbøjningen.

Nu har jeg været i en ekspertundervisningskurs --- det er bag dig, Brad. - Jeg har lagt det der, så jeg ikke behøver at kigge - (Bob griner) Fysioterapeuter og en kinesiolog, og de er meget af cykler kørte, studerede dette grundigt h, de var de mest professionelle mennesker og kyndige mennesker i marken, og de sagde, at mellem ni og 14 grader knæbøjning er den rigtige højde. Hvis vi ser på Bob, ved jeg, at du ikke har et goniometer, men du kan klare dig uden ham.

Hvis jeg måler ham nu, har han 50 graders knæbøjning. - Wow. - Sædet er tydeligvis for lavt.

Dette knæ vil lægge en masse overdreven belastning over tid. Så hvorfor står du ikke bare op Bob. Denne cykel er smuk, fordi sædet er let at justere, jeg går op omkring en og en halv tomme, det fungerer fint for en artikel.

Normalt skal du komme ud af en skruenøgle og gøre det. Træd nu tilbage på pedalerne, Bob. Føler du en stor forskel? - Oh yeah. - Og vi må se, at du måske er for høj. - Det kan, det føles som om jeg næsten når slutningen. - Kom, hvis du har lyst til det, når du ned for at røre ved pedalen, det er næsten helt sikkert for højt.

Hvorfor rejser du ikke igen klokken 06:00 Ja, jeg kan allerede se, at du er for høj.

Du når og ting går frem og tilbage, ja, og du er under ni grader. Lad os bare svigte dig lidt, så bruger jeg ikke mere tid på det, men det er ideen. OKAY.

Så du fik sædet rigtigt på den måde, du fik højden-- - Nu føles det - Det føles som om vi er temmelig tæt på - Og det føles fordi du kørte det for lavt er. - Ret. - Og du bemærkede en forskel. - Ja, ja. - Okay.

Dernæst går vi til positionen 3:00, det vil sige at 12:00 er her, nu er vi ved tre fødder, vi skal se om sædet skal være fremad eller bagud. Hvad der fungerer bedst er, at du bruger en lodret lodde bob, så jeg har faktisk en lod bob her. Vi hænger det på knæskallen eller knæskallen, kan du holde det, Bob? - Jo da. - Fortsæt, tak, perfekt.

Få det af vejen. Og du lader det falde til ro, og når vi ser på det, sidder du på det sted, hvor du har det godt? , ofte er jeg, jeg ville være sådan. Det er behageligt her. - Okay.

Så han sidder i sædet, og det skal vi se. Nu skal spidsen af ​​lodet være på linje med pedalaksen, som er omtrent her. Så hans sæde bliver sandsynligvis nødt til at bevæge sig en tomme fremad, når vi er igennem med denne artikel.

Jeg vil flytte sædet fremad og udjævne det, så vi kan få denne position rigtig. - Fremragende. - Nu er vi færdige med sædet.

Du har cockpittet klar. - Gotcha. - Det er det, vi kalder det, det er det, jeg kan lide at kalde det.

Og den næste er bagsiden. Hvordan skal vi holde stresset tilbage? En elliptisk maskine med denne type styr er sandsynligvis det bedste scenarie lige nu for at minimere rygspænding. Du har rygsmerter eller ischias, der holder dig oprejst, okay. - Ja, du vil ikke være sådan. - Præcis, nøjagtigt.

Godt. - Jeg ved ikke, hvordan ser jeg ud? Min krop? - Du ser vidunderlig ud, Bob. - Jeg mener, min kropsbevidsthed er - Å nej, jeg mente ikke at fortælle dig sandheden, men hvis din kone holder øje med dig, ved du det.

Så højden kan justeres lige her, du kan løsne det, og faktisk, hvis det blev højere, ville det tage mindre stress af ryggen, ja, virkelig blive så stor som muligt. - Jeg tror, ​​jeg er så høj som den bliver .- Det kan være, det er meget godt - og du har en dejlig, ja, for det kan også indstilles her, - Åh, det vil sige - - På halsen-- - Det var ikke klart for mig. - Du har to forskellige justeringer, højre.

Men du er også så høj som du kan. Det kan måske gå lidt højere. Hvis du er en seriøs cyklist, tænker du på hastighed og vil have mindre rygsmerter, de passer ikke. - Lige. - Fordi du er mere som et sejl, vil du fange vinden, det vil bremse dig , men det er du bliver nødt til at ofre for din ryg. - Ret, og min eneste bekymring er at bevare min rygsundhed y. - Sådan er jeg.

Jeg ved, at med min cykel her er jeg indstillet på racercyklen, det er meget mere stressende for min ryg. Hvis du ser nøje her, fik jeg en mekaniker til at foretage en ekstra halvanden kontrol højere end normalt, bremser mig, men alligevel, det er sådan, jeg arbejder med det. Og på et tidspunkt går jeg sandsynligvis endnu højere eller får en elliptisk maskine, det afhænger af, hvordan min ryg føles, når jeg træder ind i 80'erne og 90'erne. (Latter) Jeg er optimistisk nu! - Atta dreng, kammerat! Jeg kan lide det! - Gå så væk, Bob.

Gå væk, okay. Så Bobs cykel er sat op, og så skal jeg gennemgå en ting igen med hensyn til rygsmerter og generel komfort på en cykel. Hvis du har en landevejscykel, okay, jeg har aerobar på min, fordi jeg laver triatlon, og desuden kan jeg lide det.

Når du får det, bliver dine fingre følelsesløse, og du er på fald eller noget i hætten, eller du er her, og min højre hånd begynder normalt at blive følelsesløs. den mediale nerve, så jeg går ind i den position og holder den der. Det er lidt sværere på ryggen, men det fjerner følelsesløshed i mine hænder.

Jeg kører normalt på fladen sådan her, jeg føler mig meget bedre på ryggen. Sænker mig ned med vinden, men ryggen føles bedre, og i denne alder skal jeg i lang tid, jeg skal redde min ryg og arbejde den her op. Så, Bob, er der ikke flere spørgsmål til dig? - Nej, men jeg kan nu sige, at min plads skal flyttes fremad.

Fordi jeg er, for at få ryggen oprejst igen, er jeg lige ved hånden, så --- Ja, helt rigtigt - jeg er sådan, og du er lige nu, når du påpeger, det er virkelig ubehageligt! - Ja! Du vil ende med prostata problemer. Hvis du ikke - Ja, jeg er her - syng sopran. - Så alligevel, jeg tror, ​​vi har det hele dækket, Bob. - Ja, meget godt. - Ting ser ret godt ud, så sæt din cykel ordentligt, kør ikke upassende og nyd vejret. (Ringetoner) Åh Bob, dette er --- Jeg er så glad for, at du er sådan, jeg justerer min cykel, jeg vil være i god position - Okay, vi må sige farvel nu - Okay, Adios! - På det kan du satse.

Hvorfor gør mine hamstrings ondt, når jeg cykler?

Hamstring smertermenscykel kankommer fra flere årsager, herunder en akut muskelspænding, forkert sædehøjde, den forkerte rammegeometri tilditkrop ogcyklingmål ellerhamstringsaterfor stramt eller for svagt.27. aug 2019

Hvad er symptomerne på stramme hamstrings?

Stramme hamstringskanårsaghofterne og bækkenet for at rotere tilbage, flader nedre ryg og forårsager rygsmerte, knæsmerteeller fodsmerte.Stramme hamstringskan også være ansvarlig for posturale problemer og andre rygproblemer såsom sacroiliac jointsmerte, da de har tendens til at trække bækkenet ud af normal position.25. jan. Dec 2019

cykeltræner træning

Hamstringen er måske den mest strakte muskel i verden! I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du løsner det, hvordan det er relateret til dine rygsmerter, og hvorfor du måske ikke ønsker at strække det så meget! Så vores hamstrings er fastgjort til vores glutes, der løber under vores knæ, selvfølgelig, det har en tendens til at være kort, når vi sidder meget, og det er et problem, når det kommer til rygsmerter, for når du bøjer dig gentagne gange, vil du ikke have det dine hamstrings bliver for stramme, hvilket tvinger din nedre ryg til at bøje mere, men glem ikke, at din hamstring spiller en stor rolle i at få dig tilbage i stående position, når du bøjer dig! Det er sandsynligvis deres vigtigste rolle. Det har nogle fastgørelser i dine sakrumbånd, og det strammer din ryg for at gøre det klar til at stå oprejst. Muskelarbejdet ligner Thera-Banddick, som om min knytnæve er dit bækken, hvor hamstringen starter. i en normal situation trækker jeg båndet ned, og det trækker i mit bækken, og det skubber min krop til at rejse sig igen. men hvis jeg strækker hamstringen for meget, er den meget længere, og der er noget slap i den.

Når jeg rejser mig op, er jeg nødt til at udføre alle disse bevægelser af min hamstring, bringe al den kraft ind, inden den overhovedet er spændt, og derefter ekstra kraft, før jeg kan trækkes op. Din nedre ryg! Nu ønsker vi bestemt ikke, at hamstringmusklerne skal være for spændte, så vi begynder med at kontrollere, hvor meget fleksibilitet du har i dine hamstrings, inden du starter øvelserne. Hop på bordet, bring dine hofter i en 90 graders vinkel, og ret derefter dit knæ så langt som muligt.

Hvis du som mig er analytisk, vil du måske tage et billede med din telefon og måle vinklen for at se dit udgangspunkt. Før vi bliver involveret i at strække eller aktivere musklerne, vil vi bare mobilisere dem for at vække dem. Dette bliver vores mobiliseringsrolle her.

Jeg bruger Athera Band-massagerullen. Vi bruger kun ca. 30 sekunder på hvert ben. Hele dit muskelsystem er som en bil.

Din hjerne og reflekser er driveren, og din muskel er som motoren. at hjernen og musklerne sender signaler, der dybest set er acceleratoren og bremsen. Når du vil flytte et sted eller gøre noget, er det som om din hjerne trykker på speederen.

Men når din krop, hjerne og nervesystem er bekymret for skade, bremser din krop bremserne! Hvis vi forsøger at strække igen og igen, når vi er svage, vil din krop føle et problem og sætte på bremserne. Hvad vi skal gøre er at aktivere og styrke muskelen, så vi kan bevæge os frit. Der er en række grunde til, at hjernen holder bremserne på, men hvis du er en af ​​de mennesker, der skal strække sig igen og igen, så er chancerne for, at du er! Så her er hvad vi skal gøre - nu hvor du har løsnet den muskel fra mobilisering, skal vi lave nogle dynamiske extensor-bensvingninger omkring ti gange på hvert ben.

Dernæst vil vi aktivere denne muskel i både forkortede og forlængede områder. Fra det forkortede område bringer vi hofter og knæ tilbage bag os. Når du har det så langt tilbage som muligt, vil jeg have dig til at prøve at bøje knæet lidt mere og bringe din hæl helt op til din røv.

Hvis du begynder at kramme, skal du ikke være foruroliget, bare fordi dine muskler er svage i dette område. Derfra vil du gerne holde det i cirka tre sekunder og gøre cirka tre reps på hvert ben, hvis dette er din første gang opbyg op til fem reps.

Lad os derefter træne hamstringen i en udvidet position. Du bruger bare kanten af ​​en sofa eller seng og læg dit ben op, helst med din ankel hængende over kanten, så du ikke får ekstra hjælp fra din kalv. Kør blot hælen og underbenet i sengen eller sofaen i cirka fem sekunder.

Lav 3 reps, hvis det er din første gang, ligesom den sidste øvelse, opbyg op til 5 reps. Nu hvor dine muskler er aktiveret, lad os lave en styrke- og strækøvelse kaldet hofteleddet. Det er min yndlingsøvelse, og du har muligvis set det før i min 5-minutters træningsartikel om morgenen.

Hvad jeg vil have, er at du bare står med fødderne omkring skulderbredde fra hinanden, de vil bare bøje uden at bøje ryggen, hold ryggen buet! nå tilbage med din bumse pludselig føler jeg hamstring strække sig, se hvor meget jeg kan udholde, køre mig op med disse hamstrings og dem igen og arbejde dig mod omkring ti reps pr rep jeg er i stand til at arbejde i at gå lidt dybere. Fantastisk strækning, fordi jeg også bruger musklerne til styrkelse. Hvis vi nu vil komme ind i vores klassiske statiske strækning, hvor vi holder den i længere tid, kan vi gå tilbage til vores testposition og bringe det andet ben ned - og du kan se, jeg har meget mere bevægelsesfrihed end før artiklen startede.

Hvis du har problemer med din ryg, skal du blot rulle håndklædet op og placere det under lændehvirvelsøjlen for at støtte dig under denne lårstrækning. Hvis du vil lave traditionel strækning, skal du holde den i 10 til 15 sekunder og arbejde 3 til 5 gentagelser på hver side i op til 30 sekunder. Denne type strækning er meget billigere end en stående eller siddende strækning, hvor du trækker tæerne op til næsen dette er den værste type stræk i hamstring, du kan gøre for lændesmerter, fordi du kun trækker i din iskiasnerven Lav tilstanden værre end den var i starten! Nu skal dine hamstrings føles vågen og meget mere afslappet! men du kan lindre dine rygsmerter meget mere ved at arbejde på styrke end bare gentagne strækninger.

Hvis du oplever smerter eller har svært ved at udføre denne øvelse, skal du kontakte din bevægelsesspecialist. Fysioterapeuter er unikt uddannet i bevægeapparatet og kan hjælpe dig med at komme til bunden af ​​disse problemer. Hvis du føler dig ude af balance fra at arbejde på bagsiden af ​​dit ben og vil have noget til at træne på forsiden af ​​dit ben, skal du klikke her for at se min artikel om hoftefleksorfiksering, hvis du vil hjælpe mig med at undgå unødvendige operationer, abonner på kanalen ved at klikke her.

Husk, at hvis du vil udføre og gøre dit bedste, skal du gøre dit bedste! Bliv ved :)

Arbejder squats dine hamstrings?

Selv øvelser derduville traditionelt overveje quad-dominerende træk, ligesomsquatseller lunges, kan ogsåarbejde dine hamstringsogså. Det er fordi hvornårdulunge ellersquat,din hamstringmuskler skal tænde for at holdeditben stabilt og til at hjælpedustå op igen, siger han.24. feb 2020

Hjælper vandring med at løsne hamstrings?

Der er en række øvelser og strækninger, som du kangørtilHjælpbehold dinhamstringsløs. Det er en god ide at varme dine muskler op, inden du strækker dig. Prøv at tage eneller laver en anden aktivitet, så dine muskler er varme. Stræk aldrig, mens du har smerter, eller prøv at tvinge en strækning.

Hvordan styrker jeg hamstrings til cykling?

Fokuser på enkle strækninger - såsom at røre ved tæerne, mens du står, med lige ben, for at strækkehamstrings, trækker din hæl mod din bagdel, mens du står for at strække quadriceps og hoftebøjere, og læg strækker sig som at trække tæerne mod dig med et håndklæde eller bånd, mens du sidder med lige

Er det godt at gå til stramme hamstrings?

Mindst 10 minutter af, let jogging eller let calisthenics kan hjælpe med at forhindrehamstringstramhed. Fasthamstringstrækninger før og efter dine aktiviteter kan også hjælpe med at forhindre tæthed.

Hvorfor løsnes ikke mine hamstrings?

Årsagen til dinhamstringsføletæter meget sandsynligt, fordi de faktisk er overbelastede. Fordi vi sætter os meget mere ned, end menneskekroppen kan lide, slutter viopmed tæthed foran på låret og i lænden. Dithamstringsog bagsiden muskler enderopi en forlænget position, mens du sidder.

Er lunger gode til hamstrings?

Detlungeer en modstandsøvelse, der kan bruges til at styrke din underkrop, inklusive din: quadriceps.hamstrings. glutes.9. apr 2019

Er lunger nok til hamstrings?

Det er en multijoint bevægelse, der bruger begge muskelgrupper, men en undersøgelse udført af svenske forskere antyder, atlungeer mere af enhamstringdyrke motion. Detlungetræning førte til en stigning på 35% ihamstringstyrke uden stigning i quadriceps styrke.

Hvad sker der med dine hamstrings, når du cykler?

Hamstrings og cykling At løbe ned på bagsiden af ​​benet fra dine hofter og krydse bag knæleddet er hamstrings en gruppe muskler, der strækker hoften og bøjer knæet. Det er vigtigt, at du beskytter hamstrings mod den belastning, cykling kan lægge på dem.

Har du brug for hamstrings for at være cyklist?

De har længe været brugt af kraftløftere til at styrke gruppen af ​​muskler kendt som den bageste kæde, som omfatter hamstrings, glutes og lænd, og er et absolut must for enhver kvinde, der ønsker at målrette mod de irriterende sadeltasker og røvmuskler. Som cyklist er de også din nye bedste ven.

Hvordan bruges hamstrings og quadriceps til cykling?

Sammen arbejder de for at udføre to hovedhandlinger - knæbøjning (tænk at løfte din hæl mod din bum) og hofteforlængelse (sparke dit ben baglæns.) Cykling kan være mere en quadriceps-dominerende aktivitet, men det betyder ikke, at dine hamstrings er uvigtige.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.