Vigtigste > Cykling > Cykelhovedtelefoner - den ultimative guide

Cykelhovedtelefoner - den ultimative guide

Er det farligt at cykle med hovedtelefoner?

Iførthovedtelefonermenscyklinger ikke ulovligt iUK, men i en BBC-afstemning sidste år var 90% af de adspurgte for forbud mod det, selvom 16% indrømmede at have gjort det selv. Ah, men der er næppe noget bevis for dethovedtelefon-bære sætter cyklister pårisiko, siger pro campen.15. juli 2015

('Back For Love' af DJ Mayson) - Jeg har altid været en stor fan af at lytte til musik, når jeg er ude og cykler. Ikke kun fordi jeg troede, det ville give mig ekstra motivation og få tiden til at gå hurtigere, men jeg tror også, at det faktisk gjorde mig hurtigere, men var det virkelig? Fik en god sang mig faktisk til at cykle hurtigere? Og ville en dårlig sang faktisk sænke mig? Videnskab briller. Hvad mener du, du ikke har det? Åh, de skal være nok. ('Back For Love' af DJ Mayson) - Reelle videnskabelige undersøgelser er faktisk blevet udført om emnet af Waterhouse et al. på LiverpoolJohn Moores University, hvor de testede virkningerne af at øge eller mindske musik med 10% på submaximal cykelydelse.

De fandt ud af, at ryttere, der lyttede til hurtigere musik, producerede mere kraft ved en højere kadence og fortsatte med at køre på en bestemt tid, og selvfølgelig omvendt for de langsommere. Men vi er ikke interesserede i submaximal ydeevne. Nej, vi vil vide, hvordan musik påvirker min maksimale cykelydelse.

Så her kom vi til GCN-testsporet. Selvom det faktisk er en løgn. Vi er lige kommet ned på en af ​​mine yndlingsgader i Cotswolds.Og hvad er testen? Nå, jeg vil maksimalt udøve tre til syv minutter. Indsats nummer et vil være kontrol, og det gøres uden musik. det lyder lidt som ja, du har ideen.

Indsats nummer to er færdig med den langsomme musik, og det lyder sådan (downtempo chill dance music) og derefter er indsats nummer tre færdig med den hurtigere musik, og det lyder lidt sådan (hård techno musik) og ja, jeg fortryder det nu efter at have foreslået syv minutters arbejde. Det startede på to minutter, og af en eller anden grund troede vi, at det ville være en god ide at øge den til syv, og det virkede som en god idé, da jeg var på kontoret, men nu har jeg lige haft en stor mave til frokost. Jeg ' m nervøs.

Bare hurtigt, det er værd at nævne sikkerhed. At lytte til musik mens du cykler kan være et ret kontroversielt emne. Jeg tror, ​​at nogle mennesker er bekymrede for, at det er lidt farligt, hvilket reducerer din evne til at føre trafikken omkring dig til at høre rundt.Selvom der ikke er nogen lov i Storbritannien, der forbyder brug af hovedtelefoner, kan jeg personligt kun bære en i mit venstre øre på den ikke-trafik-side, selvom jeg ærligt talt har brugt begge i fortiden også . Men til dagens test bruger jeg begge hovedtelefoner. Jeg gik i seng virkelig spændt i går aftes for at sende en gruppe-e-mail til mine moderatorer vågnede til morgenmad, jeg var virkelig skuffet over, at de alle svarede og sagde, at de havde travlt, og jeg er ikke sikker, hvad jeg? Det var dagens tur, der afskød dem.

Måske var det de tre maksimale anstrengelser på syv minutter. Under alle omstændigheder er jeg ved startlinjen nu, ved at opgive min wahoo, fordi det er en blind test, ingen puls, ingen kraft, ingen kadence, ingen hastighed, intet. Så, Stefan, du kan optage bagfra.

Jeg er klar til at gå - Okay, er du klar Chris? - Jeg er klar - Tre, to, en, gå. (Lastbilmotor) (vindblæser) (vejrtrækning) (lastbilmotor) - Tre, to, en, den er færdig. - Halvtreds tegn.Du har ingen idé om, hvor langt du er gået, eller hvor hårdt du går. Alt mig ved, at alt gør ondt. Ja, du føler dig bare så alene, som sidste gang jeg ikke vidste, at jeg ikke havde en timer foran mig, da jeg prøvede at gøre noget. Mærkelig. (Downtempo chill dance chill musik) Det er så distraherende at høre denne musik sådan, fordi den var sådan, jeg ved det ikke, dæmpet og får dig til at trække vejret langsomt.

hvor mange trin skal jeg tage om dagen

Alligevel troede jeg faktisk, at jeg ville gå hurtigere, hvilket også er lidt underligt, fordi intet gør ondt på samme måde. Jeg fandt det virkelig svært at skubbe ærligt. Typisk har du sandsynligvis lidt mere vægt på den anden indsats, og du kan sandsynligvis skade dig selv tidligere i indsatsen.

Mærkelig. Lige da de sidste syv minutter har jeg den hurtige musik på nu og føler mig lidt mere optimistisk, men jeg er stadig bange for anstrengelsen, fordi de to andre bare var forfærdelige, for at være ærlig. to, en, gå! (hård technomusik) ♪ rock det, lad os gå! ♪ - Tre, to, en - jeg prøvede bestemt hårdere.

Ah, dette bliver kaffekagen til frokost. Denne musik passer meget mere sammen med noget, jeg ville have hørt opvarmning, da jeg stadig kørte, og det er bare den slags ting, der fik mig til at føle mig uovervindelig på gode dage. Ah, misforstå mig ikke.

De skete ikke meget ofte, men da de gjorde det, som jeg virkelig mener det, følte jeg mig fænomenal. Jeg tror alt kommer fra, til i dag tror jeg stadig på, at jeg havde den rigtige playliste, gennemgå hele opvarmningen ordentligt, og det føltes sådan, ikke, jeg plejer mig selv tilbage til caféen, fordi vi selvfølgelig klarede det at forsørge os selv fra en cafe, og vi vil diskutere resultaterne, når vi er der igen. Så efter tre hårde bestræbelser kom vi tilbage til pubben.

Den største indsats er 382 watt. Dette er indsatsen uden musik, hvis du husker det. 172 puls, 84 kadence og 44 kilometer i timen for en samlet afstand på 5,14 kilometer.

Indsats nummer to var med den langsomme mus, og det var her, det fik mig, var virkelig svært at komme i gang. Du vil bemærke dette ved min puls, som er seks slag pr. Minut lavere, et gennemsnit på 166 watt. Effekten var også lavere, 359.

Kadence var meget tæt. Det var faktisk 85 omdr./min. Og hastigheden 43,5 kilometer, hvilket giver mig i alt 40 meter mindre og 5,1 kilometer.

Derefter den sidste indsats, musikken, det var den hurtige musik, den slags musik, jeg måske har hørt at lytte til, mens jeg varmer op, mens jeg kører. 385 watt, tre mere end kontrolkørslen, 176 slag i minuttet, hvilket igen er højere end de andre, fire slag i minuttet højere, 86 omdr./min. Og derefter 45,6 kilometer i timen, hvilket er meget hurtigere, 1,6 km / t hurtigere, for en samlet afstand på 5,34 km.

Puls og kraft er alle ret ens, så måske kørte jeg mere aggressivt, måske tvang jeg magten over toppen af ​​stigningerne og slap derefter af på nedstigningen. Den slags mere fokuserede tidsforsøg ef at hvis du skulle køre på et cykelløb, ville du klare det, og du fik det rigtigt fokuseret og engagerende. Er jeg overrasket over resultatet? Nå ja og nej.

Jeg mener faktisk, jeg fandt den langsomme musik den mest overraskende ting, fordi jeg havde virkelig svært ved at fokusere, fandt mig selv i at drive og lytte til musik i stedet for at fokusere på den anstrengelse, jeg ville gøre på cyklen, og så bremsede det mig lidt ned. Når det kom til den hurtigere musik, overrasker det mig slet ikke. Jeg har hørt hurtigere musik på afspilningslister efter mange års opvarmning til træning eller racing, og jeg ved med sikkerhed, at det fungerer godt for at holde mig motiveret, hvilket betyder, at jeg virkelig kan fokusere på den anstrengelse, der gøres for at gøre det er kommet .

En ting, vi ved om denne test, er dog, at det faktisk ikke er nok at teste en person over tre forsøg til at komme til en god, hård konklusion. For at gøre dette skal vi teste flere personer over flere forsøg, og ideelt set gør vi det igen i flere dage. Men vi har bestemt skrabet overfladen med vores indsigt og indset, at musik virkelig kan hjælpe dig med at få mere ud af dig selv på din cykel.

Hvad betyder det for dig derhjemme? Nå betyder det, at du skal overveje musik som en motivator. Hvis du ikke trygt og komfortabelt har hovedtelefoner på, eller det kan være ulovligt at være ude, hvor du bor, kan du stadig bruge dem på den indendørs træner eller bruge dem som et motiverende hjælpemiddel, før du kører en playliste, der faktisk indeholder hurtig- tempoet musik og langsom tempo musik. Hurtig musik til dine hårde intervaller og derefter til dine hvileperioder kan du bruge den langsommere, rolige musik.

Alt dette fører mig til et sidste spørgsmål. Bruger du musik derhjemme for at motivere dig selv? Uddannelse? Hvis ja, hvordan bruger du det? Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor. Hvis du fandt denne artikel interessant og lærte noget af den, så giv os store tommelfinger op, og hvis du vil tjekke flere GCN-videnskabelige artikler, skal du blot klikke herover.

Hvad er de bedste øretelefoner til cykling?

Bedste hovedtelefoner til cykling
 1. Jabra Elite Active 75t.Bedstægte trådløs. Detbedste hovedtelefonerfor de flestecyklister.
 2. Beats PowerBeats Pro.Bedstbas.Bedstbashovedtelefoner til cykling.
 3. Jaybird Vista.Bedstlyd.
 4. AfterShokz Aeropex.Bedstopmærksomhed.
 5. Apple AirPods Pro.BedstÆble.
28. februar 2021

Hvilke hovedtelefoner bærer pro-cyklister?

Det bedstecykeltelefonertilgængelig i dag
 • Jaybird Vista. Absolut vil ikke falde ud, og de lyder forbløffende.
 • Ticpods 2 Pro +
 • Aftershokz Aeropex.
 • Jabra Elite 85h.
 • Adidas RPT-01.
 • Sony WI-SP510.
 • Anker Soundcore Life P2.
 • Samsung Galaxy Buds.
9. marts 2021

Er det sikkert at bære AirPods under cykling?

standardAirPodser, at Pro tilføjer aktiv støjreduktion. Tilcyklisterder kan lide at lytte til lydmensridning, jeg fandt, at støjreduceringen reducerer en del vind- og trafikstøj, hvilket gør podcasts til at lyde meget bedre, end når jeg kører med kablede ørepropper.

Kan du bære AirPods, mens du cykler?

Den oprindeligeAirPodshavde to store faldgruber forcyklister.Viprøvede de nye knopper på en tur—dustadig få noget vindstøj, men lydkvaliteten er meget bedre ogvi kunnestadig høre i nærhedencyklisterog bilister.31. december 2020

Kan jeg bære AirPods, mens jeg cykler?

standardAirPodser, at Pro tilføjer aktiv støjreduktion. Tilcyklisterder kan lide at lytte til lydmensridning, fandt jeg, at støjreduceringen reducerer en del vind- og trafikstøj, hvilket gør podcasts til at lyde meget bedre endhvornårridning med kablede ørepropper.

Lytter cyklister til musik?

Det er muligt, de kanhøre musiknår de træner, men dettekanvære farlig, og en professionel vil ikke gå ned, når han træner for at beskytte sin indkomst. Også gruppeture bruges til at opmuntre holdånd og kommunikation blandt rytterne, så de ikke vil have folk lukket i deres egen lille verden.

Kan jeg lytte til musik, mens jeg cykler?

Lytte til musik mensdu cykler er lovlig, men det er måske ikke særlig sikkert atgørså.Lytter til musikkan distrahere dig fra det, der foregår omkring dig, og kan forhindre dig i at være i stand til at høre tilgangen til andre køretøjer.14. maj 2020

Er AirPods gode til mountainbiking?

Udenformountainbiking, detAirPodser et fremragende par hovedtelefoner. Jeg har brugt dem i timevis hver dag, og de er komfortable, selv efter at have haft dem inde i tre timer eller mere, oplades de hurtigt og er lette at holde i lommen for at bære dem rundt.

Er AirPods gode til peloton?

FordiPlatoner teknisk set en ikke-Apple-enhed, dinAirPodsved ikke magisk at oprette forbindelse, når du åbner sagen for første gang. Så første gang du bruger dem, skal du manuelt forbinde dem.4. august 2020

Hvilke er de bedste Bluetooth-hovedtelefoner til cykling?

Aftershokz er et firma kendt for ledningsteknologi, og Aeropex er deres seneste mulighed. I stedet for en højttaler, der sidder nær dit øre, styrer Aftershokz vibrationer op på kindbenet. Resultatet er, at du kan høre musikken, men også miljøet.

Er det sikkert at cykle med hovedtelefoner på?

Så bevis tyder på, at det er muligt at cykle sikkert med hovedtelefoner, når cyklisten er sikker på, at de stadig er opmærksomme på deres omgivelser. Dette er en stemning, der deles af British Cycling: 'Det er bedst at bruge alle dine sanser, mens du cykler, men din hørelse er langt mindre vigtig end dit syn,' sagde en talsmand for organisationen.

Er der nogen cykelhøretelefoner i Storbritannien?

Disse cykelhøretelefoner (UK) er beskyttet mod vand fra alle retninger med en IPX4-vurdering, men et unikt salgsargument for Bose-produkter er deres ørepropper.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.