Vigtigste > Cykling > Cykling af pulszoner - hvordan man håndterer

Cykling af pulszoner - hvordan man håndterer

Hvad er en god gennemsnitlig puls under cykling?

En 30-årigcyklisthar et maksimumhjerterytmeaf 190beatspr. minut og dermed engennemsnitlig pulsmellem 95 og 133beatspr. minutnår man cykleri et moderat tempo. I et kraftigt tempo er den samme personshjerterytmeer mellem 133 og 162beatspr. minut.12. maj 2018(gispende) (hjerteslag) - Hvis der er en del af min krop, som jeg tager for givet, er det mit hjerte. Jeg er vant til at vide, hvor hurtigt det slår efter ridning og træning med en pulsmåler i mange, mange år. Jeg brugte det som et mål for min træning og ikke som et vital organ, der holder mig i live - gør din puls svag - men der er mange tragiske historier om cyklister, der lider af hjerteanfald eller hjertestop under ridning, måske ældre Chauffører, der har vendte tilbage til træning efter år med højt liv eller unge atleter, hvis liv er blevet tragisk forkortet.

Og så er der en tredje type, cyklister, der som jeg har taget deres hjerter for givet i årevis uden at tænke over det, men hvem så? befinder sig med arytmier eller myokardiefibrose. Kunne dette være et resultat af deres cykling? For at finde ud af det mødte vi en kardiolog, der har specialiseret sig i sport og motion. Dr.

skiftekabelproblemer

Graham Stuart, selv en tidligere Ironman, driver Sports Cardiology UK, et firma, der rådgiver, forsker og evaluerer atleter. Så hvem er bedre til at give os de svar, vi leder efter? Hvor bekymret skal vi være, og hvilke skridt kan vi tage? for at sikre vores langsigtede sundhed? Og så, hvad jeg faktisk er nervøs for, vil sætte mig igennem en eksamen for at se, om jeg faktisk er i fare. (intens musik) (hjertemonitor bipper) (rytmisk synthmusik) Men lad os sammenfatte nogle grundlæggende biologier, inden vi begynder.Et menneskeligt hjerte er en muskel. Den består af fire kamre, to øverste kaldet atria og to nedre kaldet ventrikler. Højre ventrikel pumper deoxygeneret blod til lungerne, hvor det optager ilt og derefter vender tilbage til venstre atrium, pumpes derefter ud af venstre ventrikel til resten af ​​kroppen, hjernen, benene osv. Med det frisk iltede blod også før vender tilbage til højre atrium.

Nu udløses hvert hjerteslag af en valgt, og den hastighed, hvormed det slår, afhænger af input fra din hjerne. Hvad nu hvis noget går galt? Nå, et hjerteanfald er, når blodtilførslen til hjertet pludselig bliver blokeret, oftest som et resultat af koronararteriesygdom, som er en opbygning af kolesterol. Hjertestop er et pludseligt tab af hjertefunktion, der normalt opstår som et resultat af elektriske forstyrrelser i din hjerterytme kaldet arytmi.

Et hjerteanfald kan føre til hjertestop, men som vi kan se, kan andre faktorer også forårsage arytmier. Kan ekstrem træning øge din risiko? - Hvis du har en underliggende disposition for et hjerteproblem, ja, det kan det. Generelt er ekstrem træning godt for dit helbred, men der er et element af sund fornuft her.Så hvis du er understrammet og prøver for hårdt, vil det ikke gøre dig noget godt. Hvis du træner langvarig ekstrem udholdenhedstræning, ser det ud til de professionelle atleter at bevise, at du lever længere. Det, der ikke er klart, er, hvor der er en undergruppe, som det skader, og vi ved bare ikke nok om det, og vi ved ud over et bestemt niveau af motion, ligesom du er, uanset hvor fit du er, hvis du gå gennem Wales i fem dage, du vil have smerter - ja - og jeg tror, ​​det samme gælder hjertet, at du på et bestemt niveau af træning sætter al fysiologi under pres, når du ser på andres hjerte efter det, du vil find ud af, at højre ventrikel er forstørret, venstre ventrikel er lille, og de fleste af disse ændringer vender tilbage til normal inden for få dage.

Nogle gange tager det et par uger, men hvis du laver en biokemisk test, en blodprøve, vil du opdage, at niveauet af et stof, der faktisk kaldes troponin, er forhøjet - Ah, ja, det var det, jeg var bekymret .

Viser mit hjerte skader hurtigst muligt efter 27 år? Jeg kan måske? Screeningen vil ikke fortælle alt, men det vil vise de fleste ting, og det starter med, at jeg tager min medicinske historie, før jeg laver en EKG, der sporer og overvåger de elektriske signaler, der genereres af mit hjerte, og endelig et ekkokardiogram, en Type ultralydsscanning, der bruger lydbølger til at skabe et bevægeligt billede af, hvad der foregår internt. (Hjerteslag) - Har du nogensinde haft episoder med brystsmerter eller et væddeløbende uhensigtsmæssigt hjerterytme, mens du træner? - nej. Så din EKG viser en typisk atletisk variation kaldet Rd repolarisering er, at du drejer din venstre side og lægger din venstre hånd, venstre arm bag dit hoved, og du er ved at høre et stænk, og dette stænk hopper af lydbølger fra røde blodlegemer, når de krydse en af ​​ventilerne. (Sprøjtelyde) Så dette er krydsning af lungeventilen.Og der, i dette område, leder jeg for eksempel efter et hul i hjertet, og det er blodkaret, der fører blod, blåt blod, fra kroppen til leveren. Og hvad jeg vil have dig til at gøre om et sekund er at snuse. (Snuser) Ser du nu, hvad der skete? Blodkaret er forstørret fra 24,6 millimeter til 6 millimeter. (Synth Music) - Før vi dog kommer til mine konklusioner, lad os tackle disse to andre vigtige spørgsmål for ældre bilister, der vender tilbage til sporten, og derefter yngre bilister, der måske overvinder risikoen for pludselig hjertedød.

Højre, så da kunne vi tale om tre specifikke kategorier af mennesker og for det første ville være ældre cyklister, der muligvis vender tilbage med risiko for at fange denne cyklusvirus og måske efter blot et par måneder eller endda et par års træning i dette snarere ekstreme begivenheder opstår? - Så hvis din onkel fik et hjerteanfald ved 40 og din far havde et hjerteanfald 38, og du er 35 år gammel, ikke har lavet nogen sport i 20 år, men ønsker at starte cykling, ville det være et meget godt råd at lave en vurdering på forhånd, og hvis du har den familiehistorie, skal du alligevel foretage en vurdering. Mest sandsynligt ville det være, at der var et højt kolesteroltal i din familie, der kan behandles i dag, og faktisk er en af ​​de bedste behandlinger motion, men du skal gøre dette på en gradueret og fornuftig måde, når du vil afhente, hvis du har et koronarproblem, der venter på at udvikle sig. Analogien med dine benmuskler, der gør ondt efter en træning, de gør meget mere ondt, når du er dårligt uddannet.

Og jeg tror, ​​at hjertet sandsynligvis fungerer ens, jeg mener, gå tilbage til dit spørgsmål om nogen, der kunne lide dette, sig, at nogen, der hører dette, sagde min gosh, jeg er nødt til at begynde at træne. Hvis han ikke har trænet i lang tid, en typisk middelaldrende mand som MAMIL. De ved, at det plejede at være forretningsfolk, der var på golfbanen, nu er de på deres cykler og har al den teknologi.

Jeg vil foreslå, at de bliver tjekket ud, og når du rammer gymnastiksalen, siger maskinen, at du bliver tjekket ud. Årsagen til dette? er ofte nøjagtigt den type A personlighed, der virkelig ønsker at være konkurrencedygtig, men deres kroppe skal bygges gradvist ind, og de ved ikke rigtig, om de har et underliggende problem. Så jeg synes, at denne gruppe rådes til at foretage en kontrol på forhånd, helst hos en sportskardiolog, fordi du leder efter noget meget specifikt.

Så du siger, hvad skal jeg passe på, hvad der kunne være et rødt flag, som jeg så skulle føre til at være. Og sandsynligvis er det vigtigste, hvis du går forbi under træning, så hvis du løber eller cykler og pludselig bliver svimmel, falder af din cykel, går ud eller bliver nødt til at stoppe, det er en rød det kan ikke være en anledning til bekymring, men du har bestemt brug for dom. Lidt anderledes er folk, der straks føler det sådan, når de holder op med at træne, og det er ekstremt almindeligt.

Så når du laver Bristol 10K, ser du, at en hel del bare havner over linjen, så kollapser og derefter reklamerer, så du får det bedre, og det er ligesom hvordan din krop går fra en høj puls til en lav puls ændringer, dit blodtryk falder pludselig, du er lidt dehydreret, du føler dig svag. Dette er fint, almindeligt og normalt helt normalt. Men hvis du løber med mig, har du det godt, så går du ned, det er et rødt flag. - Den anden kategori ville være unge voksne.

Der har været en række meget kendte tilfælde i cykling i de sidste par år, ikke store tal, men hver er en tragedie i sig selv, men disse unge mennesker, meget fit, talentfulde mennesker, der pludselig dør af hjerteproblemer. Kan vi rådgive yngre atleter, måske for at finde ud af, om de er i fare for det? - Jeg vil specifikt nævne det første punkt, når det kommer til cykling, men for enhver sport vil jeg spørge, hvilke kosttilskud der tages. Nogle kosttilskud, der indeholder meget høje doser koffein, kan forårsage problemer.

Så dette er den første, kosttilskud. For det andet, er der et symptom? Spørgsmål var det? Er dette et symptom at være opmærksom på, kan det være et advarselsskilt? Nå, bevidstløshed igen eller dit hjerteslag pludselig slår uhensigtsmæssigt eller brystsmerter - Så selv hos unge atleter - Selv hos unge atleter, ja, så En uhensigtsmæssigt hurtig hjerterytme er stort set hos unge atleter, der ofte er disponeret for unormale rytmer, og for mange af dem kan det helbredes fuldstændigt. Så hvis du undersøgte dem alle.

Forudsat at du undersøgte alle i en alder af 15, ville du kun få et meget lille antal, som du havde en forebyggelig årsag til pludselig hjertedød, men for det lille antal kunne du potentielt redde dit liv. Der ville også være et endnu mindre antal, som du ikke ville bemærke og stadig har et potentielt fatalt hjerteproblem. Så på befolkningsniveau er det ret svært at retfærdiggøre screeningen.

Det er meget lettere for enhver person, fordi du måske finder ud af, at du har noget, der kan behandles. Du skal huske på, at du måske finder noget, der fortæller dig at stoppe med at spille professionel sport, og som kan være et levebrød for en professionel atlet. Da du selv screenede, var du opmærksom på den frygt, det forårsagede.

Heldigvis er alt nu i orden, men det har måske hentet noget subtilt som et lidt forlænget QT-interval, der måske har sagt, at du havde denne potentielle tilstand, og vi ved ikke rigtig, hvad det betyder for dig som individ, og så er du tilbage med usikkerhed, og så siger vi, ja, vi er nødt til at undersøge dine børn, vi er nødt til at undersøge dine forældre, dine brødre og søstre, og vi ved ikke nøjagtigt, hvad det betyder. Så der er områder med usikkerhed, og det er den hårde del af screening - men jeg tror, ​​at trøsten er, at du har sat det i sammenhæng, og det er statistisk, at sandsynligheden for, at der sker noget, er lille. - Præcis. - Okay.

Så videre til vores tredje gruppe cyklister, der har kørt hårdt i mange år. Det er tid til resultater. - Og din ECT viser nogle ændringer, der er kompatible med at være atlet.

Så din puls er relativt langsom. Det er ikke meget langsomt, det er 57 slag i minuttet. Du har et hak på din EKG kaldet tidlig repolarisering der også din initiering af dit hjerteslag, den største opstrømning er faktisk her.

Den lille pukkel er oops, der er et stort sub-slag. Kom på og slip logs, det ville være der. - Okay, okay. - Og det betyder, at din hjerterytme startes fra en lidt lavere position end normalt.

Disse vil alle blive betragtet som en normal atletisk variant. OKAY? Faktisk, hvis du ikke oplever symptomer, ville du ikke gøre noget ved det. Den tredje komponent var ekkokardiogrammet, og jeg kan fortælle dig, at du har et strukturelt normalt hjerte.

Med andre ord er der ingen huller i hjertet. Der er ingen abnormiteter i den normale størrelsesventil. Det er meget vigtigt at vide, hvor meget træning du har gennemført.

Så hvis du for eksempel træner på dit højdepunkt og træner 20 timer om ugen, vil hjertemusklen sandsynligvis være lidt tykkere og hjertevolumenet i venstre ventrikel og muligvis højre ventrikel lidt større end en ikke-atletes . Så hvis jeg så en skillevæg på din hjertemuskel, som var din, var den ni millimeter høj, så den var 12 millimeter i det normale interval for en atlet eller ikke-atlet, og du trænede slet ikke, jeg ville mistanke om, at du enten har forhøjet blodtryk, eller der er en utilstrækkelig fortykning af hjertemusklen. 12 millimeter er en bevidst grå zone.

Ved 16 millimeter ville det være unormalt. Uanset om du var atlet eller ej - jeg har læst en række artikler med links til undersøgelser, der tyder på, at ekstrem træning kan udgøre en langsigtet sundhedsrisiko, fra arytmier til myokardiefibrose eller forkalkning af kranspulsåren, ikke sikker på, hvad to af disse tre er, men du ved, det lyder ikke godt, så hvad synes du om disse tre? - Ret, ja, det første spørgsmål er arytmi, det korte svar er ja, der er. Vi nævnte, hvordan din puls er langsom, og faktisk startes din hjerterytme fra et noget usædvanligt sted, der ikke er meget almindeligt hos atleter, og det er på grund af virkningerne af langvarig træning.

Atleter har tendens til at have langsommere puls, og vi har talt om, hvordan dette skyldes nedregulering af IKF-kanaler og også øget vagal tone. Nu ved vi statistisk, at atleter, der dyrker meget sport, især udholdenhedsatleter, har en højere risiko for at udvikle en tilstand kaldet atrieflimren. Atrieflimren er nu en meget almindelig arytmi, når du alligevel bliver ældre, men hvis du har været en lang tid atlet eller udholdenhedsatlet, er det endnu højere hos højere atleter i modsætning til mindre atleter.

Så der er sandsynligvis et eller andet aspekt af atriel størrelse. Vi er ikke helt sikre på årsagen til dette. Der er også genetiske komponenter.

Hvis dine forældre havde atrieflimren, er det mere sandsynligt, at du får det. Så nogen i min situation, jeg lavede langvarig udholdenhedssport, to forældre, der havde atrieflimren. Jeg vil helt sikkert få atrieflimren, fordi jeg er høj og har udholdt udholdenhedssport.

cykeltræning

Sandsynligvis mere udsat end nogen, der ikke har gjort alle disse ting, men der er både det genetiske og det adfærdsmæssige aspekt af jeg ikke ved, fire eller fem gange højere end en, der ikke har gjort denne udholdenhedssport, men du er nødt til at sætte det i Put i sammenhæng, at den samlede fordel ved træningen utvivlsomt opvejer meget af den. Så gennem langvarig træning mindsker du sandsynligheden for visse kræftformer, tyktarmskræft, brystkræft, hvis du er kvinde, prostatakræft. De reducerer sandsynligheden for hjertesygdomme, degenerativ hjertesygdom såsom iskæmisk hjertesygdom.

Du reducerer chancerne for at udvikle diabetes, diabetes hos voksne. Du forbedrer din lipidprofil. De styrker dine knogler.

Mange, mange fordele. Så du har en let øget risiko for arytmi, atrieflimren, men en stærkt reduceret risiko for alle disse andre ting, og du lever længere, det bliver mere og mere klart, atrieflimren, det er en arytmi, der nu kan behandles med det samme i en ellers sund person er. Hvis du har et område, hvor hjertemusklen ikke har tilstrækkelig blodforsyning, kan du få et ar.

Et ar er fibrose, og vi ved, at atleter, der udøver den langsigtede sportsaktivitet, undertiden vil have flere ar på hjertet, og jeg formoder, at noget af det skyldes træning, når de havde en virus, og så ved du det råd, at hvis du kan nå dine muskler, du skal ikke træne, og jeg synes, det er et godt råd, hvis du har noget, der kaldes myokarditis, fordi du træner en muskel, der alligevel kan være betændt, alligevel fører til permanente ar, eller det kan føre til ar alligevel. Hvad der ikke er klart, er, om ekstrem udholdenhedsøvelse kan forårsage ar. En af måderne vi ser på kranspulsåren er at kigge efter calciumniveauer, som er blodkar, der kan blive fanget i calcium; de tykner, og pladerne, der indsnævrer kalkfyldte arterier, har tendens til at være mere stabile end at fedtede plaques forårsaget af højt kolesterol kan være øget forkalkning af kranspulsårerne, især hos udholdenhedsatleter, men de ser ikke ud til at have en øget risiko for hjerte angreb.

hvordan man træner i høj højde

Vores hospitaler er ikke fulde af ex-atleter, der har hjerteanfald. De er fulde af rygere, der har haft et hjerteanfald og mennesker, der er overvægtige, og mennesker, der ikke har taget sig af sig selv. (Guitar musik) - Nå, dette er en anden GCN-artikel, der beder os om at møde vores egen dødelighed, men bestemt en positiv takeaway-besked.

Og dette er denne øvelse, der er overvældende gavnlig for vores helbred, selvom der er nogle af os, der sandsynligvis vil blive rådgivet til at søge lægehjælp om dette særlige emne, måske baseret på familiehistorie, eller falde ind i den kategori af mennesker, enten på grund af deres livsstil eller din alder har en lidt højere risiko. Hvis du gerne vil se en anden artikel om et sundhedsemne, denne gang om stress og mental sundhed, og hvordan cykling kan hjælpe med det, skal du klikke på skærmen nu, jeg tager en frakke på.

Hvad er en farlig puls, når du cykler?

Tilcyklisterder har testet sig selv og har et maksimumhjerterytmeaf 190 vil en zone 2-indsats for eksempel være i gennemsnit mellem 151 og 164beatspr. minut.

Hvordan beregner jeg mine cykelpulszoner?

Indstilling af dintræningszonerer baseret på at finde ud af dit maksimumhjerterytmeer og, ud fra det, udarbejdezoner. En populær metode til at finde dit maksimumhjerterytmehar været at bruge enkle ligninger, såsom 214 minus (0,8 x alder) for mænd eller 209 minus (0,9 x alder) for kvinder, og den oprindelige 220 minus alder.

Velkommen tilbage til endnu et GCN-spørgsmål, denne uge handlede om, hvorfor cyklister barberer deres ben og ikke deres arme, hvordan man taber sig under cykling og også hvordan man bygger udholdenhed - og glem ikke, hvis du vil deltage i næste uge så vis hashtagget #TORQUEBACK som altid, og hvis du vil vinde chancen for et tre måneders gratis abonnement på Zwift, skal du bruge hashtagget #ASKGCNTRAINING kommer fra Doug Mason. Jeg vil udskifte mit styretape. Jeg har tjekket din instruktionsartikel og forstået konceptet.

Mit spørgsmål er, klæbende eller ikke-klæbende tape? Hvad synes du om de to muligheder? Jeg ville gå efter limning. Det har et klæbende tape, så du virkelig får spænding på det, det holder bedre, og ja, så tager du det ikke af, og det forbliver på plads. - Selvom jeg foretrækker den ikke-klæbrige, fordi du kunne tage den af, rydde den ordentligt op - Kontroversiel. - Ikke så ure, rengør det ordentligt, og pakk det derefter ind igen.

Og generelt lidt mere elastisk, de ikke-klæbrige ting, fordi du ikke har et klæbrigt lag, der ikke strækker sig så godt. - Så ikke klæbrig, klæbrig, tænk over det selv, men prøv begge. - Ja, sandt.

Lad os gå Chris fortæl os, hvem den heldige vinder af dette tre måneders gratis abonnement på Zwift er - Denne uges heldige vinder er Todd Vranas, hvordan går du i gang med at få din faktiske maksimale puls? i zone 5, selv inklusive hårde finish sprints. - Godt spørgsmål, der er en beregning, du kan gøre, er - 220 minus din alder, så 220 minus din alder, min er 31, så det ville være 189. Men jeg ved med sikkerhed, at det faktisk ikke fungerer for mig - ja, så for at få din faktiske maksimale puls kan du faktisk tage en test eller lave en øvelse eller træning, og vi lægger en på Zwift, som du kan prøve, og det er dybest set en slag for dig. - Ja, nøjagtigt, indstil din tærskel, din præstation, uanset hvor høj din faktiske præstation i Zwift er.

Hvert 2. 1/2 minut øger du din intensitet til, tror jeg 25 watt. Og du fortsætter med at gøre det, indtil du eksploderer, dybest set når du ikke kan fortsætte længere. Sørg for, at du gør dette, når du virkelig er frisk --- dette er super vigtigt, fordi jo friskere du er, så kan du faktisk nå dit maksimum.

Når du er træt, vil du ikke rigtig nå dit potentiale - Ja, du nævnte også i din kommentar, at du har svært ved at komme ind i zone fem, så det betyder, at dine pulszoner i øjeblikket ikke beregnes korrekt, som det burde faktisk være relativt let at få din puls deroppe - hundrede procent, så prøv denne session, og lad os vide, hvordan du får det i kommentarfeltet nedenfor - Næste kommer et spørgsmål fra Marko Piellc, jeg begyndte at bruge en blæser mens du cykler indendørs for at holde det køligt. Men bare et par dage senere blev jeg syg. Jeg prøvede igen efter det, men i de næste to blev jeg syg hver gang eller tre uger. Kunne dette være en tilfældighed? Har nogen det samme problem, og hvad kan jeg gøre for at løse det? Kan din krop tilpasse sig det med en motorblæser? - Højre, interessant spørgsmål, personligt har jeg aldrig haft et problem med en fan, men hvad kunne der ske? Hvad der er galt, er at din ventilator sprænger støv eller noget fra dit hus, og som kan komme ind i dit system, og du kan have en reaktion. - Ja, eller det kan være, at du skubber dig selv meget hårdere nu, fordi din krop er lidt køligere, dit immunforsvar er lidt svagere, fordi du pressede hårdere, og du absorberer noget lignende - eller du har bare en sygdom og du er ikke rigtig fuldt ud genoprettet efter denne sygdom, så hver gang du skubber hårdt, overdriver du dig selv lidt - ja, så prøv at eksperimentere med det --- måske skal du udenfor, så skru op din turbo bare sæt det udenfor eller i en garage, og forhåbentlig vil nogle af disse ting ikke ske. - Dybest set burde det ikke gøre dig syg, skal det? - nej Okay, vi har et spørgsmål fra Dreamer, jeg kan godt lide dit navn der.

Jeg gør omkring 40 miles fire dage om ugen, men jeg har virkelig problemer med at tabe mig. Jeg elsker også sprint, ser ud til at omdanne mit fedt til muskler. Mens du laver Zwift, vil du anbefale at hjælpe mig med at tabe mig? Jeg sætter pris på vægten. - Godt spørgsmål, drømmer.

Der er masser af træningsprogrammer på Zwift, der hjælper, hvis du sætter fedtforbrændere eller lignende, men når det kommer til at tabe sig, er alt hvad du virkelig behøver at være et negativt kalorieunderskud, så sørg for at du spiser mindre end du er - Ja, 100%, så sørg for at spise rent. Du spiser ikke for mange kulhydrater, for hvis du spiser alle de store kulhydrater, vil vægten stige. Men i slutningen af ​​dagen er det virkelig en balance.

Så sørg for at få nok fitness og motion til at forbrænde disse kalorier. - Og det kan også være værd at prøve en femte dag om ugen, for hvis du kun bruger fire dage, er det kun lidt over halvdelen af ​​ugen, hvor du f.eks. Kan hvile en tirsdag og en fredag. - Ja og i slutningen ville jeg s Måske gør jeg en time før morgenmaden og en tur før morgenmaden.

Jeg plejede at gøre det ofte. Og jeg følte, at det hjalp mig, men så er det virkelig alle personlige præferencer, og ellers vil jeg tjekke denne artikel om at tabe sig fra landevejscykling og måske gå på turen, lave nogle udholdenhedsture og se hvordan du gør - Held og lykke . - Så her er et dejligt lille trick til dig.

Når du kommer videre fra din tur, skal du tage et rigtig stort glas vand, måske en halvliter eller deromkring, før du spiser dit måltid. Lad det lægge sig i din mave, og sådan vil du ikke, når du kommer til at spise. Du føler dig ret sulten, og derfor er du lidt mindre tilbøjelig til at spise for meget.

Du kan også gøre dette trick før dine hovedmåltider på dagen, anvende morgenmad, frokost og middag og endda før din frokost og eftermiddagsmat, skål. - Næste, Phil Barker Hej folkens, hvorfor gider jeg at cykle for at barbere deres ben og ikke deres arme? Bestemt det samme, tvivlsomme argument gælder for hårede arme. - Interessant spørgsmål, men mange cyklister barberer armene, for eksempel Oscar Pujol --- Han er bare underlig. - Han barberer armene, men ja, jeg tror, ​​vi ikke .

Hvis du får en massage hver aften, især som professionel, hvis du havde hårben, ville det være ret smertefuldt. - Ja, det ville trække dit hår, ikke? - Ja, vi, som cyklister, har en tendens til, at vores arme ikke barberer og har barberede ben og arme. Jeg tror ikke, det gør massiv aerodynamik - nej, det er så ubetydeligt, det er værd som en watt eller to watt eller noget ved bestemte hastigheder? Ja, men hvis du vil vide, hvad profferne gør, skal du se denne artikel. Faktisk er dette Sam Williams - Han er en model nu, denne fyr - Han er en model, ja.

Endelig taler vi med vores eks Teammate - Hvorfor barberer cyklister deres ben? - Da jeg først begyndte at cykle, vidste jeg ikke rigtig, at jeg var en rugbyspiller, og jeg ville ikke rigtig barbere mine ben, men det er alt for meget, når du virkelig falder, dit hår kan fange bakterier og lignende, og det kan føre til komplikationer med, du ved, infektioner og lignende. Så det holder bare alt rent. Vi har et spørgsmål fra Robbe Deweerdt.

Er det en god udtale? - Robbe Deweerdt, ja GCN, ligesom enhver anden belgier, De Ronde Van Vlaanderen, er det godt? - Det er nær - Er et af årets højdepunkter, i år tilmeldte jeg mig de amatørløb for at køre 229 kilometer brosten, og jeg har ikke noget imod de stejle - Hellingen. - Hvad skræmmer mig mest er afstanden.

Min længste kørsel nogensinde er 160 kilometer, for det meste flad. Er der nogle tricks til dem Fjerntræning? Jeg kan gå ud på Zwift andft. Tak gutter, elsk showet og kanalen.

Tak for dit spørgsmål. - Nå, Robbe, jeg vil sige, at hvis du er tilfreds med 160 kilometer, så burde du ikke rigtig være en. Har et problem med at gøre de yderligere 70 kilometer bagefter. Hvad jeg dog ville gøre er at bygge det tilbage op til de 160 kilometer inden for to til tre uger før begivenheden, blot for at minde din krop om, hvad det drejer sig om, aktivere de energisystemer, det har brug for til en så lang udholdenhedstur, og lav derefter sikker på at du har nok brændstof.

Det vil være omkring to timer længere end en 160-mils kørsel ville jeg tro, og det er ret anstrengende kursus, især i den fjerne ende - og jeg vil sige, men husk at løbsdagen du gør en helhed 'Få en termisk belastning af energi, fordi adrenalinet bliver højt, er det en begivenhed på en eller anden måde har dine første 50 kilometer ikke lyst til, at du kørte så hurtigt. - Præcis og du vil være i en stor gruppe, det bliver en stor tur, så du får også en masse designassistance - og det vil være motiverende og spændende, og jeg tror, ​​du vil være okay. Så ja, gør 160 kilometer, så flyver du 100%. - Det bliver en fantastisk atmosfære, det er jeg sikker på. - Ja, held og lykke med det, og lad os vide, hvordan du har det. - Chad Paulin Derefter blev jeg far til to smukke børn med 13 måneders mellemrum.

Tillykke - Hårdt arbejde der - Ja, min cykling led meget. Vi er i en rutine nu, og jeg er på cyklen i cirka fem timer om ugen, jeg har skubbet mig selv med højintensitetsintervaltræningsture, men kommer ikke tilbage til, hvor jeg vil være. Jeg har nivelleret min effekt og kan ikke bryde den.

Ville det være mere fordelagtigt at tage længere ture lige under min tærskel eller starte krydstræning for at opbygge ny muskel? Tak. - Godt spørgsmål, og jeg tror, ​​at med de fem timer om ugen, du har, kan du faktisk få nogle seriøse gevinster - ja det kan du, og også når du kommer til et punkt, hvor du har lyst til, at du ikke får fremskridt, så vil du måske tage fat på intensiteten af ​​alle dine forlystelser. Du kan ikke gå fladt hver eneste tur hver uge, jeg indså, at jeg har to børn, og jeg cykler ikke meget mere end fem timer om ugen i øjeblikket, jeg har bemærket, at hver gang jeg kører, jeg prøv at skubbe det virkelig, men det fungerer ikke sådan, en eller to ture om ugen, jeg er nødt til at indstille mig en intensitetshætte, så 75% af din maksimale puls og kør den derefter i op til en time og en halvdelen eller måske to timer, hvis du er heldig at have den ekstra tid.

Men vær tålmodig, fitness er ikke let. Jeg tror, ​​du skal bare arbejde dig ind og bare bruge tiden og prøve at stramme disse ture sammen, så vil du se forbedringer. Bare vær tålmodig. - Ja held og lykke, Tommy van sante er næste, jeg nyder virkelig at køre og cykle meget.

Men jeg er stadig i gymnasiet med mange lektier. Hvordan holder jeg mig i form? - Højre, god que jeg vil sige have det sjovt at cykle. Undlad at stresse dig selv med at holde dig i form, forblive øverst på niveauet, bare gå ud og nyde det, lektier kommer virkelig først, skal du sørge for at lave dine lektier.

hvorfor er cykeltrøjer så dyre

Og skole er vigtig. - Lav også mange andre sportsgrene, fordi de virkelig hjælper dig med at udvikle din krop på en afbalanceret måde i din alder, og det vil også holde dig i stand til at cykle. - Ja, det næste spørgsmål er David Shelly, jeg købte for nylig en 22-tommer Allez Sprint, jeg havde en 22-tommer Raleigh, men af ​​en eller anden grund gnider min fod mod mit forhjul, hvilket på min gamle cykel aldrig gjorde.

Betyder det, at min Allez bare er for lille? - Nej, det lange svar er kort, det afhænger bare af cykelens geometri, betyder ikke, at det er for lille. Så måske har din nye cykel stejlere, skarpere racevinkler, der gør den mere adræt, når du kører hurtigt, men det betyder, at du har lidt plads til det - ja, eller det er bare din klampeopsætning. Måske har du bare din klampe midt på din fod, og på din sidste cykel havde du den på din tå.

Så det kan være enten eller. - Dernæst Nobleazure. Kan en enkelt træningstur blive så hård, at den ikke længere er til nogen nytte.

Hvis ja, hvordan kender jeg min grænse, før jeg skal stoppe? - Ja, men det bliver nødt til at være utroligt hårdt. Og derefter vil du føle dig udmattet af det --- ligesom du gjorde 10.000 kalorieudfordringen den anden dag. - Ja, det er sandsynligvis ikke den bedste måde at træne på. - Nej, du har bogstaveligt talt en måned på en trænet dag. - Ja, og jeg fik sandsynligvis ikke meget af det, det gjorde mig sandsynligvis bare meget langsomt i meget lang tid. - Ja, hvis det tager mere end fire til fem dage at komme sig efter det, er det sandsynligvis vippepunktet, hvor du ikke får mere.

Og hvis du har været igennem syv dage og stadig har følt virkningerne af det, har du bestemt mere skade end godt - ja, så prøv det. Bare tænk på træningen på forhånd. Dernæst kommer dsteed77, som en 110 kilogram chauffør kan jeg følge med på et højt niveau. Jeg kan miste 10 kg, men min kropstype, høj, bred og tykbenet, er ikke egnet til at være så let som andre ryttere.

Skal jeg træne anderledes end normale kørere? - Nå, cykling handler ikke kun om stien, er det? - nej - Heldigvis når du er i et løb, spiller taktik og udkast og alle de andre ting også i spil. Hvis det kun var en 30 minutters op ad bakke eller en 1 times tidssti, så er stien den afgørende faktor, og der er ikke meget, du kan gøre ved det. Du bør sigte mod at strukturere din træning baseret på din ryttertype og svagheder, ikke din vægt, virkelig godt svar, så vi fortsætter om et øjeblik. - Næste gang, forbanna folk, kan jeg tage fejl, men der er et aspekt ved cykling, som jeg ikke ser meget på på denne kanal, som er velgørenhedsridning.

Nogle af os kører, men mange af os fokuserer mere på at køre for velgørenhed. Hvis du i det mindste kunne dække størstedelen af ​​velgørenhedsture, der er med flere tusinde chauffører, ville disse ture få meget tiltrængt opmærksomhed. - 100%, og vi her på GCN elsker massivt at promovere velgørenhedsorganisationer, især dem der er relateret til cykling.

Og faktisk lavede Emma en til bøffelhjulet. Så tjek artiklen, hvor hun gjorde noget ret utroligt arbejde for hende. 95 pund eller 147 dollars er en cykel. 35 pund eller 50 dollars er et sæt værktøjer.

Og betal £ 450 for et lokalt mekanikerkursus for at lære at bygge og vedligeholde Buffalo-cykler. Faktisk træner de en mekaniker for hver 100 cykler, der leveres til deres Bike for Educational Empowerment-program. Dernæst er Kevin O'Brien.

Hej, jeg vil starte cykling, men det er ret vinterligt her i Irland. Hvad vil du sige er for blæsende og ikke værd at gå ud? Denne weekend er vind vores prognose, vind forventes at være omkring 40 til 50 km / t Hvad synes du? - Det er et rigtig godt spørgsmål, og jeg tror, ​​det afhænger meget af, hvor sikker du er som cyklist, for hvis det var 40/50 kilometer og en time, så kunne nogle dele af turen være temmelig beskyttet, og du har det fint, du bemærker måske ikke engang vinden - - - Det ville være fantastisk, hvis du havde det til halevind. Jeg mener Strava, Koen ville vælte G ned, men --- Ja, jeg får altid en masse e-mails, når det er så blæsende. - Ja, men jeg ville helt sikkert tage Chris 'råd, og når du kommer udenfor, og det blæser en hooly så er det sandsynligvis værd at ikke tage din cykel, og det kan være det værd at bare blive inde.

Når alt kommer til alt er sikkerhed nøglen, og vi vil ikke have dig til at komme til skade. - Stijn Ritzen, jeg startede for nylig med Zwifting, og jeg er helt begejstret. Jeg konkurrerede for nylig i mit første online løb, men nu er mit spørgsmål, hvis du laver så vanskelige øvelser som et løb, der ikke inkluderer køling, hvad skal du overveje, når du køler ned for at undgå skader bagefter, og hvilke der strækker sig simulere muskelvækst og genopretning? Hilsen, Stijn. - Det er så vigtigt at varme op.

Især efter et løb, fordi du går så hårdt, og slutningen af ​​løbet er normalt maksimal indsats og distribution. Den sidste ting du vil gøre er at hoppe lige ud af cyklen og gå og gøre noget andet eller sidde ved bordet og spise noget eller hvad som helst, for det er da du vil stivne op og den næste dag får du en virkelig øm fornemmelse. Så hvis du begynder at træde i cirka 10 minutter efter din tur, skal du sænke din puls til ca. 55%, når du maksimerer - Ja, og så hjælper lidt lysstrækning dig også med at komme sig, men hovedårsagen til enhver strækning er forebyggelsen af skader. - Ja, 100%. - Og for følelsen ved du, det hjælper dig med at føle dig bedre. - Præcis i denne forstand er det slutningen af ​​denne uge.

Spørg GCN-ything, så ved du, hvad du skal gøre for at være på næste uges show. Hvad laver du, Chris? - Ret, brug hashtagget #TORQUEBACK til alle dine spørgsmål om cykling. Tjek butikken i det hjørne.

Ja, det venstre hjørne, og du kan købe nogle af disse fantastiske GCN godbidder, så sørg for at tjekke dette ud.

bæltdrev touring cykel

Hvorfor er min puls så høj, når jeg cykler?

Falsk. Du tager ikke fejl - dit maksimum forcykler virkeligkan være anderledes end dit maksimum for en anden sport. Igen er dette et tegn på, hvor variabelthjerterytmeer, siger Golich. Ting, der er bærende - som løb - vil generelt skubbe dighjertefrekvens højere, da du skal gøre mere arbejde for at overvinde tyngdekraften.14. okt 2020

Hvorfor kan jeg ikke få min puls op, når jeg cykler?

hvis dukan ikke fåditpuls opmenscyklingdet er simpelthen fordi du er en bedre løber end encyklist. Ideen er ikke at forsøge at rejse dinhjerterytmefor pokker af det, men for at hæve niveauetaf din cyklingevne, så dit veluddannede hjerte-kar-system kanfra bænken og ind i spillet.

Sænker cyklen lavere puls?

Kardiovaskulær træning øgerhjerterytme, som igen styrker dinhjertemuskler, hjælper med at styre vægten ogsænkerblodtryk. At gå, svømme, danse og cykle er alle fremragende måder at nå disse mål på.21. nov. 2018 nov.

Er en puls på 200 farlig, når du træner?

Mere ilt går også til musklerne. Dette betyderHjerteslagfærre gange i minuttet, end det ville være i en ikke-atlet. Dog en atlethjerterytmekan gå op til 180 bpm til200bpm underdyrke motion. Hvilendepulsvarierer for alle, inklusive atleter.9. feb 2017

Hvilken pulszone skal jeg køre i?

Hvornårkører, digskulle gernetræne med 50 til 85 procent af dit maksimumhjerterytme. At beregne det maksimalesatstræk din alder fra 220. Hvis dinhjerterytmefalder under dette, vil du måske øge tempoet for at få bedre resultater fra din træning.

Er det godt at have en høj puls, når du cykler?

Gennemsnit 165 (ca. 85% af maks.) Er normalt for rullende terræn ved en hurtig indsats. Hvad angår nemme forlystelser, er 60% af max urimeligt lavt for alt andet end at dreje på en fladcykelsti. Gendannelse kantagested, selvom din HR gårhøjerefordi målet er muskelgendannelse, ikkehjertegenopretning.

Sænker cykling hvilepuls?

Fysiologiske tests udført på Chris Froome af Team Sky for at ophæve dopinganklager efter hans Tour-succeser viste, at hanshvilepulsfaldt så lavt som 29bpm.Cyklinger ikke den eneste sport, der producerer disse superatleter.7. aug 2019

Hvordan bruges kraft- og pulszoner til cykling?

Cykeltræningszoner: effekt- og pulszoner forklaret 1 Træningszoner bruges til at give en atlet en bestemt intensitet 2 Du kan oprette træningszoner på en række måder, 3 Indstil dine træningszoner ved hjælp af puls. Indstilling af dine træningszoner er baseret på at finde ud af dine

Hvordan bruger jeg pulsmåler til at forbedre din cykling?

Cykling af pulszoner forklaret - Sådan bruges pulsmåler og zoner til at forbedre din cykling Hvis du foretager en søgning på pulszoner, får du et stort udvalg af zoner med forskellige værdier og antal zoner, nok til at blive virkelig forvirret .

Hvordan er træningszoner baseret på puls?

Cykling Pulszoner er ikke længere baseret på 220 - aldersreglen. Takket være folk som Joe Friel har vi meget mere præcise metoder til at oprette træningszoner. Den bedste måde er at oprette zoner baseret på din funktionelle tærskelhjertefrekvens eller funktionelle tærskelstyrke. Disse metoder, der beskriver din “form” på den bedste måde.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.