Vigtigste > Cykling > Cykling derhjemme - hvordan man løser det

Cykling derhjemme - hvordan man løser det

Kan du tabe dig ved at cykle indendørs?

Afhængig af intensiteten af ​​din træning og din kropvægt,du kanbrænde mere end 600 kalorier i timen med en stationærcykeltræning. Dette gørindendørs cyklingen fremragende træningsmulighed til hurtigt at forbrænde kalorier. Forbrænder flere kalorier endduforbruge er nøglen tilvægttab.12. 2019.Cykling kan være en fantastisk måde at nå og opretholde en sund vægt på. I denne artikel troede vi blandt andet, at vi skulle vise dig den bedste måde at kombinere god ernæringsmæssig praksis omkring din cykling på, hvis du vil bruge cykling til at kaste et par pund eller bare få en optimal løbsvægt, håber vi, at du vil finde nogle af disse tip nyttige ikke kun til at tabe sig, men også til at lære at bruge cykling som en del af en sund og afbalanceret livsstil med langt mere fleksibilitet, hvis du vil planlægge mindre intense træningstider som grundlæggende træning, eller hvis du laver disse dage afslappet som jeg er, når som helst virkelig passer, men under højintensiv og højvolumen træning og forøgelsesfaser, for eksempel, kører du energi og restitutionskrav er også høje for at opretholde et kalorieunderskud og samtidig opretholde fitness hvis dit mål er at være optimal Nå karrierevej. Vent ikke op til et par uger, før du når dit højdepunkt, bestemt eller simpelthen forudsat at træning vil tabe vægten - de fleste af os har brug for handling gennem en detaljeret plan, uanset om du er en udholdenhedsatlet eller en kreativ cyklist.

Vægttab kræver meget opmærksomhed, hvis ikke mere opmærksomhed på kosten, end en konkurrencedygtig atletisk cyklist, der leder efter præstationssvigt, kan fokusere på sindet, træningsvaner primært på præstationsudvikling og primært træning for at forbrænde ekstra kalorier. Kan let føre til overtræning og underudbud og det hjælper bestemt ikke med dine mål for fedtreduktion eller vægttab, og det hjælper ikke med at forbedre ydeevnen Fat Loss Takes TimeWater Oz sker natten over, hvis du vil tabe dig og forbedre din cykelydelse, så vil du komme videre til det. Fokus på fedt tab, hvilket betyder at forblive utålmodig. På samme tid betyder det ikke, at du skal være overambitiøs i dine kalorieunderskud, så du skal sigte mod omkring 300, det er 500 kalorieunderskud om dagen, hvis du vil have en sund fedtreduceringsrutine, der kan opnås under mindre intens træning faser, såsom grundlæggende træning Vi taler senere. At sulte dig selv i et højt kalorieunderskud hver dag hjælper ikke noget, det vil faktisk påvirke dine præstations- og vægttabsmål.

Det vil have negative virkninger som et svækket immunsystem, depression, langsomt stofskifte, ernæringsmæssige mangler og høje niveauer af træthed, så du vil være sikker på, at alle bestræbelser på at opnå din optimale vægt er kontrolleret og gradvis, og at du forbliver sund, mens tankning er den hurtigste måde at overtræne i stedet for at narre opmærksomhed på detaljer nu er det værd at fremhæve, men intet tal på skalaen er et komplet billede af dit eget helbred - den måde, du behandler din krop og sind på, er undertiden bedre indikatorer for dit generelle helbred og velbefindende. Muskler er meget tættere end fedt. En kvart muskel vejer omkring 6 pund, mens en liter iterfedt ikke vejer ni kilo.En nemmere måde at forestille sig dette er, at hvis du har det samme volumen af ​​muskler og fedt, vil fedtet veje 80% af, hvad musklen gør, da to mennesker kan veje det samme, kan deres kropssammensætning være helt anderledes, ikke bare se på skalaer og tabe sig eller se på skalaerne og ikke se en vægtforskel på trods af vores konstante bestræbelser på at forbedre din cykelydelse, skal du vedligeholde eller øge din muskelmasse, mens du holder din fedtprocent på et sundt niveau Hold rækkevidde, hvis du er frustreret over at tabe sig, kan det være umagen værd at søge hjælp fra en ernæringsekspert, der hjælper dig med at måle dit kropsfedt. Du kan bare tabe fedt og opbygge muskler, hvilket slet ikke er en dårlig ting, så behandl ikke manglen på vægttab som et negativt for den mængde essentielt fedt, der adskiller sig mellem mænd og kvinder og typisk er omkring to til fem procent hos mænd og kvinder 10 til 13 procent for kvinder er normalt defineret som otte til nitten procent, mens det sunde interval for kvinder er enogtyve til tredive-tre procent, afhængigt af alder, som vist i denne tabel fra American Council of Fitness. Lavt kropsfedt er vanskeligt at opretholde over lange perioder, og der er ingen anerkendte sundhedsmæssige fordele at have kropsfedtniveauer under 8%, der er mange negative virkninger af lavt kropsfedt hos kvinder forbundet med fertilitets- og reproduktive problemer, og der er der også links til nedsat ydeevne og immunfunktion, hjerteproblemer og også lave energiniveauer.

Kropsfedt er en vigtig del af at holde hele din krop i skak, så jeg tror, ​​at det vigtigste punkt er, at mens vi ser supertynde drivere på vores skærme, er det hele året over en nøglebegivenhed som Tour de France for eksempel er to eller tre point i løbet af sæsonen og ofte kun to uger i slutningen af ​​sæsonen for eksempel på Grand Tour, og de bruger også professionelle til virkelig at klare dette vægttab og racingvægten på den rigtige måde at holde på, så gætter jeg hvad jeg prøver at sige, er ikke at efterligne dem, og du kører eller ser det året rundt som den hellige gral for, hvordan du skal se ud på en cykel, for godt, disse erhverv har skubbet deres kroppe til de absolutte grænser. Du får mest ud af din cykling og dit generelle helbred, hvis du ønsker at opretholde en sund kropsfedtprocent, ikke en Tour de France for at få kropsfedtprocent perfekt timet i ugen op til Grand Tour, sæt dig nu mål og markér din fremskridt, som ikke nødvendigvis behøver at være et vægtbaseret mål. Det kunne være lige så let som at indstille en tid til en bølge i dit område og forsøge at slå det uge efter uge, eller det kunne være at forsøge at have en jævn kurs nær dit hjem.

Jeg tror, ​​at pointen ikke er at blive for knyttet til vægten. Jeg overvejer at prøve at skabe en sundere livsstil og bedre cykelydelse. At holde styr på dine fremskridt kan hjælpe dig med at være i længere tid for at holde dig på rette spor.Husk, at den mistede kunst at føre en journal i en af ​​mine tidligere artikler kan være meget nyttig til at holde styr på dine fremskridt, hvilket får dig til at føle dig lykkeligere, både fysisk og mentalt, i betragtning af hvad du rent faktisk laver med det Ønsker du at opnå vægttab Inden du starter Der er mange fad-diæter og teknologisk klingende spiseplaner. Lad os indse det, vi efterlader dig mere forvirret end noget andet. Hvad er det nu, de eneste majsflager ikke skulle have? Mælk med dine majsflager kun majsflager på dine egne tørre majsflager cornflakes-diæt Imean hvad vil verden efter min mening den bedste tilgang er en afbalanceret sund kost med styring af den samlede diæt i overensstemmelse med 300 til 500 kalorieunderskuddet pr. dag som beskrevet tidligere, og her er nogle vigtige råd, der virkelig kan hjælpe dig med at nå disse grøntsager ved at fylde halvdelen af ​​din tallerken med grøntsager ved de fleste måltider.

Frugt er også en stor del af enhver sund kost og det er værd at gøre sig bekendt med den nuværende madpyramide, fordi du vil have frugtgrøntsager og salat som den vigtigste kilde til mad og få de fleste af de plantebaserede måltider fra GCN på udkig efter dig citerer kysopskriftbogen er en stor ressource, jeg siger ikke, at du skal være veganer, men denne bog er fuld af opskrifter og ideer, hvordan man får mere frugt og på interessante og kreative måder Kan indarbejde grøntsager i din kost, jeg bruger dette sammen med en anden opskrift bøger fordi jeg gør det, jeg spiser stadig kød, men det er rart at have et vegetarisk eller vegansk måltid eller to i løbet af ugen. Hvad med dig? Connor spiser du stadig Meyeah spiser du stadig kød mand, men jeg vil ikke sige, at det er den vigtigste del af min diæt, faktisk spiser jeg måske kød? hver tredje dag og det meste af tiden fokuserer jeg mere på frugt og grøntsager og salater flydende kalorier kan tilføjes hurtigt uden at fylde dig næste, du vil gerne fjerne alle sukkerstik Junk Food Chips Chips Lovelysweets Ja, dette trin alene er nok for mange af os, dog ude for gradvist at tabe sig, delkontrol desværre, selv det bedste af mad kan være for meget. Prøv at opretholde et normalt proteinindtag på trods af lavere kalorieindtag.

Dette betyder, at du øger proteinet i din daglige diæt til 25 til 30 procent af dit daglige kalorieindtag. Fokus på magre proteinkilder som kød, fisk, æg, tofu bønner og vedligeholdelse af proteinindtag vil opretholde mager kropsmasse og fokusere vægttab på fedt tab. Prøv at begrænse tilfældig græsning og fokuser på måltider i stedet.Identificer de punkter, hvor du virkelig pakker disse unødvendige kalorier ind, og tag skridt til at reducere dem, hvis du ligesom mig vil spise en hel portion grød, når du er, slappe af i din hængekøje godt for at udskifte dette måske en servering naturlig yoghurt , men se på, hvordan motion kan supplere en god diæt, og hvis det hele ser ud som pladder, skal du ikke bekymre dig, bare gå ud og sørg for brændstof til din træning før, under og efter. Tænk ikke på disse tidspunkter som steder at skimme på din diæt, hvilket betyder, at du har et tilstrækkeligt måltid, før din træner bruger kulhydrater under din træning, og når du er færdig med din træning, får du et protein med højt proteinindhold minut. Spar på disse fejl, og du vil sandsynligvis ikke få fordelene ved den træningssession, du håber på at få, og du vil sandsynligvis også opleve dramatisk øget appetit på andre tidspunkter af dagen, hvilket gør det sværere at holde dig på sporet.

Brændstof effektivt træner endnu et tip Reducer dit kulhydratindtag lidt på bryst- og bedringsdage. I disse dage kan du slippe af sted med en træning med lidt færre kulhydrater, end du er vant til, og dette har ringe indflydelse på din fitness rubriz dagen før en genopretningsdag - det er et let måltid med lavt kulhydratindhold til middag og se hvordan du kommer videre Sørg for, at du får nok søvn, sigter mod omkring otte timer om natten. Jeg kan huske, at søvnløshed kan hæmme fedtreduktion til bedring, alt sammen en del af træningen, du skal tænke på, når du spiser dine måltider Planlæg dem omkring din træning I stedet for at holde fast måltidsplan, for eksempel når du kommer tilbage fra et drev, har du en proteinrystelse og vent derefter et par timer til frokost eller middag. Hvorfor ikke planlægge dine måltider lige efter din træning og bruge dem som professionel, så kør opsving, du har brug for at planlægge for nu, tilføj en lav aglykogen træningssession, det er din ugentlige rutine.

Prøv at køre 30 til 60 minutter før morgenmaden, men sørg for at få din sædvanlige morgenmad, efter at du har gjort det. Når du er færdig med sessionen nu, er der bevis for, at en sådan fastetræning er mulig for at hjælpe dig med at tabe fedt og støtte din fedtforbrændingsindsats, men det er ikke for alle, det var ikke for mig, jeg hadede det, og jeg fik det aldrig rigtig for meget h brugt i mine træningsrutiner fungerer muligvis for dig, men hvis det ikke sveder, så bland dine træningspas og prøv at træne din krop på en anden måde, det kan betyde at gøre en anden indsats, eller hvis du bare vil tage en anden vej til en anden bakke, er højintensitetsindsats ikke magisk, men for mange af os er det tidsbegrænset, vi bare ikke ' t har tid til at køre fem eller seks timer hver dag godt, hvilket jeg altid gjorde, det var 30 sekunder med at sprinte på sædet i 30 sekunder, bare gentage fire gange og tilføje flere reps, når du bliver montør. Der er meget kortere intense træningsprogrammer på gcn-kanalen, hvis du vil dykke dybere ned i disse, skal du indarbejde noget tempo i din træning med det arabiske system i den høje ende af dets kapacitet, du betaler mere for dit petite arabiske system hurtigere dig kunne gøre dette på en social tur, men få din ven Det er en fantastisk måde at få tempoet op og nå nogle opnåelige mål rigtigt. Håber denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvordan man taber sig på en sund og bæredygtig måde Arbejd ikke bare tilbage og revurder og husk, at din fysiske og mentale sundhedsvægt er en lille del af et væld af elementer, alt relateret til din cykelpræstation .

Jeg har virkelig brug for at understrege, at du ikke skal gå for meget i at tabe dig - en cyklist handler om at nyde at cykle som en del af en sund livsstil. Vi vil meget gerne vide, hvad du synes om disse artikler, og hvis du har spørgsmål, bedes du lade dem være i kommentarerne nedenfor

cykelsti fra maine til florida

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Ridning kan tage alle mulige former og størrelser, men hvis du virkelig er presset til tiden, kan du bygge en ordentlig tur på 30 minutter. Nå, vi troede, at vi ville prøve det og se, om vi kan få en ordentlig tur på bare en halv time, tag en undersøgelse i gcn-appen, hvilken tur du foretrækker. Da omstændighederne ikke er de samme for alle, vil vi vise dig nogle eksempler på det virkelige liv på, hvad vi som gcm-moderatorer gør, når vi kun har 30 minutter til at lave itapenlets til at cykle sko 30 minutter, det er ikke meget lang tid at få en at lave ride på vejen.

Jeg troede, det ville tage mig 30 minutter at komme ud af døren med mit gear på Mypike, det ville være ret meningsløst for mig ireckona turbo-session, jeg tror, ​​jeg kan gøre en rigtig anstændig session på 30 minutter på turboen med at få skiftet og brusebad efter en kort skarp session i 2040'erne, og det gør jeg bare så ofte som muligt med opvarmning og afkøling, så jeg antager, at jeg kunne lave 10-15 sæt, som jeg kunne gøre for at blive organiseret, så jeg gå og gør dig klar gør mit udstyr klar og min cykel klar okay jeg synes det er den hurtigste ting, jeg nogensinde har flyttet for lidt over to minutter siden, og tiden kan ses i garagen, min session er startet min wahoo ok, så jeg er på cyklen tog lidt længere tid forventede jeg næsten fire minutter, men jeg har penge og jeg har virkelig brug for at tænde blæseren, fordi jeg har lyst til h Men det bliver temmelig varmt, så jeg tænder dette, okay, så jeg er fire minutter og 30 sekunder i min opvarmning nu, jeg har tænkt 20 sekunder, før jeg starter min første indsats, okay nu er det min tur, jeg føler ng lidt mindre stresset, jeg mener, jeg havde ikke den bedste opvarmning, jeg har normalt gode 10-15 minutter, men ja jeg tror, ​​vi kommer ind i disse første aktiver, jeg tager dem først lidt let og så får vi ind i dem, så jeg har fire sekunder, så jeg må hellere gå væk det meste af tiden, jeg ved ikke engang hvilken ugedag det er, så giv mig 30 minutter, og du ved, det bliver en smash fest, hvis det er koldt udenfor og Jeg vil ikke være udenfor, jeg har været der for længe, ​​eller jeg har noget at gøre med familien, jeg ved, jeg skal gøre det hurtigt, så jeg puster normalt trafikprop for at komme til zonen skal ændres, vi skal ramt det, vi er nødt til at ramme målet lige, når jeg kommer ud af døren, ikke noget rod omkring to tre minutter bare for at blæse spindelvævene ud af mine ben for at varme mig op, blive komfortabel på cyklen og derefter tempoet med en puls på 120 til 140 i fem minutter bare for at få mig til at bevæge mig, så jeg kan forberede mig til den træning, jeg skal til, så vi har tre minutter til at trykke på omgangstimeren bare for at stå op. I de næste fem minutter vil jeg opretholde en dejlig høj kadence. Jeg vil ikke anstrenge musklerne for meget, især når du ikke har meget tid, du ikke ønsker at fokusere på at mestre Biggear for at få puls super højt ud af porten, du vil bare holde dit tempo i en iskoldfrekvens nå høj kardiovaskulær træning, stress ikke nødvendigvis hele kroppen, der kommer senere om et par minutter, passer ind i en tur på 30 min. Det bliver svært, men jeg tror det er gennemførligt, og jeg vil benytte dette som en mulighed for bare at tage en dejlig cykeltur, åbne mine ben, udøve mine lunger, være et med naturen, et fredeligt øjeblik midt i en måske ret stressende arbejdsdag ja ja mine dage er stressende, de er bedre, skift tøj. Vent på, du er ikke her, se væk efter en anden smule privatlivshjelme checkokay, jeg er klar, jeg er væk, jeg er ude af døren, jeg er ude i det fri åh, føles godt at være ud nu, det tog mig to minutter at blive klar, fordi jeg skar alt det forbandede just-kit ud af døren på cyklen, jeg tillod mig 13 minutters køretid, som jeg vil gøre en måde på mine lokale gader, og jeg gjorde dette fordi jeg ikke ønsker at vælge en sløjfe, der kan være længere, end det sandsynligvis ser ud på papir, og også fordi det betyder, at jeg ved, at jeg bare skal vende om og komme tilbage, så jeg kan være tilbage til tiden, så hvis jeg gør 30 minutter? i en retning 13 minutter tilbage, det er 26 minutters samlet rejsetid, så jeg har de to minutter klar til at blive klar, tillad mig to minutter mere at skifte bagefter, fordi jeg har et meget vigtigt møde efter det, så jeg er nødt til at sørge for at jeg ' Jeg er tilbage i tiden, så alle skal være i en god position til at køre en tur af absolut høj kvalitet på 20 minutter 26 minutters køretid, jeg slap væk i en halv time, jeg fik cykelsko, men jeg er ligeglad, jeg besluttede at skrive en sang om det at skrive jeg har våde våde våde våde cykelsko og ville virkelig have mig til at synge for bluesnow min 30 minutters træning, jeg kommer ud og går op et par bakker i bad, hvor jeg bor, fordi de er virkelig tæt, så kan jeg forhåbentlig gør en god 10 minutters vo2 max anstrengelse i dette vindue, hvad skal jeg gøre? fordi det tager mig 10 minutter at blive klar, så jeg har kun 20 minutter tilbage til at klatre op inutes, gennemsnittet er 10, det er svært, men jeg tror, ​​jeg kan gøre to anstændige reps her, cirka 380400 watt, og så er det cirka 10 minutter på denne slags vo2 max endstop-samtaler var jeg på turbo 19 og et halvt minut nu stoppede jeg med at tælle, hvor mange 20 sekunders indsats jeg lavede, men jeg begynder at vågne op, jeg sværger, min hjerterytme stiger, så jeg får en god træning, tror jeg 'm fitfive mere inden da vil det betyde yderligere fem minutter åh nej jeg er nødt til at køle ned ja yderligere fem og derefter to minutters nedkøling virkelig bare drej mine ben og se om jeg kan kan bevæge mig på bare tre minutter, der vil være næsten alt okay lad os gøre lidt mere indsats, jeg vil gerne have det nu, men jeg har kun været på vejen i en dejlig, let ti minutter Virkelig, jeg fik mig færdig herovre det sekund, lavede min anden rep og uret foregik i cirka 26 minutter, hvilket betyder, at jeg har fire minutter til at komme hjem og blive ændret, det er dumt idé oh godoh mig Bedre lad mig vrikke så meget for en kølig downokay, så jeg vil ikke være på vej i syv minutter, men jeg troede, jeg lige var stoppet et øjeblik, fordi jeg fandt nogle gode brombær.

Jeg mener, at jeg normalt kommer her om efteråret for at plukke dem være så tidligt i sæsonen for at være ærlig, og og jeg har lige bemærket dem her, jeg bliver nødt til at stoppe og se, jeg prøver dem bare meget saftige, men alligevel lidt tærte en lidt forbanna heller ikke de kunne have været stående lidt længere i to uger. Jeg synes det er godt at vide alligevel, jeg knækker bedre, fordi det på en eller anden måde bruger lidt dyrebar tid Op til midten af ​​Myride og Carrick på skjorte og lige nu på broen over floden og som du kan se et helt vidunderligt udsigtspunkt herfra, floden er temmelig opsvulmet. Jeg skulle sige, at vi havde meget regn, så det ser ret mørkt ud. Eget rødt denne stakkels fyres kano havde lidt af en ulykke, tror ikke han gjorde om en halv time en kanotur tager en halv time åh jeg har mistet mig selv lidt, jeg må hellere gå tilbage, for godt, så ruterne taler hen strategisk og for at være ærlig blev jeg lidt båret af mig selv fordi jeg fik op ad downsiskin hill tager det 30 minutter at komme her, og på vej tilbage er det bare op ad bakke, det er det ikke i min plan har jeg ikke tænkt på det, jeg har slet ikke tænkt igennem det, så jeg er nødt til at flytte det, hvis jeg skal gøre dette møde, fordi det faktisk er et vigtigt møde. 30 minutter fik alt rigtigt, så jeg fik lige dette et sæt afsluttede to minutters tærskel sidste 30 sekunder Jeg rammer det hårdt, og jeg tager en pause på to minutter, 30 sekunder alt sammen, så de første to minutter er færdige, nu har jeg to minutter fri, og jeg er dybest set bare køle af, så gør jeg det igen, yderligere to minutter. Jeg kom her til denne lokale sandkasse bare for at gøre noget godt, det er spændende og have lidt off-road sjov for mig, så jeg nyder virkelig at bruge 30 minutter af min dag, sandsynligvis som mange af jer off-road-delen betyder ikke noget, så jeg har 60 sekunder tilbage til at hvile, så gør jeg to mere end to minutters indsats, så laver jeg også nogle off-the-bike-opgaver, ja, lad os starte med anden heroppe, vi har det andet sæt gjort, vi har to minutter, og så slår jeg til mit sidste sæt af disse tærskel-Vo2-intervaller, som jeg ikke havde meget at huske, denne session havde brug for mit udstyr mine sko, min cykel og Jeg glemte et svejsehul tre mere. Jeg kan gøre det en indsats, og jeg kan ringe ned. Jeg vil altid anbefale at gøre en god opvarmning og foretage et godt telefonopkald, når du laver en session som denne da, men enten troede jeg, jeg fik det igennem slutningen af ​​det, men jeg har helt klart ikke ret i at komme op til 27 minutter, og jeg fandt ud af, at en to minutters nedkøling efter en så intens session ikke er ' t længe nok til, at mine ben stadig brænder, min hjerterytme er stadig ret hurtig, og hvis jeg går af nu, vil mine ben hader mig i morgen, så jeg bliver på turboen i et par minutter mere bare for at køle ned ordentligt, så jeg vandt ' t har nogen smerter senere, men hvad tænkte jeg, tre minutter på at komme ud og tage et bad? og det viser sig, at jeg ikke har planlagt så godt, jeg bliver så hårdt som muligt for at komme hjem mod Hillah Power, så disse intervaller er færdige, nu er det tid til at gøre noget fra cykelarbejdet, hvis jeg parkerer cyklen og nu holder jeg 20 sekunder ud, så mens jeg arbejder mig tilbage nu, vil jeg fortsætte denne indsats, nu en mere, jeg føler mig syg, også for alt det, jeg har det område, jeg er i live, aldrig rigtig tilbage, jeg Jeg har aldrig været for langt hjemmefra. Jeg har en sidste indsats, jeg gør det kun på siden af ​​vejen, mens jeg vender tilbage til mit hus, okay, nu 20 sekunder til højre, det lykkedes mig at teste det over stigningen og jeg er på vej hjem nu tror jeg, jeg er klar, jeg har 25 minutters kørsel, så jeg har tre minutter til at komme hjem, to minutter at skifte og så er jeg tilbage til arbejde en halv time, så nu er jeg sikker på, at jeg ser det ved mit skrivebord, så jeg har lige lavet mit møde, og jeg har måske ikke lavet de mest episke forlystelser, men du ved hvad det ikke betyder noget, for jeg er ude jeg har frisk luft, og det har jeg været da lidt trænet er bedre end intet nogle gange i livet, vi gør ikke noget, fordi vi ikke kan gøre alt, vi foretrækker ikke at gøre noget end at gøre lidt, og du ved, nogle gange er alt hvad du skal gøre, bare komme derude, vride benene og prøve det, og det er den magiske ret, så jeg vender tilbage og bygger det hele ind i min tur, så jeg er tilbage på min plads omkring minutter, og jeg ved, at jeg allerede har min uhthree - gjorde en minut opvarmning Jeg lavede min lille mængde let tempo Jeg gjorde mine to minutter på to minutter af cyklen og løb sprints nu bliver jeg en pa ar do sidste sprint for at afslutte denne sidste så det er det 3 0 minutter med mig ser ud hvis du kan hoppe ud derfra, gør det, du vil føle dig bedre, du får blodet til at strømme i din hjerne, du vil føle dig meget positiv, du vil føle dig godt, du har noget i en lille smule er bedre end intet er hvad der altid siger, have det sjovt sikker tak fordi du overhovedet kiggede. Håber du nød denne, og jeg håber, det inspirerede dig til at gå på din cykel og nyde disse mindre forlystelser, men lad os det vide i kommentarerne nedenfor som gør eller foretrukne træning eller foretrukne små landture, jeg virkelig gerne vil høre fra dig som Det gør vi alle, og lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor, se dig der omhyggeligt, tak for at se alle sammen og have det sjovt at ride

Hvordan begynder jeg at cykle derhjemme?

INDSTILL DIN INDENDØRCYKLINGMÅL
  1. Kør i 20 minutter, 3 gange om ugen.
  2. Træn efter en sofa til 30 miles på 8 uger.
  3. Cykel i gennemsnit 25 miles om ugen.
  4. Styr din kerne og dine ben med styrkesessioner to gange om ugen.
5. 2020.

Der er mange gode grunde til at cykle indendørs - det sparer virkelig tid. Du kan nemt tilpasse det til dine forpligtelser i andre liv. Du kan også træne udenfor, hvilket du bare ikke kan gøre på vejen, og det regner normalt ikke.

Der er også nogle meningsløse grunde til at cykle indendørs. For eksempel, hvis du faktisk ikke har lov til at gå ud, skal du ikke være bange i denne artikel, vi viser dig, hvad du har brug for cykeldøre, du skal kun investere i et par stykker udstyr, og så er du væk for første gang så at sige, når du ser på en motionscykel sammenlignet med et faktisk køb For mange af os er indendørscykling den slags bid, du finder i gymnastiksalen eller den vintage motionscykel, du finder på din bedstemor, bare husk det heldigvis, der er bedre muligheder. For det første er det nemmest at bruge din faktiske cykel og tilslutte den til et indendørs eller turbo træner svinghjul, der skaber modstand mod baghjulet og lige begynder at træde i pedalerne.

Nu viser en hurtig Google-søgning, at du kan få basale indendørs turbotrænere leveret til din dør for kun hundrede pund eller hundrede dollars, men hvis du går på eBay og får en brugt, endnu mindre og stort set der. der er tre forskellige typer, de billigste er normalt vindmodstandsgeneratorer, så de er temmelig støjende og temmelig støjende, så har du en magnetisk modvilje i svinghjulet, normalt kan du også justere dette over alt, så du kan øge eller mindske modstanden, og så er der en væskemodstand, at disse bliver mere og dyrere væske, ville være mit valg, men det afhænger af dit budget, når du først har bestilt din turbo-træner, skal du bare sætte din cykel på den og derefter sætte noget under fronten hjul bare for at løfte det lidt op for at få dig i en bedre position, vil jeg foreslå, og alle de gule sider, hvis du har en der flyver rundt, så de er det væsentlige, men der er nogle andre ækvivalenter til forsendelse, vi anbefaler noget at lægge under din indendørs træningssæt, for at få sved. Nu er der specialmåtter, du kan købe, men disse kan være ret dyre, og der er billigere muligheder for, at en yogamåtte fungerer rigtig godt, eller et håndklæde eller gammelt tæppe, desværre kan vores egentlige stuetæppe også blive meget varmt, når du er inde i drevet, fordi du ikke har kølende effekt, når luften fejer forbi dig, mens du kører udendørs.

Så der er et par ting, du kan gøre for at køle dig ned med en gammel ventilator, der ligger rundt, og du kan helt sikkert grave ud, hvis du ikke kan få fans, du kan hente fans ganske billigt i disse dage, så et par af disse ville være nyttige og anbefale også noget væske at have hånd og også at lægge et håndklæde i det, som du blot kan tørre af sveden med. Og endelig, når du kører glatte racercykeldæk i hallen, vil du opdage, at det er meget mere støjsvagt på en Aturbo-træner, end når du bruger et slidbanedæk eller bruger et mountainbike-dæk mere støj, en ægte ketcher, der kan være virkelig irriterende ved andre mennesker, du bor hos eller dine naboer, så du kan købe som et glat dæk og sætte det på din cykel, og vi anbefaler det, der er faktisk specielle dæk til turbotrænere, der ikke er strengt nødvendige, men de fungerer rigtig godt, de er nye for dette lynlås, og de beskytter også dine dæk mod slid, de er virkelig hårde og slides ikke på den næste træner. Jeg vil varmt anbefale, at du har en slags underholdning, når du kører langs noget, som du kan følge som en gymnastiksal, når du bare spring på cyklen og ikke har noget at overveje, så garanterer jeg, selvom du starter med de bedste intentioner efter ca. 30 sekunder, vil du kede dig helt nu, nogle mennesker kan godt tænde tv'et eller se en film, og det fungerer helt sikkert agai n men uden at se har en slags struktur, som du kan følge efter cirka 30 sekunder, har du sandsynligvis lyst til at du sidder på en ubehagelig version af din sofa i stedet for at jeg foreslår, at du gør noget, der giver dig et formål i en træning, hvor det fortæller dig, hvornår du skal sparke hårdt, hvornår du skal sparke let, og ved at sætte træningen i de små Splitting håndterbare stykker med små mål, vil den nu bare flyve forbi. Måske kan vi hjælpe dig her på GCN, så vi har et kæmpe bibliotek med gratis online ressourcer.

Sessioner tilgængelige på YouTube, hvor du kan se indendørs træningspas. De kommer også med instruktioner fra utroligt inspirerende karismatiske og smukke mennesker, der seriøst skrev dette alligevel. Der er alt fra korte, intense 15 til 20 minutters træning til 60 minutters epics, og alt imellem kan levere god kvalitet på kort tid at arbejde på en indendørs træner og brænde en bunke kalorier og blive mega fit, så der går du , det er dem Grundlæggende, det er virkelig så let at bare holde en sidste ting i tankerne, og det er den type aksel, din cykel har bagpå, så uanset om det er en cykel med skivebremser, om den har en gennemaksel eller en hurtig frigørelse, er mest indoo nu r-trænere understøtter hurtige frigivelser, så tjek bare om din cykel understøttes af træneren, så du kan få højere kvalitet og mere sofistikerede turbotrænere, der tilbyder en meget mere realistisk og fordybende indendørs køreoplevelse som direkte kørestyrere.

Et godt eksempel er wahookickeren, hvor du fjerner dit baghjul og direkte fastgør din cykel til det, de vejer et absolut ton, men det er godt, fordi de har et rigtig tungt svinghjul, og det virkelig tunge svinghjul er i stand til meget Genererer inerti, som oversætter ind i en realistisk køreoplevelse, der føles som at køre på en udendørs cykel mere end det, selvom de også er smarte, så de kan oprette trådløs forbindelse til din computer eller tablet eller hvad du end bruger, og modstanden kan automatisk tilpasse sig den type terræn, du er i en virtuel verden, så du kan simulere bakker og nedstigninger, og dette er trumfkortet for smarte trænere, når de tager indendørs cykling - bare et helt andet niveau, det er bare meget mere fordybende og meget mere underholdende, og der er masser af software og platforme derude, som du kan sætte på din bærbare computer, od han kan sætte din tablet eller smartphone og derefter forbinde den til træneren, så du har toner som Leidensfest og Trainererst raße. Disse har strukturerede træningsprogrammer, der kan skræddersys til dit nuværende fitnessniveau. og så følger du dem, og der er underholdning og ting, der dukker op på skærmen for at gøre det mere stimulerende, og så er der andre, der giver dig mulighed for at ride i et virtuelt miljø, så du fik keno-kort ruviert cykling og de store hits er selvfølgelig Swift, og der er også en i den virtuelle verden, fordi du faktisk kan ride i den virtuelle verden med folk, du kender, og andre mennesker, der også kører på deres avatarer.

Dette er fantastisk, fordi det er så effektivt til at undslippe isolationen og indespærringen i dit hjem og være i stand til at interagere med andre mennesker eller være i et virtuelt miljø. Du kan køre alle slags gruppeture, og du finder alle færdighedsniveauer, lige fra absolutte begyndere til Tour deFrance-mestre, du har fundet denne artikel nyttig, og hvis du har spørgsmål om indendørs cykling eller træning, skal du bare sende dem på socialt medier, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem og vende tilbage til dig også, hvis du vil se en artikel om et budget grundlæggende Swift-opsætning, der er konfigureret til det, du har brug for, så har vi det også hernede åh, og du kan også klik på skærmen for nogle GCN gratis indendørs træning

Er indendørs cykling en god træning?

Indendørs cyklinger enstoremåde at komme ind i din cardio hver uge. Det er ringetræning, men det er ingen tur i parken. Mange klasser er meget høje, så tal først med din instruktør og læge, hvis du er ude af form, er gravid eller har medicinske problemer.

Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af Peloton-firmaet, som angiveligt har flere kunder end endda spin-giganten SoulCycle. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af fik jeg en pelotoncykel til et spin, jeg lavede en 45-minutters pelotonklasse hver dag i to uger. Og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, jeg vil sandsynligvis aldrig være så fit igen Første ting først: For at finde ud af hvor godt det er for en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse. Sean: Du vil forhåbentlig bestemme din grundlæggende egnethed specifikt til cykling.

Benji: Sean arbejder på New York Sports Science Lab på Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter. Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint.

Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt. Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det, som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer.

Det måler styrken på mine quads. Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget i retning af muskeldrev er en masse elektrisk strøm, som du får fra hjernen gennem disse nerver.

Musklerne er virkelig som et meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for det, der kaldes VO2 max.

Sean: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret. Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre uanset hvilken øvelse du laver. Benji: Jeg klarede mig under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam.

Men generelt var jeg i ret god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre. Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var temmelig ujævn, fordi jeg ikke rigtig kom på cyklen i starten.

Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at ride min cykel ud til rock, jeg endte med at gå til en indspillet klasse og jeg troede jeg ville være rigtig god til det Afskåret klassen, og så kiggede jeg og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg. Til min ære var der omkring 2.500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads er allerede begyndt at mærke det.

Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding i dag, se på dette. 2.136. plads ud af 10.000. Jeg mener, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og temmelig snart var jeg en Wir ek i.

Jeg er stolt af at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! men jeg har ikke set så meget fremskridt, i stedet havde jeg faktisk smerter, jeg begynder bestemt at føle en smule smerte på min højre side ved du, for at være ærlig ser alle mine statistikker ud som i dag som de gjorde på min første tur. Jeg forbrændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle ret skarpe resultater at se frem til. Sean: Jeg tror, ​​hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, måske ser vi dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra retfærdigt til godt med din VO2 max.

Benji: Jeg øgede det til min ottende tur. I stedet for at køre hjem gik vi til Peloton-studiet på Manhattan, hvor klassen filmes. Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg ville prøve mig hårdere foran en lærer, og i nærværelse af det ser det ud til at være en af ​​de stærkeste og mest attraktive i New York City.

Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk. Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme.

Der var sandsynligvis forskel på 200 kalorier. Så jeg prøvede hårdere i studiet. Min gennemsnitlige puls var 10% højere end derhjemme, men måleren på min studiecykel viste, at min præstation og kalorieindhold var min laveste nogensinde.

Så fair advarsel, kalorietælleren kunne være anderledes, hvis du ikke kører på den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge, begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg har det ret godt At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere. Forhåbentlig er det tilfældet.

Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Lærer: Når du tænker på noget i form af energi Benji: Det er det sprog, lærerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, alligevel ingen terapi. et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på slutningen! woo! 14 klasser! ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke behøver at cykle hver dag.

Ikke at det ikke var det værd, det er bare åbenlyst, at der er masser at gøre hver dag. Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratorium.

Sean: Din første måling var 143,5. Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre masse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang.

Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt. Du har dine muskler.

Faktisk fik du 0,2 pund muskelmasse i løbet af hele denne tid - Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun ét sted: mit venstre ben. Kan du huske smerten i mit højre knæ, som jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg pedaler, det er her jeg bygger muskler.

Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af. Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig på din højre arm.

Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Så det var det hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%. Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79.

Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja. Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste mennesker. Benji: Wow.

Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du mistede faktisk styrke, du øgede din styrke med hensyn til udholdenhed, med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, det, vi bruger glykogen til at fremstille For at producere kraft og styrke, du tabte faktisk. Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt.

Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund pr. Pund og en fjerdedel fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et eller andet tidspunkt ville der være et punkt, hvor afkastet falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK. Sean: Det var godt i en to ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb.

Benji: OK. Og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig. Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Reducerer cykling mave?

Forbrænder cykling fedt? Ja. Selvom dinmavemusklerne arbejder ikke så hårdt som dine quads eller glutes, når du kører, mencyklingaerob natur betyder, at du brænderfed.

Er 1 times cykling om dagen god?

Cyklingentimetildagfor vægttab er en glimrende måde at øge vægttabet på. En 180 pund personcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Også selvomcykling30 minutter adagkonsekvent i et år kan forbrænde over 100.000 kalorier og resultere i næsten 30 pund vægttab.25. 2020.

Kan jeg miste mavefedt ved at cykle?

Forbrænder cykling fedt? Ja. Selvom dinmavemusklerne arbejder ikke så hårdt som dine quads eller glutes, når du kører, mencyklingaerob natur betyder, at du brænderfed.

Hvad brænder mere gå eller cykle?

Cykling brænder merekalorier

Gennemsnittethastighed på 5 km / t (3 mph) gør den gennemsnitlige personbrændeca. 232 kcal i timen.Cyklingved en moderat hastighed på 20 km / t (12 mph)forbrændingercirka 563 kcal i timen. Og forskellen er endnu større, når vi øger intensiteten.

Kan jeg begynde at cykle ved 50?

Cyklingover50 vilforbedre din styrke, balance og udholdenhed, mens du øger din mentale sundhed. Hvis det har været et par år OK, måske årtier siden du hoppede på en cykel, er der ikke noget bedre tidspunkt at tage denne øvelse med ringe effekt.24.07.2020

Toner cykling indre lår?

Cyklinger en god måde at tabe sig påinderlårfordi det forbrænder kalorier. Du behøver ikke at cykle i timevis for at se fordele, men dugørskal holde sig til en regelmæssig træningsplan.

Er der nogen indendørs cykelcykler, der fungerer?

Indendørs cykling føles ikke længere som en tur til ingensteds - stationære cykler har nu en række højteknologiske funktioner, der gør at pedalerne hjemme føles ligefrem spændende. Der var en tid - ikke engang så længe siden! - da SoulCycle havde hjørnet markedet inden for indendørs cykling.

Er det godt at starte et indendørs cykelprogram?

Indendørs cykling er en hurtig, effektiv måde at komme i form, her er alt hvad du behøver for at komme i gang og ud over Created with Sketch. Vores liv tager en ret drastisk ændring i øjeblikket med den stadigt forværrede Coronavirus-situation, så flere og flere ryttere er på vej tilbage indenfor, men ønsker at tage deres cykler med dem.

Hvad gør en god cykel til at køre derhjemme?

Cyklen er Bluetooth-aktiveret, så den kan parres med bestemte pulsmålere. Det opretter også forbindelse til BKOOL, et virtuelt 3D-træningssystem. Magnetisk modstand giver en jævn, hviske-stille tur, hvorfor denne cykel er et godt valg, hvis du vil undgå at forstyrre værelseskammerater eller vække en sovende baby.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.