Vigtigste > Cykling > Cykling i varmt vejr - svar på problemerne

Cykling i varmt vejr - svar på problemerne

Er det dårligt at cykle i varmt vejr?

Mensommercykelforlystelser kommer med en hel række udfordringer, herunder dehydrering, der kan føre til bonking, nedsat ydeevne og nogle gange desværre nogle alvorligevarme-relaterede farer som sygdom eller endda død. Når det er sagt, skal lidt solskin eller fugtighed ikke holde dig væk fra dincykel.3. 2021.

Det er denne tid på året, at mange af os på den nordlige halvkugle kæmper med virkelig varme temperaturer og muligvis fugtighed. De giver nogle hårde kørselsforhold, så her er nogle tip til, hvordan man håndterer dem. Og ja, det kan virke underligt at lytte til råd om sagen fra en engelskmand, men tro mig, det er så sjældent varmt i dette land, at når temperaturen stiger, er vi nødt til at trække alle stopper for at håndtere det.

Og da du undrede dig over, ja det er varm regn, ja det er ret sjældent, men vi får det nogle gange. (optimistisk rockmusik) Lad os starte med tøj, ikke? Det er din første anløbshavn, før du selv forlader. Så du vil have en let trikot, bestemt med fuld lynlås, og derefter kombinere den med shorts, der har virkelig minimale stropper der.

Dette betyder, at du i kombination kan cirkulere meget luft selv ved lavere hastigheder. Nu er der masser af forskellige typer stof til rådighed, selvfølgelig lover nogle af dem endnu bedre termisk styring. Så behandlinger som Coldblack eller, i vores Assos-sæt, noget kaldet Icecolor, hvilket betyder, at stoffet faktisk absorberer mindre varmeenergi, ting som det kan virkelig gøre en forskel.

Varme forhold går ofte hånd i hånd med en øget risiko for UV, så du skal være sikker på, at du har taget rimelige forholdsregler, og det kan meget vel betyde, at hvis du har på dig en ekstra let, meshlignende trøje, er du faktisk at sætte solcreme på din hud bliver nødt til at gå tilbage, selvom du bærer noget over dem, og når solen virkelig rammer, kan du faktisk hjælpe dig selv med dit tøj. Noget som disse Coldflash armopvarmere fra Bellwether, og de har også matchende benopvarmere, også kaldet Sol-Air, giver meget bedre beskyttelse mod UV-lys, men de forhindrer dig også i at blive varm. Så er der en sidste ting.

Jeg forstår aldrig helt, når folk bærer en hat under hjelmen, godt nok, fair med at beskytte dit ansigt mod solen, kan du være mere komfortabel, men det gør dig bestemt varmere. Faktisk gør selv hår dig varmere, så hvis du er virkelig seriøs omkring hår under varme forhold, kan du opleve, at du vil barbere dig. Jeg ved, det er ret ekstremt, men det fungerer.

Uanset hvad gør det ventilationsåbningerne i din hjelm mere effektive. (optimistisk rockmusik) Lad os også tale om diæt inden vi går. Hydrering er absolut kritisk, medmindre din tur har masser af vandstop, skal du være sikker på at du tager meget med dig.

cykeltrænere til salg

På grund af vindens køleeffekter kan du absolut svede spande og ikke engang vide om det. Din krop er dog rigtig god til at fortælle dig nøjagtigt, hvor meget du skal drikke. Undersøgelser synes bestemt at antyde, selv om juryen ganske vist endnu ikke er klar, at drikke indtil tørstig er den rigtige måde at drikke mere end at tvinge for meget vand til dit hjørne.

Det er dog vigtigt at huske, at du ikke kan træne dig selv i at gå uden vand på nogen måde, du kan til en vis grad med mad. Så altid, har altid nok med dig. Nu er det en god ide at have noget andet end bare vand i dine flasker, især hvis du vil være på farten i lang tid.

For eksempel kan du bruge en elektrolytpiller, som den jeg har fra Science in Sport Go Hydro, eller hvis du har brug for de kalorier, en kulhydratdrink med elektrolytter. Og den store ting ved en elektrolyt tabis, du kan faktisk tage en forsyning med dig og derefter holde den i din drink, mens du genopfylder den, mens du går. Selvom du måske ikke bliver så sulten nu, hvis det er varmt, brænder din krop stadig masser af kalorier.

Tilsyneladende forbrænder du faktisk flere kalorier for at holde sig kølig, end hvis det er koldt, og du prøver at holde dig varm. Så du skal helt sikkert holde et overblik for ikke at blæse. Jeg ved ikke om dig, men når det er varmt, og jeg kører hårdt, har jeg bare ikke lyst til fast mad, meget mere på kulhydratdrikke og geler, og hvis jeg kan lave endnu et hurtigt stik til mine venner på Science i sport har disse geler også elektrolytter, så du kan holde styr på dit saltindtag og opretholde den vigtige natriumbalance. (glad technomusik) Nå, hvis du laver en begivenhed eller et løb, har du måske ikke meget kontrol over det, men hvis du bare kører for sjov eller træning, skal du helt sikkert tænke på det tidspunkt på dagen, du kører, så prøv du får mest ud af tiden, når det er køligere.

Folk, der regelmæssigt kæmper med ekstrem varme, vil ofte være på deres cykler klokken 5, hvilket betyder, at de er færdige og støvede, når temperaturen begynder at stige. (glad technomusik) Tænk også over, hvor du skal hen.

Så hvis du har luksus, så prøv at planlægge ruter, der beskytter dig mod solen så meget som muligt, undgå lange, langsomme stigninger, hvor du kan, den slags opstigning, der ikke har en kølende effekt, fordi kør dem så langsomt og så du sidder bare der og bager. (glad technomusik) Hvis du bor i et koldt klima, men går et eller andet sted til en begivenhed eller et løb, er det muligt at starte varmeakklimatisering, før du endda gør det ud af dit hjem. Hvad du skal gøre er at supplere din normale træning med fem på hinanden følgende dage på den indendørs træner lige før du tager afsted.

Hvis du er der nu, behøver du ikke nødvendigvis at knuse det. Det vi leder efter er at svede. Så hvis du skruer op for varmen i rummet og derefter løber med moderat intensitet, skal du svede og svede voldsomt, og alt hvad du skal gøre er at sørge for at du også drikker rigeligt og masser af væsker.

Og disse fem sessioner vil virkelig, virkelig gøre en forskel. (upbeate techno musik) Nu er der en sidste ting, vi ikke har dækket. Det kaldes 'Doing a Mario' efter at den legendariske Cipollini ærligt talt har kroppen af ​​en Adonis, og det er derfor, han med rette er bekymret for solbrune linjer, hvilket betyder, at hvis han kører ham i varmt vejr nu, vil han gøre det uden The jersey og hans bib shorts rulles ned.

Nu kan du sandsynligvis forestille dig, at Mario og min krop er stort set ens, og jeg har ingen rigtige. Jeg gør det faktisk ret meget. Du skal bare overveje hele problemet med solcreme.

Og Mario har sandsynligvis en række mennesker, der ønsker at gnide solcreme i sin fantastiske krop på den anden side, jeg gør det bare selv. Med det i tankerne skal du sørge for at abonnere på GCN. For at gøre dette skal du bare klikke på kloden, og hvis du vil se mere indhold tilfældigt, mødte vi Mario, i 2013, kan du nå denne artikel lige der nedenfor.

Eller for en anden klassiker, hvad med hvad du ikke skal bære mens du cykler. Det er bare dernede. Kan du se min pecs pucker Kan du? Jeg spænder meget op.

Hvad skal jeg bære cykling i varmt vejr?

Hvordan kører du på en cykel, mens du er i varme?

Hvadcykeltøjtilhave pånår det erhedog solrigt
  • Ikke noget specielt. Hvis denvejretfint, du behøver ikke klæde dig ud for at gå efter encykelride, især hvis du kun springer ud tilcyklusen kort afstand.
  • Grundlag.
  • Polstret shorts.
  • Jersey.
  • Regnkappe.
  • Arm- og benopvarmere.
  • Nakkevarmeremulti-tørklæde.
  • Cyklingsolbriller.

Er cyklister varme?

Det er videnskab:Cyklistererhed. En nylig undersøgelse fandt detcyklisterder udmærkede sig i Tour de France opfattes som mere attraktive end andre atleter, og at de top 10 procent afcyklisterer omkring 25 procent mere attraktiv end de laveste 10 procent. Måske er hurtig den nye rig?Cyklisterer gode.

Hvad er den ideelle temperatur til cykling?

Nogle foretrækker at køre i varmere vejr, andre i koldere vejr. Dog kan højder i 60'erne F overvejesideelifølge de fleste ifølge USACykling.

Hvad bærer cyklister under deres shorts?

Passendeiførtafcykel shorts

At have et par bomuldsundertøj indenidine cykelshortsophæver alle de leverede fordele (friktionskontrol, fugtighedsstyring). Hvis du har hagesmækshortseller slibeknapper,din cyklingjersey går OVER bib stropperne, ikkeunder.
16. 2013.

auto tag telt

Har du shorts over cykelshorts?

Kanjegbrug shorts overdem? Absolut ikke. Ikke nogetovereller under, barecykelshorts.

Hvordan påvirker varmen cykelydelsen?

Træning eller væddeløb ivarme, resulterer i en omfordeling af blodgennemstrømningen til huden og stigninger i svedhastigheder. Disse to akutte reaktioner reducerer den fysiologiske belastning, der opleves på grund af de øgede temperaturer ved at reducere kernentemperaturafcyklist.

Er det attraktivt at cykle?

Det er ikke kun niveauer aftiltrækningskraftsom kom ud til fordel for motorcyklister, da ryttere også ses at have positive personlighedstræk. Resultaterne viste, at folk, der ejer enmotorcykelbetragtes som eventyrlystne af en tredjedel af det modsatte køn (34%), tæt efterfulgt af dristig (28%) og sjov (26%).6. 2016.

Hvor koldt er for koldt til cykling?

For noglecyklister, ridning encykeli enhver temperatur under 50 grader Fahrenheit errigtig koldt. For denne kolonne, 'rigtig koldt'er defineret som under 32 grader.

Hvordan håndteres cykling i varmt vejr?

Sådan håndteres cykling i varmt vejr 1. Bliv akklimatiseret. Hvis du ikke akklimatiserer til ridning i varmt vejr, vil du ikke høste så mange fordele ved din træning, og 2. Beskyt dig selv. En solskoldning gør mere end at stege din hud, siger Sims. Det bidrager til træthed og øger din 3. Plan fremad. Til

Hvad gør varmestress til en cyklist?

Om sommeren skal cyklister tilpasse sig varmen. Mange af os skal tilpasse os alle slags varmt vejr fra den skurende, tørre varme fra USAs vestkyst til den visne fugtighed i Syd. Varmestress opstår, når høj luftfugtighed, strålingsvarme fra solen og forhøjet lufttemperatur kombinerer for at hindre din krops evne til at sprede varmen.

Hvor ofte opvarmes din krop under cykling?

Dine skeletmuskler kan kun bruge ca. 25 procent af den energi, de har til rådighed til at generere kraft; de andre 75 procent af energien frigives som varme under langvarig cykling, varmeproduktion kan potentielt hæve din kropstemperatur næsten 2 grader Fahrenheit hvert femte til otte minut.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Pinot Tour de France - hvordan man opnår

Hvem vandt Tour de France i dag? Tour de France 2021 - samlet placering efter 13 af 21 etaperRgNameTeam1Tadej Pogacar UAE Team Emirates (UAD) 2Rigoberto Uran UranEF Uddannelse-Nippo (EFN) 3Jonas Vingegaard RasmussenJumbo-Visma (TJV) 4Richard Carapaz MontenegroIneos Grenadiers (IGD)

Motoriseret cykeltur i Frankrig - pragmatiske løsninger

Hvor meget koster en Tour de France cykel 2020? Det koster dig omkring $ 12.000. Tour de France er ikke kun årets største cykelløb, det er også den største etape for sponsorer og producenter til officielt at afsløre deres nyeste kulfiber-drømmemaskiner. 2018.

Tour de france watt - hvordan man løser det

Hvor mange watt genererer en Tour de France-rytter? Mens en gennemsnitlig cyklist kan producere 100 watt, kan en pro-cyklist gennemsnit 400 watt i løbet af den sidste time af en Tour de France-etape. Træningsintensitet er den hårdeste variabel at måle.

Tour de france nedadgående hastighed - hvordan beslutter du dig?

Hvor hurtigt kører Tour de France-kørere ned ad bakke? I downhill-sektioner i Tour de France kan de køre med hastigheder så høje som 110 km / t og endda miste motorcykelreporterne.

Adam yates tour de france - hvordan beslutter du dig?

Hvordan har Adam Yates det i Tour de France? Adam Yates sluttede niende i sidste års Tour de France og nød en periode i den ikoniske gule trøje efter en stærk start på cykelens mest berømte løb.