Vigtigste > Cykling > Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling?

5CykeltræningDet øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikro-intervallerhar vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to uger afinterval træningkan forbedre din præstation, ”siger Paul Laursen, ph.9. feb 2021Vi har talt om intervaltræning her på GMB og stort set og hvor effektivt det kan være for at komme i form. Vi har aldrig talt om, hvordan du gør det, hvorfor du gerne vil gøre det, og vi giver dig nogle begyndere, så dette er din introduktion til træning med intervaller, hvad er et interval, ja, et interval er et bestemt tidsrum, hvor du kan arbejde rigtig hårdt, og så har du en periode, hvor vi arbejder lidt lettere. Den gode nyhed er, at de faktisk lægger mere stress på det kardiovaskulære og nervesystemet, end det ville fortælle, hvis du tager en tre timers kørsel der, selv efter at du er færdig med den session i den stationære genopretningszone, er vi faktisk bare ved at komme os efter sessionen .

Du vil fortsætte med at forbrænde kalorier og kulhydrater og fedt, så hvis du prøver. For at tabe sig er dette en fantastisk måde at gøre det på, og der er en enorm investering af tid, som du kan bruge til en meget kortere session snarere end en lang køretur, hvor du tager de hårde brikker med resten i midten og gentager opvarmningen i starten og en køle ned i bunden, og du kan også justere disse hårde dele til at træne forskellige former for fitness, så det er de grundlæggende i intervaltræning, så hvor hårde er intervaller? At opsamle de hårde dele i slutningen af ​​sessionen skulle få dig til at føle dig absolut færdig dagen efter en rigtig hård træning, alt hvad jeg gjorde, så vi virkelig så mine ben som om jeg var i gymnastiksalen, uge ​​efter tre eller fire uger vil du føle meget montør og stærkere, så lad os se på hver eneste del af en intervalsession. Den første del af enhver intervallsession er opvarmning, og det er faktisk virkelig vigtigt at føle sig godt i første pause, og din præstation vil ikke være god, så dette skal tage cirka 15 minutter, så jeg begynder at intensivere det lidt bare for at hjælpe med at få benmusklerne til at arbejde, vil jeg kigge ud af ånde lidt svedig gør dig klar til det første interval med disse intervaller, du kan gøre dem på enhver cykel, så det kan være en crosscykel, det kan være en landevejscykel selv en langrend og være en enduro-cykel eller en downhill-cykel, hvis du tilfældigvis har en af ​​dem, og du kører den personligt, ville jeg altid gøre det på en stationær cykel, så enten i gymnastiksalen eller en racercykel på turbotrænet i i garagen holder du et ur på det Styr bare for at gøre denne session virkelig konsistent.

Ja, den vigtigste del af at gøre det på turbo-træner er, at du ikke kommer ind i trafiklyset og møder andre trailbrugere, og du vil virkelig lægge en konstant indsats for at gøre det sværere for dig. og hold disse sessioner superkonsistente, så fortsæt, dette er en opvarmning, og jeg vil gøre mig klar til det første sæt af denne session, og dette indledende sæt bliver 15 sekunders hårdt arbejde og 45 sekunders hvile, men du har brug for en måde at få den til at planlægge og fortælle dig, hvornår du skal arbejde eller hvile. Du kan bruge et stopur, en slags GPS-smeltet tegnebog og dit styr, du kan endda få en app til din telefon. Du programmerer op til restratio i dette arbejde, det giver dig lidt bip ER og en advarsel, så når du har at springe og det er den nemmeste måde for mig åh, det er tid til 15 sekunder køligt 15 sekunder gjort lidt vejrtrækning ben er ret ømme Jeg formåede at opretholde denne konstans, og det er virkelig vigtigt at du ikke bliver skør i starten, så til tale vil gerne.Så er vi nødt til at stoppe al anstrengelse i hele 15 sekunder, og nu i denne genopretningszone handler det kun om at dreje dine ben, bare ikke rigtig arbejde for hårdt og forsøge at få vejret, virkelig slappe af, dine ben dreje bringe og jeg siger dig , eller 45 sekunder efter at denne intense anstrengelse er gået, kan den ikke være for langt væk, og fem går fint, hvor er den sidste? Når du er færdig med fem, fortæl dig selv, hvad der er så svært for dig på dette tidspunkt, vil du sandsynligvis tænke på, om du vil gøre mere, eller hvis du vil tage en pause, hvis du ikke vil gøre mere end gør det nemt fem minutter, da vi gør denne genopretningszone med det samme og derefter gentager hele sessionen igen. Hvis du er ny med hele intervallet, er det sandsynligvis et godt tidspunkt at bare stoppe og se, hvordan du har det, og måske kan du gentage det sent på ugen. Bare tag henfaldspedalen på den nemme måde, og måske kommer du til toppen af ​​stien og klar til at gå ned, så her er en introduktion til intervalltræning, og det bedste er, at disse enheder kan skræddersys, så de passer til den ene er til Hvilken cykelmåned du træner, eller hvordan du vil træne din krop, klik deroppe for at abonnere helt gratis, klik her nedenfor, der guider dig gennem højdetræning til enduro, brug ikke bestemte intervaller til det, og hvis du vil vide, hvordan man træner længe klienter og klik og jus Ikke lige her, tommelfinger op, hvis du kunne lide denne artikel

Hvor ofte skal jeg cykle interval træning?

Hvis du ikke kører eller laver store begivenheder i weekenden, kan dugøroptiltreHIIT træningen ugetilhold dig i form, så længe du giver rigelig bedring, helst en dag eller to af lettere aktivitet, mellem sessionernetiltillad din kroptilhoppe tilbage.26. nov. 2018 nov.

cyklus efter graviditet

Hvor lange skal cykelintervaller være?

Det er meget svært for de flestecyklisterat sætte høje anstrengelsesniveauer i enlangvarighed og højt antal reps. For bakkeindsats skal du holde det under 5 reps og under 5 minutter. For tærskelmålsæt 30-40 minutters arbejde i alt.2. okt 2017

Hvordan laver man intervaller på en cykel?StationærCykel
  1. Varm op i 3-5 minutter: Jeg har normalt modstanden på et medium niveau, så hvis det er på en skala fra 1-20, holder jeg min opvarmnings- og restitutionstid omkring 10-12.
  2. 30 sekunder høj intensitet, 1 minut lav intensitet (gentag 4 gange)
  3. 40 sekunder høj intensitet, 1 minut lav intensitet (gentag 4 gange)

Er det OK at træne intervaltræning hver dag?

Du bør ikkelaver HIIT hver dag. Mange sundhedsmyndigheder anbefaler med rette, at du sigter mod ca. 30 minutters kardiodyrke motionom dagen for at holde din kropsund og rask.

Er cykling eller HIIT bedre?

ModstandHIIT. Selvom begge grupper udviste betydelige forbedringer i aerob kondition og styrke, er detcyklinggruppe realiseretstørreforbedringer i aerob kapacitet, samtidig med at de får omtrent den samme mængde styrke som emnerne i modstandenHIITgruppe.8. december 2017

Er 1 times cykling om dagen god?Cyklingentimetildagfor vægttab er en glimrende måde at øge vægttabet på. En 180 pund personcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Også selvomcykling30 minutter adagkonsekvent i et år kan forbrænde over 100.000 kalorier og resultere i næsten 30 pund vægttab.25. jul Feb 2020

Hvad sker der, hvis du cykler hver dag?

Fastcyklingstimulerer og forbedrerdithjerte, lunger og cirkulation, reducerendeditrisiko for hjerte-kar-sygdomme.Cyklingstyrkerdithjertemuskler, sænker hvilepuls og reducerer blodfedtniveauer.

Kan du tabe mavefedt ved at cykle?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltvægttabog fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021

Forbrænder intervalcykling fedt?

Ryttere fortæller mig ofte, at de ryger hastighed for at blive i 'fed-brændendezone.' Ridning encykelforbrændingerkalorier - tusinder af dem - selv når du ikke arbejder forfærdeligt. Langt om længe,intervallerhjælper dig også med at brænde flere kalorier, når du har ramt dincykel.9. aug 2010

Tror du intervaltræning kun er for cyklister?

Desværre ser mange cyklister intervaltræning som et kompliceret og ligefrem skræmmende koncept, og derfor undgår de helt at inkludere intervaltræning i deres træningsplan. Ofte antager cyklister, at intervalltræning og HIIT-træning kun er for professionelle cyklister eller engagerede racertyper.

Hvad er den bedste måde at træne intervaltræning på?

Intervalltræning skal udføres på terræn, der mest svarer til terræn for målbegivenheder eller vigtige sektioner af målbegivenheder. Indendørs cykling er en anden god mulighed for interval træning på grund af begrænsende variabler såsom stopskilte, trafik og cykel kontrol. På denne måde er du i stand til kun at fokusere på din intervalvarighed og indsats.

Hvordan er interval træning kategoriseret i trainerroad?

Hver TrainerRoad-træning er kategoriseret ikke efter træningszone, men også efter træningsprofiler. Træningsprofiler er den måde, TrainerRoad giver et mere raffineret detaljeringsniveau for intervalstruktur og type.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Icarus cykling - omfattende håndbog

Er Icarus forbudt i Rusland? politik er ikke så langt hentet. Inden jeg fortsatte med at vinde en Oscar sidste år, førte Icarus til en af ​​de største kontroverser i verdenssporten. Rusland havde tilsyneladende ikke lært af tidligere fejltagelser, og som et resultat har WADA nu forbudt landet fra at deltage i alle større sportsbegivenheder i verden i fire år.

Vintercykelbukser - praktiske løsninger

Hvad er de bedste vintercykelbukser? Bedste vintertætservietterCastelli Tutto Nano Bibtight. Bløde og varme strømpebukser, der kaster en overraskende mængde regn. Velocio termiske hagesmæk. dhb Classic Thermal Bib Tights. Rapha Cargo vintertights. Pearl Izumi Elite AmFib bibtights. Castelli Sorpasso RoS. Endura Pro SL Biblong. Gore Wear C3 Windstopper Bib-strømpebukser. 14 dage. 2020 г.

Hvor længe holder cykelkæder - hvordan man løser det

Hvor ofte skal jeg udskifte min cykelkæde? hver 2.000 miles

Off-season cykeltræning - almindelige svar

Hvad skal jeg gøre i løbet af cyklus uden for sæsonen? Indarbejd crossfit, løb eller vandreture eller skiløb eller andet, som du måske synes om at gøre, og som supplerer cykling. Dette er vigtigt, da det opbygger fuld kropsstyrke, som du måske har mistet i løbet af løbet. 22.10.2015

Skræddersyet cykel - brugbare løsninger

Hvor meget koster en brugerdefineret cykel? Så dybest set kan du få en total tilpasset landevejscykel på højt niveau til $ 3.700 fra Seven eller $ 5.000 fra Serotta eller nemt bruge op til $ 14.000 til superbilen til road bikes. Med en komponentpakke på øverste niveau og rammemateriale af højere kvalitet ville et godt skøn være $ 6-9.000 alt in. 23 dollars. 2011 г.

Hvornår sælges cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvilken måned sælges cykler? ”Fra oktober til april kan jeg normalt skaffe dig den cykel, du har brug for,” sagde Boles. 'Derefter bremser cykelfabrikanter produktionen, når de begynder at løbe op til næste modelår.' Længere mod nord har de fleste butikker en langsom sæson om vinteren efterfulgt af et stort opsving i salget, når vejret bliver varm. г.