Vigtigste > Cykling > Cykeltrøjer lommer - almindelige svar

Cykeltrøjer lommer - almindelige svar

Hvad lægger cyklister i deres jersey lommer?

Trøjerhar normalt trelommerpå ryggen. Dette er det ideelle sted at opbevare pumpe, ID, snacks, kort, jakke, kamera og værktøj.enogtyve . 2008.Kan vi se på, hvad der ligger i dine lommer? - Ja, intet i øjeblikket - Å nej! (dramatisk musik) - Kan vi se, hvad der ligger i jeres lommer eller fortælle os? - Ja, ligesom geler, SiS-geler. - SiS-vaniljesmag. - Vanilje er god. - Ja. - Jeg anbefaler det.

æble fordele for hjernen

Vil du også have riskager? - Ja. - Chokolade, let, åh nej let. - To. - Jeg kan lide almindelig. - Ja. - Lettere mig at fordøje på en scene som denne, så ni geler, noget som disse to riskager. - Med ni geler. - Ja. - Hej fyr, du har det godt i dag. - Ja, du skal holde trit, jeg synes, det er vigtigt i dag, ved du det.

Det bliver en virkelig hård etape, så bedre for meget, jeg kan smide det væk, du ved, end for lidt. - Tak, mand. Kan vi se, hvad der ligger i dine lommer? - Her? - Ja - I regnjakken, intet, så har jeg noget - Det bliver interessant - En bar - En bar - Nogle riskager, salte - Han gik efter en salt riskage. - Og nogle geler. - Og masser af geler. - To kaffe og to normale. - Gå videre. - Intet. - Åh nej! (Scott griner) (Interviewer griner) Hvad skal der gå i lommerne på dig? - Så i dag tager jeg en kappe, min radio selvfølgelig, normalt omkring tre eller fire geler og så ja, fem eller seks stykker racermad også. - Det er en stor scenekammerat.Jeg kørte det, men jeg besteg ikke Gavia, og jeg tror ikke, du er det heller, men nyd det alligevel og nyd denne mortirolo, det er en frygtelig stigning. - Skål fyre, tak. - Har du allerede dine tasker fyldt med mad? - Ja, jeg har - Hvis ja, kan vi se, hvad du har? - Okay, kan jeg sige nej, det har jeg ikke? (begge griner) - Du kan, hvis du vil - Nej, i dag er det bare alle geler, det er det, så det er alt sammen geler.

Ja, jeg kan lide det, som for det meste fordi vi har mange stigninger, det bliver meget koldt, så jeg vil have superhøjt blodsukker, så jeg bliver ikke kold, og det giver dig virkelig en lille insulinspids og giver dig en Lidt af et dejligt varmt hoved, så jeg gør det ikke. Frys ikke nedstigningerne, så det bliver en høj gel-dag helt sikkert i dag - Ingen rigtig mad eller riskage, noget lignende? - Nej, jeg er laktoseintolerant, det får mig til at føle en masse - Det gør det lidt sværere. - Ja, det er gelerne. - Held og lyk kammerat.

Tak for din tid. Og så kan vi kigge og se, hvad der ligger i dine lommer, jeg ved, du varmer op, så har du ikke noget imod det? Jersey, jeg har mange geler til finalen, jeg har seks geler. Så har vi nogle syltetøjspaninier, nogle chokoladekager.Så prøv at spise dem i første halvdel. - Jenkos berømte chokoladeriskage. - Riskage, ja, så vi prøver at spise dem i de første to eller tre timer og holder os til geler i de sidste to timer. - Søde Eddie, tak, mand, - Perfekt, tak - Og det sidste spørgsmål er, kan vi se hvad der ligger i lommerne i dag? - Ja, der er absolut intet i min lomme lige nu. - Åh! (Interviewer griner) - Jeg har kun min radio. - Så i dag kun en radio i lommen, så den går, tom, tom. - Start op ad bakke. (begge griner) - Jeg havde lige 10 geler til morgenmad i min grød som denne. (Interviewer griner) - Men nej, det har jeg normalt, jeg laver mine søjler i denne lomme, og så har jeg radioen og gelerne i den midterste lomme.

Og så ja, normalt riskage eller noget andet. (kvindelig stemme i radioen) Jep. Normalt riskager eller noget andet i den anden og ja, hold en boost i den - Hvor mange geler? - Det afhænger, på en dag som i dag vil jeg have mange geler - Ja - Fordi det kan være ret svært at spise, og det er du også, ja de er gode til sådan noget.

Hvis det regner, hvis det er en regnvejrsdag eller noget, lægger jeg normalt endda geler i mine knæk, fordi de er ret nemme at komme til hele tiden. - Knicks er shorts, for dine engelske derovre. - Oh yeah . (begge griner) Ja - Okay, tak, mand.Jeg ved, du bliver nødt til at underskrive alle de ting i dag, held og lykke. Kunne vi se, hvad du har i din taske i dag? - Bare gelsand en til begyndelsen, sød sandwich til at begynde med, før starten - ja - i øjeblikket kun denne gel og slik sandwich - ingen dejlige Risekager eller barer? Bare en dejlig lille sandwich og et par geler. En gel diæt. (Fran griner) - I øjeblikket kun fordi løbet måske er afsluttet, måske er det super hurtigt i starten og vil bare - Kom igennem. - Ja (Fran griner) - Buddy, held og lykke, det er en hård etape, men held og lykke, du vil knuse det jubel ven.

Der har du det, lidt indsigt i, hvad profferne holder på med deres cykler i lommerne. Fortæl os, hvad du tager ud med cyklen, og giv denne artikel store tommelfingre, hvis du kunne lide det.

Har du noget under cykeltrøje?

Et undertøj eller underlag kan bæresundertiltrøjeog ofteskulle gernevære hviscyklingunder kølige eller kolde forhold. Undertøjskulle gernevære hudtæt og lavet af et transporterende materiale. Gør det ikkehave påen bomulds t-skjorte undertiltrøje. Ligeledes er sports-BH'er, der væger, gode, almindelige BH'er, der ikke væger, er ikke.4 2008.

Hvis du er nybegynder med at cykle og ikke vidste, at du var nødt til at blive kommandør, eller bare leder efter nyttige tip, er denne artikel det essentielle stykke udstyr til dig til næsten alle lejligheder på din cykel. Hvis det er vådt og koldt udenfor, er det så ideelt til at blive varm og regulere temperaturen. Men når det er varmt udenfor, er en letvægt som denne tanga ideel til at holde dig køligere og mere behagelig i længere tid.

Men de tjener også et andet formål, og det er et andet lag af stødbeskyttelse, endda et så tyndt som dette kun kunne redde din hud. Tro mig, vi ved du, vi faldt en hel del. I det mindste har jeg det. - Vi ser ikke alle professionelle bruger dem, men handsker er et rigtig godt stykke udstyr.

De beskytter dine hænder i tilfælde af et fald, de holder dine hænder mere behagelige på de længere ture, og når det bliver for varmt på de varme ture, hjælper de endda dig med at transportere sved fra din pande. Men når de virkelig kommer til deres ret om vinteren. Du ser så mange ryttere rammer vejen med blot et par tynde strikkede handsker, men når du kommer ind i et par vejrbestandige, vindtætte, vandtætte handsker, vil det virkelig ændre din vintercykeloplevelse.

Glat. Uden det er jeg vild, noget ikke alle cyklister betragter som et letvægts vindtæt tøj. Disse er uvurderlige, hvis du kører om foråret eller efteråret, når temperaturen svinger.

Du kan åbne dem og bare køre dem åbne, men de er små og lette nok til at opbevares pænt og let i en baglomme. De fleste af de bedste er åndbare, men i en nødsituation står der intet i vejen for en plastikpose under din trøje. - Drik og vær glad er det gamle ordsprog.

cykler i brand

Og det gælder også for cyklen. Bliv dehydreret, og din præstation vil lide, din motivation falder, og dit immunsystem falder ved vejkanten. Regelmæssige intervaller er nøglen, især fem minutter i starten af ​​din tur, da din krop vænner sig til temperaturændringen.

Vand er ikke ligefrem den bedste væske til rehydrering. En elektrolytfane er specielt designet til at levere elektrolytter, som din krop har brug for, og den absorberes virkelig let. Nå, tanke op, og det er lidt som hydrering, men kroppen kan gå meget længere uden mad end uden væske.

Hvis du tager en tur længere end 90 minutter, skal du tage en bar. Det er virkelig det værd, især omkring det 45-minuts mærke, det er arbejde at tage en god bid eller endda hele baren, og du får, hjælper med at komme igennem slutningen af session. Så forbi det 45-minuts mærke, tag en bid mad hvert 20. minut. Dette vil øge ydeevnen og din evne til at opretholde den anstrengelse og hjælpe dig med at opbygge dit stofskifte, og det er også en stor belønning på turen. - Når du planlægger din rute, skal du sørge for at holde en afstand, så du kommer med noget som en løkke rundt om det sted, du bor, eller endda en figur otte for at give dig en vej ud, hvis du bliver træt og ikke længere når det.

Der er ikke noget værre end at være miles hjemmefra uden at komme tilbage, men når du bliver mere selvsikker med dine færdigheder, kan du blive meget mere eventyrlystne med ruteplanlægning - En af de store ting ved cykling er nedstigningen og vejen for at blive god på det er at slappe af. Mange ryttere kramper, når karakteren ændres, men du vil gøre det nøjagtige modsatte. Slap af og nyd det.

Når alt kommer til alt, har du brugt så længe på topmødet, så kan du lige så godt nyde vejen ned, skubbe grænserne og skrige ind i svingene, men at gå ned og nyde at slappe af er den bedste måde at komme rundt for at tage en afgang. Dine gear er der for at hjælpe dig, men hvis du ikke kan lide gearene på din cykel, er de nemme at skifte, og de er også rimelige. Din gearkasse er der for at gøre din kæde lettere eller endnu hårdere, men det er bedst at hjælpe dig med at få de forskellige typer terræn, du kører på.

Fra bjergene til de flade sletter. - Der er kun én ting værre end slet ikke at vaske dit udstyr. Ja, jeg ved, at hvis du ikke vasker dit kit, vil det skabe bakterier, og dit kit vil stinke, hvilket betyder, at ingen vil køre rundt omkring dig, men hvis du ikke skyller alt vaskemiddel af efter at have vasket dit kit's hænder, Jeg ser ud som et skummonster.

Når jeg tænker tilbage på mine amatørdage og tænker på nogle af etapeløbene, vi gjorde, hvor faciliteterne var temmelig forfærdelige, og vi alle måtte håndvaske vores udstyr i vasken, de våde dage var altid en eller to førere ude med knæ vandrede rundt og sko og underbukser, fordi de ikke skyllede alt vaskemiddel ud af deres vasketøj efter at have vasket deres hænder i vasken den aften. Og endelig den store. Brug aldrig undertøj.

I det mindste ikke under cykelsættet, altså. Moderne cykeludstyr er designet til at kramme din hud problemfrit uden at du har brug for noget imellem, lægge noget imellem, vil bare forårsage gnidning, og det vil være utroligt ubehageligt, og hvis du begynder at svede, ja, er dit undertøj ikke designet til at være antibakterielt som cykelsættet er, så det vil medføre en række problemer i sig selv. Og trods alt ser det bare forkert ud.

Cykelsættet er designet til at have en ren, glat finish uden vridning. Bestemt ikke på bevægelige dele. Så lad undertøjet være i skabet, have det, vores liste over cykel sandheder. - Hvis du kunne lide denne artikel, så giv den store tommelfingre, især hvis du også fandt det nyttigt. - Ja, og klik for at få flere vejledningsartikler. der.

Hvad har cyklister med sig?

De vigtigste ting tilbæreunder ridningerdin mobiltelefon, hus- og / eller bilnøgle og kørekort (eller en fotokopi af din licens). Dukan bærealt dette i en lille plastikpose fyldt i en af ​​dine jerseylommer.

kaffe prostatakræft

Der er en overraskende mængde udstyr, som du skal tage med på en lang tur, hvis du vil være helt selvforsynende, men som du kan se her, fylder du alt det i de tre baglommer, som du får på en cykeltrøje er ret svært. Så her er en guide til, hvordan vi effektivt pakker vores udstyr her på GCN. Så pænt arrangeret på dette bord, her er det udstyr, du skal tage med dig.

Først en vest, en regnkappe, et par energigeler, noget mad, en telefon og et vandtæt dæksel, et par dækhåndtag, et par patches, en minipumpe, et multiverktøj, et super multiverktøj, to rør, et mini-rør med solcreme, afhængigt af vejret selvfølgelig, ID, en tegnebog, nogle kontanter, en mere retro måde at bære dit udstyr på, en bidon, så jeg hører dig spørge, skal vi lægge alle dette i? i vores lommer? Svaret: Det er vi ikke. Nej, hvis du lægger alt dette i din trøje, bukker dine lommer ud, og sættet flyver til venstre, højre og i midten. Og der, mine damer og herrer, bliver en sadeltaske uvurderlig.

Så i sadeltasken pakker du følgende ting: et par patches, der passer pænt deroppe, dine to indvendige kar, de passer derinde meget tæt, smukt og fast, hvad du vil, og der er stadig plads til dine dækhåndtag en derinde og også et multiværktøj. Lad os gå, glide ned ad siden, pæne og rene. Tilslut det.

Hvor kompakt og effektiv er det? Så med dine slanger og værktøjer væk, lad os komme til de andre ting. Så min kappe og minipumpe er generelt fastgjort, så de ikke graver ind og sætter sig i min midterlomme bagpå og holder den pæn og central og afbalanceret. Derefter er kontanter.

Nu er der et par måder, du kan tage kontanter med på farten. En rigtig hemmelig slags old school-hemmeligholdelse, du har en regning på £ 20 her, lige nok til at dække enhver eventualitet, og også et kaffestop, hvis det er nødvendigt, er at trække endestikkene ud på dit styr og placere dem pænt inden i stuvet væk. Og en anden måde at holde penge på er denne.

Mange af jer gør det måske allerede, men det er godt. Selvfølgelig, hvis du har en mobiltelefonetui, skal du lægge din £ 20-regning eller enhver anden valuta, der bruges i dit land, slip den ind, og det eliminerer behovet for at tage din tegnebog med dig. Apropos telefoner, selvom de fleste telefoner leveres med en sag, er det vigtigste at tage sig af skærmen og ikke ridse den, især når du lægger ting i og ud af lommen under kørsel.

Så skaff dig en lille plastikhylster, sådan noget, det er bare en gammel Santini-taske til at holde armvarmerne i. Telefonen er virkelig klar til brug. Endelig er ID en af ​​de sidste ting, der kan være vigtige på en rejse eller når man går ud generelt.

Så tag et kørekort og et firma kaldet Road ID, for eksempel laver de også armbånd, der har alle de detaljer, du har brug for, hvis du får problemer. Derudover kan dine geler du klæbe dem på begge sider, du har et dejligt, velafbalanceret posesæt, så du kan komme på vej. Nu er noget andet, du måske vil have med dig på en tur, men bestemt ikke i de vejrforhold, vi i øjeblikket har i Storbritannien, et lille rør med solcreme.

Som jeg sagde, bestemt ikke i dag. Når alt kommer til alt berørte vi en old school-måde at bære dit udstyr på i en af ​​vores GCN-artikler, men her er en påmindelse til dig. Du får en gammel bidon, klipper det af, mange professionelle gør det faktisk, og som en påmindelse har du brug for to flaskeholdere på din cykel, ellers bliver du lidt tørstig.

Skær toppen af, hent dit kit. Så du har pakket dine rør pænt, en plastikpose i passende størrelse, pletter, dit multiverktøj og dine dækhåndtag. Rul dem alle sammen, pæne og kompakte, pæne og stramme sådan.

Bagekunst kommer derinde. Sæt det i, pænt og pænt, og der har du det. Og hvis du kan lide denne artikel, skal du sørge for at give den tommelfingre.

Og for vores etiketteartikel klik her, og hvordan man kører en herre eller blid cyklist, klik her nedenfor. Og for at blive fan og abonnere på GCN er det helt gratis, klik på min gamle skolebidon. Undskyld mig.

Undskyld! Vi er kede af det!

Vil telefonen falde ud af jerseylommen?

Ja, de måskefalde udnår du trækkertrøje overdit hoved, når du tager detaf, men selv da forbliver det meste alt i.

Barberer cyklister benene?

En af de mest almindelige grunde til, atcyklister'give forbarberinger, at det gør massage lettere, mere effektivt, mindre smertefuldt, og at du er mindre tilbøjelig til at lide en follikulær infektion. Det gør også forbindinger lettere at påføre og langt mindre smertefulde at fjerne.15. 2013.

Kan du bære cykelshorts under jeans?

Kan du bære cykelshorts under jeans? Ikke polstrede dem, bestemt. Jeg har set dem slidteunder denimafskåret sådu kanse lycra-fornedenunderdetdenimHej M.

hvordan man indstiller en cykel

Hvor mange fødder skal førere holde sig fra cyklister?

Efterlad en sikker afstand på ikke mindre end tre (3)føddermellem køretøjet og køretøjetcyklistog oprethold en sådan frigang indtil den er sikkert forbicykel. Efterlad en sikker afstand, når du passerercykel, og oprethold frigang, indtil den er sikkert forbi indhentetcykel.

Kan du få kræft ved at bære en mobiltelefon i lommen?

Selvom langtidsundersøgelser er i gang,tildato er der ingen overbevisende beviser for, atmobiltelefonbrugen øgesdetrisiko forKræft.

Hvorfor har cyklister store ben?

Professionelcyklister haren størrelårmuskeltværsnit end ikke-cyklistersiger Gottschall. Specielt markante er quadriceps muskler, der skubber pedalerne ned såvel somstorhamstring muskler, der hjælper med at feje pedalerne op.

Hvorfor barberer cyklister deres skamhår?

Som encyklist, du vil ikke have en vild, uhæmmet manke afkønshårfordi det kan fange sved og lugt eller tilføje yderligere sadel, der forårsager friktion. Det bliver mere behageligt.Kønshårgiver en let barriere mod gemsfriktion og hjælper også med svedtransporterende væk fra huden.

Hvor er lommerne på en cykeltrøje?

En cykeltrøje er skåret lang bagpå for at imødekomme den bøjede position, der bruges i sportsorienteret cykling. Eventuelle lommer på jerseyen er placeret på bagpanelet, da frontlommer har tendens til at spildes.

Hvad skal jeg lægge i min jerseylomme?

Hvis du bruger en sadeltaske, er den ultrakompakte cykeltelefonpung ideel til at bære dine varer med hurtig adgang. Hvis du foretrækker et rent udseende på din cykel, kan du gemme din telefon, værktøj og udstyr alt sammen i din jerseylomme med Jersey Pocket Tool Case eller Cycling Ride Pouch - begge fremragende valg.

Hvad lægger du i en cykeltrøje?

Størrelse til at passe til smalle europæiske cykeltrøjer. To størrelser passer til små og store telefoner. Har cykeludstyr, værktøj og telefon (i dedikeret, polstret lomme). Forlomme med lynlås holder genstande med hurtig adgang som kontanter eller ID. Robust ballistisk nylon hjælper med at blokere sved og holder indholdet tørt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk? TestfeltetModelType trænerPrisElite Direto X (til test) rulletræner med direkte drev729 Elite Nero (til test) gratis rullestol679.99 Relaxdays rulletræner (til test) rulletræner79,90 Tacx NEO 2T Smart (til test) rulletræner med direkte kørsel1 299

Offentlige cykler DC - anførte spørgsmål og svar

Har DC offentlige cykler? Med Capital Bikeshare kan du tage en cykel fra mere end 500 stationer over hele Washington, DC, metroregionen og returnere den til enhver station i nærheden af ​​din destination. Tjek en cykel til din rejse til arbejde, Metro, kør ærinder, gå på indkøb eller besøg venner og familie.

Hundecykel - hvordan man beslutter

Kan hunde cykle? Bare husk, din hund behøver ikke at være en bestemt race eller størrelse for at nyde at tilbringe tid sammen med dig på cykel. Så længe din hund nyder at løbe ved siden, blive båret i en kurv eller trukket i en trailer, kan du have det sjovt sammen på vejen, mens du cykler.

Cykler rundt om i verden - hvordan man kan slå sig ned

Hvor meget koster det at cykle rundt i verden? Du kan cykle rundt i verden for mindre end $ 15 pr. Dag. Dette inkluderer daglige omkostninger, når du rejser på cykel. Disse er typisk mad, indkvartering, reparation af cykler, visa og diverse køb på vejen. Det inkluderer ikke de oprindelige udgifter til at købe en cykel og andet udstyr.

Cykelrør - Komplet manual

Hvordan ved jeg, hvilket cykelrør jeg skal købe?

Alaska Airlines-cykelgebyr - hvordan man løser det

Hvor meget koster det at tage en cykel på Alaska Airlines? Et overblik over Alaska Airlines bagage- og cykelpolitikker: Generelle bagageafgifter Hjemme 1. indtjekket taske $ 252. Indtjekket taske $ 35 Carry-onInkluderetCykelbagageafgift * $ 25 * 13 нояб. 2017 г.