Vigtigste > Cykling > Cykling af mental sundhed - hvordan beslutter du dig

Cykling af mental sundhed - hvordan beslutter du dig

Hjælper cykling med mental sundhed?

En undersøgelse i Science Direct viste, at aerob træning, hvoraf løb ogcyklinger gode eksempler, kan reducere følelser af angst markant og potentielt forhindre angst i at udvikle sig til fuldblæste panikanfald ellerlidelser.

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Det har jeg, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. For at gøre dette har vi gået sammen med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solid, praktisk rådgivning, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring til at tro på, hvad han siger, at han også er en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.

cykelbolteDet er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Under alle omstændigheder, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.Perineum indeholder også de store blodkar og din pudendale nerve, som giver følelsen af ​​området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der producerer sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form synes det rimeligt at skabe forbindelse mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata-problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du allerede har set, de foreslog Anthony at nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, jaJeg har lyst til, at vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel foretager en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter kom jeg ud og indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så i slutningen af ​​dagen tror jeg, at der ikke skete noget på lang sigt, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarige skader, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en mærkelig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have cyklet, hvad er den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du nu kommer på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt medføre nogle langsigtede skader, men sund fornuft tager over, og når det sker så bare få den rigtige cykelpasning og den rigtige sadel. En enkelt følelsesløshed derefter vil ikke forårsage nogen langsigtet skade på fornemmelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende.

Det næste emne ville være erektil dysfunktion, og baseret på hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald. Så hvis du har diabetes eller forhøjet blodtryk eller ryger, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme.

Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Nu, hvis du er en cyklist og i den bestemte alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være: 'Åh, dette er min sadel bare på grund af cykling.' Det skal være sådan, at jeg ikke begraver mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud. Du synes godt med det faktum, at det ville være ret vanskeligt at påføre den slags skade på din pubic nerve, som derefter ville føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den underlige følelsesløshed, der påvirker dit perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktion.

Faktisk vil det ikke give dig erektil dysfunktion. Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektionsproblembehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld.

Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer.

Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også et spørgsmål om at blive screenet forkert for prostatakræft. En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blod test en prostata-specifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du lavede den blodprøve, den er kunstigt forhøjet, og så har du en hel række tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance det kunne blive påvirket lidt, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, er der mange molekylære markører for prostatakræft, cykling og motion, der ikke gør nogen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatakræft, så cykling er god. Du bliver bedre, det forbedrer din hjerte-kar-sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke forkert screening af prostatacancer.

Og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det.

Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere. Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen.

santa cruz blur anmeldelse

Så kan du to beslutte, om du vil fortsætte eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt.

Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler på tidlige tilfælde, du kender, men du har ret.

Så og med min i min praksis har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har bekymrende symptomer, skal du ikke gå i panik, ikke begrave hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af hvad problemet er, hvis der er nogen røde flag at handle på, og hvis du har brug for det. Så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatakræft, men prostatakræft er et stort problem for en stor del af cyklister Bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og så skal de tænke over det. Jeg ved ikke om dig, men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet, vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs er sandt. største problem, som vi alle står over for nu, jeg formodede sandsynligvis lidt for meget information, når jeg fortalte dig om min følelsesløse penis i vindtunnelen, men jeg tror, ​​i den forstand, at vi måske alle skal prøve at føre en samtale med måske vores venner på klubben, der kører det i denne weekend i det mindste snak om denne artikel, jeg tror, ​​det ville være et positivt sted at starte.

Sørg også for, at det giver mig store tommelfinger op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Er cykling god til depression?

Psykiske sundhedsforhold såsomdepression, stress og angst kan reduceres regelmæssigtcykelridning. Dette skyldes virkningerne af selve øvelsen og på grund af den nydelse, at køre encykelkan bringe.22. 2016.

Hvad er hurtig cykling, ultrahurtig cykling og ultradian bipolar lidelse? Jeg skal tale om det i dag. Jeg er dr Tracey Marks, en psykiater, og jeg sender ugentlige artikler om uddannelse og selvforbedring. Hvis du ikke vil gå glip af nogen artikel, skal du trykke på knappen 'Abonner' og underretningsklokken.

Dette emne er baseret på flere seerspørgsmål. For mere information om bipolar lidelse, se den artikel, jeg har i hjørnet, og beskrivelsen om definitionen af ​​bipolar lidelse, men generelt er bipolar lidelse en stemningsforstyrrelse, hvor du har episoder med depression og mani, og evt. Disse episoder varer i en indstillet tidsperiode. To uger for depression, en uge for mani og fire dage for hypomani.

Hurtig cykling Det menes, at ca. 10 til 15% af mennesker med bipolar lidelse oplever bipolar lidelse. Og det har en tendens til at være mere almindeligt med bipolar 2 end bipolar 1. Hurtig cykling er en baneidentifikator.

Det er ikke en separat diagnose. I stedet er det en beskrivelse, der også går. tilføjede slutningen af ​​diagnosen for yderligere at forklare, hvor ofte du har episoder.

cykelben

Så den hurtige cykelspecifikator tilføjes, hvis du har fire eller flere episoder med depression, mani eller hypomani om et år. Og i så fald ville din diagnose være bipolar 1 eller 2 med hurtig cykling. Ultrahurtig cykling er ikke et officielt udtryk i vores diagnostiske manual.

Dette udtryk blev opfundet af forskere og brugt til at beskrive sygdomsforløbet mere detaljeret. Folk siger normalt ultrahurtig cykling, når en person har humørsvingninger hver måned, og ultrahurtig hurtig cykling, også kaldet ultradian, er når en person har humørcykler i en dag. Vi bruger DSM-5 til at definere og diagnosticere sygdomme.

Hvis den korteste episode, du kan have ifølge DSM, er 4 dage for hypomani, hvordan kan nogen så cykle på en dag, og det betragtes virkelig som ultradian? Nå, det er derfor, dette ikke er en officiel diagnostisk skelnen, og hvordan det bruges er stadig kontroversielt. Det er vigtigt at se forskellen mellem at flytte Em-stemninger og at flytte en komplet stemningstilstand. Dit humør er, hvordan du føler dig følelsesmæssigt.

Din humørstilstand, som depression eller mani, henviser til en gruppe af symptomer, der inkluderer dit aktivitetsniveau, søvn, motivation osv. Med en deprimeret tilstand har du tendens til at blive bremset på mange måder, og med mani har du tendens til at blive hurtigere på mange måder. Så når man cykler hurtigt, går det fra hastighed til langsommere og frem og tilbage.

Og det er ikke det samme som at skifte fra at græde til at grine i løbet af en dag. Dette ville kun være en følelsesmæssig ændring og ikke nødvendigvis en ændring i humør. Vi vil kalde det følelsesmæssigt ustabilt.

Og følelsesmæssig labilitet er kun et aspekt af bipolar lidelse. Følelsesmæssige ændringer som disse kan forekomme med borderline personlighedsforstyrrelse eller endda posttraumatisk stresslidelse. Men lad os sige, at du har en ultrahurtig cykling med en reel ændring i humør, der sker hver måned.

Hvorfor skulle dette ske? Det kan destabilisere din bipolare lidelse og få dig til hyppigere ændringer i tilstanden. Nogle af disse ting er ting som en dysfunktionel døgnrytme, som du ville se med en skør sove- eller spiseplan. Et eksempel på dette ville være at vende din dag-nat-plan næsten for hvor du er.

De sover meget sent på dagen og sover så næppe de normale nattetimer. Mennesker med bipolar lidelse er meget følsomme over for biologiske rytmer, og hvis du kommer ud af sporet med nogen af ​​disse grundlæggende rutiner, kan det få en episode til at falde tilbage eller få dem til at skifte frem og tilbage. Natskift kan få dette til at ske.

Andre årsager inkluderer hjerneskader, og forresten behøver det ikke være den type hovedskade som et skudsår eller et fald fra taget og bevidsthedstab. Hjernen er meget blød, ligesom smørens konsistens ved stuetemperatur. Og din kranium beskytter den, men den kan stadig bumpe rundt, ramme, du kan få hjernerystelse, og du kan komme dig efter denne type hovedtraumer, men du kan ikke få humørsvingninger endnu.

Og du kan se denne type hjerneskade selv med humørsvingninger under et slagtilfælde. Narkotikamisbrug, selv alkohol, kan føre til en omskifter. Andre medicinske sygdomme såsom skjoldbruskkirteldysfunktion eller multipel sklerose, brug af antidepressiva.

skrivebordscykel

Juryen har endnu ikke besluttet anvendeligheden af ​​antidepressiva til bipolar lidelse, men da nogle undersøgelser har vist, at antidepressiva kan forårsage en switch hos nogle mennesker, hvis du oplever hurtige cykelsymptomer, undgå at tage eller bruge antidepressiva. Og det kan være, at den bedste behandling for dig er en kombination af stemningsstabilisatorer, snarere end blot en stemningsstabilisator alene. Dette er bipolar lidelse med hurtig cykling.

Jeg lavede en artikel, der sammenlignede hurtige humørsvingninger med borderline personlighedsforstyrrelse, og hvordan det kan se ud som bipolar lidelse fra depressiv episode til manisk episode. Del denne artikel og spred viden. Tak fordi du kiggede med. (optimistisk jazzmusik) ♪ Jeg er når jeg er i dag ♪♪ Fordi jeg gjorde det på min måde ♪♪ Ingen af ​​jer kan sige ♪♪ Afslut dette liv til det næste ♪

Hvad gør cykling med dit sind?

1)Cyklingboostsdithukommelse og ræsonnement

Al aerob træningkanvære god tilhjernenda det hjælper med at opretholde blodgennemstrømningen tildetorgan, der forsyner det medtiltilførsel af næringsstoffer og ilt. Folk, der træner regelmæssigt, finder ofte, at deres dømmekraft, læring og tænkning forbliver skarp, når de bliver ældre.

Transcriter: Fernando Muñoz Anmelder: Maria Pericleous Jeg var meget mindre nervøs på generalprøven, da der kun var otte personer her. (Latter) Så de fortalte mig, at jeg skulle dø, og jeg tog en cykeltur. Min egen historie inden for cykling - og jeg beder om håndopstrækning for at se, om det fungerer - er: Jeg lærte at cykle, da jeg var omkring syv år gammel; Et par år senere gik det et par flere blokke.

Da jeg var 12 eller 13, kørte jeg over hele kvarteret. Min cykel var min kilde til frihed, det tillod mig at flygte fra mine forældre, og det tillod mig at interagere med mine venner uden at mine forældre var i det næste rum. Det var bare en vidunderlig kilde til frihed! Så blev jeg 16.

Jeg fik et kørekort, jeg havde adgang til en bil og nu havde jeg en ny definition af frihedslys, men hvor mange af jer ville dele den slags historie og historie på din egen cykel? Læg dine hænder op. Åh gud! Almos Ikke alle. I min tid havde vi også sociale medier.

Vi gjorde det ikke på vores telefoner, vi gjorde det ikke på vores iPads eller vores computere, fordi vi ikke havde nogen af ​​disse. Vi kunne stadig finde ud af, hvor vores venner var. I dag, når du går på Facebook, er der næsten hver dag på mit feed et kort over St.

Paul med en lille prik i lufthavnen, der siger '@ MSP Airport på vej til Chicago''På min vej til Paris

Er cykling god til angst?

Ikke alene reducerer generel kardiovaskulær træning stress,cyklingisær er det bevist, at det reducererangst.

Hvorfor har jeg det så godt efter cykling?

Videnskaben bekræfter, hvad mange af os ved: Dincykeler dit lykkelige sted. Når du kører,du fåren stigning i neurokemikaliersådansom serotonin og dopamin, der lindrer smerter og forbedrer humør, siger Kim Chronister, PsyD, en psykolog i Los Angeles.10.03.2017

sprint triatlon afstande

Kan cykling ændre din krop?

1. Vægtstyring.Cyklingsædvanligvis, især vedtilhøj intensitet, hjælper med at sænkelegemefedtniveauer, som fremmer sund vægtkontrol. Plus, du øgerditstofskifte og opbygge muskler, som giver dig mulighed for at forbrænde flere kalorier, selv når du er i ro.21.01.2020

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Hvor hurtigt kan en bipolar person cykle?

Mange mennesker medbipolarlidelse vil opleve tocyklusserpr. år i henhold til depression ogBipolarSupport Alliance. Hvornårnogenhar fire eller flere maniske, hypomaniske eller depressive episoder i en 12-måneders periode, dette kaldes hurtigcykling.

Hvorfor føler jeg mig høj efter at have cyklet?

En undersøgelse fra 2015 viste, at aerobdyrke motionøger blodniveauerne af anandamid, et naturligt cannabinoid. Cannabinoider påvirker det endocannabinoide system, somerden samme del af hjernen, som marihuanas aktive komponenter påvirker. Dette kan forklare hvorfor så mange menneskerføleden berømtecyklist er højunder en lang tur.05.07.2017

Hvordan reducerer cykling angst?

Efter at have trampet stillecykeli kun 15 minutter, deres niveau af kortisol, astresshormon, afvist.Cyklingudendørs i naturlige omgivelser forstørrer kun disse fordele. Det er fordi at tilbringe tid i naturenkan, i sig selv,reducere stressogformindskesymptomer på depression ogangst.26. 2015.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Billig effektmåler - pragmatiske løsninger

Hvad er den billigste effektmåler? 4iiii Venstre krankarm 4iiii PRECISION og Podium er de letteste og mest overkommelige direkte kraftmålere til rådighed. De er nøjagtige, pålidelige og enkle at installere.

Cykel effektmåler - hvordan man beslutter

Er en cykelmængdemåler det værd? Da effektmålere er blevet overkommelige, er de absolut værd at investere. En god træner kan bruge dine magtnumre til at sikre, at din træning fører til specifikke mål.

Cykellamper med høj effekt - en løsning på

Hvad er det mest kraftfulde cykellampe? Det lyseste cykellampe fra 2021 Niterider 3600 Pro, der skinner med 3600 lumen, er i øjeblikket det lyseste cykellampe (en typisk billygte producerer ca. 1500 lumen). Den sælger for omkring $ 600. Den lyseste selvstændige cykellampe er Nitecore BR32 et 1800 lumen OLED-lys, der fås til $ 130.

Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Hvad skete der med banebrydende effektmålere? Pioneer meddelte i dag, at de vil overføre deres CycloSphere effektmålere og andre cykelaktiver til Shimano. Nyheden kommer 6 år efter, at elektronikgiganten kom ind i cykelverdenen med et radikalt koncept - en dobbeltsidet effektmåler.

4iiii effektmåler - den ultimative guide

Er 4iiii effektmålere gode? Det er tilstrækkeligt nøjagtigt og konsekvent for de fleste ryttere at få nyttige oplysninger, der forbedrer deres træning, og derfor kan jeg varmt anbefale det. Vægten er også et attraktivt tilbud, hvor 4iiii er den letteste effektmåler på markedet. 2017.