Vigtigste > Cykling > Cykelmotivation - hvordan man skal håndtere

Cykelmotivation - hvordan man skal håndtere

Hvordan kan jeg blive motiveret til at cykle?

Sådan styrkes dinMotiveringAt ride
 1. Alle idrætsudøvere og proffs kæmper medmotivering.
 2. Skjul dincyklingcomputer.
 3. Spruce dincykel.
 4. Sigt efter en givende destination.
 5. Løbe ærinder.
 6. Lavefaste planer med ridepartnere.
 7. Forbered dit udstyr natten før.
 8. Udforsk nye veje.

Så du har lige købt en Peloton-cykel, den er ny og spændende, og du kan ikke vente med at røre ved den og træne på den. Men på et tidspunkt aftager spændingen, og du begynder at springe over træning, før du overhovedet ved det, sidder du i sofaen og spiller artikelspil i stedet for at træne noget? Bedøm mig ikke, og mens din cykel hele tiden bliver til en meget dyr støvsamler, hvis du får alt, der ser bekendt ud, skal du blive her, fordi jeg tror, ​​jeg kan hjælpe dig. Hvad sker der gutter i dag, jeg giver dig fem motiverende tip til at holde dig motiveret på din pelotoncykel.

Så før vi begynder lidt om mig selv, købte jeg min peloton i marts 2019. Den er i øjeblikket i november 2019, så jeg har haft den i omkring otte måneder nu, så i de sidste otte måneder i peloton har jeg gjort over 238 træningsprogrammer, inklusive 142 forlystelser lige nu, så alt hvad jeg har nævnt her i dag, er forhåbentlig også at holde mig ansvarlig, fordi alt det, jeg taler om, er væk. Med myPeloton-cyklen er chancerne gode, hvis du også er her og ser det, så skal du være sammen med den ene eller den anden i Life eller med din familie i kamp, ​​hvilket resulterer i, at du enten ikke er så motiveret eller har tid nok til at komme på din peloton cykel, så lad os finde ud af den allerførste grund, hvilket er din hvorfor, så hvad jeg finder ud af med hvorfor er, at du købte Peloton cyklen rigtigt, du havde mindst en rigtig god grund til at købe cyklen eller sandsynligvis flere som mig ? Årsager til, at du købte cyklen Så det hjælper mig meget at vende tilbage til min oprindelige grund, uanset om årsagen er ændret eller ej, men du skal gå tilbage til grunden til, at du oprindeligt købte cyklen, og det vil motivere dig Forhåbentlig fortsæt med at ride og bare antænd dig selv med lidenskaben om, hvorfor du købte cyklen.

Virkeligheden er over dig. Du er nødt til at træne for dig selv. Så du er nødt til at tage denne tid til dig selv og forhåbentlig gå på cyklen, og du ved, gør dit bedste for dagen.Hvis du stadig ikke kan finde din hvorfor, fortæller jeg dig, hvad der virkelig hjælper mig. Du købte en dyr røvcykel, du kan enten sidde der og samle støv, eller du kan gå på cyklen og skrive den og få dine penge værd. Og det hjælper mig generelt, fordi det er en investering, og jeg er ligeglad med, hvem der ser på.

Denne cykel er dyr. Så gør denne artikel pause, gå på cyklen og tag en cykeltur. Kom tilbage, hit play og tak i kommentarerne.

Så det andet tip for dagen er at overvælde dine undskyldninger. Så alle har en undskyldning for, hvorfor de ikke skal træne. Okay, hvad enten det er dit barn eller dine børn din familie.Der er så mange grunde til, at du ved, at jeg bare er for træt til at træne i dag. Jeg tog på arbejde. Jeg har intet tilbage.

Ingen energi bla bla bla. Dette er alle undskyldninger, medmindre du er i en ekstrem tilstand eller noget fysisk, som du bogstaveligt talt ikke fysisk kan køre. Så skal du have mindst en god grund til at gå på cyklen, og den ene grund skal være mere end nogen anden negativ grund til at komme på cyklen, så hvis du bare kan komme med en god undskyldning, og ærligt talt, dette cykel drejer sig om dig på dette tidspunkt.

Så seriøst, kom med en god grund, selvom det kommer tilbage og se denne artikel, hvis du er nødt til at komme tilbage og se denne artikel og derefter trykke på pause, cykle, komme tilbage og fortsætte artiklen og takke mig i kommentarer for at hjælpe dig med dette. Tredje tip for dagen er at finde en lærer lashChange lærer. Lyder lidt forvirrende i starten, men hvad jeg mener er, at hvis du ikke har fundet den rigtige instruktør, der passer til din personlighedstype, vil du sandsynligvis ikke være motiveret til at cykle, du kan bare være som mig, ikke rigtig var sjovt eller lavede en god træning Hvis det er tilfældet, så find en instruktør, eller hvis du har været hos den samme instruktør, og du keder dig lidt med din træning, skal du ændre det for mig personligt Hvad fungerer der? to eller tre instruktører, som jeg gerne vil skifte mellem, afhængigt af? Det jeg ser er drevet til dagen eller dagen før eller undertiden musikken, du ved, det er de faktorer, der påvirker mig, og jeg ved fra min personlige erfaring med min kones erfaring, at den forkerte lærer.Det gør bare slags turen bla, og du ved, du skal bare kende dig selv bedre end alle andre, og du skal analysere det og være okay. Er dette den rigtige lærer for mig, eller skal jeg se andre steder og finde igen og igen, fordi der er flere? forskellige instruktører vil der være en, som du i det mindste kan nyde og få en god træning med, med det fjerde tip for dagen: vær konsekvent, hvis du møder op en gang om ugen eller to gange om ugen, er det bare ikke nok til at få resultater. Det er bare for ingen, jeg er ligeglad med, hvem du er.

er honning sundere end sukker

Hvis du laver en tur eller to om ugen, er det bare ikke nok. Jeg anbefaler mindst tre ture om ugen til mine personlige mål. Jeg laver nogle gange fem ture om ugen, jeg kan ikke gøre dette, men jeg prøver mit bedste for at tage fem ture om ugen Så fem ture om ugen, det meste af tiden gør jeg 30 minutters ture Nogle gange er jeg virkelig træt eller Bliv bare 20-minutters kørsel Eller hvis du bare ikke har lyst til at gøre det eller måske bliver syg eller noget, så tjek noget fra Peloton Yoga, jeg mener, jeg kan godt lide at gøre det, og jeg stræber ærligt efter det mere bare fordi yoga er så godt for dig Krop og fleksibilitet er, så du altid kan skifte yoga i stedet for en tur, eller noget så fysisk, der holder din krop, hvis du føler dig lidt under vejret eller bare er for øm.

De er nødt til at lytte til din krop og igen, du kender dig selv bedre end nogen, så du er nødt til at ringe til dig selv. Dagens femte og sidste tip er at finde en rutine eller fastlægge en tidsplan. Så jeg plejede at abonnere på Men's Health og selvfølgelig har jeg læst så mange forskellige artikler online, og det er bare bevist gang på gang, at folk, der indstiller et tidspunkt eller et planlagt tidspunkt hver dag til at træne, eller folk, der spiser på det samme tid eller på samme tid At gå i seng og vågne op er sundere, lykkeligere og mere succesrige.

Jeg har lyst til, at en rutine er virkelig vigtig. Det er vigtigt for os alle, så jeg siger ikke, at du skal stå op på samme tid hver dag, finde et tidspunkt der passer dig. Det jeg har lavet i løbet af den sidste uge, især nu fordi det er sommertid lige nu. Så det bliver mørkt tidligere, så når jeg kommer hjem, er det lidt mørkt, og jeg er ikke så motiveret, og jeg ved det fra mig selv, så nu er jeg begyndt at vågne op 45 minutter tidligere, end det plejede at være, der giver mig 10 minutter eller så om morgenen for at vågne strækker jeg mig lidt og går så op på min cykel, jeg kører en 30 minutters tur og så gør jeg mig klar til arbejde og så når jeg kommer hjem fra arbejde når jeg kan gøre noget mere eller jeg kan gøre yoga før seng og teknisk set kan jeg træne i dag, selvom yoga er mere afslappende.

Det er en tidsplan og en rutine. Det virker for mig. Så hvad jeg siger er, at du skal finde dette selv.

Nogle af os er job, skole eller karriere tillader muligvis ikke dette, fordi du måske rejser, men hvad du skal gøre er bare at finde den bedste rutine du kan for dig selv og derefter gøre så meget som du kan. OKAY? Så dette er mine fem tip, men jeg har et par bonustip til dig. Så lad os gå.

Det første bonustip, jeg har til dig. Dette er faktisk under kørsel. Jeg er konkurrencedygtig.

Så hvad sker der med mig, når jeg kører på en tur? Lad os sige, det er en registreret tur, den er allerede kørt, og jeg ser listen over alle på højre side af skærmen, og du ved, at der undertiden er 8.000 eller flere mennesker derinde, og lad os bare sige, at det er 8.000, og de træder imod 8.000 mennesker er meget, og det kan slags irritere mig, fordi jeg måske ikke klarer mig godt, så jeg kan godt lide at klikke her nu, så jeg kan nu begrænse det til 40 50 60 mennesker, og så kan jeg godt forestille mig, at jeg er i en spin- Klasse på et motionscenter, og jeg går ind, og det er 40 50 60 mennesker, men meget i denne klasse, og så prøver jeg at konkurrere med denne klasse, ikke nødvendigvis klassen, men jeg kender dig, jeg ser virkelig ud, jeg konkurrerer med mig selv , men det er præcis, hvor dette lille trick hjælper mig med at gøre mit bedste i stedet for bare at læne mig tilbage, fordi vi alle var der, når vi læner os tilbage, griber din telefon og bare læner dig tilbage og bare træder på pedalerne. Så prøv at holde din mobiltelefon også Lille bonus tip Prøv at holde din mobiltelefon, du kender den, til et minimum, når du skriver, fordi det hjælper dig med at snyde og se ned og se tilbage, når du gør. Vær opmærksom på nuet og hvad der sker Virkelig? Gør dit bedste hver gang du kører. Det hjalp mig med at finde ud af, hvilke slags kundeemner der er lige ind i mit næste bonustip for at have mini-mål, eller jeg kalder dem mini-mål for hver tur Så lad os sige, at du kommer på den tur, klik her nu, og det er 40 personer, okay , Jeg ønsker at afslutte øverst 70 procent af de 40 mennesker, eller de øverste 50 procent af de øverste 10%.

Sæt dig selv det mål med det samme, når du varmer op. De fleste af forlystelserne har som en tre eller fire minutters opvarmning, der har en sang, så fortsæt og gør hvad du har brug for at gøre langsomt, så opvarmningen og derefter derfra, hvad du skal gøre for at få det, fordi du kan rulle og gå Okay, den øverste person gjorde det, og det er dit mål. Du ved, du vil rejse dig og gå ud, så sæt dig selv miniaturemål hver dag afhænger af din energi, hvordan din krop føles, men hver dag skal du have et miniaturemål og stort eller lille sæt dig selv disse miniaturemål og det sidste bonustip, jeg har til dig, er bare have det sjovt, du ved, du har købt denne cykel igen af ​​en grund. Du fandt din hvorfor så gå tilbage til det og så bare have det sjovt at nå dine mål, fordi du ikke ønsker at blive afskrækket fra cyklen, fordi du måske ikke får den vægt, du vil have eller noget lignende, men skalaen er meget vildledende, så hvis du bedømmer hvordan du ser ud, og hvordan du har det ud fra et tal på en skala, som du gør, gør jeg det også forkert, fordi du ved, at jeg er skyldig.

Jeg ved, du sandsynligvis også er, vi træder alle på skalaen, og vi tænker, hvad jeg forventede, fordi jeg har kørt på min cykel i seks måneder i træk, men virkeligheden er, at det tager dig de 20 30 45 minutter, uanset hvad du altid gør hver dag i dette peloton. Forhåbentlig fem dage om ugen Dette er den tid, der er lige for dig og viser dig, at du tager dig af dig selv, og det hjælper med at opbygge din selvtillid, jeg ved, fordi jeg kæmper med, at du kender frygt og panikanfald, og så og når du tager denne tid for dig selv bare for dig selv. Og ja, du har måske sat dig selv et lille mål.

Selvfølgelig, når du kører, vil jeg se bedst muligt ud, og du ved måske, at dette vil hjælpe min familie og min ægtefælle og lignende, men destinationen er ikke for dem, du skriver ikke for dem. Du er kun en del af målet. Virkelig når du tager en tur.

Det er tid til dig selv. Og at tage denne tid til dig selv vil hjælpe dig med at føle dig bedre. I denne forstand vil du blive mere strålende, skinne, og du vil sprede bedre vibrationer i verden.

Og så får det bare folk til at være omkring dig også, og det giver dig virkelig et boost i energi og selvtillid. Så ved du igen, det er lidt at vende tilbage til bare at have det sjovt og nyde processen, du ved, hvis det var sådan, okay, jeg lægger ud for 50 pund eller hvad det nu er, på et tidspunkt Måske kommer du derhen og måske gør du ikke, men denne proces imellem dig fra punkt A til punkt B er, hvad der virkelig former og definerer dig som person, så undervurder ikke det, og gå ikke væk. Lad ikke et nummer på en skala svigte dig.

Så det er slutningen af ​​det for i dag folkens. Jeg håber virkelig, at jeg kunne motivere dig ved at efterlade en kommentar nedenfor i sektionen, og hvis du nød denne artikel, så giv tommelfingre op, og hvis du ikke kan lide denne artikel, skal du klikke tommelfinger ned to gange og som Vi ses altid i den næste artikel

Hvordan falder jeg ikke ned på en cykel?

Sådan undgår duAt blive droppetFra gruppeture
 • HURTIGERE.
 • BEDRE TIL UDKASTNING.
 • HONE VISION OG OBS!
 • Find den rigtige CADENCE.
 • GO ALL IN.
 • FORTSATFÅR FALD?DRÅBEET LEVEL.
9. 2019.

Slutningen er tæt på smerter i benene, lidelser i håb om at blive i gruppen og ikke blive droppet. Alt hvad du skal gøre er at gå på cyklen foran dig, så vi troede, vi ville medtage nogle af vores bedste tip del så næste gang du er over dig selv vil jeg hænge på cyklen ahmy banke kom på hank hænge på fyre du holder øje med mig ja jeg ved landskabet er fantastisk og alt, men bliv ikke for distraheret når du gør det er virkelig svært at komme tilbage på, når du faldt, tæller ikke kun at se på landskabet, drømme eller endda spise eller endda kigge ned ad gangene, fordi det kun kan betyde, at et tab af koncentration betyder, at hjulet glider væk fra dig. Det tager kun et par sekunder at gå i vinden, og du kan finde det virkelig svært at gå tilbage i gruppen, så pas på, og det er for sikkerhedsmæssigt punkt, toyeah, jeg mener, det kan være virkelig svært igen at komme tilbage nogle gange kan du lide så meget fra cyklen, at du virkelig ikke ved, hvor længe du kan holde fast i den, øh, det kan være en stejl stigning på en Dragor, især hvis du går rigtig hurtigt, kan du nu gøre omkring 30 af dine Gem energi ved at køre bag nogen, så hvis de bliver ved med at passere gæster derinde ja, og hvis du kan overleve de hårde øjeblikke, vel vidende at det kommer til sidst, bliver det lettere, alt hvad du skal gøre er at grave dybt og vente på, at det slapper af og spis og jeg tror du går igennem mand onnono hun holder fast ved mit hjul, hvis du gemmer dig bag nogen, vær forsigtig, sæt dig i og gå ud af vinden, hvis du lider Du vil undgå vinden for enhver pris, fordi det vil gøre dit liv sværere Ja, hvad du vil gøre er at blive mere aerodynamisk, hvad jeg mener med det er, at du lader dit hoved falder ned på dine albuer i dine skuldre, så du kan få det bedste ud af din krop og få mest muligt ud af det, antager jeg, så kom tæt på cyklen og få så meget luft som menneskeligt muligt, hvad en skam, søvn lidt hvor er connor når du har brug for ham vinden er djævelen der er et nøglepunkt tænk på winddirec Hvis der er tværvind, vil du stå bag føreren, men også til siden, så du får den største beskyttelse mod dette irriterende tværvind Hvis din chaufførspartner kører direkte i tagrenden, og du ikke kan finde nogen beskyttelse mod tværvinden, skal du ringe til ham udenfor, tak, flytte over, jeg har brug for noget husly, tak, er du ikke bange for at påpege det for dem , de har brug for din indsats senere, og også det sidste sted du vil være i tagrenden, du finder ikke husly og tro mig er et forfærdeligt sted at ikke blive fornærmet, hvis nogen beder dig om at sætte farten ned eller ikke være bange for at bede nogen om at vente på, at du vil have et løb i din gruppe, og du får th i konkurrencemæssigt aspekt, hvis du gør det. det eneste, jeg vil sige, er at du kommunikerer med dine ryttervenner, at den sidste ting du vil gøre er at angribe forrest, og du vil miste alle dine venner, så um, er du klar til en tur eller en løb en ting, før vi er færdige, skal du sætte et mål om en stille stigning, der ville være perfekt, så øh, oven på den stigning, at den ene mand op for at se om du ser et dyr af en opstigning, der kommer op til hvad for dig selv er, hvordan du kan give dig selv den bedst mulige chance for at rejse dig i en gruppe, ja nu er der et par tip og tricks. Jeg kan godt lide at bruge en af ​​dem er min personlige favorit til at tømme vand for at spare vægt på stigningen. Hvad du ikke gør ' t men ønsker at gøre, stoppe dit ansigt, før du klatrer fuld af mad, du vil føle dig syg og træg, men der er et trick, du kan implementere, der sparer energi, før du laver en A-opstigning.

Så hvis du måske går glip af nogle kurver og sidder i kladden, skal du give dig den bedst mulige chance og mest af alt tro på dig selv, og hvis du bliver droppet, så hvad har du prøvet i det mindste, jeg tror på mig, men du slipper mig stadig, jeg don ' t ved, hvordan det fungerer, tænk åh, du kommer tilbage, det er fordi jeg bare sprøjtede dig i dit ansigt ja det er hævn tak for at se alle jeg håber du nød denne artikel, og jeg håber det hjalp dig med at lave en af ​​disse grupperejser overleve hvad det end er men inden du går, vil vi meget gerne høre fra dig, har du nogle sjove historier om at blive droppet? i en gruppe ride dem i kommentarerne nedenfor. Jeg har en sjov historie, som du vil høre? Nej, vi vil høre fra dig, ja, vi vil høre fra dig, du er sikker på at du ikke hører det, vær virkelig stille, jeg har fået nok. Jeg har en rigtig god røv, nej det er sådan, dette er faktisk en rigtig god historiker, okay, jeg siger jer det

Hvad betyder intet fald i cykling?

Nogle mødes til 'ikke-dråberider. Det betyder atikkerytteren er efterladt, og du kan stole på, at en erfaren rytter forbliver hos dig.

Hvad betyder det at blive droppet i cykling?

Jeg var så træt af kædebåndet, at jeg var nødt til at spise tre kager, da vi stoppede ved tesalerne.FÅR FALD.Hvad gørdetbetyde? Når du ikke kan følge med en gruppe ryttere, og du mister kontakten.01.09.2010

Hvad er ulempen ved at cykle?

Ærligt talt det vigtigsteulempebliver tid.Cyklingkan tage tid. Det kan også udgøre en smule tæthed i din nedre og / eller øvre ryg fra den konstante bevægelse for at blive bøjet. Imidlertid,cyklinger let påvirkende på knæene, da du aldrig strækker dig helt ud og låser ud.

Hvorfor siger cyklister chapeau?

''Hat'oversættes som' hat ', men det betyder langt mere. Bruges til at indikere respekt for en fyrcyklistensindsats, opnåelse eller bestræbelseHat! er en talt doffing af hætten. Respekt og opmuntring er egenskaber, vi beundrer icyklister.

Er 20 km / t på en cykel hurtigt?

Gennemsnitlig hastighed - indikationer

De fleste cyklister kan nå 10-12mphgennemsnit megethurtigtmed begrænset træning. Rimelig oplevelse, medium (for eksempel 40 miles): gennemsnit omkring 16-19mph. Ganske kompetent klubrytter, nogle regelmæssige træning sandsynligvis, mellemlange afstande (siger 50-60 miles):tyve-24mph.

Hvad er ulemperne ved hurtig cykling?

Forskning indikerer detcyklingi længere perioder i mange år kan lægge pres på arterier og nerver, der tjener reproduktionssystemet hos både mænd og kvinder. Det kan også bidrage til rygsmerter og knogletab hos noglecyklister. Men disseulemperopvejes af mange sundhedsmæssige fordele vedcykling.

Vil cykling dagligt reducere vægten?

Vægtledelse

Cyklingsædvanligvis, især ved en høj intensitet, hjælper med at sænke kropsfedtniveauer, hvilket fremmer sundtvægtledelse. Plus, du 'lløge dit stofskifte og opbygge muskler, som giver dig mulighed for at forbrænde flere kalorier, selv i hvile.
17. 2020.

Hvad er meningen med cykelhætte?

Detcykelhætteer et vigtigt stykke sæt. Det tjener både form og funktion. Det holder sveden eller regnen ude af øjnene, den beskytter dig mod den lave sol om foråret og efteråret, det holder dit hoved varmt, og sidst men ikke mindst, det er en del afcyklistensquirky look.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Billig effektmåler - pragmatiske løsninger

Hvad er den billigste effektmåler? 4iiii Venstre krankarm 4iiii PRECISION og Podium er de letteste og mest overkommelige direkte kraftmålere til rådighed. De er nøjagtige, pålidelige og enkle at installere.

Cykel effektmåler - hvordan man beslutter

Er en cykelmængdemåler det værd? Da effektmålere er blevet overkommelige, er de absolut værd at investere. En god træner kan bruge dine magtnumre til at sikre, at din træning fører til specifikke mål.

Cykellamper med høj effekt - en løsning på

Hvad er det mest kraftfulde cykellampe? Det lyseste cykellampe fra 2021 Niterider 3600 Pro, der skinner med 3600 lumen, er i øjeblikket det lyseste cykellampe (en typisk billygte producerer ca. 1500 lumen). Den sælger for omkring $ 600. Den lyseste selvstændige cykellampe er Nitecore BR32 et 1800 lumen OLED-lys, der fås til $ 130.

Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Hvad skete der med banebrydende effektmålere? Pioneer meddelte i dag, at de vil overføre deres CycloSphere effektmålere og andre cykelaktiver til Shimano. Nyheden kommer 6 år efter, at elektronikgiganten kom ind i cykelverdenen med et radikalt koncept - en dobbeltsidet effektmåler.

4iiii effektmåler - den ultimative guide

Er 4iiii effektmålere gode? Det er tilstrækkeligt nøjagtigt og konsekvent for de fleste ryttere at få nyttige oplysninger, der forbedrer deres træning, og derfor kan jeg varmt anbefale det. Vægten er også et attraktivt tilbud, hvor 4iiii er den letteste effektmåler på markedet. 2017.