Vigtigste > Cykling > Cykling i nakkesmerter - innovative løsninger

Cykling i nakkesmerter - innovative løsninger

Hvorfor gør min hals ondt, når jeg cykler?

Højt tryk i dæk forårsager mindre absorption af terrænbump.Detudvidet position afhalsenkan forårsagedetdybnakkeekstensorer til at blive trætte, hvis de ikke er tilstrækkelige til at understøtte hovedvægt under længden afcyklus.Dettrapezius muskel og andetnakkemuskler over tid kan også udvikle stivhed ogsmerte.Smerter Smerter Smerter er noget, vi cyklister kan antage, at nogle måske endda nyder det mere end andre, men nogle gange får vi betalt på steder, hvor vi ikke skal have smerter, er noget vi kan forvente, men også smerter i skuldrene. Vi kan undgå det i nakken Så her er tip og tricks, der forhåbentlig hjælper dig med at lindre denne smerte i dette område. Okay, lad os starte med mange af de små ting, og smerter kan løses ved en cykeltilpasning, så jeg foreslår, at du får en ordentlig cykeltilpasning på forhånd - selv at købe en cykel, hvis du har to hvide styr eller en ramme, der er for stor. Alt dette kan lægge pres på dine skuldre og nakke.

Der er mange andre ting, du kan gøre for at sikre, at din cykel er korrekt justeret. Hvis du har en turbo-træner, er dette en god måde at kontrollere, og hvorfor ikke lægge et stort spejl foran dig, så du kan gennemgå de ændringer, du foretager, eller du kan bruge din mobiltelefon eller kamera til at optage dig selv, mens du kører , se artiklen og se om noget skal ændres først Du vil have din sadelhøjde i den rigtige position nu Hvis du har problemer, lyt, vi lavede en artikel, hvordan du indstiller din sadelhøjde næste høj, du vil se ud i din skulder- og nakkeposition, nu vil du ikke være så presset, da dette er meget stressende i dette område, du vil forlænge din hals som et kagelegetøj fra hylden, så når det kommer til vores tryllekunstner, hvad? Alt hvad du vil prøve er at opretholde en pænt bøjet afslappet stilling, når du har en position, der er for lige og stiv, hvad der vil ske er, at eventuelle bump fra vejen gennem cyklen spildes i dine arme og forårsager stress i dine skuldre og hals Så vær afslappet med bøjede arme og forhåbentlig vil dette lette det pres og stress, der kommer væk fra gaden nu. Hvis du kæmper for at finde en behagelig og behagelig position, kan det være fordi din rækkevidde er for stor, for hvis du har for lang rækkevidde, hvis alt er lukket, er din hals blevet for kort, vil du føle dig lidt trang en anden ting der er værd at tjekke ind er, at din sadel falder helt ned til styret, det er for meget for meget vægt vil være foran på cyklen, så det er værd at tjekke disse to påpegede trist Langille Hvis din næse peger for langt ned, er din krop glider fremad på sadlen og lægger mere vægt på dine arme, hvilket derefter skaber stress og belastning på dine skuldre, så find en vinkel, der passer til din røv, men løfter også noget af vægten på dine arme og derefter på din nakke og skuldre, så jeg kan stort set lide min det samme, men find ud af hvad der fungerer for dig.

Det er personligt, det er nu, du har arbejdet på din cykel og din position, vi skal se på fleksibiliteten, fordi det virkelig vil hjælpe dig på cyklen, mange professionelle vil nu medtage yoga i deres træning Jeg er ikke siger du skal være en yogi og gøre vilde poser, men de vil helt sikkert hjælpe dig, dette vil bestemt ikke hjælpe dig. tak, men ja, nogle øvelser der fungerer på en række bevægelser, dette kan gøres i et par enkle øvelser. Drej hovedet og hold hagen nede i 3 sekunder. Hold ryggen i en neutral position.Skuldre ruller 3 gange til venstre og 3 gange til højre. Forøg fri bevægelighed i skuldre og nakke. Hals til 45 grader, ret hagen ned og hovedet lige ved at trykke hagen ned hold 8 til 10 sekunder nu har du arbejdet på din position og din fleksibilitet, vi er nødt til at se på din ridning alt dette kommer under overskriften være afslappet slappe af hank prøve at blive hårdere fra dine hænder til armene på halsen og mand Skulder bare slappe af, det vil gøre din tur meget mere behagelig også, grebet på styret også. Prøv at have et godt let greb og bevæg ikke håndpositionerne trægt og det tager alt sammen træning, så tag dig god tid, så du kan undgå skuldersmerter under kørslen. Hvis du har nogle tip til os, skal du lade dem være i K-kommentarområdet nedenfor

Er cykling god mod nakkesmerter?

Forebyggelse: din position

Lad os ikke glemme detcyklinger en af ​​de mest 'kropsvenlige' former for fysisk træning. Videoen ovenfor viser nogle øvelser, der kan hjælpe med at behandle og forebyggenakke smerter, afcykel.

♪ (iørefaldende musik med bas) ♪♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter på Internettet ♪ - Okay, hej gutter, jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Her er vi de fleste berømte fysioterapeuter på Internettet. - Efter vores mening selvfølgelig. - Nakkesmerter. Gør aldrig dette. Tag dette i stedet. Vi giver dig retningslinjerne. - Åh ja. Direkte fra terapeuten. Det er lidt som en hestes mund? - I dine ører. (Brad griner) Højre.Gå videre, Bob. Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund til at abonnere. Vi tilbyder artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, uploadet hver dag.

Og ja, du vil altid være sammen med os på vores sociale mediekanaler og også på vores hjemmeside bobandbrad.com, fordi vi altid giver noget væk. Brad? Hvad giver vi væk? - Jordnødsvibratoren. - Den vibrerende jordnødmassagekugle med pasningsindeks. - Ja, det er virkelig en dejlig enhed, vil vi vise dig, hvordan du gør det? Nej, det gør vi ikke. - Du kan alt sammen tænde det hurtigt, mens jeg taler.

Så hvis du også vil have en kortere version af Bob og Brad, kan du gå hen til os, besøge os på Twitter eller Instagram, se hvordan den ting vibrerer? - Nå, du kan ikke se herfra, men dreng! - Sæt det på gulvet, så de kan se det bevæge sig - Åh, det er fantastisk! - Lad os gå! - Dette vil også være godt for fester! - Nemlig! (Brad griner) Okay, lad os gå videre, Brad - Ja. - Okay, hvad taler vi om, Brad? - Åh, nakkesmerter eller strækning i nakke generelt, dette er en af ​​disse ting som terapeut, jeg har taget en række fitnessundervisning gennem årene, og en af ​​de store misforståelser, som trænerne vil sige er, 'Se aldrig ud op! Stræk ikke nakken tilbage! Dette vil give dig alvorlige problemer! ”Det er intet længere fra sandheden, medmindre du gør dette og bliver svimmel eller svimmel. Så er det et stort rødt flag.Så gør det ikke. Men vi vil vise dig, hvordan du gør det rigtigt om et par minutter, men det er en ting - Der er faktisk en hel behandlingsprotokol baseret på den - Højre - Du gør det. Og faktisk så jeg en undersøgelse, Brad, når du arbejder på halsudvidelsen, forbedrer det faktisk din bevægelse i andre retninger - Højre, højre - Dette blev gjort ved University of Lacrosse - Dr.

Fader var involveret - ja. - Ja. Under alle omstændigheder går vi tangentielt! - Ja. - Vi går lidt mere i detaljer, men bare vent.

Du kan hurtigt fremad, hvis du vil, men vi har ting, du aldrig skal gøre med din nakkestrækning, og jeg har også set folk, der går ind for at strække. - Jo da. - Så hvilken strækning taler vi om, Bob? - Fleksion. - Fleksion, med andre ord at bevæge din hals fremad.

Du ved, dette er ikke dårligt, du ser ned, men når du gør dette som en strækning for at løsne disse muskler, løsnes de stramme muskler, og de gør dette og tilføjer en strækning som denne - Dette er meget lidt brug, og det kunne skade noget - I løbet af 23 år som terapeut og har meget nakkesmerter har jeg aldrig sagt til nogen, ret din hals sådan - Du kunne gå til siden. - Højre, højre. - Du kunne gå sådan her og træk fælden lidt. Og vi har endda vist denne rute før. - Denne levator scapulae, men - Gå lige ned. Fakta om t Sagen er, hele dagen, halv tid din hals er så sænket, når du ser på din telefon eller din computer eller hvad du laver, så der er ingen grund til at strække den sådan.

Den er allerede strakt på denne måde. - Præcis. - Du skal strække den i den modsatte retning. - Så alligevel fik vi det ud af vejen. - Lige. - Og den anden ting er, stræk aldrig din hals Hvis du vil se bedre ud over din skulder, hvilket er en almindelig måde, hvorpå halsen strammes, især når du bliver ældre.

Det er en god strækning, men hvis du gør denne strækning i en dårlig siddestilling

trek domane anmeldelse

Jeg går til siden her, Brad, så vil du bruge en skammel? Dette er en god idé - hvis vi ikke er i kropsholdning, og nakke og rygsøjle er afrundede, vil du ikke være i stand til at udføre effektiv strækning af god kvalitet; det lægger faktisk pres på nakke og cervikal rygsøjle, som kan skade dig. - Absolut, du vil være så oprigtig, faktisk beder vi folk om at gøre noget i pinden først. - Højre. - Og arbejd derefter på rotationen .- Hvilket er en af ​​de tre ting, du skal gøre.

Så skal vi gå ind i det med det samme? - Bare en gentagelse: lav ikke en lige bøjning, vend ikke halsen fremad med hovedet foran - Ja, hvilke afrundede skuldre, afrundet ryg, alt, hvad der er dårlig kropsholdning på rygsøjlen. Du kommer til at få ting ud - vi skal gøre disse i stedet - Så den første ting er, at i alle tre af disse øvelser er den første ting, du vil gøre, at sidde op. Bøj ryggen, ryg skuldrene, og læg hovedet over skuldrene.

Bring rygsøjlen i god, korrekt justering. Så kan du starte med nogle gode strækninger på din nakke. - Når han siger hoved over dine skuldre, kan du ofte rette dine ører efter dine skuldre, det er et godt tegn på, at du er i den rigtige position. - Så jeg kan få mine skuldre tilbage sådan, men når jeg er foran, er det ikke godt.

Bring det tilbage, hvilket fører os til det første afsnit. Når du er så stram, og du ikke kan gøre det, skal du stikke hagen ind og gå ind, hvilket er en god måde at strække din hals på. Hvis dette gør ondt, betyder det, at du sandsynligvis har en stram hals, eller måske har du et problem, men det skal bare føles som en strækning.

Og du kan give lidt overtryk, du kan forsigtigt skubbe ind lige på hagen - du går ikke så højt, du går ikke den vej ned, du går bare tilbage. Du vil føle det. Dette er den del, der udvider sig lige under kraniet - ja, vi kalder det suboccipital muskel - så hvis du vil strække dette område i stedet for at gøre dette, gør du det sådan her - fortsæt, Bob. - Nakken er sikker, mens du gør det.

Jeg prøvede, 'Nafe er syg'. (Bob griner) Jeg forsøgte at vende ordene der, Brad. (Brad griner) Okay, lad os gå videre. - Okay, du kan gøre det fem til ti gange.

Du kan gøre dette hele dagen ofte. Det er en dejlig måde at opretholde en god kropsholdning, der forbliver strakt ud. Nå, det andet er, at du virkelig skulle have en stol med ryglæn, hvile lidt, okay? Bob? Du vil få det ud. - Jo da. - Det hjælper også med at have en håndklæde (mumler) et større håndklæde fungerer bedre.

Ikke et lille håndklæde. Vil du vise det, Bob? - Jo da. Jeg må hellere vise det uden håndklædet først. - Klart. - Så du er i en god position her, god kropsholdning, så begynder du at arbejde på halsudvidelser.

For nogle mennesker kan dette være lidt smertefuldt, især hvis du har nakkesmerter, for at starte det ganske ofte, brug faktisk et rullet håndklæde, vi har faktisk noget bånd omkring det, det er bare for at holde det på plads, Du behøver ikke gøre det. En nem måde at gøre dette på er at bare gribe enderne på håndklædet sådan, trække ned på denne måde og derefter arbejde baglæns. Og jeg har ryggen bakket op mod stolens øverste ryg. - Ja, så du kan slappe af. - Du vil ikke springe tilbage, du vil have en dejlig, fast ryg, og jeg kan arbejde på det, og når jeg har smerter, trækker jeg mig tilbage.

Dette er ikke en 'ingen smerte, ingen gevinst'. har brug for det for at forårsage vedvarende smerte. - Og igen, hvis det forårsager svimmelhed eller svimmelhed, skal du stoppe.

Så ville jeg sandsynligvis se en læge og fortælle ham, at der var et problem med det. - Interessant nok, når du får fuld bevægelse i nakken, begynder din smerte ofte at aftage - jeg har haft det så med succes. Og ofte gør folk dette og føler ikke kun smerter i nakken, men de vender i skulder- og skulderbladområdet, og det falder og forsvinder, når bevægelsesområdet forbedres.

Fem til ti reps, og du kan gøre dette hvert par timer i løbet af dagen, så længe du gør gode fremskridt. - Nemlig. - Og endelig, hvis du har problemer med rotation, skal du se baglæns.

Uanset hvad, få en god en igen Siddende kropsholdning, det er godt at have et ryglæn igen, og du kan arbejde på din rotation til højre eller venstre. - Og jeg foretager altid en hakekorrektion først, så arbejder jeg på rotation. Og så arbejder jeg på rotation.

Det har jeg faktisk ikke, jeg skal vise en artikel i næste uge, bra d, hvordan du kan øge dine rotationer - åh, ja, fordi der er meget, vi går ikke over alt det tricks til at gøre dette. Dette er en grundlæggende - højre - du kan lægge din hånd på dine kæber, hvilket giver lidt ekstra overtryk, men ikke for meget, dette skal være en mild strækning - og det bør ikke være smertefuldt - lige, bare føl strækningen. - Det skal føles godt at faktisk få lidt mere stretch. - Og hvis du gør hver retning fem gange, udgør det i alt ti.

Jeg tror, ​​det ville være en god start. Igen er kropsholdning så vigtig, du vil finde smertefuld og den anden ikke, arbejde på den ikke-smertefulde side og gå derefter tilbage til den smertefulde side for at se om det forbedres. Men som Bob sagde, er dette ikke en 'ingen smerte, ingen gevinst'.

Du vil - Hold dig væk fra smerten. - Ja, stræk den og lad smerten lette, når vi forsigtigt strækker den. - Vi ønsker ikke at varme tingene op, nerverne bliver smertefulde, hvis du bliver ved med at heppe på dem. - Højre. - Og så gør det også Det kræver ikke meget bevægelse at udløse dem. - Brug god dømmekraft, så bliv ved med at lytte til os og se vores artikler.

For eksempel vil vi i næste uge have en detaljeret om rotation - Ja, om rotation. Jeg lover det. - Han bliver fidgety, vi bliver nødt til at afbryde hinanden nu, fordi det sker nu og da. - Tak fordi du så med. (modig musik)

Hvad er Shermers hals?

For at opsummere det rent,Shermer's Necker en tilstand, hvornakkemuskler mislykkes af træthed og kan ikke længere støtte hovedet. Det er heller ikke en gradvis lidelse: efter først at have følt symptomerne,nakkevil normalt give ud inden for to timer.

JASON SILVA: Transhumanisme er i det væsentlige den filosofiske tankegang, der siger, at folk skal bruge teknologi til at overvinde deres grænser. At det er helt naturligt for os at bruge vores værktøjer til at overvinde vores grænser, udvide vores sind, udvide vores mindware med disse teknologiske rammer. Den skøre ting er, at vi i stigende grad finder ud af, at vores teknologiske systemer er nogle af de afspejler naturens mest avancerede naturlige systemer.

Du ved, Internettet er forbundet som neuronerne i vores hjerner, der er forbundet som computermodeller af mørkt stof i universet. De har alle den samme sammenflettede filamentstruktur. Hvad fortæller det os? At der ikke er nogen forskel mellem hvad der er født og hvad der er lavet.

Alt er natur, alt, hvad vi er transhumane, men grunden til, at vi befinder os på et afgørende punkt i historien, er, at vi nu har sat naturlig udvælgelse ud af drift. Du kender denne forestilling om, at vi nu er de vigtigste udviklingsagenter, ikke? et at beslutte, hvem vi bliver. Vi taler om software, der skriver sin egen hardware, selve livet, det nye lærred til kunstneren.

Nanoteknologi, der prøver materiale, programmerbar materie. Hele verden bliver forudsigelig, selve livet, programmerbar, opdaterbar. Dette siger hvad det betyder at være menneske? Det betyder, at hvad det betyder at være menneske er at transformere og transcendere; vi har altid gjort det.

Vi er ikke den samme art, som vi var for 100.000 år siden. Vi er ikke den samme art i morgen. Craig Venter sagde for nylig, at vi skal forstå, at vi er en softwaredrevet art.

Skift software, skift art. Og hvorfor skulle vi ikke? DAVID EAGLEMAN: Alle dele og dele af din hjerne, dette ekstremt komplekse netværk af neuroner - næsten 100 milliarder neuroner, som hver har 10.000 forbindelser til sine naboer. Vi taler tusind billioner neuroner.

Det er et system med så kompleksitet, at det ødelægger vores sprog, men dybest set er det kun tre pund, og vi har hjørnet det, og det er lige der, og det er et fysisk system. Computerhypotesen om hjernefunktion antyder, at den fysiske wetware ikke er den vigtigste ting. Hvilke algoritmer kører på wetware? Med andre ord, hvad gør hjernen faktisk? Hvad implementerer den med hensyn til software? I teorien skal vi være i stand til at tage hjernens fysiske styre og reproducere, hvad den gør.

Med andre ord, reproducer hans software på andre substrater. Så vi kunne tage din hjerne og reproducere den fra øldåser og tennisbolde, og det ville stadig klare sig godt. Og hvis vi sagde: 'Hey, hvordan har du det derinde?' 'Den øl dåse tennisbold maskine ville sige,' Åh, jeg har det godt, det er lidt koldt 'eller hvad som helst.

Der er også en hypotetisk mulighed for, at vi kunne kopiere din hjerne og reproducere den i silica, det vil sige på en computer, i nuller og ener, og faktisk køre simuleringen af ​​din hjerne.MICHIO KAKU: De første skridt tages igen. På Caltech var det for eksempel muligt at tage en mushjerne og se på en bestemt del af hjernen, der behandler minder.

Minder behandles i midten af ​​vores hjerner, og de var i stand til at duplikere funktionerne af dem med en chip betyder, at vi kan kode hukommelser med en chip, men det betyder, at vi kunne tage informationen ind som en mushjerne og en siliciumchip, der duplikerer disse funktioner. Og sådan blev musebevidsthed skabt? Jeg ved ikke. Jeg ved ikke, om en mus er bevidst eller ej, men det betyder i det mindste det.

I princippet kan det være muligt at overføre vores bevidsthed og måske endda blive udødelig på et eller andet tidspunkt. DAVID EAGLEMAN: Udfordringerne ved at gengive en hjerne bør ikke undervurderes. Det ville tage noget som en zettabyte computerkapacitet at simulere en menneskelig hjerne, som i øjeblikket er hele vores computerkapacitet.

Der er en masse debat om, hvorvidt vi kommer til at simulere en menneskelig hjerne om 50 eller 500 år, men det er sandsynligvis grænsen. Det vil ske et eller andet sted. Det vil åbne op for hele universet for os, fordi disse køddukker, som vi kommer til bordet med, ikke er gode til interstellar rejse og lurer dig ud i rummet, og din bevidsthed kan være der, der fører os til andre solsystemer og andre Galakser.

Vi kommer virkelig ind i en æra af posthumanisme eller transhumanisme på dette tidspunkt. MICHIO KAKU: Personligt tror jeg, at vi en dag vil digitalisere hele den menneskelige hjerne. Og hvad skal vi gøre med det? Jeg tror, ​​vi skyder ud i rummet.

Vi lægger vores forbindelsesled på en laserstråle og skyder det til månen. Vi vil være på månen, vores bevidsthed vil være på månen om et sekund. I et sekund, med vores booster-missiler, uden alle farerne ved stråling eller vægtløshed, er vi på månen om et sekund.

Vi skyder det til Mars. Vi er på Mars om 20 minutter, vi er på Mars. Vi skyder det mod Alpha Centauri.

Vi vil være på de nærliggende stjerner om fire år. Og hvad er der på månen? Op ad månen er en computer, der downloader laserstrålen med din bevidsthed på den - downloads den og pakker den ind i en avatar, en avatar, der ligner dig: smuk, stærk, smuk, uanset og udødelig. Og du kan gå på månen.

Du kan derefter udforske Mars. Faktisk tror jeg, at når vi først har perfektioneret laserporting, spiser du morgenmad i New York, og så går du til månen for brunch på månen. Du går til Mars til frokost og derefter går du til asteroidebæltet for te om eftermiddagen, og derefter vender du tilbage til jorden den aften.

Det hele er inden for fysikens love, og jeg holder nakken ude. Jeg tror, ​​det faktisk allerede eksisterer. Jeg tror, ​​at uden for planeten jorden kunne der være en motorvej, en laser-motorvej med laserstråler, der skyder fremmede bevidstheder med lysets hastighed, lasere skinner over galaksen, og vi mennesker er for dumme til at vide.

køre på cykel

Hvordan ville vi endda vide, at denne laservej eksisterede? Hvordan ville vi endda genkende dem med vores teknologi? Vores teknologi i dag er så primitiv, at vi måske ikke engang ved, at den allerede eksisterer. Med andre ord tror jeg, at laserporting er den måde, vi i sidste ende vil udforske den universelle, vi vil udforske universet som ren bevidsthed, der bevæger sig med lysets hastighed og ser på asteroider, kometer, meteorer og endelig stjernerne med lysets hastighed alt inden for fysikens love STEVEN KOTLER: at uploade tanker, opbevare celler på silicium og endda svaje på kanten af ​​såkaldt udødelighed ændrer alt om, hvad det vil sige at være menneske på et virkelig grundlæggende, dybt niveau. Og når jeg siger fra et grundlæggende, dybt niveau, mener jeg, vi begynder at lege rundt og narre med evolutionære processer, processer som vi ikke har nogen idé om, hvad der sker, når du afbryder dem, fordi vi aldrig har gjort det før.

DOUGLAS RUSHKOFF: Den tillid, som vi tror på, at vi kan uploade os til silicium eller genskabe os selv med algoritmer, er chokerende for mig. Der, der tror, ​​de ved, hvad menneskelig bevidsthed er, er computeringeniører. Når du taler med rigtige hjerneforskere og neurovidenskabere, siger de: 'Vi er langt derfra.' Vi ved ikke engang præcis, hvad der er i en kvadratcentimeter jord.

Vi prøver stadig at lære landbrugsselskaber, at jorden lever, at du ikke bare kan sætte snavs på den. Det er en levende matrix. Hvis vi ikke engang ved, hvad en eneste tomme jord er, hvordan ved vi, hvad den menneskelige hjerne er? Vi ved ikke, hvad kilden til bevidsthed er.

Vi ved ikke, hvor vi kommer fra. Vi ved ikke engang, om dette univers har nogen betydning eller ej, men vi tror, ​​at vi kan lave en simulation, der er så gyldig? Hver simulation, vi laver, savner noget. Tænk over forskellen mellem at gå til en jazzklub og lytte til en god cd.

Der er en forskel, og nogle af disse forskelle, så når jeg ser folk skynde sig for at uploade bevidsthed til en chip, føles det mere som en flugt fra menneskeheden end en rejse fremad. Og jeg forstår: livet er skræmmende. Jeg mener, der er kvinder - ægte kvinder er skræmmende.

Du ved, folk er skræmmende. Fugtigheden er skræmmende. Døden er skræmmende; ba bies er skræmmende.

Andre mennesker, der ikke taler det samme sprog eller har de samme skikke, er skræmmende. Alle mulige ting er skræmmende og behøver ikke bekymre sig om alle de ting, jeg ikke ved, hvor alt er diskret, alt ja, nej, det vil sige, alle beslutninger er taget. Det har en vis appel, men det er dødt, det lever ikke.

Ikke underligt, at der ikke er nogen ærefrygt. Der er ikke noget underligt og begrænset og tvetydigt ved det. STEVEN KOTLER: Ideen bag upload af tanker er, at vi kan gemme os selv på silicium, vores bevidsthed på computere, og de kan blive der for evigt.

Det er bestemt en teknologisk vej derude. Selvom British Telecom har arbejdet på det, selvom folk arbejder på det, er det stadig meget tidligt. Det er kendt, at Ray Kurzweil på en eller anden måde er bundet til den dato, hvor vi har at gøre med dette problem som 2045.

Det kan være rigtig, virkelig spændt. Jeg synes, det er en konservativ forudsigelse. MICHAEL SHERMER: Hvorfor sælge som om det skulle ske i min levetid? Fordi det altid ser ud til, at du bare kildrer den del af hjernen, som religioner elsker at komme ind på, den slags egocentricitet: 'Det handler om mig, og jeg vil komme videre i fremtiden.' Det forstår jeg selvfølgelig også.

Men hvad nu hvis det er 2140? Du ved, du gør al blodrensningen, men du vil ikke gøre det som et andet århundrede nu. Men alligevel, hvad nu hvis det er 3150, 3140, 1000 år fra nu, mener jeg? Det er muligt, men du og jeg vil ikke være her for at nyde det. Vi burde være så meget mere skeptiske, hvis ideen på bordet, der tilbydes os, føles for god til at være sand.

Det er næsten altid, ikke altid, men for det meste. DOUGLAS RUSHKOFF: Jeg stod på et podium med en berømt transhumanist, og han argumenterede for, at det er på tide for folk at acceptere, at vi har brug for at viderebringe evolutionens fakkel, vores digitale efterfølger. Og når computere først har enestående og virkelig tænker og er bedre end os, så burde vi virkelig kun blive, så længe computerne tager os, du ved, for at tænde lysene og olie deres små kredsløb eller hvad vi skal gør, og derefter blev vi glemt.

Og jeg sagde, 'Hej, vær ikke et øjeblik, folk er stadig specielle. Vi er underlige, vi er pæne. Vi har David Lynch-film og underlige yogapositioner og ting, vi ikke forstår, og vi er tvetydige og underlige og skæve.

Vi fortjener en plads i den digitale fremtid. '' Og han sagde, '' Åh, Rushkoff, du siger kun dette, fordi du er 'menneske igen.' 'Som om det var hubris, ikke?' 'Åh, jeg forsvarer bare mit lille hold. '' Og så faldt ideen op for mig, '' Okay, jeg er menneske, jeg er på hold menneske. '' Og det er ikke et hold menneske mod algoritmerne eller imod noget andet end dem, som folk vil slippe af med.

Jeg synes, folk fortjener et sted. Bestemt, indtil vi forstår, hvad vi er, bør vi ikke slippe af med hinanden. Og hvad mig angår, er vi seje.

Vi er stadig underlige og sjove og vidunderlige, og ja, vi har ødelagt miljøet, vi har virkelig gjort grimme ting, men jeg vil hævde, at vi gør disse ting, når vi er mindre end mennesker. Vi gør disse ting, når vi kan afhumanisere andre. Og dette ønske om at overskride det menneskelige undskylder en masse adfærd efter min mening.

Det undskylder en masse dehumanisering. Det gør det nemmere at sende børn i huler for at få sjældne jordmetaller til din telefon. Det gør det lettere at ende med at generere giftigt affald overalt, fordi vi overskrider det.

Og det er en syg myte, der meget vel kan afslutte vores art, men i virkeligheden vil jeg sige til skade for vores lille univers.

Kan jeg cykle med stiv nakke?

Mestnakkeømhed og smertekanforhindres med en ordentligcykelpasse. Mens detkantager tid at ringe det korrekt ind, disse mindre justeringer til din positionering kan løse de fleste problemer og hjælpe dig med at være mere komfortabel, mens du kører. Hvis dit styr er for lavt, bliver du tvunget til at nå længere end digskulle gerne.19. nov. Dec 2019

En pludselig debut af nakkesmerter eller stivhed er faktisk ret almindelig. To ud af tre af os vil lide af det på et eller andet tidspunkt i vores liv, jeg ved, det er smerte, men den gode nyhed er, at nakkesmerter normalt varer i et par uger, der er også mange ting, du kan gøre derhjemme for at hjælpe med det. Så hvad vi venter på, lad os starte OK.

muskler brugt i enkeltben balance

I de fleste tilfælde skyldes nakkesmerter normalt ikke en alvorlig medicinsk tilstand eller et nakkeproblem. I de fleste tilfælde er årsagen faktisk ukendt, og vi kalder nu denne uspecifikke nakkesmerterstilling ubehagelig søvn en klemt nerve en nakkeskade og muligvis mange andre grunde, men Husk, hvis din nakkesmerter eller stivhed ikke forsvinder efter et par uger, smertestillende medicin ikke hjalp eller bare var bekymret, eller hvis du har et af følgende symptomer, såsom prikken, prikkende følelsesløshed, eller hvis din arm eller arm er blevet koldt Dine hænder er blevet svage Så skal du tale med din læge ASAP, jeg vil også efterlade en komplet liste til dig i nedenstående beskrivelse, så hvordan kan du lindre nakkesmerter eller stivhed alene? Nå, den første ting du skal gøre er at prøve enten en varm eller kold pakke på det ømme halsområde, så en varm vandflaske, som du kan pakke i te og placere på det smertefulde område i cirka 20 minutter to til tre gange om dagen Vær meget forsigtig med ikke at blive brændt, dog eller mulighed to tag en pakke frosne grøntsager som frosne ærter, og før nogen kommenterer, ved jeg, at disse ærter faktisk ikke er grøntsager, men vi henviser til dem som grøntsager, så tag en pakke frosne ærter , pakk dem ind i et viskestykke og læg dem på overfladen i cirka fem minutter to eller tre gange om dagen, det er virkelig vigtigt, at du pakker dem ind i et viskestykke, tak, dette er et par enkle ting, der kan hjælpe, men dette Den næste ting, jeg anbefaler alle patienter, er disse fire enkle øvelser, som alle kan gøre derhjemme, og jeg ved, hvad du får til at tænke. Du tænker sandsynligvis på Abraham. Du må lave sjov.

Min hals gør ondt så meget, og den er stiv. Jeg kan næppe flytte det, og jeg kan fortælle, at jeg har været der. Men husk, at sengeleje i mere end et par dage vil gøre det sværere for dig at vende tilbage til din normale rutine, og at gøre disse øvelser vil hjælpe med smerten. Det hjælper dig med at komme dig.

Så hvad vi venter på Okay, så lad os starte med halshældningsøvelsen. Vip hovedet ned og hvil din hage på brystet. Nu forsigtigt sammentrække dine nakkemuskler og hold i fem sekunder, og vend derefter tilbage til din neutrale position.

Du skal prøve at gentage dette fem gange. Dernæst har vi sidehalshældningen. Vip hovedet ned mod din skulder, bøj ​​nu forsigtigt dine halsmuskler med øret og hold i fem sekunder.

Bring derefter hovedet tilbage til midten og gentag processen på den modsatte side, gentag dette fem gange på hver side, vi er nu halvvejs forbi mærket, så næste i denne øvelse har vi nakkedrejninger, drej hovedet til siden, hold med dit hageniveau og med ubehagelige grænser, skal du nu forsigtigt flytte dine nakkemuskler og holde i fem sekunder, derefter returnere dit hoved til midten og gentage processen på den modsatte side. En gang til skal du prøve at gentage dette fem gange på hver side, og til sidst har vi den næste strækning, så hold resten af ​​kroppen lige og skub din hage fremad. Halsen er nu strakt forsigtigt og hold nakkemusklerne i fem sekunder . Bring derefter hovedet tilbage til midten og skub det tilbage, og hold hagen oppe.

Du er også nødt til at fastholde, at kondens i fem sekunder gentager denne øvelse fem gange. Som jeg nævnte i begyndelsen af ​​artiklen, er de fleste tilfælde af nakkesmerter årsagen til, er uklar, og vi kalder de ikke-specifikke nakkesmerter, så for ikke-specifikke nakkesmerter, disse øvelser skal hjælpe med at reducere smerten inden for to uger og forhåbentlig fire til seks uger efter det for at lindre, skal du være fuldt genoprettet nu. Husk at udføre disse øvelser i alt seks til otte uger, og dette vil også hjælpe med at styrke området og forhåbentlig forhindre nakkesmerter. Husk, hvis dine symptomer ikke forbedres, skal du helt sikkert lave en aftale med din læge.

Jeg forklarede det lige i begyndelsen af ​​artiklen, og jeg siger det igen, jeg vil efterlade en komplet liste i beskrivelsen nedenfor om, hvornår jeg skal tale med din læge, og jeg anbefaler alle at læse det, så dit næste spørgsmål måske godt være Abraham Hvilke andre muligheder har vi for nakkesmerter eller stivhed i nakken? Nå, en anden mulighed ville være smertestillende. Disse er meget effektive til nakkesmerter eller stivhed som acetaminophen eller ibuprofen. Indlægsseddel med hver medicin Et andet nyttigt tip er at bruge en lav fast pude, da større puder ofte kan forårsage nakkesmerter og stivhed. Husk dette, hvis du ikke skyldes smerter eller stivhed har fuld nakkemobilitet.

Foretag ikke aktiviteter, der kræver fuld træning, såsom at køre bil eller cykle, da du truer dig selv og andre mennesker. Det handler lidt om behandlinger. Men hvad med forebyggelse? Hvordan kan du forsøge at forhindre, at ikke-specifikke nakkesmerter kommer tilbage? Lad os gå igennem dem hurtigt, da jeg synes det ville være meget nyttigt for alle at lære.

Så tip nummer et, når du sidder, så prøv altid at sidde oprejst, og jeg ved, det lyder lidt underligt, men næste gang du sidder, skal du bare tænke på dig selv. Hvordan du sad Hvordan er dine skuldre placeret? Så kan de rulle tilbage, kan de rulle fremad, og hvordan er din hals placeret? På grund af alle disse faktorer kan kropsholdning gøre en massiv forskel i nakkesmerter og tip nummer to. Har du et skrivebordsjob, sidder du rigtigt? Overvåge? Den rigtige højde er dit sæde Den rigtige højde, fordi alle disse kan gøre en verden til forskel. Den gode nyhed er, at nhs har en rigtig nyttig artikel om, hvordan du korrekt opsætter dit skrivebord. Alt om at sidde ordentligt nævnte jeg tip nummer et Så hvis dette gælder for dig, læs venligst denne artikel.

Jeg efterlader et link til det i beskrivelsen nedenfor, og også før nogen kommenterer og siger, at denne skærm er for lav til dig, lover jeg, at dette ikke er en vidvinkellins, og af en eller anden mærkelig grund ser denne skærm ud som om den er for lav for mig , men det er den rigtige højde, der bringer os godt til tip nummer tre. Sørg for, at dit hoved er i samme højde som din krop, når du sover. Så tænk på den lave pude, vi talte om tidligere. Dette kan virkelig hjælpe med at sikre, at du også har en fast madras, hvilket også har vist sig at hjælpe.

Sørg for, at du ikke sover foran. Dette hjælper ikke, og pas på ikke at vride nakken, mens du ligger i sengen. Dette er en vane, som mange mennesker har, men det er virkelig ikke en god en.

Tak for at se denne uges artikel, hvis du i øjeblikket har nakkesmerter eller stivhed, virkelig? Jeg håber, at mine tip hjælper dig i denne artikel. Hvis du ikke har nakkesmerter og ser godt på denne artikel, tak fordi du ser det alligevel. Og du er nu professionel i nakkesmerter.

Så fortæl dine venner. Fortæl din familie Fortæl dine kære Fortæl alle, fordi du er en nakkesmerter. Husk altid, du er fantastisk og ses i næste uge.

Du er nødt til at gøre denne øvelse. Jeg mener, det ser lidt underligt ud, men jeg mener, det går for hurtigt. Hej gutter.

Tak fordi du så med. Denne uges video Klik nu på knappen Like Follow eller Abonner for at holde dig opdateret om nye ugentlige artikler

Hvordan skal jeg sidde for at undgå nakkesmerter?

Løft eller sænk din stol, så du ikke er detsidderlige op i en 90 graders vinkel, men snarere med en let tilbagelænet kropsholdning på 100 til 110 grader.

Er peloton dårligt for din hals?

Platondårlig form kan føre tilnakkesmerter, smerter i øvre ryg, hovedpine, TMJ smerter og i sidste ende - gigt!2. mar 2021

Kan cykling forårsage klemt nerve?

Rygradsirritation menscykling

Cervikal eller lumbal radikulopati (almindeligvis kendt somklemt nerve) opstår, når ennervei nakken er irriterende,forårsagernakkesmerter, der stråler ned ad en arm eller lændesmerter, der stråler ned ad det ene ben.

Hvorfor gør mine skuldre ondt efter cykling?

Hals ogskuldersmerter erogså meget almindelig icyklister. Dårlig cykel passer tildetforendeneren afdetmest sandsynlige årsager, specifikt at være for strakte eller for lave. Vi ser oftecyklisterder har sænketderesstamme alledetlangt ned fordidereskammerater siger deteren god idé, eller deerønsker at efterlignedetfordele.

Hvordan skal jeg sove for at få nakkesmerter?

BedstSovendeStillinger tilNakke smerter

Det bedstesovendestillinger tilnakkeer på din ryg eller på din side. Især ryggen anbefales; bare sørg for at bruge en pude, der understøtter krumningen af ​​dinnakkeog en fladere pude til at dæmpe dit hoved.

Hvordan skal jeg sove med nakkesmerter?

Hvisduvi har at gøre mednakkeubehag, de bedste positioner forsøvner på din ryg eller side. Disse er begge mindre stressende på din rygsøjle endsovendepå din mave. Det kan være svært at ændre dinsovendeposition, da din foretrukne position ofte bestemmes tidligt i livet.28. jul. Feb 2020

Hvorfor gør min nakke og skuldre ondt, når jeg cykler?

Måske har du ikke nogen smertecykling i en time eller to og får kun smerter på de længere ture, der når ind i intervallet fra fire til seks timer. Hvis dette er dig, er chancerne for, at musklerne i nakke og skuldre ikke er stærke nok til at understøtte hovedets vægt i så lang tid, hvilket også kan være en kilde til smerte.

Hvordan slipper man af nakkesmerter ved cykling?

Hold i 10 sekunder, og gentag på venstre side. Gør dette 3 gange. Rul dine skuldre bagud i 30 sekunder. Mens du står og kigger lige frem, skal du skubbe dit hoved lidt tilbage og skubbe tungen ned i munden. Hold i 10 sekunder, og gentag to gange mere.

Hvordan undgår man nakkeskader på en cykel?

En velindstillet cykel hjælper med at undgå cykelskader i det lange løb og gør dig til en bedre og mere effektiv cyklist. Hvis du køber en ny cykel, er pasform vigtig. Så prøv så mange forskellige cykler, som du kan, og køb den, der føles mest behagelig.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.