Vigtigste > Cykling > Cykling over 50 år - omfattende reference

Cykling over 50 år - omfattende reference

Er cykling god i over 50'erne?

Folk i alderenhalvtredsår ogoverhar meget at drage fordel afcykling. Aerob træning med lav effekt som f.ekscyklinger perfekte tilover-50'erneder ikke længere kan foretage øvelser med høj intensitet; måske fordi deres knæ ikke er somgodtsom de plejede at være.Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Jeg gjorde det, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. For at gøre dette har vi indgået et samarbejde med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solide, praktiske råd, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring for at tro, hvad han siger han er også en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på en cykel, og det færdigt er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Alligevel, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.Perineum indeholder også de store blodkar og din pudendal nerve, som giver følelsen af ​​området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der skaber sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form synes det rimeligt at skabe forbindelse mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du har set før, de foreslog Anthony nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, ja

specialiserede mtn-cykeldækJeg tror, ​​vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel foretager en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter gik jeg af, og jeg indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så til sidst tror jeg, at der ikke skete noget langsigtet, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarige skader, det dybest set fører til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en mærkelig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have cyklet, hvad er den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du kommer på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt medføre nogle langsigtede skader, men sund fornuft tager over, og når det sker så bare få den rigtige cykelpasning og den rigtige sadel. En enkelt følelsesløshedsperiode derefter vil ikke forårsage nogen langsigtet skade på fornemmelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende.

Det næste emne ville være erektil dysfunktion, og i betragtning af hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du nu er en cyklist og i en sådan alder udvikler erektil dysfunktion, bør din første tanke ikke være: 'Åh, dette er min sadel bare på grund af cykling.' Det skal være sådan, at jeg ikke begraver mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud. Du synes godt med det faktum, at det ville være ret vanskeligt at påføre den slags skade på din pubic nerve, som derefter ville føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den underlige følelsesløshed, der påvirker din perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktion.

Faktisk vil det ikke give dig erektil dysfunktion. Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektil dysfunktionsbehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld.

Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer.

Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes for prostatakræft forkert. En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blod test en prostata-specifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde den blodprøve, den er kunstigt forhøjet, og så har du en hel masse tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance for det kunne blive påvirket en smule, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, mange molekylære markører for prostatacancer, cykling og motion gør ingen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatacancer, så cykling er god. Du bliver bedre, det forbedrer din kardiovaskulære sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke forkert screening af prostatakræft.

Og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det.

Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere. Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen.

Så kan I to beslutte, om de vil gå videre eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt.

Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler, som du kender, tidlige tilfælde, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har nogen bekymrende symptomer, skal du ikke få panik, så begrav ikke hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af, hvad problemet er, hvis der er røde flag at handle på, og hvis du har brug for det. Så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatakræft, men prostatakræft er stor for en stor del af cyklister Problem bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og derfor har brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om dig men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet.

Vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke bliver tynde. Gs er sandsynligvis det største problem, som vi alle vil stå over for. Nu har jeg sandsynligvis givet lidt for meget information, end jeg har givet dig fortalt om min følelsesløshed penis i vindtunnelen Men jeg tror, ​​i den forstand, at vi måske alle skal prøve at føre en samtale, med måske vores venner i klubben, der kører den i weekenden, har i det mindste denne artikel, jeg tror, ​​det ville være positivt Udgangspunkt. Sørg også for, at det giver mig store tommelfingre op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan klare det første problem med døvhed direkte.

Kan jeg begynde at cykle ved 50?

Cyklingover50 vilforbedre din styrke, balance og udholdenhed, mens du øger din mentale sundhed. Hvis det har været et par år OK, måske årtier siden du hoppede på en cykel, er der ikke noget bedre tidspunkt at tage denne øvelse med ringe effekt.24. 2020.

genopbygge cykler

Velkommen tilbage til en anden episode af Ask GCN Anything - Ja, og i denne uge skal vi tale om aldersrelaterede træningsproblemer uden for GCN-showet. Jeg vil tale om, hvad 100 pund får dig nu, og det gjorde det ikke for 10 år siden. - Faktisk vil vi.

Hvis du har spørgsmål om at deltage i showet i næste uge, kan du bruge hashtagget #torqueback på sociale medier, eller endnu lettere, lad dem være i kommentarerne under denne artikel, men hvis du har et spørgsmål om træning, kan du bruge hashtagget #askGCNtraining og du har derefter chancen for at vinde tre måneder. gratis abonnement på Zwift, så det er det værd. (Objekter kolliderer) Faktisk er vores første spørgsmål vinderen af ​​dette gratis tre måneders abonnement på Zwift, så godt klaret til Bjarne Kjeldsden i forskellige aldre. 'Jeg er 45, og jeg kan se min krop ændre sig. og mobilitet for at nævne nogle få. ”Det ser ikke for godt ud for Bjarne lige nu, gør det? - nej - 'Men jeg læste en artikel om, hvordan en mand i min alder bruger korte 15 sekunders maksimale sprints' op ad bakke 'som en vigtig del af hans halvmaraton træning. 'Så kan en gammel cyklist lære af dette?' Har du nogle forslag til, hvordan 'indarbejde sådanne sprints i min træning', og hvordan de skal udføres? '- Nå, svaret er et rungende ja.

Der er meget at vinde for en ældre cyklist, der inkorporerer sprint og styrketræning i deres træning. - Ja, for det er ingen hemmelighed, at du desværre begynder at miste muskelmasse, når du bliver ældre - Ja, ikke at du havde nogen, Dan - Damn it! (James griner) Nå, jeg startede; Men jeg antager, at du har ret, du kan ikke miste det, du ikke har, kan du? Men den gode nyhed er, at du kan reducere dette fænomen kendt som sarkopeni ved at forblive fysisk aktiv. På den anden side, hvis du ikke forbliver fysisk aktiv, kan du få op til 5% af din muskelmasse efter 30-års alderen tabe pr. Årti - (suk) Wow! - Nå, James har det godt, han er ikke engang 30. - Ja, præcis.

Nå, 'brug det eller tab det' er en sætning, der virkelig kommer til at tænke på, men ved at tilføje styrke og sprintarbejde til din træning øger det faktisk din aerobe kapacitet og mitokondrie tæthed. - Mm-hmm, fint. - Sagde jeg det rigtigt? - Nej ikke rigtigt; Tæt nok James.

Ja, mitokondrie celler er kendt som kroppens kraftceller, fordi de er ansvarlige for at frigive energi fra mad. Og da et fald i muskelmasse også fører til et fald i kvaliteten og kvantiteten af ​​dine mitokondrie celler, er det fornuftigt, at modstandstræning fortsat vil blive brugt til at opretholde muskelmasse, forhåbentlig vil opretholde eller måske endda øge din ydeevne på cyklen . Jeg har nu et andet træningsrelateret spørgsmål og også et andet spørgsmål om Conor Williams alder.

Kort sagt: 'Ændrer VO2 max sig med alderen?' - Nå, et godt spørgsmål, og der kan være et hurtigt svar. Dybest set er det. Men så kan der være meget bag det, og det er genetik, det er din alder; dette er træningsstatus; Der er også kropssammensætning.

Så der er meget at gøre, ja. - Der er meget, men vi har undersøgt det lidt, og tilsyneladende fra din alder af 25 kan din VO2 max falde 1% om året, hvilket betyder, at du kun har mistet 1%, ikke? - Ja - jeg har allerede mistet fem. - 5%, er du sikker på det? - Okay, 13%. - Ja - Selvom jeg måske ikke har det, ligesom svaret på det forrige spørgsmål, kan du også reducere dette fald i VO2 max gennem træning.

Når vi taler om, at motion faktisk kan ændre din VO2 max, men op til 20% gennem fysisk aktivitet og motion. - Det er meget. - Så der er håb for os alle.

cykel til teenager

Når vi taler om, har vi en artikel om, hvordan du øger dit VO2 max, som du kan se lige nu. - Før vi fortæller dig, skal vi sandsynligvis forklare nøjagtigt, hvad det er. VO2 max er derfor et mål for, hvor meget ilt din krop kan absorbere under maksimal anstrengelse.

Og det måles i milliliter pr. Kilo kropsvægt pr. Minut. Nu er det tid til quickfire-omgangen. Og det første spørgsmål kommer fra okimy. 'Jeg begyndte for nylig at træne mere.' Sprints var en del af denne træning 'men af ​​en eller anden grund har jeg set min sprintydelse falde' Få 45 km / t 'i starten til kun 41 nu.' Dan ved du hvad der er årsagen til dette? Er det? - Nå skal du først være forsigtig med at bruge hastighed til at måle din præstation, fordi der er så mange faktorer involveret som lufttryk og rullemodstand og vindretning osv.

Hvis du har brugt en effektmåler, kan du også bemærke et lille fald i din sprintydelse, da det lyder som om du ikke har absorberet al din træning, så du er stort set bare træt. ryk muskelfibre, der dybest set bliver trætte meget hurtigere, ikke rigtigt, end dine langsomt rykkende udholdenheds muskelfibre. Så hvad du skal gøre er at absorbere al din træning og være frisk nok til virkelig at udføre den korte, anstrengende sprint.

Fordi jeg altid har fundet ud af, at jo kortere indsatsen er, jo friskere skal du være for at give dit bedste. Så du skal være meget friskere for at gennemføre en bakkeopgang på for eksempel to til fem minutter end for et fem-timers udholdenhedsløb. Og så går det ned til 10 sek., Du skal virkelig være meget frisk for at gøre dit bedste. - Jeg er enig. - Dernæst har vi dette fra Mike Smith: 'Hvor meget hurtigere ville 100 pund gøre mig i dag' sammenlignet med 10 år siden? 'Det er interessant dette.

Vi var lidt tabte, men vi tror, ​​vi er kommet op med noget. - Ja, jeg tænkte over det i lang tid. Og jeg tænkte på at købe 100 pund huddragt, og i disse dage bruger de meget teknologi til at skabe den rigtige luftstrøm, en ren luftstrøm over din krop for at gøre dig så meget hurtigere.

Så ja, meget bedre end for 10 år siden, passer huden. - Det var alt, hvad vi kom på, gør en enorm forskel, gør det ikke det stof, du bruger osv. Så mange tidssøgere ved ikke, at de er dækket af lycra fra top til tå, fordi det er hurtigere end hud . - De er derudover. Som du alle ved meget godt, kommer 100 pund dig ikke langt i verdenen af ​​cykelkomponenter. - Nej, desværre. - Dernæst er #AskGCNtraining hashtag for MASTERJM 13, 'Hvordan kan jeg opbygge udholdenhed som barn? '- Nå, udholdenhed handler ikke kun om at få masser af motion; Det handler også om at opretholde en sund vægt efter en sund kost, så det er også faktorer. - Ja, men du skal ikke bekymre dig for meget om udholdenhed som barn. - Nej. - Afhængigt af hvor gammel du er.

Selvfølgelig, når du er 17 eller 18, kan du begynde at træne ordentligt, men når du er 12 eller 13 år, gå ud og nyd at cykle, og udholdenhed og udholdenhed kommer med, at du ikke skal tænke for meget på det. Dernæst, jairus loo: 'Hej, jeg spekulerede på,' skal du vælge en cykel baseret på dens ramme 'eller dens komponenter?' Vi har faktisk stillet det spørgsmål et par gange før. Det er også en fascinerende.

Svaret er altid, det afhænger af, hvor meget du i sidste ende vil bruge på din cykel, ikke? Så hvis du har et fast budget og det, og så bruger du bare mere penge på at opretholde den cykel, du har, vil du have en god balance mellem ramme og komponenter, ikke sandt? Brug fremtiden på din cykel, vælg den bedste ramme --- bedste ramme, jeg vil sige ja. Jeg ville grundlæggende starte som en kage, bygge fra bunden op. Og rammen er en stor del af cyklen, så jeg ville se på, om jeg var klatrer eller en sprinter og derefter vælge en anden ramme og derefter bygge derfra. - Lige ved siden af ​​det, 'Hvad laver du', hvis du bliver syg eller får ondt? Uddannelse til et arrangement? 'Hvordan kommer du tilbage på sporet hurtigst muligt?' Det kommer fra slam031 under sidste uges show - Nå, jeg ville gå med det samme og sige, stille er bedst, vent til du ser, at du er 100% sund at komme tilbage på din cykel.

Den sidste ting du vil gøre er at forlænge sygdommen. Så ja, ville du være enig i det? - Ja, jeg fik råd fra en træner for mange år siden: den dag du føler at du skulle være i stand til at komme ud og træne hårdt, lad det være indtil den næste dag, hvilket altid var et råd, som jeg tror, ​​at det fungerede for mig personligt, fordi det er alt for let at få panik og prøve at komme tilbage så hurtigt som muligt, ikke? - Ja. - Og prøv at kompensere for det, du mistede.

Du er nødt til at kopiere stykket og starte forfra med en ny træningsplan og ikke prøve at gøre to gange, hvad du oprindeligt planlagde. - Jeg er 100% enig. - Højre, sidste spørgsmål om Quickfire-runden, hvis jeg er involveret, er det ikke ' t så hurtigt overhovedet.

Det kommer fra Klemen_46: 'Er det bedre' at spise mere før eller efter cykling? 'Tak gutter.' Tak, tak for det. - Nå, jeg ved, at du kender dette svar på spørgsmålet. - Det gør jeg ikke; Jeg har ingen ide.

Endnu en gang tænkte meget dybt over det. Jeg mener, du skal spise lige før din tur, hvad enten natten før eller om morgenen - For at give dig den energi - Ja, for at få dine glykogenforretninger i fuld gang, før du derefter bruger dem alle op. Og når du først har brugt dem alle, hvis du vil udføre på dit højdepunkt, skal du genopfylde dem.

Hvis der er ernæringseksperter derude, der kan fortælle os, hvis du har et valg, spis før eller spis efter, hvad er bedre? Du kan lade os vide. Så det næste spørgsmål er fra James Hickman: '#Torqueback Som en cyklist, der begynder at tage længere ture,' skal jeg begynde at se på effektmålere, 'pulsmålere eller kadence-sensorer? 'Er de investeringen værd?' - Det afhænger af, et andet svar - det tror jeg - Det afhænger af, hvad dine langsigtede cykelmål vil være. Jeg mener, hvis du er den type person, der bare elsker at cykle, nyde den friske luft, landskabet og følelsen af ​​eks, behøver du ikke nødvendigvis oplevelsen af ​​at køre på en racercykel eller en gruscykel datoer.

Du vil naturligvis opbygge udholdenhed og udholdenhed, der giver dig mulighed for at tage længere ture. -Ja, men så videre, hvis du ville foretage de store fitnessforbedringer, så er der ingen tvivl om, at en effektmåler hjælper med det. - Jeg tror, ​​du har ret.

De er ikke for alle; Nogle mennesker kan ikke lide at blive slaver af tal af åbenlyse grunde, men hvis du virkelig er fast besluttet på at blive bedre så hurtigt som muligt, skal du bruge en effektmåler i forbindelse med nogle undersøgelser, så du ved præcis, hvordan du bedst kan bruge den, kan den bruge bly til disse forbedringer meget hurtigere. Ja, og udarbejdelse af et træningsprogram. En effektmåler vil hjælpe, når du har disse data, så ja. - Nå, hvis du leder efter seks grunde til at købe en effektmåler, hvis du ikke har overbevist dig om det, er det faktisk, vi kom til punktet i vores næste artikel Ord fra Dr.

cykling athen ga

Andy Coggin, en af ​​pionererne inden for træning med en effektmåler, testning er træning, træning er testning, og en effektmåler giver dig mulighed for at tage dine tests på den åbne vej uden at gå til et laboratorium. Nå, det er slutningen af ​​Ask GCN Anything i denne uge. Og vi har tilfældigvis haft mange spørgsmål om træning, men dine spørgsmål kan være alt, hvad cykling relaterer til, udstyr osv. Så lad dem alle være i kommentarfeltet nedenfor eller for at minde dig om, at hashtagget #torqueback er på sociale medier. - Ja, og hvis du vil have chancen for at vinde et tre måneders gratis abonnement på Zwift, skal du bruge hashtagget #AskGCNtraining Som denne artikel, så glem ikke at give os tommelfingre.

Og jeg havde faktisk fornøjelsen af ​​at chatte med profferne og spørge dem, om de er en krumtap eller en kværnsvideo, så klik her nedenfor. - Vi er heldige bare for Sagans svar.

Er 60 for gammel til at begynde at cykle?

HvorforCyklingEr en god sport for seniorer

Cykelridning er en god mulighed for seniorer af så mange grunde. Mens vi havde travlt med at rejse familier og opbygge karrierer, forlod mange af os voresgamle cykleri garager eller lofter, der ruster væk. Den gode nyhed er, at det i de fleste tilfælde ikke er detfor sent til at komme i gangigen.

Hvad er et godt tidspunkt at cykle 50 miles?

Den overordnede plan

Hver uge har du kun brug for en udetur lørdag eller søndag for at opbygge din udholdenhed. Hvis dit mål er ethalvtreds-milride, dette er en otte-ugers plan (ved 14 mph, ahalvtreds-milturen tager cirka 3 timer og 30 minutter).

100 miles, et århundrede, det er ligesom vores sports benchmarkafstand, og hvis du har gjort en før, kan jeg være ret sikker på at du vil huske det godt. Selvom Emma, ​​underligt nok, hævder, at hun aldrig har rejst 100 miles. - Vent vent.

Jeg tog afstanden, det er bare, at jeg ikke kalder det 100 miles, jeg kalder det 161 kilometer, fordi jeg foretrækker metrisk. - Okay, ja, 100 miles, et århundrede, et ton, 161 kilometer, uanset hvad du vil kalde det, det er en rigtig milepæl, og hvis du ikke har nået det endnu, så bliv ved med at kigge, fordi vi vil fortælle dig præcis, hvordan du skal forberede dig på det og derefter gøre dine første 100 miles (energisk rockmusik) - hvordan håndterer du denne træning da? Nå, den første ting at gøre, når du forbereder dig på en milepæl, er at vælge en dato, hvor du vil gøre det. Og et godt tip her ville være: online, lav lidt research og vælg faktisk en ordentlig, organiseret begivenhed til dine første 100 miles.

På den måde får du fordelen ved forfriskningsstationer undervejs og støtten fra andre chauffører, du gør det med, der giver dig lidt venlig opmuntring og selvfølgelig hjælper med at dele tempoet - den anden ting, du gør med at planlægge din først centu bør overveje at ry er den type veje, du vil køre på, jeg mener, mens et bjergepos måske synes at være indbydende i tusinder af meter i højden, men det er måske ikke det bedste valg til dine første par atletiske aktiviteter heller. Jeg mener, det er bogstaveligt talt lettere at gå 100 miles på fladen end i bjergene, så du bør overveje at vælge en sportsvogn, der kører på veje, der ligner dem i nærheden af ​​dig, da du sandsynligvis vil være bedst til at køre på dette terræn er egnede. (energisk musik) - Når du først har besluttet dig for datoen for din kørsel på 100 kilometer, skal du finde ud af, hvor meget tid du faktisk har til at forberede dig til den store dag.

Den gode nyhed er, at der faktisk er mange forskellige måder, du faktisk kan gøre dette på. Måske den enkleste, som vi kunne kalde Fausto Coppi-metoden, opkaldt efter den ikoniske italienske cyklist fra 1950'erne, som en gang skulle have sagt: 'Kør på din cykel, cykel, cykel.' Og han ville have haft ret. - Og det er sandt, at for succes og især enj Hvis du rammer dine første 100, vil udholdenhed være en nøglefaktor.

Så prøv at køre to til tre gange om ugen. Disse kan være kortere ture, som pendling eller turbo-sessioner, og det giver dig mulighed for at tage nogle længere ture i weekenden. - Ja, og et lille tip her kan være at faktisk deltage i en lokal cykelklub, fordi du måske finder ud af, at virksomheden af andre chauffører gør køreplanerne lidt hurtigere kilometer med en sporty eller en Gran Fondo, at det ville være en reel bonus at vænne sig til at køre i nærheden af ​​andre.

Easy Tiger. - Når du kommer tættere på den store begivenhed, så prøv at øge den gennemsnitlige afstand for dine længere træningsløb. Som en generel tommelfingerregel, hvis du komfortabelt kan dække tre fjerdedele af vejen, vil du være fint for spændingen i dit første århundrede på dagen - ja, og et godt tip er faktisk at have din længste træningstur rundt 10. at planlægge dage til 2 uger før den store dag.

Hvordan w Ud over træningseffekten vil du også bruge dette som en prøvekørsel til hovedbegivenheden. Så du vil prøve at finde lignende veje at køre på og vigtigst af alt at medbringe mad og drikke, som du vil have med dig på din rejse i århundredet. Fordi det vil give dig mulighed for at øve din ernæringsstrategi, kan din plan muligvis stryge rynker eller fine linjer ud. (Glad musik) - opsving, åh ja.

I ugen før dine 100 miles vil du have, at hele din træning skal være komplet og på bænken. Det kan være fristende at lave en masse paniktræning den dag eller to, der fører op til det, men det vil kun gøre livet sværere for dig på den store dag. Så slapp af, stol på, at du gjorde alt det hårde arbejde.

Fordi du gjorde det hårde arbejde, gjorde du ikke? Ja, det er rigtigt, men du vil ikke stoppe helt ugen før, måske en blid tur eller to bare for at løsne dine ben, ikke stoppe helt - så kan du tage en let tur dagen før begivenheden, for eksempel hvis du vil tjekke din cykel, når du har været nødt til at rejse på en sporty tur. Dette kan virkelig være en god idé, for når du først har kørt på din cykel, vil du måske bare sikre dig, at dine gear og bremser, alt, stadig fungerer normalt. Men gør ikke mere end halvanden times let kørsel, fordi du vil spare al din energi til dit århundrede. (energisk musik) - Lad os tale om logistik, skal vi? Hvad skal man gøre natten før din rejse og faktisk ugen før.

Lad os starte med cyklen, som skal tackles hurtigere snarere end senere, for på den måde kan du ordne det og derefter teste det, hvis der er et problem og stadig har tid til at ordne tingene før den store dag. Så alt hvad du vil gøre med din cykel natten før er at sikre, at den er ren, at dine dæk har det rigtige tryk, og at din kæde er smurt. laver en organiseret sport igen, det kan være en tidlig start, for hvis du løber rundt dum om morgenen og prøver at stoppe ting i lommen, ja, det er bare en sikker opskrift på at glemme noget. Det kan være en god idé at skrive en liste over alt dit sæt, så du ikke glemmer det om morgenen, fx fyld dine flasker natten før, læg dem i køleskabet, men skriv på en liste, fordi det at glemme dine flasker er et klassisk fejl Ingen af ​​os har Fyld din geartaske med alt hvad du har brug for og din mad, så alt er klar til brug.

Når vi taler om mad, skal du ikke gå i panik over kulhydratbutikken natten før. Faktisk, hvis du bare spiser et normalt måltid, afbalanceret måltid med måske lidt flere kulhydrater end normalt, der vil gøre dig godt. Men hvis du spiser en kæmpe plade pasta, vil du sandsynligvis føle dig ekstrem træg om morgenen. (energisk musik) - Det kan være meget fristende at starte for hurtigt.

Med al nerven og spændingen kan du prøve at holde fast i ryttere, der faktisk er lidt hurtigere end dig, og mens det giver dig en god fordel på niveauet, kan du sno dig, men når du kan komme ind i et par klumpede klatrer din begivenhed, chancerne er, at du sprænger dine egne døre. Så prøv at køre langsommere, end du tror, ​​du kan køre, og selvom dette kan være frustrerende i den første time eller to, vil du grine senere, da begivenheden gør dig stærkere. Og faktisk kan de chauffører, der kører væk fra dig, overhale dig endnu en gang mod slutningen. - Nu har vi rørt ved det lidt tidligere, men hvad med din ernæringsstrategi.

Det er utroligt vigtigt, for hvis du glemmer at fylde brændstof under kørslen, uanset hvor meget du har udført, vil du løsne dig dramatisk, så den generelle regel er at spise lidt og ofte - cirka hvert 40. minut eller deromkring ville være godt en tommelfingerregel, men du skal altid være på den sikre side. Og så hvad du tager med dig, sportsernæring er fantastisk, let at fordøje, let at bære, men hvis du har cyklet i lang tid, kan du opleve, at det ender med at blive lidt sygeligt og måske ikke læg dig også på din mave. Så tag noget rigtigt mad med dig, så måske marmelade og jordnøddesmør sandwich eller en flapjack, men uanset hvad du gør, skal du sørge for at øve din ernæringsstrategi selv før dagen, fordi du faktisk har brug for at træne din krop til at indtage og fordøje mad, mens du er på farten. - Ja, og det er afgørende, at du ikke glemmer din ernæringsstrategi i løbet af dagen og på trods af al nervøsitet og spænding, så glem ikke at spise i de første par timer, for det skete for de fleste af dem Det er min skyld. - Og når du er sulten, er det ofte for sent, så husk at spise lidt og ofte for ikke at blive sulten.

cykel booty

På bagsiden skal du ikke stoppe hvert 20. minut og bruge ti minutter på at spise, som jeg gjorde, da jeg lavede min første øvelse. Jeg spiste faktisk så meget flapjack, at jeg følte mig meget syg ved afslutningen af ​​begivenheden. (griner) - For retfærdigt, men at spise flapjack hvert 20. minut er stort set den måde, jeg kommer igennem de fleste dage - Du skal have et højt stofskifte - Ja, uanset hvad, lad os gå alt dette forberedelse, al denne planlægning og alle disse strategier, man må huske på, at det at løbe 100 miles er for det første en fantastisk præstation og for det andet noget, som du enten kan nyde under selve arrangementet eller måske vigtigere, se tilbage og nyd det bagefter. Kan du virkelig huske dine første 100 miles? - Ja, jeg tror, ​​det var Polkadot Challenge, og ja, jeg var katastrofal, jeg spiste virkelig en hel del flapjack.

Jeg tror, ​​jeg tilbragte to timer i foderstationen og spiste flapjack, og jeg følte mig elendig. Jeg må have spist flere kalorier, end jeg forbrændte i den ting - Virkelig? Så min første var faktisk i et løb, og det gik ikke så godt, ved du? , Jeg kørte 100 miles, men desværre var løbet 117 miles, og jeg var nødt til at stoppe efter 111 miles, fordi jeg blæste mine døre så dårligt, ja. - Virkelig seks miles.

Kunne ikke gøre seks miles? Nå, hvis du kunne lide denne artikel, bedes du give den store tommelfingre, og hvis du vil have lidt mere information om ernæringsstrategi, fordi det kan være ret kompliceret, ikke? Og der er meget mere, du kan lære, klik på nedenstående artikel.

Hvad er 75-reglen i cykling?

Det75-procentHerskeangiver, at i det mindste i løbet af en given træningsuge75procent af dine miles (eller tid) skal være på eller under75procent af din maksimale puls (MHR).

Kan jeg reducere mavefedt ved at cykle?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men detviljetage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive tillavere mavefedt.02.02.2021

I hvilken alder når cyklisterne højdepunktet?

Hvad er det traditionellepeak alderrækkevidde til professionelcyklister? Som i fodbold (fodbold for amerikanerne), de fleste spillerespidsmellem 26-31 år (undtagen målmænd, derspidsved 30-35).

Kan du komme i form af cykling?

Cyklinger en førsteklasses cardio træning.DuJeg forbrænder cirka 400 kalorier i timen. Plus det styrker din underkrop, inklusive dine ben, hofter og glutes.hvis duønsker en træning, der er blid på din ryg, hofter, knæ og ankler, dette er et godt valg.26.11.2020

Hvad er en god cykelhastighed for en 60-årig?

Den gennemsnitlige hastighedtil60 år gamle cyklistermedgennemsnitfysiske evner varierer mellem 9 og 11,5 miles i timen. Hvad erGennemsnittet50 kmCykelKøretid?

Er cykling god for 60 år?

Når seniorer holder op med at være aktive, øges hastigheden af ​​muskeltab, og de ældes hurtigere. I en undersøgelse, der sammenlignede helbredet afcyklisteri alderen 55-79 år til en gruppe sunde ikke-cyklisteraf samme alder, dencyklistervar sundere.Cyklingkan øge din levetid ved at reducere risikoen for kronisk sygdom.

Kan du stadig cykle i 50'erne?

For at få mest muligt ud af din cykling er det dog vigtigt at tage din alder i betragtning. Alle de tab, du har oplevet i 40'erne, forstørres i 50'erne. At sige, at hvis du kun kommer til at cykle i 50'erne, kan du stadig gøre fremskridt.

Hvad er den bedste starttid for en cyklist over 50 år?

'Et godt udgangspunkt for cyklister over 50 år er at kunne cykle i 30 minutter, derefter 45 minutter, 60 minutter og mere på en plan overflade. Nogle cyklister har det godt med 30 minutter]

Skal du være et halvt århundrede gammel for at cykle?

Der er absolut ingen grund til at tænke, at bare fordi du har ramt det halve århundrede, skal du pludselig overføre al sport og træning til historiebøgerne.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019