Vigtigste > Cykling > Cykelsmerter - pragmatiske løsninger

Cykelsmerter - pragmatiske løsninger

Hvordan håndterer du cykelsmerter?

Når du har kørt, skal du vane med at strække straks, hvilket kan hjælpelethedspænding ogreducere ømhed. Quadrene, hamstrings, glutes og nedre ryg skal være koncentrationsområder, da disse muskelgrupper ofte bliver strammere, jo længere du er på cyklen.22. aug 2018♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folk, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Sammen er vi de bedst kendte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening Selvfølgelig, Bob. - Jeg foreslår Brad, du kan se det, jeg er foran ham. - Ah, han har mig! ”Det er som om jeg træner --- Jeg ville sige, at jeg sandsynligvis har et godt udkast.

Ja, det har det, det er som at køre bag en sejlbåd. (humrer) - I dag taler vi om enkel og på den måde kan du lindre smerter i knæ, ryg og iskias. - Det er rigtigt, Bob. - Meget vigtigt for den korrekte position. - Det er rigtigt, mange mennesker spørger om at cykle med isjiasmerter i ryggen, så lad os give svarene. - Okay.

Og hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund til at abonnere. Vi har artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader dem hver dag. Du vil også gå til vores websted bobandbrad.com.Fordi vi altid giver noget væk, hvad giver vi væk nu? Vi ved det ikke. Gå og tjek det ud. De er gode, men de er vidunderlige gaver.

Nogle gange kan madrasser ligesom en SleepOvation-madras være noget lignende. Under alle omstændigheder kan du også gå til Bob og Brad på Facebook, den er fastgjort øverst på siden, du kan også se en kortere version af os på Twitter og Instagram. Bob, okay.

Skal vi fortsætte? - Ja. - Ja, vi kan stoppe med at træde i et stykke tid, så vi kan tale effektivt til vores publikum. Så det vigtigste ved rygproblemer, knæsmerter forbundet med cykling, er attitude.Hvor? At folde sædet op og ned er meget vigtigt, fremad og bagud er næste, og så er højden på dit styr helt afgørende for at fjerne belastningen fra ryggen - hvad vi har her er, at vi har to forskellige niveauer af cykling her. Vi har en elliptisk cykel, der fungerer meget godt, normalt vil folk, der ikke er seriøse cyklister, ikke kører mange kilometer, have en elliptisk cykel. Det er ikke altid sandt - det er mig - og det er en racercykel, der er bestemt sværere at indstille for at minimere stress i lænden, og jeg taler om det om et øjeblik, det bliver vi, så når du har en cykel samlet til dig, vil du at få det samlet korrekt ellers vil det blive kaldt en outsider. - Er det ikke sødt? Så lige nu-- - Og jeg siger dig - jeg er slet ikke ekspert på dette, men jeg ser det hele tiden, og jeg synes, det gør mig skør, især det sæde, der er for lavt. - Højre, højre.

Dette for lave sæde er det største problem. Bob, hvorfor går du ikke på din cykel, så taler vi - først og fremmest --- du vil have mig på din cykel til at vise, hvordan det er, når du --- ja, jeg vil bare nævne et par ting. Få din cykel i en træner, det er den bedste måde.

Åh, gå ikke længere. - Sæt forhjulet i et beslag, og målet er at få din cykel i niveau, så den aksel til aksel, jeg bliver teknisk her nu, men hvis ikke ved du det, hvis du kun har en, der ønsker en generel tilpasning, hvis du vil have det generelt, okay, vi har det her. Se på sædet, hvis du ser på Bobs sæde, kan du se, at det er lidt højere.Det er ikke niveau, og Bob klagede. Han siger: ja, det er ubehageligt. Han føler altid, at han bliver skubbet tilbage, og det er ubehageligt i den perineale eller prostata, og det kan føre til problemer i dette område, og det vil du ikke have. - Præcis. - Så dette sæde skal nivelleres, hvilket er hvad Det gør vi ikke, men det er bestemt et mål senere her --- Jeg sætter pris på det, Brad.

Jeg sætter pris på, at du foretog justeringerne her, så - Så gør alt klar, nu kommer du ind, Bob. Nu har vi indstillet det, så Bob kan pedalere. Bob har, jeg kalder dem stigbøjler, nogle kalder dem buret, når du ikke har clips eller klikløse pedaler, men vi rammer lejlighederne først.

Og det er ok for det, vi taler om. Nå, Bob, hvorfor træder du ikke bare for at sidde i. Så læg din bum i sadlen, så den lyder eller føles behagelig, det er der du normalt går hen? - Højre, højre - Okay.

I cykelverdenen kaldes dette en sadel. Når jeg siger sidde, siger de hvad sit er, ingen idé? - Højre, højre. - Lad os alligevel gå ned til 6:00-positionen på den pedal, du vil have det --- Jeg går faktisk lidt længere tilbage, ikke? - Ret. - Lad os gå. - Akslen, kan du løfte foden? - Ja. - Pedalaksen skal være på linje med dine falanger, lige der, de store, jeg går på fodkuglen. - Javisst. - Lige hvor tæerne forbinder, og du har disse led, dette er den rigtige position for foden på pedalen. 6:00 position, fod på gulvniveau, så nej, kan du bøje din dorsa, Bob? Ja, det ville være alt for lavt, og hvis ja, gå derop eller bøj plantarly, lad os få det rigtigt, og så ser vi på knæbøjningen.

Nu har jeg været i en ekspertundervisningskurs --- det er bag dig, Brad. - Jeg har lagt det der, så jeg ikke behøver at kigge - (Bob griner) Fysioterapeuter og en kinesiolog, og de er meget af cykler kørte, studerede dette grundigt h, de var de mest professionelle mennesker og kyndige mennesker i marken, og de sagde, at mellem ni og 14 grader knæbøjning er den rigtige højde. Hvis vi ser på Bob, ved jeg, at du ikke har et goniometer, men du kan klare dig uden ham.

Hvis jeg måler ham nu, har han 50 graders knæbøjning. - Wow. - Sædet er tydeligvis for lavt.

Dette knæ vil lægge en masse overdreven belastning over tid. Så hvorfor står du ikke bare op Bob. Denne cykel er smuk, fordi sædet er let at justere, jeg går op omkring en og en halv tomme, det fungerer fint for en artikel.

Normalt skal du komme ud af en skruenøgle og gøre det. Træd nu tilbage på pedalerne, Bob. Føler du en stor forskel? - Oh yeah. - Og vi må se, at du måske er for høj. - Det føles som om jeg næsten når slutningen. - Hvis du har lyst til det, når du ned for at røre ved pedalen, det er næsten helt sikkert for højt.

Hvorfor rejser du ikke igen klokken 06:00 Ja, jeg kan allerede se, at du er for høj.

Du når og ting går frem og tilbage, ja, og du er under ni grader. Lad os bare svigte dig lidt, så bruger jeg ikke mere tid på det, men det er ideen. OKAY.

Så du fik sædet rigtigt på den måde, du fik højden-- - Nu føles det - Det føles som om vi er temmelig tæt på - Og det føles fordi du kørte det for lavt er. - Ret. - Og du bemærkede en forskel. - Ja, ja. - Okay.

Dernæst går vi til positionen 3:00, det vil sige at 12:00 er her, nu er vi ved tre fødder, vi skal se om sædet skal være fremad eller bagud. Hvad der fungerer bedst er, at du bruger en lodret lodde bob, så jeg har faktisk en lod bob her. Vi hænger det på knæskallen eller knæskallen, kan du holde det, Bob? - Jo da. - Fortsæt, tak, perfekt.

Få det af vejen. Og du lader det falde til ro, og når vi ser på det, sidder du på det sted, hvor du har det godt? , ofte er jeg, jeg ville være sådan. Det er behageligt her. - Okay.

Så han sidder i sædet, og det skal vi se. Nu skal spidsen af ​​lodet være på linje med pedalaksen, som er omtrent her. Så hans sæde bliver sandsynligvis nødt til at bevæge sig en tomme fremad, når vi er igennem med denne artikel.

Jeg vil flytte sædet fremad og udjævne det, så vi kan få denne position rigtig. - Fremragende. - Nu er vi færdige med sædet.

Du har cockpittet klar. - Gotcha. - Det er det, vi kalder det, det er det, jeg kan lide at kalde det.

Og den næste er bagsiden. Hvordan skal vi holde stresset tilbage? En elliptisk maskine med denne type styr er sandsynligvis det bedste scenarie lige nu for at minimere rygspænding. Du har rygsmerter eller ischias, der holder dig oprejst, okay. - Ja, du vil ikke være sådan. - Præcis, nøjagtigt.

Godt. - Jeg ved ikke, hvordan ser jeg ud? Min krop? - Du ser vidunderlig ud, Bob. - Jeg mener, min kropsbevidsthed er - Å nej, jeg mente ikke at fortælle dig sandheden, men hvis din kone holder øje med dig, ved du det.

Så højden kan justeres lige her, du kan løsne det, og faktisk, hvis det blev højere, ville det tage mindre stress af ryggen, ja, virkelig blive så stor som muligt. - Jeg tror, ​​jeg er så høj som den bliver .- Det kan være, det er meget godt - og du har en dejlig, ja, for det kan også indstilles her, - Åh, det vil sige - - På halsen-- - Det var ikke klart for mig. - Du har to forskellige justeringer, højre.

Men du er også så høj som du kan. Det kan måske gå lidt højere. Hvis du er en seriøs cyklist, tænker du på hastighed og vil have mindre rygsmerter, de passer ikke. - Lige. - Fordi du er mere som et sejl, vil du fange vinden, det vil bremse dig , men det er du bliver nødt til at ofre for din ryg. - Ret, og min eneste bekymring er at bevare min rygsundhed y. - Sådan er jeg.

Jeg ved, at med min cykel her er jeg indstillet på racercyklen, det er meget mere stressende for min ryg. Hvis du ser nøje her, fik jeg en mekaniker til at foretage en ekstra halvanden kontrol højere end normalt bremser mig, men alligevel er det sådan, jeg arbejder med det. Og på et tidspunkt går jeg sandsynligvis endnu højere eller får en elliptisk maskine, det afhænger af, hvordan min ryg føles, når jeg træder ind i 80'erne og 90'erne. (Latter) Jeg er optimistisk nu! - Atta dreng, kammerat! Jeg kan lide det! - Gå så væk, Bob.

santa cruz kamæleon ramme

Gå væk, okay. Så Bobs cykel er sat op, og så skal jeg gennemgå en ting igen med hensyn til rygsmerter og generel komfort på en cykel. Hvis du har en landevejscykel, okay, jeg har aerobar på min, fordi jeg laver triatlon, og desuden kan jeg lide det.

Når du får det, bliver dine fingre følelsesløse, og du er på fald eller noget i hætten, eller du er her, og min højre hånd begynder normalt at blive følelsesløs. den mediale nerve, så jeg går ind i den position og holder den der. Det er lidt sværere på ryggen, men det fjerner følelsesløshed i mine hænder.

Jeg kører normalt på fladen sådan her, jeg føler mig meget bedre på ryggen. Sænker mig ned med vinden, men ryggen føles bedre, og i denne alder skal jeg i lang tid, jeg skal redde min ryg og arbejde den her op. Så, Bob, er der ikke flere spørgsmål til dig? - Nej, men jeg kan nu sige, at min plads skal flyttes fremad.

Fordi jeg er, for at få ryggen oprejst igen, er jeg lige ved hånden, så --- Ja, helt rigtigt - jeg er sådan, og du er lige nu, når du påpeger, det er virkelig ubehageligt! - Ja! Du vil ende med prostata problemer. Hvis du ikke - - Ja, jeg vil være her - synge sopran - Så alligevel, jeg tror, ​​vi har det hele dækket, Bob - Ja, meget godt. - Ting ser ret godt ud, så sæt din cykel ordentligt, kør ikke upassende og nyd vejret. (Ringetoner) Åh Bob, dette er --- Jeg er så glad for, at du er sådan, jeg justerer min cykel, jeg vil være i god position - Okay, vi må sige farvel nu - Okay, Adios! - På det kan du satse.

Hvordan forhindrer jeg, at lårene gør ondt, når jeg cykler?

Hvis du lider af mælkesamlingi løbet afen tur stopper ikke øvelsen med det samme. Sæt gearene ned oglethedslukket for intensitet. Dette vil hjælpebenskyl mælkesyren ud. Detsmerteskal gradvist forsvinde som diglethedaf.23. jul. 2018 nov.

Hvorfor gør det ondt, når jeg cykler?

Det er normalt for din røv at føle sig lidtømefter enride, fordi når du sidder på encykelsæde fordeles det meste af din vægt på to meget små knogler i bunden af ​​dit bækken. Det kan føre til ømhed, især hvis du har lang tidride, forklarer Maddy Ciccone, en SoulCycle-instruktør i Boston.

Går smerter på cykelsædet væk?

Når dugørfå dem, men det er bedst at tage en pause fra dincykelat give dem tid til at helbrede. Hvis du fanger dem tidligt, er de typiskgå vækefter et par dage fracykel, men dybere sår kan tage nogle uger, siger han.17. juli 2018 nov.

Hvad gør ondt efter at have cyklet?

Hvis din røv eller skridt ergør ondtduefterbare en kort tid afridningditcykel, problemet skyldes normalt: En forkert justeret sadel eller sadelpind. Dårligt eller forkert sadeldesign / pasform. En slidt sadel af lav kvalitet.

Gør cykling dine ben ømme?

Det er helt normalt; det er en del afcyklusaf muskelskader og muskelheling, der hjælper dig med at blive stærkere og forbedresditatletisk præstation. I betragtning af arten afcykelridning,cyklisterer særligt modtagelige forømhednår de begynder at tilføje gymtid til deres rutine.9. feb 2018

Gør cykling dine ben tyndere?

Ridningdin cykelgiver aerob træning uden påvirkning og bidrager til at forbrænde kropsfedt.Cyklingregelmæssigt kangør dine ben tyndere. For alle, der har en tendens til at samle sig fra træning, reducere modstand og være opmærksom påditteknikviljehjælper dig med at opnå vægttab uden at tilføje muskelmasse.

Hvorfor gør mine sideben ondt, når jeg cykler?

Forkert tilpasningditcykel kunne være hovedårsagen tilditsadel ubehag. Hvisditsadelerfor højt, for lavt, for langt frem, for langt tilbage, ikke niveau, eller hvis duernår for langt tilditstyr, kan du oplevesmertesom resultat.

Hvorfor føler min rumpe knust efter cykling?

Hvis din røv eller skridt ergør ondtduefterbare en kort tid at køre dincykel, skyldes problemet normalt: En sadel eller et sæde, der ikke er justeretstolpe. En slidt sadel af lav kvalitet. Du skal bare sidde på det forkerte sted på sadlen.

Går cykelsadel smerter væk?

Hvis du fanger dem tidligt, er de typiskgå vækefter et par dage fracykel, men dybere sår kan tage nogle uger, siger han. Se din læge, hvis du bemærker, at de vender ofte; vare mere end to uger eller hvis du harsmerteder dramatisk øges, feber og røde striber på stedet.17. juli 2018 nov.

Gør cykling din røv større?

Cyklingregelmæssigt kan hjælpe dig med at tabe sig og tone musklerne indditunderkroppen, hvilket hjælper dig med at omformedin bytteog ben. Selv omdin røvkan blive slankere eller se mere tonet ud,cyklingikke faktiskgør din røv størreeller mindre det ændrer simpelthen udseendet.

Hvorfor har jeg så meget smerte, når jeg kører på cykel?

Der er nogle specifikke problemer med underkroppen relateret til cykling. Pudendal Neuropati: Denne kroniske smerte i bækkenet sker, når man sidder i sadlen for længe. Regelmæssige hvilepauser og fritid fra cykling kan være nødvendigt for at mindske risikoen.

Hvad forårsager smerter i underkroppen og knæet hos cyklister?

En af de mest almindelige grundlæggende årsager til smerter i underkroppen og knæet hos cyklister er faktisk en lille muskel på ydersiden af ​​hoften kaldet posterior gluteus medius.

Er det sikkert at cykle med nakkesmerter?

Heldigvis er den menneskelige krop ekstremt alsidig og med en vis overvejelse for position gennem korrekt cykelstørrelse og opsætning, bør cykling være en behagelig og smertefri oplevelse. Lad os ikke glemme, at cykling er en af ​​de mest 'kropsvenlige' former for fysisk træning.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Boxing Day handler USA - hvordan man håndterer

Er der Boxing Day salg i Amerika? Boxing Day-salg er ikke en fremtrædende tradition i USA, selvom mange detailhandlere ofte begynder at sælge efter jul den dag.

Rest øl - praktiske beslutninger

Hvad kan du gøre med rester af øl? Her er vores foretrukne måder at bruge restøl på: blandede drikkevarer. Giv din øl et nyt liv, og det for at lave en ny drink. Fondue. Øl dåse kylling.Braised kød.Braised greener. Battered fisk. Dampet skaldyr. Saltet kød.

Ashwagandha bruger - varige løsninger

Er det sikkert at tage ashwagandha dagligt? Er det sikkert at tage ashwagandha dagligt? Den daglige terapeutiske anvendelse af Withania somnifera betragtes generelt som sikker i doser, der ligger mellem 250 mg og 500 mg. Sikkerheden ved ashwagandha ved disse doser er blevet fastlagt med humane studier.14 авг. 2020 г.

Anti oppustethed - hvordan man løser det

Hvad lindrer oppustethed hurtigt? Følgende hurtige tip kan hjælpe folk med hurtigt at slippe af med en oppustet mave: Gå en tur. Prøv yogastillinger. Brug pebermyntekapsler. Prøv gasaflastningskapsler. Prøv mavemassage. Brug æteriske olier. Tag et varmt bad, blød og slapp af.

Cykeltyv fanget - hvordan man håndterer

Bliver cykeltyve fanget? Redbridge så cykeltyveri falde med 30% og Hounslow med 27,21%. Bydelen, hvor det er mindst sandsynligt, at du identificerer en cykeltyv og inddriver din stjålne cykel, er Bexley, med lidt over 0,65% chance for, at tyven bliver identificeret.

Sådan installeres et dropper-indlæg - hvordan man løser det

Kan du installere en dråbestolpe på en hvilken som helst cykel? Dropper sadelpinde, eller populært benævnt dropper posts, er en af ​​de bedste opgraderinger, du kan foretage på enhver mountainbike. Den fantastiske on-the-fly justering, du kan foretage i højden på dit sæde, får dig til at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor du ikke købte en dropper-post for mange år siden.