Vigtigste > Cykling > Cykelfotografering - hvordan man adresserer

Cykelfotografering - hvordan man adresserer

Hvordan tager man billeder, mens man cykler?

Du kantage billederaf encyklinggruppe op foran, helst på en stille vej ellercyklingsti hvor du ikke truer dig selv eller dem i fare vedtagerdetFoto. Du kantageen selfiemensridning, enten fra side-on eller forfra. Hvis du holder kameraet / telefonen i en høj vinkel, fanges enhvercyklisterbag dig også.(Spin gear) - Det mest populære Instagram-indlæg for en GMBN-fan bliver sandsynligvis Bike Vault-skuddet, ikke? Sådan placerer du din cykel i Bike Vault, og du får det bedst mulige skud, uanset hvad du skyder den med. (Pærehakker) (lilletrommelruller) (lavt brøl) Så først og fremmest har du brug for en god klar baggrund. Du vil ikke have en distraherende baggrund, læn cyklen mod en flot skur i træpanel, og den kan se cool ud.

Men generelt vil du bare fjerne baggrunden helt fra skuddet. For det andet vil du have dine pedaler klokken tre, så de er pæne og jævne og flade. Dejligt og flot.

Få dine dæklogoer på linje. Og så skal du selvfølgelig trække din cykel op. Vi har set folk træde på deres cykler og støtte en hjelm, og du kan lide: 'Det er ikke særlig godt for din hjelm. 'Din hjelm er et beskyttende hjælpemiddel til dit hoved, så prøv at holde det sådan.' Det er bedst at bare bruge en pind.Så hvad jeg hellere bruger er en lille plexiglaspind. Ligesom et magisk fotograferings-trick, for på billedet er disse næppe synlige, og de er meget lette at klone Vis dig, jeg bruger ikke dette i dag. Jeg understøttede faktisk kun min cykel med en pind, som jeg fandt ved siden af ​​vejen, jeg kan simpelthen få fat i diskrotoren her.

Og da det er lidt blæsende, tog jeg bare et par af de små småsten, og jeg klæbede dem lige under rattet som patroner, men på denne side af cyklen, og jeg tager billeder fra den side, med det Du kan kan ikke se det, men det stopper bare med at rulle hvor som helst. Fantastisk top tip. Og så fortæller jeg dig bare om nogle kameraindstillinger, og hvordan du får de bedste resultater fra dit kamera.

Lad os først tale om GoPro. Selvfølgelig kan du få et rigtig godt skud med min cykel her med GoPro, og du får meget af landskabet. Men hvis du kommer for tæt på cyklen til at forsøge at få nogle detaljer, vil cyklen blive forvrænget på grund af objektivets brede vinkel, og det ser lidt underligt ud.Det kan være sjovt at få nogle skæve resultater, men virkelig får du aldrig det bedste Bike Vault-skud med GoPro. Så lad os komme til telefonen bredt, du kan altid beskære. Og jeg ville faktisk gå temmelig dybt, fordi du prøver at få noget af forgrunden i skuddet her.

cyklist røv

Hvis du er for høj, klarer cyklen sig ikke godt mod himlen. Og når du ser på skærmen nu, ser du bare et eksempel på, hvordan dette kan se ud ved kun at bruge en telefon, og det er et uredigeret billede direkte fra kameraet, men hvis du er heldig nok, har du en DSLR eller har kompakt kamera kan du få nogle virkelig fantastiske resultater her. Lad os først se på det kompakte kamera.

Så de fleste kompakte kameraer, som du f.eks. Ville have med på ferie, har et anstændigt zoomobjektiv med dig. For at få det bedste resultat skal du zoome ind, men sørg for at dit kamera ikke er en digital zoom. Det er faktisk en faktisk optisk zoom for at få linsen til at bevæge sig, du gør dette, du zoomer ind og du går tilbage for at indramme cyklen pænt, og det komprimerer den baggrund, så cyklen virkelig hopper ud af siden.Så jeg har ikke zoom på mit lille kompakte kamera, men det gør det. Jeg har en 50 millimeter linse. Så det samme vil jeg tage et skridt tilbage, så cyklen fylder billedets ramme, og jeg skyder det på f2, som er det laveste tal, som min linse vil gå til for virkelig at understrege det.

Cyklen er bøjet og forsvinder simpelthen fra siden. Så jeg har en bevægelig skærm på bagsiden af ​​min kompakte her, så jeg bare kan vippe den og se ned. Men jeg satte kameraet pænt og lavt ned.

Jeg får bare et par slørede sten i forgrunden, så det hjælper bare med at indramme billedet. Ah, der er mynte. (Lightbulb honks) Se nu på skærmen.

Dette er et billede, jeg lige har taget med mit lille Fuji-kamera. Men igen, hvis du har en DSLR, kan du få nogle alternative resultater til det. Jeg har en 24-70 zoom her.

Og jeg vil kun sætte skuddet på skærmen klokken 24 og skuddet på 70 bare så du kan se forskellen, så det gør opmærksom på din cykel. Og dette er virkelig det bedste cykelfoto, du kan tage. Forhåbentlig har denne Instagram-funktion været ret praktisk for dig.

Det hjælper dig med at få nogle virkelig fantastiske skud. Det sidste punkt, du skal gøre, er at redigere dine fotos. Forlad altid med tanken om, at mindre er mere.

specialiserede mountainbike anmeldelser

Det er virkelig let at sætte for mange effekter på det og bare ødelægge skuddet. Måske bringe skyggerne op, hvis du har brug for det, eller bare tilføj lidt livskraft, men prøv at holde det så naturligt som muligt. For nogle flere rigtig gode artikler, hvis du vil vide mere om min pro-cykel, mega her, skal du klikke her i nederste højre hjørne, og hvis du gerne vil redigere din egen artikel, der ligner denne Instagram-artikel, skal du klikke her over.

Selvfølgelig, som altid, klik på kloden for at abonnere her i midten. Der er helt nyt indhold som dette hver dag. Og hvis du kan lide artiklen, så giv os selvfølgelig tommelfingre.

Er cykling i 30 minutter om dagen?

Er en 2 timers cykeltur god?

Cyklingøger din udholdenhed på og af cyklen

Træner på cyklen i det mindste30 minutter om dagenvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kan cykle længere eller på mere intense forlystelser.

Hvad det tager nu i 24 timer midt om vinteren, stillede du dig selv dette nøjagtige spørgsmål under 24-timers-artiklen, jeg lavede med Mark, så jeg tænkte, at den bedste måde at besvare alle disse spørgsmål er gennem dette For at vise dig nu, at udfordring er at skrive i 24 timer, timers total terræn, så vi havde brug for en cykel, der var behagelig i meget, meget lang tid, vi satte os også målet om nogensinde at køre 500 kilometer, så det skulle gøres nu, heldigvis hurtig BMC var glad for at støtte artiklen nu, jeg kørte på en grå cykel i artiklen, og denne er blå, men som jeg sagde før, er dette BMC Road-maskinen, det er en udholdenhedscykel, der er så meget mere fokuseret på vores Endeavour er tunet som en times lang cykel, som vi var nødt til at sætte rigtig brede dæk på for komfort, og heldigvis gør denne ramme netop det. Og det har også en masse overholdelse indbygget i rammen. Mine var en e-racermaskine nul-en, forresten komplet med SRAM Red Badge sko og også hvordan man får Envys til en af ​​de bedste funktioner i Ro. kombineret maskine er evnen til at øge stakken med de to forskellige headset-hætter, nu er det en rigtig lille ting, men det giver flere ryttere mulighed for at montere den samme cykel uden at have meget plads under stammen.

En anden virkelig sej funktion ved Robemachine er integrationen af ​​alle kabler, fordi det ser helt vildt ud nu, da den tidligere version også var integreret, og det var sandsynligvis en af ​​de første, hvis ikke de første, nu alt i alt var det den perfekte cykel til udfordring Men i modsætning til filmen fra 1903 kunne jeg desværre ikke bruge cyklen som en undskyldning, nu er det en del af den udfordring, som jeg er særlig bekymret for, natkørsel er den eneste natkørsel, som jeg er vedone igennem i midten om sommeren Ride Frankrig, hvor vi kun red omkring seks timer natten igennem, nu kørte vi fjorten timer gennem natten UK midt om vinteren, som du kan forestille dig, at jeg var ret tøvende, så vi var nødt til at finde lamper, der var gode i al slags vejr forholdene er pålidelige efter at have kørt i 14 timer om natten uden at dø på os, og det var også let at bruge noget lignende, så jeg bruger den forreste am-cykel, det er nu StradaMach 10 fra eksponeringen. Den kommer ud på kun 230 gram og leverer 1500 lumen på den lyseste indstilling, hvilket er helt sindssyg, så jeg brugte den kun på Midway-indstillingen, som var officielt lys nok, og for at være ærlig havde jeg den i 16 timer og gjorde ikke ' Jeg skal ikke engang oplade det, så dette var helt perfekt nu, mange forskellige tilstande, men jeg følte, at flashtilstanden advarede vejbrugerne, og det holdt os sikkert og overlevede let timerne så helt perfekte, nu noget jeg aldrig har brugt før, den udfordring er en øverste rørlomme, denne er fra tåspidsen, det er den store tankpose, og det blev utroligt nyttigt, da jeg havde brug for at oplade min WOH-hovedenhed. Mywahoo hovedenheden varer kun omkring 16 timer, ikke 24 timer, og vi bruger den også til navigation, så vi brugte baggrundsbelysningen, der så ud til at tømme batteriet lidt hurtigere, men det var også virkelig praktisk at sætte snacks i det, da jeg fandt det meget lettere at få snacks ud af den øverste rørlomme end fra min baglomme, så jeg var så knyttet til min sjæl, at det var en utrolig velkommen tilføjelse til min cykel, som vi også havde en sadeltaske på vores Topekanow-cykler, der havde alt det væsentlige for Havde flade dækreparationssæt, så rørgasbeholderplaster kunne reparere noget lignende, og da vi skiltes fra vores supportpersonale, kunne vi ordne en poncho uden for meget af et problem, som du kan se efter artiklen, vi var heldige at have et supportpersonale med os, der tillod os at tage nogle ekstra skift med os uden ekstra lagerplads på vores em cykel, så jeg startede på cyklen med vinter bib shorts fra et forår, jeg startede med et termisk underlag, jeg startede med en termisk langærmet top og I wo re en kappe med en sovsbånd og en hjelm over og selvfølgelig solbriller i varevognen med besætningen. Jeg havde to ekstra vintertoppe også en dunjakke Jeg bragte også to par handsker, så jeg havde neoprenhandsker fra en kilde, men jeg også havde deres vinterfodhandsker Jeg havde to par sko, så et tyndt par og et vinterpar, nu har jeg to par sokker og to par sko, det blev helt gennemblødt omkring klokken 12 og da vi stoppede og omkring en kl. for at skifte og for at være ærlig døde jeg absolut af frysende fødder, så jeg var nødt til at skifte sokker og sko, men mark sagde, at jeg ikke skulle skifte min Bib Tightscuz. Jeg har det fint, men de var også helt bløde våde, men jeg tror, ​​at jo bedre, på isen for det meste forlod mig, handskerne var gode, fordi mine fingre og hænder blev rigtig kolde, så det var absolut nødvendigt at holde et par af disse pæne og tørre handsker, og det fik mig igennem Diæt er en stor del af enhver form for langdistancekørsel Jo længere du kører, jo mere stoler du på ægte mad i modsætning til sportsspecifikke kostvaner som geler eller sportsbarer. Dette er fordi du kører med en lavere intensitet y, du kan fordøje maden lettere, og du har længere tid til at spise den, men vi har lagt nogle nyheder i vores flasker, så politiet vil komme, selvom vi ikke har spist banan nu, har jeg aldrig prøvet denne kombination, men for at være ærlig var det helt ideelt, vi gik igennem natten, og det blev rigtig koldt og vådt.

Vi håbede virkelig på noget varm mad, så heldigvis var besætningen nødt til at hente nogle fish and chips, hvilket var helt fantastisk, men? vi spiste det så hurtigt, at vi begge havde lidt fordøjelsesbesvær, det var lidt af en skoledrengfejl, og kl. 3 tilslutter vi McDonald's, nu vil hver ernæringsekspert derude få hovedet i deres hænder, når de tænker på at vi går til mcdonalds kl. 3, men for at være ærlig var det rart, det var noget andet, det var lidt varm mad med en kaffe, og det fik os igennem natten, vi gik på nogle geler med Quit sports nutrition? For at give os det ekstra boost af energi, før vi gik gennem daggry efter daggry, opdagede vi en dejlig lokal butik, hvor jeg bare bagte et Planner-skudglas og et par croissanter, og det var fantastisk, fordi jeg virkelig fik en hård Har været igennem tiden , så ja, jeg takker mine heldige stjerner for en dejlig varm pande, et haglgevær, og det fik os igennem til slutningen, du kan lide denne artikel, giv det store tommelfingre, og hvis du vil se udfordringen for dig selv, skal du klikke på linket under

Hvordan tager man en selfie på en cykel?

Totimerpå en flad vej vil forbrænde færre kalorier end en to-times kørselder går lige op. Hvis du har mere masse til at trække op ad en bakke, forbrænder du flere kalorier. For eksempel en to-timebjergcykeltur, som normalt inkluderer alvorlige bakker, forbrænder 1.196 kalorier for en 155 pund person.07.05.2019

Reducerer cykling mave?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men detviljetage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet maveomfang, aerob øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021

billige cykelsko

Er 1 times cykling om dagen god?

Cyklingentimetildagfor vægttab er en glimrende måde at øge vægttabet på. Et individ på 180 pundcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Også selvomcykling30 minutter adagkonsekvent i et år kan forbrænde over 100.000 kalorier og resultere i næsten 30 pund vægttab.25. jul. Feb 2020

Er cykling 2 timer om dagen for meget?

I de fleste tilfælde,cyklingto gange adager ikkefor meget.Mangeatleter træner to gange adagog der er ingen grund tilcyklisterat være anderledes. De vigtige faktorer er det samlede volumen og intensitet kombineret med fitness til enhver tid. Imangesager,cyklingto gange adagkan være meget gavnligt.18. nov. Okt 2018

Hvordan sætter du et stativ på en cykel?

Sæt det bare på toppen af ​​dit bageste taskeholder. Bungee-snore er sandsynligvis de bedste, men du kan bruge kompressionsbånd eller hvad du end prøvede at surre det til det øverste rør med. Orienterstativsåledes at drejehovedet er helt foran på stativet med fødderne, der stikker bagfra.

Hvilke dele af kroppen tone cykler?

Det retter sig mod dine quads, glutes, hamstrings og kalve. For at gøre dine ben endnu stærkere, skal du prøve vægtløftningsøvelser, såsom squats, benpress og lunges, et par gange om ugen for yderligere at forbedre dincyklingydeevne.21. jan. Feb 2020

Er cykling lige så god som at gå?

Cyklinger mere effektiv end, så du vil sandsynligvis arbejde hårdere afhurtigt og sandsynligvis udøve dit hjerte, lunger og store muskler mere. På den anden side,cyklinger sandsynligvis mindre hårdt på dine hofter, knæ og ankler end.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.