Vigtigste > Cykling > Cykeltilbud - hvordan man løser det

Cykeltilbud - hvordan man løser det

Hvad siger man om at cykle?

10 FantastiskCykeltilbudfor at inspirere dig
 • ”Livet er somkører på cykel.
 • “Det bliver aldrig lettere, du går bare hurtigere”
 • ”At gå ned er en del afcyklingda gråd er en del af kærlighed ”...
 • 'TILcykelturrundt om i verden begynder med et enkelt pedalslag ”Så lad os losokay, så det første, jeg virkelig vil tale om, er ordet cykel, for i skolen lærte du som en engelsk elev sandsynligvis at cykle.

Nu kan du sige cykel, men nu er det virkelig et gammeldags ord, du måske har sagt i Downton Abbey, hvis du kender dette tv-show. Så de fleste siger cykel. Jeg kan godt lide at cykle her i Tyskland, fordi der er så mange cykelstier.

Det er en del af vejen, der er specielt delt til cykler, OK, så her er en meget uformel sætning. Når du hører nogen på din cykel sige, men normalt forkortes dit navn til 'yer', så folk siger 'på din cykel', og det betyder for eksempel at afvise en anmodning. Når Dylan siger, 'Hej Rob, kan jeg få hundrede dollars udlån'? på din cykel! ”Det betyder nej.Gå væk! Den næste sætning er 'tilbage på din cykel', så den bogstavelige betydning er, når du cykler, og du falder, siger du 'rolig', du rejser dig, og du kommer tilbage på din cykel, men den figurative betydning er, når du har et problem eller noget dårligt sker, og du skal stoppe. OKAY. Du stopper, men så går du tilbage til det.

Du kommer tilbage på din cykel. Den næste sætning er 'det er som at cykle' og bruges til at beskrive noget, som du aldrig glemmer. Måske gjorde du det som barn, du har ikke gjort det i lang tid, men hej 'det er som at cykle' - det glemmer du f.eks. Aldrig.

er mandelmel sundt

Hvad er et godt eksempel på dette? Hej, jeg er hjemme nu, og jeg tænkte på et eksempel, da jeg var barn, da jeg lærte at bygge papirfly og nu bygger jeg ikke papirfly meget ofte, men hvis du beder mig om at lave et papir flyvemaskine, jeg kan gøre det, og jeg behøver ikke at slå det op, hvordan man gør det, jeg kan huske, at jeg sagde, at det at bygge et papirflyvemaskine er 'som at cykle', når man først har lært, hvordan man gør det, glemmer man aldrig , du ser? Okay, den næste sætning er, baglæns for at træde i pedal) At sætte cyklen i bevægelse, og verbet er 'pedalere'. Så at træde tilbage betyder at træde baglæns for at gå baglæns. Og den figurative betydning er, når du træffer en beslutning, og så ændrer du fuldstændig mening og derefter 'bevæger dig tilbage', så et godt eksempel på dette er Theresa May, tidligt i sin tid som premierminister og sagde, at jeg ikke vil have parlamentsvalg , men så rodede hun senere tilbage og sagde, at du ved, hvad vi skal have ved parlamentsvalget.Jeg er sikker på, at hun fortryder denne beslutning. Jeg er sikker på, at hun fortryder at træde tilbage. Den næste sætning, der henviser til cyklen, er 'Den er stor nok til at cykle', og vi bruger denne til at tale om insekter, men normalt edderkopper.

Hvis du ser en særlig stor edderkop, kan du sige, whoo-ha, 'Det er stort nok til at cykle.' Tror du ikke, at jeg virkelig har brug for at forklare dette? Okay, en anden cykelrelateret sætning er 'gratis hjulring', selvom frihjul betyder, at du kører dig ned ad bakke, og din cykel går hurtigt nok til, at du kan tage dine fødder fra pedalerne og frihjulet, det er den bogstavelige betydning. Men den figurative betydning er at gør noget ude af kontrol uden vejledning eller instruktion, for eksempel i en engelsk lektion, kan din lærer lade dig have en gratis løbende diskussion, hvilket betyder, at læreren ikke leder din diskussion, læreren vil ikke stille dig spørgsmål, læreren vandt ikke give dig vejledning, læreren lader dig bare have en gratis diskussion, du kan tale om alt, som de vil have dig

Hvad siger du til en cykelrytter?

 1. ”Når mine ben gør ondt, jegsige: 'Hold kæft! Gør hvad jegfortælledig at gøre! '”-
 2. ”At gå ned er en del afcyklingsom gråd er en del af kærlighed. ” -
 3. ”Du er enridevæk fra godt humør. ” -
 4. ”En af de vigtigste dage i mit liv var, da jeg lærte detridetilcykel. ' -
 5. 'Hvis du bremser, vinder du ikke.' -
19. jan Feb 2020Når vi går ud på vores cykler og kører på den åbne vej, bliver vi en del af trafikken, så det er vigtigt, at vi lærer at interagere med trafikken på en forudsigelig og konsekvent måde. Ja og håndsignaler er et af de værktøjer, vi har til at være behagelige at bruge for at være en dygtig vejchauffør, men rolig, fordi vi er her for at hjælpe dig med at lære og øve, lige men før vi gør det, synes jeg det er tid til en undersøgelse på gcn-appen Tror du, at alle landevejscyklister skal bruge håndsignaler? ved, hvad jeg vil stemme, det vil gå over det i gcn-appen åh, du gør det aldrig, hvis vi fortsætter med jagten, uanset om du kører alene eller med en gruppe, skal du være i stand til at kommunikere ordentligt med andre trafikanter, jeg mener, hvis en bil skulle dreje uden at indikere, at du havde noget at sige, hvis du ikke kørte, ville du måske ikke være bekendt med udtrykket spejlsignalmanøvre, der dikterer rækkefølgen, som en chauffør skal udføre på, af Selvfølgelig ville chauffører på den åbne vej kontrollere deres spejle, og de fleste cykler har ikke spejle. Hvis ikke, kan du erstatte dette med en skulder check den enkleste signalering for en sving, du skal tænke på denne rute inden krydset, det afhænger også af, hvilken type vej du er på, eller hvor tung trafikken er, når det er travlt dag og der er meget trafik, så vil du dræbe alt, hvad disse trafikanter ved nøjagtigt, hvad du laver inden krydset, hvis det er ret langt, så kan du lade det være nær dette kryds, se først over skulderen og kør lige frem til være sikker gå på, at det er klart, så signal med din arm helt udstrakt, så du.

Jeg vil se over skulderen en gang til for at sikre mig, at ingen overhaler dig, drej ind i midten af ​​banen og fortsæt med at signalere noget andet, der er værd at tænke over, uden for vejens position, når du kommer til krydset Hvis du vil være i en dejlig fremtrædende position midt i banen, dette giver dig en dejlig rute til næste sted. Det er også værd at tænke på, inden du forlader krydset for at se dig omkring bare for at sikre, at intet overhaler dig, og intet vil overraske dig og det samme gælder for rundkørsler, sørg for at du er i den rigtige bane og kig hen over din skulder for at signalere den udgang, du vil have rigtigt. jeg kører fra den retning, tjek på min skulder, jeg kører helt klart nicenext, vi skal vise dig hvad du skal gøre hvis du skal køre langsommere, kan der være en forhindring foran dig, eller du skal reducere din hastighed, så det langsomme signal kan være nyttigt, du skal bare strække armen til siden og bevæge den op og ned, sænk hankyou Ser ud somdu er ved at tage afsted, det er en fugl, er der en plan, der stopper, og det er helt afgørende at fortælle alle, at du holder op, især når det kommer til at ride i en gruppe eller sammen med en ven. Der er to måder at gøre dette på , kan du lægge din arm op som denne, eller du kan lægge din hånd bag for at lægge dig ned. Nu fungerer det bedst, når du kører i en stor gruppe, på den måde kan alle se, hvad du laver, og når du kører med en ven eller især når nogen er på din cykel, kan du bruge håndsignalet bag ryggen, det er det helt perfekte hånd signaliserer uanset skam, jeg har ingen venner at signalere til, men du kender dig og mig begge, men hvad der virkelig er vigtigt er, at gruppen ved, at du signalerer, eller hvad du laver, inden du starter Det sidste, du vil have, er for alle at få på bagsiden har du ikke brug for det nu, du spekulerer måske på, hvad hvis du har brug for et nødstop, og du har brug for begge handyeah alt hvad du skal gøre er dit Brug af stemme, jeg mener, det er absolut acceptabelt, sørg for, at det er pænt og højt og pænt og tydeligt godt arbejde tak, hvis du løber i en gruppe med andre cyklister, er det godt c Bliv vant til at påpege ting som huller eller forhindringer på vejen.

Alt du skal gøre er at række ud og pege en finger eller en hånd på hullet, hele gruppen ved præcis, hvor det er, hvis du ikke har tid til at påpege det, er alt hvad du skal gøre, at bruge din stemme, så du kan sige huller til venstre eller hindring til højre, så alle ved nøjagtigt, hvor det er, så de kan undgå det. Sund fornuft, tænk, hvis du er føreren bag det, hvordan vil det påvirke dem, og hvad vil du gerne vide, hvordan du får der? Ja, du behøver muligvis ikke råbe alt, hvad jeg mener, når alt kommer til alt, vi er i det walisiske landskab, vil vi ikke skræmme alle får i syne? vi får nogle gange får på vejene, du skal påpege over for dem, at vi skal være okay på denne vej, at overhale parkerede biler eller gå ud på vejen for at undgå en forhindring er påkrævet på de fleste rejser for at signalere, hvad der kommer bag dig skal bevæge armen bagud til korset, du vil pege din højre arm mod venstre og din venstre arm mod højre pege dig over din skulder og give stor opmærksomhed til andre trafikanter, du ikke vil have. manøvre er især vigtigt nu, når du kører i en gruppe. Nu er pointen at sende signalet gennem hele gruppen, så alle ved nøjagtigt, hvad der sker. Så hvis du ser føreren foran dig, skal du kopiere dette signal, så det går hele vejen igennem gruppen, og alle ved, hvor de skal hen, og det holder det også pænt og sikkert rigtig godt signal hej mand, hvor vi går rigtigt lad os med andre køretøjer på gaden kommunikere, hvis du venter bag os, lad os sige tak, en simpel tommelfingeropdatering går langt, jeg gætte, hvorfor er det, at det starter med, fordi det er slutningen på denne artikel.

Jeg håber, at du nød denne artikel, og at du finder nogle af disse teknikker nyttige og kan bruge dem på gaden, især denne, vi går rigtigt, åh virkelig ja, du ville aldrig have tænkt hvad med dette skjulte signal hvad er sker, hvad er det, det er klatret, selvfølgelig ikke med børnene, jeg synes ikke det er meget nyttigt på gaden .️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️,

Hvad er de positive virkninger af cykling?

De sundhedsmæssige fordele ved regelmæssig cykling inkluderer:
 • øget kardiovaskulær kondition.
 • øget muskelstyrke og fleksibilitet.
 • forbedret ledmobilitet.
 • er faldetstressniveauer.
 • forbedret kropsholdning og koordination.
 • styrkede knogler.
 • nedsat kropsfedtniveau.
 • forebyggelse eller behandling af sygdomme.

Cykling er en meget simpel træningsform i modsætning til andre komplicerede aktiviteter. Cykling holder kroppen aktiv og sund. Det har både mentale og fysiske fordele.

citi cykel anmeldelse

Et andet plus er, at cykling ikke kræver nogen form for brændstof og er helt miljøvenlig. Det er også velegnet til alle aldersgrupper, da det let kan varieres i intensitet. Cykling har mange fordele.

Lad mig fortælle dig. 1. Cykling hjælper regelmæssigt med at forbedre blodgennemstrømningen til hjernen.

Sund blodcirkulation betyder, at alle de nødvendige næringsstoffer når vores hjerne og hjælper den med at fungere ordentligt. En undersøgelse fra 2013 viste, at cykling øgede blodgennemstrømningen til cyklister i hjernen med op til 28%. Undersøgelsen sagde også, at den øgede blodgennemstrømning efter cykling fortsatte efter træning. Cykling er en træning med lav intensitet.

Pedaling hjælper med at opbygge muskler i knæ, lår, hofter, lår og kalve. 3. En undersøgelse fra University of Georgia viste, at en person, der er inaktiv og fit, kan føre til søvnbesvær.

Daglig cykling sikrer, at kroppen er træt, og at du sover godt. 4. Cykling øger din puls og tillader blod at pumpe rundt i din krop.

Dette er en meget god måde at beskytte kroppen mod alvorlige sygdomme som hjertesygdomme. Cykling er meget nyttigt. Forskere fra University of Glasgow studerede mere end 2.60.000 mennesker i fem år.

De undersøgte dem, der kom på arbejde på cykel, og dem, der ikke brugte en cykel. De fandt ud af, at cykling til arbejde kan halvere din risiko for at udvikle hjertesygdomme. Så cykling er bedre.

En undersøgelse foretaget af University of North Carolina viste, at folk, der cykler i 30 minutter fem dage om ugen, havde ca. halvdelen så mange sygedage som andre.

Er 12 miles på en cykel god?

Når det kommer til at ride dincykel, hastighed og varighed betyder mere end afstand. Men hvis du prøver at beslutte, hvor længe encyklingkursus for at kortlægge, arbejde op til ridning 10 til12 milesved en strækning er engodtsted at starte.28. maj 2019

Hvis du vil tabe dig, er alt hvad du skal gøre, at forbrænde flere kalorier og indtage dem regelmæssigt, og du kan gøre det enten ved at ændre din diæt og træne mere, og hvis du træner lidt, er spørgsmålet, hvilken sport der er bedst er at forbrænde disse overdrevne kalorier. Vi har allerede sammenlignet forskellen mellem svømning og løb med et groft eksperiment og ville nu se på forskellene mellem cykling og løb, så vi kan sætte tingene lidt op som vi går til fysiologilaboratoriet her i holdbadet og vi vil involvere videnskab i dag. Vi valgte at cykle og løbe, fordi begge er aktiviteter på land, så vi kan blive mere videnskabelige med vores beregninger, men også fordi de begge er meget anvendte til at hjælpe dig med at tabe sig, ja og før Ved at sammenligne kalorietællingen selv troede vi, at det var værd at tjekke vo De fordele og ulemper ved hver sportsgren.

hvad man skal købe til hele fødevarer

Løb er derfor vægtbærende, det hjælper med knogleskørhed ved at stresse knogler og led på den anden side, det lægger mindre stress på vores led og forårsager derfor mindre risiko for skade. Løb kræver minimalt udstyr og kan gøres næsten hvor som helst, men cykling kræver en cykel og lidt mere kit Selvom de fleste fitnesscentre har indendørs spincykler, så der er også nogle alternativer, kan begge sportsgrene være omgængelige, selvom cykling sandsynligvis er lidt mere, da det kan gøres med en lidt lavere intensitet, kan du naturligvis fra sidste punkt Cykle længere, fordi det er mindre stressende. Vi besluttede at bruge kalorier som et mål på vores krop, fordi de fleste mennesker kender denne enhed, og det er en nem måde at måle energi på, som vi faktisk er.

Du vil henvise til kilokalorier, hvilket er indikationen på tusind kalorier, da dette er det nummer, du får på ethvert madmærke, men også på dine fitness-trackere, ja nu meget let at tabe sig, du er nødt til at du brænder alt tiden mere kalorier gennem din træning og daglige aktiviteter, så tag ind gennem mad og drikke hele dagen. Med det i tankerne, lad os se på, hvordan vi kan måle vores kalorieudgifter, nu er der flere muligheder, men nogle er mere nøjagtige end andre, nu kan du bruge en simpel kalorieberegner og i dette tilfælde lægge din vægt i din alder og derefter estimere intensiteten som du har arbejdet med, men du får et meget groft tal fra det, fordi kalorieberegneren skal finde ud af, hvor stærk du er, give dig en indikation af, hvor mange kalorier du forbrænder. Vi hviler fra det, ville være en fitness tracker eller et sportsur, der kontinuerligt kan måle din puls under alle aktiviteter, så den kender intensiteten, du har trænet, og derefter kombinere dette med de personlige data, der allerede er gemt der, for at give dig en at være i stand til at give et mere realistisk skøn over din mængde kalorier. Vi blev brændt i denne aktivitet, så i dag går vi et skridt videre for at måle vores kulinariske output med de mest nøjagtige måleteknikker, så vi går til laboratoriet for at se præcis hvad det betyder.

Jeg lytter ikke igen tak, fordi du brugte dit laboratorium og din tid i dag, vi vil se på forbrændte kalorier versus cykling med løb, og jeg ville vide, hvordan vi kan gøre det, og hvordan vi faktisk kan måle det nøjagtigt her okay Så i dag har vi skal måle iltforbruget, der så ofte omtales som vo2 og folk her vo2 max, men dette vil være submaximalt. Det er også den mængde ilt, du bruger op ved en given træningsintensitet, og baseret på det kan du med et par antagelser træne kalorieudgifter, og det varierer naturligvis afhængigt af de intentioner, du arbejder med, og vi har så meget tid i dag så Hvis vi skulle vælge to typer niveauer for at finde ud af, hvad den bedste vejleder er, tror jeg, hvad du vil gøre i dag, fordi du naturligvis vil se niveauerne af mennesker kunne opretholdes, så vi kunne se på niveau 2 se, smuk aerob træning og derefter sandsynligvis niveau 4 og en tærskelbaseret træning, der kunne være zoner, som folk virkelig ville holde igennem i deres specifikke tidsperioder, og du gør, når vi tager vo2-aflæsninger, ser du en stor forskel i iltforbrug fra overgangen fra gå til at løbe okay, også for hvert ord, jeg vil have en hastighedsændring, okay, jeg er spændt på at se, hvilke resultater jeg og Heather fik ved at måle vores forbrændte kalorier under løb og derefter cykle. lyng har trukket det korteste træk og vil arbejde hårdere tættere på tærsklen i zone 4, men jeg vil holde mig til en aerob kapacitet i min zone for at øge intensiteten.

hvor lang er Tour de France

De fleste mennesker antager, at løb forbrænder flere kalorier end at cykle, så vi bliver glade for at se, om dette er sandt, og hvis forskellen mellem cykling og løb er komplet, er det tid for Jonathan at lave matematik og gøre cardio Pooh for vores respektive bestræbelser på at beregne korrekt n vi har lige fået vejret tilbage Jonathan Jeg vil først se på tallene Først og fremmest, hvordan kommer mine kalorier ud, når jeg cykler i forhold til at løbe Når vi ser på det i en time, Når vi løber efter en time, det handler om 900 91 kalorier i timen, og så er Viking 868 okay, så det er en forskel på omkring 124, og så havde sætningstallet lille Sotracer lidt højere, så årsagerne til at det var lidt større er indlysende, så det bruger mere Junior, så med hensyn til det faktiske energiforbrug forventer du, at det bliver højere, så det er 1156 fra løb og 994 fra at køre cykling, så forskellen kommer lidt mere ud ved 212. Jeg tror det er sikkert at sige, at vi begge troede, løb ville være på forefro nt af vores lille eksperiment her, som det gjorde, i betragtning af sportens hvede-væddemål og det faktum, at det var tættere på at cykle en træning i hele kroppen, er at den har denne fordel, men cykling kan selvfølgelig gøres meget længere hvis du har meget tid på din side, er det måske bedre at bruge cykling til at forbrænde flere kalorier, men personligt synes jeg, at løb er den nemmeste måde for mig at tabe sig, dels fordi det undertrykker min appetit, dels fordi når jeg får noget som dette Jeg drikker kaffe og kage temmelig ofte, hvilket nu slet ikke er dårligt, hvis du har en af ​​disse sportsgrene, og du måske er tilbøjelig til at tabe lidt i vægt, så lad os det vide, og skriv i kommentarerne, så vi ' Jeg elsker at høre om det. Forhåbentlig har du haft glæde af vores artikel Find kloden overalt på skærmen og find alle de andre artikler, vi har lavet, og hvis du vil se en artikel, som vi lavede, mister vi kalorier, tusinder af dem, frygter vi denne artikel her, og hvis du vil se en sammenligning mellem svømning og løb, når det kommer til kalorieindtag, kan du finde det nedenfor

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Hvad hedder en cykelelsker?

cyklist. navneord. nogen, der kører encykel.

Er cykling godt for din røv?

Cyklingarbejderditben ogglutes, især når du klatrer, men det varer ikke længe nok eller giver tilstrækkelig modstand til at opbygge store muskler. Samlet set kardioaktivitet såsomcyklingvil værebedreved forbrænding af fedt omkringditglute muskler, end det vil være at lavedin røvstørre.

Hvad er en god afstand at cykle for en nybegynder?

TILnybegyndercyklist skal sigte modcyklus8 km / t (12 km / t), som opnår enafstandpå 12 km hver timegennemsnit. Detafstandrejste vil blive påvirket af jordoverfladen, vejret og typen afcykelBrugt.

Gør cykling din mave flad?

Cykling kanhjælpe dig med at opnåditfitness mål. Det brænderdin mavefedt og digkanfå enfladere mave. Hvis du kørercyklusdagligt 1 time i et moderat tempo eller 15 mph, der forbrænder 465 kalorier. Sålaveen ugentlig tidsplan og hold dig til den.

Kan jeg komme i form på at cykle?

Cyklinger en førsteklasses cardio træning. Du forbrænder cirka 400 kalorier i timen. Plus det styrker din underkrop, inklusive dine ben, hofter og glutes. indendørs, digkan gøredin træning på en stationærcykelellerkøbeen stand kaldet en indendørs træner til din udendørscykel.26. nov. Feb 2020

Hvilket er det bedste tilbud på en cykeltur?

1. 'En cykeltur rundt om i verden begynder med et enkelt pedalslag.' - Scott Stoll 2. 'En cykeltur er et fly fra sorg.' - James E. Starrs 3. ”En krystalklar Colorado-himmel åbner sig over os, en blå så dyb, at det bliver svimmel.

Hvad er den bedste ting at sige om cykling?

”[Pendling på cykel er] en absolut vigtig del af min dag. Det er mind-clearing, forfriskende. Jeg får gå ud og træde gennem landskabet i de tidlige morgentimer og se livet komme tilbage og forynge hver dag, når solen kommer ud. ” ”Cykling er muligvis den største og mest behagelige form for transport nogensinde opfundet.

Hvorfor kan folk lide at cykle?

At køre på cykel er en god barndomsaktivitet for mange af os. Hvis du har holdt op med at cykle gennem årene, gør du sandsynligvis det for at undslippe hverdagens bekymringer, forblive i form eller begge dele. Under pandemien sprang mange mennesker på cykelvognen som en sjov, social distancerende aktivitet.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.