Vigtigste > Cykling > Cykling nyttiggørelsesdrik - handlingsorienterede løsninger

Cykling nyttiggørelsesdrik - handlingsorienterede løsninger

Hvad er den bedste restitutionsdrik efter cykling?

TilStolpe-Ride eller race:

For et proteindrikkeder går den ekstra mil, prøv Floyds fra Leadville CBDGenopretningProtein. Det er helt naturligt uden tilsætningsstoffer eller fyldstoffer, med lavt sukkerindhold og leverer et sundt hit på 27 gram protein plus 8,5 gram forgrenede aminosyrer (BCAA'er) for at hjælpe med at reparere dine muskler.
3. okt 2018Velkommen til Ask GCN Anything. I denne uge svarer vi på dine spørgsmål - Velkommen, så vores første spørgsmål er fra Ronan Murphy, de siger, at han 'læste om ritualer efter kørsel' relateret til fjernelse af mælkesyre i fem minutter, stræk benene mod væggen, brug kompressionsstrømper eller gå ud på sofacyklen derhjemme. '- Nå, jeg synes, at ritualerne efter turen er alt sammen godt og godt, Ronan, men jeg ville ikke nødvendigvis gå til dem, der er mine valgte.

Jeg ville forsøge at få noget at spise, tage et bad, måske rense min cykel, gøre de større gøremål først. Hvad med dig, Emma? - Ja, jeg må sige, jeg kan godt lide at rengøre min cykel, når jeg stadig er dækket af vejskidt, når det er en snavset tur. Men videnskabeligt, hvis du vil komme dig hurtigere, er prioriteten rehydrering, tankning og hvile.

Men jeg ville have et brusebad derinde et eller andet sted, sandsynligvis inden jeg tankede. Så jeg har en tendens til at komme hjem, skylle cyklen, tage et bad selv, mens jeg enten drikker vand eller blander rehydrering, så spiser og hviler - køligt, så du har en smuk fast rutine så - ja, ja, og ud af cykelsættet og ud? Brusebad er en temmelig høj prioritet. Men ja, så du bad om kompressionsstrømper og bøjede dine ben mod væggen.Jeg tror, ​​at kompressionsstrømper og løft af dine ben kan hjælpe med at øge blodgennemstrømningen. Det har faktisk ikke meget at gøre med mælkesyre eller lactat, det er resultatet af meget intens anstrengelse, dette lactat forsvinder naturligt fra din krop inden for en time, så blid træning som motion hjælper. B.

Varm op, men ofte er du kommet hjem fra dit drev inden da. Når du kommer tilbage, er laktatet væk, og de ømme muskler, du føler den næste dag, har faktisk intet at gøre med laktat. Forsinkede ømme muskler er forårsaget af mikrotraumer i muskelen, der fører til betændelse.

Og lactat har virkelig, har de vist, intet at gøre med det. Så det er tilfældigt, at den samme type træning eller race producerer ømme muskler og laktat, så de to er ikke beslægtede. Det bedste du kan gøre for at lindre ømme muskler Nå, der er ikke meget, men varme og kolde temperaturændringer, massage.Men hovedsageligt rehydrere, tanke op og hvile. - Og ømme muskler er forløberen for til sidst at blive hurtigere, hvis du gør alt opsvinget rigtigt. - Nemlig. - Og ernæring er en fantastisk måde at forbedre dit helbredelse på.

Det er. Ja. - Vi har bag os en artikel, der nu vil spille for dig om, hvordan du forbedrer din bedring efter tur gennem ernæring. - Recovery er uden tvivl den vigtigste del af træningen.

Du kan træne så hårdt som du vil, men hvis du ikke kommer dig ordentligt, bliver du ikke bedre. Faktisk kunne du blive endnu værre. Ja, selvfølgelig kommer ikke opsving uden træning dig heller ikke langt.Men nøglen er at finde en balance mellem de to, jo hurtigere du kommer dig, jo sværere kan du træne. Og så i det mindste i teorien, jo bedre bliver cyklisten. - Dernæst har vi et spørgsmål fra Brayden Whatcott, der siger: 'Hej GCN jeg er en langrend mountainbike racer. 'Mit spørgsmål er, hvilken slags træning på din kanal ville være bedst for mig, da GMBN ikke har en?' Jeg vil ikke have nogen, bare lad GMBN-folk vide det, og de vil se, hvad de kan gøre.

Emma har allerede nomineret mig til dette svar, Brayden, så jeg er bange for, at det måske er lidt mindre videnskabeligt, pænere end det forrige - Nej, men han ved, hvad han taler om, når det kommer til mountainbiking, og jeg aner ikke så stop Tom. (griner) - Langrend ligner cyklocross nu mere og mere på mange måder, fordi banerne bliver kortere, løbet er lidt kortere end for 5 eller 10 år siden. Og det handler om de gentagne, eksplosive bestræbelser.

Og vi har nogle cyklocrossartikler, så jeg tager dig direkte til Si's artikel om fire cyklocross-træningsprogrammer. - Fire træningsenheder følger snart, der gør dig bedre og hurtigere på din crosscykel. De første tre er alle designet til off-road brug, åh ja.

De er dog temmelig intense, så sørg for at varme op godt, inden du starter nogen af ​​intervallerne. (Rockmusik) Den tredje session er en anden, der får os til at blive bedre og arbejde på en vigtig cyklocross-færdighed, hvem er vi sjov, dette er ikke bare en cyklocross-færdighed, det er en livsfærdighed. Under alle omstændigheder vil du finde en dejlig, let sektion eller grusvej, der på ingen måde er teknisk opvarmning, stoppe helt, trække vejret dybt og forberede dig på interval et - Nu kommer det næste spørgsmål fra Darren Horrocks, og jeg tror det er op til mig, tror du - Ja, jeg synes jeg skulle læse dette op, Emma.

Det siger, 'Hvordan føltes det at deltage i GCN' efter at have slået Si og Matt i KOM Challenge? '- Nå, jeg skal være ærlig, jeg gjorde ikke rigtig KOM-udfordringen, styrt den. Jeg var professionel atlet sidste år, og det var mit job, og de inviterede mig til løbet, og jeg ville virkelig vinde det. Så jeg så ikke rigtig S mig og Matt i løbet, fordi jeg startede foran og forsøgte at blive før løbet.

Og jeg tror, ​​de havde en lidt anden grund til at være der, at de dybest set producerede en rigtig informativ og inspirerende artikel om løbet, og jeg lod bare min sjæl dingle foran. Jeg ville ikke have lavet en god artikel. Så ja, det var meget anderledes sidste år, fordi jeg trænede på fuld tid, og det gjorde hun ikke, så når du siger, at du startede forfra, så du ikke har set hende, så føler du dybest set, at det er et biprodukt at knuse Si og Matt? Du ved, du vidste ikke engang, at de var der, fordi du smadrede dem så dårligt - Ja, jeg tror ikke jeg så dem i løbet, selvom jeg på et tidspunkt kom tilbage i neutral position, fordi jeg kom til Måtte stop med at tisse.

Og så var jeg nødt til at gå rundt i peloton igen. Men jeg så hende ikke, jeg havde travlt. Men igen var jeg meget racistisk på det ansigt, og du skal huske, ja, det var fokus for mit fald.

pivot switchblade anmeldelse

Og det var meget for dem, ved du, de måtte tale med dig, mens de skulle op på det store bjerg. Det er meget anderledes. Og de har været på mærkelige cykler, mærkelige styr. - De var på lette motorcykler, de havde alle fordele, og du bemærkede ikke engang, at de var med i løbet - Jeg var på min cykel, det hjælper - Fordi de var så langt bagud - Alligevel, ja - Endnu et år, vi Jeg giver dem lidt træning næste gang, så får vi se, hvordan det går. - Lad os bare sige, at de er fremragende kolleger, så jeg er meget taknemmelig for, at de tålte mig, selvom jeg ramte Taiwan KOM hele tiden. (Tom griner) - Em taler også om det hele tiden, tak for spørgsmålet, Darren.

Dernæst er Mark Evasion, der først spørger: 'Hvorfor forsvandt Ask GCN?' Svaret, Mark, er, at det ikke er helt væk. Vi har en Ask GCN Tech-artikel om GCN Tech, og vi er tilbage på Ask GCN, så spørgsmålene forbliver. Han sagde også: 'Jeg bevæger mig til varmere klimaer' efter fire måneder gennem en hård vinter. 'Skal jeg trække mig tilbage til det varmere vejr' eller bare gå efter det? 'Hvad mener du, Emma? - Nå, det tager lidt tid at tilpasse sig temperaturændringer, så nylige undersøgelser har vist, at det tager cirka 10 dage at tilpasse sig varme, gå fra et tempereret klima til et varmt eller gå fra meget koldt til bare tempereret.

Så giv dig selv lidt tid, forvent ikke at føle dig godt de første ti dage, og giv din krop tid til at tilpasse sig. De justeringer, du forventer, er, at når du træner ved høje temperaturer, får du øget blodvolumen og svedhastighed, og dette hjælper dig naturligvis med at køle ned, at du rent faktisk kan foretage en meget effektiv varmejustering på meget kort tid ved at have 10 til 20 til 30 minutter i saunaen hver dag, eller hvis du ikke har en sauna eller adgang til en sauna, skal du sidde i et varmt bad, et dampende badeværelse, det er ret ubehageligt, men det er meget effektivt, så jeg ved det vi trænede sådan med landsholdet. B Før OL i Beijing havde vi disse forfærdelige varmetræningskamre.

Det var dybest set et telt med en varmelegeme og en luftfugter og masser af turbotrænere, og vi sad alle sammen og drev i omkring en og en halv time. Ja, måske var det kun en time, men det føltes som for evigt, og det var så svedigt. Så vi målte, hvor meget vand vi tidligere havde drukket og målte vores vægt og vand, og på den måde kunne du beregne din svedhastighed, og du kunne faktisk se, at det havde været over to uger, du kunne se svedhastigheden gå op, hvilket er en tilpasning til varmen.

Det måtte jeg, mine cykelsko blev ødelagt. De lugtede så modbydeligt bagefter, men det fungerede, så du kunne prøve det. Sæt din turbotræner på badeværelset, kør et varmt bad. - Tænd for opvarmningen - Sved den af ​​i ti dage.

Eller du skal ikke gøre det hele dagen hver dag; kun 10 til 20 minutter om dagen er nok. - Jeg er ikke sikker på, at Si nævnte dette i denne artikel, så det er god information, men Si bag os har en artikel om, hvordan man gør det o træne til varme og fugtige forhold, mange af os på den nordlige halvkugle har at gøre med virkelig varme temperaturer og muligvis fugtighed. De giver nogle hårde kørselsforhold, så her er nogle tip til, hvordan man håndterer dem (let, energisk technomusik) Lad os starte med tøjet, ikke? Det er din første anløbshavn, selv før du selv forlader.

Så du vil have en let trikot, bestemt med fuld lynlås, og parre den derefter med shorts, der har virkelig minimale stropper derinde. Dette betyder, at du i kombination kan få meget luft i cirkulation, selv ved lavere hastigheder. - Okay Emma, ​​dette er en til dig.

Det er fra Clinton McDermott, der spørger. Har Emma nogensinde pakket en cykel? 'Hvis ja, hvor?' - Heldigvis, ellers ville vi komme over det. Jeg havde mit første forsøg på at pakke en cykel sidste år, faktisk i oktober lige efter Taiwan KOM Taiwan i otte dage og kørte videre til den sydlige ende af øen med mit løb tilbage med en kæmpe sadeltaske med tre personer, jeg gjorde næppe vidste.

Det var fantastisk. Taiwan er smuk, folket er venligt, vejene er fantastiske, masser af bjerge, god mad. Jeg nød det virkelig.

Og mig? Jeg synes, det er virkelig en oplevelse. Jeg vil helt sikkert pakke min cykel igen. Det var rigtig godt, meget minimalistisk bagage, ikke meget at bekymre sig om, på en eller anden måde ikke rigtig træning, men nyder den friske luft, jeg kunne godt lide det kulturer, ja - Hvor mange kilometer tilbagelagte du om dagen på din cykeltur? - Nå, jeg blev skældt ud på den anden dag for at stille spørgsmålet: 'Hvor langt skal vi gå?' Jeg planlagde ikke ruten og den person, der planlagde ruten, da jeg sagde: 'Hvor langt skal vi, jeg skal træne. 'Han sagde,' Emma, ​​vi tæller smil, ikke miles. ' Og det fortalte mig, så jeg holdt kun kæft og fortsatte med at cykle, men det var det, jeg nød mest, var at jeg i slutningen af ​​ugen holdt op med at tænke på træning, bare om at komme et sted på min cykel, og det var virkelig slapper af.

Og efter mange års træning, der faktisk var ret godt for mig, tror jeg - Så du måler din cykelpakke i smil? - Smilende, ja. - Vilde. Kan virkelig sige, at jeg aldrig har gjort cykelpakning før, men at vide, at dit spørgsmål ikke var rettet mod mig - Du skal prøve, det er fantastisk - Ja, jeg håber, jeg prøver en dag kan (griner).

Næste gang har vi Vikpanos Tzio, jeg håber jeg sagde dit navn korrekt, hvem spørger: 'Favorit træningssted?' Igen, okay, jeg tager det. For at være ærlig har jeg været heldig nok til at besøge mange virkelig seje steder at cykle på, især på GCN. Og nogle særligt varme steder, så vi tog til Abu Dhabi, hvilket var fantastisk, så forskelligt fra alt, hvad jeg har kørt på min cykel her i Europa.

Vi kørte i Amerika, Mallorca, er det en cyklist? Paradise, Alta Badia i Dolomitterne, så vores lokationspartner, nogle betagende veje, klatrer og nedstigninger der. Men jeg tror nu, at mit foretrukne træningssted sandsynligvis næsten er hjemsted for mig, og det er bare 'fordi disse' er de veje, jeg plejede at køre som barn, der bare bringer minder tilbage, og jeg nyder virkelig at køre der. Så dette er Peak District i Derbyshire, der har nogle meget stejle bakker - Smukt sted, ja - Hvad med dig Emma? - Jeg har mange steder, jeg kan lide at træne på.

Jeg tror to virkelig skiller sig ud, så jeg har boet i Schweiz i et par år nu og mine små baggader der, mine hemmelige klatrer, jeg elsker dem virkelig. (Griner) Og jeg havde også en god tid på at træne i Perth, hvor jeg har familie, og jeg elsker Perth, fordi gruppetursscenen er fantastisk, og jeg elsker virkelig at vide, at der er en hård gruppetur derude, som jeg kan deltage i. Så du behøver ikke bekymre dig om at lave intervaller den dag, for alt hvad du skal gøre er at komme ud af sengen til tiden, finde dit cykeludstyr, rulle ud klokken seks om morgenen.

Og det er hård træning uden den mentale indsats, så jeg elsker virkelig også at træne i Perth. - Det er sejt, ja. Og jeg tror, ​​at dit synspunkt på gruppeture er perfekt, for hvis du kan finde en god gruppetur, gør det det, sparer dig al den tænkning, der følger med træning - ja, og det er sjovt.

Træning med andre mennesker er ofte meget sjovere end at træne alene, fordi min virksomhed er virkelig kedelig, så andre forbedrer det altid, og så er der nogen at tage en kop kaffe med bagefter - ja, det er bestemt ikke sandt, men vi vil gerne kender også dit yndlingssted, hvor du kan træne, så fortæl os i kommentarerne, og lad os vide, om der er et sted, vi skal se på som en GCN. - Ja, gør det. - Okay, jeg tror, ​​vi nærmer os en af ​​vores sidste spørgsmål.

Dette er fra Ivailo Dobrev. “Hej gutter, fortsæt først med de store shows! Tak. 'For cyklister som mig er de en bibel.' Tak igen.

bmx træning

For det andet har jeg et spørgsmål, som jeg ikke kan finde nogen information om på Internettet. Hvor ofte skal vi ændre designet? afstand eller tid? '- Det er et stort spørgsmål. Det er lidt som at spørge, hvor lang et stykke snor er ved at dreje på fronten, det afhænger meget af turen, hvor mange mennesker der er.

Jeg vil altid sige måle det til tiden, fordi det er hvad, dit niveau af tid og kræfter er det relevante spørgsmål. Og det afhænger af, hvilken tidsforsøg du laver parvis, så kortere anstrengelser er normalt gode, hvis du vil gå så hurtigt som muligt. Når det kommer til at komme sammen med resten af ​​gruppen, vil jeg sige, hvis du laver en stor gruppetur, så bliv 5 eller 10 eller endda 20 minutter foran, fordi gruppeture normalt har to rækker chauffører, når dette er tilfælde tilladt i det land, du bor i, og du chatter med personen ved siden af ​​dig, og efter dine 10 minutter skræller du af fronten og går tilbage og fortsætter med at chatte.

Hvis du bliver ved med at ændre, vil det ødelægge samtalen. - Ja, og jeg tror Ivailo, du sagde, at du lige var begyndt, men jeg tror, ​​at hvis du har cyklet i et par måneder eller et par måneder, når du personligt begynder at lide, vil du have et ret godt indtryk um lidt foran eller når dine venner begynder at bremse. Så hvis du først indstiller et tidsstempel, så du ved, hvordan Emma sagde til et par af jer, er det sandsynligvis kortere udtryk som et, to, måske tre minutter, men når du bemærker, at, siger, efter to minutter bliver nogen ellers langsommere , skriv ham bare lidt, lad ham vide, at du kan komme igennem, og sørg for at holde tempoet op.

Fordi det øjeblik du begynder at miste momentum, bliver det virkelig svært - Præcis, du kan fortsætte med at føle, og jeg tror, ​​hvad jeg fandt, mens jeg kørte med forskellige grupper og forskellige træningsture, er at næsten alle grupper har en anden regel. Så du kan lave din egen regel, ride på hest med dine venner og gøre det i 13 minutter og tre sekunder, hvis du vil. Du ved, det er op til dig, men du kan meget basere det på dine følelser.

Jeg tror starte med tiden og derefter arbejde på følelsen. Nå Emma, ​​det var vores sidste spørgsmål i dag, men vi har brug for dine spørgsmål, så lad os vide det i kommentarerne, eller hvis du virkelig vil indsende det på en eller anden form for sociale medier, kan det hashtag, du bruger, være #torqueback. Stavemåden er lidt sjov, og den er på skærmen lige nu Send os et brev, men det er ikke så almindeligt - Det ville være rigtig cool, spørg GCN i mailen - Alligevel, ja, hvis du gør det, vil du måske tjekke en få af vores andre artikler, for eksempel gjorde jeg en om, hvordan man bruger Matt til at forbedre din selvtillid på nedkørsler, noget der ligger meget på mit hjerte, jeg har selv haft et problem med det. - Dette er en meget vigtig artikel og en meget god artikel.

Du bør bestemt tjekke det ud. Hvis du vil vide, hvornår en GCN-artikel bliver live, skal du klikke på vores logo nu på skærmen for at abonnere. Og tryk på meddelelsesklokken for at vide om hver eneste artikel, der frigives.

Og hvis du vil besøge vores butik, er der nu også et link på skærmen.

Hvordan kan jeg komme hurtigere efter cykling?

Sådan gendannes eftertilCyklingRace
 1. Køle af før punktum.Efterdit løb slutter, skal du tage fem minutter at fortsætte med at dreje langsomt.
 2. Bliv ved med at bevæge dig, når du er væk fra dincykel.
 3. Fortsæt hydrering.
 4. Strøm dingenopretningmed protein.
 5. Prøv komprimeringssokker.
 6. Få en massage.
 7. Nulstil med masser af hvile.
9. feb 2021

Recovery er lige så vigtigt som træning, hvis du ikke regenererer ordentligt, vil du ikke være i stand til at genopbygge dine muskler, og du bliver ikke stærkere og fitere Ja, så i denne artikel vil vi give dig nogle tip og tricks for at hjælpe dig med at komme dig og være mere effektiv at lave, så du kan få det i din tidsplan, men i denne note laver vi en gcn-undersøgelse om gcnapp hvad synes du er den bedste gendannelsesteknik, lad os vide i gtm-appen hvad din stemme er kompis, det er sandsynligvis søvn. Jeg ville sove hele dagen, hvis jeg kunne, du 'om et øjeblik vil jeg sove her okay, lad os komme til artiklen, lad os starte med en af ​​de vigtigste Søvn søvn er utrolig vigtig, men den er forsømt på grund af livets travle tidsplan er det ikke kun vigtigt. Hvis vi ønsker at give os tid til at komme sig fysisk, er det også nøglen til vores generelle helbred og vores m. trivsel Vi er nødt til at give vores kroppe tid til at reparere og genopbygge, bare Giv mig et sekund. Der er et par gadgets, der hjælper dig med at holde øje med din søvn. Vi på gcnuse whoops at vi kan, når det kommer til at få nok søvn, giver os også en anelse om, hvorfor vi muligvis ikke når vores PBS, hvilken der kunne være resultatet af utilstrækkelig genopretning. Så sørg for at få nok søvn, gå måske i seng lidt tidligere eller tag en lur på eftermiddagen, som de fleste atleter er fortrolige med, og find det meget effektivt at holde sig ajour.

Det kan være så kort som 10 minutter, og det lyder ikke meget, men det gør virkelig en forskel, især hvis du ikke er i stand til at komme ind i den blok i løbet af nattesøvnen, hvor vi taler om lur og en selv Har god ernæring Ja , det er et stort problem, men den rigtige diæt hjælper virkelig din regenerering og sikrer, at vi kan genopfylde disse kulhydratforretninger, men også få den rigtige mængde protein, der hjælper med at genopbygge de muskelfibre, der er blevet beskadiget under træning, så hvad du vil prøve er at komme ud af træningen og få en genopretningsdrink. Det gør det virkelig effektivt, så noget som et pulver, på den måde får du den rigtige mængde protein og mængden af ​​kulhydrater, selvom du bruger ægte mad, men det er ret svært at få 30 gram protein lige efter at have tygge, bare stop efter den første time nej, det kan tage cirka 24 til 72 timer afhængigt af hvor hårdt du har været. Så sørg for at dryppe alt protein igennem dagen.

Når du træner ret hårdt, bliver dine muskler temmelig ømme, og en fantastisk måde at forbedre din bedring på er at arbejde på nogle strækninger og forbedre din mobilitet Godt som Hank, jeg mener, han er fantastisk til det, og hvis du kan være som Hank, er det virkelig en glimrende idé, fordi strækning ikke kun hjælper med at lindre stive og ømme muskler, det hjælper også med at forhindre skader og mindre problemer. Du kan komme på tværs af minutter om dagen, hvorfor laver du ikke nogle mobilitetsøvelser, tro mig, dette hjælper virkelig i det lange løb og hvis du vil bære kompressionstøj, skal du tage det, fordi det virkelig kan hjælpe dig med at komme dig igen, men husk at bære tøj for brug, der har et tryk på ikke mere end 20 mm Hg, vil være effektiv nu en fast favorit af mig er noget, der kaldes aktiv genopretning. Nu er dette fantastisk til at øge blodgennemstrømningen til musklerne, især hvis du vågner om morgenen og føler dig lidt øm eller lidt træt af træning eller løb en dag før du gør tindo er en slags let træning, mens du kommer dig nu. Dette kan være enhver let træningssport, men jeg vil sige, at wimmi ngi er fantastisk, fordi det skaber strækning og rotation, men også noget hydrostatisk tryk, som i det væsentlige er en kompression af lemmerne.

Et andet top tip fra de professionelle, der laver omkring 20 eller 30 minutters yoga Gå ud af døren og gå super let, ja, ikke engang i den store ring, så når du har et par timer til at gå rundt på cyklen For at spare, måske stoppe endda for en café og bare nyde at være udenfor og cykle uden at lægge for meget pres på pedalerne, men hvis du ikke vil cykle, gå måske en tur eller gå hunden gå for børnene alt det er let træning, får frisk luft og får noget blod i musklerne, nogle gange er mental restitution vigtigere end fysisk restitution, når du har gjort meget på din cykel, og du har lyst til det. Du skal tage en pause og prøv en anden sport og når du kommer tilbage til at cykle, vil du føle dig meget friskere end resultatet, og jeg tror, ​​du får det endnu mere at nysen. Jeg vil have lidt ro og lidt zen nu, men hvis du nød denne artikel, så giv den store tommelfingre og fortæl os i kommentarfeltet, hvis vi savnede noget hank, hvad ville du synes, hvordan er det går du, jeg vil bare fortsætte med at arbejde på min yoga, hvis du kunne lide artiklen, hvad giver en stor tommelfinger op oh hvad stadig 20 minutter hej connor ja om det faktum, at jeg rødmer lidt åh niceoh

Skal jeg drikke en protein shake efter en cykeltur?

Efteren hårdride, skal du genopbygge dine glykogenlagre og genopbygge muskler. En undersøgelse udført i 2014 viste, at indtagelse afproteinpost træning stimulerer musklerproteinsyntese og hæmmerproteinsammenbrud.

Hvad er den bedste drink til cykling?

Anbefaledekulhydrat energidrikkevarer
 • High5 energidrikke. High5 energidrikke.
 • SIS Go elektrolyt energidrikke.
 • Torq 2: 1 Maltodextrin: Fruktoseenergidrikke.
 • Præcisionshydreringselektrolytdrikke.
 • Skratch Labs Sport Hydration Mix.
 • Torq-hydreringdrikke.
 • High5 Zero tabletter.
 • Nuun Sport hydreringstabletter.
20. sep 2020

Først på vores liste er grød eller havregryn. Jeg vil ikke have perfekte sukkerspidser til den lange køretur eller andre anstrengende aktiviteter, og de behøver heller ikke være kedelige, jeg kunne krydre nogle rosiner og frugt med lidt brunt sukker og vores egen Simon Richardson gav sin perfekte opskrift for omkring et år siden gav fisk er en absolut superfood for os cyklister, indeholder ikke kun protein af høj kvalitet til genopbygning af vores muskler eller til trukning, men indeholder også essentielle fedtsyrer og lad ikke navnet afskrækker dig, de er gode fedtstoffer, som din krop har brug for, og derudover får du et stort hit med vitamin B og selen, hvis du nogensinde finder dig i morgenmadsrestauranten til et team af professionelle cyklister, en opdagelse af at det sammen med deres havregryn, der sandsynligvis er lavet af, der skal indtages der eller en anden form for æg, er en god en en god kilde til protein at starte din dag med, og du kan endda tilføje nogle ekstra sunde ingredienser som tomater og endnu bedre Tinkoff -Saksoner. Hannah Graham viste os, hvordan vi laver den perfekte omelet, og du kan tjekke denne artikel ved at klikke på beskrivelsen nedenfor. Det faktum, at cykling går hånd i hånd med Inkoffee, er måske ikke tilfældigt, når alt koffein er en af ​​de få afprøvede og ægte modmedicin, og det er rigeligt i overflod af kaffe, bare vær lidt forsigtig, selvom nogle af de gode drinks, du kan købe på moderne caféer i dag, indeholder flere kalorier til et helt måltid, så hold dig til mindre, stærkere kaffe, hvis du ikke 't Ønsker hårdere og bedre ydeevne Nitrogenoxid er blevet et buzzword i sportsverdenen, så snart det ser ud til, at præstationsfremmende undersøgelser har vist, at det kan øge din udholdenhed og forbedre din blodgennemstrømning, hvor det er muligt, få det godt, når du er i USA dig kan finde det inbeat, når du slikker dit UK. Du kan finde det i Beattroopstrouble.

Du skal spise et ton af disse, hvis du vil have en præstationsfordel i forhold til fiskekvaliteten er nødder og se, at de også er en stor kilde til protein og essentielle fedtstoffer. Gode eksempler inkluderer mandler valnødder græskarfrø og pistacienødder, men prøv en underkogt rå version af produktet. Selv mandelsmør eller jordnøddesmør kan være nyttigt for dig, hvis du får for mange organiske tilsætningsstoffer, men brug dem sparsomt, når du bruger dem som snacks, da de indeholder meget kalorier og måske ikke er for alles smag, men vi kender det Mange World Tour hold har en stor forsyning af det på deres hold smør malm og spises på det rigtige tidspunkt efter løb.

Ris er en fantastisk måde at tilskynde til regenerering, gemme nogle hold og bruge det under et løb kombineret med fisk eller en slags æg, det er det perfekte måltid efter træning, enhver af dine greener er noget, mange af os vil huske, som vores forældre fortalte os som børn desværre har de rigtige grøntsager indeholder så mange vitaminer og næringsstoffer, som vi har brug for, og grøntsager, de er også en god kilde til kulhydrater i modsætning til sukkerholdige frugter, det er også meget svært at spise for mange grøntsager, til sidst en sidst men ikke mindst en af vores yndlings underbite mad, flapjack, de er nemme at spise under kørslen, bare glip i lommen og smag godt til at starte og give nøjagtigt det brændstof, du har brug for til din rejse, og der er masser af masser af brændstofopskrifter derude, men hvorfor ikke starte med en af ​​dine helt egne lakserigdom?

Hvor lang tid tager det for benene at komme sig efter cykling?

For dem,genopretningdage kan involvere 1-3 timer påcyklen. Det hererkaldes 'aktivgenopretning'Lav intensitet giverdetmusklertilchance for forsigtigtgendanneuden at sove.5. feb 2018

Er det OK at cykle med ømme ben?

Det afhænger virkelig af et par ting. Først hvis det er noget let til moderatmuskelsårhedder vil forsvinde efter opvarmning og strækning ud, så er dubøde. Du behøver ikke være helt fri forømhedinden du træner igen. Også hvis det er fællesømhedså er du nødt til at adressere det smertefulde område.4. jan. 2010 r.

Er et varmt bad godt efter cykling?

-Aktivt opsving kan være somgodtsom nedsænkning i koldt vand til træningsgenopretning. -Passiv opsving er ikke en effektiv måde at komme sig på. -Varme bade efterhård træning kan nedsætte restitutionstiden. Hvis du vil prøve nedsænkning i koldt eller koldt vandeftermotion, overdriv det ikke.

Har du brug for cykeldage i hviledage?

Når inden for løbet sæsonen, forårsager intensiteten og rejsen meget mere træthed, så deville have brug fortilhviledag. 'For amatører, når nogen siger detvil haveat træne så godt de kankanogkanride syvdageom ugen råder jeg dem altid til at tage tohviledageen uge.12. feb 2020

Er valle god efter cykling?

Valleprotein er derfor en måde at optimere ernæring tilstolpe-dyrke motiongenopretning. Det tilbyder protein af høj kvalitet, der er let tilgængelig og kan være nøglen til at øge effektiviteten af ​​ekstreme atleter.15. aug 2019

Skal du tage protein før eller efter cykling?

Selvomdu gørhar til hensigt attageden næste fridag,forbruger1 til 2 gram kulhydrater pr. Kilo af din vægt hver time i de første 4 timerstolpe-cykling.LaveSørg for at tilføje iprotein, når du cyklersiden detteviljehjælp til muskelgendannelse. Jo længere din restitutionsperiode er, jo længeredu kanvent tilforbruge protein.

Hvilken er den bedste genopretningsdrink for cyklister?

To af deres mest populære genopretningsdrikke til cyklister er RecoverFuel og Whey Protein Powder. En række af os på kontoret bruger RecoverFuel, da det ikke kun indeholder 22 g valleprotein og en god portion kulhydrater, men også en multivitaminblanding.

Hvad er den bedste drink at tage efter et løb?

Nogle af genopretningsdrikke i huset. High 5 Recovery-breve er ret praktiske. Ofte tager jeg en genopretningsdrink efter et løb. At have et par poser i tasken gør det let at lave en drink uden at bære en stor karton eller genopretningspulver. Det er meget let at blande. Bare læg noget pulver i, giv lidt røre, så er det klar til at gå.

Hvilken slags drikkevarer er gode til bedring?

Der er en hel række forskellige genopretningsdrikke at vælge imellem. De vil alle have en kombination af kulhydrat / protein. De mest almindelige restitutionsdrikke er baseret på carb (maltodextrin / fruktose) og valleprotein. Der er også sojegenoprettelsesdrikke.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.