Vigtigste > Cykling > Cykling San Diego - hvordan løser du det?

Cykling San Diego - hvordan løser du det?

Er San Diego godt til cykling?

Meget afSan Diegoerbedstset fra encykel

Fra South Bay til Oceanside og langt tilbage i landet,cyklinger en populær sport overaltSan Diegoamt.>> >> TOM: Her på Montezuma Road døde den 63-årige Charles Raymond Gilbreth efter at være ramt af en bil, mens han cyklede. Den følgende uge lænkede motorcyklister en spøgelsescykel på Montezuma Road for at fejre hans køretur fra centrum af Balboa Park. Phillip Young beskriver Gilbreth som en religiøs mand, der pendler hjem fra arbejde, da han blev mødt. >> >>: Han havde lys, lyst tøj, et spejl, så han gjorde alt rigtigt og blev desværre dræbt, mens han kørte på cykelstien. >> >> TOM: Fordi Gilbreth gjorde det rigtige, skal San Diego gøre det samme for cyklister. >> >>: Han brugte det miljø, der var skabt for ham, til at komme hjem og blev dræbt.

Det er en stor raseri, og vi ønsker, at byen skal vide, at der skal gøres noget. >> >> TOM: En undersøgelse foretaget af byen San Diego viser, at mere end halvdelen af ​​alle dødsfald fra mennesker eller cyklister er ramt af de mange problemer med gennemkørsler med flere baner, der føles som motorveje til bilister. >> >>: Når du har højhastighedsbiler, og du er ved et vejkryds, og de stopper ikke, er der en potentiel konflikt, fordi cyklisten skal køre forbi og spille Frogger for at komme til den anden side. >> >> TOM: Bill Harris med San Diego City Transportation Department siger, at problemet er, at gaderne i San Diego ikke var bygget til cykler. >> >>: De var ikke designet til at transportere trafik.

fysioterapi for knæ

San Diego voksede op som et samfund, der stod på hurtig transport mellem beskæftigelse og boligområder. Vi fylder op. >> >> TOM: Som et eksempel viste Harris mig denne bro over Rose Creek, der forbinder Mission Bay Park med Pacific Beach forbinder, giver cyklister mulighed for at komme til Pacific Beach uden at skulle tage Grand Avenue Bridge nord, hvilket ville fylde hurtigt i bevægelse biler.Adskillelsen af ​​cykeltrafik fra biltrafik rejser et grundlæggende spørgsmål om cykelruter og cykelsikkerhed. >> >>: Du kan betale et mindre tillæg for at adskille linjebanerne eller farvede linjer på vejkanten, så bilerne ved, at cyklerne skal være her. Du opretter en cykelsti med maling eller med et fortov.

Problemet med farve er, at det ikke giver nogen fysisk beskyttelse. Charles Gilbreth var i en malet cykelsti, og han blev stadig ramt og dræbt, men Harrissays fysiske adskillelse af alle cykler og biler ville være praktisk umulig. >> >>: Vi vil ikke være i stand til at have overflødige cykelsystemer hvert eneste sted Bygge veje.

Vi er nødt til at starte med så meget identifikation som muligt. >> >> TOM: Cyklist Tom Adler siger, at hvis adskillelse ikke er mulig, skal byer finde måder at bremse trafikken på, f.eks. Ved at indsnævre baner. >> >>: Når du er i bilen, har du ikke følelsen af, at du vil køre hurtigt. >> >> TOM: Tilbage på cykelturen til Charles Gilbreth-mindesmærket siger cyklisten Timer Enders, at det ikke kun handler om >> >>: At skabe en mere bæredygtig by, sundere mennesker, beboelige samfund og bedre luftkvalitet.Vi kan ikke gøre det, hvis de mennesker, der illustrerer disse handlinger dagligt, dræbes en gang om måneden. >> >> TOM: Og scener som denne uden for San Diego City Hall.

Hvor kan jeg cykle i San Diego?

Populære rekreative forlystelser:
  • Bayshore Bikeway.
  • Pacific Coast Highway.
  • Mission Bay og strande.
  • San DiegoBugt.
  • Silver Strand i Coronado.
  • Point Loma Cabrillo Monument.

Er cykling 20 miles meget?

Hvis du har ladet dig gå og ikke har rørt vedcykelfor en stund,20 mileser stadig yderst håndterbar, og et par forlystelser i den længde vil bringe dig tilbage i anstændig form. Der er ingen grund til at stoppe under entyve-mile ride, men det er også helt rimeligt at sidde ned til en kop kaffe ved vendepunktet.20. nov. Feb 2020Hvor mange kalorier forbrænder vi virkelig, når vi cykler? Nå, vi ved, at det er en fantastisk måde at tabe sig på, så det korte svar er sandsynligvis temmelig meget. Men hvordan beregner vi det virkelig? Hvordan ved vi hvordan? en masse kulhydrater, som vi skal indtage under kørslen, så vi ikke løber tør for energi og rammer væggen? - Ja. Kort sagt er en kalorie en energienhed.

kan en mand ride en kvindes landevejscykel

Jo flere kalorier en mad indeholder, jo mere energi indeholder den. Og for at sige det igen kan vi beregne nøjagtigt, hvor meget energi det tager at køre i et bestemt tempo. (Funky musik) - At træde på en cykel kræver styrke.

Dette måles i watt. Du kan groft antage, at produktion af en watt magt forbrænder fire kalorier i en time. Det lyder ikke meget, men hvis du kører 10 miles hver vej, kræver en time på en flad vej omkring 40 watt. 15 miles i timen omkring 100.

Og 20 miles i timen på en flad vej omkring 210 watt. Så at køre 10 miles på en time kræver 140 kalorier. 15 mph 350 kalorier og 20 mph omkring 700.

At vide Præcis hvor mange kalorier du forbrænder kræver en ganske speciel teknologi. Det betyder normalt en effektmåler som den, Matt og jeg bruger på turen i dag. De er dog en ganske stor investering, så et alternativ er at bruge en flad vej for at give dig en grov ide om dit kalorieindtag.

Men så snart du går op ad bakke, hvad enten det er langsomt eller ned ad bakke, eller hvis du har en stærk medvind eller modvind, vil det være meget anderledes. I stedet kunne du få en grov idé om din puls - ja, dette er en rigtig længe etableret metode, der tager din alder i betragtning. Din vægt og hvor længe du faktisk trænede.

Hvis du inkluderer din gennemsnitlige puls i blandingen, kan du få en rigtig god idé om, hvor mange kalorier du forbrændte. - For at give dig et eksempel er jeg 36 år, jeg vejer 70 kg og for at få et gennemsnit på ca. 20 miles i timen eller 210 watt på en flad vej, for mig personligt kræver det kun en gennemsnitlig puls på ca. 140 slag hvert minut ved 770 kalorier i timen - så det er ret klart, at der er nogle unøjagtigheder her. Faktisk er der meget unøjagtighed over hele linjen med alle disse metoder.

Men især pulsen. Tag for eksempel en person, der sammenligner med den næste. Nogle mennesker har virkelig lave hjertefrekvenser, sammenligner en anden, men det påvirker ikke deres kondition på nogen måde.

Og så skal du se på din egen puls. Det kunne ændres ud fra dit træthedsniveau eller endda din kropstemperatur, men hvad med ydeevne? Dette måler faktisk en præstation. Nå ja, men for at beregne kalorier ud fra ydeevne er der en antagelse om din krops effektivitet.

Det vil sige, hvor mange kalorier der spildes ved at skabe denne bedrift. Årsagen til, at dette kun er en antagelse, er, at folks effektivitet varierer med op til 30 procent - for at sætte det i sammenhæng er dette forskellen mellem behovet for 850 kalorier i en time med 200 watt eller kun 600 kalorier tre ekstra af disse energigeler , hver time. Nu er der et sidste element, der komplicerer tingene endnu mere.

Du holder ikke op med at forbrænde kalorier, når du går af din cykel. Du forbrænder kalorier bare for at holde sig i live, men visse former for motion øger dit stofskifte. Effekt De får din krop til at forbrænde flere kalorier, selv når du hviler i sengen.

Dette skyldes, at træning med høj intensitet forårsager muskelskader, og det tager energi at reparere, og du kan opleve, at du forbrænder flere kalorier i de næste 24 timer som et resultat af anstrengelsen. Og hvis det er det, du virkelig vil have, er intervaller med høj intensitet det, du har brug for. Hvis du nogensinde vil måle nøjagtigt mængden af ​​kalorier, du forbrænder under cykling, skal du kende mængden og typen af ​​gasser, du udånder, og forholdet mellem ilt og kuldioxid.

Og som du kan forestille dig, ville dette kræve noget ret specialiseret udstyr, som sandsynligvis vil blive gjort i et laboratorium. Og lad os være ærlige. Skal du virkelig være så specifik? - Sandsynligvis ikke, men hvis du stort set ved, hvor mange kalorier du forbrænder under ridning, kan du vide, hvor meget du skal spise, eller hvor meget energi at drikke, som du har brug for at forbruge for ikke at miste energi, mens du kører.

Faktisk kræver hver 90 minutters kørsel en eller anden form for kulhydratindtag, selvom dit primære mål er at tabe sig. Og hvis det er tilfældet, begrænser det kalorier fra cyklen, det vil være bedre. - Så skal du spise kage? - Ja.

Alligevel - hvis du ikke allerede har tilmeldt dig Global Cycling Network, bedes du gøre det, så du ikke går glip af nogen af ​​vores artikler. Og du kan gøre dette ved at klikke på kloden. - Ja, og hvis du vil sigte med høj intensitet indendørs, på din indendørs træner, der nede har vi den perfekte artikel til dig.

hvordan ser kløe ukrudt ud

Hvis du derimod vil vide, hvor du kan få mad, mens du er på din cykel, kan du finde den lige der nede. - Og tip, det er sandsynligvis en café - Nej, faktisk på cyklen - Åh - Okay.

Kan du cykle gennem Torrey Pines?

Med nyligt brolagt og maletcykelbaner og en unik dobbeltcykelbane til sydgående retningcyklingTrafik,Torrey Pineserenaf vores favoritcykelruteriSan Diego.Du kanudforske dette maleriske område i San Diego på dincykelog det er også et godt sted at stoppe og klatrei.

ZenRyder her, tag en lille tur. Lad os rulle. Vi begynder med at køre sydpå på SR-56, en af ​​de pæneste, nyere asfalterede cykelstier i San Diego.

Det er en dejlig tur! Ja, det lille planetperspektiv er lidt vanskeligt, det giver dig et køligt udsigtspunkt. Jeg vil forsøge ikke at overbelaste det. Der er nogle rigtig seje konstruktioner, som jeg gik forbi.

Det var lidt skørt lige ved motorvejen. Dette er en smuk del af vejen. Dejligt og skyggefuldt er sammenflettet gennem disse pæne små kvarterer.

Forestil dig at vågne op og bare gå ned ad disse stier til stranden. Ville ikke være så slemt, sandstrækninger som dette er, hvor et dobbelt sportsdæk er praktisk. Hjælper bestemt med at få noget greb, når du har virkelig løs sand.

Det er meget let at tage et fald eller skamme sig selv, så det kan være nyttigt sådanne steder. Nu går jeg op fra stranden og går op ad sløjfen ved Torrey Pines. Dette er en dejlig stejl lille tur.

kyst til kyst cykelsti

Nogle af vandrere og cyklister bør være lidt jaloux, når de så mig bare læne mig ned i skråningen og gå hurtigt op. Selv vandrere var lidt jaloux. Her går vi mod toppen af ​​Torrey Pines-klipperne, hvor der er mange stier med udsigt over havet.

Udsigten gør det. et godt sted at vandre, og du kan komme her med din familie eller mennesker. Det er et smukt område til højre for hvor stien begynder.

Og dette er den berømte Torrey Pines Golf Course. Jeg tror, ​​du lige har haft et par Farmers Open? Uger tilbage, men smuk, smuk udsigt heroppe. At køre ned fra Tor rey Pines gennem Sorrento-dalen lidt vanskeligt, men jeg fandt denne helt asfalterede cykelsti, der går op og over Genesee.

En kølig udsigt, og jeg kunne virkelig godt lide at køre den ned, og den går dejligt lige hele vejen på denne måde, og du kan. Det er virkelig et godt lille løb. Den sidste tredjedel af denne rejse kommer her Peñasquitos Canyon Preserve, og det er bare et smukt drev, men mine kamerabatterier på alle ruter, så jeg har ikke noget optagelser af det, men det er ret et drev! op ad kløften, og det er smukt! og hvis du endda kan lide dette, håber jeg, du kan klikke på abonnementsknapperne, så jeg kan tilpasse min kanal, da jeg har brug for flere abonnenter. Jeg ville sætte pris på det.

Pas på dig selv. Tak fordi du så med!!

Cykler folk i San Diego?

San Diego'svarieret terræn giver en perfekt pasform til alle typer cyklister. Uanset om du er en ivrig bjergcyklist, en vejcykelkriger, eller en luftig strandcruiser derermasser af stier, stier og veje iSan Diegoat udforske på to hjul.

Er San Diego cykelbar?

Ja!San Diegoer ekstraordinærtcykelvenlig. Der er i øjeblikket en overflod af cykelbaner på vejene. Fra sommeren 2016 blev der imidlertid foreslået en ambitiøs plan af byrådet, der skal udarbejdeSan Diegoendnu merecykelvenlig.

Har San Diego cykelbaner?

En massiv udvidelse afSan Diego'sadskilt og langt forsinket netværk afcykelbanerser nu ud til at være i gang. En udsigt over den sydlige grænsecykelbanesamt en udpeget vandresti (til højre) og parkeringsområder (til venstre) langs Highway 101 nær Las Olas-restauranten i Cardiff ved havet i Encinitas.09.01.2021

schwinn 5 i 1 gulvpumpe

Kan du cykle til Coronado Island?

hvis duvil lære at kendeøafKronet, så den bedste måde atgørdet er ved at hoppe på encykelog på vej til Bayshore Trail (halv tur) ogCoronado cykelTrail (den anden halvdel).03.05.2020

Er cykling hver dag dårlig?

det erdårligtfor at du bliver træt og får din immunitet kompromitteret og derefter bliver syg på grund af det. Anstrengende træning kræver ikkeen daghvile - nogle gange endda 2. Men hvis ducykeltil transport, og intensitetsniveauet er lavt, ville det ikke være mere farligt forcykel hver dagså ville det være at trække vejret.

Hvad sker der, hvis du cykler hver dag?

Fastcyklingstimulerer og forbedrerdithjerte, lunger og cirkulation, reducerendeditrisiko for hjerte-kar-sygdomme.Cyklingstyrkerdithjertemuskler, sænker hvilepuls og reducerer blodfedtniveauer.

Er der nogen cykelløb i San Diego?

Fra cykling til cykelracing til århundredsture til cyclocross, brug vores ressource til at finde cykelbegivenheder i San Diego, CA, cykeltip og meget mere. Nybegyndere: Hvor langt skal du løbe?

Hvad er den bedste måde at cykle i San Diego på?

Udover at være et centrum for cykelsporten er en fantastisk måde at opleve San Diego på at cykle gennem den. Prøv at ride langs den historiske havnefront, for eksempel for malerisk charme og storslået udsigt. Eller krydstogt gennem La Jolla eller Del Mar. Sport som transport: Er dette himlen?

Hvilken er den ældste cykelklub i San Diego?

SDBC er den ældste cykelklub i San Diego, og siden 1946 har vi støttet mænd og kvinder i alle aldre, fra juniorer til mestre! Vi giver vores medlemmer træningsprogrammer oprettet af erfarne cyklister med mange års erfaring med racing og coaching.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.