Vigtigste > Cykling > Cykelsokker - løsninger på problemerne

Cykelsokker - løsninger på problemerne

Hvad er specielt ved cykelsokker?

Generelt,cykel sokkerhar følgende funktioner:Cykelsokkerer tynde og passer tæt på, fordicykelsko passer tæt og kan ikke komfortabelt rumme tyk, løstsiddendesokker.Cykelsokker, synes godt omsokkertil de fleste aerobe aktiviteter er lavet af fugttransporterende, hurtigtørrende materialer for at minimere ubehag, når dine fødder sveder.UCI-regelbogen. Hvordan vi alle sammen ville elske at bare rive det op og smide det væk. Der er en regel, der for nylig blev introduceret, og det handlede om soklængden, lad os spørge rytterne, hvad de synes om dette, og også hvad den ideelle soklængde skal være. (Technomusik) - (griner) Triatleter, pas på. - (griner) (Hiss air) Du er en stilfuld mand, jeg må sige sokkens længde. (griner) Hvad er den perfekte soklængde? - Nu opstår spørgsmålet om oversko, fordi oversko er også der igen på banen, men ja, altid ved grænsen.

Så det gode tip er at sætte et mærke på dine ben over din alfadel af benene og ja, skub strømperne til det yderste - måske en tatovering på dit ben? - sandsynligvis en tatovering, men jeg er ikke sikker på, hvor sej den er, tag tatoveringen derhen. (griner) - Er du fan af mennesker, der i det væsentlige ligner triatleter eller fodboldspillere på en cykel eller ej? - (ler) Triatleter, pas på. (griner) - Ja, jeg er ked af det. - Ja, jeg synes, det er for længe, ​​det er for længe.

top cykel hjelm

Faktisk har jeg dette par sokker. Jeg brugte dem meget i Giro, og de blev bare længere og blev lige strakte og strakte, nu er de for lange. - Åh ja. - Ja, ja, det er rigtigt.Og det var for længe, ​​ja jeg tror det kan være for længe, ​​det er bestemt. Så jeg kan ikke lide at gå ud over UCI-reglen. Dette er den eneste UCI-regel, som jeg gerne respekterer - (griner) Så hvor lang tid er for lang? - Hvor lang tid er for lang? Hvis det går over din kalv, er det for længe - der er vi, dejlige og lette - jeg synes, det er ligesom, når du ser på nogle af de andre problemer i cykling, synes vi det er en stor vittighed, når du ser på nogle af de andre problemer vi står over for i cykling.

Men jeg tror, ​​det skal være, i cykling er der denne sjove tradition, at vi skal amme, hvordan cykler stadig ligner cykler, som de gjorde dengang. De er ikke, de ser ikke ud til at skifte fra en Toyota Corolla til en Formel 1-bil. De har stadig den slags grundlæggende silhuet af en cykel derinde, og de vil nu holde cykeltraditionen i live.

Jeg kan se, at. Det skal være let, du kan ikke lade folk rulle ud af startlinjen og trække deres sokker op efter at have gennemgået check og derefter podiet. Jeg mener, det er ret dristigt.Så måske noget overbærenhed. Jeg mener, det er smukt, hele UCI-kontrollen, da den først kom ud, var ret sjov nu, men du ville slags måle. Vi ville være ude på bussen, før vi måler afstanden mellem vores ankel og knæ, og så trækker du en lille linje to inches over midtpunktet.

Det er, ja, jeg målte det selv, det er linjen. 'Og han sagde,' Åh, okay, du gjorde mit job for mig. 'Det gjorde jeg naturligvis aldrig. - Naturligvis. - Men ja, alt dette, det er overstået nu, fordi de har denne virkelig smarte jig, som den er.

Så den eneste måde at komme rundt på er ved bare at trække dine sokker op efter startomgangen. - Hvad er det ideelle? Så soklængde? Er der en? - Jeg mener, det er så højt som muligt for Aero. For solbrune linjer er det ankelstrømper.For dine daglige ting vil jeg sige en tomme under bunden af ​​din lægmuskel og toppen af ​​dine sokker. - Her er vi. Du ser helt anderledes ud i dag, ikke? Men du har dine egne personlige glidere.

Faktisk ret jaloux på disse. - Der er bestemt andre ting, der bekymrer mig, så hvis nogen kommer ved startlinjen og tager mine sokker af, så er det fint. - (griner) - Seriøst. - Det vil jeg gerne se.

Nogen kommer og tager dine sokker af - Ja - Der er større ting i verden at bekymre sig om. - Absolut, bestemt. Ikke kun i verden, men også i cykling kunne vi være bekymrede.

Vi har forskellige ting at tage os af. - Jeg vil sige, at det er sekundært i forhold til en række regler, som du skal håndhæve - God mand. Og hvad er den ideelle soklængde for dig? - Uanset hvad de giver mig - Jeg elsker denne fyr (griner) - Mig er absolut informeret og synes, det er tilladt at være halvvejs.

Halvvejs mellem din ankel og dit --- dit knæ? - oven på din skinneben. Jeg ved ikke. - Ja, uanset hvad.

Som jeg ærligt talt tror, ​​når du har dem halvvejs op, ser det ikke så godt alligevel ud. Så den optimale længde for æstetik vil sandsynligvis være lidt lavere alligevel, og så aner jeg ikke, om det er hurtigere at have aero-sokker. Og efter hvad jeg har fået at vide, betyder det næsten ingen forskel, så du ved, hvis de har en regel, der siger, at det skal være halvvejs, ville jeg sandsynligvis have det lidt mindre alligevel, bare for ikke at være fjollet over for se. - Og hvad med i dag? Vipper du den perfekte længde, mener du? - Ja, jeg ved det ikke.

Ja, de er ret gode. Vi har DeFeet-sokkerne på. Så jeg vil sige, det er jeg ret tilfreds med.

fitbit blaze kalorie nøjagtighed

Og de kunne være lidt længere for mig bare fordi jeg har ret lange ben, men jeg vil ikke sige, at du vil have for meget højere, vil du? Almindelige hvide sokker som disse her i Australien. Kan ikke slå det. Vil du se brun ud? Ikke endnu.

Jeg har ikke set nogen rigtig sol i cirka tre måneder. Indtil nu var det kun på mine hænder. Masser af solcreme, så måske om to uger, når vi går, bliver jeg garvet. - Ja, jeg kan ikke komme af Burning talk.

Se på min tilstand. Okay, klip. (griner) - Det har jeg ikke tænkt på endnu.

Jeg mener, at jeg på nogle måder sandsynligvis er bedre end nogen, der går rundt med rør og lignende, ligesom knæstrømper. Som teknisk set er mere aerodynamisk, som jeg forstår det, er det ikke rart, når du går på stranden, det ser så forfærdeligt ud, nej, jeg kan godt lide høje sokker, og hvis det bare var på grund af sokkerne, er jeg ligeglad. Men når folk prøver at udnytte og køre på dette kompressionskit.

På en måde er reglen reglen, og jeg er ligeglad med så meget. - Okay, er der en ideel soklængde til dig? - Nå, jeg bliver nødt til at gøre det temmelig længe, ​​ikke som de ankelstrømper. - Nej. - Jeg er ikke en stor fan af det.

Men ja, sådan som stort set denne slags størrelse. Jeg er nødt til at sortere det rigtigt. Men det er godt, jeg har ikke noget imod det.

Lige under kalven. - Jeg tror Nå, det må jeg sige. - Mange tak. - Han stod ved siden af ​​mig. Jeg må sige det. - Ja, jeg vil vente med at se artiklen for at se, hvad du siger bagefter (ler ). - Nej, jeg er god mod dig. - Ja, det er sejt. - Det er de andre fyre. - Ja, nej, det er godt, jeg kender dem også. - Først og fremmest tror jeg, der sandsynligvis er andre regler, der skal se på, før du bekymrer dig om soklængde.

cykling i colombia

Men ja, for mig er jeg slags en ikke for høj, ikke for lav type mellemvej, der bliver superhøj, nogle fyre vil gå super lave, genere mig ikke rigtig. De ser bare ikke godt ud - Nu hvor vi taler om sokker, var du en af ​​de ikke-sok brigade ved OL, var du ikke? Vi slikkede faktisk vores sokker til legene hele året før OL, og så, sjovt nok, begyndte mange hold ikke at bære sokker, og da vi kom til OL, bragte vi aero-strømperne, og de kørte stadig ærligt uden sokker rundt. Men nej, vi havde alle aero-sokker til spilene.

Hvem ville have troet, at sokker kunne være en så interessant samtale? Lad os gå. Profferne tænker på soklængden. Dybest set skal det ikke nå ud til knæene, og det bør ikke være hvor som helst imellem.

Og også UCI bør tage sig af andre regler i stedet for en om soklængde. Og jeg er lidt enig. Fortæl os, hvad din ideelle soklængde er i kommentarfeltet nedenfor.

Bør UCI stadig håndhæve denne regel? Bliv involveret i denne kommentarsektion. Glem ikke at tjekke GCN-butikken på shop.globalcyclingnetwork.com.

Og nu for to mere absolut skarpe artikler skal du bare klikke her nedenfor og lige her nedenfor. Og jeg tager en smule mere solcreme på. Og træk sandsynligvis mine sokker op.

Hvilke sokker er bedst til cykling?

Den 9Bedste cykelsokkertil sommeren #SockDoping
  • Masser af mønstre. SockGuy Lucky 13. sockguy.com. $ 10,95.
  • BedstVærdi. Tommaso 3-pakke. amazon.com. $ 14,99.
  • Let og holdbart. Defeet Aireator 6 'Rooster. defeet.com. $ 14,99.
  • Sortejet virksomhed. Memory Pilot Wattstyle. memorypilot.com.
  • Komprimerende. Swiftwick Aspire Seven. swiftwick.com.
30. jul. Feb 2020

Hvorfor bruger cyklister lange sokker?

Mountainbikers

Så de fleste vejecyklister bærer lange sokkerenten fordi det faktisk hjælper dem (nårsokkerer aerodynamiske) eller at se professionelle ud.Lange sokkerkan også forhindre sved, der løber ned ad benet, i at nå dine ankler og fødder og forhindre, at småsten flyver ind i dinsokker.
13. okt 2020

efterår cykelture

Hvor høj skal cykelsokker være?

Om emnet forsokhøjde, vores eksperter var enige: fire til seks inches kunne bare være ideel for de fleste kørere. Ikke overraskende havde Phinney en præcis formel. At beregne dit bedstesoklængde, bøj ​​først knæet til 35 grader, siger Phinney.1. apr 2016

Hvor ofte skal jeg vaske cykelshorts?

jegvaskminshortsog handsker hver 100 mi eller deromkring, hvilket normalt er cirka en gang om ugen. Hvis jeggørlængere ture, de fårvasketmeretit. Jeg har aldrig haft nogen røvproblemer ved at gøre dette (efter omkring fyrre år afcykling).12. okt 2011

Skal du bære kompressionssokker, mens du cykler?

Brug kompressionstrømper underen træning giver støtte, men ved at skifte til et rent par efter et par timerscykling, de kan også forhindre væskeretention, muskelsårhed og hævelse.15. maj 2021

Skal jeg bære kompressionssokker, mens jeg cykler?

Cykelkompressionsstrømper, såsom CEPcykelsokker, hjælp til fjernelse af mælkesyre, når den ophobesi løbet afanstrengende aktivitet. donererkompressionssokkerefter en træning hjælper også dine muskler med at komme sig. Efter en intens tur, holde dinsokkeron hjælper med at reducere ømhed i muskler, væskeretention og hævelse.16. feb 2018

Hvorfor bruger cyklister mellemkalvsokker?

Sidder over anklen,midt-mandskabsokker i længdener den mest populære mulighed for ryttere. Med en god mængde fod- og ankelstøtte uden at føle sig for høj eller for kort, hjælper de også med ankelbeskyttelse i tilfælde af et nedbrud.17. maj 2017

Kan du bære cykelshorts to gange?

Ideen om at vaske et bjerg afcyklusgear kan inspireredutilhave pådet sammebib shorts to gangeeller måske endda tre (!!!) gange i træk. Gør det ikke, bare ikke. De tørrer hurtigt, ofte uden lugt, oghvisdetshortser sorte, detkanser ud som om de aldrig blev båret overhovedet.2. feb 2018

Kan du bære 2 par cykelshorts?

Ja - jeg regelmæssigtbære to paraf polstretshortspå længere ture. Eller et par polstredeshortsmed et par polstredehagesmækstrømpebukser på toppen. Også masser af vaskeskrem og et godt brusebad bagefter.16. maj 2011

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.