Vigtigste > Cykling > Salg af cykelsolbriller - listede spørgsmål og svar

Salg af cykelsolbriller - listede spørgsmål og svar

Hvad er de bedste solbriller til cykling?

Velkommen til endnu en fantastisk unboxing fra GCN TECH, og denne uge har vi en latterligt god pris til jer. En jeg gerne vil vinde selv, men tilsyneladende har jeg ikke lov til at deltage. Uanset hvad.

Ikke en, ikke to, men tre meget glade seere vil hver vinde to par, ja, to par helt nye Oakley solbriller og en erstatningslinse fra Low Light Prizm. Temmelig fantastisk, he. Højre endnu ikke, og klik på det lille klokkeikon, da du modtager en meddelelse hver gang vi uploader en artikel.

Så du går ikke glip af en chance for at vinde store præmier som denne. (Logo swishing) Højre. Jeg synes, vi skal gå videre og få dem ud af boksene.Så mange på Oakley. Selv de kasser, de kommer i, er pæne. De har en slags tofarvet farve.

Så har vi de bløde sikre dæksler indeni. Disse er virkelig nyttige til at holde tasker og ting sikkert, når du rejser. Holder dem pæne og beskyttede.

Så her har vi Oakley Jawbreakers. Special udgave. Vi har også Oakley Sutros og en erstatning Low Light Prizm-linse til de Jawbreakers.Så du kan ride hele året rundt. Prizm-objektivet med lavt lys er især nyttigt om vinteren, fik jeg at vide. Og for at være klar, modtager hver vinder et par kæbebrydere, sutroer og briller.

Efter min beregning er Oakleys blevet båret af flere Tour de France-mestre end noget andet mærke af solbriller, og de har været et velkendt syn i mange år. Først op har vi Jawbreakers. De har eksisteret i et par år og er et velkendt syn på Chris Froome, Mark Cavendish, Greg Van Avermaet og Alejandro Valverde.

For blot at nævne nogle få. Men disse er ingen almindelige jawbreakers. De er Tour De France Special Editions for at fejre 100-årsdagen for Maillot Jaune.Så du har en rigtig flot mat sort ramme med masser af gule detaljer for at fejre Maillot Jaune eller Yellow Jersey. Herunder de smukke gule Oakley-logoer på siden. Min yndlings lille detalje er Tour De France-logoet hernede.

Dette er indgraveret på Prizm Road-objektivet. Prizm er Oakleys linseteknologi, der er designet til at forbedre kontrasten i et bestemt miljø, så du kan se flere detaljer. Nu er Prizm Road til vejen, og målet er bedre at definere vejoverfladerne, så du bedre kan få øje på ting som huller eller se vejmarkeringer bedre.

De lavede også Prizm-linser til andre miljøer. Prizm Snow er derfor beregnet til brug i sneen. Som du sandsynligvis har gættet, og Prizm Golf er designet til at hjælpe dig med at få øje på hvide kugler i grønne marker.

Der er også mange flotte små funktionelle detaljer indbygget i brillerne. Der er ventilationshuller på forruden for at forhindre dug. Unobtainium næsestykke og Unobtainium på armene også.

Nå, dette er ikke det fiktive superhøjkvalitetselement, der udvindes på månen af ​​Pandora, det centrale element i handlingen i James Camerons kæmpe avatar. Det er præcis, hvad Oak Ley kalder det en proprietær polymer, der holder brillerne i ansigtet, mens de forbliver komfortable. Jeg mener, det forbliver på plads.

Det er ret godt. Sandsynligvis ikke kun til cykling. Måske også ideel til moshing. (upbeate rockmusik) Alligevel.

Brillerne er alle stødtestede og blokerer 100% af UV-lyset. Direkte. Gå videre til det næste par.

Sutroerne. Du er cool. De har stadig alle de funktioner, du forventer af ydeevne solbriller.

Fantastisk, du kender den perifere vision, men de er lidt lidt hip, mindre aggressivt stylet, mere retro-pakke. Og lidt mere diskotek end Jawbreakers. (optimistisk discomusik) Det er netop derfor, de blev oprettet.

Ikke til diskoteker, men der var en tendens, hvor flere og flere chauffører begyndte at give afkald på funktionalitet ved at vælge briller, der ikke så sportslige eller så seriøse ud som Jawbreaker. Disse ikke-cykliske specifikke briller har ofte ikke linserne optimeret til vejforholdene eller brillerne bærer den specielle unobtainium-polymer til at holde dem på plads eller ting som anti-fogging. Så Oakley gik ud på at udvikle briller, der var mindre aggressive og mere sporty styling end nuværende design, men stadig havde funktionalitet.

Og resultatet er Sutro. For mig er de som et moderne syn på Greg LeMonds ikoniske briller. En nøgleforskel mellem Sutros og Jawbreaker er, at de ikke er designet til at kunne udskiftes, så linsen sidder fast i brillerne, og det er derfor, vi også giver væk Prizm-objektivet med lavt lys.

Ifølge Oakley var det designet til at optimere detaljer i svagt lys og endda kunstigt lys uden at forårsage et farveskift i din vision. Jeg skulle have sagt, at der kun var to præmier, og så kunne jeg have holdt det tredje sæt for mig selv. Hvorfor tænkte jeg ikke på det tidligere? Idiot.

Uanset hvad. Nu til den del, som du alle har ventet på. Hvordan får jeg M Har du disse fantastiske Oakley solbriller i din hånd? Nå det er virkelig let.

Klik bare på linket i beskrivelsen nedenfor, så føres du til vores giveaway-side. Indtast dine oplysninger, og du har en chance for at vinde disse fantastiske præmier. Og det er komplet.

Hvis du har gjort det, skal du kigge i GCN-butikken. Vi har de største t-shirts for menneskeheden der. Herunder min nuværende yndlingstrøje, som er det specielle Alpe d'Huez-tema med Dutch Corner.

Temmelig sejt. Og hvis du vil se en artikel efter det, har Oakley en stor historie inden for cykling, så vi tjekkede de syv bedste designs, Oakley nogensinde har lavet.

Er polariserede solbriller gode til cykling?

Detbedste cykelsolbrilleri rækkefølge efter præference
  1. Rapha Pro Team fuld rammeBriller. Stil møder substans.
  2. Oakley Flight Jacket Prizm Road.
  3. SunGod Velans FF.
  4. FansBrillerAlliant Gunmetal Fototec Light Night Lens.
  5. Oakley Custom Holbrook.
  6. Koo Open Cube.
  7. Oakley JawbreakerSolbriller.
  8. POC Do BladeCykelbriller.

Efter min mening er cykelbriller et uundværligt udstyr, når du cykler. Ikke kun beskytter de dine øjne mod UV-stråler, men de giver dig også et klarere udsyn, da du ikke behøver at se ind i solen for nogle mennesker derude, hvor det blæser, regner eller sprøjter en støvbille eller en smule gadeskidt på deres ansigter. De skal dog passes. (glad musik) Nu en rigtig nem måde at rense dine solbriller på.

Rengøring har travlt med rene hænder, kører brillerne under noget varmt vand for at fjerne eventuelt snavs, og læg derefter et par dråber vaskemiddel mellem fingrene og let gnid med cirkulære bevægelser på begge sider af brillerne. Og så også opvaskesæbe, mere opvaskesæbe omkring næsen, elektroderne og armene og også gummigriberne fungerer. Når du har gjort dette, skal du skylle det grundigt med varmt vand, og når du gør Hvis du bor et sted med hårdt vand, så masser af calcium og magnesium, skal du bruge destilleret vand til dette.

Dette forhindrer striber. Nu, når du har linser, der er lette at fjerne eller designet til at blive fjernet, skal disse fjernes. Det er forbløffende, hvor meget salt fra sveden kan samles inde i linsen og rammen såvel som næsepuderne eller gummihøretøjet.

Plus, olierne fra din sved kan faktisk beskadige disse dele, så du skal passe ekstra på dem. Når du har gjort alt dette, vil du gerne ryste eller banke vandet ud af brillerne, og hvis du har et luftvakuum i en ideel verden, skal du bruge det til at blæse vanddråberne af. Eller du kan endda bruge en hårtørrer på den kølige indstilling til at fjerne vandet.

Et tip her, når du først har brillerne væk fra rammen, er at holde brillerne ved kanterne, så du ikke får udtværinger eller pletter fra fingrene. Nu, hvad du ikke vil bruge til at tørre dine linser, er papirhåndklæder eller 100 procent bomuld. Årsagen er, at tro det eller ej, disse papirhåndklæder kan faktisk indeholde små stykker træ, og de kan igen ridse linserne.

cykelbutikker

Hvis du polerer disse linser, kan de blive ridsede, og det er ikke det, vi vil, er det? Få en mikrofiberklud eller en klud fra en optiker i stedet, selvom du på et eller andet tidspunkt vil give op og bruge dem i stedet, fordi de er designet til jobbet. (Fræk musik) Solbriller, der tåger op, er et problem, jeg støder på med hvert par solbriller, mens jeg er ude, nu kommer mange linser faktisk med en anti-tåge belægning på indersiden, hvilket hjælper lidt, men når du kommer ind i det fugtige vejr, har de en tendens til at tåge op, især hvis du er kort på vejene. Her er et par gode, frække små tricks, der hjælper dig med at prøve at forhindre din i at tåge op.

Først barbercreme. Det, du skal gøre her, er bare at sprøjte en lille mængde på indersiden af ​​linsen og derefter polere den med en mikrofiberklud, bare gå væk, indtil den forsvinder, og forhåbentlig bliver du fri for tåge. Derefter er et produkt, som jeg håber, at enhver husstand derude har en hel del af det: opvaskesæbe, opvaskesæbe, hvad du end vil kalde det, hvad man skal gøre med det, læg et par dråber i linsens inderside og vælg det selv, at du Vi lægger også et par dråber på ydersiden af ​​linsen.

Så på indersiden skal du sætte dem på og polere dem op igen med din mikrofiberklud, og det samme gælder det udvendige af linsen, så det udvendige formål er at frastøde regndråber eller noget eller lidt fedt så de ikke kommer på linsepinden, og indeni holder den den tåget op. Den næste er noget, jeg aldrig har prøvet personligt: ​​spyt. Det er rigtigt, i det væsentlige drypper du på linsen og polerer den derefter med mikrofiberen øh klud, jeg vil ikke dryppe på linsen foran kameraet.

Faktisk vil jeg slet ikke gøre det, men du kan prøve derhjemme, i lukkede døre, hvor ingen andre kan se dig. Prøv det, og lad mig vide, hvad der sker i kommentarerne. Det sidste hack til anti-tågen for at få fat i en bar sæbe.

Jeg håber, at de fleste husstande derude har en, og så gnid bare indersiden af ​​linsen, så du har nogle strimler af sæben på indersiden og derefter igen med din klud, bare gnid den af ​​og poler den, indtil den forsvinder og forhåbentlig forbliver det tåge gratis. Nu vil du bemærke, at de fleste af dem, bortset fra spyt, er en slags sæbebase. Der er åbenbart en eller anden kemisk reaktion eller mangel på reaktion der for at forhindre dug.

Så du kan prøve nogle andre sæbebaserede produkter, men igen, gør det ikke på dine yndlingssolbriller derude, at du ikke har råd til at risikere skade, fordi jeg ikke kan holdes ansvarlig for noget der sker. Udover disse absolut geniale hacks må jeg sige, at der også er specielle produkter til jobbet. Så du har anti-tåge behandling såvel som hydrofob behandling, så den hydrofobe behandling, godt der går på ydersiden af ​​linsen, og dybest set er det ideen om at få regnvand for ikke at holde fast og din Blokerer udsigten, og så stopper selvfølgelig anti-fogging, hvad der står på dåsen eller flasken, i dette tilfælde tåges indersiden af ​​dit glas op. (glad musik) I det øjeblik du klør dine solbriller, er det ærligt talt hjerteskærende, og der er ikke noget værre end den første ridse, du får på et glas.

Nå, den næste metode, jeg kan ikke stå inde for det, og hverken jeg eller GCN eller GCN Techbe kan holdes ansvarlige for eventuelle skader. Jeg har hørt, at hvis du bruger tandpasta på en ridser og gnider den forsigtigt med en klud, kan nogle ridser faktisk fjernes, jeg har fået at vide, at tandpastaen du har brug for er en ret simpel, så ikke gelformet, ikke-blegemidler og slibemidler, dybest set den nemmeste, du kan finde. Har jeg sagt nok gange? Lad os se, hvordan man gør det, for mens jeg kiggede i bunden af ​​Ollie's lomme efter hans måltidspenge, fandt jeg en ridset gammel linse, så lad os se, om det rent faktisk virker på dem.

Nå, det gjorde virkelig ikke noget, for at være ærlig, så jeg antager, at jeg bare lægger det tilbage i Ollie's lomme, og han vil ikke bemærke andet end hans øjenlåg lugter helt som mynte. Så der er vi! Solbriller, der ikke kun er knirkende rene, men som heller ikke har nogen chance for at tåge op. Nu undrer du dig måske over, hvor i verden jeg kom med disse ideer; Tro det eller ej, når du er ude med masser af fritid mellem løbene, og hvis din fantasi er så vild som min, så vil jeg gøre noget som dette Nå, hvis du har nogen ideer til, hvordan du holder solbrillerne væk, at vape eller se helt på plads, lad hende i kommentarerne nedenfor.

Jeg vil vide. Husk nu også at kunne lide denne artikel og dele den med dine venner. Giv det store tommelfingre, og glem ikke GCN-butikken, besøg shop.globalcyclingnetwork.com Vind nogle Roka solbriller, Ollie, han udpakkede bare, så bare klik nedenfor.

Nu, hvis du vil rense noget andet, hvad med din drivlinje denne gang, skal du bare klikke her nedenfor.

Kan jeg bære normale solbriller til cykling?

Polariserede linseranbefales til vandaktiviteter og kørsel, men er ikke ideelle til vejcyklingfordi der er situationer, hvor blænding faktisk kan være en fordel.18 2021.

Som tidligere pro-cyklister har vi sandsynligvis brugt mere tid på at bære lycra end bjørne tænker på det - yup, og mens de stramme cykelshorts og jersey og alt det andet stramme cykeltøj er fantastisk til længere træningsture, er lycra undertiden bare ikke at Korrekt svar ikke - Nej, ikke til cykling i byen. Måske kører du forsigtigt, du rejser ikke langt, eller måske vigtigere, du bliver nødt til at se semi-anstændigt ud, når du kommer til din destination og faktisk ikke har noget sted at skifte tøj på - så lad os tage et kig på nogle af de tøjmuligheder, der er tilgængelige for dig til cykling i byen. (upbeate techno music) - Cykling er en fantastisk måde at komme rundt i en by.

Det er ofte hurtigere end at køre bil, du tager mindre plads på vejen, og selvfølgelig forurener det slet ikke. Cykling er mere fleksibel end offentlig transport, og det er sundere, fordi det er motion, og vi kunne alle bruge lidt mere af det, ikke? - Når vi cykler i en by, vil nogle af os måske ikke se ud som en apro. Vi vil måske ikke gå gennem købmanden med lycra på vej hjem.

Faktisk vil de fleste af os sandsynligvis bare komme til vores destinationer på en behagelig, afslappet og sikker måde - hvad nu hvis alt hvad du kører til arbejde i en by nu? Cykel, så træner du ikke, og hvis du gør det for at spare tid, vil du ikke tage bad og skifte tøj, når du kommer på arbejde. Du skal være i stand til problemfrit at skifte fra cykel til kontor og tilbage til cykel. Så du vil have dit outfit til at være funktionelt og holdbart, men også æstetisk.

Nu skal sikkerhed være altafgørende, da byer er fulde af biler og mennesker, og interaktion med biler kan være skræmmende og skræmmende, endda ligefrem farlig for cyklister. Heldigvis ikke ofte, men det er en af ​​de mest citerede grunde til, at folk ikke vil cykle i byen, fordi de er bange for bilerne. Så vær på den sikre side Enten gør du det med lys, eller du bruger lyse reflekterende farver i dit tøj, for eksempel Fluro sokker, Fluro oversko, Fluro vest.

Lyse farver er lettere at se, og forskning viser, at lyse farver, reflekterende ting og lys er bedst placeret på bevægelige dele af kroppen. For eksempel knæ og ankler. - Sko.

Nu, hvis du vil bruge klemmepedaler, skal du kigge efter mountainbike-varianter. Så du skal have mountainbikesko på, hvilket betyder at du kan gå af din cykel og gå, hvis det er nødvendigt. Hvis du bruger almindelige pedaler som disse, kan du slippe dampen.

Den eneste ting at huske på er, at åbne tæer, såsom sandaler eller flip-flops, kan være lidt risikable. Hvis du er uheldig nok til at tage en tumbler, selvom du bliver på din cykel bare gnider tæerne, når du faktisk får slid, er det virkelig smertefuldt, for ikke at nævne det er ret frustrerende at vente på, at de heler, så du kan bære dine normale sko igen . Når det er sagt, mange af os tager den risiko. - Og så er der holdbarhed.

Brug ikke din bedste dragt eller din bedste dragt, især når den er slukket. Du bør sandsynligvis undgå alt, hvad der skal håndvaskes, da du kun gør en masse arbejde for dig selv. Og endelig hvidt tøj. Jeg ville bare ikke gøre det, fordi vejene og hjulene bliver temmelig snavsede, og hvis du er rundt hele tiden, tager det ikke lang tid, før det hvide tøj også er sådan.

Komfort. Selv når du cykler, betyder blid, at du er på Punch din røv og pedal. Så tøj, der er for stramt eller for løst, for varmt eller for koldt, vil bare ikke være ideelle, ikke? Så vi har et par top tip til dig - Dine bukser skal være løse eller elastiske nok, så du kan træde komfortabelt og vigtigst af alt, måske svinge dit ben over cyklen.

Og så er den eneste anden ting at passe på din højre bukseben - du bruger enten et klip til at holde det på plads, eller du ruller det op, så din kæde ikke kommer i vejen, i hvilket tilfælde jeg ikke har brug for en i mangel af en kæde Bekymring. - Shorts er efter min mening den perfekte løsning, uanset om du vælger lycra eller baggies. Dybest set er der altid bevægelsesfrihed, de holder din beskedenhed og bliver ikke fanget i drivkæden.

Utroligt nok kan det rigtige nederdel være et fremragende outfit til cykling. Korte eller stramme nederdele måske ikke fordi de er ubehagelige og afslørende. Men en bredere nederdel kan gøre meget Lad plads til at træde på, og faktisk kan du sætte den bageste kant i den forreste linning for at bevare din værdighed.

Ægte skotter, bemærk også. For en rigtig lang, flydende nederdel skal du helt sikkert klemme den op af vejen, da det kan være farligt at hænge det på baghjulet eller bremserne - det næste stop er dit undertøj. Det er naturligvis et ret vigtigt emne, da det er det lag tøj, der ligger lige på din hud, find noget, der er behageligt, ikke rynker eller krøller, og et top tip er, at du endda kan få undertøj med en siddepude, der ligner den som din almindelige cykelshorts, så hvis det er det, du har på, hvorfor ikke tjekke dem ud - hvis du cykler, er du ude i elementerne, og det er en af ​​de store ting ved det.

Men det giver også udfordringer. Det er vigtigt at justere dit tøj i overensstemmelse hermed. - Ja, i varmt vejr er det bedst bare at bære en t-shirt og bytte til din kontorsskjorte eller bluse, når du kommer derhen.

Sved er næsten uundgåelig i varmen, og dit tøj vil sandsynligvis rynke under din rygsæk. Så hold dem, indtil du kommer på arbejde. - Ja, og når vejret bliver koldt, er der gode cykeljakker, der både er smukke og vind- og vandtætte.

Uh, regn er enhver bypendlers bane, iført lange vandtætte bukser for at beskytte dig, eller du kan bare acceptere, at dine ben og fødder bliver gennemblødt og bare medbringe nogle ekstra bukser og sko til kontoret. Nu til dags kan vandtæt cykling være meget elegant og æstetisk i din øverste halvdel, eller du kan gå efter ponchoen, som måske ikke ser godt ud, men det vil beskytte mere af dig mod vandet. (dramatisk instrumentalmusik) En særlig note til herrene her.

Brug dit linning op eller brug et bælte, ellers kan du ende med en byggearbejder mave, og ærligt talt vil ingen se det. Undskyld. - Nej, det er du ikke. - Nej, det gør de ikke. - Åh, undskyld, undskyld. - En særlig note til damerne.

Det kan være en god idé at overveje en t-shirt eller top med høj hals, fordi nogle mennesker vil se dette, og du kan være god til at vise det, men det er en risiko for hvepse og bier. Og tro mig, når jeg taler af erfaring, er dette ikke et sjovt møde. Lad os håbe, at denne artikel hjælper dig med at føle dig komfortabel med at køre rundt i byen, men også sej, uanset om du er en cyklist, der aldrig holder op med at være en cyklist, selv uden for det slagne spor, eller en person, der cykler, men ikke ønsker at ligne en cyklist. - Behagelig og cool.

Okay, nu, hvis du vil se en anden artikel om cykling her på GCN, er der en, du kan klikke igennem, dernede, hvor vi bringer dig vores top Giv tip.

Hvilke solbriller bærer pro-cyklister?

Duskal bæreditcykel solbrilleri ethvert vejr og i ethvert lys. Hvis det er mørkt, skal du vælge et klart eller svagt lys. Modesolbrillereller livsstilsolbrillerligesom Ray-Ban tilbyder meget lidt beskyttelse, da linserne er tynde og muligvis ikke er lavet af polycarbonat.

(afslappet elektronisk musik) - Da jeg var en slags håbende cyklist, var der altid en sponsor, jeg drømte om, og i mit tilfælde var det Oakley, jeg gjorde det til en cykelverden. Desværre har jeg aldrig nået det, men i dag skal jeg møde nogle af de nuværende proffer, der faktisk er sponsoreret af Oakley og også den fyr, der sandsynligvis har det sejeste job af alle inden for cykling, han kan rejse verden rundt, møde professionelle og giver dem deres briller. lad os møde ham. de ord, der blev sagt til Oakley-fyren af ​​mange sponsorerede atleter gennem årene, jeg ved, hvordan Oakley-fyren ser ud eller noget, fordi jeg aldrig har været i den position.

Men jeg er blevet bedt om at vente her på dette sted, og jeg møder ham. Det er virkelig lidt af en blind date, men jeg håber bare, at jeg ikke står op, for det kan være rigtig, meget pinligt. Det ser ud til at du er her.

Jeg rejste mig ikke op! Lad os gå så her er jeg nu med John Ohail, der er Oakleys Sports Marketing Manager? Desværre i min karriere som cyklist var jeg aldrig en god cyklist til at lære dig at kende, John, men inkluderer dit job faktisk? - Ja, så mit job som Global Road Cycling? Lederen skal sætte strategien for vores racercykelprogram som helhed. Dette inkluderer hvilke hold vi arbejder med, hvilke atleter vi arbejder med, og derefter arbejder vi på produktsiden med vores produktmarkedsføringsteam, vores produktudviklingsteam, for at sikre at atleterne har det rigtige produkt til deres løb og for deres træning at have . Og så også for at indsamle feedback fra disse atleter og også give den tilbage til holdbestyrelsen. - Det er virkelig godt at vide, at feedback fra en rytter også kan ende med os som forbrugere, fordi han cykler mere end dig eller jeg gøre i spidsen for sporten, og hvad de siger, og hvad deres feedback er, er naturligvis meget vigtigt for os og giver os mulighed for at udvikle et produkt, der ikke kun er godt for en professionel chauffør, men også for den gennemsnitlige hverdagskører, der også er til salg til den normale forbruger - Okay så hvor skal vi nøjagtigt, fordi jeg ikke aner, jeg er ikke lokal? - Så vi er her i Harrogate nogle af teamhotellerne og besøger nogle af chaufførerne og sørger for, at de har det produkt, de har brug for til weekendens løb - Jeg har hørt, at du har en stor pose briller, og jeg vil bare se små ansigter af disse chauffører, der gløder - Ja, som jeg sagde, de fleste fyre ved, hvad de vil have, men nogle gange dukker du op til et løb, især et verdensmesterskab, og de har ikke deres normale holdtrøjer, de bærer dem af deres lande.

Kits, og så alle farver er forskellige, så jeg er nødt til at medbringe en stor taske fuld af ting for at sikre, at jeg dækker alt det grundlæggende på det. - Strålende. Driver, gå på det.

Højre, store afsløring. Jeg troede ikke, at posen er så stor. De fortalte mig, at det var en taske, og jeg troede, det kunne være det.

Så fortsæt, overrask mig, gør mig jaloux. Vis mig hvad du har. - Så i denne taske opbevarer jeg alle brillerne selv.

Især når du bringer så mange produkter med dig, vil du vide, hvor alt er, og være i stand til at finde det hurtigt, især når flere atleter kommer op til dig på samme tid og får tingene lyst, så bliver det lidt uorganiseret. Jeg mærker dem efter brillerne, så du ser Jawbreaker, Sutros, Radar EVs, og så markerede jeg i hver krukke, hvilke farver jeg lagde i poserne. Det ville være et massekaos.

Meget arbejde i frontenden, og det lønner sig, når du er her - Får du nogensinde chauffører, der allerede ved præcis, hvad de vil have, og du siger: 'John, det er det, jeg vil have.' Jeg laver ikke noget af det. ' - Ja sikkert.

Det gør mit liv også meget lettere, så jeg lægger det bare til side Jay Thomson for eksempel, jeg ved, at han bærer Jawbreaker ganske religiøst og så naturligvis noget grønt, der passer til hans sydafrikanske trøje - jeg har ikke set disse farver. Jeg vil næsten ikke tage det ud. Nå, det gør jeg faktisk. - Ja selvfølgelig. - Åh, der fungerer det - - Næsestykke. - Næsten som en Celeste-farve. - Ja, de kalder det Crystal Pops, så har der den klare top på rammen og derefter lidt sjov grøn. - Cool. - Så disse er alle briller, og så opbevarer jeg alle briller i denne taske separat.

Så udskiftningslinser til forskellige forhold, baseret på modellerne igen. Tilbage til min slags OCD-organiseringsevner igen --- Jeg kan godt lide det - Ja, pigerne på kontoret griner af mig, men jeg bruger et farvet markørsæt, der matcher den faktiske farve på linsen. Så for eksempel, hvis det er en Prism Jade, ved jeg, at det er en grøn linse, så jeg sætter en grøn markør i den.

Safir er en blå linse. Prism Low Low Light er en lyserød linse. Så hvis de i det mindste har lommen se, er det let for dem at dechiffrere, hvad de allerede er, og det sparer dem tid og giver mig også besked om, hvilke jeg har. (futuristisk EDM-musik) - Okay, første besøg hos dem, vi har Tiffany Cromwell.

Tiff, vil du passere mode over funktion eller funktion? Mode eller en blanding af begge dele? Fordi jeg ved, at du er en stor modefan. Det kan ikke nægtes. Så hvad vil du have? - Jeg gør blandingen.

Det skal se godt ud, men samtidig skal vi tænke på de vejrforhold, vi skal håndtere, så linsen bliver meget vigtig. Men under alle omstændigheder vil jeg være matchende - så disse er faktisk nogle håndmalede, som vi gjorde for Tour de France - se, for jeg kan gøre det. Denne tror jeg, du har brug for enten et lille ansigt eller et stort ansigt for at trække det af, ikke ansigtet imellem. - Disse kom ud under Tour of California. - Så hvis denne artikel bliver live, vil du sandsynligvis komme halvvejs igennem din race Jeg gætter på Hvordan er følelserne i benene? Vi ramte Lofthouse, hvor dine ben vil være i brand, det første kritiske punkt i løbet, du ved, hvornår hele handlingen starter og ja.

Forvent en masse smerter, men også gode vibes, fordi jeg er sikker på, at atmosfæren vil være fantastisk derude. (futuristisk EDM-musik) - Ja, så vi bruger Prism Low Light bare fordi vejret her i Harrogate ikke var så dejligt. Og Prism Low Light er omtrent lige så lyst, som vi ikke rydder, så det har stadig en farve, der bringer noget lys og detaljer ud på vejen, når vejret også er dårligt.

Læg den bare i en flyvejakke til Marco - er denne opsætning ikke fantastisk? (afslappet hip-hop musik) - Så John, Nathan Haas er lige kommet her. Du kender disse drivere ret godt. Hvad tror du, han er, ved jeg, når jeg ved, at Nathan får en sutro.

hjelmpris

Jeg har en Celeste Green, som han sandsynligvis aldrig har set, der følger med den australske trøje. Og så bærer Nathan Jawbreaker ret religiøs, så jeg kan forestille mig de to imellem, det er vores væddemål - Okay, lad os sætte det på prøve. (humrer) - Jeg tror, ​​øh --- Sandsynligvis kæbebryder til løbet - Jeg tror kæbebryder her - Okay Nathan, hvis du beslutter dig for dine farver, synes du de er uhøflige eller bare gå med dit udstyr? - Jeg finder det enten meget simpelt, som alt hvidt eller helt sort.

Jeg kan godt lide mange af de pastelfarver, de har været nødt til at bringe frem i år indtil videre. Så en solid tilstand ser rigtig godt ud, eller jeg tror, ​​du bliver nødt til at blande den sammen og gøre noget stødende - det er det. (alle griner) Dette er en dårlig afslutning.

Se på dette. - Ja, det er godt. - Vi malede disse hånd til Tour de France-trøjerne, så de bliver helt sikkert skræddersyede. - Et af mine foretrukne Oakley-par var faktisk det første par, jeg var, jeg hang ud med en amerikansk chauffør ved navn Georgia Gould.

Det var i 2009. Georgien kommer hen til mig og siger, 'Jeg tror, ​​du vil kunne lide disse briller', fordi de blev sponsoreret af Oakley. Og det var dette lyserøde par Oakleys, og det skiller sig helt ud fra det sæt, jeg havde på.

Det var det første poppende par Oakleys, jeg nogensinde har haft, og jeg har dem stadig, fordi de har en særlig betydning for mig, ved at vide, hvornår de skal gå, vælge dine linser baseret på vejrforhold, hvad med dine rammer? Når du kører på bestemte løb, vælger du altid bestemte rammer eller ej? - ved du, det er et godt spørgsmål. Ja, jeg mener linser er åbenlyse, men rammen er lidt anderledes. Jeg nyder virkelig at bruge sutroerne efter en træning, bare fordi jeg har lyst til, at de også giver dig mere ansigtsbeskyttelse, så jeg synes, det er bedre til solbeskyttelse, og jeg har også lyst til, at det er mindre på en større Briller på en eller anden måde trænger lys ind gennem siden.

Men dette blev lavet af Cavendi. Det tog lang tid at udvikle disse briller for at finde det perfekte sted, hvor rammen starter, hvor næsestykket sidder, så det ikke er synligt. For mig er dette meget sofistikerede briller, men specielt designet til cykelløb, tror jeg, det afhænger også af din kørestil.

Så jeg er ret oprejst, så jeg har aldrig problemet med faktisk at se rammen øverst, men når man ser på en rytter som Nils Politt, er det for det meste ganske langt op, så hvis han faktisk kigger gennem øjenbrynene, bliver det smukt irriterende, hvis han har en ramme, så bruger han denne type beskyttelsesbriller, at bare rammen i bunden er styrken ved det, men det afhænger også af rytterens stil og hvad han bruger dem til. (funky rockmusik) - Så Michael, hvad vil du have? - Jeg vil selvfølgelig købe pæne briller, men som en speciel farve, så min familie nemt kan se mig, opdage mig. Min bedstemor har ikke de bedste øjne.

Det er som, 'Michael, brug nogle sjove sko' eller gode briller. '- Sjove sko, forestil dig det! - Faktisk har jeg allerede dansesko på, helt sølv. - Vil du bære dem i weekenden? - Forhåbentlig kan jeg vende det i guld - Okay, ven.

Jeg ser altid ud til at få dig, hvor du er, hver race, og du kan ikke rigtig skjule dig. Men jeg bemærkede, at du har temmelig seje briller. Hvad er historien bag det? Der er indgraveret på det - Faktisk er det nok bedst at bringe det tilbage til 2011, da jeg var sammen med Team Sky.

Det var verdens hæmofiliedag, og jeg spurgte, om jeg kunne, og vi kørte til Castilla y León, og jeg spurgte, om jeg kunne bære noget rødt for dagen. Og så kontaktede Team Sky Oakley. Oakley skabte et engangssæt kæbeben i en farve, de kaldte Blood Red for at slags erkende, at der er en blodsygdom.

Swifty vandt etappen, så det var fantastisk. Og så, efter en lille pause fra Oakley, da jeg var på Movistar, kom jeg tilbage til Katusha, og vi mødtes med Oakley, og han sagde: ”Se, det skete i 2011.” De sagde, ”Ja, ja, jeg ved, det var godt. ”Jeg sagde,“ Jeg har nu en velgørenhedsorganisation kaldet Little Bleeders, der beskæftiger sig med hæmofili. 'Kan vi gøre noget ved det?' Oakley var fantastisk, super lydhør.

Vi oprettede et antal Jawbreakers med deres casting-funktion, som er min brillepræference og formåede også at skrive Little Bleeders på linsen, og det er det, jeg har kørt. Jeg red det på verdens hæmofili dag i år, og jeg har kørt det lige siden, så det er rart. Jeg tror, ​​det er en erklæring, og jo mere vi taler om det, jo flere mennesker forbinder briller med hæmofili, og jeg er meget taknemmelig over for virksomheder så store som Oakley for at støtte denne sjældne sygdom.

Det er en ret mindre sygdom, men det er en, der naturligvis er meget kær i mit hjerte. - Nu sker det. En dag i en persons liv, som jeg altid har ønsket at se.

Og hvad der faktisk var fantastisk var alle chaufførers forventning om deres nye briller. Lad mig vide i kommentarfeltet, hvilke farver du ville have valgt dernede, gør med og tænk også på GCN Shopat shop.globalcyclingnetwork.com.

Og glem ikke at abonnere på kanalen og klik også på de små meddelelsesikoner, så du får en lille advarsel hver gang vi sætter en artikel live.

Hvorfor bruger cyklister gule briller?

Gule linserfiltrer mere ud af de blå bølgelængder af lys, så vi kan se kontrasten bedre. Denne farvetone garanterercyklisterbedre syn med mindre lys, med andre ord under mørkere lysforhold med mindre solskin.

Er Oakley Prizm bedre end polariseret?

Oakley PRIZM Polariseretlinser er gode til at reducere blænding og anbefales til vandaktiviteterellerkørsel. UdoverPRISMDybt vand ogPRISMLavt vand, denPRISMsportslinser er ikkepolariseret.18.02.2021

Gør cykelbriller en forskel?

De er også formet bedre, hvilket betyder, at der kommer mindre luft rundt om siderne og ind i øjet. De tåler heller ikke så meget. Dette er virkelig mærkbart, når man skubber hårdt på en stigning, som med sikkerhedenbrillerjeg villeharmåtte tage dem af.08.28.2016

Hvor sætter du dine solbriller, når du cykler?

Den rigtige måde atbære solbrillerer athave pådin hjelm, spænd den fast og dereftersætteditbrilleruden for stropperne. Ikke kun ser du bedre ud på denne måde, men du har også chancen for at tage dinbrillerslukket ogsættedem på igen under turen.23.11.2020

Er Ray Bans gode til cykling?

Ray Bansolbriller bruger glaslinsemateriale og grundlæggende plastrammer, der ikke er sikre til sport. hvis du har på digRay Bansolbriller, og du vælter eller falder ned af dincykel, med glaslinser kan de knuses og beskadige dine øjne og ansigt.31/12/2014

Hvilken farvelins er bedst til lyse dage?

Brun og kobberlinse farverer ikke kunfantastisk til lyse dage, de beskytter naturligvis også mod blåt lys.Gulog ravlinserhåndterer naturligvis også blåt lys, men de blokerer ikke nok lys tillyse dage.19. 2020.

Hvilken type linser er der i cykelsolbriller?

Hvert par cykelsolbriller yder kraftig beskyttelse i en let pakke med stel af holdbare Grilamid TR-90 i høj kvalitet og ridsefast, brudsikre linser. Justerbare øre- og næsepuder er pakket i hydrofil gummi, som øger grebet, jo mere du sveder.

Har du brug for receptbriller til cykelbriller?

Solbriller er tilbøjelige til at blive sat på, så et par, der er let fleksible, holder længere i hænderne (eller lommerne) på en klodset rytter. For dem af os med mindre end perfekt syn og brug briller, vil du overveje at cykle briller, der kan udstyres med receptlinser.

Hvorfor har du brug for solbriller til mountainbiking?

Solbriller er et must-have element for alle cyklister, hvad enten det er mountainbike eller landevejscykling. Et par cykelsolbriller har det vigtige job at beskytte en motorcykel mod stærkt solskin, UV-stråler, vind, spildevand, lave grene og alt andet, du ikke vil have i dine øjne.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af erektil dysfunktion - brugbare løsninger

Kan cykling kurere erektil dysfunktion? Mere markant var imidlertid konstateringen, at mænd, der cykler mindre end 3 timer om ugen, eller som kun lejlighedsvis har et odds-forhold på 0,61 for at udvikle moderat eller komplet ED. Dette indikerer, at moderat træning i form af cykling faktisk kan forhindre ED.

Crossfit og cykling - hvordan man håndterer

Er CrossFit godt for cyklister? CrossFit giver dig mulighed for at tilføje variation i dit program. Hvis du supplerer din ridning med styrketræning og metcon (metabolisk konditionering) træning, forbedrer du ikke kun din cykling, men du opnår også store fysiske gevinster.

Cykling vægttab - hvordan man løser

Kan du tabe mavefedt ved at cykle? Ja, cykling kan hjælpe med at tabe mavefedt, men det tager tid. En nylig undersøgelse viste, at regelmæssig cykling kan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. For at reducere den samlede maveomfang er aerobe øvelser med moderat intensitet, såsom cykling (enten indendørs eller udendørs), effektive til at sænke mavefedt. г.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Cykel skiftende kabel - find løsninger

Hvornår skal skiftekabler udskiftes? 5000 til 6000 miles er en god tidsramme til udskiftning af kablerne. Andet klogt venter til de bremser og enten har en god stiv pedal ind eller dejlig let drejning, afhængigt af det ødelagte kabel. 9 dæk. 2010 г.

Cykling tilbage - hvordan man opnår

Er det hårdt at cykle på ryggen? Selvom cykling kan være en god træningsmulighed for dem med eksisterende rygsmerter, kan det også forårsage rygsmerter, hvis de ikke gøres ordentligt. Dårlig kropsholdning på cyklen kan belaste ryggen. At læne sig over, med ryggen buet og hovedet op, kan belaste både ryg og nakke. 13. apr. 2016