Vigtigste > Cykling > Cykelopvarmning - svar på problemerne

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur?

Cyklinger ligesom enhver anden sport eller motion, i den forstand at det er lige så vigtigt at ordentligtvarme op før digridningpå dit #EverydayAdventure.Varmer opførcyklingkan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16. jul. Dec 2019Alex her, og inden du skynder dig ud af døren på din cykel, eller før du har været på træneren, anbefaler jeg altid en lille opvarmning til dine ben og rygsøjlen for at gøre dit bedste, øge din præstation og sørg for at du ikke Forårsag ikke kvæstelser i trafikken, der kunne have været forhindret. Så lad os gå over et par strækninger og mobilitetsværktøjer, der kun tager et par minutter.

Hvis du kan gøre dette senere i din sæson, er du den bedste chance for at sikre dig, at du er på cyklen i stedet for behandlingsbordet. Så lad os gå over et par ruter, du kan gøre, før du skynder dig ud af døren. Vi vil fokusere på hamstrings, quads, hofter, knæ og lidt gennem rygsøjlen.

Det tager kun et par minutter at skynde sig ud af døren. Og for mig fungerede det, arbejdede med at holde min rygsøjle ved godt helbred og holde mine knæ smertefri. Jeg håber, vi kan gøre det samme for dig.Du kan gøre så meget som du vil med alle disse ting, men prøv at gøre mindst fem til ti gentagelser pr. Side pr. Øvelse på mindre end to til tre minutter. Så folkens, lad os starte med det vigtigste, hamstrings. For at gøre dette laver vi en modificeret jordfejning, hvor vi har vores ankler i en 90 graders vinkel, og hvad vi skal gøre er at læne sig tilbage, og dette giver mulighed for en vis strækning gennem hamstrings, mens du holder benene lige.

Prøv at holde rygsøjlen så lige og buet (neutral) som muligt. Dette er en lignende bevægelse som markløft, hvor vi primært bevæger os gennem hofterne med et hofteleddsmønster. Hvis du vil komme lidt dybere ind, kan du arbejde på at feje gulvet, hvor du læner dig tilbage og feje - dette får en lille bøjning gennem rygsøjlen, hvilket er fint, og vi begynder at varme gulvet op, Spinea lidt .

kvinde cykler

Når du har lavet et par gentagelser roligt, er det tid til at give lidt mere følelse gennem hamstrings. Og til det bliver du nødt til at tage en stol eller noget at holde fast i, da vi skal lave et par bensvingninger med bensvinget. Vi vil sikre os, at vi holder kernen pæn og tæt, forsøger at isolere den fra bevægelse gennem hoften, og hvad vi skal gøre er at svinge benet frem og tilbage, pænt og blidt og forsøge at svinge det igennem det måde lige lige som muligt, og når vi forklarer det, skal du give det et lille spark, og sådan ser det ud i realtid.Gå langsomt frem og tilbage, og det vil give hamstrings en dejlig dynamisk opvarmning. Hvis du har en historie med rygproblemer eller lændesmerter, skal du være forsigtig med denne øvelse. Igen holder Key virkelig fast på kernen.

Spænd rygsøjlen, hold den stram og igen, bevæg dig isoleret gennem hofterne så meget som muligt, prøv ikke at svinge rygsøjlen for langt frem og tilbage. Den næste vigtige øvelse, vi ønsker at gøre, er at svinge benene frem og tilbage for at varme op på hofterne på siden og således adduktorerne på indersiden af ​​låret. Disse søvinger er ens, bortset fra at vi er rettet direkte mod dig.

Du kender den stang eller dyvel, du holder, cyklen eller stolen, og for det bensving, skal vi arbejde på at svinge benet frem og tilbage foran os. Du kan se igen, jeg arbejder på at svinge benet lidt højere hver gang, forsøge at holde det lige og bruge benets vægt til bare at bevæge det igennem uden at tvinge det, når du bemærker, at du får en Hvis du får en hel del spænding fra siden af ​​hoften, IT-båndet og det andet ben, kan du ændre det i stedet for at holde din fod lige foran dig. når du svinger igennem, drej det op, og du vil bemærke mere af apoll her ved siden af ​​benet, så det er sådan det vil se ud.Lad os gå videre til vores næste øvelse, hvor vi fokuserer lidt på quadriceps musklerne, vil være lidt lettere end havsvingen. Til denne vil vi kun sparke hælen mod bagdelene: hver side tager cirka 20 gentagelser, bare et par sekunder. Uanset hvad du kan gøre med denne øvelse, i stedet for at prøve at sparke din bagdel, kan du sparke mod nedre ryg, som strækker sig en nedre del af quadriceps-musklerne som her: tag knæene, træk op, ret dig til brystet dynamisk, hver side 5-20 gange: uanset hvad du har tid til - jo mere jo bedre er vores rygsøjle varm og at vi giver dig noget, hvor du ikke engang skal ramme gulvet.

Vi laver en modificeret kat-ko. Hvor skal vi arbejde med en stående kat, og dette vil medføre en vis bøjning og en vis forlængelse af rygsøjlen, så skal vi åbne brystarmene? tilbage, kig op i loftet og krøl dig derefter op og stræk dig derefter op igen for virkelig at forlænge rygsøjlen og krøl dig derefter ind igen. Når du krøller dig op, vil du virkelig trække hagen så meget ind som muligt og så krølle op.

bundbeslag løs

Disse virkelige skal være opvarmede, klar til at gå, og en del af din rutine før turen. Så når du har mestret disse øvelser, skal du svinge dine ben fra gulvet, arbejde katten gennem rygsøjlen og også gennem hofterne med knæene mod brystet og sparke din bagdel. Du bliver temmelig varm og klar til vejen.

Reducer risikoen for skade ved at være for stram eller ubevægelig i et af leddene. Håber det hjælper med din tur. Lad mig vide, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Jeg kan altid godt lide at hjælpe så godt jeg kan. Send det ud på gaden, have det sjovt, så ser jeg derude.

Hvilke strækninger skal jeg gøre, før jeg cykler?

Giv disse seksstrækker siget forsøg på at forbedre din fleksibilitet og forhindre fællescyklingskader.
  • NEDVENDENDE HUNDE.
  • DØRVEJSTRÆKKE.
  • SÆDET GLUTE / PIRIFORMISSTRÆKKE.
  • ØVRE TRAPSTRÆKKE.
  • REVOLVED BELLY POSE.
  • LUNGE OG REACH.
20. december 2017

Hvad sker der, hvis du ikke varmer op inden du cykler?

'Cyklinger sådan en sport med ringe effekt, at selvhvistilcyklistikkeopvarmningideelt set er det usandsynligt, atdeville blive såret bare på grund af mangel påvarm-opi begyndelsen af ​​en tur. Imidlertid,hvis devi gårat gørenoget meget intens som op ad bakke i store gear, risikoen kan gåop, ”Siger Wenzel.22. juni. 2021

Er stationær cykel en god opvarmning?

Ridning enstationær motionscykeler eneffektivmåde at udføre en kardiovaskulær træning på. ENstationær cykeler også ideel tilvarmer opbenmusklerne før et boldspil eller anden fitnessaktivitet.26. aug 2013

fixie dæktryk

Er 20 minutter på stationær cykel nok?

En dagligcyklusride af20 minutterernokat forblive sund. Fastcyklinghjælper med at forbrænde omkring 1.000 kalorier om ugen og enddacyklingi et mildt tempo på 12 mph vil hjælpe dig med at forbrænde 563 kalorier i timen, siger forskning. Utilstrækkelig fysisk aktivitet er en af ​​de førende risikofaktorer for død på verdensplan.12. aug 2017

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Kan du miste mavefedt ved at køre på en stationær cykel?

Cyklingti astationær cykeler meget effektiv til forbrænding af kalorier (300 til 700 kcal i timen) ogfedsidendu kanskifte mellem cardio-øvelser (aerob zone) og HIIT-træning (anaerob zone) og dermedbrænde mavefedthurtigere.Cyklingti astationær cykeler en meget effektiv måde at reducere påmave fedt.

Reducerer cykling mave?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men detviljetage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet maveomfang, aerob øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021

Er 1 times cykling om dagen god?

Cyklingentimetildagfor vægttab er en glimrende måde at øge vægttabet på. Et individ på 180 pundcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Også selvomcykling30 minutter adagkonsekvent i et år kan forbrænde over 100.000 kalorier og resultere i næsten 30 pund vægttab.25. jul. Feb 2020

Er 30 minutter på motionscyklen god?

Vægttab. Hvis du ønsker at kaste nogle pund, entræningscykeler en meget effektiv måde at forbrænde kalorier på. Ridning enstationær cykeltil30 minutterad gangen kan forbrænde hvor som helst mellem 200-300 kalorier (afhængigt af brugernes vægt).8. okt 2019

min cykel blev stjålet for nylig

Er det OK at køre på en stationær cykel hver dag?

Stationære cyklertillad en aerob træning uanset vejrforholdene. De kan bruges sikkerthver dagsom en del af en træningsrutine og kan være ideel til mennesker med fælles problemer.7. maj 2019

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Stol træning derhjemme - enkle svar på spørgsmål

Hvilken øvelse kan du lave i en stol? 11 hurtige stoløvelser, der fungerer så godt som at gå til GymArm-cirklerne. Sid på stolen med lige ryg, benene bøjet 90 ° og fødderne plantet på gulvet. Bøjet med armlift. Triceps Dip. Stolplanke. Siddende hofteprop. Russisk drejning. Benløft. Hurtige fødder.

Kredsløbstræning for cyklister - Komplet vejledning

Er kredsløbstræning god til cykling? At integrere kredsløbstræning i din træningsrutine kan være en fantastisk måde at forbedre hastigheden på cyklen og holde tingene interessante.

Reverse crunch øvelse - hvordan man tackler

Virker reverse crunches virkelig? Bundlinjen. Den omvendte knas er en simpel kerneøvelse, der kan hjælpe dig med at styrke dine mave. Det menes at være lettere på ryggen end traditionelle crunches og sit-ups, fordi din rygsøjle ikke bøjer så meget. Hvis du føler nogen skarp smerte, mens du udfører omvendte knas, skal du straks stoppe.24 нояб. 2020 г.

Fitbit brænder kaloriens nøjagtighed - besvarer spørgsmålene

Er Fitbit nøjagtig på forbrændte kalorier? En undersøgelse viste, at Fitbit Surge havde den mest nøjagtige beregning af forbrændte kalorier blandt en gruppe af lignende enheder med en fejlprocent lidt over 25%. De andre lignende enheder, der blev testet, havde relativt højere fejlprocent - op til så meget som 93% .15 июл. 2019 г.

Ben og abs træning - pragmatiske løsninger

Kan jeg træne ben og mavemuskler sammen? Prøv at hamre en større muskelgruppe (bryst, ben og ryg) pr. Træning og suppler dette arbejde ved at opdele resten af ​​din session i bevægelser, der er målrettet mod to mindre muskelgrupper (biceps, triceps, hamstrings, kalve, abs og skuldre) .29 июл . 2020 г.

Lactobacillus gasseri vægttab - hvordan man opnår

Hvor meget kan du tabe ved at tage Lactobacillus Gasseri? Forskere har også undersøgt virkningerne af Lactobacillus gasseri for fedt tab. I denne undersøgelse mistede mennesker med ekstra mavefedt, der drak gærede mælkeprodukter, der indeholdt de nyttige bakterier, 8,2 - 8,5% af deres mavefedt over 12 uger. Da de dog stoppede med at drikke mælken, vendte alt dette mavefedt tilbage.