Vigtigste > Cykling > Cykling af vandflasker - praktiske beslutninger

Cykling af vandflasker - praktiske beslutninger

Hvad er den bedste vandflaske til cykling?

Bedste cykelvandflaskeri 2021
  • Camelbak Podium Ice 620mlVandflaske.
  • PolarFlaskeSolid isoleretVandflaske.
  • Stofgribere isoleretFlaske.
  • CamelBak Podium Chill Dirt Series IsoleretVandflaske.
23. marts 2021Vi tjekkede den indbyggede værktøjsopbevaring ud for et par artikler siden, og jeg har været besat af at finde den perfekte “no-backpack” -opsætning lige siden. Mange af jer er blevet forvirrede over mit korstog mod hydratiseringspakker, og jeg vil sige, det hele er et spørgsmål om præference. Jeg finder alt udstyr, inklusive hjelme, distraherende og ubehageligt, men jeg anerkender stadig, at udstyr kan være nødvendigt.

Jeg tager ikke min hjelm af, og jeg vil bestemt ikke tage min hydratiseringspakke på et ørkenepos. Men med en 2 timers kørsel på en kølig forårsdag, kan du vædde på, at jeg efterlader min rygsæk derhjemme. I dag tester vi forskellige typer vandflaskeholdere for at se, hvilke der faktisk kan holde en flaske, når tingene bliver hårde.

Det er svært at genskabe forholdene på en cykelsti og gentage dem konsekvent, så jeg besluttede at udvikle en enhed, der kunne udsætte disse bure for nøjagtigt det samme misbrug igen og igen. Med mine begrænsede tømrerfærdigheder byggede jeg en træflaskeknuser med en 8 fod lang arm. Med f glemte jeg alt, hvad jeg lærte i fysikklassen, jeg kan ikke fortælle dig, hvilken hastighed det får, eller hvor mange Newton, det tager at ryste en flaske løs.Hvad jeg kan sige er, at det er grimt og katastrofalt effektivt metal, så jeg kunne genbruge det til hver test. Havde jeg monteret burene direkte på 2x4, kunne skruehullerne have udvidet hver gang jeg byttede burene. Skønt flasken smadrer low-tech var konsistent og repeterbar, kunne den bestemme, at en dråbe på 16 tommer konsekvent ville kaste flasken.

Jeg besluttede at bruge dette som udgangspunkt for at teste disse smarte Schmancy-bure. Efter et par tests blev jeg overrasket over at finde ud af, at ingen af ​​de 16 tommer bure kunne falde, men det var klart, at nogle var bedre end andre. Jeg var især skuffet over flerværktøjsburene fra Synchros og Topeak; mit Amazon-bur, som jeg var lidt skeptisk overfor, kastede flasken som en bombe fra et fly; det kom ikke engang tæt på.

Hvad angår kannibalburet, overlevede det 16 tommer. Lige bag kannibalisten var den meget hyldede specialist Zee, der næppe mistede flasken. Efter yderligere at have straffet burene i andre - mindre end videnskabelige tests - at den samlede vinder faktisk var den specialiserede zee.Men jeg var ikke færdig endnu. Nogle af burene havde design, der tilskyndede tilføjelsen af ​​stropper. Så jeg testede dem.

Selvom zee knækkede ved 4 fod, var det den, jeg samlet set fandt mest imponerende. Med en simpel rem vil den knække, før en flaske tabes. Men flasken holder perfekt.

Så dette er min grove, uvidenskabelige og noget uansvarlige test med vandflaskebur. Når mit håndled er bedre, går jeg på stierne med Zee. Det kommer ud på toppen i de fleste af mine tests, især når det er spændt op.Hvis mit håndled er officielt bedre, kan vi foretage nogle mere rigtige sporprøver, men lige nu har jeg gode beviser for, at det holder; i så fald er jeg et skridt tættere på en bundsolid, ingen rygsækopsætning. Tak fordi du kørte med mig i dag, og vi ses næste gang.

fakturere alle rad

Hvilke vandflasker bruger pro-cyklist?

Camelbak Podium Chill 620mlVandflaske.12. maj 2020

Hvis du har set Tour de France nu, har du måske set rytterne afhente tasker som denne fra folk, der stod ved siden af ​​vejen omkring halvvejs gennem hver etape. De kaldes musetter, og de er fulde. Årsagen til dette er, at rytterne ikke behøver at starte hver dags etape med udbulende poser, der sprænger med al den mad, de har brug for til dagen.

I det væsentlige indeholder de chaufførernes frokost. I denne artikel gennemgår vi nøjagtigt, hvad der er i en typisk musette, forklarer, hvorfor den er der, og viser dig, hvordan du laver nogle af de specielle ting, profferne spiser som riskager. Sørg for at abonnere på GCN, hvis du ikke allerede har gjort det, og også trykke på det lille klokkeikon, da du får en besked, når vi uploader en artikel, og godt, det er gratis og hjælper også kanalen Her er vores GCN-musette, jeg sætter alt i det.

Startende med den største vare, flaskerne. (afslappet elektronisk musik) T Du finder normalt to flasker i en musette eller bidon, som de kaldes, hvis du er fransk. Og det betyder, at når rytterne tager deres musette, slipper de af flaskerne på deres cykel, hvilket betyder, at hvis du leder efter en pro-vandflaske som en souvenir, et godt sted at bo i eller lige ud efter fodringszone i en pro race.

Der er mange forskellige ting, du kan lægge i flasker, og disse vil blive skræddersyet til den enkelte rytter, afhængigt af personlige præferencer samt kravene fra en etape. Du kan bare have gammelt vand derinde. Og det gør mange ryttere, men du kan også bruge energipulvere som denne fra vores venner af kanalen, Enervit, de kommer i enten poser eller dåser, og de giver dig mulighed for at rehydrere med alle de essentielle mineraler, men også det brændstof og afhentning af kulhydrater til scenen.

Noget andet, vi så som en lille tendens, som vi bemærkede på Giro, nogle ryttere har faktisk protein i deres flaske. Og dette vil normalt være på en flad scene, hvor det for en person, der ønsker en Grand Tour-kandidat, næsten er som en hviledag for dem, og derfor vil de have lidt protein i en af ​​deres flasker på et eller andet tidspunkt i løbet af scenen for at hjælpe med denne gendannelsesproces. Personligt kan jeg godt lide at have vand i en af ​​mine flasker og derefter noget energipulver i den anden.

Det er hvad jeg har, og de går til musetten. Dernæst kommer energistænger. Det fantastiske ved energibarer er, at de er ret høje i kulhydrater i et relativt lille volumen, hvilket betyder, at de ikke tager meget plads i lommen.

Nu kommer de i alle mulige varianter og sorter, og i disse dage er de fulde af de let at absorbere kulhydrater, du måske vil have. Men en ny tendens, som vi har bemærket hos professionelle ryttere, er at vi i stigende grad bevæger os mod dem med proteiner. Dette har nu den ekstra fordel, at det hjælper rytterne med at komme sig og tilpasse sig træningen, når de gør det.

I løbet af en tre ugers Grand Tour som Tour de France kan de små ting som bedre genopretning gøre hele forskellen. Jeg lægger et par af disse i lommen, jeg pakker et af proteinerne derinde. Og så noget af den citroncremesmag. Min favorit.

Dernæst er geler. Tja, geler er nok det mest kendte og slags, ja ja, Family Fortunes 'øverste svar på, hvad cyklister spiser på cykler, de findes i hundredvis af forskellige typer og smag, men hvis du ikke er fortrolig med dem, er de i det væsentlige en meget tyktflydende, sukkerholdig væske, som du hurtigt nipper til, kommer ind i dit system og hurtigt genoptager og kommer ind i blodbanen for at give dig den glukose, fruktose og saccharose og andre sukkerarter, som det indeholder, holder dig energisk. Nu er der mange forskellige typer geler, der er isotoniske geler, der hjælper dig med at holde dig hydreret på virkelig varme dage, og der er også koffeingeler, som er geler med koffein.

Og profferne kan godt lide at tage dem for at give dem et lille boost, generelt mod slutningen af ​​en fase. Og geler generelt er noget, de tager i den sidste ende af et løb eller etape, de har tendens til at starte med ægte fast mad, så stængerne og de andre dele, vi kommer til. Og så, hvis du virkelig vil have det hurtige boost til sidst, geler.

Jeg vil tilføje denne koffeinsmag til mig selv i slutningen af ​​dagens ben. Hvad har vi her? ? Colasmag og appelsinsmag. Jeg er en cola-mand, jeg tager en colagel.

Næste er noget, du måske ikke forventer. Men det er noget, vi ser ret meget i pro-musettes. Og det er en dåse med kulsyreholdig drik.

Jeg er en normal person, dette er ikke en dåse i normal størrelse. Ville bare være klar over dette, hvis du tror, ​​jeg er en kæmpe eller noget. Det er en lille 150 milliliter dåse i stedet for en almindelig 330 milliliter dåse.

Selvom du ikke kunne se den særlige drik, fordi jeg lige tog den af ​​Lloydies skrivebord, og det er øl, læg det derovre a-cola Og det er fordi det er en sukkerholdig kold drink, og chaufførerne, ja, hvis de kan lide smagen, er den god for moral. Men du kan ikke se en dåse i fuld størrelse, og grunden er, at det sprudler og bobler og gas, det kan være en smule gas, en lille smule fordøjelsesbesvær, som du ikke vil have, når du cykler. Men vi lægger det i musetten.

I mange musetter kan du finde små sandwich, der i sport kaldes paninis, hvilket refererer til italiensk. Og de er ofte pakket på den måde. Nå, hvad de er, er typisk små søde, godt, lidt søde brioche-boller som denne, ingen skorper og derefter fyldt med forskellige fyldninger, det er trods alt frokosttid.

Nå, Dan Lloyds foretrukne påfyldning, fortæller han mig, var jordnøddesmør og bananbit, så vi gik efter det. Men chokoladespredning er også almindelig, når du føler dig uartig. Men også mere hjertelige ting, ja, tun, skinke, ost, hvad som helst, alt er muligt.

Uanset hvad chaufførerne kan lide, er dette også i musetten. Og mens kulhydraterne i den lille sandwich ikke absorberes så let som i et specielt energipulver, er det rart at have noget hjerteligt og noget fastere og imellem alle de let absorberende fødevarer, og det er lidt bedre for fordøjelsessystemet. Især om tre uger.

Næste riskage, jeg har nogle her. Og riskager er blevet en fast favorit blandt rytterne i pro-pelotonet. Og med god grund er ris en god kilde til kulhydrater, absorberes meget let og har meget lidt belastning på de fleste menneskers fordøjelsessystem og tarmene.

Det er også lavt i rester, hvilket betyder, at det ikke efterlader meget fiber i tarmen for den mængde energi, det rent faktisk indeholder. Så du bærer ikke den overskydende vægt af denne fiber, som ellers ikke ville gøre noget, der er afgørende i en sport som cykling, hvor styrke til vægt er så vigtig. Jeg lægger nogle riskager inde, men inden jeg gør det, lad os gå i køkkenet, så viser jeg dig nøjagtigt, hvordan du laver og pakker dine egne riskager. (afslappet elektronisk musik) Geler og barer er gode brændstofkilder nu, men du ønsker ikke nødvendigvis at spise dem hele dagen hver dag i tre uger.

Og heller ikke de professionelle. Jeg viser dig, hvordan du laver en grundlæggende opskrift på riskage, som jeg lærte af Nigel Mitchell hos EF Education First - Drapac, det er en opskrift, jeg laver en hel del, og jeg kan virkelig godt lide smagen, og mine venner kan også lide det. Det laver 20 kager, og hver kage er omkring 23,24 gram kulhydrater og er omkring 120, 130 kalorier, lad os gå klar til at gøre dem klar, og så viser jeg dig også pro wrap-teknikken, jeg har brug for GCN Capron ( Ringende klokker) dette er ingredienserne til opskriften, ris først, og du skal normalt bruge en vaniljesaus eller risottokorn, du kan også bruge sushi ris, jeg fik arborio risotto ris, 500 gram af det.

Lidt blød flødeost, 250 gram, ligesom den er i dåsen. Noget vanilleekstrakt, noget kanel, kun formalet, normal kanel. Noget sukker.

Og noget agave-nektar for at gøre det sødere. Du kunne også bruge honning, hvis du ville, jeg vasker risen først og fjerner den stivelsesholdige rest fra den, og så vil du lægge den i en stor gryde som denne og sørge for at du har et låg på vasket ris, jeg ' Jeg vil være tre spiseskefulde. Jeg bruger hvidt pulveriseret sukker, men du kan bruge en hvilken som helst type sukker, du vil have, jeg tilføjer derefter et par teskefulde kanel, jeg måler ikke dette, jeg svinger det bare. Og endelig en teskefuld vanilleekstrakt.

Til risblandingen her tilføjer jeg nu 800 ml vand, nu prøver jeg at være ret nøjagtige. Hvis du tilføjer for meget vand, vil det gøre risen for klæbrig og sjusket og ikke holde sin form særlig godt. Blandingen bringes derefter i kog og reduceres til en simmer efter kogning. Det tager cirka 10 minutter at lave mad.

Og det er vigtigt at sætte låget på. Hvis du har en riskomfur, skal du bruge en af ​​dem, fordi de er rigtig gode, men det ikke er strengt nødvendigt, du kan bare bruge en gryde, grunden til at du har brug for at låget hjælper med at holde fugtigheden inde og at For at holde vandmængde konstant. Hvis du ikke havde et låg, ville vandet fordampe, og du ville faktisk ikke have den rigtige mængde vand til risen.

Du kan se, hvornår risen er kogt, fordi stort set alt vandet er absorberet, og risen er blevet dejlig og blød, så jeg tager det af varmen nu, færdig. Det næste trin er at lægge risblandingen i en stor bakke som denne. Til den kogte risblanding tilføjer vi nu 250 gram flødeost, du kan gøre den vegansk, så du kan bruge et vegansk alternativ, hvis du gerne vil gå med normal flødeost.

Vi bruger også agave nektaroren som nævnt skat. Et par spiseskefulde af det. Bland alt sammen.

Nu har jeg blandet det hele sammen. Sammen bruger jeg en spatel til at sprede det ud og lægge det bare i bakken så fladt som muligt. Hvis du har en anden bakke at lægge på toppen, skal du flade den ud og gøre den pæn og jævn, hvilket er ret nyttigt, men jeg har ikke en i øjeblikket.

Det eneste, der er tilbage, er at dække det med plastfolie eller plastfolie, hvis du kommer fra staterne og derefter lade det stå i køleskabet natten over, så det bliver lidt sæt. Heldigvis forberedte jeg mig meget tidligere her. Vent, der er ingen, jeg forstår det ikke.

cykler i regnen

Sådan skal præsentationer fungere. Vent, lad mig afklare, siger du, jeg er faktisk nødt til at gøre noget tidligere, så hvilke der gøres tidligere? Vi bliver bare nødt til at vente. (ondskabsfuld orkestermusik) (telefonalarm ringer) Det betyder, at de er færdige, så jeg fik risblandingen fra køleskabet, den er klar nu.

Og jeg skærer det i ca. 20 lige store stykker. Jeg vil kun give det vinger med øjet, fordi jeg trækker mig tilbage. Men hvis du vil være virkelig specifik, kan du få målebåndet ud.

Jeg viser dig, hvordan du pakker de enkelte riskager. Og til dette har du brug for pergamentbelagt film. Nu kan du hente dette i de fleste supermarkeder, men du kan bruge standardfolie uden pergament på den anden side, jeg har prøvet det, det virker ikke.

Så jeg klipper generelt en sektion, der er cirka seks inches lang, og fold den derefter i to, skær den i halve, og hver af disse stykker er den ideelle størrelse til mine riskager. (afslappet elektronisk musik) Tag din riskage, læg den i midten af ​​pergamentet, og tag derefter enden og pakk den ind som en gave. Så fold det op indtil slutningen, og du tager den anden ende og vikler det tilbage over sig selv.

Og så skal du have noget overskud, og så foldes det over sådan her. At skabe den læbe. Og den læbe er virkelig nyttig til at åbne kagen, når den ligger i lommen.

Og du kan også skrive på den for at sige, hvad der i dette særlige tilfælde er kage eller pakke. Derefter skal du bare trykke enderne ind som en gave. Tryk fladt.

Og fold dig selv tilbage. Som jeg sagde, det er en grundlæggende opskrift, mange professionelle kan lide salt og salte med ting som bacon og ost i. Du gør dem søde, du kan tilføje nødder, du kan tilføje tørrede frugter som dadler og rosiner, uanset hvad der flyder din båd, bliver skør.

Nu håber jeg, du har haft glæde af denne artikel, og i så fald bedes du give den tommelfingre og dele den med dine venner, og hvis du vil gå til GCN-butikken, har vi disse fantastiske Alpe d'Huez-t-shirts komplet med Dutch Corner, dejligt. Og endda GCN-musetter. Og for at se en anden artikel om ernæring på Grand Tours og hvad Pro Riders spiser, klik på min musette.

Hvad hedder en cykelvandflaske?

bidonen

(metallisk støj) - Velkommen tilbage til en anden episode af GCN Tech Clinic, hvor jeg vil besvare og løse dine cykelproblemer. Så hvis du har en, skal du lade den være i kommentarfeltet nedenfor, hashtag askgcntech. Lad os som altid gå videre til denne uges første spørgsmål, som kommer fra Chad Butler, der spørger sandheden om vandflasker, tilsyneladende siger Chad, at hun har hørt mange gange, at vi måske tror på det, men han har aldrig set en vandflaske, der blev annonceret som biologisk nedbrydeligt .

Hvis professionelle bruger dem, hvor køber de dem så? Jeg tror, ​​det er bare en selvbærende løgn. Giv os noget sandhed, og vis os beviserne. Tjaj hvad? et spørgsmål at starte denne uge.

Og jeg vil ødelægge denne myte for dig, fordi, tro det eller ej, Elite-firmaet fra Italien faktisk laver en biologisk nedbrydelig flaske, eller de gjorde det bestemt, fordi jeg købte nogle, så der er det os. Det er bevis, okay, jeg ved, at jeg ikke er en professionel cyklist, men de er designet med den professionelle cyklist i tankerne, fordi de på farten i løbet af et løb kaster vandflasker til venstre, højre og i midten og Disse flasker kan ende med at skabe et virkelig grimt rod, og det tror jeg de gør. Jeg ved ikke, hvor lang tid det tager at nedbryde flaskerne.

Jeg har lyst til, at jeg en gang spurgte min ven Peter fra Elite, og han fortalte mig, at det var omkring syv år siden. Men hej, syv år er bedre end ingenting, så jeg besvarede dit spørgsmål og forhåbentlig beroligede det dig også. Det næste spørgsmål kommer fra Jamman, der siger, hvordan spænder man en carbonramme med en carbon? Fiber aero sadelpind i en arbejdsstand? De siger, at du ikke skal klemme et kulfibertoprør ind i et arbejdsstativ, og på grund af den aero-sadelpindeform kan de ikke passe det ind i deres eget arbejdsstativ.

Ja, jeg er enig, du skal ikke rigtig klemme rundt om et stelrør, fordi du kan vride det for meget, og det kan knække og knække, noget en kollega af mig gjorde for mange år siden, medmindre du har så noget som dette fra ParkTour, at har en diamantformet klemme, der koordinerer med både en aeroseatstøtte og en cylindrisk, løsner kæberne fra selve klemmen og vikler derefter nogle gamle slanger rundt om dem og fastgøres med noget elektrisk tape eller gaffer - Holder båndet på plads og derefter omhyggeligt indpakning af den omkring en aerodynamisk formet sadelpind, vil den have en tendens til at kurve rundt om stolpens konturer og holde den på plads. Det er klart, at du ikke rigtig, virkelig ønsker at klemme alligevel, så du kan gøre det. Hvis du virkelig er iøjnefaldende eller vil bruge meget tid på det, kan du måske få en 3D-trykt enhed, der blev lavet til at passe ind i kæberne på din arbejdsstand, men wow, dette bliver en hel del sur pligt.

Dominic Sarmen er næste. Nu siger Dominic, at hendes skiftekabel ikke har en cylinderjustering. Hvis du byttede skiftehåndtag, inkluderede du heller ikke en tønde.

Dominic vil gerne vide, hvordan man fastgør en tøndejustering, og hvis du endda har brug for en. Så Dominic, ikke alle cykler har en tønderjustering på dette kabel. Personligt ville jeg altid have en, hvis du kan, fordi det bare giver dig den lille smule ekstra finjustering, når det kommer til indeksering af din derailleur, hvilket er besværet for nogle mennesker derude.

krumtaparmslængde

Det har tendens til at være sværere at justere, men hvad angår samlingen, dejligt og let her, skal du fjerne det indre kabel og derefter skære det ydre kabel et eller andet sted nær hovedrøret, jeg vil anbefale, så et sted går det der, så gør bare tønden justering Sæt det ydre kabel mellem de to dele, tilslut det, indsæt et nyt kabel, og hej, presto, færdig, du får fremragende, finjusterede, indekserede skifter. Lige nu har vi Randy Poor fra Den Dominikanske Republik, hvor jeg altid har ønsket at gå, faktisk rigtigt. Randy sa Du bor der i Den Dominikanske Republik, og vejene er ikke de bedste, men ikke forfærdelige, men for nylig har baghjulet fulgt Lost en uges eller to kørsel.

Jeg vil komme til bunds i problemet. Hvad kan være nogle af grundene til, at dette sker? Bump og huller, vibrationer fra vejen, noget andet? Bliv ved. Randy i La Vega, Den Dominikanske Republik. Whoa. Lige så interessant spørgsmål, disse.

Først, hver gang du klæder dem på, skal du sikre dig, at hjulbyggeren aflaster eller aflaster belastningen på hjulet. Hver hjulproducent har en tendens til at bruge en anden metode, ganske ofte, læg den over min skød og prøv at bøje hjulet, så egerne finder vej i position, sæt det tilbage i et sandt stativ, og så skal du rette det op og så indtil du absolut har det spot-on, så sørg for at hjulbyggeren gør dette, alternativt kan du også sætte nogle, jeg tror det blev kaldt DT Spoke Freeze, som blev lavet i forbindelse med Loctite tror jeg, og du limede bare det på egertrådene eller ind i brystvorten, og når du strammer den under hjulbygningsprocessen, udgør de en meget anstændig binding, hvilket betyder, at de egentlige eger ikke trækker af brystvorten, og så rammer du et hul, det er ikke så let at komme ud af sandheden. En anden god idé er egernipler, der faktisk har en nylonindsats i sig, så når du trækker dem på egeren, skærer egerens egentlige tråd ind i nylon og holder den på plads.

Det skærer lidt væk, og det fungerer også som en smule forstærkning. Næste er Garrett Born og siger hej Mr. Cannings, åh tak så meget, du er så formel, jeg har for nylig købt en Canyon Aeroad med Ultegra Di2, jeg har for nylig renset min kassette og bemærket, at nogle af tænderne er bizarre - Ser næsten ud som nogle af dem har fjernet stykker.

Dette er en designbeslutning for at gøre skift lettere? Ja, disse tænder på denne kassette er helt normale. Du startede med Shimano Hyperglide eller Uniglide for mange, mange år siden, tror jeg, og ideen bag dette er at hjælpe det udvendige. Kædesektioner skifter til de lettere gear, når de skiftes.

Faktisk designede de Mono til den forreste kædehjul, så du aldrig får en lille kædehjul, fordi du ikke har brug for den hjælp, men du får dem på en mellemkæde eller en ydre kædehjul, hvis du bruger en tredobbelt kæde snarere end tydeligvis bare den ydre kædehjul med en dobbelt. Men ja, de hjælper med at få kæden på plads lidt lettere. Uden det, ja, ville du sandsynligvis have noget? mere tøvende gearskift.

Dernæst er Glenn Daly, der siger, Hej Jon, jeg har en ekstra 10-trins Ultegra-kassette, der ligger. Kan du tilføje et 11-tand gear foran 12-tand gearet for at gøre det til et 11-trins gear? købte for nylig en ny 11-speed cykel? Glenn, jeg kan godt lide din tænkning g her, men jeg er bange for, at det ikke fungerer bare på grund af afstanden mellem gearene fra en 10-trins kassette til en 11-trins kassette er forskellig, og mængden af ​​kabel trækkes hver gang håndtaget er forskudt er anderledes som tanken, men desværre fungerer det bare ikke glat i praksis, undskyld. Derefter er Luuukiluuk. Jeg håber, jeg fik det rigtigt, der siger, at han lige har fået en ny krumtap til sin sporcykel, og det er en Miche Pistard Air, og de undrer sig over, hvad livet er for Miche-bundbeslaget.

Det kan jeg først ikke svare på, fordi det hele afhænger af forholdene og brugen og frekvensen osv., Men noget at huske på er, at det er på en trackcykel, så det ikke bliver vådt, det vil ikke opleve alt det misbrug, man ville få med en racercykel. Resten af ​​spørgsmålet vil dog gerne vide, om de er en? Hollow-tech bundbeslag til det. Du kan ikke finde nogen oplysninger om det og antage, at en god hul teknologisk bundbeslag vil gøre jobbet.

Tak fordi du hjalp mig, og jeg elsker showet. Okay så jeg besvarede dit spørgsmål om bundbeslagets levetid, da dette er en dåse med orme, og hvor lang tid tager det? I det væsentlige et stykke snor. Men det egentlige Miche Pistard Air kranksæt bruger en aksel med en diameter på 24 millimeter indbygget i højre krumtap, ligesom et Shimano Hollowtech II-design, men hvad jeg ikke ved er den faktiske bredde på Så jeg ved ikke, hvordan det ville fungere godt med Hollowtech II bundbeslag, fordi jeg ikke er sikker på, hvor langt Miche-bundbeslaget stikker ud fra bundbeslagets skal.

Du skal ikke bekymre dig om at installere en Hollowtech II eller noget lignende der. Hold dig til Miche med Miche, det er vigtigt for strømoverførsel dernede, og du vil være helt fin med det udstyr, du allerede har. Dernæst er Patrick Hickey.

Patrick siger, at de for nylig købte en brugt Time Rial-cykel, bagskifteren er en Dura Ace 7900, og der er intet klik, når man skifter front, det er bare en jævn overgang mellem den store og den ene ring. Det fungerer fint, men det låser ikke, og det kan være lidt fiddly at få det, hvor kæden ikke gnider mod begge sider af mech, noget råd? Er det sådan, eller skal det klikke som enhver anden frontmekanisme? Lige, Patrick, jeg formoder, at du har skifthåndtag på styret på denne tidskørselscykel. For det første klikker selve skifteren ikke.

Det er normalt en skralde i armen, der får den kliklyd eller noget, der angiver gearskiftet, men hvad laver du? Denne styrekontakt er faktisk en friktionsomskifter, hvilket betyder, at den faktisk kan arbejde med skifteren på et tredobbelt eller dobbeltkædesæt, og ved at bruge den som en friktionsafbryder kan du virkelig finjustere den aktuelle skifterposition og stoppe kædens gnidning når du begynder at krydse kæden eller noget lignende hat. Det er virkelig et godt sæt og så let at bruge, så rolig, alt er A-OK og helt fint. Derefter har vi Steve DS, der siger, Jon, jeg tog for nylig min cykel til en lokal cykelbutik for en fuldsmøring, og siden jeg fik den tilbage, kan jeg næppe høre min frihjulshjul.

Det plejede at være en ret hørbar lyd, men nu næppe noget. Er det normalt efter gensmøring? Tak Steve. Højre, Steve, det lyder for mig som om du måske har lidt for meget fedt i frihjulets nav og navskalens paler eller skraldemekanisme, hvilket igen muligvis ikke tillader den egentlige skralden at springe tilbage på plads og også den ekstra fedt inde absorberer faktisk noget af støj.

Nu er dette potentielt farligt i værste fald, da det kan betyde, at fjedre eller paler ikke udfører deres arbejde, som de burde. Hvad du kunne gøre er bare at tage det fra hinanden, få en lille cocktailpind og fjerne overskydende fedt, derefter samle det igen og se om det ændrer sig, og du faktisk bare har det højere klik, som du havde før. Dernæst er Muhammad Shafiq, der siger, at de er en 16 år gammel cyklist, der kører en kæmpe TCR SLR 1, og de vil køre.

Nu vil Mohammed vide, om det er muligt at køre med en aluminiumcykel, eller hvad skal du opgradere med meget få penge? en aluminiumcykel. Det handler ikke kun om din cykel. Lad dine ben tale i det væsentlige.

Og glem ikke, Peter Sagan, han kørte på en aluminiumcykel i år med to af sine holdkammerater, Tour Down Under Classic. Aluminiumscykler er helt fine at fortsætte. Fortsæt, start med at løbe, du vil elske det.

Og denne uges sidste spørgsmål kommer fra Fornavn Efternavn, hvilket er et interessant navn. De siger, at de selv har en Cannondale Supersix Evo og måtte trykke på en interferenspasning på den gevindskårne bund b klubadapter, adapteren havde instruktioner, der sagde, at den ikke kunne fjernes, i fremtiden vil de opgradere til 105 eller Ultegra, men ikke det krumtappen passer ind i denne gevindbundsbeslag, kan du hjælpe? Højre, jeg vil prøve at forstå, fordi det ikke er så klart, men du kan få adaptere, der i det væsentlige presser ind i en bundbeslagsskal, så du kan passe til en standard gevindbundsbeslag, som derefter, som du siger, et 105 eller tilspidset kranksæt, derinde med en 24 millimeter aksel. Noget andet derude er faktisk skiver.

Jeg tror ikke, du taler om disse, men måske fordi du kan fjerne dem, men de går faktisk i overdimensionerede bundbeslag, der giver dig mulighed for at opbevare et standard 24 mm akseltank i det. Under alle omstændigheder vil du være helt fin med disse gevindskårne adaptere til bundbeslag, for når du skifter til Shimano, laver de kun kædesæt i disse diametre, så med en standardstørrelse er du helt fin. Der er intet at bekymre sig om.

Forhåbentlig svarer det på spørgsmålet. Hvis ikke, send venligst et par billeder igen, hvis det er muligt, så kan jeg prøve at afslutte lidt mere. Ret, jeg håber, jeg var i stand til at besvare dit spørgsmål i denne uge, fordi jeg elsker det helt fast.

Og hvis du har et spørgsmål til mig, så lad mig det vide dernede i kommentarfeltet nedenfor. Og husk også at dele og lide denne artikel med dine venner og glem ikke at abonnere på kanalen og klik også på meddelelsessymbolet. Hvorfor kan du også kigge i GCN-butikken på shop.globalcyclingnetwork.com? Masser af godbidder at prøve.

Og nu, for en anden god artikel, hvad med den tid, jeg løb ind i min ven Rob Hayles, der byggede kulfiber i sit eget skur? Nå, han bygger ikke kulstof, men han laver noget ud af det. Bare klik her nedenfor.

Er cykelvandflasker sikre?

Detcykelvandflaske, somkendt sombidonen. Mere end et skib er det en vigtig og oplagret bit afcyklingsæt. Det er et af de mest væsentlige af menneskelige behov:vand. At tage endrikkesammen med dig på en tur er en forudsætning for alt andet end den korteste spins.

Vi Millennials forsøger at blive grønnere ved at trække disse genanvendelige vandflasker overalt, men de har toppet. Og nu kaster mærker disse flasker til alle gratis hele tiden. Hvor mange af disse har du? Jeg tror, ​​at genanvendelige flasker kan være dårlige for miljøet, og jeg har spørgsmål.

Tre, to, et spørgsmål. Jeg får disse flasker fra konferencer, bosiddende livsafdelinger, universiteter, ferier, hoteller, gadefester, bachelorette-fester, de er overalt. Hvad gør vi? Hvordan er det? Bæredygtig? Grøn? Godt for miljøet? Hold fast.

Vi bruger det til at erstatte engangsplastik, hvilket er en god ting. Men hvis du giver noget væk gratis overalt, bliver det ikke værdsat, og det bliver et engangsprodukt. Denne Sigg-flaske er lavet af aluminium. 100% genanvendelig, ikke? Jo da.

Men denne flaske var ikke lavet af genbrugsmateriale. Schweizisk lov foreskriver, at det skal være ren aluminium, smeltet ryolit og udtrække aluminiumet med elektroder. Derefter kan du behandle det i flasken.

Denne proces tager meget energi. En MIT-undersøgelse viste, at det at producere et ton ren aluminium er så energiintensivt, at det sandsynligvis ville være bedre at bare fortsætte fra stål. Når vi taler om stål, er S'well-flasken lavet af rustfrit stål, fremstillet gennem en meget energiintensiv proces ved hjælp af jernmalm, nikkel og krom, som alle skal udvindes fra jorden.

Rustfrit stål kan genbruges, men måske ikke i din by. Du skal muligvis finde et sted at gå. Og vil du gøre det? Hvis du ikke kan, ender de for evigt på en losseplads.

Se, genbrugsflasker koster mere, end du tror, ​​selvom de er gratis. Hvis du har brugt dem ofte nok, er de det værd, fordi de udligner den mængde kulstof, der er nødvendig for at fremstille dem i forhold til plastflasker til engangsbrug. Nogle af dem er endda genanvendelige, afhængigt af hvor du bor sagde de fleste plastflasker ikke kan genbruges. Kom med mig et øjeblik.

Flasker. Der er mange plastik i verden. Se på dit køleskab.

De fleste af dem kan ikke genbruges. Krydderier aftappes i plast nr. 1, PET. Hvis det genbruges, kan det udvaskes antimon og få bakterier til at vokse.

Mælk kommer i PVC, plast nr. 3, hvis genanvendelse af disse kanner kan udvaskes phthalater og forårsage reproduktiv skade. Engangs picnic og vinglas er nr. 6, polystyren. De udvaskes styren, hvilket ironisk nok kan forårsage leverskade, men det er en fangst.

Genanvendelige flasker er nr. 7, men det er også ikke-genanvendelige vandflasker og noget BPA, der har været forbundet med kræft. På grund af dette er det altid bedre at holde sig til de flasker, der skal rengøres og genbruges. Vi ved alle, at flaskevand ikke er det bedste, ikke? Det er bekvemmelighed.

Og bekvemmelighed er ikke problemet, og det er heller ikke vandet i flasken. Vi skal faktisk drikke vand, det er vigtigt. Men plastik, den eneste gang plastik bruges, det er problemet.

For når vi fremstiller ny plast, forsvinder denne plastik ikke. Det vil tage evigt. Det vil tage længere tid end dit liv, dit barns liv, det tager dybest set for evigt.

Og vi bruger det en gang. Så genbrug ikke engangsflasker. Jeg ved, det er fristende, men de er skrald, det er deres formål, og det er derfor, vi ikke længere skal bruge dem.

tiere enhed til mandlig stimulering

Men der er andre flasker, der får dig til at føle dig godt, men de føles måske ikke rigtig godt for Mama Earth. Det genanvendelige vandflaskemarked stiger med 10 og 1/2 milliard dollars inden 2025. Og jeg skylder det at købe genanvendelige engangsbrug, billige plastikartikler, og det er jeg sikker på også.

Men her er aftalen: Giv ikke gratis plastgenstande, især flasker vand, væk. Du giver noget væk, der kun er godt, hvis det genbruges, og du laver det igen som et kasseret produkt. Når virksomheder giver disse væk til projektets bæredygtighed og omsorg, er det ærligt talt - ørebeskyttelsesbørn, ørebeskyttere - tyr ..

At få genanvendelige flasker kan virke harmløs, især hvis du genbruger. At lave flaskerne er endnu bedre end genbrug. Overvejer du at reducere og genbruge? Det er ikke kapitalismevenligt, men det er en del af trekanten.

Meget bedre end at hente din gratis genanvendelige vandflaske her også. Smide det væk fra mig senere? Hvis du ønsker at købe en flaske, skal du skaffe noget genanvendt aluminium eller glas, som er tungere at transportere, men supergenanvendeligt. Hurtigt sidebjælke, vores nørdefam er ret smart, så jeg behøver sandsynligvis ikke sige dette, men mest flaskevand er ikke engang sundere eller bedre for dig.

Det er bare ledningsvand. Min Trader Joe's vand er fra Los Angeles og Napa, hvis du er ærlig, er det bedste, du kan gøre, at have en genanvendt aluminiumsflaske på arbejde eller derhjemme eller en glasbeholder, men undgå plast. Hvis du allerede har dem, skal du genbruge eller genbruge dem. Det er meningen, at det skal genbruges, uanset hvor godt du har det indeni. sammen kan vi gøre en forskel. tak så meget for at se nørdefam. jeg sætter virkelig pris på det. gør mig en tjeneste før du gør denne deling - OK, se, så problemet er ikke .. OK se, .Så problemet .OK, så. Problemet er ikke .Så .Tid, du har brug for en drink ..

Jeg får disse flasker fra konferencer ..

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Kan du tabe mavefedt ved at cykle?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltvægttabog fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. februar 2021

Hvor længe varer cykelflasker?

Man kan aldrig være for Fredly. Jeg får normalt 3 år eller deromkring aflaske. Bliver normalt ikke længere sanitær eller mere sandsynligt, at jeg mister en.17. jan. 2019

Hvilken størrelse vandflaske passer på cyklen?

Detcykelflaskeburet er designet tilpassemest standard og overstørrelse cykel vandflasker, herunder følgendestørrelser: 20, 21, 25, 24, 25 og 33 ounce (500, 550, 650, 750 & 950 mlstørrelser).

Hvilken størrelse vandflaske passer på cyklen?

Den mest almindeligecykelvandflaskeer omkring 20 oz / 550 mlstørrelse. Selv små rammer skal kunne rumme toflaskeraf dette volumen på samme tid.20. marts 2021

Hvor meget vand skal jeg drikke, mens jeg cykler?

Mensridning,drikkenok til at matche træningens intensitet, dagens varme og din krops behov - den gennemsnitlige anbefaling er en 16 ounce flaske i timen i køligt vejr, op tilmangesom fire flasker i timen i ekstremt varmt vejr, baseret på et 150 pundcyklist.30. april 2010

Har du brug for en vandflaske for at cykle?

Denne flaske er et must-have, især hvis du vil få mest muligt ud af din tur. At have en cykelvandflaske gør cykling mere behagelig og afslappet. Du behøver ikke stoppe med at cykle for at drikke vand. Du bøjer dig bare og når ud til din cykelflaske, mens du cykler.

Hvilken slags vandflaske bruger Merlin Cycles?

Den mest almindelige er en simpel oplukkelig bideventil, men nogle mere avancerede design bruger twist-lock-systemer, automatiske åbnings-lukningsventiler. SIS drikker flasker i forskellige størrelser. Elite Bio Corsa 550 ml vandflaske. Vis din støtte til Merlin Cycles ved at bruge denne vandflaske fremstillet af Tacx. Fås i 500 ml og 750 ml

Hvilken slags vandflaske har du brug for til en triatlon?

At drikke rigeligt med væske er afgørende, uanset om du sejler en solsk søndag eftermiddag eller træner for en triatlon. Letvægtsvandflasker, der går i let tilgængelige rammemonterede flaskebur, hjælper med at holde dig hydreret, og nogle er designet specielt til at blande sportsdrikke sammen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.