Vigtigste > Cykling > Cykling vægttab - hvordan man løser

Cykling vægttab - hvordan man løser

Kan du tabe mavefedt ved at cykle?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltvægttabog fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021Hvis dit mål er at tabe sig, er cykling en fantastisk måde at gøre det på. Og en anden god nyhed er, at hvis cykling er dit eneste mål, at tabe sig, mens du opretholder ydeevne, vil du gøre dig hurtigere. Ja, så for eksempel ville en 75-pund rytter, der kører op ad en lang bakke, faktisk komme til toppen et minut hurtigere, hvis han kun tabte 2 pund - ja, og for at tage dette eksempel til det ekstreme er forskellene enorme.

Så en 90-pund rytter sparer næsten fem og et halvt minut, hvis de formår at tabe 10 pund under nøjagtigt de samme forhold, så er de bedste måder at tabe sig på? Nå, her er fem hurtige og nemme tip, der hjælper dig med at gøre dette. - For mange år siden fik vi alle at vide, at den bedste måde at tabe overskydende vægt er at bruge meget tid i det, der kaldes fedtforbrændingszonen. Teorien er, at ved en lavere intensitet ville du forbrænde en højere procentdel af fedt sammenlignet med kulhydrater - og det er fint, hvis du havde hele dagen til at træne, men faktum er, at de fleste af os ikke har denne luksus.

Så hvis du prøver at træne med en fuldtidsrutine, så er høj intensitet ting - ja, du forbrænder meget flere kalorier i timen på en rigtig hård, intens tur end på en lang tur i sadlen. I slutningen af ​​dagen handler vægttab om at forbrænde flere kalorier, end du spiser. Derudover har du den ekstra fordel, at du generelt er lidt mindre sulten efter en intens tur end efter en lang, langsom tur, så du er langt mindre tilbøjelig til at spise for meget, når du går gennem en dør. - Her på GCN har vi nogle korte, intense sessioner, som du kan lave indendørs.Hvis du indarbejder to eller tre af disse i din ugentlige træning, er du bestemt på rette vej. ♪ ♪ - Drikkevand er virkelig godt for dig, og ikke kun det, det kan også være en smule appetitnedsættende. Nu hvor du har haft en god drink, vil du ikke føle dig lige så sulten længere.

Så her er et dejligt lille trick til dig. Når du kommer videre fra din tur, skal du tage et rigtig stort glas vand, måske en halvliter eller deromkring, før du spiser dit måltid. Det vil berolige din mave, så du bliver ikke så sulten, mens du spiser, og derfor mindre tilbøjelig til at spise for meget.

Og du kan også gøre dette trick inden dagens hovedmåltider. Morgenmad, frokost og middag og endda før snack om morgenen og eftermiddagen. Dejlige dage, skål. ♪ - Tip nummer tre.Spis lidt og ofte, når du kører i mere end 90 minutter. Det lyder måske lidt kontraintuitivt nu at spise mere, end du normalt gør, især når du prøver at tabe dig, men bare bær det med os et øjeblik, så forklarer vi det. - Ja, se om du prøver at tabe dig der er en tendens til at begrænse det beløb, du spiser under træning, men som tidligere nævnt kan dette medføre overspisningsproblemer, når du kommer hjem.

se delta cykelsko

Så hvis du spiser lidt og ofte under dine rejser, vil du sandsynligvis opdage, at du er meget mindre sulten, når du går gennem døren og derfor mindre tilbøjelig til at spise. Har du noget tilbage? - Nej, det hele er væk. - Aargh. ♪ ♪ - Højre, den næste har noget at gøre med punkt nummer et, og det er høj intensitet.

Så selvom du ikke nødvendigvis planlægger et fuldt intervallssegment, kan du gøre meget godt for dig selv ved at smide nogle højintensitetsintervaller lige i slutningen af ​​din tur - det er rigtigt. Undersøgelser har vist, at iltforbrug efter træning faktisk kan hjælpe med at forbrænde fedt. Den bedste måde at komme ind i denne tilstand er at gøre en intens intensitet mod slutningen af ​​turen, og på den måde vil din krop stadig forbrænde masser af kalorier, selvom du sidder i sofaen.Hvor godt er det - Ja, det er det bedste nogensinde. - Vores sidste tip er at sætte mål og skrive dem sammen sammen med et vægtkort. Sørg nu for at holde dine mål opnåelige, fordi der ikke er noget værre end at sætte mål, der ikke kan nås.

Og skriv dem derefter ned, og opbevar dem, hvor du mest sandsynligt vil se dem, som på køleskabsdøren, og på den måde vil du være meget mere tilbøjelige til at holde fast i din plan. - Ja, og som Matt sagde, skal du også holde øje med din vægt regelmæssigt. Mange mennesker derude, der foreslår ikke at veje dig selv dagligt, men jeg synes ikke, det er nødvendigvis en dårlig ting, så længe du gør det på samme tid hver dag.

Der vil selvfølgelig være dage, hvor dette tal stiger en smule, men hvis du holder en slags diagram over din vægt, skal du se over tid om et par måneder, at linjens generelle tendens er nedad mod dit ultimative mål. ♪ ♪ - Og nu et tip om, hvad man ikke skal gøre. Nå, dette er noget, som mange af os måske har rådgivet eller endda set andre mennesker gøre det gennem årene, men mest i Frankrig.

Det er dog alt vand. Så det er ikke kun potentielt farligt, men når du er ordentligt hydreret, vender vægten igen. - Gør det ikke. ♪ ♪ - Så der har du det.

For at tabe sig, skal du planlægge mange rejser med høj intensitet, drikke vand strategisk, spise regelmæssigt på længere ture, tage et par intervaller i slutningen af ​​dine regelmæssige ture, sætte mål og skrive dem ned. Og til sidst, overdriv ikke dig selv og prøv at tabe dig. Meget enkel, virkelig - Ja, meget enkel.

Nå, vi nævnte vores indendørs træningsprodukter tidligere. Så hvis du klikker deroppe, bliver du ført direkte til vores sted, hvor vi har nogle gode træningsprogrammer med høj intensitet. Eller bare dernede lavede Matt og jeg en artikel om cykelvægte, og det påvirker din klatreydelse.

Så der er nogle gode tegn dernede - Og for at abonnere på GCN, hvad med at du klikker på den smukke udsigt? - Åh, og glem ikke at 'lide' vores artikler eller især denne. Og andre også. - Især. - Ja.

Kan du tabe dig ved at cykle?

Cyklinger en ringe påvirkning, tilpasningsdygtig øvelse, derkanforbrænde kalorier med en hastighed på 400-750 kalorier i timen, afhængigt afvægtaf rytteren, hastighed og typecykler diggør det.27. december 2018

senior cykelryttere

Cykling kan være en fantastisk måde at nå og opretholde en sund vægt på. I denne artikel troede vi blandt andet, at vi skulle vise dig den bedste måde at kombinere god ernæringsmæssig praksis omkring din cykling på, hvis du vil bruge cykling til at kaste et par pund eller bare få en optimal løbsvægt, håber vi, at du vil finde nogle af disse tip nyttige ikke kun til at tabe sig, men også til at lære at bruge cykling som en del af en sund og afbalanceret livsstil med langt mere fleksibilitet, hvis du vil planlægge mindre intense træningstider som grundlæggende træning eller hvis du laver i disse dage afslappet som jeg er, passer enhver tid virkelig, men under højintensiv og højvolumenstræning og forøgelsesfaser, for eksempel, kører du energi, og krav til opsving er også høje for at opretholde et kalorieunderskud og samtidig opretholde fitness, hvis dit mål er at være optimal For at opnå karriere. Vent ikke op til et par uger for at nå dit højdepunkt, bestemt eller simpelthen forudsat at træning vil tabe vægten - de fleste af os har brug for handling gennem en detaljeret plan, uanset om du er en udholdenhedsatlet eller en kreativ cyklist.

Vægttab kræver meget opmærksomhed, hvis ikke mere opmærksomhed på kosten, end en konkurrencedygtig atletisk cyklist, der søger præstationssvigt, kan fokusere på sindet, træningsvaner primært på præstationsudvikling og primært træning for at forbrænde ekstra kalorier fører hurtigt til overtræning og underudbud, og det hjælper bestemt ikke med dit mål for fedtreduktion eller vægttab, og det hjælper ikke med at forbedre ydeevnen Fat Loss Takes TimeWater Oz sker natten over, hvis du vil tabe dig og forbedre din cykling præstation, så vil du komme på det Fokus på fedt tab, hvilket betyder at forblive utålmodig. På samme tid betyder det ikke, at du skal være overambitiøs i dine kalorieunderskud, så du bør sigte mod omkring 300, det er 500 kalorieunderskud om dagen, hvis du vil have en sund fedtreduceringsrutine, der kan opnås under mindre intens træning faser, såsom grundlæggende træning Vi taler senere. At sulte dig selv i et højt kalorieunderskud hver dag hjælper ikke noget, det påvirker faktisk dine præstations- og vægttabsmål.

Det vil have negative virkninger som et svækket immunsystem, depression, langsom stofskifte, ernæringsmæssige mangler og høj træthed, så du vil være sikker på, at alle bestræbelser på at opnå din optimale vægt er kontrolleret og gradvis, og at du forbliver sund, mens tankning er den hurtigste måde at overtræne i stedet for at narre opmærksomheden på detaljer, er det værd at fremhæve, men intet tal på skalaen er et komplet billede af dit eget helbred - den måde, du behandler din krop og sind på, er undertiden bedre indikatorer for dit generelle helbred og velbefindende. Muskler er meget tættere end fedt. En kvart muskel vejer omkring 6 pund, mens en liter iterfedt ikke vejer ni kilo.

En nemmere måde at forestille sig dette er, at hvis du har det samme volumen af ​​muskler og fedt, vil fedtet veje 80% af, hvad musklen gør, da to mennesker kan veje det samme, kan deres kropssammensætning være helt anderledes, ikke bare se på skalaer og tabe sig eller se på skalaerne og ikke se en vægtforskel, på trods af vores konstante bestræbelser på at forbedre din cykelydelse, skal du vedligeholde eller øge din muskelmasse, mens du holder din fedtprocent på et sundt niveau Hold rækkevidde, hvis du er frustreret over at du taber dig, kan det være umagen værd at søge hjælp fra en ernæringsekspert, der hjælper dig med at måle dit kropsfedt. Du kan bare miste fedt og få muskler, hvilket slet ikke er en dårlig ting, så behandl ikke manglen på vægttab som et negativt for den mængde essentielt fedt, der adskiller sig mellem mænd og kvinder og typisk er omkring to til fem procent hos mænd og kvinder 10 til 13 procent for kvinder er normalt defineret som otte til nitten procent, mens det sunde interval for kvinder er enogtyve til tredive-tre procent, afhængigt af alder, som vist i denne tabel fra American Council of Fitness. Lavt kropsfedt er vanskeligt at opretholde over lange perioder, og der er ingen anerkendte sundhedsmæssige fordele at have kropsfedtniveauer under 8%, der er mange negative virkninger af lavt kropsfedt hos kvinder forbundet med fertilitets- og reproduktive problemer, og der er der også links til nedsat ydeevne og immunfunktion, hjerteproblemer og også lave energiniveauer.

Kropsfedt er en vigtig del af at holde hele din krop i skak, så jeg tror, ​​at det vigtigste er, at mens vi ser supertynde drivere på vores skærme, hele året over en nøglebegivenhed som Tour de France for eksempel to eller tre point i løbet af sæsonen og ofte kun to uger i slutningen af ​​sæsonen er for eksempel Grand Tour, og de bruger også professionelle til virkelig at klare dette vægttab og racingvægten på den rigtige måde at holde, så jeg gætter på hvad jeg Jeg prøver at sige er ikke at efterligne dem, og du kører eller tjekker det hele året rundt, som den hellige gral for hvordan du skal se ud på en cykel, for godt, disse erhverv har deres kroppe skubbet til de absolutte grænser, der er bragt. Du får mest ud af din cykling og helbred, hvis dit mål er at opretholde en sund kropsfedtprocent, ikke en Tour de France for at få kropsfedtprocent perfekt timet i ugen op til Grand Tour, sæt dig nu mål og markér dine fremskridt, som ikke nødvendigvis behøver at være et vægtbaseret mål. Det kan være lige så let som at indstille en tid til en bølge i nærheden af ​​dig og forsøge at slå den uge efter uge, eller det kan være at prøve at have en jævn kurs nær dit hjem.

Jeg tror, ​​at pointen ikke er at blive for knyttet til vægten. Jeg overvejer at prøve at skabe en sundere livsstil og bedre cykelydelse. At holde styr på dine fremskridt kan hjælpe dig med at være i længere tid for at holde dig på rette spor.

Husk, at den mistede kunst at føre en journal i en af ​​mine tidligere artikler kan være meget nyttig til at holde styr på dine fremskridt, hvilket får dig til at føle dig lykkeligere, både fysisk og mentalt, i betragtning af hvad du rent faktisk laver med det Ønsker du at opnå vægttab Før du begynder Der er mange fad-diæter og teknologisk spiseplaner. Lad os indse det, vi efterlader dig mere forvirret end noget andet. Hvad er det nu, de eneste majsflager ikke skulle have? Mælk med dine majsflager kun majsflager på dine egne tørre majsflager cornflakes-diæt Imean hvad vil verden efter min mening den bedste tilgang er en afbalanceret sund kost med styring af den samlede diæt i overensstemmelse med 300 til 500 kalorieunderskuddet pr. dag som beskrevet tidligere, og her er nogle vigtige råd, der virkelig hjælper dig med at opnå denne n Grøntsager ved at fylde halvdelen af ​​din tallerken med grøntsager til de fleste måltider.

er sort frøolie og sort spidskommenolie den samme

Frugt er også en stor del af enhver sund kost og det er værd at tjekke den nuværende fødevarepyramide, fordi du ønsker at få frugtgrøntsager og salat som den vigtigste kilde til mad og få de fleste af de plantebaserede måltider fra GCN på udkig efter dig citerer kys opskrift bog er en stor ressource Jeg siger ikke, at du skal være veganer, men denne bog er fuld af opskrifter og ideer, hvordan man får mere frugt og på interessante og kreative måder Kan indarbejde grøntsager i din kost Jeg bruger dette sammen med andre opskriftsbøger fordi jeg gør det, spiser jeg stadig kød, men det er rart at have et vegetarisk eller vegansk måltid eller to hele ugen. Hvad med dig? Connor spiser du stadig Meyeah spiser du stadig kød? Mand, men jeg vil ikke sige, at det er den vigtigste del af min diæt hver tredje dag, og det meste af tiden fokuserer jeg mere på frugt og grøntsager og salater, flydende kalorier kan tilføjes hurtigt uden at fylde dig næste, du vil fjerne alt sukker nacks Junk Food Chips Chips Lovelysweets Ja, dette trin alene er nok for mange af os til gradvist at tabe sig. Desværre kan selv de bedste fødevarer være for meget. Prøv desværre at opretholde et normalt proteinindtag på trods af et lavere kalorieindtag.

Dette betyder at øge proteinet i din daglige diæt til 25 til 30 procent af dit daglige kalorieindtag. Fokus på magre proteinkilder som kød, fisk, æg, tofu bønner og opretholdelse af proteinindtag vil opretholde mager kropsmasse og fokusere vægttab på fedt tab. Prøv at begrænse tilfældig græsning og fokuser på måltider i stedet.

Identificer de punkter, hvor du virkelig pakker disse unødvendige kalorier ind, og tag skridt til at reducere dem, hvis du som mig nyder at spise en fuld servering grød, når du slapper af i din hængekøje, godt for at erstatte dette med måske en servering naturlig yoghurt, men se på, hvordan motion kan supplere en god diæt, og hvis det hele ser ud som pladder, skal du ikke bekymre dig, bare gå ud og sørg for brændstof til din træning før, under og efter. Tænk ikke på disse tidspunkter som steder at skimme på din diæt, hvilket betyder, at du har et passende måltid, før din træner bruger kulhydrater under din træning, og når du er færdig med din træning, får du et højt proteinindhold et minut hvile. Spar på disse fejl, og du vil sandsynligvis ikke få fordelene ved den træning, du håber at få, og du vil sandsynligvis opleve dramatisk øget appetit også på andre tidspunkter af dagen, hvilket gør det sværere at holde dig på rette spor. Reducer dit kulhydratindtag lidt på bryst- og bedringsdage. i disse dage kan du slippe af sted med en træning med lidt færre kulhydrater, end du er vant til, og dette har ringe indflydelse på din fitness rubriz dagen før en restitutionsdag - det er et let måltid med lavt kulhydratindhold til middag og se hvordan du har det håndtering Sørg for, at du får nok søvn Planlæg det omkring din træning i stedet for at holde dig til din sædvanlige måltidsplan, for eksempel når du kommer tilbage fra et drev, har du en proteinrystelse og derefter som et par timer Vent til frokost eller middag var så som ikke at planlægge dine måltider lige efter din træning og bruge dem som et proffs, så kør opsving, du har brug for at planlægge nu, tilføj et lavt glykogen træningspas, det er din ugentlige rutine. Prøv at køre 30 til 60 minutter før morgenmaden, men spørg derefter Sikker på, at du får din sædvanlige morgenmad efter sessionen slutter, hjælper med fedt tab og støtter din fedtforbrændingsindsats, men det er ikke for alle, det var ikke for mig, jeg hadede det, og jeg brugte det aldrig rigtig for meget i mine Træningsrutiner kan arbejde for dig, men hvis du sved ikke op, bland dine sessioner og prøv at udøve din krop på en anden måde, det kan betyde at gøre en anden indsats, eller hvis du bare vil gå en anden vej til en anden Hill højintensitetsindsats er ikke magisk , men for mange af os, der er presset på tid, har vi bare ikke tid til at køre fem eller seks timer hver dag godt, hvilket jeg altid har gjort, det var 30 sekunder med sprint i sædet i 30 sekunder bare gentagelse af fire gange og tilføje flere reps, når du bliver bedre det arabiske system i den øvre ende af dets kapacitet, betaler du mere for dine penge petite arabic system hurtigere, du kan gøre dette på en social tur, men få din ven, det er en fantastisk måde at øge tempoet på og nå nogle opnåelige mål rigtigt.

Håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvordan man kan tabe sig på den sunde og bæredygtige måde. Arbejd ikke bare tilbage og revurder og husk, at din fysiske og mentale sundhedsvægt er en lille del af et væld af elementer, som alle er knyttet til din cykling ydeevne. Jeg har virkelig brug for at understrege, at du ikke skal gå for meget i at tabe dig - en cyklist handler om at nyde at cykle som en del af en sund livsstil. Vi vil meget gerne vide, hvad du synes om disse artikler, og hvis du har spørgsmål, bedes du lade dem være i kommentarerne nedenfor

Kan du tabe dig ved at cykle hver dag?

hvis dukiggertilfå montør, trimmer og lettere - ikketilnævne sundere - såcyklinger en fantastisk mådeat tabe vægt. Det er effektivt, behageligt, lettilind i en travl dag og bedst af alt har såvel følelsesmæssige og mentale fordele som fysiske.6. jan. 2021 g.

Er cykling bedre end at løbe for vægttab?

Kalorieforbrænding

Generelt,kørerforbrænder flere kalorierend cyklingfordi det bruger flere muskler. Imidlertid,cyklinger blidere på kroppen, og du kan muligvis gøre det længereellerhurtigereenddu kanløb.
21. jan. Feb 2020

cykelvedligeholdelse

Hvis du vil tabe dig, er alt hvad du skal gøre, at forbrænde flere kalorier og forbruge dem regelmæssigt, og du kan gøre det enten ved at ændre din diæt og træne mere, og hvis du træner lidt, er spørgsmålet, hvilken sport der er bedst er at forbrænde de overdrevne kalorier. Vi har allerede sammenlignet forskellen mellem svømning og løb med et groft eksperiment og nu ønsket at se på forskellene mellem cykling og løb, så vi kan sætte tingene lidt op som vi går til fysiologilaboratoriet her i holdbadet og vi vil inkludere videnskab i dag. Vi valgte at cykle og løbe, fordi begge er aktiviteter på land, så vi kan blive mere videnskabelige med vores beregninger, men også fordi de begge er meget anvendte til at hjælpe dig med at tabe sig, ja og før Når vi sammenligner os med kalorietællingerne, troede vi, at det var værd at gøre fremskridt. Overvej ulemper ved hver sportsgren. Løb er derfor vægtbærende, det hjælper med knogleskørhed ved at stresse knogler og led s på den anden side lægger det mindre stress på vores led og medfører derfor mindre risiko for skade.

Løb kræver minimalt udstyr og kan gøres næsten hvor som helst, men cykling kræver en cykel og lidt mere kit Selvom de fleste fitnesscentre har indendørs spincykler, så der er også nogle alternativer, kan begge sportsgrene være sociale, selvom cykling sandsynligvis er lidt mere som det kan gøres med en lidt lavere intensitet, kan du selvfølgelig nu fra sidste punkt Cykle længere, fordi det er mindre stressende. Vi besluttede at bruge kalorier som et mål på vores krop, fordi de fleste mennesker kender denne enhed, og det er en nem måde at måle energi på, som vi faktisk er. Du vil henvise til kilokalorier, der består af tusind kalorier, da dette er det nummer, du får på ethvert madmærke, men også på dine fitness-trackere, ja nu meget let at tabe sig, du er nødt til at du brænder mere kalorier hele tiden gennem dine træningsprogrammer og daglige aktiviteter, og indtag derefter mad og drikke hele dagen.

Lad os se på, hvordan vi kan måle vores forbrændte kalorier. Nu er der flere muligheder, men nogle er mere nøjagtige end andre. Nu kan du bruge en simpel kalorieberegner og i dette tilfælde lægge din vægt i din alder og derefter estimer intensiteten, som du har arbejdet med, men du får et meget groft tal ud af det, fordi kalorieberegneren skal finde ud af, hvor stærk du er, giver dig en indikation af, hvor mange kalorier du forbrænder.

Vi hviler fra det, det ville være en fitness tracker eller et sportsur, der kontinuerligt kan måle din puls under alle aktiviteter, så den kender den intensitet, du har udøvet, og derefter kombinere dette med de personlige data, der allerede er gemt der, for at give dig en At være i stand til at give et mere realistisk skøn over dine kalorier. Vi forbrændte os selv ved denne aktivitet, så i dag går vi et skridt videre for at måle vores kulinariske output med de mest nøjagtige måleteknikker, så vi går til laboratoriet for at se nøjagtigt hvad det betyder. Jeg lytter ikke igen, tak fordi du brugte dit laboratorium og din tid i dag, vi vil se på kalorieudgifter kontra cykling med løb, og jeg ville vide, hvordan vi kan gøre det, og hvordan vi rent faktisk kan måle det lige her Okay så i dag vi måler iltforbruget, der så ofte omtales som vo2, og folk her vo2 max, men dette vil være submaksimalt. Det er også den mængde ilt, du bruger op ved en given træningsintensitet, og baseret på det kan du med nogle få antagelser træne kalorieudgifter, og det varierer naturligvis afhængigt af de intentioner, du arbejder med, og vi har så meget tid i dag, så hvis vi skulle vælge to typer niveauer for at finde ud af, hvad den bedste vejleder er, jeg tænker på, hvad du vil gøre i dag, fordi du naturligvis vil se på niveauer, som folk kunne opretholde, så vi kunne niveauere os 2, temmelig aerob træning og derefter sandsynligvis niveau 4 og en tærskelbaseret træning, der kunne være zoner, som folk virkelig ville opretholde i deres specifikke tidsperioder, og du gør, når vi foretager vo2-målinger, vil du se en stor forskel i iltforbruget fra overgangen fra løb til løb okay, også for hvert ord, jeg vil have en ændring i hastighed, gu Jeg er begejstret for at se, hvilke resultater jeg og Heather fik af at måle vores forbrændte kalorier under løb og cykling. Heather har trukket det korteste træk og skal arbejde ng sværere tættere på hendes tærskel i zone 4, men jeg kommer til at få en aerob kapacitet i min zone til at øge intensiteten De fleste mennesker antager, at løb forbrænder flere kalorier end at cykle, så vi vil være nysgerrige efter at se om dette er sandt, og hvis forskellen mellem cykling og løb er fuldstændig, er det tid for Jonathan at lave nogle beregninger og beregne cardio pooh for vores respektive indsats n vi har lige fået vejret tilbage Jonathan Jeg vil først se på tallene Først og fremmest, hvordan kommer mine kalorier ud af cykling versus løb, når vi ser på det i en time, når vi løber i en time, det er cirka 900 91 kalorier i timen, og så er Viking 868 okay, så det er en forskel på omkring 124 og derefter sætningen optælling havde lidt højere tal, så årsagerne til det er tydelige, at det er lidt større, så det bruger mere junior, så med hensyn til det faktiske energiforbrug forventer du, at det bliver højere, så det er 1156 fra løb og 994 fra cykling, så forskellen kommer o ud lidt mere ved 212.

Jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at vi begge troede, at løb ville være i spidsen for vores lille eksperiment her, hvilket det gjorde, i betragtning af sportens hvede-væddemål og det faktum, at det var tættere på at cykle en træning i hele kroppen er at det har denne fordel, men cykling kan selvfølgelig ske meget længere, så hvis du har meget tid på din side, er det måske bedre at bruge cykling til at forbrænde flere kalorier, men personligt synes jeg, at løb er den nemmeste måde for mig at tabe sig, dels fordi det undertrykker min appetit, dels fordi når jeg får noget som dette, drikker jeg kaffe og kage temmelig ofte, hvilket nu slet ikke er dårligt, hvis du har en af ​​disse sportsgrene, og du måske er tilbøjelig til at prøve at tabe lidt i vægt, så lad os det vide, og skriv i kommentarerne, så vi vil meget gerne høre om det. Forhåbentlig har du haft glæde af vores artikel, så vær opmærksom på, at du ikke kan lide tommelfingrene. Find kloden overalt på skærmen og se efter alle de andre artikler, vi har lavet, og hvis du vil se en artikel, vi lavede om at miste kalorier, tusinder af dem, vi frygter denne artikel her, og hvis du vil se en sammenligning mellem svømning og løb, når det kommer til kalorieindtag, kan du finde det her nedenfor

Forbrænder langsom cykling fedt?

I stedet skal du tage enlangsom, men lang tur en gang om ugen, især i den tidlige sæson. Lange ture (op til seks timer)brændeen massefedog giver dig et godt udholdenhedsgrundlag til senere på sæsonen. Husk, selv 30 minutter afcykel kanhjælpe digtabevægt, især hvis du går hårdt.25. maj 2021

Hvor meget skal jeg cykle om dagen for at tabe mig?

Stabil, moderatcyklingforbrænder cirka 300 kalorier på 60 minutter, men det kan dubrændemere end det, hvis du øger intensiteten. Ifølge Harvard Health Letter kan en person på 155 pund faktiskbrændesommangesom 298 kalorier i løbet af 30 minuttercykelride, hvis de træder i et tempo på 12 til 13,9 kilometer i timen.17. juli. Feb 2020

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Er cykling dårligt for knæene?

HvorforCyklingEr godt for dinLed

'Cyklinger en øvelse med ringe effekt, ”siger Shroyer. Det betyder atcyklingbegrænser belastningen på vægtenled, ligesom dine hofter,knæog fødder. Plus, bevægelsen hjælper med at smøreled, hvilket reducerer smerte og stivhed.
10. jul. Dec 2019

Hvor mange gange om ugen skal jeg cykle for at tabe mig?

Tag i stedet langsomt, men lang tidrideengang enuge, især i den tidlige sæson. Lange forlystelser (op til seks timer) brænder megetfedog giver dig et godt udholdenhedsgrundlag til senere på sæsonen. Husk, selv 30 minutter afcyklingkan hjælpe digtabe sig, især hvis du går hårdt.25. maj 2021

Er langsom cykling eller hurtig cykling bedre?

Pedalhurtigeresættermerestress på dit aerobe system, men med træning vil dit aerobe system tilpasse sig, og du vil være i stand til at opretholde et højt tempo på flad jord og bakker i længere perioder.10. mar 2006

Hvordan hjælper cykling dig med at tabe sig?

Kort sagt, for at du kan tabe dig, skal dit kalorieindtag være mindre end kaloriforbruget. Mens cykling hjælper dig med at øge dine kalorieudgifter, vil det kun være effektivt, hvis du spiser lige nok til at undgå at akkumulere overskydende kalorier.

Hvor ofte skal jeg køre på min cykel for at tabe mig?

Ideelt set vil du starte langsomt, når du prøver at opbygge udholdenhed. Så hvis du starter med 10 til 15 minutters cykling i en session, kan du langsomt tilføje et par minutter til hver session, indtil du har nået mindst 150 minutters cykling om en uge. 4. Prøv krydstræning

tiere enhed til mandlig stimulering

Har du brug for at tabe sig for at være cyklist?

Mens overskydende muskler på en cyklists overkrop er dødvægt, er det dog vigtigt i andre sportsgrene. Så hvis du kan lide at løbe, svømme eller spille teamsport såvel som at cykle, må du ikke tabe dig ved bare at miste muskelmasse, ellers vil du bemærke et fald i din præstation. Tilsvarende, hvis du mister for meget kropsfedt, vil dit helbred blive påvirket.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.