Vigtigste > Cykling > Cykling vægttab resultater - omfattende håndbog

Cykling vægttab resultater - omfattende håndbog

Er cykling god til vægttab på maven?

Ja,cyklingkan hjælpemister mavefedt, men det tager tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre det samlede fedttabog fremme et sundtvægt. At reducere samletbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkebugfed.2. feb 2021Hvis dit mål er at tabe sig, er cykling en fantastisk måde at gøre det på. Og en anden god nyhed er, at hvis cykling er dit eneste mål, at tabe sig, mens du opretholder ydeevne, vil du gøre dig hurtigere. Ja, så for eksempel ville en 75-pund rytter, der cykler op ad en lang bakke, faktisk komme til toppen et minut hurtigere, hvis han kun tabte 2 pund - ja, og for at tage dette eksempel til det ekstreme, at forskellene er enorme.

Så en 90 pund rytter vil spare næsten fem og et halvt minut, hvis de formår at tabe 10 pund under nøjagtigt de samme forhold, så er de bedste måder at tabe sig på? Nå, her er fem hurtige og nemme tip, der hjælper dig med at gøre dette. - For mange år siden fik vi alle at vide, at den bedste måde at tabe overskydende vægt på er at bruge meget tid i det, der kaldes fedtforbrændingszonen. Teorien er, at ved en lavere intensitet ville du forbrænde en større procentdel af fedt i forhold til kulhydrater end ved denne højere intensitet - og det er fint, hvis du har hele dagen til at træne, men faktum er, at de fleste af os ikke har denne luksus .

Så hvis du forsøger at træne med en fuldtidsrutine, så er høj intensitet tingen - ja, du vil forbrænde meget flere kalorier i timen på en rigtig hård, intens tur end på en lang tur i sadlen. I slutningen af ​​dagen handler vægttab om at forbrænde flere kalorier, end du spiser. Derudover har du den ekstra fordel, at du generelt er lidt mindre sulten efter en intens kørsel end efter en lang, langsom kørsel, så du er langt mindre tilbøjelig til at overspise, når du går gennem en dør. - Her på GCN har vi nogle korte, intense sessioner, som du kan lave indendørs.Hvis du indarbejder to eller tre af disse i din ugentlige træning, er du bestemt på rette vej. ♪ ♪ - Drikkevand er virkelig godt for dig, og ikke kun det, det kan også være en smule appetitnedsættende. Nu, efter at du har haft en god drink, vil du ikke føle dig lige så sulten længere.

Så her er et dejligt lille trick til dig. Når du kommer videre fra din tur, skal du tage et rigtig stort glas vand, måske en halvliter eller deromkring, før du spiser dit måltid. Det vil berolige din mave, så du bliver ikke så sulten, mens du spiser, og derfor mindre tilbøjelig til at spise for meget.

Og du kan også gøre dette trick inden dagens hovedmåltider. Morgenmad, frokost og middag og endda før snack om morgenen og eftermiddagen. Dejlige dage, skål. ♪ ♪ - Tip nummer tre.Spis lidt og ofte, når du kører i mere end 90 minutter. Det lyder måske lidt kontraintuitivt nu at spise mere end du normalt gør, især når du prøver at tabe dig, men bare læg det op med os et øjeblik, så forklarer vi det. - Ja, se om Som du prøver for at tabe sig, er der en tendens til at begrænse det beløb, du spiser under træning.

trx træning

Så hvis du spiser lidt og ofte under dine rejser, vil du sandsynligvis opdage, at du er meget mindre sulten, når du går gennem døren og derfor mindre tilbøjelig til at spise. Har du noget tilbage? - Nej, det hele er væk. - Aargh. ♪ ♪ - Højre, den næste har noget at gøre med punkt nummer et, og det er høj intensitet.

Så selvom du ikke nødvendigvis planlægger et fuldt intervallssegment, kan du gøre meget godt for dig selv ved at smide nogle højintensitetsintervaller lige i slutningen af ​​din tur - det er rigtigt. Undersøgelser har vist, at iltforbrug efter træning faktisk kan hjælpe med at forbrænde fedt. Den bedste måde at komme ind i denne tilstand er at gøre en intens intensitet mod slutningen af ​​turen, og på den måde vil din krop stadig forbrænde masser af kalorier, selvom du sidder i sofaen.Hvor godt er det - Ja, det er den bedste ting nogensinde. - Vores sidste tip er at sætte mål og skrive dem sammen sammen med en vægttabel. Sørg nu for at holde dine mål opnåelige, fordi der ikke er noget værre end at sætte mål, der ikke kan nås.

Og skriv dem derefter ned og opbevar dem, hvor du mest sandsynligt vil se dem, som på køleskabsdøren, og på den måde vil du være meget mere tilbøjelige til at holde fast i din plan. - Ja, og som Matt sagde, skal du også holde øje med din vægt regelmæssigt. Mange mennesker derude, der foreslår ikke at veje dig selv dagligt, men jeg synes ikke, det er nødvendigvis en dårlig ting, så længe du gør det på samme tid hver dag.

Der vil selvfølgelig være dage, hvor dette tal stiger lidt, men hvis du holder en slags diagram over din vægt, skal du over tid om et par måneder se, at linjens generelle tendens er nede mod dit ultimative mål . ♪ ♪ - Og nu et tip om, hvad man ikke skal gøre. Nå, dette er noget, som mange af os måske har rådgivet eller endda set andre mennesker gøre gennem årene, men mest i Frankrig.

Det er dog alt vand. Så det er ikke kun potentielt farligt, men når du først er hydreret ordentligt, vil al vægten stige igen - gør det ikke. ♪ ♪ - Så der har du det.

For at tabe sig skal du planlægge en masse højintensitetsrejser, drikke vand strategisk, spise regelmæssigt på længere ture, sætte et par intervaller i slutningen af ​​dine regelmæssige ture, sætte mål og skrive dem ned. Endelig skal du ikke klæde dig for meget i et forsøg på at tabe sig. Meget enkel, virkelig - ja, meget enkel.

Nå, vi nævnte vores indendørs træningsprodukter tidligere. Så hvis du klikker deroppe, bliver du ført direkte til vores sted, hvor vi har nogle gode træningsprogrammer med høj intensitet. Eller bare dernede lavede Matt og jeg en artikel om cykelvægte, og det påvirker din klatreydelse.

Så der er nogle gode tegn dernede - og for at abonnere på GCN, hvad med at du klikker på den smukke flot udsigt? og glem ikke at 'like' vores artikler, eller især denne. Og andre også. - Især. - Ja.

Vil jeg tabe mig ved at cykle 30 minutter om dagen?

En person, der vejer 185 pundkanforbrænde 355 kalorier vedcyklingi dette tempo. Og i et hurtigere tempo på omkring 14 til 15,9 miles i timen, en 155 pundkanbrænde op til 372 kalorier på bare30 minutter, mens en person, der vejer 185 pundkanforbrænd 444 kalorier i den tidsramme.17. juli. Feb 2020

Cykling kan være en fantastisk måde at nå og opretholde en sund vægt på. I denne artikel troede vi blandt andet, at vi skulle vise dig den bedste måde at kombinere god ernæringsmæssig praksis omkring din cykling på, hvis du vil bruge cykling til at kaste et par pund eller bare få en optimal løbsvægt, håber vi, at du find nogle af disse tip nyttige, ikke kun for at tabe sig, men også for at lære, hvordan du kan bruge cykling som en del af en sund og afbalanceret livsstil, meget mere fleksibilitet, hvis du vil organisere eller hvis du vil organisere i mindre intense træningsfaser som grundlæggende træning Dage så afslappede som jeg er, når som helst det virkelig passer, men med høj intensitet og tung volumen træning og forøgelsesfaser, for eksempel, skubber du energi og krav til restitution er også høje for at opretholde et kalorieunderskud og på samme tid vedligehold fitness, hvis dit mål er at være optimal For at opnå karriere. Vent ikke op til et par uger, før du når dit højdepunkt.

Bestemt eller antager bare at træning vil tabe vægten - de fleste af os har brug for handling gennem en detaljeret plan, uanset om du er en udholdenhedsatlet eller en kreativ cyklist. At tabe sig kræver meget opmærksomhed, men ikke mere opmærksomhed på ernæring som en konkurrencedygtig cyklist på udkig efter fiaskoer. Ydeevne skal fokusere på sjælen. Træningsvaner fokuserer primært på ydeevneudvikling og primært træning til at forbrænde ekstra kalorier kan hurtigt føre til overtræning og underudbud, og det hjælper bestemt ikke med dit mål for fedtreduktion eller vægttab, og det hjælper ikke med at forbedre ydeevne fedt tab tager tid vand oz tilfældigvis taber sig natten over og forbedrer din cykel præstation, så vil du fokusere på fedt tab, hvilket betyder at der er du forbliver utålmodig.

På samme tid betyder det ikke, at du skal være for ambitiøs på dine mål for kalorieunderskud, så sig mod omkring 300, det er 500 kalorieunderskud om dagen, hvis du vil have en sund fedtreduceringsrutine, der kan opnås i mindre intens træning faser, såsom grundlæggende træning, som vi vil tale om senere. At sulte dig selv i et højt kalorieunderskud hver dag vil ikke hjælpe noget, det vil faktisk påvirke dine præstations- og vægttabsmål. Det vil have negative virkninger såsom et svækket immunsystem, depression, langsom stofskifte, ernæringsmæssige mangler og høje niveauer af træthed, så du vil være sikker på, at alle bestræbelser gøres for at opnå optimal vægt, kontrolleret og gradvist og forblive sund under tankning er den hurtigste måde at overtræne i stedet for at narre opmærksomhed på detaljer Det er nu værd at fremhæve, men intet tal på skalaen vil være dets fulde billede af dit eget helbred, den måde du behandler din krop og sind på, er undertiden bedre indikatorer for dit generelle helbred og velvære.

Muskler er meget tættere end fedt. En liter muskel vejer cirka seks kilo, mens en liter fedt ikke vejer ni kilo. En nemmere måde at forestille sig dette er, at hvis du har det samme volumen af ​​muskler og fedt, vil fedtet veje 80% af, hvad musklen gør, da to mennesker kan veje det samme, kan deres kropssammensætning være helt anderledes, ikke bare se på skalaer og tabe sig eller se på skalaerne og ikke se en vægtforskel på trods af kontinuerlig indsats for at forbedre din cykelydelse, skal du vedligeholde eller øge din muskelmasse, mens du holder din fedtprocent i et sundt interval Hvis du er frustreret over at du er forsøger at tabe sig, kan det være værd at søge hjælp fra en motion ernæringsekspert for at hjælpe dig med at måle dit kropsfedt.

Du mister måske bare fedt og opbygger muskler, hvilket slet ikke er dårligt, så behandl ikke manglen på vægttab som et negativt for den mængde essentielt fedt, der adskiller sig mellem mænd og kvinder, og er typisk omkring to til fem procent hos mænd og 10 Typisk defineret som otte til nitten procent, mens det sunde interval for kvinder er enogtyve til treogtredive procent, afhængigt af alder, som vist i denne tabel fra American Council of Fitness. Lavt kropsfedt er vanskeligt at opretholde over lange perioder, og der er ingen anerkendte sundhedsmæssige fordele med kropsfedtniveauer under 8%. Der er, og der er, mange negative virkninger af lavt kropsfedt hos kvinder forbundet med fertilitets- og reproduktive problemer Links til nedsat ydeevne og immunfunktion, hjerteproblemer og også lave energiniveauer Kropsfedt er en væsentlig del af at holde hele din krop i skak, så jeg tror, ​​at det vigtigste er, at mens vi ser supertynde drivere på vores skærme, alle året rundt Om en nøglebegivenhed som f.eks. Tour de France er to eller tre point i løbet af sæsonen og ofte kun i to uger i slutningen af ​​sæsonen, fx Grand Tour, og de bruger også professionelle til virkelig at klare dette vægttab og racingvægten på den rigtige måde zu hold fast, så jeg gætter på, hvad jeg prøver at sige, er ikke at efterligne dem, og du kører eller tjekker det året rundt som den hellige gral for, hvordan du skal se ud på en cykel, fordi Disse erhverv har skubbet deres kroppe til de absolutte grænser.

Du får mest ud af din cykling og dit generelle helbred, hvis dit mål er at opretholde en sund kropsfedtprocent, ikke en Tour de France for at få kropsfedtprocent perfekt i den uge, der går op til Grand Tour. Sid ned nu Mål og marker dine fremskridt, hvilket ikke nødvendigvis behøver at være et vægtbaseret mål. Det kunne være så let at indstille en tid til en bølge i dit område og forsøge at slå det uge efter uge, eller det kunne være at forsøge at have en jævn kurs nær dit hjem. Jeg tror pointen er ikke at blive for knyttet til vægten tror jeg om at forsøge at skabe en sundere livsstil og bedre cykelydelse Overvågning af dine fremskridt kan hjælpe dig med at holde dig på sporet i længere tid.

Husk den mistede kunst at føre en journal i en af ​​mine tidligere artikler kan være meget nyttig til at holde styr på dine fremskridt, hvilket får dig til at føle dig lykkeligere, både fysisk og mentalt, i betragtning af hvad du faktisk prøver at opnå ved at tabe dig, inden du starter der er mange fad diæter og tech-klingende spiseplaner. Lad os indse det, vi efterlader dig mere forvirret end noget andet, som cornflakes ikke skulle have nu? Mælk med dine majsflager kun majsflager på dine egne tørre majsflager cornflakes-diæt Imean hvad vil verden efter min mening den bedste tilgang er en afbalanceret sund kost med styring af den samlede diæt i overensstemmelse med 300 til 500 kalorieunderskuddet pr. dag som beskrevet tidligere, og her er nogle vigtige råd, der virkelig hjælper dig med at opnå denne n Grøntsager ved at fylde halvdelen af ​​din tallerken med grøntsager til de fleste måltider. Frugt er også en stor del af enhver sund kost og det er værd at tjekke den nuværende fødevarepyramide. Fordi du vil finde frugtgrøntsager og salat som den vigtigste kilde til mad og de fleste plantebaserede måltider fra GCN, er Kiss Recipe Book en fantastisk ressource Jeg siger ikke, at du skal være veganer, men denne bog har masser af opskrifter og ideer til, hvordan du kan mere frugt og grøntsager i jeg på en interessant og kreativ måde Integrer din kost Jeg bruger dette med andre opskriftsbøger, fordi jeg , Jeg spiser stadig kød, men det er rart at have et vegetarisk eller vegansk måltid eller to hele ugen.

Hvad med dig? Connor spiser du stadig Meyeah spiser du stadig kød mand, men jeg vil ikke sige, det er lidt af hoveddelen af ​​min diæt, faktisk spiser jeg måske kød? hver tredje dag og det meste af tiden fokuserer jeg mere på frugt og grøntsager og salater flydende kalorier kan tilføjes hurtigt uden at fylde dig næste, du vil gerne fjerne alle sukkerstik Junk Food Chips Chips Lovelysweets Ja, dette trin alene er nok for mange af os, dog ude for gradvist at tabe sig, kan portionskontrol desværre selv det bedste af mad være for meget. Prøv at opretholde et normalt proteinindtag på trods af lavere kalorieindtag. Dette betyder at øge proteinet i din daglige diæt til 25 til 30 procent af dit daglige kalorieindtag.

Fokuser på magre proteinkilder som kød, fisk, æg, tofu-bønner og bælgfrugter, der opretholder proteinindtag, opretholder mager kropsmasse og fokuserer på vægttab på fedtreduktion.Prøv at begrænse tilfældig græsning og fokus på dem i stedet Måltider . Identificer de punkter, hvor du virkelig pakker disse unødvendige kalorier, og tag skridt til at reducere dem, hvis du som jeg nyder at spise en fuld servering grød, når du slapper af i din hængekøje, bare for at udskifte dette med måske en servering Almindelig yoghurt, tjek hvordan træning kan supplere en god diæt, og hvis alt dette ligner gibberish, skal du ikke bekymre dig, bare gå ud og sørg for brændstof til dine træningsprogrammer før, under og efter.

Tænk ikke på disse tidspunkter som steder at skimme på din diæt, hvilket betyder, at du har et passende måltid, før din træner bruger kulhydrater under din træning, og når du er færdig med din træning, får du et højt proteinindhold et minut hvile. Spar på disse fejl, og du vil sandsynligvis ikke få fordelene ved den træning, du håber at få, og du vil sandsynligvis opleve dramatisk øget appetit også på andre tidspunkter af dagen, hvilket gør det sværere at holde dig på rette spor. Reducer dit kulhydratindtag lidt på bryst- og genopretningsdage. Disse dage kan du slippe af med en træning med lidt færre kulhydrater, end du er vant til, og dette har ringe indflydelse på din fitness rubriz dagen før en restitutionsdag - det er en lys måltid med lavt kulhydratindhold til middag og se Hvordan du kommer forbi Sørg for, at du får nok søvn, sigter mod omkring otte timer om natten. Jeg kan huske, at søvnløshed kan hæmme fedtreduktion for at hjælpe dig med at planlægge din træning i stedet for at holde fast ved det. måltidsplan, for eksempel hvis du er fra en kørsel tilbage, har du en proteinrystning og vent derefter et par timer til frokost eller middag.

Hvorfor ikke planlægge dine måltider lige efter din træning og bruge dem som professionel, så kør opsving, du er nødt til at komme ind i det. Tilføj nu en lav aglycogen træning. Det er din ugentlige rutine. Prøv at køre 30 til 60 minutter før morgenmaden, men sørg for at have din sædvanlige morgenmad, når sessionen er slut.

Hjælp med fedt tab og støtte din fedtforbrændingsindsats, men det er ikke for alle, det var ikke for mig, jeg hadede det, og jeg har aldrig rigtig brugt det for meget h i mine træningsrutiner fungerer muligvis for dig, men hvis det ikke får dig til at svede , bland dine sessioner og prøv at få din krop til at træne på en anden måde, det kan betyde at gøre en anden indsats, eller bare tage en anden vej til en anden bakkehøj intensitet er ikke magi, men for mange af os, der er tidsbegrænset, vi har bare ikke tid til at køre i fem eller seks timer hver dag er godt, hvilket jeg altid har gjort, det var 30 sekunder, der ikke sprintede i sædet i 30 sekunder, gentag bare fire gange og tilføj flere reps, når du bliver bedre araberen system i den høje ende af sin kapacitet, betaler du mere for dine penge petite arab-system hurtigere, du kunne gøre dette på en social tur, men du får din Buddi Det er en fantastisk måde at få tempoet på og nå nogle opnåelige mål rigtigt. Håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvordan man taber sig på en sund og bæredygtig måde - arbejd ikke bare tilbage og revurder og husk, at din fysiske og mentale sundhedsvægt er en lille del af et væld af elementer, som alle er forbundet til din cykelpræstation. Jeg er virkelig nødt til at understrege, at du ikke går for meget med at tabe dig, da en cyklist handler om at nyde at cykle som en del af en sund livsstil.

Vi vil gerne vide, hvad du synes om disse artikler. Hvis du har spørgsmål, bedes du lade dem være i kommentarerne

Hvor meget skal jeg cykle om dagen for at tabe mig?

Tag i stedet en langsom, men lang tur en gang om ugen, især i den tidlige sæson. Lange ture (op til seks timer)brændeen massefedog giver dig et godt udholdenhedsgrundlag til senere på sæsonen. Husk, selv 30 minutter afcyklingkan hjælpe digtabe sig, især hvis du går hårdt.25. maj 2021

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Ridning kan tage alle mulige former og størrelser, men hvis du virkelig er presset til tiden, kan du bygge en ordentlig tur på 30 minutter. Nå, vi troede, at vi ville prøve det og se, om vi kan få en ordentlig tur på bare en halv time, tag en undersøgelse i gcn-appen, hvilken tur du foretrækker. Da omstændighederne ikke er de samme for alle, vil vi vise dig nogle eksempler fra det virkelige liv på, hvad vi som gcm-moderatorer gør, når vi kun har 30 minutter til at lave itapenlets til at cykle sko 30 minutter, det er ikke meget lang tid at få en at lave ride på vejen.

Jeg troede, det ville tage mig 30 minutter at bare komme ud af døren med mit udstyr på Mypike, det ville være ret meningsløst for mig en rigtig anstændig session på 30 minutter på turboen med skift og brusebad efter en kort, skarp session 2040'erne, og jeg skal bare gøre dette så ofte som muligt med en opvarmning og en afkøling, så jeg tror, ​​jeg kunne lave 10-15 sæt, som jeg kunne gøre for at blive organiseret, så jeg går og gør mit udstyr klar og min cykel klar okay jeg synes, det er den hurtigste ting, jeg nogensinde har flyttet for lidt mere end to minutter siden, og tiden sidder fast i garagen, jeg forventede næsten fire minutter, men jeg har penge, og jeg må virkelig tænde blæseren, for jeg føler som om det bliver temmelig varmt, så jeg tænder dette, okay, så nu er jeg på min opvarmning i fire minutter og 30 sekunder, jeg fik ic 20 sekunder før h startede min første indsats troede ok nu er det min tur jeg føler mig lidt mindre stresset, jeg mener, jeg havde ikke den bedste opvarmning, jeg har normalt gode 10-15 minutter, men ja jeg tror, ​​vi kommer ind til disse første aktiver vil jeg tage dem i starten lidt let, og så kommer vi ind i det, så jeg har fire sekunder, så jeg må hellere gå væk det meste af tiden, jeg ved ikke engang hvilken ugedag det er, så giv mig 30 minutter, og du ved, det bliver en uhyggelig fest, uanset om det er koldt udenfor, og jeg ikke vil være udenfor, jeg er her for længe, ​​eller jeg har noget at gøre med familien, jeg ved, jeg skal gøre det hurtigt, så jeg er normalt nødt til at blæse trafikprop for at komme ind i zonen skifte tøj, vi skal ramme det, vi skal ramme porten lige når jeg kommer ud af døren, intet rod omkring to tre minutter bare for at blæse spindelvæv af mine ben for at varme mig op, fyld den op på cyklen komfortabelt og derefter tempo en puls på 120 til 140 i fem minutter bare for at komme i bevægelse, så jeg kan forberede mig til den træning, jeg skal til, så vi har tre minutter til at trykke skødtimeren bare for at rejse sig. I de næste fem minutter vil jeg opretholde en dejlig høj kadence. Jeg vil ikke anstrenge musklerne for meget, især når du ikke har meget tid, du ikke ønsker at fokusere på at mestre Biggear for at få puls super højt ud af porten, du vil bare holde dit tempo i en iskold kadence nå højt arbejde på det kardiovaskulære system stress ikke nødvendigvis hele kroppen, der kommer senere om et par minutter, passer ind i en tur på 30 minutter, det bliver svært, men Jeg synes, det er gennemførligt, og jeg vil benytte dette som en mulighed for bare at have en dejlig cykeltur, sprede mine ben, udøve mine lunger, være en med naturen, et fredeligt øjeblik midt i en måske ret stressende arbejdsdag ja ja mine dage er stressende, de er bedre, skift tøj. Vent på, du er ikke her, se væk efter en anden smule privatlivshjelme checkokay, jeg er klar, jeg er væk, jeg er ude af døren, jeg er ude i det fri åh, føles godt at være ud nu, det tog mig to minutter at blive klar, fordi jeg skar alt det forbandede just-kit ud af døren på cyklen, jeg tillod mig 13 minutters køretid, som jeg vil gøre en måde på mine lokale gader, og jeg gjorde dette fordi jeg ikke ønsker at vælge en sløjfe, der kan være længere, end det sandsynligvis ser ud på papir, og også fordi det betyder, at jeg ved, at jeg bare skal vende om og komme tilbage, så jeg kan være tilbage til tiden, så hvis jeg gør 30 minutter? i en retning 13 minutter tilbage, det er 26 minutters samlet rejsetid, så jeg har de to minutter klar til at blive klar, tillad mig to minutter mere at skifte bagefter, fordi jeg har et meget vigtigt møde efter det, så jeg er nødt til at sørge for at jeg ' Jeg er tilbage i tiden, så alle skal være i en god position til at køre en tur af absolut høj kvalitet på 20 minutter 26 minutters køretid, jeg slap væk i en halv time, jeg fik cykelsko, men jeg er ligeglad, jeg besluttede at skrive en sang om det at skrive jeg har våde våde våde våde cykelsko og ville virkelig have mig til at synge for bluesnow min 30 minutters træning, jeg kommer ud og går op et par bakker i bad, hvor jeg bor, fordi de er virkelig tæt, så kan jeg forhåbentlig gør en god 10 minutters vo2 max anstrengelse i dette vindue, hvad skal jeg gøre? fordi det tager mig 10 minutter at blive klar, så jeg har kun 20 minutter tilbage til at klatre op inutes, gennemsnittet er 10, det er svært, men jeg tror, ​​jeg kan gøre to anstændige reps her, cirka 380400 watt, og så er det cirka 10 minutter på denne form for vo2 max endstop-samtaler var jeg på turbo 19 og et halvt minut nu stoppede jeg med at tælle, hvor mange 20 sekunders indsats jeg gjorde, men jeg begynder at vågne op, jeg sværger, min hjerterytme stiger, så jeg får en god træning, tror jeg 'm fitfive mere i så betyder det yderligere fem minutter åh nej jeg er nødt til at køle ned ja fem mere og derefter to minutters nedkøling virkelig bare drej mine ben og se om jeg kan kan bevæge mig på bare tre minutter, der vil være næsten alt okay lad os gøre lidt mere indsats, jeg ønsker det lidt nu, men jeg er kun på vej i en dejlig, let ti minutter sen Virkelig, jeg fik mig færdig herovre det sekund, lavede min anden rep, og uret foregår ca. 26 minutter, hvilket betyder, at jeg har fire minutter til at komme hjem og blive ændret, det er en dum idé åh doh, jeg må hellere lade mig fnise så meget for et køligt downokay, så jeg vil ikke være på vej i syv minutter, men jeg troede, jeg bare stoppede, fordi jeg fandt nogle gode brombær.

Jeg mener, at jeg normalt kommer her om efteråret for at vælge dem være så tidligt i sæsonen for at være ærlig, og og jeg har lige bemærket dem her, jeg er nødt til at stoppe og se, jeg prøver dem bare meget saftige, men alligevel en smule tær en lidt vred de kunne have været stående lidt længere i to uger, jeg synes det er godt at vide alligevel, jeg knækker bedre, fordi det på en eller anden måde bruger lidt dyrebar tid, jeg er meget heldig at have dette som en lille fræk tur i min frokostpause for at fortælle dig bjerget er en stejl stigning undervurder det ikke ordentligt, jeg nåede det midt i Myride og Carrick på skjorte og lige på broen over floden nu, og som du kan se et helt vidunderligt udsigtspunkt herfra, er floden temmelig opsvulmet Jeg skulle sige, at vi havde meget regn, så det ser ret mørkt ud. Eget rødt denne stakkels fyr kano havde lidt af det en ulykke, tror ikke, han får en kanotur om en halv time en halv time åh jeg mistede lidt, jeg må hellere gå tilbage, for godt, så ruterne taler strategisk og for at være finpudset t Jeg er lidt båret af mig selv for at komme op Downsiskin hill, det tager mig 30 minutter at komme her, og på vej tilbage er det hele op ad bakke, det er ikke i min plan, jeg har ikke tænkt på det, jeg har det ikke tænkt overhovedet, så jeg er nødt til at bevæge mig, hvis jeg skal gøre dette møde, fordi det faktisk er et vigtigt møde. 30 minutter fik alt rigtigt, så jeg er lige færdig med denne sætning to minutters tærskel sidste 30 sekunder, jeg rammer hårdt, og jeg tager en to minut pause, 30 sekunder alt for længe, ​​så de første to minutter er færdige, nu har jeg to minutter ledig, og jeg vil stort set bare køle ned, så vil jeg gøre det igen, yderligere to minutter. Jeg kom her til denne lokale sandkasse bare for at gøre noget godt, det er spændende og have lidt off-road sjov for mig, så jeg nyder virkelig at bruge 30 minutter af min dag, sandsynligvis som mange af jer off-road-delen betyder ikke noget, så jeg har 60 sekunder tilbage til at hvile, så gør jeg to mere end to minutters indsats, så laver jeg også nogle off-the-bike-opgaver, ja, lad os starte med anden heroppe, vi har det andet sæt færdigt, vi har stadig to minutter, og så slår jeg til mit sidste sæt af disse tærskel-Vo2-intervaller, at jeg ikke havde meget at huske, denne session havde brug for mit udstyr mine sko, min cykel og jeg glemte et svejsehul tre mere. Jeg kan gøre det en indsats, og jeg kan ringe ned. Jeg vil altid anbefale at gøre en god opvarmning og foretage et godt telefonopkald, når du laver en session som denne da, men enten troede jeg, jeg fik det gennem slutningen af ​​det, men jeg har helt klart ikke ret i at komme op til 27 minutter, og jeg fandt lige ud, at en to minutters nedkøling efter en så intens sessio n er ikke lang nok til, at mine ben stadig brænder, mit hjerteslag er stadig ret hurtigt, og hvis jeg går af nu, vil mine ben hader mig i morgen, så jeg bliver på turboen i nogle få minutter mere bare for at køle ned ordentligt, så Jeg får ingen smerter senere, men hvad tænkte jeg, tre minutter på at komme ud og tage et bad? og det viser sig, at jeg ikke har planlagt så godt, jeg bliver så hårdt som muligt for at komme hjem mod Hillah Power, så disse intervaller er færdige, nu er det tid til at gøre noget fra cykelarbejdet, hvis jeg parkerer cyklen og nu holder jeg ud i yderligere 20 sekunder, så mens jeg arbejder mig tilbage nu, fortsætter jeg denne indsats, nu en mere, jeg føler mig syg, også for alt det, jeg har det område, jeg er i, bor aldrig rigtig, jeg har aldrig været for langt hjemmefra, jeg har en sidste indsats at gøre, det gør jeg kun ved siden af ​​vejen, mens jeg vender tilbage til mit hus Okay, nu 20 sekunder lige lykkedes det mig at teste det over stigningen og Jeg er ved at rejse hjem nu, jeg tror, ​​jeg er klar, jeg har 25 minutters køretid, så jeg har tre minutter til at komme hjem, to minutter, for at blive ændret, og så er jeg tilbage på arbejde om en halv time, så nu er jeg overbevist om, at jeg vil se det ved mit skrivebord, så jeg har lige gennemført mit møde, og jeg har måske ikke lavet de mest episke ture, men du ved hvad det ikke betyder noget, fordi jeg er ud er jeg har frisk luft, og jeg er lidt trænet, er bedre end intet nogle gange i livet, vi gør ikke noget, fordi vi ikke kan gøre alt, vi foretrækker ikke at gøre noget end at gøre lidt, og du ved, nogle gange alt hvad du har at gøre er let at komme derude, vride benene og prøve det, og det er den magiske ret, så jeg vender tilbage og bygger det hele ind i min tur, så jeg er tilbage på min plads omkring minutter, og jeg ved, at jeg allerede har fik mine uhthree minutter - Varmede op Jeg gjorde min lille mængde let tempo Jeg gjorde mine to minutter til to minutter af cyklen og løb med sprints nu skal jeg lave et par Lad nter sprint for at afslutte denne sidste så det er det 3 0 minutter med mig ser ud, hvis du kan hoppe ud derfra, få dig til at føle dig bedre, du får blodet til at strømme i din hjerne, du vil føle dig meget positiv, du vil, du vil føle dig godt, du har noget i en lille smule er bedre end intet er hvad hvad siger have det sjovt, vær sikker, tak fordi du kiggede på det hele. Håber du nød denne, og jeg håber, det inspirerede dig til at gå på din cykel og nyde disse mindre forlystelser, men lad os det vide i kommentarerne nedenfor, gør eller foretrækker træning eller foretrukne små landture som jeg virkelig gerne vil høre fra dig som det gør vi alle, og lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor. Nu vil du gerne høre din inspiration, jeg må hellere vende tilbage til mit møde, fordi jeg lige har spurgt det, vi ses snart omhyggeligt, tak for at se alle sammen og have det sjovt at ride

Toner cykling din mave?

Cyklerforbrænde fedt? Ja. Selvomdin mavemusklerne arbejder ikke så hårdt somditquads eller glutes nårdu erridning, mencyklingaerob natur betyder, at du forbrænder fedt.2. jan. Feb 2020

Vil cykling en time om dagen hjælpe mig med at tabe mig?

Cyklingentime om dagentilvægttaber en glimrende måde at booste påvægttab. En 180 pund personcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Hvis du kører seks dage om ugen i et år, skal duviljebrænde omkring 202.800 kalorier, hvilket svarer til cirka 58 pund kropfed!25. jul Feb 2020

Er 1 times cykling om dagen god?

Cyklingentimetildagfor vægttab er en glimrende måde at øge vægttabet på. En 180 pund personcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Også selvomcykling30 minutter adagkonsekvent i et år kan forbrænde over 100.000 kalorier og resultere i næsten 30 pund vægttab.25. jul Feb 2020

Er 30 minutter HIIT nok til at tabe sig?

30 minutterer mere endnokat arbejde med alle de store muskler grupper med et kredsløb af lysvægteog høje gentagelser. Udmattende disse muskler gennem denne typeHIIThar stærk kalorieindhold ogfedbrændende effekter, mens du opbygger muskelstyrke og udholdenhed.

Er cykling bedre end løb?

Antallet af kalorier, du forbrænder i en af ​​øvelserne, afhænger af intensiteten og længden af ​​tiden. Generelt,kørerforbrænder flere kalorierend cyklingfordi det bruger flere muskler. Imidlertid,cyklinger blidere på kroppen, og du kan muligvis gøre det længereellerhurtigereenddu kanløb.21. jan Feb 2020

Hvad brænder mere gå eller cykle?

Cykling brænder merekalorier

Gennemsnittethastighed på 5 km / t (3 mph) gør den gennemsnitlige personbrændeca. 232 kcal i timen.Cyklingved en moderat hastighed på 20 km / t (12 mph)forbrændingercirka 563 kcal i timen. Og forskellen er endnu større, når vi øger intensiteten.
17. okt 2018

Toner cykling indre lår?

Cyklinger en god måde at tabe sig påinderlårfordi det forbrænder kalorier. Du behøver ikke at cykle i timevis for at se fordele, men dugørskal holde sig til en regelmæssig træningsplan.

Har du brug for at cykle for at tabe dig?

Du skal cykle i 20-30 km i gennemsnit for at tabe sig Vægttab: Cykling, som vi alle ved, er en fritidsøvelse. Det er en form for cardio træning, som kan hjælpe dig med både vægttab og fedt tab.

Hvor lang tid tager det at cykle for at forbrænde fedt?

'Cykling er en cardio træning, hvor man normalt kun begynder at forbrænde fedt efter de første 20 minutter. Hvis du går, begynder fedtforbrændingen efter den tid. Så sørg for at cykle i mindst 30 minutter, 'siger han. Læs også: Cykling Sundhedsmæssige fordele: Vægttab, bedre udholdenhed, tonet krop og mere

Er der nogen ulemper ved at cykle for vægttab?

Den eneste ulempe er, at GPS'en på min iPhone tørrer mit batteri ud ret hurtigt. Mindre hvide farvede fødevarer: For at tabe sig er du nødt til at forbrænde fedt, og din krop kommer ikke rundt på at forbrænde fedt, før den har brugt sin lagrede energi fra det sukker og andre kulhydrater (kulhydrater), du har indtaget.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.