Vigtigste > Cykling > Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte?

Begynd med meget lysvægtefor alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner, digkanøgevægteså øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase er cyklister typiskløfter vægteen til tre dage om ugen.Dette er muligvis den eneste gymnastiksalartikel på YouTube, der ikke handler om at være buff, revet, strimlet og forrådt. I stedet handler det om at blive stærkere, selvom du ikke fik det indtryk af de to, du ser foran dig nu. Der er en god grund til, at cyklister har en så slank torso, og det er fordi armene ikke rigtig får det til at gå hurtigere.

En bulende biceps ville kun bremse ollie. - Ja, det er derfor, jeg er så langsom. - Nemlig.

gedde abs

Men nogle gange må vi endda indrømme, at ukrudt er lidt af en hindring, selv på en cykel, og du kan være stærk uden at anvende - tusind og en, tusind og to, så her er fem vigtige øvelser, som vi håber vil gøre dig stærkere på cyklen. I dag undervises vi af Carl Constanza fra Stanza Fitness. Carl forstår cyklisternes behov, ligesom før han blev en træner, kørte Carl som et top-downhill mountainbikerace i ind- og udland.Vi giver dig prøve gentagelser og sæt for hver øvelse, men før vi gør det, er det vigtigt at understrege, at det vigtigste er at bruge korrekt teknik og bevægelse for at få maksimal fordel og undgå skader. Forøg kun belastning eller vægt, hvis du sikkert og korrekt kan udføre en øvelse. (stille musik) - Først starter vi med en bulgarsk split squat - Okay - grunden til, at vi skal gøre dette, er fordi det er god øvelse.

Det træner dine ben på den ene side og er også godt for din balance og stabilitet Platform. - Ja. - Sæt et ben på kassen eller bænken, løft din venstre arm i luften, lås den ud. - Okay. - Gå derefter ned og hold din vægt på din hæl og i midten af ​​din fod, og gå derefter lige op. - Okay.

Hvordan er det? - Det er ikke dårligt. Lad os lave fem reps. - Fem? - Ja, fem. - Hvilken slags håndvægt er det, som 20 kilo? - Jeg er ret sikker på, at det er det. - Okay. - Godt, endnu en. Fremragende og rolig.Dejligt. Okay? Ikke dårligt. Godt? - Ja.

Åh, det er fem. Det er fem kilo. (blød musik) - Så den næste øvelse er et skridt op, og hvad der primært fungerer er dine quads, hamstrings og glutes.

Så hvad jeg vil have dig til at gøre, hvis du bare stod foran kassen. Lad os gå. OKAY.Placer dit ben på kassen, dit førende ben. Det er rigtigt. Læn dig meget ind for at lægge vægt på dit forben, hold brystet oppe og kør derefter fra midten til hælen på din fod.

Okay, rør din fod ned, som hjælper dig med at balancere, vipp lidt fremad for at lægge vægt på forbenet og derefter langsomt ned, hvis du går langsommere, hjælper det din stabilitet. Hvis du også falder ind, kommer det højre ben, der kommer ned, at skubbe, så læn dig ind, læg vægten på din hæl og midten af ​​din fod, løft brystet op, hvilket også hjælper dig med at opretholde en neutral rygsøjle. Okay, og gå derefter op med dit forben.

Det er bedre. Rør højre ben ned. Hold brystet op igen, sænk farten, find gulvet.

Dette er bedre, meget bedre kontrol. Læn dig ind, fyld op. godt og derefter langsomt ned igen. fremragende. (stille musik) Den næste øvelse, vi laver, er at ro med håndvægte.

Dette fungerer for det meste før din torso. Vi målretter mod dine lats, inklusive en del af dine Biceps, og derefter din kerne derfra til der hele 360 ​​°. - Okay, hvad mig? Alt du skal gøre er at tage en position parallelt med bænken - ja - bøj fremad, læg din hånd, løft brystet op og hold en neutral rygsøjle, så hvis du kun kunne gøre det for mig først. - Okay. - Når du først er i denne position, er det rigtige at løfte brystet.

Det vil så give dig mulighed for at få en dejlig neutral rygsøjle, okay? Du ønsker ikke at have en kurve i ryggen, så når du holder brystet op, og hvad du vil gøre nu, er at bøje knæene lidt og falde lidt. Det er rigtigt. Hold derefter fast i håndvægten, som du tager håndvægten fra mig, hold den lidt foran dig, og tag albuen op til dine hofter.

Så fem reps for mig. Nå, langsom, ikke for hurtigt. Fremragende.

Hvis du har siddet i siddende stilling ganske ofte, hvad enten det er for et job, eller endda hvis du sidder meget, mens du cykler, er der ingen modstand, så der opbygges muskler i disse områder, men det er kun så godt som hvor godt du træner gør. Du vil gøre det med effektive bevægelsesmønstre og perfekt udførelse. Og stilhed.

Cool god (blød musik) Næste Nå, vi laver en omvendt række, der hovedsagelig træner din overkrop, din ryg og også din grebstyrke. Så hvad jeg ønsker er, at du kommer under baren med fødderne pegende i den retning, langsomt ned. Pas på dit hoved.

Så hvad du har brug for at sigte mod, er at bringe din krop ned og bringe brystet på linje med baren. OKAY? r bredde fra hinanden, og du kan se efter den glatte del og den ru del, og det er normalt den ru del. Det greb, jeg vil have, er omvendt greb, okay? Så det var det.

Underhånd. Godt, okay. Nu vil vi gå lige op, så træk brystet lige op mod baren, og se derefter, hvordan du klemmer dine skulderblade sammen.

God, meget flot. Gå langsomt ned, det er det, og tag derefter op igen. Tre.

Fire. Godt, en mere. Fremragende, godt, og hvil derefter på gulvet.

Så når du gør det, er det vigtigt at komme ned pænt og jævnt også, for så er muskelen under spænding. Hvis du kommer for hurtigt ned, er muskelen ikke længe nok under spænding, så bare op, dejlig eksplosiv og derefter langsomt ned igen. Okay? (energisk musik) Den næste øvelse er lungerne.

Hvad vi skal gøre er at bruge en kettlebell på den ene side af din krop bare for at udfordre din stabilitet og balance. Områderne dette vil arbejde i er dine glutes, dine skinker og dine quads. - Okay - Så din kerne også, da du har kettlebell, der er afbalanceret af stabilitetsårsager - Okay - dejlig.

Så, kettlebell kun op, hold dine albuer op og din kettlebell tæt på din krop. Det er rigtigt. Bryst op som altid med de andre øvelser, og derefter støt fremad.

Det er godt. Fremragende. Et trin mere.

Så skift bare arme, og for at gøre det lidt sværere for dig, fordi du ser ud til at have det, jeg vil have under kontrol, at du er imod at få fodfæste sammen, så jeg vil bare have, at du tager det næste skridt, okay? Så du går bare ligeud sådan. Det er det, og så lige til det næste. Du kan stadig bruge den til at bevæge sig ret langsomt, så du har kontrol.

Det er rigtigt, og stor tur ud af det forben, pæn og eksplosiv. Nå, en ting mere. Jeg tror, ​​det sandsynligvis var snyd. (Chuckles) - Så der har du det.

Fem vigtige øvelser for at hjælpe ukrudtscyklister, noget der bliver mindre urteagtige og forbedrer denne styrke h på cyklen. - Tak, Carl. - Selvfølgelig ja.

Intet problem. Absolut, disse øvelser hjælper med din præstation på cyklen og forhåbentlig også undgår skader. - Hvis du fandt denne artikel nyttig og kunne lide den, skal du give den tommelfingre og klikke på mine våben for mere cykeltræningsindhold. (griner)

Er cykling dårligt for muskelgevinst?

Fire.Cyklingbyggermuskel. Modstandselementet icyklingbetyder, at det ikke bare forbrænder fedt: det bygger også opmuskel- især omkring gluten, hamstrings, quads og kalve.Muskeler slankere end fedt, og folk med en højere procentdel afmuskelforbrænde flere kalorier, selv når du sidder.2. nov. Feb 2020

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Jeg gjorde det, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. For at gøre dette har vi indgået et samarbejde med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solide, praktiske råd, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring for at tro, hvad han siger han er også en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.

Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Alligevel, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.

Perineum er også hjemsted for de store blodkar og din pudendal nerve, som giver en følelse af området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der skaber sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form ser det ud til at være rimeligt at sammenhænge mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

mountainbike ferier

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du har set før, de foreslog Anthony nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, ja

Jeg har lyst til, at vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel gør en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter gik jeg af, og jeg indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så til sidst tror jeg, at der ikke skete noget langsigtet, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarig skade, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en underlig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have kørt på cykel, hvad er så den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du går på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft overtager det, og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt følelsesløshedsperiode derefter vil ikke forårsage nogen langsigtet skade på fornemmelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende.

Det næste emne ville være erektil dysfunktion, og ud fra hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du nu er en cyklist og i en sådan alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være, 'Åh, dette er min sadel' bare på grund af cyklen. 'Det skulle være, jeg vil ikke begrave mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud, hvilken type skade på din pubic nerve, der derefter vil føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den underlige følelsesløshed, der påvirker din perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktionsdysfunktion. Gå og få det tjekket ud.

For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en behandling med erektil dysfunktion? Jeg mener, cirklen er kommet fuld. Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem.

Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer. Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes forkert for prostatakræft.

En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blod test en prostata-specifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde den blodprøve, den er kunstigt forhøjet, og så har du en hel masse tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance for det kunne blive påvirket en smule, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, mange molekylære markører for prostatacancer, cykling og motion gør ingen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatacancer, så cykling er god. Du bliver bedre, det forbedrer din kardiovaskulære sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke forkert screening af prostatakræft. Og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft.

Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det. Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere. Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen.

Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen. Så kan I to beslutte, om de vil gå videre eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det.

Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt. Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler, du kender, tidlige tilfælde, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har nogen bekymrende symptomer, skal du ikke få panik, så begrav ikke hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af, hvad problemet er, hvis der er røde flag at handle på, og hvis du har brug for det. Så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatakræft, men prostatakræft er stor for en stor del af cyklister Problem bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og derfor har brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om dig men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet, vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs er sandsynligvis det største problem, vi vil alle møde nu, jeg har sandsynligvis videregivet lidt for meget information, når jeg fortæller dig om min følelsesløse penis i vindtunnelen, men jeg tror, ​​i den forstand, at vi måske alle skal prøve at have en samtale - med måske vores venner i klubben, der kører det her weekend, i det mindste har en snak om denne artikel Jeg tror, ​​det ville være et positivt sted at starte.

Sørg også for, at det giver mig store tommelfingre op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Hvordan kombinerer du cykling og styrketræning?

For at maksimere både dinstyrkeogcykeltræning, prøv at overholde disse retningslinjer:
  1. Prøv at parre dinvægt træninginden for 12 timer efter dine intervaller og forud for en hviledag / let dag.
  2. Prøv at overholde en on / off tidsplan ved at følge hårde dage med lette.
  3. Prøv ikke at blokere dinuddannelse.

Præcis når du vil forbedre din styrke på cyklen, er det værd at overveje at supplere dit træningsprogram med målrettede styrkeøvelser. Phew, når alt kommer til alt, cykling handler ikke kun om aerob kondition, men også om gentagen kraftproduktion fra pedalerne. Især i tidsforsøget.

Phew I dag vil jeg guide dig gennem fire styrkeøvelser, der hjælper dig med at forbedre din styrke på cyklen. Og rolig, det bliver meget lettere med tiden. - Så Mark, skal vi tilføje noget vægt nu? - Ah, jeg tror, ​​vi har det godt i denne uge.

Måske i næste uge. Jeg ved hvad du tænker, Mark er ret smuk. Men jeg vil ikke blive for stor til triatlon.

Nå behøver du ikke bekymre dig, fordi vi ikke er det, vi kaster vanvittige vægte rundt i dag. Dette handler mere om at opbygge muskelmasse. For bedre at aktivere disse muskler og dermed forbedre vores styrke på cyklen.

Den første øvelse, vi skal igennem i dag, er broens vægt, og den kan faktisk gøres derhjemme. Og det er faktisk et rigtig godt opvarmningsprogram til nogle af de følgende øvelser, det får musklerne til at fungere og aktivere ordentligt. For at gøre dette skal du ligge på ryggen på gulvet, bøje knæene og læg dine fødder fladt på gulvet. Bare tæt nok til at du kan børste dine hæle med fingerspidserne, når du strækker armene nedad sidelæns.

Dine fødder skal også være omkring hoftebredde fra hinanden. Bøj også dine albuer til halvfems grader, så kun din overarm er på gulvet. Kør derefter gennem dine hæle og øvre ryg for at løfte dine glutes fra gulvet.

Kør dine hofter så højt du kan, og klem dine gluter tæt. Hold din navle trukket ind, så du ikke bøjer dig selv Nu skal du virkelig fokusere på at gå lige op og sørge for, at dine knæ ikke kollapser. Så du skal føle denne øvelse gennem dine glutes og hamstrings, og ikke gennem din lænd, hold den med den og derefter op, så du virkelig føler, at dine glutes aktiveres.

Og gør 15 reps tre gange, og det skal gøre tricket. Men for at gøre en god progression ud af det, kan du gøre den enbenede glutealbro øverst på samme måde som for glutealbroen og derefter løfte det ene ben fra gulvet. Du kan bøje det hævede ben halvfems grader eller pege tåen op mod loftet.

Bare pas på ikke at svinge de hævede ben, som du løfter, bare gå gennem din hæl og øvre ryg og løft dine hofter så højt som muligt. Nu til markløft, og dette kan gøres med håndvægte eller en barbell som denne. Det fokuserer stærkt på quads, hamstrings, knæ og hofter, da det øger fleksibilitet og bevægelse, og i dag vil jeg demonstrere med vægtstangen, men hvis du bruger håndvægte, er det den samme bevægelse.

Men du holder simpelthen håndvægtene ved din side med dine håndflader vendt tilbage og ned. Lad os nu gå igennem dig med vægtstangen. Så dine fødder skal være hoftebredde fra hinanden med dit greb lige uden for dine ben.

Der er kun få grebvariationer, men jeg følger de standardhåndgreb, som jeg viser her. Det er vigtigt, at du holder ryggen flad med rygsøjlen neutral fra start til slut gennem denne bevægelse. Dine skuldre skal holdes tilbage og stærke med øjnene fremad og brystet hævet.

Når du løfter, skal stangen forblive mere eller mindre i kontakt med dine ben i hele bevægelsesområdet. Dine hofter og knæ skal bevæge sig sammen for at bringe stangen fra gulvet og i låst lårposition. For at bringe vægten tilbage på gulvet, hængsles den på dine hofter og sænkes ned.

sundhedsstænger

Bøj knæene let, hold vægten tæt på din krop og sænk den ned til din torso og næsten parallelt med gulvet. Start derefter igen, når vægten rammer gulvstøtten. Det er virkelig vigtigt, at du ikke starter denne øvelse med to tunge vægte, hvis du løfter i markløft, eller hvis du ikke har gjort det på et stykke tid.

Så er det værd at starte med bare vægtstangen uden vægte i slutningen. Så over tid kan du bare tilføje fem til ti pund til hver ende ad gangen. Og vi sigter mod at udføre 12 reps tre gange.

Din vægt i begge ender skal afspejle denne varighed. Okay så dette er en af ​​mine favoritter, den bulgarske split squat, vigtigst af alt, den fokuserer på at lave et ben ad gangen. Alt hvad du behøver til dette er et trin, en bænk eller en anden enhed, som du kan lægge dit bagben eller foden af ​​dit øre på, som, ligesom denne bænk, skal være knæhøj, og så går jeg med en lidt vægt i begge hænder Udfør den bulgarske split squat.

Så kom i en fremadrettet lungeposition med din torso oprejst, kernespredning og hofter vinkelret på din krop. Med din bageste fod på bænken. Nu, indtil dit forreste lår er næsten vandret, skal du sænke knæet i en linje med din fod.

Lad ikke dit forreste knæ vandre forbi tæerne der. Kør tilbage gennem din forreste hæl til startpositionen. Nulstil og start igen.

Nu skal du eksperimentere lidt for at finde den rigtige afstand til styringen af ​​dit ben i forhold til dit bagben og bænken. Hovedfokus er dog at sikre, at dit knæ er over din fod, ikke over din fod, når du er i bunden af ​​bevægelsen. Så skal du udføre 12 gentagelser på begge ben.

Denne næste øvelse er fantastisk for dem, der ofte overses kerner og skråstillinger. Det er det russiske twist. Nu på cyklen bliver vi lidt dovne med vores kernemuskler ganske ofte.

Når vores kernemuskler faktisk spiller en meget vigtig rolle, hjælper de med at holde os bedre og forbedre vores kropsholdning, når vi er på cyklen, og dermed aflaste vores ryg og hjælper også med at forbedre vores styrke på cyklen, så for dig starter denne øvelse ved at sidde på gulvet med knæene bøjet og fødderne flade på gulvet. Læn dig derefter tilbage, så din torso er i en vinkel på ca. 45 grader fra gulvet. Sørg for at holde ryggen lige i denne vinkel under hele øvelsen, da det er fristende at bøje skuldrene fremad.

Forbind derefter dine hænder sammen foran brystet, træk din kerne sammen, og løft dine ben fra gulvet. Drej nu armene helt til siden, og gør det samme i den anden retning. Tæl dette som en rep, og sig derefter mod i alt 20.

Gentag derefter tre gange med en lille pause imellem. Selvfølgelig, hvis de russiske vendinger viser sig at være for vanskelige, så vil du ikke være i stand til at få dine fødder fra jorden. Så hold hende stående på gulvet under hele øvelsen.

Eller hvis du vil gøre det sværere for dig selv, hvorfor ikke have lidt vægt i dine hænder. Så du kan enten holde en håndvægt med begge hænder under hele øvelsen eller bruge noget som en medicinbold som den jeg har her. Som med noget nyt, skal du sørge for at forbedre disse øvelser over tid, det betyder, at vi meget langsomt bygger den vægt, vi bruger, og antallet af gentagelser, vi bruger.

Og mens denne artikel har været fokuseret på at forbedre vores styrke på cyklen. Alle disse øvelser vil faktisk hjælpe os med at styrke vores muskler. De vil støtte bevægelsen, vores bevægelsesområde og hvordan vi opretholder vores kropsholdning.

Og i sidste ende vil de alle hjælpe vores forebyggelse af skader. Hvis du kunne lide denne artikel, skal du trykke på knappen Thumbs-up, og hvis du vil se flere artikler fra GTN, skal du bare klikke på kloden og abonnere. Hvis du vil se vores styrketræning på cyklen med den professionelle triatlet Will Clark, skal du bare klikke her.

Er det godt at træne efter cykling?

Kør først, når du har et løb, der kommer op.

'Hvornårcykeltræninger din prioritet, din andentræninghar brug for at støtte dincyklinggevinster, ”siger Hammond. Det betyder - du gættede det - du skal køre først, hvis du har brug for dine cardio- og styrkesessioner samme dag.
14. aug 2019

Er cykling bedre end vægtløftning?

En ny undersøgelse i denne måneds Journal of Science and Medicine in Sport vil fortælle dig detløfte vægtei stedet for at hoppe på dincykel. Forbrænding af kalorier viastyrketræning, fandt den, vil i sidste ende hjælpe dig med at kaste mere fedtendbrænder den samme mængde kalorier, der gør moderat cardio-lignendecykling.19. mar 2018

Skal jeg lave cardio eller vægte først?

De fleste fitnesseksperter vil råde dig til detgørdetcardioeftervægttræning, for hvis dugør cardio først, det bruger meget af energikilden til dit anaerobe arbejde (styrketræning) og træt musklerne ud inden deres mest anstrengende aktivitet.

Dræber cykling mine gevinster?

En periode med intervaltræning udført umiddelbart før styrketræning har for eksempel vist sig at være stumpgevinsteri muskelmasse. I en undersøgelse tilføjede 30-60 minutter afcyklingto gange om ugen til et to-dages styrketræningsprogram havde ingen negativ effekt pågevinsteri muskelstørrelse eller styrke.10. sep 2018

Hvorfor er cyklister tynde?

Hvorfor er cyklister' armeså tynd? Dels er det de kødspiserende bugs i vores svedige sæt, men det skyldes hovedsageligt (dette er komplekst) pedalerne er under vores fødder, og vores arme gør ikke rigtig andet end at blive langsomt følelsesløse.2. okt 2018

Hvor ofte skal en cyklist løfte vægte?

To eller tre dage om ugen er ideel til styrketræning, og afstand dem med fridage imellem. Brug en dag, helst tidligt på ugen, på en hård træning og de andre dage kortere og lettere, og fokuser mere på vedligeholdelse og fleksibilitet.

Hjælper squats med at cykle?

Squatting hjælperstyrke de fleste muskler i din nedre halvdel, quads, kalve og glutes. Alle disse er vigtige, når det kommer til at træde på dincykel. Pokalensquatfungerer også som et godt hjemmealternativ til vægtstangsquatssom detgørvæk med behovet for ensquatrack.

Hvad sker der, når du blander vægttræning med cykling?

Løftevægte til cykling handler om at forbedre funktionel styrke og øge ydeevnen. En cyklisters styrketræningsprogram vil se markant anderledes ud end en bodybuilder. Nøglen er at undgå at løfte til fiasko med høje gentagelser. Det er opskriften på hypertrofi eller muskelvækst.

Kan en cyklist lave et vægttræningsprogram?

En cyklisters styrketræningsprogram vil se markant anderledes ud end en bodybuilder. Nøglen er at undgå at løfte til fiasko med høje gentagelser. Det er opskriften på hypertrofi eller muskelvækst. I stedet er tunge vægte og lave reps den måde at opbygge styrke uden at øge muskelmassen.

Hvilket er bedre til vægttræning cykling eller styrketræning?

Generelt anbefaler vi at prioritere din cykeltræning ved at gøre det først. Derefter, med så meget tid imellem som muligt, afslutter din styrketræning. Der er dog en undtagelse fra dette. Hvis du er ny inden for styrketræning, anbefaler vi, at du løfter først og derefter træner på cyklen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.