Vigtigste > Cykling > Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade?

Meget ofte højhamstring skaderforværres af encykelsæde, selvom en liggendecykelmåske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, forværres laverehamstringproblemer, mens de, der involverer hofteforlængelse (låret bevæger sig tilbage), vil forværre toppen.♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Bringer energiniveauet op - Whoa, ja! - Hej folk, jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut - Vi er dem mest berømte fysioterapeuter på internettet. - Efter vores mening selvfølgelig Bob. - I dag skal vi dele fem enkle trin for hurtigt helbrede en muskelspænding.

Det er en meget almindeligt skadet muskel, er det ikke, Bob? - Er han. Efter min mening er det en af ​​de mest sårede muskler. Ikke kun det, det er også en af ​​musklerne, der har en masse tone eller spænding hos mange mennesker, så det er bare en af ​​de muskler, der er et problem. - Det er en muskel, du ser, når nogen spiller weekend softball, og de løber til første base og pludselig --- Højre. - De tager fat i bagsiden af ​​låret. - Så det er en almindelig skade.

Us havde kommentarer til det. Som jeg lige gjorde - Du gjorde det bare selv. - Ja, jeg er i færd med at rehabilitere det.Vi vil tale om dette i detaljer, men --- tale om de trin, du har gennemgået. Hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund til at abonnere. Vi spørger dig.

Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit, smertefri og fantastisk. Jeg har tilføjet et nyt ord - Vi har brug for en taleterapeut - Okay, og du vil besøge os på vores sociale medieplatforme, fordi vi giver noget væk. Jeg ved ikke, hvad vi giver væk.

Vi giver altid noget væk. Du skal bare se nedenunder og --- Ja, hvis du ser i nedenstående, vil du se mere. - Højre, du vil se mere nedenfor, og det vil blive vist. - Under Youtube-beskrivelsen og også hvis du går til facebook og det er altid øverst på vores side. - Okay. - Okay, Brad, lad os, ja, du har bare såret dit lår, hvordan skadede du dit? - Nå, det er et godt spørgsmål, Bob.Jeg var, jeg var meget glad for at løbe på løbebåndet denne vinter, hvilket ikke er min favorit, fordi jeg kan lide at løbe udenfor, og jeg kan ikke lide at løbe i sneen, som vi har haft meget i år. Så jeg fandt en sjov ting at lave på løbebåndet. Jeg startede med interval-HIIT-træning, HIIT, og det ville jeg, de strakte sig lidt der, og så blev jeg hurtig og derefter langsom.

er misosuppe sund

Jeg spredte den ud, 90 sekunder med en hurtigere hastighed, og løb derefter i så længe som det tog at komme rundt på ruten tog cirka et minut og 20 sekunder. Og så går jeg i 90 sekunder med den hurtige hastighed, som er 10 mph. Og du ved, jeg har gjort de dummeste ting, jeg troede, jeg var færdig, min intervaltræning var færdig, og jeg troede, jeg skal bare se, om jeg kan få 12 mph i 30 sekunder.

Bare fordi det er en udfordring. Så jeg fik det op, og for mig var det et ret godt tempo, og jeg løber, og jeg har fem sekunder tilbage, og jeg følte hamstringen bare rive, og det er som åh, jeg er nødt til at gå af den løbebånd for at jeg ikke skal falde , du havde ikke nogen af ​​disse artikler om fejl på løbebånd. - Okay, ingen sjov, så jeg gjorde det, jeg trådte til side, slukkede den og jeg hobede væk og tænkte, øh, bare ødelagt min dejlige rute, og jeg gør mig klar til nogle forårskørsler, ved du alligevel, det er opskriften brug, og det skete på en onsdag.Jeg begyndte at løbe igen ni dage senere. Jog og vi får se, hvordan det gik. Disse fem trin, så først og fremmest hvilede jeg det, jeg beskyttede det, du ved, jeg haltede.

Det var ikke en tåre, det var en byrde. Og du ved, jeg vil kalde det mildt til moderat. - Mild tårer er små ars. - Højre.

Så kold pakke, tag en kold pakke, og det føltes rigtig godt. Ved du, da jeg gik ind i min bil om vinteren og i dette kolde vejr, sad jeg kun på det kolde sæde, da jeg satte mig i bilen. Det føltes godt! Brug din kolde pakke derhjemme, og derefter, NSAID, ved du, ibuprofen - Har du taget ibuprofen? - Å ja. - Så du vil altid sørge for at tage ibuprofen sammen med et måltid eller med et stykke brød eller noget. - Jeg kender Chris, apotekeren, han siger, at du ved, at mælk også er en god base. Og du tager typisk tre eller fire piller afhængigt af din vægt.

Disse oplysninger, du ved, kan vi få i vores artikel. Den store ting her, mange mennesker tænker, hvis du anstrenger eller trækker en muskel, og den er stram og ondt, skal du rette den ud - ja, stræk den ud, så det føles bedre - stræk den ikke, musklen er bogstaveligt talt mikro- revet lige nu eller måske en større revne, og hvis du retter den, kommer den bare tilbage - - Det gør tingene værre - gør ondt igen, så stræk det ikke først - Højre, til sidst gør du det, men og det andet, hvad vi skal sige, Brad, meget hurtigt. Tårerne opstår ofte lige midt i hamstring-muskelmaven, og det er dem, der heler hurtigst.

Hvis du har revet dig op i dette område, heroppe på din balde, ingen knogle, ja - ja, det vil tage længere tid. Og sådan fungerer det - nummer to, okay, glat bevægelsesområde. Min yndlingsmetode til at lave blid bevægelse, Bob, vil du hente denne bold, hvilken skal vi bruge? - Uanset hvad du vil, Brad.

Nu sker det. (uhørlig) - Du behøver ikke bruge dette, du kan bruge en stationær cykel og køre langsomt rundt. Eller hvis du har en kugle, fungerer den rigtig godt, fordi du kan ligge afslappet, bruge din gode læg til at hjælpe dit ømme ben og bare arbejde frem og tilbage i et smertefrit område, du ved, hvornår du kommer her, og det begynder at gøre ondt , gå ikke så langt, bare arbejd det herinde.

Og du gør det i et par minutter, som tre gange om dagen. Og du begynder at lægge lidt belastning på muskelen, så den heler meget. Og jeg vil vise dig, at der er en rigtig god måde at overgå til boldforstærkning, det kommer vi om et par minutter.

Nu skal vi tage det næste skridt, og dette vil sandsynligvis ske inden for dag to, tre eller fire, hvis bevægelsesområdet begynder at gå godt, og det ikke er for smertefuldt, halten bliver bedre, du begynder at gå normalt, så det er tid til at lave en krydsmassage og komme ind i den muskel og åbne arvævet, så det heler godt og stærkt - også fremme blodgennemstrømningen, få lidt hyperæmi og få blodgennemstrømningen i gang, så - hvis Så hvis du vil gøre en manuel krydsfriktionsmassage med hånden, dette er noget, du måske vil gøre i en lang siddestilling på en sofa, eller du kan komme på gulvet, så musklerne er slappe. Du ved, jeg vil ikke gøre det, jeg har en væg at læne mig på eller noget, du kan være komfortabel med, og fibrene går sådan. Vejledning så Cross Friction Massage Du får det, jeg kan godt lide at bruge det, det er en stor muskel, du kommer ind i den muskel. - Ja, du er virkelig nødt til at komme ind, og det er, se ham flytte håndleddet frem og tilbage for at hjælpe.

Det er en hård muskel, brugte du endda den rene bølge? - Lidt, jeg har ikke en hjemme lige nu og faktisk lige der, jeg kan mærke det lige der, det har ikke helet helt. Så ja, jeg har brug for lidt mere - ja, det graver virkelig dybt, og generelt gælder tommelfingerreglen også her, hvis du starter med det og inden for få minutter, siger inden for 30 sekunder, føles det faktisk værre, så er det kan være for tidligt at gøre dette. Jeg finder det generelt ikke rigtigt med revne muskler, generelt kan du tåle det.

Men hvis det føles bedre, eller følelsesløst, eller det samme, ja, gå videre - ja, kom ind, og normalt ved du, at du vil gøre det i et par minutter, eller indtil din hånd bliver øm om nogle få, tre minutter sparet, og du er nødt til at give hende en pause. - Og det var derfor, jeg lige havde en muskeltåre, hvor jeg gik videre, og jeg brugte den rene bølge hele tiden, fordi jeg er doven, og jeg ser bare tv og jeg gør det. Så kan du gøre det i ti minutter, jeg mener, det er ikke svært - Så den rene bølge er vores massager, vi kan lide det, fordi det er meget aggressivt, det gengælder, det går dybt ned i musklerne, og jeg har brugt det i morges. - Det er percussion. - Slag, ja, jeg tror, ​​jeg brugte det forkerte udtryk nu.

Det er lettere, jeg går over musklen, det er lettere end med fingrene. Men brug den samme regel, hvis det efter 30 sekunder gør ondt eller bliver væsentligt værre, er du ikke klar til det. Nu er den anden ting, der fungerer godt, rullen. - Åh sikker. - Ja, lad os gå herop, nu kan du udføre noget blødt vævsarbejde med rullen. - Så brug en skumrulle, der er en hel række forskellige typer , det er pænt af et medium. - Dette er en medium tæthed.

Dette fungerer især godt i starten. Hvis du tilfældigvis har en sort, har de højere tæthed, de har mere kulstof i materialet. Det er okay, fordi du kan variere, jeg bruger min højre hamstring, så jeg lægger mit venstre ben over det, og hvis du gør det på den måde, kan du - jeg ville sige, at du sandsynligvis vil starte med begge ben på det først.

Og hvis det ikke føles som om det kaster dybt nok, så cruiser. I øjeblikket er jeg i den fase, hvor jeg er nødt til at krydse og komme derinde. Og så finder du det bare.

Det er som om jeg er på dette ømme punkt, som jeg vil arbejde på, og jeg vil bare arbejde på det - og jeg bruger disse forebyggende, Brad, jeg skummer på min hamstring næsten hver dag, fordi jeg gør disse kettlebell-gynger, og de virkelig arbejde hamstringen, og når jeg ikke ser det, kan jeg fortælle, at det næsten føles som om det knækker, det bliver virkelig ondt, som om det knækker. Så jeg føler - Ja, så hold musklerne smidige til vedligeholdelse også? som en del af rehabilitering, og du gør det normalt i cirka tre til fem minutter, ok, det føles bedre næste, du går med mig nu som sagt, inden for ni dage følte jeg, at jeg satsede på, jeg gik, det var tid til at styrke ham. Så jeg begyndte at løbe på løbebåndet, og min mikrofon giver mig et problem - Åh Bob - jeg er en stor fortaler for at bruge bolden, især til forstærkning af hamstring, fordi jeg allerede har brugt den til bevægelsesfrihed, men hvis jeg hold min bum i luften og gør nøjagtig den samme bevægelse, det er alt hamstring - Ja, det træner hamstringen virkelig meget - Fuld bevægelsesfrihed, alt ud i forlængelse, lige knæ, og du vil bringe det op, alt Vejen ind, antag nu, at dette ikke giver dig nogen skarp smerte og gør ondt igen, du vil være i stand til at gøre dette, du kender 10 reps, og så vil du igen give det en lille pause - du kan starte, brad, højre , tryk let dine hæle ned og løft ikke din røv og træk den tilbage, lige som et udgangspunkt - så du kan bare lave isometri - ja, ja, jeg mener at trykke ned og trykke ned, rul på samme tid n, bøj ​​din knæ. - Åh rigtigt. - Så bare sådan, ikke.

Uden at løfte vores bagdele op. - Ja, og det pæne ved bolden er, at du kan gøre det, det er ikke så svært, det er lidt hårdere, og når du bliver stærkere, kan du gøre tre sæt på 10, så og det er mit højre ben, jeg vil styrke , mit venstre ben går over toppen. Det virker lidt hårdere, hvis det bliver for let, kan jeg kun gå på det ene ben, og det gør jeg ikke på mit ømme ben, fordi det endnu ikke er klar til det. - Du er ikke klar til det endnu. - Nemlig.

Men jeg er på løbebåndet, jeg begyndte at løbe, og løbebåndet fungerer rigtig godt, så længe du har et digitalt display, fordi du videnskabeligt kan forbedre intensiteten, så jeg startede og sagde, at jeg ikke går længere end en kilometer, nej ligegyldigt hvor godt det føles. Og jeg ville ikke gå hurtigere end bare en langsom løb, uanset hvor godt det føltes godt, den aften føltes det godt, den næste dag føltes det stadig godt, fordi det nogle gange føles godt, mens du er, men du bemærkede ikke den næste dag, men du overdrev det, og du gjorde ondt i det. Så du skal tage det virkelig videnskabeligt, og så går jeg faktisk hver anden dag, jeg går aldrig på løbebåndet igen, det er alligevel min normale træningsrutine.

Jeg gør andre ting en kilometer, og så gik jeg en halvanden kilometer, så gik jeg en og en halv kilometer. Og næste gang jeg gik op til to miles, gik jeg lidt mere op, fordi ting føltes ret godt. Og min hastighed, jeg stiger op fra, jeg skulle omkring fem mph, jeg gik op til otte mph var sidste gang jeg gik, så jeg holder det op.

Den næste ting du gør er styrketræning med vægte, og den gode måde at gøre det på er at tage et højt skridt. Så du kan se, at mit knæ er omkring 90, min hofte er 90. Jeg vil bruge en pind, boyerpinden for at afbalancere mig selv, og det vil fungere, det fungerer quads stort set, men det gør for meget af muskelarbejde, når du ja, det var det, jeg mente at sige.

Nu når du er så høj, kommer du i hamstringen og gluter lidt der, så det er en fantastisk måde at udøve hamstringen på, hvordan føles det på din hamstring? - Faktisk føles det ret godt, Bob.

Jeg bliver begejstret for at komme tilbage til min high igen. HIIT træning igen, høj intensitet interval træning. - Okay, bare undgå 12 mph. - Ja, jeg lærte min lektion der, det var virkelig dumt af mig. - Vi studerer selv i halvtredserne, ikke?

Hvilken øvelse kan jeg gøre med en hamstringskade?

For at undgå dette skal duskulle gernebegynde at gøre blidhamstringstrækker sig efter et par dage, nårsmerteer begyndt at aftage. Det herskulle gernefølges af et program med bliddyrke motion, såsom at gå og cykle, oghamstringstyrkelseøvelser.

Er cykling god for ømme hamstrings?

Her er nogle af de bedstehamstringstrækninger og hvordan man kommerbedre cyklingtræning.Cyklingfungerer alle de store muskelgrupper i underkroppen. Dette inkluderer quadriceps, glutes og yup, thehamstrings.

Cykler hårdt på hamstrings?

Hvordan gør dinhamstringsarbejde hvornårcykling? Dethamstringsarbejde hårdest, når du trækker dit ben op fra bunden af ​​pedalslaget. Men da pedalhandling ikke involverer en fuld hofteforlængelse,cyklisterkan udvikle stramme bageste lårmuskler over tid.22 2020.

Er det OK at gå på en trukket hamstring?

Klasse 3; dette er en komplettåreaf en eller flere afhamstringmuskler. Du vil føle smerte og ikke være i stand til at rette dit ben hele vejen, og du vil bemærke hævelse med det samme.vil være meget vanskeligt og kan kræve krykker.

Er det dårligt at strække en trukket hamstring?

Detstrækkebør ikke være smertefuldt. Blidstrækker sigaf dinhamstringer nyttigt til opsving. Aggressivstrækker sigaf dinhamstringvil forsinke dit opsving. Hold denne position i 3 til 5 sekunder, og sænk derefter benet ned igen.

Er det godt at gå til stramme hamstrings?

Mindst 10 minutter af, let jogging eller let calisthenics kan hjælpe med at forhindrehamstringstramhed. Fasthamstringstrækninger før og efter dine aktiviteter kan også hjælpe med at forhindre tæthed.

Hjælper vandring med at løsne hamstrings?

Der er en række øvelser og strækninger, som du kangørtilHjælpbehold dinhamstringsløs. Det er en god ide at varme dine muskler op, inden du strækker dig. Prøv at tage eneller laver en anden aktivitet, så dine muskler er varme. Stræk aldrig, mens du har smerter, eller prøv at tvinge en strækning.

Heler hamstringskader nogensinde?

Hamstring skader helesLangsomt

Det er ikke ualmindeligt at håndtere de symptomer, der er forbundet med enhamstring skadei mange måneder. Nogle undersøgelser viser, athelbredelsetidkanstrækker sig ofte ud over det ene år.Hamstring skadertage lang tid athelepå grund af muskelfunktion.

fordelene ved cykelture

Skal du rulle en trukket hamstring?

Brug ikke enskumrullehvisdumistanke om detdukan havetrukketellerrevet i stykkerdithamstring.Duhar sandsynligvisrevet i stykkerdithamstringhvisduudviklede en pludselig smerte ellertrækkemensdutræner eller hvisduhar hævelse eller blå mærker. Brug af enskumrulleinden for de første 5 dage kan forværreskade.

Hvad sker der med dine hamstrings, når du cykler?

Hamstrings og cykling At løbe ned på bagsiden af ​​benet fra dine hofter og krydse bag knæleddet er hamstrings en gruppe muskler, der strækker hoften og bøjer knæet. Det er vigtigt, at du beskytter hamstrings mod den belastning, cykling kan lægge på dem.

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe hamstrings efter cykling?

Sport / afhjælpende massage kan hjælpe med at strække muskelfibrene ud på en mere lokaliseret og fokuseret måde og nedbryde alt arvæv, så du i det mindste kan komme tilbage til blid cykling så hurtigt som muligt.

Er det OK at køre med en trukket hamstring?

Denne positionering medfører spændinger i hamstringen, hvilket gør ridning med en belastning smertefuld og udsættes for mere skade. Den tid, du venter, mens en hamstring heler, afhænger af sværhedsgraden af ​​pletten og hvor hurtigt du behandler stammen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Memphis cykelruter - hvordan man adresserer

Er Memphis cykelvenlig? Siden de uheldige udmærkelser, der blev givet af Bicycling.com, for adecade siden, arbejdede byen for at blive et mere cykelvenligt samfund. I 2019 tilføjede byen 22 miles cykelveje til sine i alt 270 miles stier. I 2010 kunne byen tegne sig for mindre end to miles af cykelstier. 07.01.2020

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Cykelbalance - hvordan løser du

Hvordan balancerer vi på en cykel? Cykelryttere kan bruge to hovedbalanceringsstrategier: styring og kropsbevægelse i forhold til cyklen. Styring er afgørende for at opretholde balance og gør det muligt for cyklen at bevæge sig for at bringe støttebasen tilbage under centrum af massen. 24 februar. 2016 г.

Dallas cykelhjelm lov - besvare spørgsmålene

Er det ulovligt at cykle uden hjelm i Dallas? Hjelmlov Det er lovligt for alle personer i alle aldre at betjene en cykel uden at bære hjelm, medmindre andet er bestemt i en kommunal forskrift.

Wilier bikes anmeldelser - den ultimative guide

Er Wilier-cykler gode? Wiliers nye nul-SLR er en af ​​de bedste landevejscykler, du kan købe. Wilier Triestinas seneste har præstationen at gå head-to-head med de bedste cykler på markedet. Takeaway: Wiliers nye Zero SLR er en moderne racercykel på alle måder med den præstation, du forventer af en top-of-the-line cykel.24. 2019.

Cykelkultur - hvordan man løser

Hvorfor skal vi udvikle en cykelkultur? Urban cykelkultur er et kraftfuldt instrument til at opbygge bæredygtige, sunde og retfærdige byer. Cykelværktøj til byer og borgere rækker langt ud over transport, rekreation og sport.