Vigtigste > Cykling > Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist?

21 julGavertil vejCyklingKvinder
 • Stof Vandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage?
 • Castelli Viva Ladies pandebånd.
 • Cinelli Mike Giant styretape.
 • Svelte armvarmere.
 • Hat!
 • Podiumbukser.
 • dhbKvindersBlok Macro Roubaix langærmet trøje.
 • Strava Premium-medlemskab.denne artikel er for kvinder ked af drenge som kvinde, det kan være lidt udfordrende at cykle, nogle gange bryder naturen for eksempel, mænd er bare fine. Jeg er her for at hjælpe i denne artikel, jeg giver dig et par tip og tricks til, hvordan du kan cykle lidt mere behageligt end din mor Start med den der holder mest af komforten på din cykel. Hvis du føler dig utilpas i dette område, vil det være meget svært for dig at nyde din cykel. Der er ingen sadel, der for alle fungerer perfekt for en person, og det kan være absolut smerte for en anden, men der er mange forskellige sadler til rådighed, herunder nogle kønsspecifikke sadler.

Du skal muligvis prøve et par sadler for at finde den, der fungerer for dig. Lad dig ikke afskrækkes af, hvordan sadlen ser udskåret - en sadel som denne eller en rigtig bred sadel kan være meget behagelig for nogle kvinder; hver bum gør ondt første gang du cykler, men jo mere du bærer, jo mindre bliver det. Det gør ondt, når dit muskelvæv vænner sig til det, stol på mig, og for det andet, lad ikke mændsspecifikke cykeludstyr skubbe dig ud For eksempel foretrækker nogle kvinder mænds shorts eller en mænds sadel Gode cykelshorts gør din komforttand dyrere Produktet betyder ikke nødvendigvis, at det er bedre eller for Det fungerer, det afhænger af din personlige præference Vask dine shorts efter hver tur og brug vaskeskumcreme at opdrætte, hvis du kører meget i regnen, kan det være værd at investere i nogle mudderbeskyttere for at holde alt stænk fra dine ben og bumle af at have en gennemblødt shami er ikke sjovt, men i Wales er sandsynligheden lem ikke rigtig fordi det er altid rart, når vejrbestandige kvinder finder det lidt mere behageligt at sidde længere tilbage på sadlen, så der er mere pres på din røv og mindre pres på dine følsomme områder, hvis du har problemer med det. At have komfort på cyklen kan være værd at få en cykel passer Y Du skal være i stand til at vide, hvordan du justerer din position. Tænk over, hvor trykpunkterne er under og efter hver tur. For at gøre dette skal du flytte din sadel bagud eller vippe den lidt. Det er en god ide at tage et multiværktøj med hver gang du kører, så du kan justere din position, mens du er ude og omkring.

Dette er sandsynligvis den, som mange finder det sværeste i forhold til når du er midt i himlen, og du ikke har brug for noget værre end at tage fire skift for at gå på toilettet, især i vintermånederne har vi brug for et skøn hvorfor gå Jeg har ikke rigtig brug for at løbe Der er et par forskellige måder at undgå at skulle tage alle dine lag af, den første har bibshorts uden bib-stropper, der gør det meget lettere, men rolig, hvis du har bib stropper der er et par andre tricks, du også kan prøve, den første er faktisk en, som jeg hentede på gaden fra min gamle holdkammerat, hvor du ruller dine korte ben op og derefter trækker den til siden. Jeg har ikke rigtig prøvet denne og af åbenlyse grunde vil jeg ikke demonstrere det i dag, den næste ting er at trække dine bib shorts under din jersey, så du går under din jersey Træk den ene side af bib shorts ned og derefter den anden side, og så er bibshortsen fri, kommer ned, men jeg er ikke sikker på, hvordan jeg får den op igen uden at tage min trøje af, den arbejdes stadig på nogle shorts er udviklet til kvinder med lynlåse på ryggen eller aftagelige stropper, der gør det let for kvinder at gøre naturen med at cykle til en god social sport, er intet, jeg elsker mere end at gå ud med mine venner og tage en kop kaffe på en café og kage, det er fantastisk, men det er meget vigtigt at have lidt noget at spise og drikke og ofte på cyklen spiser jeg normalt Hvert 45 minutter som en energibar eller en banan, så du ikke løber tør for energi, når du har en lokal cykelhavneklub, hvorfor går du ikke og deltager i et af deres møder eller gruppeture som denne, vores rigtig venlige gruppe så rolig, der er også kvindespecifikke cykelklubber toomy mor begyndte at cykle for et par år siden, og hun deltog i en af ​​dem Grupper, der sigter mod at få flere kvinder på cykler, uanset hvad deres kvalifikationsniveau er, og hun elsker absolut at lide, fordi jeg bare ikke var så skræmmende, men det er en fantastisk måde at blive bedre rigtig hurtigt uden det virkelig at bemærke, og hvis du får en mekanik eller en punktering, vil nogen i gruppen altid hjælpe dig, hvis du er relativt ny at cykle, prøv det og find en bilfri cykelsti som denne for at opbygge din selvtillid og udholdenhed uden at bekymre dig om trafik eller biler, så når du har det godt, kan du gå på vejen og gøre store stigninger på vejen, flette det eller læg det i en bolle som denne for aero gevinster, og når du går ud, skal du huske at dele din live placering med dine familiemedlemmer eller venner, så de altid ved, at du er i sikkerhed Tak, fordi du ser dem alle, håber denne artikel hjalp dig med at give dig nogle tip og tricks. Hvis du har dine egne tip, som jeg ikke nævnte, så del dem med os i kommentarfeltet nedenfor

Hvad skal jeg få min motorcykel til jul?øvelser i underarmsgreb

Jeg tror, ​​det var min far, der engang fortalte mig, at den værste gave, du kan give en violinist, har at gøre med violer. Og han har ret. Prøv at købe en gave til en hobbyist, og du er sikker på at tage fejl.

Dette inkluderer mountainbikere, der kan øve langrend, trail, downhill, fedt cykling eller en hel række andre discipliner, hver med deres eget udstyr. Det lyder truende, men jeg gør det nemt for dig I dag er her 10 gode gaver, og hvordan man får dem rigtige uden at vide noget om mountainbiking. Lad os starte med Crankbrothers f15 multiværktøj.På omkring $ 40 er dette ikke et billigt multiværktøj, og det er netop det, der gør det til en sådan god gave. Kvaliteten er fantastisk, og den har flere funktioner end næsten alt andet derude. Dækslet har en flaskeåbner og kan også bruges som løftestang til løst at sprænge pedaler.

F15 indeholder også et kædeværktøj med indbyggede egernøgler. Det er attraktivt, nyttigt og faktisk meget sikkert, da dækslet p forhindrer værktøj i at stikke ud i lommen eller lommen. F15 er en fantastisk gave til næsten enhver mountainbiker.

Og hvorfor stoppe med at bruge f15? Få dig et par mountainbike sokker, og din gaveemballage er også sikker. Bergcykelsokker eller andre cykelsokker er gode gaver. Ikke kun kan du lægge noget andet derinde, de er også vigtige for at have masser af dem.Vi ødelægger disse sokker hver dag ved at krydse vandveje, træde og andre uundgåelige. Jeg finder ud af, at du ikke kan gå galt med et mærke kaldet Sock Guy, så jeg har knyttet et antal rigtig sjove muligheder, der vil fungere for bogstaveligt talt ALLE mountainbiker. Stropløse handsker har været på alles læber på det seneste.

Disse er latterligt behagelige og bare iført uden velcro eller fastgørelseselementer. De giver gode gaver, og jeg anbefaler at få dem fra Tasco eller Handup. Nogle chauffører foretrækker Tasco for sin mere robuste følelse og renere design.

De fås også i 'tocifrede' farver 'pakker med sokker. Tasco er fra Cali, så jeg har set, hvor mange chauffører der har transporteret dem i vest. Her på østkysten er håndup næsten allestedsnærværende.

De har alle skøre design, og når du skubber dine 'hænder op', stave de beskeder. Jeg vil efterlade et par bemærkninger i artikelbeskrivelsen for at hjælpe dig med at vælge den rigtige handske til den pågældende mountainbiker. Denne næste gave kan være lidt forvirrende for en ikke-rytter, men tro mig, Genuine Innovations 'slangeløse tacklebox er en god gave til enhver seriøs mountainbiker.

Tackle box leveres med en ventilnøgle indbygget i basen. Inde er udskiftningsventilkerner og strimler med bacon, der bruges til at lukke huller i mountainbike-dæk. Hætten er en applikator til disse strimler bacon.

Det, jeg bedst kan lide ved Tubeless Tackle Box, er dens lighed med en miniatureversion af et bildækreparationssæt, hvilket gør den velkendt og nem at bruge. Dette sæt kan være en livredder på stierne, men det er ikke en god gave til begyndere, da det kun fungerer på slangeløse dæk, det skal genopblæses. CO2 er fint - hvis du har det, men de fleste mountainbikere, jeg kender, har en håndpumpe.

Håndpumper er absolut ubehagelige at bruge, hvorfor en god pumpe er sådan en god gave. Denne Crankbrothers Klic HV-måler bruger jeg, fordi den fungerer hurtigt, har en aftagelig slange til at aflaste ventilen og en manometer, som er sjælden på bærbare pumper. Røret kan endda opbevares kompakt væk - noget som mountainbikere vil sætte pris på.

Da slangen er fastgjort med et magnetisk 'klik', er det let at komme i gang. De næste gaver er til actionkameraer. Enhver, der sender artikler om sig selv mountainbiking, bruger et actionkamera til at optage det.

Disse riflede skruer i aluminium er en billig gave, som du vil elske. Næsten ethvert actionkamera leveres med disse billige plastskruer, der er vanskelige at stramme sikkert. Ikke kun ser og føles disse aluminiumsskruer bedre, men de er også meget lettere at stramme.

Jeg har knyttet en flerfarvet pakke, som du kan få fra Amazon Prime. Hvis du er ude på stierne, vil du måske ændre noget med et tredjepersonsbillede. Til dette har du brug for et kompakt stativ.

Disse to er virkelig god kvalitet. Dette fleksible stativ tilpasser sig enhver overflade og kan endda pakkes rundt om noget Getthe Shot, men min personlige yndlingsstativ er dette meget enkle stativ fra Manfrotto. Det fungerer godt som et håndtag, har et låsehoved, leveres med en smartphone-adapter og føles virkelig klassisk.

Begge er lette og lette at transportere, hvilket gør dem til fantastiske værktøjer til brug på stierne. Men mountainbikere er ikke de eneste på stierne, de har ofte en stihund med sig. Selvom min trailhund kun kører parken, elsker han sin kamerasele.

Den passer komfortabelt til de fleste hunde og fungerer med ethvert actionkamera. Denne rem giver et sjovt perspektiv og har to fastgørelsesmuligheder for brystet eller ryggen. Dette er en god gave, og det koster ikke meget.

Hvis din mountainbiker-ven er en fan af min kanal, har de muligvis set min artikel onbuild. De har måske endda udtrykt interesse for at bygge et værksted og synes aldrig at komme rundt på det. Nå, du kan faktisk købe dem et værksted.

Gå bare til en isenkræmmer og hent en nøglekomponent skruestik til ethvert værksted. Gaveindpakning af skruestik og tilføj et gavekort på $ 150. Dette vil mere end betale for træ og pegboard.

Hvis du er dygtig, kan du endda tilbyde at hjælpe dem med at opbygge min artikel nedenfor har masser af andre godbidder at tilføje til gavekortbeløbet. Faktisk har jeg den perfekte gave til det - et reparationsstativ. Enhver, der arbejder på sin egen cykel, skal have et reparationsstativ, og det er let at se, om nogen allerede gør det, fordi det er midt i garagen.

Sådan fungerer professionel cykelmekanik på cykler og med god grund. Det holder cyklen fra jorden, hvor du kan pedalere, betjene alle delene og stå oprejst, mens du arbejder på den. Langt de fleste cykelbutikker bruger parkeringsværktøjer, som gør en parkeringsplads genkendelig og en god gave.

Dette får dig til at føle dig som en rigtig cykelmekaniker. Det er det. 10 gaver til mountainbikere.

Selvfølgelig er enhver mountainbiker på markedet til pedaler eller et nyt sæt styr, men det er de typer gaver, der er lette at gå galt med. Så glem ikke Amazon- og Visa-gavekortene, som simpelthen kan glides ned i cykelsokken. Du kan ikke gå galt med kommentarerne nedenfor.

Jeg har et publikum på en halv million mountainbikere klar til at give dig råd om, hvad du skal købe, se beskrivelsen for mere information om denne artikel, tak fordi du kørte med mig i dag, og jeg vil se dig næste gang.

Hvad har hver cyklist brug for?

BikerGaveguide: Unikke gaver til motorcykelryttere
 • Motorcykel rygsæk. Nogenbikervil fortælle dig, at du ikke vil have en hvilken som helst gammel rygsæk på en motorcykel.
 • Motorcykel værktøjssæt.
 • Hjelmkommunikationssystem.
 • Styrholderholder.
 • Actionkamera.
 • Sadeltasker.
 • Skala Model Motorcykel.
 • Klassiske motorcykelfilm.

At cykle er en let indsats. Men det er meget sværere at være cyklist. - Ja, der er meget at lære om denne mærkelige sport fra os.

Her er de 10 bedste ting, vi mener, at hver cyklist skal vide. ♪ - Når du hører dette for første gang, er det bestemt en af ​​disse “Virkelig?” Øjeblikke. Brug ikke trusser under din cykelshorts - Virkelig? - Ja helt sikkert.

Cykelshorts er designet til at blive båret tæt på huden. Der er ingen sømme, så du ikke skafter. De er ofte antibakterielle, og vigtigst af alt er der ingen BPL. - Det er Visible Panty Line. - Skål, Simon - Ja.

Det er rigtigt. Jeg kan godt lide at bidrage, når jeg kan. ♪ ♪ - En ting mere, der ikke kan tages for givet, men når du ved, at det er noget, du vil stole på igen og igen, kør efter kørsel i mere end 90 minutter, du vil føle dig meget bedre og få mere ud af din tur, hvis du spiser kulhydrater, mens du cykler.

Eller hvis du vil, kan du sidde ved vejkanten og beundre udsigten, så tag en bar, et par geler og en flaske energidrik hver time for at genopfylde de dyrebare energilagre - du ser dette helvede . Hjelmen sad akavet og løst på bagsiden af ​​hovedet, men vigtigere, hvilket gjorde den ineffektiv i tilfælde af et fald. Så sørg for at skubbe hjelmen fremad, fjern hårbunker, sørg for, at stropperne er stramme, og sørg for, at skralde er stram, så hjelmen er pæn og plan.

Voila, du er god at gå. Og de ser også godt ud - Rene cykler ser bedre ud, føler sig bedre og fungerer bedre end beskidte cykler. Det er stort set en kendsgerning.

Du kan bruge tusinder på en cykel, men hvis du ikke tager dig af det, vil det føles som lort. Tilsvarende kræver billigere cykler også et lignende niveau af TLC. Det spretter dit skridt. - Jeg fortæller dig hvad, Si, dette er en ren cykel. - Vent et øjeblik, whoa, whoa.

Dit fingeraftryk, Matt, jeg vil ikke have dig til at sløre det. What - Hvad? Lyder lidt tilfældigt. Åh ja det er det, men lyt til mig, jo hårdere du træder, jo hurtigere bliver du og jo større er effekterne af aerodynamik - så hvis du vil gå hurtigt, får du aerodynamik.

Så det betyder at bøje albuerne, bøje sig fremad og trække hovedet ind. Og snart bliver det anden natur. ♪ ♪ - Når vi bliver nervøse på vores cykler, bruger vi normalt først en håndfuld bremser.

Men desværre er dette meget ofte det absolut værste, du kan gøre, og det er intetsteds mere tydeligt end i sving. Tricket er at tage en tur i en hastighed, hvor du ved, at du ikke behøver at bremse midt i svingen, da dine dæk allerede kæmper for trækkraft på dette tidspunkt. Selvfølgelig vil der være situationer, hvor du har brug for at bremse midt i svingen, men i disse tilfælde er tricket at gøre det så langsomt som muligt. ♪ ♪ - En af de bedste ting ved cykling er, at du tager arbejdsbyrden fra andre, som chauffører kan dele.

Faktisk, hvis du holder dig tæt nok på førerens baghjul foran, kan du spare op til 30% af indsatsen, 30%. - Hvor meget? - Tredive, 30%. - Tredive, kravle.

Selvom du er virkelig træt, og dine andre cyklister er 20 meter foran dig, vil du gøre dit liv så meget lettere, hvis du lukker dette hul og går på deres cykel. - Tredive procent lettere. Det er 30%, Si! - Hvor meget, ven? - Tredive! - Tredive, grædebaby.

Hvorfor har du ikke sagt det på GCN? Tredive procent lettere. - Det er rigtigt, sæt barndomsfrygten til side, når du roligt sejlede over styret efter for meget forbremse, for når det kommer til at bremse, er det Forbremse meget mere effektivt end bagbremse. Du skal altid bruge begge bremser i sving, som jeg gør nu.

Men foretrækker bestemt fronten, og det er også meget vigtigt at vænne sig til at lægge forskelligt pres på begge bremser - Det lyder som sund fornuft, jeg mener, det er sund fornuft. Du skal virkelig se, hvor du skal på din cykel. Men det kan endda være vigtigere end du tror. - Ja, at se fremad hjælper dig med at undgå farer på vejen.

Det kan faktisk holde dig mere stabil, når du er bag nogen, men faktisk at se i den retning, du vil gå, hjælper dig med at komme derhen. Tag eksemplet på en kurve. Nu på en sving skal du se på udgangen af ​​en sving, ikke den store klippe på ydersiden af ​​svingen, for når du ser der, er det, ja, det er hvor du skal hen - Hvad med logfiler? - Synes det også at være træstammer, Si. - Du er tiltrukket af træstammer? - Nå, underligt. - Tro det eller ej, din cykel er ikke rigtig ude efter at få det, jeg mener, cykling kan være farligt.

Men der er ikke noget at bekymre sig om i hverdagen, så prøv at slappe af mens du cykler. Det gør det sjovere, og du kører endnu bedre. - Det er dog lettere sagt end gjort, og vi forstår det.

For at hjælpe dig derhen foreslår vi at du kører mere, dette vil helt sikkert hjælpe. Prøv at øve dig på de ting, der gør dig nervøs og tro det eller ej, prøv faktisk at bremse. Dette hjælper dig med at slappe af, og så kan du gradvist øge hastigheden, når du bliver mere og mere komfortabel - ja.

Så der går du, et øjebliksbillede af nogle af de vigtigste ting, som enhver cyklist skal vide. - Og for flere tipbaserede færdigheder, hvad med dig bare at klikke her for at svinge og bare klikke her for slipstream. - Ja.

Og for at abonnere på GCN, fordi enhver cyklist ved, at du også burde, skal du bare klikke på GCN-logoet, der kan være der.

Hvilket udstyr bruger professionelle cyklister?

Fordele oftebrugen 55 × 11-tand højgeartil tidsforsøg. På flade eller rullende etaper har de muligvis 53 / 39T kæderinge med en 11-21T kassette. I moderate bjerge skifter de til en stor tandhjul på 23T eller 25T. I disse dage har de tilsluttet sig de store-gearrevolution som mange rekreative ryttere.

Hvad skal jeg få en cyklist til en gave?

Dedikerede pedalskubber bruger utallige timer på cyklen og kører tusinder af miles hvert år. Denne gaveliste er fyldt med genstande, der gør sadeltiden mere sikker, lettere og sjovere. En cykelcomputer er et must-have for alle cyklister, fra seriøse racere til weekendkrigere til daglige pendlere.

Hvad skal jeg få en cyklist til Fathers Day?

Gave til cyklister, personlig cykel souvenir og fædre dag gave. Gave til cyklister, Cykelpynt og souvenir. Personlige gaver. Gave til cyklister, cykel souvenir. Fars Day gave. Gave til cyklist. Cykel souvenir, Fars Day Gift. Gave til cyklister, ideer til cykelgaver til fædredagen.

Hvad kan du lægge i en cykelkurv?

Denne cykelkurv er enkel og er for den person, der ikke så meget er en cyklist, men en cykelentusiast. Det er perfekt til lette ture gennem kvarteret og kan rumme et par ting. For en større kurv brug vintage cykel kurv tutorial ovenfor.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.