Vigtigste > Cykling > Hundecykling - hvordan man beslutter

Hundecykling - hvordan man beslutter

Kan du cykle med en hund?

Du burdeikke cykle med dinhundindtil han har afsluttet sin vækstfase og hans knogler er hærdet. Dette er cirka 1,5 år gammel.Du burdeikke cykle med yngrehundeda deres led er meget tilbøjelige til at komme til skade.Du burdeVær også forsigtig med gamle hvalpe.

Mit navn er Gil Medrano og jeg kommer fra Aguascalientes, Mexico. Jeg rejser med mit lille kæledyr, han hedder Capi, og han er halvandet år gammel. Han var fire måneder gammel, fordi jeg ventede på stofferne og alt det der, og da han var færdig, tog vi cyklen og gik på et eventyr.

Jeg kørte tidligere på min cykel, men så så jeg en anden fyr fra Spanien, han hedder Pablo, det er BikeCanine - hej Pablo, hvis du ser på det! Og det er min inspiration. Så sagde nogle venner til mig, 'Min hund vil have hvalpe', og jeg sagde, 'Hej, kan jeg tage en med mig?'. Og så kom Capi ind i mit liv.

Det gode er, at Capi var så ung, da jeg fik ham. Og jeg købte kassen, og jeg lagde altid Capi i kassen i mit hus lige på gulvet, og han gjorde sig bekendt med kassen. Og så satte jeg kassen på cyklen, og jeg bar Capi og satte ham i kassen og meget af den.

Så var Capi glad for at være i kassen. Nu kan han hoppe op og så, når jeg siger, hoppe ned. Det er lidt vanskeligt, fordi der er meget vægt bag på cyklen.

Jeg er nødt til at afbalancere alle mine ting og Capi. Og når jeg kører, kan Capi bevæge sig sidelæns, og jeg skal være forsigtig med styret. Vi fandt endelig Capis længe mistede bror, og han er meget sød! Hvad kalder du det tun? Vegetar! Ja, selvfølgelig, organisk, glutenfri.

Vil du have noget? Ja. Det ville være sjovt, hvis det var giftigt! Mmm, det er meget godt. Frøene er lidt hårde, men smagen er rigtig god.

Capi er i kassen, når tingene går hurtigt eller ned ad bakke. Når vi er på flyet og klatrer, kan Capi gå alene. Jeg tror, ​​jeg ikke kan køre igennem med en trailer nogle steder, to hjul skal stadig repareres og meget mere.

Jeg ser, hvor mange dage vi vil være udenfor, og jeg bærer al maden. Men jeg tror, ​​at jeg på en lang rejse kan købe mad i enhver by eller noget. Det er et dyrefoder.

Capi sover med mig i mit telt. Capi er så varm, og når det er rigtig koldt, kan jeg lægge en jakke eller noget på ham. Han har sin måtte og alt er i orden.

Så vores vej har ikke ændret sig til noget, vi er på græs, der er slet ingen spor at se. Tror du, det er den rigtige måde? Jeg ved det ikke, men måske kan vi finde noget bag det. Vi kontrollerer, men jeg tror, ​​vi er på den forkerte rute.

Dette er det hus, vi endte i, det ser ikke rigtig beboet ud. Tror du, at der bor nogen her? Nej nej. Det er ikke et CyclingAbout-eventyr, medmindre du tager en vandretur på en cykel.

Hvad synes du om min rejsemetode? Det er godt, du kan finde rigtig gode steder. Smukke steder! Jeg synes, at den vanskelige ting er, at man nogle steder ikke kan få en hund rundt, men man kan altid se efter andre måder. Capi er en magnet for udsigten, fordi alle vil se Capi, og de kommer og spørger mig 'er? Capi går ind i kassen? 'og hvor kommer du fra?' og mange ting.

Og alle tager deres kameraer og tager fotos og artikler. Jeg er meget tør, tak for at have spurgt. Og jeg er meget våd! Stadig tør! Jeg tror, ​​vi kan få flere til at gøre det samme, fordi jeg så BikeCanine, og derefter besluttede jeg at komme med Capi.

Jeg vil rejse gennem Mexico. Først vil jeg gennemgå hele rejsen til Mexico og derefter måske andre lande. Hej !!!! din hund lytter ikke til dig.

Han lytter ikke til folk, Capi !! Farvel.

Hvor langt kan jeg cykle med min hund?

Hun anbefaler, at når du når enafstandpå 2 miles, digskulle gernebegrænsecyklingtil hver anden dag giver en hviledag til foryngelse af musklerne. Ekstremt fithunde kanløbe længere afstande om dagen, hvis sessionerne er brudt op (mindre hvis du kører på fortov, hvilketkanvære hård på skeletsystemet).

Hvordan kan jeg tage min hund på cykeltur?

Arbejd dig så langsomt op som nødvendigt indtil dinhundvil gå afslappet ved siden af ​​dig i snor, mens du går dincykel. Belønhundfor at være rolig og holde opmærksomheden på dig. Start derefterridningdetcykellangsomt mens du holder dinhundenssnor. Begynd med ca. 10 minutter i et langsomt til moderat tempo.1. aug 2019

Hej, jeg er Scott udendørs med hunden, så vi skal se på den eneste gående hundecykeltåbånd. Dette er en helt ny cykelbånd på markedet. Det blev faktisk designet af en tidligere flydelsingeniør, og han har brugt seks år af sit liv på prøve, og Arrant er interesseret i at designe den perfekte hundecykelbånd. Jeg har nogle gode ting at sige om det, vi skal se på Inaktivitet Min hundepark du er et øjeblik her, men dette er bare en enestående bikelesions den perfekte enhed til at kunne tage din hund sikkert på cykelture, så lad os se nærmere på, hvad der gør cyklen så stor din cykel er et lavt punkt på cyklen, så det vil virkelig gøre meget for at give dig en jævn kørsel og for at forhindre disse stød og træk, når din hund trækker sidelæns eller fremad.

Beklager Parker bemærker muligvis også, at hunden ikke kan komme foran dækket og rundt om fronten gå rundt om dækkene, hvilket er den farligste ting ved at tage din hund med et normalt østland til cykling. Okay, du bemærker muligvis også designet af mastdelen her, det er perfekt, hvis din hund trækker sig frem lige ved siden af ​​dig, det forhindrer ham og tilskynder ham til at holde sig væk fra pedalerne under kørsel og holde sig væk fra bare at komme for tæt. cyklen tættere, det giver også fleksibilitet, hvis din hund har brug for det for at krumme sig. Måske stien indsnævres, eller din hund er kendt af dig her og har brug for at krumme lidt.

Denne fleksibilitet og bevægelsesfrihed, hvor din hund går tilbage og derefter fremad igen Stien bliver bredere Det er et fantastisk træk ved cykelbåndet, der også giver den en masse bevægelsesfrihed for at forhindre træk i nakken. Jeg tror først, at denne frihed bevægelse giver faktisk hunden mere kontrol over din hund med denne fleksibilitet og bevægelsesfrihed, den absorberer meget mere af chokket, når det trækkes sidelæns, baglæns eller fremad. Bare skal prøve dette for at se, at det virkelig er ret forbløffende, hvor godt denne ting fungerer, når du tager din hund på cykelture? vil sikre, at de får den energi, de har brug for, ud af dem og får den øvelse, de har brug for for at forblive glade, sunde og mindre destruktive i dit hjem, og ved at bruge en hundecykeludstyr, en særlig hundecykeludstyr som cykelbugsering, som du skal bruge sørg for at gøre dette på en sikker måde, der er sikker for dig og dig

fitbit blaze kalorie nøjagtighed

Kan hunde lide cykeltrailere?

Mesthundeer først ikke glade -anhængerkan få dem til at føle sig fanget. Hvis han bliver ianhænger, giv ham en godbid og masser af ros. Hvis han springer ud, skal du gentage denne proces, indtil du kan få ham til at gå ind ianhængerlet.23. okt 2017

Hvordan træner jeg min hund til at løbe ved siden af ​​mig?

At læredetkørercue, blande korte jogging-udbrud ellerkørermedditnormalt gangtempo. Du skal blot give signalet umiddelbart før du øgerdithastighed, og beløn derefterdin hundnår de skynder sig at indhente. På samme måde kan duunderviseret signal som 'whoa' for at bremsedin hundned.1. apr 2021

Kan jeg sætte min hund i en cykelvogn til børn?

Cykeltrailertilhundeer specielt designet til at bære mellemstore til store størrelserhunde. Dog digkanfå enhundetrailer til enmindrehundsåvel. Sørg for at købe den rigtige størrelse - du skal altid få enanhængerdet er den rigtige størrelse til dinhund. Den model, du vælger, skal være let at fastgøre og tage af.

Kan jeg lægge min hund i min cykelkurv?

At introduceredin hundtil encykelkurv, placer ham indekurvenog stå ved siden af ​​ham. Hold fast ved ham og kæledyr, hold ham rolig og tal med ham omkurven. Hvisdin hunder alt for ophidset, og du frygter, at han hopper ud, dukanudnytte hammed ensnor, der holder ham indekurvenså han ikke springer ud.26. okt 2017

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Hjertesundt kød - almindelige spørgsmål

Hvilket kød er godt for hjertet? Begræns fede stykker kød. Oksekød, magert stykker og magert jorden rundt eller mørbrad. Kylling eller kalkunbryster og bud, uden skind, udbenet. Kylling eller kalkun, malet. Fisk, høj i omega-3, såsom sild, makrel, laks, ørred, tun. Indrefilet af svin, trimmet af fedt.Seitan.Tempeh.Tofu.16 июл. 2020 г.

Er frosne grøntsager sunde - mulige løsninger

Er frosne grøntsager lige så sunde som friske grøntsager? 'Frysning i' næringsstoffer Grøntsager snapfryses normalt meget hurtigt efter plukningen. Næringsstofferne 'frosses' ind under denne proces, hvilket betyder, at du ganske let kan have flere vitaminer i en frossen grøntsag end i den 'friske' modstykke. Men der er mere ved frugt og grøntsager end bare vitaminer. 13 maj 2017 г.

Sund julemiddag - hvordan man beslutter

Hvad er et godt måltid at spise til julemiddagen? 60 ikoniske julemiddagopskrifter, der udfylder hele menuen på 60. Bagt skinke med brunt sukkerglasur. af 60. Perfekt Prime Rib. af 60. Cranberry Brie Bites. af 60. Oksefilet. af 60. Pull-Apart juletræ. af 60. Ristede rosenkål. af 60. Bedste glasurerede spiral skinke nogensinde. af 60. Roast Beef.

Laveste sukker frugt og grøntsager - praktiske løsninger

Hvilken frugt har den mindste mængde sukker? Frugter med lavt sukkerindhold inkluderer: Jordbær. Jordbær er ligesom mange andre bær ofte fiberrige og indeholder meget lidt sukker. Ferskner. Selvom de smager sødt, indeholder en mellemstor fersken kun omkring 13 g sukker. Citroner og limefrugter. Honningmelon. appelsiner. Grapefrugt. Avocados.

Er luft stegning sundt - løsninger på problemerne

Hvorfor er frityrgryder dårlige for dig? Mens luftfrysere reducerer sandsynligheden for acrylamiddannelse, kan der stadig dannes andre potentielt skadelige forbindelser. Ikke kun risikerer luft stegning stadig at skabe acrylamider, men polycykliske aromatiske kulbrinter og heterocykliske aminer kan skyldes al varm opvarmning med kød. Apr 2, 2019

Ti fødevarer, du aldrig bør spise - Komplet vejledning

Hvad er de 7 fødevarer, der skal undgås? De uberørbare: 7 fødevarer, der skal undgås for enhver pris Forarbejdet delikatesser. Ramen nudler. Donuts. biograf popcorn. Rå østers. Sukker-sødet frugtsaft. Jordnøddesmør med reduceret fedt. 22.08.2019