Vigtigste > Cykling > Gaerne cykelsko gennemgang - besvare spørgsmålene

Gaerne cykelsko gennemgang - besvare spørgsmålene

Er Gaerne cykelsko noget godt?

Gaerne'sG. STL vejskogiver en sikker pasform og en superstiv pedalplatform, hvilket gør dem fremragende til hård indsats. De er også en af ​​de nemmeste præstationerskoat leve med ved hjælp af en ligetil konstruktion, som bare kan tørres af.26 2021.At investere i et par cykelsko, hvad enten det er dit første eller dit femte par, er ikke et let køb. Pris, materialer, pasform og udseende varierer meget. Her er vores guide til at vælge dine perfekte cykelsko.

Mestre nu det største spørgsmål først, hovedtyperne af sko, som du kan købe. Racercykelsko og mountainbikesko Ved første øjekast ville forskellen være, at en roadcykelsko har en glat sål, der ikke kan gås på, mens mountainbikesko er designet til dette formål. De har en grippy gummisål, men der er faktisk en mere grundlæggende forskel, og det er, at cykelcykelsko har tre skruepedaler, som du kan bruge, så beslut dig for, hvilken type tur du vil tage først, hvis det er en blanding af vej og off -vej og en mountainbikesko er sandsynligvis mere alsidig, men jeg forestiller mig, at du er her på grund af landevejscykelsko generelt emne i cykelsko refererer til stivhed, der henviser til sålens fleksibilitet, nu antager teorien, at jo stivere sålen , jo mere kraft du kan overføre til pedalerne, og selvom det set ud fra et teknisk synspunkt, det føles bestemt sådan, men der kan være en ulempe, og det er, at der er mere vibration fra vejen tilbage til dine fødder , hvilket kan føre til træthed hos mindre erfarne kørere, og også stivheden i sålen betyder, at hvis du lider af det, forværres det dårlige pasformsproblemer, jo dyrere sko, jo stivere sål, jo billigere sko har tendens til at have ny lon såler end de næste, der har kulstofforstærket nylon, og så endelig en fuld carbon sål, der ikke kun er stivere, men også lettere, hvilket er et andet stort salgsargument for sko, men er fit og funktion Meget vigtigere end letvægts Næste, lad os se på materialet i overdelen, som nu er de mest cykliske sko lavet af et kunstigt materiale, men top-of-the-range sko ofte lavet af kængurulæder, det er dejlige ting, der passer perfekt rundt om foden og er meget, meget behagelig at have på, men for mig er der to meget vigtige ting at gøre.

Tænk S dvs. når du vælger det øverste materiale på dit dias, og det er ventilation og rengøring, er ventilation meget bedre sko med meshindsatser, men de er sværere at holde rene, så et sort mesh er så godt, fordi det ikke viser snavs er mit personlige valg noget som dette, hvor har du huller til ventilation, og det er derfor meget lettere at holde rent generelt, faktisk hvis du skriver meget under dårlige forhold er de syntetiske fibre meget lettere at passe på naturlige fibre er mere temperamentsfulde lukninger næste, og der var mange, mange typer på markedet, disse ber er meget populære lige nu De er hurtige De er lette og de er pålidelige snørebånd gør også et comeback især i retro-orienterede sko Derefter kan linjerne med velcro og spænder stadig ikke være slået, generelt fungerer alle sammen godt. Alt du skal gøre er at vælge, hvilket udseende du kan lide. Så dette er hvad man skal passe på, men hvad med dig som person? Nå, du skal være lige så opmærksom på dine cykelsko som på en løbesko eller en vandresko, hvis det er absolut alt, skal du altid prøve og prøve med en cykelstrømpe og huske, du skal kun have et par af cykelsokker, hvis du har brug for mere varme, skal du lægge dem på. Placer dem over skoen og ikke under denne sko, når du prøver den, selvfølgelig Vær opmærksom på længden, men også til bredden og volumen af ​​skoen for nogle mennesker er virkelig meget vigtigt at have en bredere sko for at undgå at klemme Undgå, for andre bliver du nødt til at kigge efter en smallere sko for at sikre, at du rent faktisk kan lukke skoen ordentligt, se skoen, pas på, hvor let det er for din fod at løfte ud når du tager skoene på, prøv skoene, stå på tåerne og se om du overhovedet kan bevæge din hæl. En god hælkop er meget vigtig. Hvor skal det være, og også for kraftoverførsel.Nu har jeg taget fat på temperaturproblemet, som nogle mennesker lider af varme fødder, når de kører, så det er værd at være opmærksom på ventilation, når man køber friktionsopbygning fra at sidde i sadlen i timevis, det er så et passende problem, og det kan være nødvendigt tænk over det eller endda din klapposition. Jeg personligt har aldrig rigtig lidt varme fødder under kørsel på trods af racing i temmelig forfærdelige varmeforhold tidligere, meget vigtigere for mig er manglen på ventilationsåbninger i sålen, når du har en sko i iført vinter, og der er ventilationsåbninger derinde I have et opus, du vil have, det vil stadig gøre dine fødder kolde, så jeg tror, ​​at en solid sjæl som denne er meget mere alsidig, hvis du kører i tempererede klimaer, så der går du, så et fløjtestop - tur til at vælge dine cykelsko passer og stivhed, og begge De vigtigste parametre følges nøje af materialerne i den øvre og også lukningen og glem ikke udseendet. Køb altid et par cykelsko, som du kan lide, og jeg synes, de skal altid være hvide. Jeg kan godt lide de sorte.

velgørenhed cykelture

Nej ved. Hvis du vil købe hvide cykelsko, skal du helt sikkert se denne artikel ovenfor om, hvordan du rengør dine cykelsko, og uanset hvilken farve alle skal være opmærksomme på, hvor dit klampe er, så klik der for at se en artikel, der forklarer nøjagtigt hvordan man gør det, og selvfølgelig, når du har gjort alt hvad du skal gøre for at abonnere på GcN ved at klikke på mig. Må jeg spørge nogle af disse sko, kan jeg få dem? nogle få? kun en. du er væk. ebay okay tre dage

Er Gaerne cykelsko smalle?

Stereotypen til italienskskoer, at de ersmalog spids. Men på trods af det udvendige af G-Stilo ser smukt ud, fandt vi en anstændig bredde til vores flade og brede angelsaksiske fødder.16. 2017.

Er Bontrager sko gode?Bedstcykelsko for komfort og justerbarhed

Skoens stivhedsrangering er langt fra standardiseret, med både top-of-the-lineBontragersko 14 ud af 14, og Fizik er 10 ud af 10 for stivhed inden for deres respektive respektive interne placeringer.
22. 2021.

Hvor fremstilles Gaerne carbon g.chrono vejsko?

Gaerne Carbon G.Chrono Road sko er håndlavede i Italien, hvilket kan indikere en meget smal pasform. De er faktisk en skygge, der er bredere end mange italienske sko, men du vil ikke kalde dem brede. Hobbits bør se andre steder. Rigelig ventilation hjælper også med komfort.

Hvad er funktionerne i en Gaerne cykelsko?

Højdepunkterne i Gaerne inkluderer mikrojusterbare Boa dial lukninger, udluftet sål, hælkop med gribende materiale for at forhindre glidning og en udskiftelig hælpude. Indersålspuden er på den chintzy side.

Hvem er grundlæggeren af ​​Gaerne cykelsko?Brandene Northwave, Geox og Trezeta er alle baseret i regionen. Grundlagt i 1962 af Ernesto Gazzola, er også Gaerne, en af ​​de få cykelsko-producenter, der stadig producerer hele sit sortiment i Italien. Kommer ud af den samme fabrik, der har produceret brandets sko i over 50 år, er Gaerne G-Stilo + cykelsko den seneste.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Priser på cykler - hvordan løser vi det?

Hvor meget koster en god cykel? De cykler, vi har testet, har kostet fra omkring $ 300 til næsten $ 2.000. Vi fandt ud af, at flere penge køber en letvægtsramme lavet af kulfiber, aluminium (eller en kombination af begge materialer) eller højstyrkestål og andre komponenter af høj kvalitet. Men du kan stadig købe en god cykel for kun et par hundrede dollars.

Stationært cykeltilbehør - hvordan man løser det

Hvordan kan jeg gøre mit motionscykel sæde mere behageligt? Sådan laver du et motionscykelsæde mere behageligt (eller landevejscykel) Det kan hjælpe at justere sadlen. Kontroller vinklen på din sadel. Din haleben skal ikke røre ved sædet, så juster det i overensstemmelse hermed. Placer styret i niveau med eller lidt højere end sadlen.

Hurtigste cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er den hurtigste hastighed på en cykel? 183.932 mph

Mobil cykelreparation - praktiske løsninger

Hvor meget koster en cykelindstilling? Afhængigt af dit område koster den gennemsnitlige cykelindstilling alt mellem $ 60 og $ 100. De fleste butikker tilbyder to muligheder - En mindre / grundlæggende justering, der koster $ 55 til $ 89 og en Major Tune-up, der typisk koster mellem $ 119 og $ 150. Omkostninger afhænger ofte af de tjenester, der er inkluderet i afstemningen.

Livestrong cykel - hvordan løser du det?

Hvor meget koster en Livestrong cykel? Cyklen, der kommer i varemærket gul-og-sort farve, koster $ 1.700, hvoraf $ 1.000 går til Livestrong, Lance Armstrongs kræft-velgørenhed.

Cykelfolk - besvare spørgsmålene

Hvad kalder du en person, der cykler? Hvis du cykler, kan dit køretøj også kaldes en cykel. Du kan blive kaldt en cyklist, en cyklist eller en cyklist.