Vigtigste > Cykling > Garmin indendørs cykling - besvare spørgsmålene

Garmin indendørs cykling - besvare spørgsmålene

Hvordan optager jeg indendørs cykling på min Garmin?

Garmin
  1. Stryg til højre igen. Vælg derefter kadence. Nu skal du søge og finde ud af detdetsensor.
  2. Når du finder det, skal du åbne det. Tilføj derefterdithjulstørrelse.
  3. Når du er færdig med dette, skal du besøgedethovedmenu og vælgditaktivitet somIndendørs cykling.
  4. Til sidst skal du placere uret pådin cykel. Begynd at trampe og tryk på Start.
femten. 2020.

Regeringens image er en ret god enhed til udendørs brug, men det er også godt til indendørs brug med en smart træner, du kan bruge det til at simulere kurset, du kan bruge det til manuelt at kontrollere modstanden, brug jordtilstanden til at indstille et mål Styr eller følg en brugerdefineret træning I denne artikel leder jeg dig gennem parring af din Smart Trainer med din Edge-enhed og leder dig gennem alle de forskellige muligheder og måder, du kan bruge den på din Smart Trainer på. Senere i denne artikel vil jeg dele med dig, hvordan jeg opretter min indendørsprofilside og alle de forskellige metrics, som jeg også har set Kommentar, og lad mig vide, hvordan din opsætning er. Jeg vil meget gerne se og lære om alle de forskellige profilkonfigurationer, som du kan lide at bruge. Også her er Eric Ali fra smart byTranscom, hvor jeg gennemgår smarte trænere og snakker om indendørstræning og andet fitnessudstyr, hvis du er ny her og kan lide den slags ting og vil lære mere om indendørstræning og fitnessteknologi, skal du sørge for at du klikker på knappen lignende, og abonner på e-knappen, og linjen kan meddeles om nye artikler i denne artikel. Jeg bruger den nye Garmin Edge 530, men det meste gælder for andre Garmin Edge-enheder.

Menunavigationen er muligvis ikke nøjagtig, men skulle være meget tæt Terma foretog nogle ændringer i menuerne i den nye Edge lavet 530 og 8080, og din parring med smart træner er ikke længere, hvor den plejede at være, og der er ingen indendørs trænerindstilling i sensoren menu Du kan kun parre det der som en parameter, men ikke to forskellige ting som en indendørs træner, så du skal i stedet til menuen Indendørs træner træning og parre og parre T plus cykeltræner sørg for at du kun er et par meter fra din smarte træner væk og vælg den, og vælg derefter Addsensor. Nu er din træner parret som en træner, og din Garmin Edge genkender den som en smart træner og behandler den som sådan, hvilket betyder, at den vil registrere strømhastighed og kadence, hvis din kanal er udsendt frekvens, og vi kender alle naturlige kanaler transmissionsfrekvens undtagen det ene store firma og afhængigt af din smarte træner Du kan udføre kalibreringen køre direkte fra din Edge, som om du ser Oahu Kicker som et eksempel. Okay, lad os komme ind i de sjove ting først Edge har evnen til at simulere et kursus eller omskrive et kursus i gangen. Du kan følge et sikkert kursus, selvfølgelig er du allerede død eller på et eller andet tidspunkt downloader du det, og jeg vil have prayaright, så det er en mulighed, og det er derude, jeg personligt kan ikke lide at skrive et kursus på denne måde, og jeg tror ikke det fungerer meget godt i regeringen Ændring baseret på højdeprofil, men det synes jeg heller ikke fungerer godt.

Så ja, hvis du leder efter noget, der er virkelig kedeligt, så prøv det. Det er en af ​​de funktioner, som Garmin har brug for enten at fjerne eller bare gøre det lidt bedre af. Gør dette, og jeg kunne lave en artikel om, hvordan du gør det, hvis du er interesseret, så lad mig det vide nedenfor, hvis du er interesseret i targ. For at se et power kan du manuelt indstille en målstyrke i dit tøj, og træneren vil juster modstanden for at opretholde en konstant effekt ud fra din hastighed og indstil en måleffekt.Gå til menuen Training Indoor Trainer, og du vil opdage, at målstyrken er nøjagtig er indstillet der, du kan hurtigt gå tilbage for at ændre den midt i en træning ved at trykke på menuknappen, og du finder den indstillede målstyrke lige der Modstandstilstand er en, jeg bruger meget, når jeg bare bruger min Edge-træning og ingen software.For eksempel bruger jeg tredjepartsudbydere som Swift og vil lave en træningsmodstand s eller hældningstilstand for at indstille afstanden til træningsmenuen indendørs træner indstiller modstand og hvert niveau her er 10%, og du har ti modstandsniveauer igen. Du kan hurtigt vende tilbage til modstandssiden for at ændre den midt i træningen ved at trykke på menuknappen, og du kan finde modstandsindstillingen lige i træningstilstand. Du kan oprette træning på forhånd ved enten at bruge Garmin Connector, der synkroniserer den med en tredjepartsapp som z ng Peaks eller dagens plan, din edge vil bede dig om at træne, eller du kan se en liste over træningsprogrammerne i din træningsplan fra menuen til træningsklienten.

Du kan se dine træningsprogrammer her og gennemgå hvert trin, så snart du starter træningen. Din Edge fører dig gennem hvert trin, og træneren sætter dig i jordtilstand, så du ikke bekymrer dig. Brug for at foretage justering af modstanden for at nå dit wattmål. Bare hold en jævn kadence, så vil din træner og Garmin tage sig af hvad kanten indebærer med en slut- eller træningsprofil, som du kan konfigurere og tilpasse til indendørsprofilen, og GPS'en fungerer for min indendørsprofilside deaktiveret, og disse felter er præstation ved det andet gennemsnit af træningstiden, gennemsnitlig præstation for hele træningen og NP-værdien for hele turen.

Jeg har også min kadence og puls til reference, den næste skærm er skærmbilledet til laboratorieoversigten. Jeg bruger det meste af min tid på denne skærm, denne skærm har i alt tre felter og et laboratoriesammendrag, og jeg vil vise dig i et minut hvordan man opretter skærmen, der har en stærk gennemsnitlig kadence og hjertefrekvens på et sekund, og under dette er gennemsnitseffekten for hver plade til at oprette laboversigtsskærmen tilføj en ny laboversigt, og du kan kun have en laboversigtsside pr. profil for at tilpasse det felt, du ønsker for hvert laboratorium. Vælg det fra gennemsnit og tid for hvert laboratorium, så kan du tilpasse layoutet og de andre felter, du vil se. Du kan have op til fire felter plus laboversigten.Få din skærm tilpasset Når du betjener din smarte træner, håber du at du har haft denne artikel og del den med os, tak for at se og se dig næste artikel

Hvordan optager du indendørs cykling?

Tiloptageenindendørs cyklingkør på Strava, skal duoptagedin tur som en manuel aktivitet via Strava-webstedet for at sikre, atIndendørs cyklingmulighed er tilgængelig. Nogle udvalgte smarte trænere som Peloton og Zwift kan nu synkronisere deres data med Strava automatisk.

Der er mange gode grunde til at køre indendørs - det sparer virkelig tid. Du kan let tilpasse det til dine forpligtelser i det andet liv. Du kan også træne udenfor, så du ikke er på farten, og det regner normalt ikke - der er også nogle virkelig meningsløse grunde til at gå indendørs, for eksempel når du ikke har lov til at gå ud, men ikke bekymre dig, i denne artikel vi vil vise dig, hvad du har brug for cykeldøre, du behøver kun at investere i et par stykker udstyr, og så er du væk for første gang, så at sige, når du køber en motionscykel sammenlignet med et faktisk køb For mange af os, indendørs Cykling er den slags bid, du finder i gymnastiksalen eller den vintage motionscykel, du finder på din bedstemor, bare husk, at der heldigvis er bedre muligheder.

cykelkurvFor det første er det nemmest at bruge din faktiske cykel og tilslutte den til et indendørs eller turbo træner svinghjul, der skaber modstand mod baghjulet og bare begynder at træde i pedalerne. Nu afslører en hurtig Google-søgning, at du kan få grundlæggende indendørs turbotrænere leveret til din dør for kun hundrede pund eller hundrede dollars, men hvis du går på eBay og får en brugt, endnu mindre, og stort set er der tre forskellige typer, de billigste er normalt vindmodstandsgeneratorer, så de er ret høje og temmelig høje, så har du en magnetisk modvilje i svinghjulet, normalt kan du også justere dette over alt, så du kan øge eller mindske modstanden, og så er der en væskemodstand , At få den mere og dyrere væske ville være min valg, men det afhænger af dit budget, nu hvor din turbotræner er bestilt, skal du bare sætte din cykel på den og derefter sætte noget under forhjulet bare for at løfte det lidt op for at sætte dig i en bedre position, vil jeg foreslå, og alle og gule sider, hvis du får en, der flyver rundt, så de er det væsentlige, men der er også et par andre ækvivalenter. Vi anbefaler noget at sætte under dit indendørs træningssæt for at hjælpe med at svede.

Nu er der specielle måtter, du kan købe, men disse kan være ret dyre, og der er billigere muligheder for, at en yogamåtte fungerer rigtig godt, eller et håndklæde eller gammelt tæppe, desværre kan vores egentlige stuetæppe også blive meget varmt, når du er inde i drevet, fordi du ikke har køleeffekten, når luften fejer forbi dig, mens du kører udendørs. Så der er et par ting, du kan gøre for at køle dig ned med en gammel blæser, der ligger rundt, og hvis du ikke kan få fans, kan du hente fans temmelig billigt i disse dage, så et par af disse ville være nyttige og anbefale nogle også at have væske ved hånden og også lægge et håndklæde i det, så du let kan tørre af sveden. Og til sidst, hvis du kører glatte racercykeldæk i hallen, vil du opdage, at det er meget mere støjsvagt på en Aturbo-træner, end når du er på et Slidbanedæk eller et mountainbikedæk bruger mere støj, en ægte ketcher, der kan være rigtig irriterende af andre mennesker, du bor sammen med, eller dine naboer, så du kan købe et sådant glat dæk og sætte det på din cykel, og vi anbefaler der, der er faktisk specielle dæk til turbotrænere, de er ikke strengt nødvendige, men de fungerer rigtig godt, de er nyt til dette designet, og de beskytter også dine dæk mod at blive slidt, de er virkelig hårde og slides ikke på den næste træner, jeg anbefaler på det kraftigste, at du har en slags underholdning, når du kører langs noget som en gymnastiksal, når du bare hopper på cyklen og intet er for så garanterer jeg, selvom du starter med de bedste intentioner efter cirka 30 sekunder, vil du kede dig helt nu, nogle mennesker kan godt tænde fjernsynet eller se en film, og det fungerer helt sikkert igen, men uden have nogen form for struktur, der efter cirka 30 sekunder efter at have fulgt dig, føler du sandsynligvis, at du bare sidder på en ubehagelig version af din sofa i stedet for at foreslå, at du gør noget, der giver dig et formål, en træning, der fortæller dig, hvornår du skal sparke hårdt, når du skal sparke let, og ved at bryde træningen i de små håndterbare bidder med et lille mål, vil den bare flyve nu.

Måske kan vi hjælpe dig her på GCN, at vi har et kæmpe bibliotek med gratis online ressourcer, der er tilgængelige på YouTube, hvor du kan se indendørs træningspass, de har også instruktioner fra utroligt inspirerende, karismatiske og flotte mennesker, der alligevel er seriøse om det Har skrevet. Der er alt fra korte intense 15 til 20 minutters træning til 60 minutters epics, og alt imellem kan skabe meget god kvalitet på kort tid, arbejde på en indendørs træner og forbrænde en bunke kalorier og få mega fit så der går du, det er det grundlæggende, det er virkelig så simpelt, at en sidste ting bare skal bemærkes, og det er den type aksel, din cykel har bagpå, så om det er en cykel med skivebremser, om den har en gennem aksel eller en hurtig frigivelse nu understøtter de fleste indoo r-træner hurtige frigivelser, så tjek bare om din cykel er understøttet af træneren, så du kan få højere kvalitet og mere sofistikerede turbotrænere, der tilbyder en meget mere realistisk og fordybende indendørs køreoplevelse som direkte drev . Et godt eksempel nu er wahookickeren, hvor du fjerner dit baghjul og direkte fastgør din cykel til det, de vejer et ton, men det er godt, fordi de har et rigtig tungt svinghjul, og det virkelig tunge svinghjul er i stand til meget Oprettelse af inerti, som oversætter ind i en realistisk køreoplevelse, der føles som at køre på en udendørs cykel mere end det, selvom de også er smarte, så de trådløst kan oprette forbindelse til din computer eller tablet eller hvad du bruger, og modstanden kan automatisk tilpasse sig det terræn, du er på i en virtuel verden, så du kan simulere bakker og nedstigninger til et helt andet niveau, der bare er meget mere og meget sjovere, og der er masser af software og platforme derude, som du kan sætte på din bærbare computer eller tablet eller smartphone og derefter Opret forbindelse til træneren, så du kan bruge toner som L Eidenfest og Trainerstraße har.

Disse har strukturerede træningsprogrammer, der kan skræddersys til dit nuværende fitnessniveau, og så følger du dem, og der er underholdning og ting, der dukker op på skærmen for at gøre det mere stimulerende, og så er der andre, der giver dig mulighed for at komme ind i et virtuelt miljø, så du har Keno-kort ruviergt cykling og de store hits er selvfølgelig Swift, og der er også en i den virtuelle verden, fordi du faktisk kan køre med folk, du kender, og andre mennesker med deres avatarer også køre i den virtuelle verden. Dette er fantastisk, fordi du så effektivt kan undslippe isolationen og indespærringen i dit hjem og interagere med andre mennesker eller være i et virtuelt miljø, du kan køre på deres gruppeture af alle slags, og du finder alle færdighedsniveauer, selv fra absolutte begyndere til touring deFrance-mestere har fundet denne artikel nyttig, og hvis du har spørgsmål om indendørs cykling eller træning, skal du bare sende dem på sociale medier, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem og vende tilbage til dig også, hvis du kan ønske at se en artikel om et budget grundlæggende Swift-opsætning, der er konfigureret til det, du har brug for, så har vi det også her nede åh, og du kan også klikke på skærmen for nogle GCN-gratis indendørs træningsprogrammer, der også modtages

Kan jeg bruge Strava til indendørs cykling?

Indendørsaktiviteterkanoptages med enhverKost-kompatibel GPS-enhed eller ikke-GPS-enhed, så længe dataene er kompatible medKostuploader (ellerkansynkroniseres fra en anden app tilKost). Dette hjælper med at korrigere analysen af ​​dine data såsom afstand og hastighed.enogtyve . 2021.

(Døren åbnes og lukkes) - Morning Trainiacs. Vi har meget at gøre. En kort, men lidt skræmmende cykeltræning.

Ja. Ja. Ja ja Ja.

Da dette er en hård Zwift-sæson, anerkender jeg, at der er mange af jer derude lige nu, der, selvom Zwift gjorde en enorm stigning i antallet af ryttere sidste år, i år tilsyneladende flere kommer om bord. Så der er mange spørgsmål om, hvordan du korrekt konfigurerer Zwift. Og en af ​​de største ting, folk har brug for at vide, er, hvordan man integrerer Zwift, så det automatisk skubber til Strava efter hver eneste tur.

Skubber automatisk i henhold til dagens plan, træningstoppe eller Garmin Connect. Uanset hvad det måtte være. Så efter at have bekæmpet opkastningen i cirka en halv time, er det hvad vi skal gøre.

Det lyder sjovt. Lov? Nu sker det. (Glædemusik) Åh wow! Whoa, whoa, whoa.

Whoa. Så det var en 35 minutters kørsel med en 10 minutters opvarmning. Lidt videnskabeligt bevist, effektiv opvarmning.

Og så fire gange tre minutter, klart via FTP. For eksempel, sæt min etage til 300 watt, min FTP er et sted lige nu, sandsynligvis 260. Så hold den over 300 i tre minutter hele tiden.

Hvil tre minutter i zone to, omkring 130 watt. Gør dette fire gange. Prøv ikke at kaste slutningen op.

Jeg har brug for en anden sport, fyre. Okay. Jeg har brug for at børste min tand.

Selvom jeg kommer tilbage og fortæller dig, hvordan du konfigurerer Zwift. Okay? I mellemtiden, mens jeg gør dette, hvorfor følger du mig ikke på Zwift. Fornavn er T.

Efternavn er Riathlon Space Taren. OKAY? Så der er mange nye Zwifters derude. Og opsætning af Zwift er ret let, når det kommer til kørsel.

Alle de administrative ting, som fakturering, forbindelserne til Strava, Garmin Connect, Training Peaks, intet af det sker faktisk i appen. Så hvis du går til Zwift, bliver du sprunget til alle disse skærme lige her. Og du vil spørge: 'Nå, hvor gør jeg det? , selv da, gå til alle Zwift Companions.

Og så siger du, 'Åh. Nå her vil det være. Det vil være i Zwift Companion-appen. 'Men det er virkelig bare en anden grænseflade til den primære Zwift-app.

Så hvordan begynder du at indarbejde alle dine træningsprogrammer i alle dine træningsprogrammer? 'har alt sat op? Tillad mig at vise dig. Uanset hvad du har downloadet på din telefon, din iPad. Ligeglad.

is opvarmes nu senere

Læg dem væk. Efterlad dig selv på din desktop, bærbare computer eller tablet. Og hvad du end går til ismy dot Zwift dot com.

Det er her, du begynder at administrere alt, hvad enten det er fakturering eller indstillingerne for at sende alle dine træningssessioner til Zwift. Her. Vi starter med en udlogget tilstand.

Og det er lidt skjult her, men til sidst dukker det op. Og du vil være op, lige her, klik på Log ind. Gå op og hold markøren over det samme sted, hvor du er logget ind nederst på min profil.

Klik på den, så føres du til Zwift-backend. Hvis du klikker her øverst til venstre og klikker på Indstillinger, er det her, du begynder at administrere dit navn, dine displayenheder, mand, kvinde, din højde, din e-mail-adresse, hvilke organisationer du tilhører. Hvor du vil oprette forbindelse til alle dine andre konti, er der naturligvis forbindelsesdata fra Strava, Training Peaks og Garmin.

Disse er de store, som folk ofte ser efter. Så klik bare under hver af dem. Og efter det er det ret nemt at lede dig gennem processen trin for trin.

Klik på Godkend. Du vil have, at Zwift skal have adgang til din profil og dine aktivitetsdata. Ja.

Upload aktiviteter til dig og rediger din profil. Ja. Få adgang til private oplysninger om dine aktiviteter.

Godkend alt dette. Og så, ikke den mest intuitive, kommer du til denne hovedskærm, men nu er den forbundet. Gentag den samme proces for Training Peaks. Det ligner ikke et Zwift-websted.

Det ligner Training Peaks-webstedet eller Strava eller Garmin Connect, fordi det sender dig til Strava, Garmin Connect, Training Peaks og siger, ”Hej, øh, vi fik en anmodning fra Zwift om at forbinde dig til din konto her. Er det sejt? ”Og når du først er logget ind og siger” tillad ”, sender det dig tilbage til Zwift. Så gentag det for alle de konti, du ønsker, og så viser jeg dig i slutningen, hvad du skal træne.

Okay, så lad os antage, at du lige er færdig med en træning. Du sidder ved siden af ​​vejen og tænker 'Okay' Nå, hvad gør jeg nu? ' Hvad gør du for at afslutte, når du er færdig med denne træning og derefter sende den til alle dine profiler, mens du er sat på pause, tryk på menuen, stop med at køre eller løbe. Det vil sige, 'Fordi jeg linkede min Zwift-konto til Strava, Training Peaks og Garmin, vil du automatisk sende den til alle.

diy-hold

Nu skal du linke det til Training Peaks og Garmin, hvis du vil sende det til begge. Selvom du har oprettet Training Peaks for at få Garmin, er det smart nok, at disse to stykker software ved, at du ikke skal duplikere en træning. Så hvis du vil sende til både Training Peaks og Garmin, kan du ikke bare sende det til Garmin, og du behøver ikke sende det til Training Peaks.

Du skal linke de to, da disse Zwift-træningsprogrammer, der sendes til Garmindon, faktisk ikke går tilbage til Training Peaks. Så forbinde dem begge, og når det er gjort, skal du trykke på Gem. Og så uploades den automatisk til alle disse.

Hvad hvis du vil, hvis du faktisk vil trække dine gamle Zwift-data op og manuelt uploade dem, når du har gået glip af det? Vi kommer ind på det om et øjeblik. Så lad os sige, at du har gennemført en aktivitet, og af en eller anden grund landede den ikke på nogen af ​​de platforme, som du vil overvåge din træning på, eller måske er der en hel del træningsprogrammer, du allerede har gennemført, og som du derefter vil have at uploade og uploade. Jeg er bare fanget i Zwift og lander aldrig.

Sådan får du disse træningsprogrammer og uploader dem. Ligesom før navigerer vi til mit punkt Zwift point com. Okay, så når du kommer til min Zwift Point com, bliver du på denne hovedside, naviger til den fil, du vil uploade de andre platforme, klik på download, og der downloades en passende fil til den specifikke træning, så skal du gå til hver af platformene individuelt skal du gå til Strava dot com og komme til instrumentbrættet her.

Hold markøren over plustegnet øverst til højre. Klik på Upload aktivitet. Klik på Filer.

Vælg filen, gå til den relevante fil, og klik på Åbn. Jeg vil ikke gøre dette, fordi det er et duplikat, men det er hvad du gør for Strava. På Training Peaks går du til dot Training Peaks-appen dot com, og dette bringer dig hjem.

Du vil derefter gå til kalenderen. Ja. Klik på Upload.

Gør det samme. Upload filen. Og det vil gøre det samme.

Du skal gemme og lukke, hvis du vil gemme det. For Garmin gå til forbindelsespunkt Garmin dot com. Du klikker på den lille sky-upload.

Importer data. Tag denne fil. Og vælg det.

Og du klikker på Importer data. Og sådan uploader du manuelt en Zwift-træning til alle disse platforme. Så lad os komme i gang med Trainiacs At Zwift, dette er nogle af de små ting, du skal arbejde igennem.

Som jeg sagde, er mange af de administrative ting i backend i mit Zwift dot com-punkt. Ikke rigtig i appen, alle de ting, der faktisk er i appen som at tilpasse din avatar og faktisk køre, men ellers foretages fakturering, profiloplysninger og alle opsætninger på min Zwift-pointkombination, mens du er ved det, gå og følg mig . Fornavn er T, efternavn er Riathlon space Taren.

Vi gør det stort i Zwift i år. Folk, der følger og er en del af Trainiac-samfundet, vi tager nogle Zwift-ture. Vi gør Zwift hård, så sørg for at blive fulgt.

Jeg endte med at klappe meget der. Okay, fremtidige trainiacs.

Hvordan fungerer Garmin Connect til indendørs cykling?

I et forsøg på at give vores cyklister på Garmin Connect et bedre helårsbillede, giver integrationen brugerne mulighed for problemfrit at importere deres aktivitetsfiler oprettet af disse tredjeparts indendørs cykelapplikationer direkte til deres Garmin Connect-konto.

Hvad kan du gøre med en Garmin-tracker?

Garmin tracking device er en enhed, der sporer din træning og registrerer din hastighed og måling. Dette er noget, du kan bruge til at spore din daglige træning. Den kan bruges til enhver form for træning, såsom løb, cykling osv. Du kan bruge den til at arbejde udendørs derhjemme ved hjælp af hastighedsfølere som udendørs - for eksempel indendørs cykling.

Hvilken er den bedste app til indendørs cykling?

Med film af høj kvalitet og en smart træner vil du nyde den mest lydhøre og fordybende indendørs cykeloplevelse. Tacx Training App understøtter GPX-uploads, så du kan uploade alle GPX-filer for at tilpasse din træningsrute baseret på GPS-spor og hældningsdata.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelture i Californien - hvordan man håndterer det

Er Californien godt til cykling? Californien har et par tydelige fordele, når det kommer til cykling - milde temperaturer året rundt, varieret terræn, naturlig skønhed og æren af ​​at være vært for sportsens mest prestigefyldte begivenhed i Amerika, Amgen Tour of California.

Cykler med store dæk - mulige løsninger

Hvad er cyklerne med store dæk til? 3,8-tommers dæk skaber en enorm kontaktflade med jorden og fanger trækkraft på glatte og løse overflader. De er tungere end de fleste cykler og drejer langsomt, men hastighed er ikke meningen. Dækets store volumen giver dig mulighed for at køre lufttryk så lavt, at de næppe registreres på en normal pumpes måler. 13 дек. 2013 г.

Raleigh cykler til salg - pragmatiske løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik i en klasse til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topmærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, finder du generelt, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Bikemate indendørs cykeltræner - søg efter løsninger

Beskadiger indendørs trænere din cykel? Mens myten om 'ridning på en træner vil beskadige din kulstoframme' er officielt ødelagt, kan indendørs ridning stadig udgøre en trussel for din cykel på to måder: hjulbelastning og svedkorrosion.17 april 2020 г.