Vigtigste > Cykling > Beskyttelse af hjelmhår - løsninger på problemerne

Beskyttelse af hjelmhår - løsninger på problemerne

Hvordan kan jeg beskytte mit hår, når jeg har hjelm på?

Lad os se på et par enkle måder atforhindre hårskadefra hjelme.
  1. HoldeDit hårRen.Dethovedbunden udskiller konstant talg, som naturligt er betingetdit hår.
  2. FugtDit hår.
  3. UndgåIført en hjelmPå vådtHår.
  4. Have påEn motorcykelmaske.
  5. Invester i en god kvalitetHjelm.
  6. MassageDitHovedbund.
  7. RenDin hjelm.
9. juli 2020 g.Så jeg vil vise dig de forskellige frisurer, jeg bruger for at sikre, at mit hår ikke bliver sammenflettet og stadig ser sød ud efter en tur. Nogle fungerer bedre end andre, andre ser bedre ud end andre Afslut, jeg viser min absolutte favoritløsning, den mest effektive løsning, men det ser ikke rigtig godt ud. Så jeg begynder med dem, der ser godt ud først. (optimistisk musik) (funky musik) Så jeg har meget langt tykt hår, og det er meget vigtigt for mig at se godt ud efter en motorcykeltur, og det er virkelig svært med en helhjelm og hår generelt, så hvis du går hvor som helst, Det er det, jeg elsker at gøre, når jeg kører rigtig let, og måske fortsætter jeg med at køre med folk, jeg hænger sammen med.

Lad os sige, at jeg bare møder et par mennesker, som på en cykelbegivenhed eller en restaurant eller noget, og jeg vil ikke rigtig gøre det, jeg vil ændre hår meget, men jeg vil have det at forblive, ikke få knude, og se søde på samme tid. Så jeg kalder dette jasmin, jo flere bånd du kan, hvis det bliver bedre, men jeg har også brugt denne dip, hvis du har været i blød i saltvand i mere end 30 minutter, kan dit hår blive en katastrofe. Så dette fungerer også rigtig godt, især hvis du faktisk bruger flere hårbånd.

Nu bruger jeg ikke fletninger. Og grunden til dette er, at fletninger og mit hår og ridning af en eller anden grund bare ikke går godt. Det er næsten lige så slemt som en hestehale, men jeg har dette, Jasmine, og hvis det ikke er for meget motorvejskørsel, eller hvis det ikke er for meget, så lader jeg hende uden for min jakke.Sådan kan du fortælle, at jeg er en pige, mens jeg er i fuld gear, men ellers kunne jeg putte den i min jakke, så den bare giver ekstra beskyttelse og holder håret bedre. Men når jeg har det, tager jeg det normalt ikke ud på arbejde for nylig, det er virkelig hurtigt og nemt. Og så ser mit hår ret godt ud, når jeg kommer på arbejde.

Så jeg vrider bare enderne, der rammer ansigtet, så lader mig vende om, og så vrider jeg alt det andet i en bolle, binder det op. Og så tager min vej til arbejde kun 30 minutter, for det meste på motorvejen, faktisk mindre. Det vil være mere, fordi jeg snart flytter og får en garage.

frugtsukker

Hvis du ser denne artikel, har jeg faktisk allerede denne garage. Alligevel, så jeg bruger denne halsbukser, og jeg trækker den over mit ansigt og over min bolle, og det holder alle tråde fra mine øjne, for selv et hår, der hopper rundt i din hjelm, er den mest irriterende ting nogensinde. OKAY.Det er svært at tale med. Så det er hvad jeg gør, når jeg går på arbejde. Dette er den korte hårvariant, der stadig vrider forhåret.

Men i stedet for at vride ryggen på håret, satte jeg det bare i en løkke og sætter en halsbånd på. Det er det, den absolutte ultimative ting, der ikke er sød, men den mest effektive. Og det er det, jeg bruger til dykning nu, og udelukkende fordi intet fungerer bedre, nu skal jeg afsløre dette, fordi du er lovligt forpligtet til at afsløre, hvis du bruger sponsorerede annoncer eller tilknyttede links eller noget lignende, er dette ikke en sponsoreret annonce , ikke en annonce eller endda et tilknyttet link.

Dette erJeg ved ikke et helt nyt firma, jeg tror, ​​det er eller det er bare, det er som en kvinde, der arbejder hjemmefra, der kører og gjorde det selv.

Men jeg får bogstaveligt talt intet ved at gøre denne artikel til dette produkt, det ville være ulovligt for mig at fortælle dig, at hvis jeg ikke gjorde det, var det bare tilfældigvis. Så bare så du ved, når jeg fortæller dig, at dette er det bedste, der nogensinde har været, er det virkelig det bedste, jeg nogensinde har fundet. Så hvad jeg gør, er det samme som jeg gør for arbejde er, at jeg vrider ansigtets indrammende hår, vrider håret, lægger det hele sammen igen, så kan jeg som regel bruge et tykt, grimt hårbånd, fordi det hjælper endnu bedre Undgå rynker mit hår vil se bedre ud senere, men jeg glemte at tage et nu. og hvad der egentlig er som en flagermusdug.

Så du har en lomme til dit lange hår. Jeg ødelagde dette, vent. Kom ned og derefter op og bind det derefter op og så ser det sådan ud.

Som du kan se, ikke mit yndlingsudseende, men det får mit hår til at se ud som om jeg lige er kommet ud af salonen, hvis jeg kører og bruger denne hele dagen. Og jeg viser dig, hvordan det ser ud, når jeg sætter min hjelm på. Jeg ved, at jeg har dette psykotiske tøj på, men jeg havde denne trøje på arbejde.

Men jeg har mine pansrede bukser på og min pansrede jakke og alt det andet jeg havde på. Jeg tog kindpuderne ud, så jeg kan afsløre hjelmen for dig i langsom bevægelse. (Fugle kvidrer) Men når jeg har sat den på, kan du se bolle bare stikke ud af bagsiden af ​​produktet, og hun gav mig en rabatkode til dig.

Brug Code-Doodle til 10% rabat. Det er ikke et tilknyttet link. Jeg har ikke noget af det.

Jeg er nødt til at afsløre det. Og jeg er begejstret for at lade jer vide, at jeg virkelig bare vil fortælle, hvor godt det er for jer langhårede fyre. Tilbage til den begyndelse håber jeg virkelig, at min lyd fungerer her, og at artiklen ikke begår en fejl, fordi jeg ikke kan gøre denne artikel mere.

cykelfirmaer

Så en gang om året kan jeg lide at skære 10 tommer ud af mit hår og donere til Locks of Love. Og jeg kan virkelig godt lide mit lange hår, jeg kan godt lide den måde, jeg tror jeg er bare

Jeg synes jeg ser bedre ud, men det er irriterende at vedligeholde, da mit hår er naturligt krøllet og meget tykt. Men en gang om året skærer jeg kun 10 inches af. Og mens jeg optager dette, er det faktisk juni. Og sidste gang jeg skar 10 inches var marts sidste år.

Så jeg er lidt forsinket, som du kan se, det er ret langt, men jeg spiser som en hippie, og jeg tager et multivitamin. Jeg tror, ​​det er derfor, det vokser så hurtigt. Så jeg klipte mit eget hår, og jeg har klippet det i årevis.

Og den måde jeg gør det på er, at jeg har disse som smukke lag, dette på hovedet klipning, det ser først lidt dumt ud, men det vil vokse ud og se bedre ud om et par måneder. Så lad mig sørge for, at jeg får mindst 10 i. Okay.

Så hvor min langfinger er 11 tommer. Lad mig tage det op. Åh, lad mig bare dobbelttjekke, at jeg ikke ved et uheld skærer mindre end 10 inches, fordi det ville være dårligt.

Ja, lidt over 10 inches. Godt, og så er det lidt sidelæns. Ikke sandt? Jeg kan ikke engang se, at det var dumt at gøre dette uden et spejl, men jeg kan ikke gå tilbage nu. (Stormvind) (saks klipper) Åh, mit hår er så tykt.

OKAY. Så det var temmelig janky. Men åh wow.

Jeg føler mig så let Dette er en anden måde for din

Åh min gud, jeg føler mig så underlig. Det er en anden måde at sikre, at hjelmhår forhindres ved blot at donere det en gang om året, og herregud. (griner) Det doneres en gang om året.

Og hvis du tager en masse multivitaminer og spiser dem så naturligt som muligt, vil du ikke engang

Det bliver et år, og så er det tilbage til, at mit hår vokser hurtigt nu. Men jeg er voksen. Jeg kan selv klippe håret.

Jeg har ingen problemer. Åh mand, jeg skruede det op. Nå, forhåbentlig er det nok for kærlighedslåse.

Resten ligner 10 inches. Så dette er du kan ikke bruge dette, men tilsyneladende sælger de som kortere hår, så de kan bruge dette, tror jeg.

Hvis du er en pige, der kører og vil se flere artikler om at være en pige, der kører med andre tip, der ikke bare er sådan, så kan du ramme denne playliste her, jeg har over 100 artikler, og jeg prøver at vælge dem, der Jeg synes er mest pigecentreret, jeg begyndte at ride som en pige, der ikke kendte nogen, der kører. Så sørg for at abonnere, og forhåbentlig finder du nogle andre virkelig nyttige artikler her. Og vi ses i den næste.

Hvordan forhindrer jeg, at mit hår bliver fladt, når jeg har brugt en hjelm?

Holdedithårpænt og viklet frit under dinhjelmmed en fletning. Sprøjt først dinhårmed en strandspray eller teksturizer, flet den derefter ind i den stil, du vælger. Tilforhindredine låse fra at blive krusede, drej fletningen i en lav bolle, bare til turen.26. maj 2015

Mister vi hår ved at bære hjelm?

Dr. Kaur: Nej, det er ikke medicinsk bevist, at langvarig brug afhjelme vilføre tilhårtab. Imidlertid,iført hjelmei længere varighedkanskabe hygiejneproblemer på grund af sved, og vigtigst af alt fører det til skæl og konstant trækkraft tilhårrødder fører til trækkraftalopeci.21. juni. Dec 2019

Hvordan beskytter du dit hår mod en motorcykelhjelm?

Når du kører den bedste løsning tilhjelm hår, især langhår, er at bruge tørklædet som et fuldt rør, hvor du sætter det på som et hårbånd, men derefter trække røret helt tilbage, såhårer gennem røret. Kvinder kan derefter lade det være som det er eller knytte det i slutningen, det interfererer heller ikke medhjelmliner.7. maj 2015

Hvorfor bærer motorcyklister bandanas under hjelmen?

Bandanasopsug sveden, hold den væk fra dine øjne på varme dage. Detbandanasidder lavere endhjelmog hvis den ikke er i en hestehale, og den er lang eller lang, klap den rundt og gør det svært at se nogle gange. Beskytter dit hoved modhjelmgnider på det, især hvis du har et barberet hoved.21. feb 2021

Hvordan kan jeg bære en hjelm uden at ødelægge mit hår?

Behold dinhårpænt og viklet frit under dinhjelmmed en fletning. Sprøjt først dinhårmed en strandspray eller teksturizer, flet den derefter ind i den stil, du vælger. For at forhindre, at dine låse bliver kruset, skal du dreje fletningen i en lav bolle, bare til turen.26. maj 2015

Forårsager bygningshjelme hårtab?

IførtHårde hatte/Hjelme- Det antages, at iførthjelmregelmæssigt kanforårsage hårrødder for at bevæge sig tættere på hovedbunden, en proces kaldet trækkraftalopeci. Ikke overraskende inficerer denne bakterie derefter din hovedbund og øger chancerne for forstyrrelserhårvækstog i sidste ende resulterer ihårtab.13. juni. Dec 2019

Ødelægger motorcykelhjelme dit hår?

Gør detIførten motorcykelhjelmårsagHårTab? Regelmæssigt iførten motorcykel hjelmtrækker påhår, som over tid kan trænehåretrødder at komme tættere pådethovedbundens overflade. Når du har på dighjelmei lange perioderdit hårbegynder at falde, og denne tilstand kaldes Traction Alopecia.

Hvorfor lægger motorcyklister hånden ned?

Dette er en måde at udtrykke respekt over for den anden påmotorcyklist. Det er vores måde at sige ”Hej! Opbevar gummisidenned, hold begge hjul på jorden ”. Det betyder, at rytteren ønsker, at medkøreren forbliver sikker og kører sikker.

salt snacks

Hvorfor bruger motorcyklister bandana?

Stoffets hovedudstyr beskytter hovedbunden mod solen og giver en pude under enmotorcykelhjelm og holder håret på plads, når du kører enmotorcykel. Mens den giver en sikkerhedsfunktion for bæreren,bandanastillader ogsåmotorcyklisterfor at vise deres yndlingsfarver, logoer og brandnavne.21. feb 2021

Hvordan håndterer du hjelmhår-hendes motorcykel?

Alt, hvad jeg virkelig vil have, er noget, der får det flade hår til at forsvinde, når hjelmen er fjernet. Indtil en eller anden kreativ opfinder markedsfører en løsning, vil jeg ty til baseballcaps. Hvis du har langt hår, vil du måske gemme det væk i en læderhårhandske. Siden 2007 har vi stillet vores besøgende spørgsmålet 'Hvordan håndterer du hjelmhår'?

Hvad kan jeg sætte i hjelmen for at holde mit hår lige?

Indpak din opgave i et tørklæde af silke, hvilket især hjælper med at holde lige stilarter pæne. Et silkeagtigt tørklæde bevæger sig med din hjelm og holder dit hår glat og frisk. [1] Stik en indsats i din hjelm for ekstra hårbeskyttelse.

Hvad betyder det, når du har hjelmhår?

Imidlertid er deres sjove annoncekampagne for deres hjelme ikke rigtig en løsning på, hvad der er et meget alvorligt problem for nogle mennesker. Hjelmhår er det flade look, du får med din frisure, når du fjerner din hjelm efter en tur.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.