Vigtigste > Cykling > Israels start nation cykling - den ultimative guide

Israels start nation cykling - den ultimative guide

Hvem ejer Israels startende nationale cykelteam?

Sylvan AdamsVi var heldige nok til at få adgang til denne bus, Israel Cycling Academy-holdet lod os om bord for at give dig et kig bag kulisserne. Og jeg er ret begejstret. Det er en bus, jeg ikke har kørt i, så jeg glæder mig til at komme på bussen.

Når vi kommer på bussen, er den første ting, vi bliver ramt, en håndrensemiddel eller antibakteriel gel, hvilket er meget almindeligt i alle cykelholdbusser, fordi det sidste, de vil gøre, er at sprede sygdom eller en grim bakterie under disse lange store ture . Så hentes vi fra forsædet. Dette er nu normalt forbeholdt Directeur Sportif, så han kan chatte med buschaufføren om, hvor de skal hen, hvor lang tid det tager osv., Eller endda hvis en chauffør klarer sig rigtig godt og vil sidde foran, han får prioritet.

Så er vi over til buschaufførens plads, sandsynligvis det vigtigste sæde i bussen, og som du kan se der, har han Garibaldi. Dette er nu Giro d'Italia Bible. Så det siger nøjagtigt, hvor hotellerne er, hvor alle holdene opholder sig, alt om scenerne, alt hvad du har brug for er i denne bog.Med Garibaldi kan han indtaste, hvor han skal hen, hotelplaceringerne, alle postnumre, så han ved nøjagtigt, hvor lang tid det tager at tage trafikken osv. Ind i Garmin-navigationssystemet. Fordi det sidste, du vil gøre, er, at føreren venter for længe i starten end nødvendigt.

Jeg synes, vi skulle gå bag på bussen. Så når vi kommer fra buschaufførens sæde, tilbage til hvor chaufførerne er. Nu bruger chaufførerne det meste af tiden her.

Du har et par bænke der, og så har du fire lounge-pladser, hvor chaufførerne kan tale med hinanden. Jeg har også masser af skærme. Så der har du to.Du har to her, så fire. Og så har du en helt derude, og det er her, den sportslige direktør forklarer scenen for dig, forklarer planerne for løbet, og hvordan de skal angribe det, og alle scenedetaljer, sådan noget, det er hvor rytterne skal bruge meget tid. Du kan chatte med deres chauffører.

De har alle også deres våde lommer hernede. Så du har en taske fuld af læskedrikke som Fanta og alle, og du har otte pladser her, så potentielt kan alle chauffører sidde her. Dette er en af ​​de busser, der har en absolut flok plads til så mange mennesker.

Så når vi kommer tilbage, har vi bænke. Otte chauffører kan også sidde her, og det er sandsynligt, hvor de bruger mest af deres tid på at tale med hinanden eller tale med direktørerne. Og så fandt jeg nogle faner i den boks, hvilket er ret interessant.De bliver uddelt til alle fans under løbet, og når vi ser under sæderne, har vi masser af lagerplads. Busser er gode til at have små skjulte rum. Hvis jeg kan åbne dem.

Så alt dette er snacks. Så disse spises under løbet, når de går på scenen, eller endda når de går tilbage til hotellet fra scenen. Nødder, du har mere pistacienødder, mandelmælk, masser af honning.

Hvis vi går videre til denne derfra. Ah, det er det italienske bord, ser det ud til. Du har masser af spaghetti, Israel Cycling Academy olivenolie, meget vigtigt.

Så her har de tun, pesto. Her kommer du og laver dine måltider efter turen. Så chaufførerne kan spise på farten.

Hvad hvis vi tjekker dette herinde? her havde jeg et kort glimt tidligere. Så her har du alle tallerkener og bestik og sådan, så de kan spise i bussen. Når vi trækker os tilbage, er der mange stikkontakter til opladning af bærbare computere og iPads og så videre.

Giro d'Italia lanyards. Så alle deres akkrediteringer til løbet. Da vi fortsætter bag på bussen, rammer vi køkkenområdet.

Over det I køkkenet har vi te, kaffe, müsli. Vi har en riskomfur. Dette vil nu hovedsagelig være til forberedelse af riskagerne til rytterne i løbet af etaperne.

Så du fokuserer ikke kun på sportsernæringsstænger. Her har de stifter og saks. De er nødt til at oprette deres bib-numre så godt de kan, så de kan fastgøre dem perfekt.

Her har de cola til post-scenen. Masser af vand og masser af vand. Hold dem hydreret.

Masser af gnocchi. Yoghurt og ferskenjuice. Så her har vi kaffemaskinen.

Her har vi fryseren. Jeg er ligeglad med, hvad der er herinde. Åh, fik is.

Det ser ud til, at cornettoen er den valgte is til Israel Academy. Så har du vaskemaskinen, mikrobølgeovnen, til onkel Bens ris. Og ovenpå har du DJ'et, ser det ud til.

træ chopper øvelse

Så musikken i bussen. Jeg spekulerer på, hvem DJ'en er på dette hold. Det ville interessere mig.

Så hvis vi bevæger os længere tilbage. Nu kan du muligvis høre en lyd, det er brusebladet. Chaufførerne kan derefter rydde op og slappe af lige efter scenen. Tag på behageligt tøj under rejsen, fordi det kan tage op til to, tre eller fire timer at overføre til hotellet.

Føles som om vi er i et fodboldgarderobe, men du har flyhjelme, chauffør? Radioer til sportsdirektøren og chaufførerne. Hernede har du flere rum. Badesæbe.

Flasker. Men når vi går tilbage på arbejde, har vi (let jazzmusik) Ja, vi har et spejl der, af forfængelighed grunde går de til sidst på podiet.

Toilet, etape nummer to. Der har du også urinalen. Arbejd bag på bussen.

Vi har alle forskellige rum. Massageolier. OTE sportsernæring fra elektrolytfaner til geler.

Sådan kommer chaufførerne tilbage her og kommer foran scenen, hvad du har brug for. Dette er afslapningsområdet, så proteindrikke. Dette er til rejsen, så der har du dine kulhydratdrikke fra SIS og OTE.

Jeg åbnede det. Medicinsk. Så du har pletter og cremer til vægttab.

Håndklæder til massage og håndklæder til opvarmning. Håndklæder inkluderet. Som du kan se, er denne bus virkelig ren.

Alt har sin plads, og det gør det virkelig nemt at finde alt hvad du har brug for med kort varsel. Hm, jeg synes, vi skal kigge rundt uden for bussen. Nu er chaufførerne nødt til at komme tilbage fra deres løbsdag til enhver tid, men jeg vil vise dig en ting.

Så hvis du følger mig. Dette er sandsynligvis det mest internationale hold. Du har de fem israelske ryttere, canadiske ryttere, italienere, Aussies, Belgien, franskmænd, nordmænd, se på, hvor mange flag der er, så i slutningen af ​​vores bag-kulisserne ser du på Israel Cycling Academy-bussen, vi er sikker på, at du giver det store tommelfinger op Og for mere giroindhold, hvorfor ikke klikke på bussen? Jeg må hellere undgå dem, fordi det ser ud som

Denne er mekanikken, og alle er ret travle.

Hvad betyder Israels opstartsnation?

Detholdejere, Ron Baron og Sylvan Adams, harsætdetholdetsmål som deltagelse i verdens største løb inklusive Tour de France for at fortsætte med at inspirere og udvikle en ny generation afIsraelske cyklister.

Hvem ejede Israel?

I løbet af det 19. århundrede førte national opvågnen blandt jøderne til oprettelsen af ​​den zionistiske bevægelse efterfulgt af indvandring til Palæstina. Landet varkontrolleretsom mandat fra det britiske imperium fra 1920 til 1948, efter at være afstået af osmannerne i slutningen af ​​første verdenskrig.

En af de største myter om den israelsk-palæstinensiske konflikt er, at den har handlet om ældgamle religiøst had i århundreder. Faktisk handler konflikten for det meste om to grupper af mennesker, der hævder det samme land, og det går egentlig kun omkring et århundrede tilbage til begyndelsen af ​​1900'erne. På det tidspunkt havde regionen langs det østlige Middelhav, som vi nu kalder Israel-Palæstina, været under osmannisk styre i århundreder.

Det var religiøst forskelligt, herunder hovedsagelig muslimer og kristne, men også et lille antal jøder, der generelt levede i fred. Og det ændrede sig på to måder. For det første udviklede flere mennesker i regionen en følelse af ikke kun at være etniske arabere, men også palæstinensere, en national national identitet.

Så langt væk i Europa sluttede flere jøder sig til en bevægelse kaldet zionisme, der sagde, at jødedommen ikke kun var en religion, men var en nationalitet, der fortjente en egen nation. En jødisk stat var deres eneste måde at skabe sikkerhed på. Og de så deres historiske hjem i Mellemøsten som deres bedste håb for fundamentet.

Titusinder af europæiske jøder flyttede derhen i de første årtier i det 20. århundrede. Efter Første Verdenskrig kollapsede det osmanniske imperium, og de britiske og franske imperier delte Mellemøsten, hvor briterne tog kontrol over, hvad det kaldte det britiske mandat for Palæstina. Først tillod briterne jødisk indvandring.

Men da flere jøder ankom og bosatte sig i landbrugssamfund, voksede spændingerne mellem jøder og arabere. Der blev begået vold på begge sider. Og i 1930'erne begyndte briterne at begrænse jødisk indvandring.

Som svar blev jødiske militser dannet for både at bekæmpe de lokale arabere og modsætte sig britisk styre. Så kom Holocaust, som fik mange flere jøder til at flygte fra Europa til det britiske Palæstina og mobiliserede meget af verden til støtte for en jødisk stat. Der voksede sekterisk vold mellem arabere og jøder der, FN godkendte en plan omkring Opdeling af det britiske Palæstina i to separate stater: en for jøder, Israel og en for arabere, Palæstina.

Byen Jerusalem, hvor jøder, muslimer og kristne alle har hellige steder, skulle den blive en særlig international zone. Planen var at give jøder en stat, etablere palæstinensisk uafhængighed og afslutte sekterisk vold, som briterne ikke længere kunne kontrollere. Jøderne accepterede planen og erklærede uafhængighed som Israel.

Men araber overalt i regionen så FN-planen som næsten mere europæisk kolonialisme, der forsøgte at stjæle deres land. Mange af de for nylig uafhængige arabiske stater erklærede krig mod israelerne for at opbygge et samlet arabisk Palæstina, hvor hele det britiske Palæstina havde været. Den nye stat Israel vandt krigen.

Men ved at gøre det, som en del af FN-planen, skubbede de langt ud over deres grænser og erobrede den vestlige halvdel af Jerusalem og meget af det land, der engang skulle tilhøre Palæstina. De udkastede også et stort antal palæstinensere fra deres hjem og skabte en massiv flygtningepopulation, hvis efterkommere nu tæller omkring 7 millioner. Ved afslutningen af ​​krigen kontrollerede Israel hele territoriet undtagen Gaza, som kontrollerede Egypten og Vestbredden, så navngivet, fordi det er vest for Jordan, som kontrollerede Jordan i årtier med arabisk-israelsk konflikt.

I løbet af denne tid flygtede mange jøder eller blev fordrevet fra arabiske flertal og ankom til Israel. Så skete der noget, der ændrede konflikten. I 1967 førte Israel og nabolande arabiske stater endnu en krig.

Da det sluttede, havde Israel erobret Golanhøjderne fra Syrien, Vestbredden fra Jordan og både Gaza og Sinai-halvøen fra Egypten. Israel besatte nu de palæstinensiske territorier, inklusive hele Jerusalem og dets hellige steder. Israel var således ansvarlig for palæstinensernes regering - et folk, som det havde kæmpet for i årtier.

I 1978 underskrev Israel og Egypten de USA-mæglede Camp David-aftaler, og kort tid derefter returnerede Israel Sanai til Egypten som en del af en fredsaftale. Dette var ekstremt kontroversielt i den arabiske verden på det tidspunkt. Den egyptiske præsident Anwar Sadat blev myrdet delvis på grund af hans indignation.

Men det markerede begyndelsen på slutningen af ​​den bredere arabisk-israelske konflikt. Efter et par årtier sluttede de andre arabiske stater gradvist fred med Israel, selvom de aldrig underskrev nogen formel fredsaftale. Men Israels militær besatte stadig de palæstinensiske territorier på Vestbredden og Gaza, og det var da konflikten blev en israelsk-palæstinensisk kamp.

Den Palæstinensiske Befrielsesorganisation, som blev dannet i 1960'erne for at stræbe efter en palæstinensisk stat, kæmpede mod Israel, herunder gennem terrorhandlinger. Oprindeligt hævdede PLO alt, hvad der havde været britisk Palæstina, hvilket betød, at det ønskede at afslutte staten Israel fuldstændigt. Kampene mellem Israel og PLO varede i årevis, endda en israelsk invasion af Libanon i 1982 for at køre gruppen ud af Beirut.

PLO sagde senere, at den ville acceptere delingen af ​​jord mellem Israel og Palæstina, men konflikten fortsatte. Da alt dette skete, ændrede der sig noget dramatisk i de israelsk-besatte palæstinensiske territorier: Israelere flyttede ind. Disse mennesker kaldes bosættere, og de oprettede deres hjem på Vestbredden og Gaza, uanset om palæstinenserne kunne lide dem eller ej.

Nogle er flyttet af religiøse årsager, andre vil kræve jorden til Israel, og andre bare fordi lejlighederne er billige - og ofte subsidieret af Isr aeli-regeringen. Nogle bosættelser er byer med tusinder af mennesker; andre er små samfund dybt på Vestbredden. Bosættere følges af soldater, der bevogter dem, og de voksende bosættelser tvinger palæstinenserne fra deres land og deler samfundene.

På kort sigt gør de besættelsen meget mere smertefuld for palæstinenserne at erobre palæstinensisk land, de gør det meget sværere for palæstinenserne nogensinde at have en uafhængig stat. I dag er der flere hundrede tusind bosættere på besatte områder, til trods for at det internationale samfund mener, at de er ulovlige. I slutningen af ​​1980'erne eksploderede palæstinensisk frustration i Intifada, det arabiske ord for oprør.

Det startede for det meste med protester og boykotter, men blev hurtigt voldeligt og Israel reagerede med stor vold. Et par hundrede israelere og over tusind palæstinensere døde under den første Intifada Gaza, som PLO anser for for sekulær og for villig til at gå på kompromis, grundlagde Hamas, en voldelig ekstremistisk gruppe forpligtet til Israels ødelæggelse. I begyndelsen af ​​1990'erne er det klart, at israelere og palæstinensere er nødt til at skabe fred, og ledere på begge sider underskriver Oslo-aftalerne for at gøre Palæstina uafhængig.

Osloaftalerne skaber den palæstinensiske myndighed, som giver palæstinenserne en smule frihed til at regere sig selv i visse områder. Hardlinere på begge sider afviste Oslo-aftalen. Hamas-medlemmer iværksætter selvmordsbomber for at sabotere processen.

Den israelske højrefløj protesterer mod fredsforhandlinger med demonstrationer, der kalder premierminister Yitzhak Rabina en forræder og en nazidød i Tel Aviv. Denne vold har vist, hvordan ekstremister på begge sider kan bruge vold til at spore freden og holde en varig konflikt i gang, mens de søger total ødelæggelse af den anden side. Denne dynamik har eksisteret siden de sidste detaljer om fred trak frem i årevis, og det store Camp David-topmøde i 2000 forbliver tomt.

I troen på, at der ikke kommer fred, rejser palæstinenserne sig i en anden intifada, meget mere voldelig end den første, der sluttede et par år senere og dræbte omkring 1.000 israelere og 3.200 palæstinensere. Israelere bliver meget mere skeptiske over for, at palæstinensere nogensinde vil acceptere fred, eller at det endda er værd at prøve. Israelsk politik drejer til højre, og landet bygger mure og kontrolpunkter for at kontrollere palæstinensernes bevægelser.

De forsøger ikke længere virkelig at løse konflikten, de prøver simpelthen at styre den. Palæstinenserne føler, at forhandlinger ikke har fungeret, og vold ikke har fungeret, at de sidder fast som et folk under en stadigt voksende besættelse uden fremtid. I år trækker Israel sig tilbage fra Gaza.

Hamas får magt, men deler sig fra den palæstinensiske myndighed i en kort borgerkrig, der adskiller Gaza fra Vestbredden. Israel kvæler Gaza, og arbejdsløsheden stiger til 40%. Dette er konflikttilstanden, som vi kender den i dag, relativt ny og uudholdelig for palæstinensere.

På Vestbredden kvæler flere og flere bosættelser palæstinenserne, der ofte reagerer med protester og undertiden vold, selvom de fleste bare vil have et normalt liv. I Gaza fører Hamas og andre voldelige grupper regelmæssigt krige med Israel. Kampene dræber overvældende palæstinensere, herunder mange civile.

I Israel selv er de fleste mennesker blevet apatiske, og for det meste holder besættelsen relativt konflikten ude af deres daglige liv med øjeblikke med kort men frygtelig vold. Der er ringe politisk vilje til fred. Ingen ved virkelig, hvor konflikten går herfra.

Måske en tredje intifada. Måske kollapser den palæstinensiske myndighed. Men alle er enige om, at tingene, som de er nu, ikke kan vare længe - at Israels besættelse af palæstinenserne er for ustabil til at vare, og at det, der kommer næste gang, vil være meget værre, hvis intet ændrer sig dramatisk.

Hvorfor har Israel så mange startups?

I rapporten hedder det stadig, at Tel Aviv er unik. Rapporten peger på Tnufa National Pre-Seed Fund, som er en risikofri tilskud, som regeringen tildeler til iværksættere baseret iIsraelat udforske innovativ teknologi. Fonden er en mulig grund til detså mange startupseksisterer der.

Denne artikel er sponsoreret af Skillshare. De første 500, der bruger linket i beskrivelsen, får to måneder gratis. Du, den modige, modige, du er, åbner Google Maps, kast musen i luften og land her.

Der er palmetræer, mange 20-årige, der taler ind i deres AirPods, og et velkendt logo overalt, hvor du ser: Apple, Amazon, Intel, Yahoo, Microsoft, Google. Alt sammen få blokke fra hinanden. Hvor er du? Dit første gæt kan være San Jose, måske Palo Alto eller Mountain View.

Det vil sige, medmindre du bemærker manglen på Teslas eller lugten af ​​hummus eller titlen på denne artikel. Dette er Silicon Wadi, en samling af byer i Israel med en af ​​de højeste koncentrationer af teknologivirksomheder og startups på jorden. Det er hjemsted for Waze, Wix, SodaStream og Fiverr, der indgiver flere patenter pr. Indbygger end alle undtagen 4 lande og er rangeret som 4. overordnet mest startvenlige nation lige efter Canada, Storbritannien og USA Forskellen er, at disse lande ikke er ved siden af ​​den syriske borgerkrig. 30 FN-medlemmer anerkender stadig ikke Israels eksistens, inklusive de fleste af dets naboer i.

Faktisk forhindrer ethvert rejsebevis i hvert pas dig i at besøge otte af disse lande. Af denne grund vil israelsk told ikke stemple dit pas, men et separat ark papir. Men på trods af den konstante trussel om terrorisme, selvom Israel kun er lidt større end Fiji og kun har to og en halv procent af befolkningen i USA, skaber Israel nogle af de mest succesrige teknologiske virksomheder og iværksættere i verden .

Hvorfor? Som en af ​​de meget vigtige verdensledere, der har spurgt min kanal om råd, vil du vide, hvordan du starter din egen Silicon Valley. Nå, du har held og lykke. Opskriften er faktisk ret enkel: køb først bordtennisborde, smid nogle bønneposer, og inden for få minutter samler du en kavalkade af Soylent-drikkende, smartwatch-iført CS-kandidater lige uden for døren.

Bedre endnu, hvorfor ikke bygge nogle lejligheder, en købmand? , og mens du er ved det, et apotek. Så går de aldrig! Arbejdsliv hvad? Bare for sjov! Det meste af tiden. Mere end et par lande og byer har charmerende teknologivirksomheder med skattelettelser, tilskud, gratis 21-fodskaktus og andre helt normale ting, men næsten lige så mange har mislykkedes.

På den anden side af den arabiske halvø har Dubai bygget såkaldte 'Free Zones', områder med specielle incitamenter til at tiltrække visse typer virksomheder såsom biotekvirksomheder, filmstudier og teknologivirksomheder. Ved første øjekast ser Dubai Internet City ud som en stor succes. Og det er sandt til en vis grad.

Hun overbeviste Microsoft, Cisco, IBM, HP og Canon om at investere millioner af dollars midt i ørkenen på samme tid, hvor Dubais fremtid var meget mere usikker. Men at have smukke bygninger med berømte logoer på betyder ikke at skabe et miljø for innovation. Der er masser af dem på Caymanøerne, men det er ikke det første sted, du kommer til, når du tænker på ”banebrydende forskning”, Silicon Valley er på trods af de meget høje omkostninger ved at drive forretning.

Med andre ord kan skattelettelser medføre virksomheder, men ikke nødvendigvis innovationer. Virksomheder kommer primært til Dubai for deres løfter om at betale ingen indkomst eller selskabsskat i 50 år, men ofte kun for markedsføring, support og salg, mens de fleste af deres ingeniører er ansat i USA, Indien og Israel. Så hvad har disse lande, som andre ikke har? Der er tre grundlæggende ingredienser til en succesrig teknologisk scene.

Den første er talent. Ikke overraskende er uddannelse en af ​​de bedste forudsigere for dette. Med ordene fra Scott Galloway, “Find de universiteter, der klarer sig bedst inden for teknik eller STEM, og du finder et økosystem, der kan producere en enhjørning. ”Dybest set sætter du nogle lyse, ambitiøse mennesker i et lille, lukket rum, drys noget idealisme, ideer kolliderer, og gode ting vil ske.

På nationalt niveau handler universiteter om nærhed, og hej, hvis du også er det? lær noget undervejs, det er det er en bonus! Dette er en god nyhed for Israel, et af de bedst uddannede lande i verden. Omkring 47% af dem over 25 år har en universitetsgrad. Det hebraiske universitet i Jerusalem, universitetet i Tel Aviv og Israel Institute of Technology er alle globalt konkurrencedygtige skoler.

Og fordi landet er så lille, og dets befolkning er så koncentreret i kun få regioner, har det den samme frugtbare jord til iværksætteri som en universitetscampus i meget større målestok. Omkring 92% af israelerne bor i byområder næsten udelukkende i den nordlige halvdel af landet. Startups er derfor omgivet af deres kunder, forretningspartnere og konkurrenter.

Det andet aspekt af talent, der ofte overses, men lige så vigtigt er demografi. Det er vildledende at bare sige, at Japan har 126 millioner mennesker og Etiopien, 98 små eller en dyster og kostbar undergang. Japans befolkning kan være stor, men den får en ulykkelig form - alt for mange gamle mennesker til ikke nok unge.

Medmindre millioner af japanere pludselig skifter mening og begynder at få børn i morgen, vil den stigende sols land langsomt gå ned, når Afrika vokser til det næste store forbrugermarked. Nu er Israels vækst ikke helt så dramatisk, men den vokser, hvilket er mere end du kan fortælle om fremtiden for de mest udviklede lande, inklusive hele Europa, USA, Canada, Australien og Kina. Problemet er ikke, at Japan ikke har folk i den arbejdsdygtige alder.

Selv hvis befolkningen krymper, vil der være millioner og millioner af arbejdere i lang tid fremover. Men de har travlt med at tage sig af deres forældre og udgør ikke den næste store ting. Israel har nu nok mennesker til at tage sig af unge og gamle, og der er stadig meget tilbage.

carb cykling for at tabe sig

Det har også yderligere hjælp: indvandring. Returloven tillader enhver jøde, deres ægtefælle, børn, børnebørn og endda deres ikke-jødiske folk at komme til Israel og få statsborgerskab. Der er endda stipendier til rådighed til at dække dine udgifter, mens du studerer hebraisk.

Resultatet af alt dette er, at der er 140 forskere, teknikere og ingeniører for hver 10.000 israelske medarbejdere sammenlignet med kun 85 i USA. Den anden, meget enklere ingrediens er kapital. Det er dyrt at starte en virksomhed, og nogen skal skrive checks.

Den gode nyhed er, at det eneste, Silicon Valley hader mere end overkommelige boliger, hvis man går glip af penge, forbedrer den hastighed, hvormed de kan skylle hundrede dollarsedler, simpelthen fordi de ikke ønsker at føle sig som en mulighed for at have savnet. (Hoste) SoftBank. Så snart der kom ord om, at et eller andet sted som Israel er gode til at fremstille kvalitetsprodukter, fandt opstartsledninger det eksponentielt lettere.

Jo flere checks der er skrevet, jo mere opmærksomhed risikovillige kapitalfirmaer betaler. Israels regering fik bolden til at rulle i 1990'erne med store incitamenter for en ingen, der var villig til at investere i landet. I dag bruges 4,5% af det samlede BNP på forskning og udvikling, hvilket er lidt mindre end Sydkorea i første omgang.

Nu er det sejt at producere masser af lyse, unge kandidater og give dem penge og alt, medmindre de bringer disse færdigheder og kapital til Californien, giver amerikanerne jobene og giver dem skattedollar. Den tredje ingrediens er derfor en høj levestandard. Israelere skal være i landet.

Det er en sjov kendsgerning for Sydafrika, at Elon Musk voksede op der, men det nytter ikke meget, fordi Tesla og SpaceX er amerikanske virksomheder. Og det er sværere end det lyder. På den ene side tager iværksættere og ansatte sig af sundhed, kriminalitet, offentlig transport og så videre.

Men det er en balance. Fordi lønningerne stiger, er virksomheder mindre tiltrukket af de lavere omkostninger ved at ansætte en israelsk ingeniør - i øjeblikket $ 73.000 mod f.eks. En californisk - 114.000. Løn i San Francisco Bay Area er for eksempel så høje, at hvis du føler dig særlig billig, skal du måske bare købe en privatjet på 20 millioner dollars for at spare penge, så du kan ansætte personale i det billigere Houston og flyve over til arbejdet dag.

Israel skal være attraktivt nok for folk, men ikke så dyrt, at virksomheder kigger andre steder, disse tre ingredienser går langt med at gøre Israel til en af ​​verdens teknologiske hovedstæder. Men der er en anden, sværere at måle, men ikke mindre reel faktor, der skal overvejes: kultur. Hvis du fik en grad i datalogi på Stanford på fredag, er der en meget reel chance for, at du kommer ind på en Facebook eller Microsoft på mandag og begynder at tjene over $ 100.000 om året.

Eller du kan bruge dine dage på at tigge om penge med muligheden for at miste meget, kun for at lande tilbage på nummer et. Når langt størstedelen af ​​nye virksomheder fejler, er det en enorm risiko at starte dem, især når man overvejer, hvor lukrativt alternativet er. Det kræver en bestemt personlighed, der er klar til at mislykkes - og dette meget offentligt i ien-lande gør kulturen med at redde ansigt iværksætteri utænkelig for mange.

Den omdømmeskade ved fiasko er simpelthen for stor. I Israel, på den anden side, gjorde en ånd af chutzpah - groft sagt, mod eller mod - netop det modsatte. Forfatteren af ​​Start-Up Nation skriver: 'Et eller andet sted undervejs - enten hjemme, i skolen eller i hæren - lærer israelere, at selvsikkerhed er normen, tilbageholdenhed er noget, der risikerer at blive efterladt.' Israel er et af de få lande, der tager lang militærtjeneste for alle - 3 år for mænd og 2 år for kvinder.

Mens de tjener, lærer israelere jobrelaterede færdigheder, indgår livslang venskab og forretningspartnere og mindes om, at deres land ikke kan være selvtilfredse. Der er ingen enkelt faktor i økonomisk succes. Det har en høj grad af uddannelse, masser af offentlige investeringer og, især i betragtning af dets geografi, en imponerende levestandard.

Men det er ikke nummer et i nogen af ​​disse kategorier. I stedet giver en kombination af alle disse ting sammen med faktorer som amerikansk udviklingsbistand landet mulighed for at trives. Det viser også, at regeringens top-down-politikker kun er så effektive til at fremme iværksætteråndsudgifter til venstre og højre, men innovation sker på individets niveau - hans eller hendes evne til at tage risici, starte nye projekter og nye At lære ting.

Hvis det lyder som dig, så lad mig anbefale disse artikler om Skillshare. Dette læres af Guy Kawasaki, den mand, der er ansvarlig for markedsføringen af ​​Apples revolutionerende Macintosh fra 1984. I korte, bitstore artikler svarer han på forretningsspørgsmål som: Hvordan man får penge fra investorer, hvordan man præsenterer din idé, og hvorfor du skal netværke med en forretningsidé i tankerne, der er også mange specifikke lektioner.

Produktionschefen hos Anchor har for eksempel dette kursus om at starte en podcast. Uanset hvad du vil lære - tegne, tage bedre fotos, youtube-artikel os, skillshare har sandsynligvis det. Endnu bedre, det er gratis for dig i to måneder.

Bare vær en af ​​de første 500 personer, der bruger linket i beskrivelsen.

Hvorfor angriber Israel Gaza?

Det kom efter uges stigningIsraelsk-Palestinske spændinger i Østjerusalem, der kulminerede i sammenstød på et hellig sted æret af både muslimer og jøder. Hamas, den militante gruppe, der regererGaza, begyndte at skyde raketter efter advarselIsraelat trække sig tilbage fra stedet og udløse gengældelsesluftstrejker.14 2021.

Hvem ejer mest jord i Israel?

Mens privatejendomsretafjorder almindelig (hovedsagelig i byområder),mestafland i Israel(over 90% afjordområde) er iejendomsretenten i statenIsrael, Udviklingsmyndigheden (Rashut Hapituakh, ???? ??????) eller den jødiske nationalfond.

Hvordan tjener Israel penge?

Landets største økonomiske sektorer er teknologi og industriel produktion; den israelske diamantindustri er et af verdens centre for diamantskæring og polering og udgør 23,2% af al eksport.

Har Israel den bedste teknologi?

Israel harblive en globalteknologiskog iværksætterkraftværk. Det nylige Bloomberg Innovation Index, en årlig rangliste over lande, der måler præstationer inden for forskning og udvikling,teknologiuddannelse, patenter og andre mærker afteknologiskdygtighed, opførtIsraelpå # 5 i verden.

Hvem ejer faktisk Gazastriben?

Israel opretholder direkte ekstern kontrol over Gaza og indirekte kontrol over livet i Gaza: det kontrollerer Gazas luft- og maritime rum og seks af Gazas syv landovergange.

Hvad er problemet mellem Hamas og Israel?

Detkonflikti maj, som begyndte daHamasaffyrede raketter mod Jerusalem, dræbte mere end 250 palæstinensere og 13Israelskifølge FN. IIsrael, Ødelagde palæstinensiske raketter flere lejligheder, biler og busser, beskadigede en gasrørledning og lukkede kortvarigt to store lufthavne.17. 2021.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Racercykelulykke - finde løsninger

Hvad gør jeg, hvis jeg styrtede ned på min cykel? Hvis du befinder dig i en livstruende situation, skal du ringe til 911. Find et sikkert område. Gå ikke i panik. Tjek din krop. Tjek dit hoved. Cykel-køretøj nedbrud. Tjek din cykel. Når du er hjemme sikker. Tag dig tid til at helbrede.

Kvindernes cykelløb crash - hvordan man beslutter

Fandt de kvinden, der forårsagede Tour de France-styrtet? Efter at have appelleret til vidner er personen identificeret, fundet og er nu i politiets varetægt i Landerneau, ifølge RTL. Ifølge Reuters afgav hun sig. Den 30-årige franske kvinde er anklaget for ufrivilligt at have forvoldt skade og står over for en bøde på 1.500 euro. 30. 2021.

Geraint thomas crash - handlingsorienterede løsninger

Hvad fik Geraint Thomas til at gå ned? Geraint Thomas gik glip af sin første sejr i næsten tre år, da han gled og styrtede ned med mindre end 50 meter tilbage i 4. etape i Tour de Romandie. Thomas sagde, at det i sidste ende var at skifte gear midt i sprinten, der fik ham til at gå ned.2 2021.

Cykelbilulykke - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, når en cykel rammer en bil? En ulykke med en cykel kan medføre intensiv beskadigelse af din bils lakering samt skader på kroppen ved buler i køretøjets krop. Ofte koster skaderne langt mere end den gennemsnitlige cyklist kan betale ud af lommen. En cyklists bilforsikring dækker ikke skaderne på dit køretøj.

Concorde Crash Ofers Photos - Sådan løses

Hvem døde ofre for Concorde-nedbrud? Dele af Concorde faldt direkte på den del af hotellet og dræbte de to polske studerende, Eva Lipinska og Paulina Sypko, og kammerpiger Kenza Rachid og Devranee Chundunsing.

Formel 1 alonso crash - hvordan løser du det?

Hvad skete der med Alonso-ulykken? Bare fire dage efter en cykelulykke på vej, der efterlod Alpine F1-chauffør Fernando Alonso på hospital, er spanieren udskrevet for at fortsætte sin bedring derhjemme, har hans hold afsløret. Det blev senere afsløret, at han blev opereret for en brud i kæben, hvorefter han forblev på hospitalet til observation.