Vigtigste > Cykling > Keto og cykling - mulige løsninger

Keto og cykling - mulige løsninger

Er keto-diæt god til cykling?

”Hvis du følerbedreafspisekulhydrater lejlighedsvis, og det ser ikke ud til at forstyrre din vægt,keto-cyklingkan være engodtpasser til dig. På den anden side synes mange mennesker at have gavn af at blive konsekventDisseeller skiftevisDissemedfå kulhydrater(omkring 30-60 gram netto kulhydrater om dagen), ”forklarer hun.9. december 2019Ketogene diæter bliver stadig mere populære. Mange mennesker taler om det. Man kan være blevet anbefalet til dig.

Du er muligvis allerede på en ketogen diæt. I denne artikel forklarer vi nøjagtigt, hvad en ketogen diæt er, potentielle fordele og ulemper, og hvordan den gælder for cyklister, og hvordan man anvender den. Kan du være en konkurrencedygtig cyklist og følge en ketogen diæt? I god tid inden vi går ind i det, skal du sørge for at abonnere på GCN, hvis du ikke allerede har gjort det, og tryk på klokkeikonet, da dette giver dig en underretning og godkender kanalen. (Joy Music) En ketogen diæt eller kort sagt keto er en fedtfattig, højt proteinindhold, men kulhydratfattig diæt designet til at bringe kroppen i en tilstand af ketose, hvor kroppen forbrænder fedt til brændstof i stedet for kulhydrater .

Mere videnskabeligt er det en metabolisk tilstand, hvor kroppen nedbryder fedt i fedtsyrer og derefter i ketonlegemer. Kroppe er acetone, acetoacetat og beta-hydroxybutyrat, som derefter bruges som brændstof. For at nå dette kræver det meget streng disciplin, typisk at spise mindre end 50 gram kulhydrater om dagen.Der er mange måder og kombinationer for at opnå dette, men her er et eksempel på en typisk daglig diæt, bacon og måske med en vis vis spinat eller avocado. Frokost kunne omfatte en Cæsarsalat med kylling. Ingen croutoner, men de indeholder kulhydrater, nogle nødder som makadamier til en snack og grillet fisk med nogle sauterede grønne grøntsager til middag.

De forbrugte grøntsager indeholder små mængder kulhydrater, men det er ikke nok til at få dig ud af ketose. Fødevarer, du ville undgå på en keto-diæt, er stort set alt, hvad der er sjovt. Så brød, pasta, korn som ris og havre, kager, croissanter, endda noget frugt, chokolade og øl.

Og hvorfor, lille Timmys fødselsdagskage? Vent, ingen fødselsdagskage? - nej (let musik) - Jeg mener, at springe over lille Timmys fødselsdagskage virker ret drastisk. Hvorfor skulle du være på en ketogen diæt? Der er utvivlsomt stærke beviser for, at en ketogen diæt er meget effektiv til vægttab. Der er mange motiver for cyklister, der ønsker at tabe sig.

lactobacillus gasseri vægttabDu kan måske finde dig selv i at forbedre dit vægtforhold af sundhedsmæssige årsager eller blive slankere af æstetiske grunde. Det er vigtigt at bemærke, at en ketogen diæt ikke er en gratis licens til at spise så meget som du vil. En ernæringsundersøgelse fra 2014 viste, at hovedresultatet af vægttab fra en ketogen diæt stadig skyldes et kalorieunderskud.

Der er også potentielle sundhedsmæssige fordele. i sygdomme som diabetes. Det har også vist sig i nogle undersøgelser at begrænse væksten af ​​visse former for kræfttumorer, Alzheimers, og det har længe været brugt til behandling af epilepsi hos børn.

Men der er stadig undersøgelser i mange af disse tilfælde, og resultaterne er langt fra afgørende. Vigtigere for cyklister kan en keto-diæt gøre dig til en fedtjusteret atlet, der forbrænder fedt bedre og er mindre afhængig af kulhydrater for at hydrere til brændstof, hvilket gør dig til en fedtforbrændingsmaskine med enorme energilagre. Dette fungerer nu, fordi folk typisk kan gemme mellem 1.600 og 2.200 kalorier i kulhydrater, men selv meget magre mennesker har stadig skjult over 100.000 kalorier fedt.Jeg ved, jeg mener svært at tro, jeg ved, det er sandt. Jeg tror, ​​det betyder, at jeg ikke kan spise nogen af ​​disse. At være i stand til at udnytte det fedt og bruge det som en energikilde ved at omdanne det til ketonlegemer ville effektivt bukke en atlet - bevis på, hvad der normalt sker, når du træner, og du løber tør for kulhydrater eller blodsukker, og og du har lyst til dig støder på væggen.

Husk dog, at på en ketogen diæt kan du se vildledende resultater tidligt, normalt to til fire pund i den første uge eller deromkring. Nå dette er ikke en muskel eller fedt tab, som du har oplevet. Det er normalt bare vand, og grunden til dette er, at dine glykogenlagre er udtømte, fordi glykogen er den måde, din krop lagrer kulhydrater på. For at opbevare hvert glykogenmolekyle, lagrer kroppen også tre til fire molekyler vand, så også denne mister betyder mindre vand i din krop. (Populær musik) Ketosis for atleter er et hott emne lige nu, og et der er meget konkurrencedygtigt i begge tilfælde. Nu finder du folk på begge sider af argumentet med motiver og intentioner, som du vil fremme, og jeg har forsøgt at være så objektiv som muligt Når jeg gennemsøger den videnskabelige litteratur, der for øjeblikket findes om emnet, bagtanker eller en dagsorden for at skubbe frem, men for at være fuldstændig gennemsigtig vil jeg erklære, at jeg aldrig selv har prøvet en langvarig ketogen diæt.

For det første fandt en velciteret undersøgelse i Journal of Physiology af Burke et al 2017, at en kulhydratfattig diæt med højt fedtindhold, nedsat træningsøkonomi og negativ ydeevne drager fordel af intensiveret træning i elite-racere. Kort sagt bruger kroppen ca. 20% mere ilt til at frigive energi fra fedt, som det gør fra kulhydrater, at fedt er en mindre effektiv energikilde, men dette opvejes af de enorme mængder brændstof, som fedt giver, men i sidste ende budskabet om denne undersøgelse er, at der ikke var tegn på forbedret ydeevne fra denne diæt. Og på toppen af ​​det har jeg talt med trænere og kørere, kan fortælle dig, at ingen konkurrerer og løber i Tour de France på en ketogen diæt, og det er fordi uden kulhydratforretninger eller kulhydrater, der indtages under konkurrencen, vil du blive meget lidt brændstof til rådighed til en proces kaldet anaerob glykolyse.

Dette er kroppens metaboliske forkortelse, der hurtigt producerer energi ved delvist at brænde kulhydrater. Tænk på det som din krops naturlige turbolader, og den sparker ind og giver dig mulighed for at gøre korte anstrengelser med høj intensitet som sprint, angreb eller klatring i korte skarpe bakker. Her er det klart, at en atlet i ketose stadig har lave niveauer af glukose til anaerob glykolyse, turboladeren, vil have.

Dette skyldes, at leveren er i stand til at fremstille små mængder glukose gennem en proces kaldet glukoneogenese. Mængden af ​​glukose til rådighed for turboladeren vil dog være meget, meget mindre end for en atlet, der konkurrerer, mens han indtager kulhydrater. Nu går jeg lidt i dybden, så vær forberedt, nørdalarm, men det hjælper dig med at forstå ting senere.

Nu kan ketoner omdannes til noget, der kaldes acetylcoenzym A, som er et brændstof, og det gør det gennem en aerob proces, dvs. kaldet beta-oxidation, og det gør det gennem små ting, der kaldes mitokondrier i kroppens celler.

Dette er dog ikke så hurtigt som anaerob glykolyse, turboladeren. Brændende ketoner har den ekstra fordel, at de ikke producerer et molekyle lactat. Hvert eneste molekyle af ketoner brændes, hvilket er hvad du får, når du forbrænder sukker.

Nu har laktat været knyttet til denne opbygning af mælkesyre, der brænder i dine muskler, men det betyder ikke noget, fordi laktat i det væsentlige deles ned i brændstof, og det kan genbruges og kastes på ilden senere, når du har brug for det. Så hvis du skal udføre et kritisk løb med høj intensitet eller tidsprøve, eller hvis du prøver at gå så hurtigt som muligt i en høj-bakke atletisk træning, er der behov for kulhydrater for at få dit fulde potentiale ud af din krop en lang 300-mile Audax i et konstant tempo, så kunne det være meget gavnligt at kunne bruge fedt og bruge fedt med omtanke. At tabe sig er dog lige så let som bare at have et energiunderskud.

Du skal bruge mindre energi end du forbrænder for at tabe sig. Og ikke alle ønsker at vinde Tour de France eller cykle. Folk har forskellige motivationer, så hvis du har motivation til at tabe dig af sundhedsmæssige eller æstetiske grunde, er det helt legitimt, og i hvilket tilfælde en ketogen diæt meget vel kan være værd at prøve. (Populær musik) Så hvordan kunne cyklister integreres? en ketogen diæt? Nå, en løsning kan være at bruge den som en del af en længerevarende træningsplan.

Så du ville have en træningsblok med lav intensitet, hvor du var på en ketogen diæt for at prøve at tabe dig, blive slankere, forbedre din kropssammensætning og gøre konkurrencemæssige vægte. Dette efterfølges af en fase med mere intensiv træning, måske også nogle løb, hvor du udfylder denne fase med højere intensitet med kulhydrater. I det væsentlige for atleter på den nordlige halvkugle ville det give en eller anden mening at gøre dette om vinteren, men ordentlige, peer-reviewed, dybtgående undersøgelser af denne type tilgang er i øjeblikket begrænsede og er ikke rigtig gjort.

Selvom jeg er anekdotisk klar over, at nogle professionelle cyklister har prøvet verdensrundvisningen, omend med blandede resultater. Mange professionelle cyklister gør noget, der kaldes periodiserende kulhydrater, men det er helt anderledes. Det indebærer at indtage kulhydrater og brændstof, når du virkelig har brug for det, så på hårde træningsdage, hvor du kører eller tager mange pauser og ikke spiser så meget kulhydrat på hviledage, så i dag er en hviledag for mig, så drik, jeg foretrækker en sort kaffe end en cappuccino; periodisering af kulhydrater på denne måde vil ikke sætte dig i en tilstand af ketose.

For at gøre dette skal du gå meget lavt kulhydrat i lang tid, og du når ikke ketose i et par dage. En anden potentiel fordel kan komme i form af mindre ubehag i maven. Atleter kæmper ofte med maveproblemer, når de prøver at spise nok i lange udholdenhedskonkurrencer, men at justere for fedt betyder, at du ikke behøver at spise så meget. (let musik) Så hvad med et ketontilskud? Nå, lige nu er der mange ketontilskud til rådighed på markedet, og det tekniske udtryk er eksogene ketoner, og ideen her er, at i stedet for at vente på, at din krop går i ketose og ketonerne, spiser du nogle færdige ketoner fremstiller til dig.

Teorien bag dette er, at det giver kroppen ekstra energi. Du hører ofte tal, som mennesker kan behandle mellem 60 og 90 gram kulhydrater i timen, og ved at supplere med ketoner giver du en ekstra energikilde, der er lidt anderledes, og hvordan denne metaboliseres på GCN-showet for et par uger siden. Så hvis du vil vide mere om det, inkluderer vi et link til denne episode i slutningen af ​​denne episode. (Populær musik) Højre, jeg håber, du fandt dette interessant og informativt, og i sidste ende siger jeg ikke, at ketodieter er gode eller dårlige.

Der er ganske enkelt ikke offentliggjort nok forskning eller beviser til fuldt ud at forstå fordelene og begrænsningerne ved vægten eller forsøge at blive super magert i stedet for at prøve at vinde superintensive cykelløb, så det kan være værd at prøve. Og keto-diæter er et stort emne, og videnskaben er i gang, så hvis du er den slags. at lide? Indhold, så tommelfinger op, del og abonner på ribe til GCN og fortæl os i kommentarerne, hvad du gerne vil se fra os i fremtiden.

Og for mere information om eksogene ketontilskud og ketonestere, klik her.

Er det dårligt at cykle ind og ud af ketose?

Fordiketo-cyklinger så nyt, at ingen relevante undersøgelser har undersøgt fordele og risici endnu. Siger Kieffercykle ind og ud af ketose- at spise kulhydrater og derefter ikke spise kulhydrater - kan være farligt.27. aug 2018

Hej fyre dr David Jockers, og i dag taler vi om hvornår vi skal komme ud af ketose og derefter tilbage igen. Så efter en ketogen diæt er en af ​​de mest effektive måder at reducere betændelse på. Din krop forbedrer hjernens funktion og dine energiniveauer, og du kan virkelig arbejde på et højere niveau, men der er visse allerede eksisterende forhold, som en ketogen diæt faktisk kunne skabe, faktisk kunne forværres, såsom en person, der har kronisk stress som binyretræthed, når han starter en ketogen diæt.

Det jeg har set klinisk er, at det kan påvirke nogen med skjoldbruskkirtelproblemer negativt. Hypothyroidisme kan ofte have negativ indflydelse, når de starter på en ketogen diæt, så det er mennesker, der virkelig vil begynde at reducere betændelse i deres kroppe ved at afbalancere stresshormoner ved at forbedre insulinreceptoraktivitet og også forbedring af mitokondriefunktionen diæt eller i det mindste en streng ketogen diæt, hvis du ikke bemærker, at du har skjoldbruskkirtelsymptomer, føler du dig måske rigtig kold, virkelig lav energi, der tilstopper dit hår, og du er på en ketogen diæt hvis du ikke bemærker disse ting, hvad jeg vil anbefale er at begynde at cykle ved kun at indtage en moderat mængde kulhydrater om aftenen, der kan være noget som en sød kartoffel, det kan være noget som en kop bær, du vil have din carbohydra At få dig fra en meget ernæringsmæssig kilde Sød kartoffel har masser af beta-caroten på samme måde med gulerødder, så hvis du har en stor skål med dampede gulerødder eller juicer til gulerødder og lavet en gulerodsjuice, eller abeet og gulerodsjuice, dette er en fantastisk måde at få den Afslut ketose. Vi tilføjer en masse bær, så du kan få disse antioxidanter til at reducere betændelse i din krop, mens du holder op med ketose, når du arbejder med mennesker med skjoldbruskkirtelproblemer og binyretræthed, når jeg arbejder med mennesker med skjoldbruskkirtelproblemer og binyretræthed, får jeg cola ketosis hver tredje dag, hvilket betyder, at jeg er på dem. Spis en kulhydratfattig diæt i to dage på den tredje dag. De laver en stor sød kartoffel, eller de laver gulerod og sukkerroesaft, de laver en stor skål bær, eller de laver en stor bærrystning For virkelig bare sparke nogle kulhydrater hjælper de dybest set med at balancere produktionen af ​​binyrehormon for at stimulere produktion af skjoldbruskkirtlen og noget meget meget effektive strategier hver anden eller tredje dag klinisk som jeg bruger igen, hvis du har at gøre med binyretræthed eller skjoldbruskkirtelproblemer, så cykling og at komme ud af ketose kan være en god strategi, selvom du til tider er en virkelig høj atlet, kan det være meget alvorligt regelmæssigt, især som natten før du går i en konkurrence.

Hvad du måske bemærker er, at dit glykogen har opbevaret dit sukker i dine muskler, og at din lever faktisk stiger, fordi du fratager det hele ugen ved at ødelægge noget som et højere carb-måltid med næringsrige kulhydrater som gulerodssaftroer, saft bær, hvad som helst i denne retning kan hjælpe med at fjerne betændelse, øge dine glykogenforretninger og faktisk hjælpe dig med at nå dine højdepunkter på dagen for din konkurrence, tre store områder, som jeg gerne vil fokusere på, når vi kan starte en cyklisk ketogen diæt Anvendelse af ketogen diæt absolut Fantastisk strategi til at træne regelmæssigt, som jeg normalt anbefaler, er netto, medmindre du føler dig helt fantastisk i 30 dage i træk, er det fordelagtigt at cykle fra det fra tid til anden. Den bedste strategi for at gøre dette er gennem næringsrige fødevarer med højt kulhydratindhold som bær som gulerod og roesaft, sød kartoffelnudler sådan for at få kulhydratforøgelsen rigtig, og hvad det gør, er at nulstille dit stofskifte for at stoppe produktionen af ​​At støtte skjoldbruskkirtlen hormoner? rtainneurotransmitter Når disse områder er svage, kan du nulstille dit stofskifte og derefter gå tilbage til en ketogen diæt i en periode. Fortsæt med at arbejde på de fire nøgler til at reducere betændelse i din krop - mange strategier for at sikre, at du reducerer din stresshormonproduktion og ønsker at sikre, at du forbedrer din mitokondrieproduktion.

Hvis du gør disse ting regelmæssigt, vil du opdage, at det føles bedre og bedre i en tilstand af ketose, og så bliver du bedre hver dag og forbedrer din generelle livskvalitet

Kan du tabe dig på carb-cykling?

I modsætning hertil kan mange mennesker nyde fleksibiliteten icarb cykling. Det herkunnesandsynligvis forbedre overholdelse og langsigtet succes for nogle mennesker. Bundlinie:Carb cykling kanHjælpdu taber digså længeduopretholde et kalorieunderskud.12. juni. 2017 nov.

Ashwagandha bruger

Kulhydrat Cykeldiæt Kulhydrat diæt Hurtigt vægttab Kost

Er keto god til udholdenhed?

Desuden,ketogenkostvaner har vist sig at reducere akkumulering af laktat efter træning, hvilket bidrager til forbedret opsving. Samlet set tyder dette bevis på, at reduceret afhængighed af kulhydrater viaketosekan produceregavnligtresultater forudholdenhedatleter.22. juni. Feb 2020

Som udholdenhedsatlet søger du altid den ekstra fordel ved at præstere lidt bedre. Nu har du sandsynligvis fundet denne fordel i hverdagen, når det kommer til at bruge den ketogene livsstil, men i dag vil jeg tale om, hvordan du kan få mere ud af din udholdenhedssport ved at få mest muligt ud af det, du elsker ved ketose Thomas deLauer med Keto Mojo og lad os komme ind i udholdenhed og keto-videnskaben. Nu er du sandsynligvis allerede i ketose, og du ved sandsynligvis allerede mange fordele, men jeg vil starte denne artikel med en undersøgelse, der blev offentliggjort i Journal of Metabolism, som studerer, hvordan ketose påvirker vores udholdenhedsatleter.

Det blev offentliggjort i Journal of Metabolism, at du forbrænder cirka 2,3 gange mere fedt til energi på en keto-diæt end dem, der nu er væk fra keto-dietten. Jeg taler ikke om forbrænding af fedt fra et kosmetisk synspunkt, vi taler om forbrænding af fedt som en energikilde, for når du laver nogen form for enduro-rance-aktivitet, bruger du hovedsageligt fedt, simpelthen fordi det er en proces kendt som beta oxidation at din Når din krop absorberer fedt, kombinerer den det med det ilt, du trækker vejret relativt langsomt ind for at skabe energi.

bryst og abs træning derhjemme

Så når vi ser på ketoseprocessen i udholdenhedsaktiviteter, er det let at se, at vi har en overflod af brændstof, faktisk en uendelig kilde til brændstof til at drive vores udholdenhedsaktiviteter. Denne undersøgelse viste også, at de, der havde en keto-diæt, stammer fra 88% af deres energi fra fedt, mens de, der har en diæt med højt kulhydratindhold, får 56% af deres energi fra fedt under aktiviteter. Det interessante er nu, at selv de, der ikke bruger keto-diæten, stadig bruger en hel del fedt under udholdenhedsaktiviteter, og det er simpelthen fordi, som jeg nævnte tidligere, mens din krop bruger en hvilken som helst form for udholdenhedsaktivitet. stofskifte, der bruger fedt, men hvis du gør Hvis du går på en keto-diæt, maksimerer du den ægte brændstofkilde meget mere traditionel atlet, der kun spiser almindelige fødevarer med højt glukoseindhold.

Hvis du kører eller driver udholdenhedssport eller udholder udholdenhedsaktiviteter, skal du konstant genopfylde dine glukoseniveauer. Dette er grunden til, at du ser maratonløbere, når de løber, de skal bruge disse GU-pakker for at få de små klempakker med ekstra glukose, eller de skal slurpe noget Gatorade for at få noget sejt, er på en ketogen diæt, som du ikke behøver gør, fordi du aldrig gør denne slutkilde af energi, så længe du har noget kropsfedt med dig eller nok kalorier, der kom til dig, før du har evnen til at generere energi, men du har også en unik mekanisme i kroppen, der giver dig mulighed for at være, hvad jeg kalder en dobbelt energikilde, er glukosereserver og har lidt mere magt, mens en person, der ikke er i ketose, skal vælge den ene eller den anden, som de ikke rigtig kan bruge, så vi er virkelig i en førsteklasses plet end dem der laver en ketogen livsstil for virkelig at få mest muligt ud af langvarige udholdenhedsaktiviteter. Så hvad skal du gøre, når det kommer til at teste din krop godt med udholdenhedssport og forstå, om du er på en acetogen diæt, så skal du finde ud af, hvornår du har nået dine maksimale ketonniveauer, og det er sandsynligt, når du er på din gør din bedst, mens andre aktiviteter ikke handler om udholdenhed.

Det er ikke så vigtigt, men det interessante er, at du stadig kan rekruttere glukose og stadig bruge kulhydrater, når din krop har brug for det. Du kan finde ud af, at dine ketonniveauer er lidt lavere, og at dine glukoseniveauer er lidt højere, når din kardioøvelse er . Det specielle ved Keto Mojo er, at du kan teste din glukose såvel som dine ketoner og få en god idé om, hvor du er.

Ting, jeg gerne ville gøre meget klart i denne artikel, er at du ikke skal være foruroliget, hvis dine ketonniveauer falder og dine glukoseniveauer falder efter en træning, tror mange mennesker, at hvis de kører i lang tid, er deres keton niveauer vil gå gennem taget, fordi de brænder ekstra brændstof, og det betyder bare, at de ikke nødvendigvis har flere ketoner, fordi vi er. Vi kan gøre det igen. Vi har denne unikke evne til stadig at bruge kulhydrater uden at kaste os ud af ketose. Derfor er en af ​​de ting, jeg anbefaler at teste hele dagen for at finde ud af, hvornår dine ketoner er højest, at fokusere på din cardio-træning, hvilket hjælper dig med at opbygge den udholdenhed, du har brug for til dit løb, vi kan ikke altid være ansvarlige, når vi er nødt til at løbe, eller når vi har brug for udholdenhedsaktiviteter, nogle gange er der et løb, der er indstillet på et bestemt tidspunkt osv., men hvis det bedste tidspunkt at træne, kan du lære at bruge keto-Mojo meter, sæt dig selv i en førsteklasses position, lad os se på robotmetabolisme og anaerob metabolisme.

En person, der er en udholdenhedsatlet på en ikke-acetogen diæt, vil aflytte deres glukosereserver ganske ofte, så de bruger for eksempel 50% fedt og 50% glukose, hvilket betyder, at deres puls skal øge deres rekrutteringsglucose en lille smule bit bruger de meget mere kulhydrater, men en person, der er tilpasset keto eller en person, der er i ketose, skal bare bruge den glukose, når de har brug for det, du er øjeblikkeligt på et niveau, du føler dig godt, du er i den ketogene rille, men så ud af ingenting rammer du en bakke, og den bakke får din puls til at skyde i luften, hvad der vil ske på det tidspunkt, det er bare det tidspunkt, din krop får glukose fra din muskel eller fra din lever og konverterer den til energi, så snart du bliver fanget og når toppen af ​​bakken, der slukker for systemet, og du er tilbage til ket. Jo mere intens træningen er, jo lavere er ketonniveauerne og jo højere i Dit blodsukkerniveau er, når du tester, så du skal være forsigtig, når du går ud på lang sigt, vil du opdage, at dit glukoseniveau sandsynligvis har ' t ændret sig, og dine ketonniveauer kan endda være lidt højere, men hvis du træner intervaltræning med høj intensitet, skal du ikke være bekymret, hvis dine ketonniveauer er lavere, dine glukoseniveauer er højere. Det er simpelthen en indikator for, hvor meget glukose du skulle rekruttere den dag.

Den anden ting, vi skal huske, er at vi har en unik evne til stadig at opbevare kulhydrater, vi har stadig stadig kulhydrater og ønsker ikke at forvise dem helt fra vores krop, fordi vores krop bruger dem på en så struktureret måde, for eksempel vi er nødt til at huske, at glycerin er rygraden i triglyceridfedt, som vi spiser, og glycerin faktisk kan omdannes til muskelglykogen, så tro det eller ej, det fedt, du spiser, kan stadig nedbrydes og opbevares som muskelglykogen, hvilket er hvad der er lagret form for kulhydrater er, at du vil give dig energi, når du rammer disse bakker, så hvordan kan du få mest muligt ud af din træning, når det kommer til at være en acetogen atlet, godt for en person, der indtager maden, vil lave flere ketoner på denne måde ca. 90 minutter til 120 minutter før din aktivitet? Du har flere ketoner, der flyder gennem din krop, okay, den anden ting du vil gøre er, som jeg nævnte tidligere, før du vil finde det naturlige punkt på dagen, hvor dine ketoner er på det højeste, men til sidst vil du Sørg for, at du måler konsekvent Du skal vide, at din krop forandrer sig, og nogle gange bliver du lidt mere en anaerob maskine end en aerob maskine, og hvis du ikke forstår, om din krop naturligt er tiltrukket af disse forskellige cyklusser ved at få mest muligt ud af din træning ved at få mest muligt ud af din træning og som altid gøre din træning lidt anderledes. Jeg vil sørge for, at du tager gætteriet ud af ligningen og overlader målingen til måleren. m Thomas de Lauer og vi ses i den næste Keto Modo-artikel

Vil en snydedag ødelægge ketose?

Snyd måltiderellerdage ermodløs påDissekost, fordi dekanlet brydeketose- den metaboliske tilstand, der er kendetegnende for denne diæt.2. juni. Feb 2020

Hvor hurtigt fungerer carb-cykling?

KB: 'Vægttab viltageca. 3-4 uger afhængigt af din diæt og krop. Men med hensyn til at føle sig godt og have mere energi, begynder du at bemærke forskellen efter den første uge. '15. sep 2020

Kan jeg lave Keto 5 dage om ugen?

Der er ikke noget standard sæt regler for en cykliskketogenkost. Dog enhver, der ønsker at starte detskulle gernefølg en standardketogenkost5–6dagetiluge, tilføjer 1–2dagemed højere kulhydratindtag.30. okt 2018

Hvor hurtigt ser du resultater med carb-cykling?

KB: 'Vægttab tager cirka 3-4 uger afhængigt af din diæt og krop. Men med hensyn til at føle sig godt og have mere energi,duJeg begynder atvarselforskellen efter den første uge. '15. sep 2020

Kan jeg tabe mig på 50 kulhydrater om dagen?

Når man spiser mindre endhalvtredsgram prdag, vil kroppen gå i ketose og levere energi til hjernen via såkaldte ketonlegemer. Dette vil sandsynligvis dæmpe din appetit og få dig til at gøre dettabe sigautomatisk.Kulhydraterdukanspise inkluderer: masser af lavkulhydratgrøntsager.2. apr 2020

Hvad er negativerne ved en keto-diæt?

Treulemper

Almindelige kortsigtede bivirkninger inkluderer træthed, hovedpine, tåge i hjernen og mavebesvær, også kaldet “Disseinfluenza.' Langsigtede sundhedsrisici inkluderer nyresten, osteoporose og leversygdom. Andre risici er ukendte, da der ikke findes langtidsstudier.
15. jan. Feb 2020

Spiser nogen atleter Keto?

Fedtfattige diæter med lavt kulhydratindhold kan hjælpe med udholdenhedatleterpræstere bedre, men hold og sprintatleterkan se et fald i deres præstationer.Ketogenkostvanererikke kun for at tabe sig. Mange udholdenhedatleterogså henvende sig til disse megetfå kulhydrater, fedtfattige kostvaner for at øge deres præstationer.16. maj 2018

Kan du lave carb-cykling på en keto-diæt?

Carb-cykling er enhver planlagt midlertidig eller cyklisk stigning eller nedsættelse af kulhydratindtag. Mens carb-cykling kan gælde for enhver form for diæt, selv kulhydratdiæter, fokuserer denne guide på carb-cykling for folk, der følger lav-carb- eller keto-diæter.

Hvad sker der med din krop, når du keto-cykler?

I både carb-cykling og keto-cykling tilføjer han, at folk måske vælger at matche deres carb-dage med højintensitets træningsdage. Under keto-cykling går kroppen ind og ud af ketose afhængigt af hvilket brændstof - fedt eller kulhydrater - der er tilgængeligt til forbrænding.

Er keto-diæt den samme som cyklisk keto?

Også kendt som carb-cykling, involverer en cyklisk keto-diæt en dag om ugen med carb-loading. De øvrige seks dage med lav-carb-keto er identiske med standard-keto-dietten.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.