Vigtigste > Cykling > Las Vegas Cykling - Svar på problemerne

Las Vegas Cykling - Svar på problemerne

Er Las Vegas cykelvenlig?

ByenLas Vegaser blevet navngivet acykel-venligefællesskab. 450 samfund blev anerkendt af The League of American Bicyclists.Las Vegasrangering flyttet fra bronze til sølvstatus gennem forbedringer i cykelfremme,cykeldelings- og sikkerhedsprogrammer.1. juni. Okt 2018Jeg fulgte den kontinentale kløft på tværs af USA fra Montana til Wyoming og lige ind i vinteren indså jeg, at jeg ikke havde det rigtige udstyr til sneen, jeg mødte en ven i Colorado og reparerede cyklen og vendte mod vest, Til alle disse smukke nationalparker sædet startede langsomt, en efter en men snart kunne jeg ikke tro, at der faktisk var en slags steder, og jeg fulgte parkerne sydvest fra det lyse lys i Las Vegas til Valley of After the snow was a brise i Yosemite, Californien, kørte jeg med medvind langs vestkysten på vej til den mexicanske grænse. Jeg begyndte at lære spansk i Mexico og gik ned i de dybeste kløfter og de højeste bjerge, et par rygende vulkaner og et par tusinde miles senere Jeg var i Guatemala, det var virkelig et vulkansk land, og det var sjældent at klatre en og ingen Se andre ryge i det fjerne, og du spekulerer på, hvor mange dage det ville tage at komme derhen og med tilfældige hundehandlere var det meget svært at få mistet, da El Salvador var mindre sikker, og den eneste måde at komme til en vulkan-get, blev kæmpet med mange virksomheder? for vejplads med hurtige lastbiler på Panamericana i Hondurasund følte mig hjemme igen på grusvejene i Nicaragua Costa Rica. Jeg kørte Nicoya-halvøen og måtte forsvare min lejr mod køerne der er som 1,2,3,4,5, 6, 7,8,9,10 ligesom 20 køer hej kommer ud herfra, alle sammen for ikke at se noget her Jeg hvilede fra varmen med hundene og vågnede med motorsave over kaffeplantager Panama, den ende af Mid-Poi nt for så mange viste sig at være en fantastisk køretur, er det vejen eller en flod? Det er gaden! Uanset om det var den urimelige vejkonstruktion eller monstertrucks, der strejfede disse ruter, var det et af højdepunkterne i Mellemamerika, du var lige så sandsynligt at blive ramt af en Caras for at møde en men til sidst kom jeg til Panama City og vendte derefter tilbage til Canada for at arbejde et par måneder, plante træer og spare op til næste etape af turen.

Jeg købte en packraft for at krydse Darien Gap, men jeg ville lære at bruge den, inden jeg gik sydpå, så jeg spænde en cykel på den og svømmede i Stillehavet, men det var ikke nok, jeg troede tømmerflåden kan jeg fortsætte nordpå og lavede et afsnit, som jeg var nødt til at springe over i 2014, så jeg krydsede den gamle kanolvej og den 200 mil lange sti ind i midten af ​​ingenting og ud af ingenting svømmede jeg på Mackenzie-floden i to uger, indtil jeg ramte Dempster Reached Motorvej med nogle rafting-oplevelser i hånden var jeg klar til at tage til Sydamerika Fra billed-perfekte øer til hvor lokalbefolkningen går efter rom og de colombianske fiskere hylder tun for at overnatte var endelig i Colombia og klar til at se hvordan Sydamerika gennem lavlandet og bjergene gennem Medellinand til Caucadalen, hvor jeg havde en underlig invitation til en rejsefestival... i Dubai mødte jeg en masse store mennesker og var endda i stand til at udforske Musandam-halvøen i Omanand, selvom jeg klarede det i tide til min flyvning b ack til Colombia Forbindelse i Spanien fungerede ikke, og jeg sad der i 20 dage, så jeg fik min lånt en cykel og gik til Atlasbjergene i Marokko og efter at have haft en kort forsmag på Andalusien i Spanien i Spanien , Jeg fik en ny cykel, og en ven inviterede mig til at køre i den helt modsatte retning til den venezuelanske grænse gennem den østlige slette og derefter måtte jeg tilbage igen gennem de vejløse, støvede stier tilbage til bjergene med regntiden kom skønheden ved paramoaen og den endeløse drøm om at finde solen i regnen, jeg fulgte bjergene og vulkanerne gennem Ecuador og i Peru gik jeg videre i stilheden, som lokalbefolkningen kalder det, bare for at finde landet 1000 minearbejdere .. og bjergkæder, der når op mod himlen i Bolivia, dvs. e Det fortsatte med at regne gennem nogle af de mest afsides passeringer, og jeg kørte sydpå gennem det endeløse saltsand mod Mars-landskabet i det sydvestlige rige, winda-venen sluttede sig til mig i to uger og vi lavede en ny ro ute gennem knogledalen og farverige klipper langs vejen, som vi håbede på at nå var ikke en vej, men til sidst kom vi tilbage til civilisationen, jeg kørte videre til Mendoza og fandt en sti til Santiagoi, den gik sydpå, hvor solnedgangen er lyseste, hvor kondorerne flyver højt, og vulkanerne har formet området på en bemærkelsesværdig måde, den chilenske kyst var fuld af fyrretræsplantager, men jeg vendte snart tilbage til Andesbjergene, hvor min packraft var praktisk til at forhandle de fjerntliggende bjergsøer og her Se altid efter den nærmeste vulkanske top i det fjerne og forbered mig På vinteren fremover i Patagonia og på denne kanal finder du over 32 episoder, der forsøger at gøre rejsen så god som muligt for at dokumentere

Hvor kan jeg cykle i Las Vegas?

Las Vegas CyklingGuide
  • Pro cykeltur. Afstand 30,0 mi. Højde 0 ft.
  • Red Rock Loop Ride. Afstand 13,6 mi. Højde 7 fod
  • Red Rock. Afstand 20 km
  • Ride Bears Bedst. Afstand 9,1 mi.
  • Sw Ridge. Afstand 9,4 mi.
  • Fuldmåne Rmt. Afstand 40 km
  • Bjørner bedst. Afstand 15,3 mi.
  • HeltLas VegasHonor Ride. Afstand 63,1 mi.

fed cyklingI dag viser vi dig nogle fantastiske mountainbike stier kun få minutter fra Las Vegas Valley. Hej jeg er Jared Fisher, ejer af Escape Adventures og Las Vegas Cyclery i 25 år. Mountainbiking i dalen vokser virkelig.

Da jeg først flyttede her i 1990, havde vi mindre end 20 km med enkle stier, nu er der over 900 miles stier for mountainbikere at have det sjovt. Lad os starte med Red Rock Canyon, hvor vi kommer til Cottonwood Valley Trails, hvor en smuk sti fører os op og over 'Badger Pass'. - Ude i Cottonwood Canyon i dag.

Super dejligt vejr. gå på 'Dachspass', en af ​​mine yndlingsstier. Det er en fantastisk stigning, smuk udsigt hvad jeg også virkelig kan lide er, at jeg kan komme her om eftermiddagen, selv om sommeren efter arbejde, og generelt går solen ned bag bjergene, og man får bare god skygge og så du kan jeg bombe helt tilbage til bilen.Så det er den sjove del, men jeg skal først tjene det - Badger Pass er en af ​​mine yndlingsstier, og grunden er smuk kløft, og du står over for en smuk 360 graders udsigt over Red Rock Canyon Udsigt over Mount Potosian og de smukke Wilson Cliffs.

Det er helt fantastisk. Lad os finde vej til Southwest Ridge, hvor vi begynder på et spor kaldet 'Good Call', som efterfølges af mange andre stier. - Hej, vi er herude i Southwest Ridgedown her i det sydvestlige hjørne af Las Vegas Valley.

I morges skal vi ride et spor kaldet 'Good Call', som er en fremragende aerobic træning med et par tekniske forhindringer. Derfra vil vi slutte os til et spor kaldet 'Legalize It', som har en betagende udsigt over byen og går over nogle smukke klipper. Det er ret moderat, men holder dig bestemt travlt.

hvad gør cykling for din kropBedre ikke lade udsigten distrahere dig. Vores nedstigning i dag vil være et spor kaldet 'bipolar'. Jeg tror, ​​det er sandsynligvis den bedste moderate nedstigning.

Det er hurtigt, flydende, enkelt bane, fyldt med nogle store dråber og nogle virkelig sjove forhindringer. Det er nok min favorit tur. Vegas er en mountainbike-perle.

Heldigvis er stierne ikke for overfyldte. Der er nye stier hver uge, og det er så tilgængeligt, at enhver, der er motiveret, kan ride med glæde. - Hvis du er en mountainbiker der, og du lytter til dette, er jeg nødt til at fortælle dig, at som en mountainbikeudstyr er jeg og professionel rejseguide, jeg har rejst verden stort set hele min karriere og kontrolleret stier, sat ture sammen for klienter, og jeg må sige, at Las Vegas er et af de tre bedste steder i verden for at ride varieret terræn og til dit hjertets indhold.

Hvis du leder efter et sted at tage din cykel eller en person, der er vidende om området, kom forbi os på Las Vegas Cyclery. Vi er ved udgangen fra Town Center og 215 i Summerlin-området. Du kan ikke gå glip af det.

Vi har en stor vindmølle lige ved siden af ​​vores bygning, vi giver dig alt information om stien, og vi sender dig på et stort eventyr.

Kan du cykle på Las Vegas Strip?

Cykler er køretøjer i staten Nevada

hvis duercyklingiLas Vegas,dukan bruge vejen ved siden af ​​motorkøretøjer.Las Vegaskommunale love forbyderkører på cykelpå fortovet inden for bygrænser - inklusive påStrip. Hvornårridningpå vejen,duskalcykeli samme retning som strømmen af ​​trafik.
23. jul. Dec 2019

Robin gravid

Hvor lang tid tager det at cykle på Red Rock Loop?

Hvert segmentskulle tageen uge at gennemføre. Der vil være en reduceret hastighedsgrænse og ingen forbigående tilladt i de aktive konstruktionssegmenter. Besøgende bliver bedt om attageekstrem forsigtighed, når du rejser i byggeområdet, som detkunnedeles motorkøretøjer,cyklerog fodgængere.

Kan du få en DUI på en cykel i Nevada?

Kørsel acykelmens beruset ikke er en form forDUIiNevada. I stedet står berusede eller bedøvede cyklister anklaget for hensynsløs fare (NRS 202.595). Cykling under påvirkning er normalt en grov forseelse med maksimalt 364 dage i fængsel og / eller $ 2.000 i bøder.9. apr 2021

Hvornår skal du cykle?

Børn lærer normaltAt køre på en cykelmellem 3 og 8 år og gennemsnitsalderen lidt over 5. Der er mange forskellige udviklingsfaktorer, der vil påvirke, når dit barn er klartillære, eller er i stand tilAt køre på en cykelpå egen hånd.

Hvor kan jeg køre min snavs i Las Vegas?

Det bedsteLas Vegas snavscykling baseret på popularitet anses for at være Bitter Springs Backcountry Byway, Moapa Valley, Logandale Trail System, Amargosa Big Dune og MesquiteMotocrossParkere.

trek emonda anmeldelse

Skal du bære hjelm i Las Vegas?

Alle motorcyklister, der rejser indLas Vegasskalharbeskyttende ansigtsskærme eller beskyttelsesbriller ud over dereshjelme. I disse tilfælde, ryttereerkunkrævet at bære hjelm. Nevada-loven kræver også, at allehjelmeopfylder de sikkerhedsstandarder, der er indført af US Department of Transportation.

Er det lovligt at cykle om natten?

det erulovligt at cyklepå en offentlig vej efter mørke uden lys og reflekser. Præcis hvilke lys og reflekser, hvor de skal monteres, og hvornår de skal tændes, er defineret i vejbilsbelysningsbestemmelserne. Simon Bever kigger på, hvad reglerne siger.25. okt 2018

Er Red Rock Canyon et besøg værd?

Red Rock Canyoner godtværdiden korte tur. Der er et gebyr for din bil at køre ind i parken for at gøre 13 mile loop ogbesøgbesøgscentret.

Hvor meget tid har du brug for i Red Rock Canyon?

for over et år siden. Jeg vil gætte omkring 40 minutter for bare at køre igennem. Der er et par overser og meget let, kort gåtur ting at se på, der ville strække besøget til 60-90 minutter. For dem, der ønsker at se mere og vandre lidt, kan du nemt bruge 3-4timeri denne park.

Hvornår skal jeg cykle i Las Vegas?

Find den rigtige cykelrute til dig gennem Las Vegas, hvor vi har 115 cykelruter at udforske. De ruter, du oftest finder her, er af opadgående type. De fleste mennesker går på deres cykler for at ride her i månederne april og maj.

Hvor er de bedste cykelruter i Las Vegas?

Ride of Silence er en cykelrute i Las Vegas. Den har en højdeforøgelse på 119ft over 7,65 mi. Bemærkelsesværdige veje / stier, som du vil rejse på: Alta Drive, South Grand Central Parkway, Campbell Drive, Bonneville Avenue og Fremont Street. Craig Ranch Regional Park er en cykelrute i Las Vegas.

Er der cykler i Las Vegas Nevada?

Til sidst blev det for meget for de to universitetsstuderende, så de reorganiserede og skabte et team af venner, cyklister, mekanikere og guider, alle med den samme passion for cykler. I dag lever denne lidenskab videre gennem Las Vegas Cyclery, Moab Cyclery og Escape Adventures. Der er mere til Las Vegas, Nevada end neonlys og The Strip.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.