Vigtigste > Cykling > Langærmet sommercykeltrøje - hvordan man opnår

Langærmet sommercykeltrøje - hvordan man opnår

Hvornår skal jeg bære min langærmede cykeltrøje?

Hvis temperaturen varierer fra 33 til 45 grader, og det er tørt, kan du slippe af sted med enlang-ærmetrøjeog en termisk vest. Selv ved varmere temperaturer, hvis det regner, vil du gernehave påen regnjakkeog pak et par ekstra lag i dintrøjelommer. Du kan ikke gå galt med et par armopvarmere og en vest.15. 2013.

reggie miller mountainbikingHvis du er ny med at cykle, har du måske set andre ryttere iført en cykeltrøje og spekulerer på, om de bare er for den seriøse rytter eller for de professionelle, du måske kender, måske er de bare for dem derude, der er det virkelig værd at få en, er det pengene værd, eller har du måske troet, at du ved, at jeg kan lide, hvordan de ser ud, de ser godt ud, men her på gcn synes vi, at en cykeltrøje er i ting, der er godt til din ridning, er bare så vigtige, bare måske på andenpladsen efter bibshortset. I denne artikel vil vi forklare og besvare alle disse spørgsmål og forklare, hvorfor du virkelig skal investere i cykeltrøjer af grunde som trafiksikkerhed, hastighed, komfort og effektivitet. Hvis du cykler, vil vi også se på nogle af de forskellige trøjer, som den kan, findes på markedet, og hvad du skal overveje, når du køber en gcn-app. Bør du have en cykeltrøje, når du er ude på din cykel, vil du gerne se resultaterne? Knus din pbsor, uanset om du bare vil køre for sjov, undgå baggy tøj for at gøre dine forlystelser mere behagelige og behagelige, nu er en cykeltrøje meget mere aerodynamisk end en t-shirt eller top, fordi den passer tættere på din hud og du ikke 't har alle de baggy folder, der klapper i vinden på enten medvind eller sidevind, hvilket gør din kørsel endnu sværere, så du ikke behøver at trække stramt, men husk, jo mindre taske, jo mindre træk, uanset om du prøver at forbedre din fitness, eller måske træning til at bære hudtæt tøj, er den største forbedring, du kan gøre i din præstation, ifølge eksperter. Uanset dine grunde til at køre, vil du helt sikkert bemærke forskellen, når du bruger en cykeltrøje i forhold til en løs pasformstop med vindmodstand og aerodynamik er meget mere behagelig, når du kører den er bredere her på skuldre og ærmer, så du kan læne dig fremad i styret og Dropsit tilpasser sig kørestillingen omkring din krop meget bedre optimeret til den position, du kører i, når du rejser dig op, kan din trøje føles for kort foran og det kan føles det samme bagpå, føles som om det er for lang bagpå Hvis du har bøjet dig ned i kørestilling, har du ikke lyst til, at din trøje ikke passer, bare fordi den føles for stram eller for lille, når du står lodret for at prøve en trøje, du vil prøve den på i kørestilling, så gå til butikken for at lære, hvordan du vil cykle, dette gøres også for at undgå barbering.

Du vil have, at din trøje flugter mod din krop og ikke har overskydende bagage. Når du er i denne kørestilling, er en cykeltrøje også et godt valg, da det kommer med tasker, der bare er en fantastisk måde at bære alle dine små ting på, når Når du er ude på en cykel, betyder det, at tingene er lige bag dig, lige på tværs af din nedre ryg uden behov for at bære en rygsæk eller rygsæk eller fylde hoftelommerne i shorts, de kan slags komme i vejen for din pedalstil, de er meget nyttige, hvis du vil have med dig dele som et multiværktøj, pumpe eller endda din telefon, men jeg synes bedst af alt er, at du kan gemme og organisere al din mad i en virkelig praktisk sted i tre forskellige poser, du ved hvad du skal spise, og hvornår jeg tror, ​​det er sandsynligvis min favoritårsag til poser, nu kommer poserne i et par forskellige. Enten form og størrelse, som jeg sagde, der er normalt tre lommer, men du ville også få nogle trøjer, der kunne have en lynlås til al din va luables og penge, som du kan lynlåse, så de ikke falder ud under kørsel, og du kan også få vandtætte lommer på vintertrøjer, der holder din telefon og andre værdigenstande sikre under de vinterlige, regnfulde ture. Du kan også finde lommer med reflekterende detaljer for at gøre dig lidt mere synlig, hvis du er pendler. Dette er især vigtigt, hvis du er i dårligt lys eller travle gader og vil prøve at være så synlig som muligt for fodgængere og andre trafikanter, så det er aldrig en dårlig idé at vælge den mest mærkbare trøje, der er let, når du leder efter lysere farver. eller reflekterende detaljer, når du køber en cykeltrøje Beklædning, der bevæger sig meget rundt og er baggy, kan være en uvelkommen distraktion, når du kører på travle veje.

En cykeltrøje stopper dette ubehag og distraktion under ridning, hvilket betyder, at du kan fokusere mere på det. Ved at vide, at du ikke vil se dine baggy ærmer falde ned eller din skjorte glider, eller du er sikker på, at den falder af, når du er ude og om, mind dig selv ved at investere Du kan holde dig synlig og behagelig i en god cykeltrøje og er derfor sikrere for dig selv og andre trafikanter. Med en løstsiddende cykeltrøje er det lidt mere bekvemt at stoppe ved, når du er på en café eller går rundt og laver andre aktiviteter væk fra cyklen. Men hvis du træner hårdt eller måske ønsker at konkurrere i et løb, bør du overveje at købe en strammere trøje - lidt mere aerodynamisk har den tekniske fordel, og disse aerodynamiske fordele tager også højde for vejrforholdene, hvor du vil køre en langærmet trøje eller få en kortærmet trøje afhængigt af disse forhold nu er en kortærmet trøje meget alsidig, fordi du kan bære den med armopvarmere, når du er i koldere vejr, og du kan nemt fjerne din arm, hvis du kan bære forskellige tykkelser på basen der under trøjen også en praktisk lynlås, så du kan åbne den hurtigt, når det er virkelig varmt og en hel del forfriskning nu er der længereærmede trøjer, som sandsynligvis er mere velegnede til koldere vejr, som holder det kolde vejr udenfor , men lader også fugtigheden ud, så du ikke kan undslippe en stor pose sved under den t at langærmede jerseytrøjer er temmelig high tech i disse dage, mange er vind- og vandtæt, men de er også ekstremt åndbare, så du kan svede og ikke skabe varme omkring dig, så fugt kan slippe ud.Du kan også overveje UV-beskyttelse, hvis du kører under meget solrige forhold, har du et højt UV-indeks, så pas på ikke at blive solbrændt, så det er værd at overveje, at din trøje har UV-beskyttelse, der faktisk fangede mig et par gange hvor jeg ikke havde solcreme på ryggen, og solen brændte mig rigtig dårligt gennem min trøje og på min hud, så hvis du vil undgå det, hvis du vil have solcreme på ryggen før hver tur, skal du få en trøje med UV-beskyttelse på ryggen. Hvad vi siger er, at der ikke er nogen, der styrer dem alle. Så hvis du har noget som os, har du sandsynligvis mere cykeltøj end almindeligt tøj, en cykeltrøje kan være den bedste investering, du kan gøre, når du træder på din cykel fra din afslappede rytter til din seriøse racer.

ræv levende ventil

Jeg håber, denne artikel har været nyttig for dig og har gjort det muligt for dig at tage hensyn til de forskellige aspekter, du skal tænke på, når du køber en cykeltrøje, og du ved, hvor vi er nu, vores egne castelli træningstrøjer er nu i gcn-butikken til rådighed, så tjek det ud, og inden jeg rejser, lad mig det vide i kommentarfeltet nedenfor. Jeg elsker at høre fra dig alt om denne nu ja, jeg må hellere gå med det samme, når jeg kommer her, jeg har min mad, men jeg har det godt, eller

Holder cykeltrøjer dig varm?

Detholder dig varmnok uden baselayer på kølige dage, og dens lave bulk betyder, at den også passer godt under en jakke. Race Daytrøjepraler ikke med vindtætte egenskaber, men lad det ikke sætte sigduaf. Detgøret fremragende job med at beskyttedumod kulde uden at forårsageduat overophedes.

Hvorfor har cykeltrøjer ærmer?Cykeltrøjerer lavet af fugtbevægende stoffer, der trækker sved ud af din krop og flytter det til ydersiden af ​​tøjet, hvor det fordamper hurtigt. I tilfælde af efterår og forårridning, langærmet trøjerer bygget til både at bevæge fugt og isolere.

Hvad er en god cykeltrøje?

The Gore Wear C7Jerseyer den ultimativegodtvejr cyklingtrøjetil folk der frem for alt værdsætter håndværk og komfort. Forsiden og bagsiden aftrøjehar et tæt meshstof, der beskytter dig mod vinden, mens siderne under armen har en åben meshkonstruktion for ekstra åndbarhed.

Er cykeltrøjer med lange ærmer det værd?

VandtætLangærmet cykeltrøje. Den termiskelangærmet trøjeer en god mulighed, især hvis pengene er stramme. Det er en anstændig opgradering til en standard sommertrøjeog du kan bære det under envinterjakkenår det kolde vejr virkelig bidder. Men under skiftende forhold en termisktrøjeer ikke særlig nyttig.

joseph gordon levitt cykel film

Har jeg brug for langærmet cykeltrøje?Det bedstelangærmede cykeltrøjerer perfekte til at tilslutte huller mellem varmt vejr, hvor du mestvil haveat vælge en åndbar kortærmet trøje(medmindre du vælger en UPF-beskyttelsessommerlangærmet trøje) og vinter, hvor du vilvil haveen vinterjakkeat pakke ind i.

Hvor koldt er for koldt til cykling?

For noglecyklister, ridning encykeli enhver temperatur under 50 grader Fahrenheit errigtig koldt. For denne kolonne, 'rigtig koldt'er defineret som under 32 grader.

Hvad bærer cyklister under deres shorts?

Passendeiførtafcykel shorts

At have et par bomuldsundertøj indenidine cykelshortsophæver alle de leverede fordele (friktionskontrol, fugtighedsstyring). Hvis du har hagesmækshortseller slibeknapper,din cyklingjersey går OVER bib stropperne, ikkeunder.
16. 2013.

yogastillinger til mænd

Har du virkelig brug for en cykeltrøje?

TILcykeltrøjelavet af envirkeliggodt åndbart stof holderdutør og kølig, uanset hvor længeduride, eller hvor varmt vejret er. Dette betyder, at en godcykeltrøjeer en væsentlig del af enhvercyklistensgarderobe, når vejret begynder at varme op eller køle ned.

Har du en skjorte under en cykeltrøje?

Et undertøj eller underlag kan bæresundertiltrøjeog ofteskulle gernevære hviscyklingunder kølige eller kolde forhold. Undertøjskulle gernevære hudtæt og lavet af et fugemasse. Gør det ikkehave påen bomuldst-skjorte undertiltrøje. Det plejede at være alt sammencykeltrøjerblev skåret stort set på samme måde.4 2008.

Hvilken er den bedste langærmede cykeltrøje?

Langærmet langærmet cykeltrøje Langærmet sommercykeltrøje er lavet af let, åndbart polyesterstof, der er fantastisk til cykling på solbeskyttelse. Om vinteren er det også perfekt til lagdeling. Alt det væsentlige som f.eks. Tre baglommer, silikongreb på forneden, reflekterende rør kan findes på vores designs.

Hvilken type Jersey er bedst til sommerkørsel?

Langærmet sommercykeltrøje er lavet af let åndbart polyesterstof, som er fantastisk til cykling på solbeskyttelse. Om vinteren er det også perfekt til lagdeling.

Hvorfor bærer du lange ærmer på en cykel?

En cykeltrøje kan hjælpe med at holde dig varmere i koldt vejr og køligere i varmt vejr og generelt mere behageligt. Fordi de er formet til at passe lige når du kører, hjælper cykeltrøjer med at udelukke træk og holde solen væk. Lange ærmer er til vinter, korte ærmer til sommer. Bortset fra at det ikke er så simpelt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.