Vigtigste > Cykling > Se delta cykelsko - holdbare løsninger

Se delta cykelsko - holdbare løsninger

Kan jeg bruge mine cykelsko på peloton?

Peloton-cyklenbruger Delta-kompatible klamper, som dukansætte pådetbunden af ​​voresPeloton skoeller et parcykelskomed en 3-skruet hulopsætning. Vi opfordrer dig tilbrugpedaler dinCykelkommer med forenoptimal kørsel. Tildetmest sikre tur, vi anbefaler at klippe indved brug afDelta-kompatibelsko.

Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af Peloton, som angiveligt har flere kunder end spin-giganten SoulCycle selv. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af fik jeg en pelotoncykel til et spin, jeg lavede en 45-minutters pelotonklasse hver dag i to uger, og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, jeg vil sandsynligvis aldrig være så fit igen Første ting først: For at finde ud af hvor godt det er for en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse York Sports Science Lab i Staten Island, og det er her, han vurderer de professionelle sportsudøvers fysiske præstationer. Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint.

Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt. Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det, som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer.

Det måler styrken på mine quads. Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget i retning af muskeldrev er en masse elektrisk strøm, som du får fra hjernen gennem disse nerver.

Musklerne er virkelig som et meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for, hvad der kaldes VO2 max. Søn: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret.

Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre den øvelse, du laver. Benji: Jeg klarede mig under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam. Men generelt var jeg i ret god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre.

Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var ret ujævn, fordi jeg ikke rigtig kom på cyklen i starten. Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at ride min cykel ud til rock, jeg endte med at gå til en indspillet klasse og jeg troede jeg ville være rigtig god til det Afskåret klassen, og så kiggede jeg og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg.

Til min ære var der omkring 2.500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads er allerede begyndt at mærke det. Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding i dag, se på det. 2.136. plads ud af 10.000.

cykeltæller

Jeg mener, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og temmelig snart var jeg en Wir ek i. Jeg er stolt over at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! men jeg har ikke set rigtig meget fremskridt, i stedet havde jeg faktisk smerter, jeg begynder bestemt at føle en smule smerte på min højre side ved du, for at være ærlig ser al min statistik den samme ud i dag som de gjorde på min første tur. Jeg forbrændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle ret skarpe resultater at se frem til.

Sean: Jeg tror, ​​hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, måske ser vi dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra retfærdigt til godt med din VO2 max. Benji: Jeg øgede det til min ottende tur. I stedet for at køre hjem, gik til Peloton-studiet på Manhattan, hvor klassen bliver filmet.

Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg ville prøve mig hårdere foran en lærer, og i nærværelse af det ser det ud til at være en af ​​de stærkeste og mest attraktive i New York City. Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk.

Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme. Der var sandsynligvis forskel på 200 kalorier. Så jeg prøvede hårdere i studiet.

Min gennemsnitlige puls var 10% højere end derhjemme, men måleren på min studiecykel viste, at min præstation og kalorieindhold var min laveste nogensinde. Så fair advarsel, kalorietælleren kan være anderledes, hvis du ikke bruger den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge, begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg har det ret godt At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere.

Forhåbentlig er det tilfældet. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Træner: Når du finder på noget i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

aero-cyklus

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke cykle hver dag for at gøre meget hver dag.

Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratoriet. Sean: Din første måling var 143,5.

Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre kropsmasse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang. Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt.

Du har dine muskler. Faktisk fik du 0,2 pund muskelmasse i løbet af hele denne tid - Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun ét sted: mit venstre ben.

Kan du huske smerten i mit højre knæ, jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder, hvilket resulterer i, at jeg bygger muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af.

Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig i din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Så det var det hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%.

Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja. Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste. Benji: Wow.

Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du mistede faktisk styrke med hensyn til din udholdenhed med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, glykogen, som vi bruger til at opbygge styrke og styrke til at producere, du er faktisk faldet. Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt.

Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund pr. Pund og en fjerdedel fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK. Sean: Det var godt for en to-ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb.

Benji: OK, og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig. Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Hvilke cykelsko fungerer med peloton?

Tre-hullers klamper

MensPeloton skotilbyder åndbar overdel og mesh ventilation i bunden afsko, Bemærker Mansour, at du med Peleton-cykler kan bruge enhver typecykelskoder har en tre-bolt klampemontering (hvad der forbinderskotil pedalerne).
17. feb 2021

Er Look cleats Delta kompatible?

KOMPATIBILITET: Detklamperer fuldt udkompatibelmed altSE DELTAspin cykel system. Og de er en god erstatning eller identisk med Peloton cykelpedaler. 9 graders flyde, fantastisk til indendørs cykling og landevejscykel, PRÆCIS MASKINERET:klamperer nøjagtigt produceret.

nu har vi kun få kontaktpunkter med vores cykel, og der er en, hvor du bestemt ikke vil overse pedalerne, og godt, vi har nogle muligheder her, vi har sp dslspd speed play flade pedaler, og det er alt, før vi dykker ned i de forskellige plader kan også placeres i disse pedaler, så lad os holde fast ved det og gå gennem de forskellige pedal- og klampemuligheder, så du kan vælge, hvad der passer til dig, okay så lad os se, hvad vi er imod. Så lad os starte med den pedal, som de fleste af jer genkender og er fortrolige med den gode gamle flade pedal, det er en flad pedal, som du sætter din fod på og lægger pres og falder gennem pedalen. Et lille trin op ville være tåklemmen, som igen er en flad pedal, men med en tåklips foran, som du kan bruge til at fastgøre din fod. Det holder din fod i at bevæge sig i en vis grad, men pedalen gør det mest af dig er sandsynligvis interesseret i er den klipløse pedal, ligesom denne, som er lidt af et underligt navn for det, fordi du faktisk klipper ind i det, men hvad det refererer til er, at det ikke har et tåklip.

Den eneste forskel med denne type pedaler er, at du har brug for en specifik cykelsko som denne med en klampe, der fastgøres i bunden og låses fast i den pedal, men som du kan se, har jeg stadig et par andre muligheder her hos mig i dag, så tillad mig at adskille dem og forenkle dem for dig. Okay, lad os starte med SPD, og ​​det har eksisteret i over 20 år, og meget lidt har ændret sig i design i løbet af den tid. De er meget populære blandt mountainbikere, cross-riders, grusridere og endda pendlere, nu må jeg ked af det på forhånd bragte jeg min mountainbike-sko, men den er meget mudret, ja undskyld, nu bruger den en meget lille metalskrue med to skruer, som du kan se, hvilket betyder at du kan gå rundt mere eller mindre på denne sko som du normalt ville uden at humpe rundt på et klampe eller beskadige Elite ypopular med pendlere nu arbejder de ved at klippe dem i de dobbeltsidede pedaler, hvilket betyder at du kan klippe ind på begge sider, hvilket er ret praktisk, når du cykler på mountainbike, fordi du selvfølgelig klipper ind og ud mere regelmæssigt.

To fungerer meget godt i mudrede forhold, designet betyder, at de ikke tilstopper så meget, og tre af dem er meget ofte metal, hvilket betyder, at de er mere holdbare, du slider dem ikke af eller beskadiger dem som andre klamper og under Du kan naturligvis bruge temmelig gode penge på disse puder, du kan også købe nogle ret enkle puder til omkring £ 30. Andre designs og mærker derude er meget ens, så Crank-brødre har dette Eggbeater-system, jeg brugte tidligere, men du kan også til hybrider af disse SPD-pedaler, kan du få næsten flade pedaler med et indbygget SPD-system, hvilket kan være en god mulighed for dem, der er nervøse for at hoppe ind i pedalerne eller måske for pendlere, der konstant er på og hopper ud af deres cykel og vil være i stand til bare at pedalere hurtigt uden at klippe eller måske vil du have din cykel nogle gange med cykelsko, men har også mulighed for at bruge dem med ikke-cykelsko, okay, så videre til de pedaler, som de fleste af jer sandsynligvis er mere fortrolige med, så jeg har Lo okkeo pedaler uden klip i den ene hånd og på den anden side har jeg shimanospd sl-klikpedalerne, som begge ser bemærkelsesværdigt ens ud, og for at være retfærdige er der meget lidt, der virkelig adskiller dem, se nu ud, som jeg har i denne hånd, faktisk pionererne af disse klikløse pedalsystemer i 80'erne, da de bragte deres ski-bindende oplevelse og know-how til cykling, brug et klampe, som jeg kan vise dig her, som er et stort stift stykke plast, der fastgøres i bunden af ​​cykelskoen med tre skruer med større overflade på Cleat giver en bedre kontaktflade med pedalen, hvilket teoretisk giver bedre og mere effektiv transmission. Nu er det største problem med sen-systemerne, at plastikklemmen udsætter skoens underside, så når du begynder at gå rundt i disse sko, er det lidt besvær, og du vil uundgåeligt begynde at bære disse klamper temmelig hurtigt, så gå til forskellene og disse væsentligste forskelle mellem disse lookpedaler og systemet og shimanospd-slpedalerne, og systemet er, at shimanocleatsne har tendens til at være lidt bredere, de har en bredere platform og tilbyder derfor teoretisk bedre transmission af kraft, selvom dette er diskutabelt, den største forskel og valget for os alle afhænger bare af personlig præference og følelse af, hvilken note begge muligheder og systemer har forskellige klampemuligheder, så med forskellige floa betyder det, hvor meget bevægelse disse klamper skræller af, og som spænder fra mere eller mere mindre nul til moderat flow til en hel del flow.

De fleste mennesker vælger den moderat slumfunktion, jeg har på disse cykelsko her, som har lidt side at tilbyde. Sidemovementi betyder, at du ikke lægger for meget pres på leddene og musklerne i underekstremiteterne. Jeg har også brugt nul-float cleats på nogle af mine cykelsko i et stykke tid nu, især når jeg kører bare fordi jeg ikke rigtig kan lide disse side-til-side bevægelser, strømtab, jeg ved jeg ' m det lidt underligt.

Hvad det betyder er, at hvis du går efter Zeroflow, skal du bogstaveligt talt justere dine klamper perfekt, så du ikke lægger unødig belastning på dine underben, og hvis du har haft problemer eller skader, før du sandsynligvis vil undgå nul svømmetur, der er naturligvis en bred vifte af muligheder, når det kommer til disse pedaler. Du kan gå efter de meget enkle muligheder og begge se Shima fra No og andre mærker for omkring 40 til 60 pund, men så er de mere populære muligheder som det udseende Ko2max, som jeg har her, og Shimanoultegra, som du får for omkring 65 til 100 pund samle op, og nu til noget helt andet Speedplay-pedalen, og den fungerer næsten helt modsat omvendt af de tidligere muligheder, da du finder ud af, at pedalen er meget lille, næsten som en alollipopform og i stedet for klampen som den anden muligheder klikker ind i klampen Den store fordel ved disse pedaler er, at de er meget justerbare, klampens position kan justeres i tre plan og alle uafhængigt af hinanden, hvilket gør dem virkelig til en cykelmonterers drøm, især for nogen, der kan være eksisterende eller tidligere knæsmerter har været så populære i pro palatin det er også værd at bemærke, at Speedplay r Jeg anbefaler, at du d Vedligeholdelse af disse pedaler og systemer regelmæssigt, siger endda, at selve klampen bruger rutinemæssigt tørsmøring til foråret, og jeg har hørt fra et antal mennesker, at de lægger enten en lille kædesløjfe eller en eller anden form for smøremiddel på klampen, og klampen skal træde dig selv, især hvis du har kørt i våde forhold. Nu må jeg sige, at disse fås til en lidt højere pris, end de altid er blevet afskrækket af prisen, men siden de blev brugt, er de aldrig kommet tilbage, og jeg må sige, at jeg lige har fået disse Wahoo Zero speed play-pedaler.

Det er det første sæt, jeg har haft dem, så jeg rapporterer senere i dag, så snart jeg har brugt dem lidt mere. Håber dagens artikel var nyttigt at eje nedenfor, hvis du kunne lide dagens artikel fandt det nyttigt, bedes du få en tommelfinger op, giv det en lignende og glem ikke at abonnere på os nedenfor

Har du virkelig brug for pelotonskoene?

Ikke,dugør det ikkebrug for peloton sko. Men denskoer et glimrende valg, hvisdu harbudgettet og størrelsen pådu. DetPeloton skostørrelse kører i overensstemmelse med størrelsen, og dem med standard fødder kan bruge dem eller størrelse op lidt.

For mange måner siden gik vi til Bath Universitys laboratorium for at finde ud af en forskel i effektivitet mellem flade og klipløse pedaler. Og til vores overraskelse var der lille forskel. - Så hvorfor gider vi bruge dem? Jeg mener selvfølgelig, at klipløse pedaler skal have nogle fordele.

Så vi kom ind i den virkelige verden eller i det mindste Alta Badias paradis for at finde ud af, hvordan det føles at være tilbage på en cykel, som vi gjorde som børn, med flade pedaler og seje sko. - Dan, du vil virkelig bruge disse sko? - Ja, jeg har flade pedaler på. Du skal have seje sko på, ikke? Og de er ret seje. (funky elektronisk musik) - Vores laboratorietests inkluderede Si Ridingat stationær i 10 minutter hver.

Så lad os starte med noget helt andet. Sprints. Der vil helt sikkert være en signifikant forskel i topydelse, hvis du ikke kan trække pedalbevægelsen op. - Eller er det sådan? Lad os finde ud af det.

Hver af os vil udføre fem sprints med maksimal indsats og analysere toppen på tre sekunder og derefter fem sekunders styrke for hver. Tallene skal fortælle deres egen historie, men vi taler også om subjektive følelser. (funky elektronisk musik) Nå, jeg synes det er sikkert at sige, at Matt satte det hele i denne slutsprint, baseret på de lyde, han lavede.

Personligt håber jeg meget, at de flade pedaler reducerer min maksimale effekt. Fordi Matt slog mig i alle fem. Resultaterne følger senere. - Okay, det er tid til min første sprintback på klipløse pedaler. Jeg vender tilbage til mine tidligere selv om sprintnumre, vi venter og ser.

Det føles bestemt bedre at være solid igen. Okay, lad os gå. (funky elektronisk musik) Ja.

elektrisk cykel

Skønhed. Højre, tre sekunder og 1139, langt over de flade pedaler. Vigtigere end Matt.

Lad os gøre det igen. (funky elektronisk musik) - Lad os derefter tage en opstigning. Vi laver hver en 10-minutters sektion af Passo Valparola.

Mål effekt og puls, og sammenlign de to. Men tal også om enhver forskel i følelse mellem de to kronbladsystemer. (optimistisk musik) - Nå Dan, vi er lidt over syv minutter.

Hvordan føles det i lejligheden? - Nå, først og fremmest føles 300 watt ret hårdt - ja - jeg har en følelse, der ikke har noget med mine pedaler at gøre. Jeg mener overraskende nok, at der er meget greb om det. Mere end forventet.

Du kan virkelig stadig svinge din fod tilbage, i bunden af ​​pedalbevægelsen og over toppen. Selvom du selvfølgelig ikke kan trække op, mener jeg, du kan føle, at det er anderledes, men det føles bestemt ikke så mærkeligt som sprint. - Jo da. (fræk musik) -Tre, to, en, runde.

DIY cykel

Åh, det er svært. - Ja. (glad musik) Okay, nu er jeg lige på Flatsand.

Det er værd at bemærke, at vi ikke justerede vores sadelhøjde. Og jeg antager, at der er omkring en tomme eller to forskelle i stakshøjde, men over 10 minutter bør det ikke påvirke os for dramatisk. Men placeringen af ​​fødderne er helt afgørende med det samme. (Glædemusik) (publikum jubler over musik) - Godt 50 sekunder, og vores 10 minutter er forbi.

Omtrent den samme gennemsnitlige præstation hidtil. - fedt nok. - Stejl den smule, er det ikke? - Mine ben gør ondt mere denne gang, indtil nu, Dan. (Crowd jubler til glad musik) Vi ender nøjagtigt det samme sted.

To en. Okay, det er tid for dette at være sjovt nu. Nedstigningen.

Lad os se, hvordan disse babyer føler sig i nogle hårnålsdrejninger. - Jeg elsker at stige af. Men, Dan, du har brug for et låg på kammerat.

Du kan ikke komme af - ja, jeg har en - men jeg så dette på Red Bull TV. Hvis du har flade pedaler og virkelig seje sko som disse, skal du bruge en af ​​dem. - En helhjelm? - Ja - Med Lycra? (Dan griner) - Hvem ejer dette? De har et lille hoved - Nej, du har kun et massivt hoved. (Dan griner) (Rockmusik) - Så hvis nogle downhill mountainbikere foretrækker den frihed, som den flade pedal giver dem, kan du være til nytte for os fra downhill veje? Det vil være svært at kvantificere, men hvad vi skal gøre er at nedstige et par Valparola og se, hvordan det føles. (Rockmusik) - Ow. (Latter mat) (Rockmusik) - Lad os skære noget asfalt. (Rockmusik) (klik) (Rockmusik) - Højre, resultaterne er i form af KPI'er osv.

Vi vil også tale om, hvordan vi havde det. Så for sprintene i starten havde Matt en 15% mere kraft, når de brugte klipfri i forhold til lejlighederne, hvilket er en ret stor forskel, tror jeg du kunne sige. Jeg havde 30% forskel. - Wow - det er en enorm sum. - Ingen måde. - Ja.

Men da jeg sparkede de klipløse pedaler for første gang, bemærkede jeg, at jeg havde så meget mere styrke der. Jeg har naturligvis brugt pull up, da jeg trådte ind i sprinten, måske lidt mere end dig. Men det viser dig bare, hvorfor BMX's downhill mountainbike nu generelt bruger klipløse pedaler til den sprint fra starthuset - Definitivt, jeg mener, jeg havde lidt problemer med at få min fod i den rigtige position, jeg skal endda tænke over det.

Men min tankeproces var at tænke på mine fødder og også fordi jeg ikke kunne trække op i sprinten, rekrutterede jeg også mine lår meget mere. Så jeg følte, at jeg brugte mine lår som stempler i stedet for at sparke i cirkler, som jeg var vant til. Så det føltes ikke dårligt, men det føltes bestemt anderledes.

Der var en vis kompromis, jeg følte bare ikke, at jeg slukkede for strømmen, som jeg gjorde med klipene - Ja, du var virkelig nødt til at fokusere. Vi er naturligvis vant til at bruge klipsløse pedaler nu, men mens jeg bevidst fokuserede på ikke at trække op, var der stadig et par gange, jeg sprintede, hvor jeg følte min fod bevæge sig, fordi det var mig, jeg trak den lidt op. En af mine fødder kom også fra den fjerne ende.

Ja. Og derefter klatrede vi, og for det forsøgte vi at få et gennemsnit på ca. 300 watt. Eller jeg gjorde det, og du kørte bare ved siden af ​​mig.

Jeg havde lejlighederne, du havde den klipløse, vi havde et gennemsnit på 303 watt til mig, du havde 315. Jeg var lidt ophidset, da jeg satte de klipløse pedaler på igen og fik et gennemsnit på 305 watt, kun to watt højere og selvfølgelig du havde 318 watt, så du var tre watt højere. Jeg bemærkede bestemt ikke en stor forskel i klatring, som jeg gjorde i sprint.

Jeg føler mig bestemt mere komfortabel med de klipfri pedaler. Det føles som om du er i stand til at trække op, det fordeler belastningen på de 300 watt kraft over langt flere muskelgrupper, og når du gør det, har du kun fladt sand og kan kun skubbe ned - ja, jeg er tilbøjelig til at være enig med det til. Jeg fandt ud af, at mine lår blev trætte, selvom min puls var stort set den samme, følte jeg mere smerter i lårene, mindre kalvemuskulaturrekruttering end normale klipløse pedaler, og det mest interessante, jeg fandt var, da jeg kom ud af sadlen følte jeg, at jeg næsten kunne lide at knuse firkanter, svarende til sprint, når du er væk, kan sadlen slet ikke trækkes op, så selvom jeg leverede kraften, var det for meget mindre pedalslag, så det var næsten som at sparke og sparke, så jeg nød ikke særlig godt at klatre ud af sadlen, men at sidde var ikke så slemt, selvom jeg kun havde tendens til at rekruttere en muskelgruppe. - Ja.

Ingen af ​​os havde en forskel i hjertefrekvensen for de to kørsler, hvilket dog er ret interessant, svarende til det, vi fandt i laboratoriet for alle disse år siden. Jeg har fundet ud af, at disse pedaler har ganske lidt greb, selvom du ikke kan trække dig op, y du kan slags skubbe pedalen bevæge sig gennem toppen og ridse den gennem bunden, men jeg tror, ​​det var lige så meget fordi af mine seje sko, da det var pedalerne. Og endelig afgangen, for hvilken vi ikke tog noget tal.

Det var en rent subjektiv følelse. Jeg fokuserede mere på at bære en helhjelm. Måske skulle jeg have brugt en normal.

Det gav mig en større følelse af sikkerhed, lidt som forskellen mellem at bukke sig i bilen og ikke, jeg ville - Ja, ja, jeg følte det samme med hjelmen, men pedalerne selv, de få hjørner, da vi dækkede det , Jeg tror, ​​du også har oplevet det, hvor jeg faktisk klippede pedalerne, fordi de er meget bredere. Og faktisk, i et af hjørnerne, som jeg ikke helt kunne få ret, kunne jeg tage min fod ud som en speedway-chauffør, så ikke meget af en forskel, bare subtile nuancer i forhold til dine positioner på pedalerne, for da jeg kom ud af nogle fremskyndede ud af hårnålsdrejningerne, flyttede mine fødder, hvilket er lidt diskon certifikat, igen, jeg foretrak igen at komme på klipfri - ja som du sagde, de er bredere, så du kan slå dem meget på jorden lettere, hvad der kunne være ret farligt. Og jeg tror, ​​at hvis du går tilbage til sprinterne, kan du føle, at der var så meget magt der, sprint uden for hjørnerne for at komme op i hastighed igen.

Så jeg vil sige, at jeg er hurtigere på klipfri på nedstigningen. - Det samme her. - Nå, det tror jeg ikke nogen af ​​os vil.

Vi bytter vores klippeløse pedaler til dem, som vi, som du kan se, efter dette eksperiment steg hurtigt fra vores cykler. De kunne helt sikkert være sportslige med dem, men jeg tror bestemt, at brug af klipfri pedaler generelt vil være mere effektiv på en landevejscykel og sandsynligvis også for de fleste mountainbikesituationer, selvom jeg overlader det til GMBN. Hvis du ikke allerede har abonneret på Global Cycling Network, kan du gøre det ved at klikke på kloden. Hvis du vil købe en Camelback GCN-vandflaske, skal du gå til shop.globalcyclingnetwor k.com og nu komme på et par videoer stort set relateret til det, vi talte om.

Sådan vælger du klipsløse pedaler nedenfor. Eller for de originale klip versus flade pedaler under laboratorieforhold med Si Richardson og dig en ekspert, skal du bare klikke her nedenfor.

Kan du køre i et peloton uden at tage en klasse?

Denne funktion er noget skjult, fordidu kanfår ikke adgang til det fra hovedstrømmenklassebibliotek. I stedet,duskal du vælge fanen 'Mere' på startskærmen. Derfra,duhar to muligheder -enfor “BareRide/ Kør ”, hvilket giverduevnen til at træne så længe somduønsker uden coaching.12. mar 2021

Er spinning en god måde at tabe sig på?

Cardio med høj intensitet er en effektiv, effektivmåde at brænde påkalorier, og pedalen giver dig også en vis modstandstræning. Men hvis din eneste øvelse nogensindesnurrer, skal du tilføje mere modstandstræning to eller tre gange om ugen, hvisvægttaber dit mål.13. jan. 2014

Kan jeg bruge Delta klamper på Keo pedaler?

KOMPATIBEL MEDSE DELTA PEDALERKUN

Se Delta klamperer IKKE kompatible medSe KEOeller Shimano-systemer.

Er Look-pedaler bedre end Shimano?

Gå videreseklamper er lettereenden gang/Shimano. Jeg har også brugtSe pedaleri de sidste 10 år. De er de bedste, der findes.19. dec 2019

Er et peloton pengene værd?

Pointen er, at hvis du trofast vil bruge enPlatoncykel,detmåskeprisen værd. For det første giver det månedlige abonnement ubegrænset streamingadgang til allePeloton'stræning. Du kan gøre to om dagen, hvis din tidsplan er tilladt, der er virkelig ingen grænse.5. maj 2021

kosttilskud for at undgå

Skal du størrelse op eller ned i pelotonsko?

Halv størrelse iPlatoncykelsko

Som en person med svære fødder med brede fødder finder jeg detstørrelse oper altid bedre endstørrelse ned.
20. maj 2021

Kan du bære Delta-klamper med cykelsko?

Ja, Look Delta Road klamperne skal være kompatible. Disse klamper fungerer med cykelsko, der har et 3-huls klampemønster.

Kan du bruge Look Delta klamper på Shimano R540?

Look Delta-klamperne er kompatible med Shimano R065-skoene (da skoene bruger et 3-hullers klampesystem), men Shimano R540 SPD-SL-pedalerne er ikke kompatible med disse klamper. Du skal bruge Shimano SPD-SL klamper til at bruge sammen med dine R540 pedaler.

Kan du bruge Look Keo klamper på Look Delta pedaler?

- Se Keo og delta er ikke kompatible. De ser alle ens ud, men de dele, der passer sammen, er ikke den rigtige form. Passer Shimano-klamper til Look Keo-pedaler?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.