Vigtigste > Cykling > Makronæringscykling - mulige løsninger

Makronæringscykling - mulige løsninger

Hvordan cykler jeg på mine makroer?

Makro cyklingindebærer opkaldditmakronæringsstoffer og bruger det samme forhold mellem fedt, protein, kulhydrater og kalorier i en periode på to uger, og derefter skifter forholdet op i yderligere to uger osv. Der er ingen mad at udelade eller andre komplicerede formler.27. sep 2018

Kan du faktisk forbrænde fedt og holde de magre muskler eller endda få muskler på samme tid? Føler du en konstant kamp med dit stofskifte i din krop, og denne gang føler du dig bare fast, så i dag vil jeg lære dig nøjagtigt, hvordan du laver dine makroer, så du kan forbrænde fedt og opbygge muskler eller bare vedligeholde dine magre muskler. Samtidig vil dette være en meget kort artikel, bare en lille tutorial, der viser dig, hvordan du finder ud af disse makroartikler - under Playlist Nutrition 101 for at forstå, hvad makroer gør for din krop, hvordan du finder ud af dine grundlæggende makroer og hvad carbcycling er, for i dag vil jeg vise dig, hvordan du finder ud af dine CarbCycling-makroer, jeg har lavet carb-cykling i årevis. Jeg elsker det absolut.

Min krop elsker de bedste måder at forbrænde fedt på og opbygge muskler. På samme tid eller bare for at opretholde en slank muskelmasse. Dette lærer jeg alle mine Fit Club-medlemmer til alle mine klienter.

Jeg har hjulpet hundreder af kvinder med at omdanne deres kroppe bare ved at følge disse typer makroer. Så hold dig opdateret. Jeg er så begejstret, at det nu er din tur til at se nogle fantastiske resultater.Glem ikke at trykke på abonnementsknappen. Hit underretningsklokken, så når jeg uploader nye artikler, bliver du underrettet, når jeg uploader dem igen. Disse artikler vil være under afspilningslisten i Ernæring 101 Glem ikke at efterlade dine kommentarer i kommentarfeltet. Når du ikke forstod ting, du ' har gjort ting, du vil kommentere mere. Jeg elsker at komme i kontakt med dig.

cykling til begyndere

Jeg vil opbygge mit online YouTube-fællesskab. Så vær venlig at efterlade disse kommentarer nedenfor og giv mig tommelfingre op, jeg vil hjælpe mine vurderinger med at blive bedre, jo bedre mine vurderinger, jo mere indhold kan jeg skabe til jer. Jo bedre det bliver, vis jer, at du holder fast indtil slutningen af ​​denne artikel, fordi jeg har en fantastisk PDF-tjekliste Maxo cheep-cheep til dig.

Så du har brug for, at du vil have dette til at hjælpe dig. Velkommen tilbage til mine kanalfolk. Tak fordi du tænder i dag.Hvis du er ny på min kanal, velkommen. Jeg er så begejstret for at have dig, hvis du er ny til at kommentere i kommentarfeltet nedenfor, jeg er ny, så jeg kan få kontakt med dig Hvis du har flere spørgsmål, lad dem være nedenfor, hvis du ikke kender mig, jeg hedder Hannah Dawson jeg er ejer og grundlægger af fitnessministeriet. Jeg har været certificeret personlig træner i over 12 år.

Jeg er ernæringscoach med speciale i makro-cykling, makronæringsstof-kulhydrat-cykling, dette er hvad jeg er specialiseret i, og jeg har hjulpet hundreder af kvinder med at omdanne deres kroppe indefra og ud, ligesom jeg gør, og jeg gør dette ved at lære en at bruge trænet til et formål, to om, hvordan man spiser med et formål og tre om, hvordan man får betalt gennem den proces, fordi det hele handler om professionelle. Okay gutter, vi er ved at komme i gang. Som jeg sagde, kort søde, hvordan beregner du dine makroer? At brænde fedt og opbygge muskler på samme tid, okay.

Trin et, du går til Department of Fitness dot CA og går til Carbcycling Calculator Blog Trin to dig Du vil indtaste alle dine oplysninger til dit mål Det vil være dig i henhold til din alder, din højde, din vægt, dit køn Dit mål er dit aktivitetsniveau såvel som om du nu er kulhydratfølsom, dette er for en person, der opfører sig fyldt eller meget følsom over for kulhydrater. Hvis ikke, skal du bare lade det være sådan, at du udfylder dine oplysninger. Trin tre.Du får et ark. Det viser dig din carb-cyklus nu.Det siger, hvilken dag du tilmeldte dig, det vil være mandag tirsdag til søndag, og det giver dig din high, eller yeah, din high, din middle og din low carb dage Nu skal du se dig selv i procent og gram. Du vil gerne skrive dette ned, trin fire, du vil gå og lægge dette i min fitnesskammerat, og du vil spore disse tal i de næste to til tre uger, og det er det.

Du skal finde ud af dine makroer for virkelig at få dit fedtforbrænding ud som jeg sagde. Du vil gerne se fordelene ved at cykle på kulhydrater, som hvad, hvornår, hvorfor jeg skal forstå, men bortset fra det er alt hvad du skal gøre, at følge dette, hvis du ikke ved, hvordan du går ind i din bil men din forskel eller dine forskellige makrocyklusdage i MyFitnessPal Kommentar nedenfor At du gerne vil have, at jeg laver en tutorial om, hvordan du indstiller dine forskellige cykeldage, og jeg kan vise det til for dig, så kommenter nedenfor på My Fitness Pal Carhydrat Site. Nå tak gutter for at indstille igen i dag, skriv dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor, hvis dette var nyttigt, eller hvad du vil se mere, følg mig igen på mine sociale platforme.

Alt er i shownoterne nedenfor. Så tjek disse. Ellers har du en dejlig uge og ses i min næste VideoBye

Hvad er det ideelle forhold til makronæringsstoffer?

Det acceptablemakronæringsstofdistributionsintervaller (AMDR) er 45-65% af dine daglige kalorier fra kulhydrater, 20–35% fra fedt og 10–35% fra protein. For at tabe dig skal du finde enforholddu kan holde fast ved, fokusere på sunde fødevarer og spise færre kalorier, end du forbrænder.2. sep 2018

Hvad er makroer? Hvis du er ny på rejsen og prøver at fordybe dig i den, kan dette være ret skræmmende. Du undersøger, ser artikler, der er så meget information at indtage og behandle, og så hører du folk snakke om makroer, som om det er et almindeligt ord. Makroer, SIG HVAD?! Så makroer er enkle, men vi kunne tale om dem for evigt.

Jeg vil gøre mit bedste for at nedbryde det ekstremt kort. Makroer er makronæringsstoffer. Makronæringsstoffer er næringsstoffer, der giver kalorier og energi.

Makro betyder stort, så makronæringsstoffer er næringsstoffer, der er nødvendige i store mængder. De tre makronæringsstoffer er kulhydrater, protein og fedt. Hvert makronæringsstof giver kalorier, men de giver forskellige mængder.

Kulhydrater giver 4 kalorier pr. Gram, protein giver 4 kalorier pr. Gram, og fedt giver 9 kalorier pr. Gram. Hvis du ser på et ernæringsmærke, og et produkt indeholder 10 gram kulhydrater, ved du, at ca. 40 af disse kalorier er fra kulhydrater, fordi 10x 4 = 40. Det fungerer ikke altid nøjagtigt, men det skal være tæt på.

Så du finder hurtigt ud af, at i madverdenen vil det være nyttigt at kanalisere din matematiklærer i mellemskolen. Lad os tackle den største kategori og min favoritkategori først, kulhydrater. Tommelfinger op, hvis du er fan af kulhydrater! Så kulhydrater bruges som brændstof og energi.

De findes hovedsageligt i frugt, grøntsager, stivelsesholdige fødevarer som grøntsager og kartofler, bønner, og disse er sunde eksempler på kulhydrater. Hvorfor får kulhydrater en dårlig rap? Ikke alle kulhydrater er skabt ens. Uden at gå for meget i detaljer er det vigtigt at forstå, at der er enkle og komplekse kulhydrater, og selv inden for disse kategorier er de ikke alle skabt ens.

Enkle kulhydrater består af kun et eller to sukkermolekyler. De er den hurtigste energikilde og lette at fordøje. Så bordsukker, honning, sirup, slik og frugt.

Det bliver forvirrende. Vi ønsker ikke at gøre de fleste af de enkle kulhydrater til en stor del af vores kost, men frugt er, og vi bør ikke frygte sukkeret i frugt. Komplekse kulhydrater består af et antal sukkermolekyler, og det tager mere tid at fordøje på grund af fiberen og giver også vitaminer og mineraler.

Du kender grøntsager, fuldkorn, havre, stivelsesholdige grøntsager som kartofler, majs, sagde jeg allerede bønner? Linser. Så hvad du kan fortælle fra denne makro er, at der findes forskellige typer kulhydrater, og vi har brug for dem begge. Vi ønsker at sikre, at vi får det meste af maden til brændstoftyper fra kort, og at kulhydraterne har sukker og fiber i sig, hvorfor de er indrykket nedenfor, se kortene på en ernæringsetiket.

Mange mennesker er ikke klar over, at sukker og fiber er kulhydrater. Nu har du også brug for store mængder fiber for at fungere korrekt, og husk, makro betyder stort.

Meget godt. Så folk tror ofte, at fiber er et makronæringsstof, men fiber er noget, som din krop faktisk ikke kan nedbryde og bruge til energi, så det kvalificerer sig ikke teknisk som et makronæringsstof. På protein.

Protein er en del af en afbalanceret diæt. Det hjælper med vækst, immunfunktioner, vedligeholdelse af muskelmasse. Det findes i kød, fjerkræ, fisk, ost, mælk.

Mindre mængder i frugt og grøntsager. Når vi spiser disse fødevarer, nedbryder vores kroppe proteinet i dem til aminosyrer, som i det væsentlige er byggestenene i proteiner. Nogle af disse aminosyrer er essentielle, hvilket betyder, at vi har brug for dem gennem vores diæt, og andre er ikke essentielle, hvilket betyder, at vores kroppe kan fremstille dem alene.

Protein fra animalske kilder indeholder alle de essentielle aminosyrer, og de fleste vegetabilske proteinkilder gør det ikke. Mest ikke alle. Det betyder ikke, at du har brug for animalske produkter for at få alle de essentielle aminosyrer, men der er en lettere måde at gøre det på.

Dette er ikke en artikel, der fortæller dig at spise eller ikke spise kød. Jeg giver dig bare fakta, og lad os gå videre til fedtet. Så fedt får også en dårlig rap, men vi har brug for det.

hvordan man bærer tingene på en cykel

Når alt kommer til alt er det et makronæringsstof af en grund. Vi har brug for fedt til vækst, udvikling, energi. Det er faktisk den mest koncentrerede kilde til energi, vitaminer og mineraler.

Det er også her, vi får mange af vores mikronæringsstoffer. Det er også godt til polstring af organer, vedligeholdelse af cellemembraner, bla bla bla. Fedt findes i kød, fjerkræ, nødder, mælk, olier, fisk, korn.

Igen er der få forskellige sammenbrud. Vi har mættede, umættede og transfedtstoffer. Nu er transfedtstoffer dem, som vi næsten helt vil undgå.

Nogle animalske produkter indeholder naturligt forekommende transfedt, men de fleste transfedtstoffer er lavet af hydrogenerede olier, gennemblødte produkter, snacks, stegte fødevarer, dej, margariner - disse indeholder ofte alle transfedtstoffer, og hvis etiketten siger transfedt, behøver du virkelig ikke vil have det en del Din normale diæt. Mættede fedtstoffer findes også i animalske produkter, og vi ønsker at begrænse vores indtag, men de er ikke nær så dårlige som transfedtstoffer. Både trans- og mættede fedtstoffer er de fedtstoffer, vi altid har hørt om, hvilket fører til hjertesygdomme og kan hæve kolesterol, hvis vi spiser for meget.

Umættede fedtstoffer er det, vi altid hører om som sunde fedtstoffer. De findes i olivenolie, avocado, nødder og frø, og disse har vist sig at reducere risikoen for hjertesygdomme, men vi skal stadig være opmærksomme på vores samlede forbrug. Hvilket fører mig til den mest frygtede del, som jeg hader at tale om.

Hvor meget af hver makro har vi brug for? Det kan jeg ikke fortælle dig. Jeg kan dele det foreslåede beløb, som er meget kontroversielt, men at dele alt andet ville bare være min mening, som ikke er på spil her, og forskellige livsstiler og kostvaner tilskynder til forskellige forhold. Du skal virkelig finde den, der fungerer for dig.

En grundlæggende retningslinje og et udgangspunkt ville være disse anbefalede niveauer. Jeg vil have dig til at huske de tal, vi talte om i starten. Så 4 kalorier pr. Gram kulhydrater og protein 9 kalorier pr. Gram fedt.

Så det betyder, at fedt er næsten dobbelt så mange kalorier pr. Gram, hvorfor vi spiser mindre af det, især når vi spiser større mængder andre makronæringsstoffer, da vores kalorieindtag i slutningen af ​​dagen betyder noget. Som menneske har du kun brug for en vis mængde energi i kalorier, og dette antal kan variere meget afhængigt af din historie, fitness, livsstil, stofskifte og genetiske sammensætning, men det betyder stadig noget. Jeg er ikke her for at diskutere med dig om, hvilken livsstil der er bedst, #redefinehealth, når du siger, 'Nå, folk, der spiser keto, spiser store mængder fedt', det er helt sandt, men de spiser også minimale kulhydrater.

Så de får deres kalorier fra fedt og protein i stedet for kulhydrater. Alle disse forskellige livsstiler kan fungere for forskellige mennesker, men enhver, der har fået det, har en slags balance med deres makronæringsstoffer, der giver dem mulighed for at forbruge en vis mængde kalorier. Så der er ikke sådan noget som en diæt med højt proteinindhold, højt kulhydratindhold, der fungerer som jeg kender.

Jeg vil også gerne vide, hvilket makronæringsstof der er din favorit at spise: kulhydrater, protein eller fedt? Håber du har lært om den grundlæggende opdeling af makroer. I så fald bedes du give denne artikel tommelfingre. Jeg vil ikke fortælle dig, hvor meget du skal spise, og jeg vil ikke have, at du forbruges af at spise en bestemt mængde kalorier eller spore dine makroer, medmindre du selvfølgelig vil prøve det, men at forstå makroerne vil hjælpe dig med at blive bedre beslutninger, mens du lærer mere på din rejse.

Jeg ved, at jeg personligt har skiftet mening mange gange på min rejse, da jeg lærer mere og tester min krop for at se, hvad der fungerer for mig. Jeg har prøvet mere fedt, mindre fedt, mere kulhydrater, mere protein, det vil være anderledes for alle, og det er fint. Så jeg laver denne serie for at få budskabet videre, at vi alle sammen kan eksistere med vores forskellige livsstil.

Vi kan støtte hinanden i dette. AaAaAaa. Hav en dejlig dag, og husk, det hele handler om Mind Over Munch.

Hvad er de 4 makronæringsstoffer kategorier?

Makronæringsstoffer
  • Kulhydrater.
  • Protein og aminosyrer.
  • Fedt og kolesterol.
  • Fiber.
  • Vand.
  • Energi.

Hvad er det bedste makroforhold for fedt tab?

1. OptællingMakroertilVægt-Tab. Hvis du tællermakroertilvægttab, skal du sørge for at tællemakroerpå en sådan måde, at du også erskæringkalorier. Prøv denne række afmakroforhold for vægttab: 10-30% kulhydrater, 40-50% protein, 30-40%fed.9. jan 2017 nov.

Hvor ofte skal makroer justeres?

Fødevarer med højt kulhydratindhold

Mens sporing er vigtig, er der ingen grund til at stresse med at ramme dinmakroernøjagtigt hver eneste dag. Så længe du ikke går over hvert makronæringsstof med mere end 5 gram eller under med mere end 10 gram, digskulle gernestadig se resultater.
5. juni. Okt 2018

Virker det virkelig at tælle makroer?

Sporing af hvad du spiser kan hjælpe dig med at tabe sig, men der er ikke noget bevis for, at sporingmakroerkan tilbyde dig en større vægttab fordel end andre kalorier-tællerdiætplaner. Med enhver spiseplan betyder madkvalitet.9. juni. 2016 nov.

Hvad er de 7 makronæringsstoffer?

Der ersyvstore klasser af næringsstoffer:

Disse næringsklasser kan kategoriseres som beggemakronæringsstoffer(nødvendigt i relativt store mængder) eller mikronæringsstoffer (nødvendigt i mindre mængder). Detmakronæringsstofferer kulhydrater, fedt, fiber, proteiner og vand. Mikronæringsstofferne er mineraler og vitaminer.

Hvilket makronæringsstof har mennesker mest brug for?

Kulhydrater i form af stivelse og sukker,erdetmakronæringsstofferkræves i de største beløb. Når de spises og nedbrydes, udgør kulhydrater den største energikilde til at drive vores daglige aktiviteter. Det anbefales, at kulhydrater leverer 45-65% af vores samlede daglige energibehov.18. mar 2011

Hvad er de 7 mikronæringsstoffer?

Der er7essentielle næringsstofelementer til planter defineret sommikronæringsstoffer. De udgør i alt mindre end 1% af de fleste plantes tørvægt.

Hvad er det vigtigste makronæringsstof?

Protein. Proteiner er byggestenene i din krop. Næsten meget alt magert (ikke-fedt) væv i din krop består af protein, derfor er det detvigtigste makronæringsstof.19. apr 2017

Hvilket er bedre for makrocykling fedt eller kulhydrater?

Pointen er, at du bare ringer i forholdet mellem hvert makronæringsstof, du bruger. Hvilket betyder at lave LITTLE tweaks til det, du i øjeblikket laver. Og vigtigst af alt betyder det FOKUSERING PÅ PROTEIN! Den første makrofordeling, jeg bruger til min Macro Cycling Plan, er 40% protein, 30% kulhydrater, 30% fedt.

Hvad skal min makrofordeling være for cykling?

Den første makrofordeling, jeg bruger til min Macro Cycling Plan, er 40% protein, 30% kulhydrater, 30% fedt. (Bare for at give dig et referencepunkt for, hvor forskelligt dette er fra, hvad den gennemsnitlige amerikaner spiser og almindelig tanke fortæller dem at spise, er 'standard' -forholdet i de fleste fitness-trackere 20% protein, 50% kulhydrater og 30% fedt.)

hvor er lansearmstrong

Sådan maksimerer du dine makronæringsstoffer Ifølge hvor meget du kører?

Sådan maksimeres dine makronæringsstoffer i henhold til hvor meget du kører. Som atlet har du brug for alle tre makronæringsstoffer: kulhydrater, fedt og protein. Sådan får du din kost til at fungere bedre for dig.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.