Vigtigste > Cykling > Mekanisk dopingcykling - holdbare løsninger

Mekanisk dopingcykling - holdbare løsninger

Hvad er mekanisk doping under cykling?Landevejscykler med skjulte motorer er ikke ligefrem nye, men med en Prorider, der lige er fanget og konkurrerer med en, regnede vi med, at det var på tide at prøve en selv. Hvordan føles en racercykel med en skjult motor, og hvor hurtigt kan vi køre den? ♪ ♪ - Hvad har vi her? Nå, dette er en af ​​de første produktionscykler her i Storbritannien, der har en skjult motor. Den opbevares der i sæderøret og driver bundbeslagets aksel via et tandhjul, og Dan kan derefter tænde og slukke for det via styret - Batteriet er her, i flasken, du kan tilsyneladende få nogle batterier, der er hernede i sæderøret er skjult over selve motoren, men er meget mindre, det har en meget kortere køre- eller køretid.

Så vi er med det brændende spørgsmål dengang. Hvor meget magt, det føles ret farligt, hvordan vi stod her, hvor meget magt vil det tilføje? Tilsyneladende mellem en og 200 watt i en time. - Ja, jeg tror, ​​at vores anstændige gruppetur bliver meget sværere. ♪ ♪ - Hvordan føles det på den åbne vej? Til at begynde med kører vi nu med 25, 30 km i timen.

Og det er ikke tændt. Jeg kan ikke mærke nogen modstand fra motoren, medmindre jeg træder tilbage, hvilket er lidt underligt. Og hvad sker der, når vi tænder det? Lad os gå. - Jeg lader dig gå op foran nu Si. - Okay, kammerat.Nu er det en rigtig underlig følelse, fordi motoren faktisk har en grænse for, hvor hurtigt den drejer krumtapene, hvilket er ved 86 o / min, så det er ret langsomt, men så er det bare der i baggrunden, det tager bare over, så det kan jeg. .. godt hvad jeg mener, jeg er 50-11, jeg gør ikke meget.

Dan, laver du meget dernede? - Ikke dårligt - Så det faktum, at jeg ikke kan køre motoren hurtigere, er lidt underligt, men vi kører temmelig hurtigt. ♪ ♪ - Det er meget forskelligt fra enhver E-cykel, jeg har kørt tidligere, hvor du pedaler, og du kun kan mærke, at motoren giver lidt, mens det bogstaveligt talt føles som om noget andet træder for mig. - Jeg kan holde op med 200 watt, - Bare stræk lidt. - Nå, nu er det min tur til at forårsage lidt smerte på siden, og jeg elsker det allerede.

Spørgsmålet er dog, om jeg tror, ​​at dette særlige system er blevet brugt i Pro Pedalthon før. Nå, jeg tror, ​​at det faktum, at det nu er set i et meget stort løb i konkurrence, har ændret sig og skævt mit sind lidt, men når jeg tænker på denne, finder jeg det stadig ret svært at tro, så jeg kan høre det næste for mig hører det meget godt nu, og jeg tror, ​​det ville være den samme sag midt i et pedalskridt. Så de kunne bare blive lidt mere støjsvage, de er måske lidt mere sofistikerede nu i 2016, men rygtet begyndte først at cirkulere for et par år siden, så denne ting ville sandsynligvis have været state of the art dengang.Nu som Si. Som allerede nævnt er dette også en klatremodel, hvilket betyder, at ydeevne kun starter ved kadence under 86. Nu er der tilsyneladende en til fladt terræn, hvilket betyder, at ved kadence på op til 100 vil det stadig give dig noget styrke.

Nå, det ville give mere mening, hvis du kørte, fordi min foretrukne kadence til en stigning som denne faktisk ville være 90 eller måske endda hundrede. Så mit gæt er stadig nej, i det mindste håber jeg. - Et sidste spørgsmål at besvare, hvor effektiv kan denne motor virkelig være? Nu ved vi, at det handler om 150 watt, vi målte det med et kraftigt tap baghjul, men vi er stødt på en særlig grim stigning i det sydlige England Mr.

Lloyd har faktisk kongen af ​​bjergene på, noget han er op til, der arrangerede Tour of Britain i 2011. Så her er vi, fem år senere, tre års pension. Kan Dan bryde sin KOM? - Lad os finde ud af det.Så det er sandhedens øjeblik, om cirka 100 meter drejer jeg til venstre, jeg aktiverer min motor og ser, om jeg kan slå mig selv. ♪ ♪ Så vi er ikke langt fra toppen længere, Steve er der. Han har alt det bag sig nu.

Åh, jeg kan se, jeg husker, hvor hårdt det var i løbet. ♪ Og vi er der tror jeg - Det er tid til resultaterne. Dan, hvordan har du det? - Lidt hvilet, men jeg var meget oppustet.

kobling bagskifter

Jeg tror, ​​det viser, at start ikke bliver lettere, du kører bare hurtigere, og det er det samme med en motor som med at blive montør. Så fit Dan, der kørte Dan, gjorde 7:02. Dan gik på pension med Amotor, var stadig et minut og 14 sekunder langsommere - sådan bliver et æsel ikke en løbshest - og du plejede at være meget god. - Ja - Ja, jeg tror, ​​spørgsmålet er, om vores seere skulle gå ud og købe en racercykel med en skjult motor? Åh og derudover, vil pedalbåden få meget, meget motordoping i de næste par år? - Ja, det første spørgsmål afhænger lidt af, hvorfor du kører på din cykel i første omgang.

Jeg mener, hvis du elsker følelsen af ​​at være hurtig, eller hver gang du går ud, har du svært ved at holde trit med dine medkørere, der måske er yngre, hurtigere eller har mere tid til at øve end dig, så jeg tror fornuftigt . - Det kunne også arbejde omvendt. Så hvis du har en arbejdskollega eller kæreste, der lige er begyndt at cykle, eller måske en ægtefælle, der ikke er lige så fit som dig, eller måske endda en teenagesøn eller datter, der normalt ikke kan følge med, så giv dem en cykel med en skjult motor indeni er en fantastisk måde for jer begge at få noget ud af turen, med stort set den samme indsats, flot og omgængelig, de kan holde op godt. - Men hvad med en følelse af præstation? Dette er noget, der på et eller andet tidspunkt vil være vigtigt for os alle, og lad os indse det, når du har en motor, er det ikke længere din KOM, du får eller ikke får.

Det er ikke dig, der erobrer bjerge eller dominerer den lokale gruppetur. Så især når det kommer til ydeevne, er det lidt vigtigt for os alle at cykle på et eller andet tidspunkt, ikke? Og det er nu helt væk. - Ja og lad os indse det, enhver, der ønsker at gå rigtig hurtigt, kan bare gå videre og købe en rigtig motorcykel i stedet for en med en skjult motor som denne, så jeg tror ikke, vi er nødvendigvis mange bliver nødt til at bekymre sig, selvom disse bliver lidt almindelige i samfundet i de næste par år, så længe de holdes væk fra enhver konkurrence.

Ja, men hvis de bringer flere mennesker til arbejde eller skole på cykel, er det en god ting. Eller hvis det hjælper flere mennesker med bare at komme ud og køre og nyde det, så er det også en god ting. Og jeg tror ikke, at mange mennesker med en skjult motor vil dukke op til deres lokale gruppeløb eller lokale gruppetur, selvom der altid vil være en idiot eller to - den underlige ting er Si, og det er ret frustrerende Ride faktisk fik underskrevet af nogen. - Jeg ved ikke, hvem der ville have gjort det. - Alligevel, hvis du vil se den fulde Col de la Madone virkelig gjort af dig på en elektrisk cykel, kan du finde den lige deroppe. - Eller hvis du kan se det seneste GCN-show, hvor vi holder dig opdateret om alle ting Top Gun i cykling, så kan du bare klikke der nedenfor - Vi har to ting, du måske vil gøre, før du tjekker en af ​​disse artikler.

Den første er at abonnere ved at klikke på denne knap, hvis du ikke allerede har gjort det. Og det andet er at give os tommelfingre, hvis du nød denne artikel.

Hvad er cyklistdoping?

Motordoping, ellermekanisk doping, i konkurrencedygtigcyklingterminologi, er en metode til snyd ved hjælp af en skjultmotorat hjælpe med at drive et væddeløbcykel. Udtrykket er en analogi med kemikaliedopingi sport, snyd ved hjælp af præstationsfremmende stoffer.

Hvilke cyklister er blevet fanget som doping?

Følgende er en ufuldstændig liste overdopingsager og tilbagevendende beskyldninger omdopingi professionelcykling, hvordopingbetyder 'brug af fysiologiske stoffer eller unormal metode til opnåelse af en kunstig forøgelse af ydeevnen'.

Brugte Lance Armstrong mekanisk doping?

Lance Armstrong, hvemhavdevandt syv Tour de France-titler i træk, indtil han blev fundet skyldig i at bruge PED'er i en rapport fra 2012, er potentielt det mest berygtede narkotikincykling, hvis ikke sportshistorie.

Hvem snydte i cykling?

Lance Armstrong kan have vendt sigat snydeind i en kunstform, men bøjning af reglerne har været endemisk siden starten. Narkotikamisbrug, bloddoping, race fixing, jersey slæbebåd, hård ridning, ulovlig pacing, bugsering, genvej - professionelcyklinghar været vidne til en hel gruppe forbrydelser gennem årene.

Hvem udviklede mekanisk doping?

Amerikansk tv-show '60 minutter 'har sendt et interview med Istvan' Stefano 'Varjas, der i vid udstrækning betragtes som opfinderen afmekanisk dopingteknologi. Han bekræftede sin tro på, at pro-cyklister bruger motorerne - men sagde, at han ikke kunne navngive individuelle kørere.30.01.2017

Er pro-cyklister stadig doping?

Narkotikamisbrug icyklinger stadig et seriøst spørgsmål. En unavngiven men “respekteret” professionelcyklistfølte, at 90 procent af det professionelle peloton fortsætter med at dope, selvom “han troede, at der var lidt orkestreret holddopingpå den måde, som hold tidligere havde ansat, ”ifølge rapporten.

Hvilke stoffer bruger cyklister?

Detcyklister'favorit, erythropoietin har forårsaget næsten tre gange så mange forbud som den næste mest populære PED. Lance Armstrong kaldte EPO “the 10% -er” og enmedicinat du simpelthen skulletage. Det øger strømmen af ​​røde blodlegemer og ilt til musklerne for mere kraft og energi.

Er pro cyklist stadig doping?

Men brugen af ​​præstationsfremmende stoffer er bestemt ikke ny forcykling. Faktisk har sporten været nødt til at stå over for problemet i over et århundrede, uden tvivl længere end nogen anden organiseret sport.16. jul. Dec 2019

Hvilken cykel brugte Lance Armstrong?

Trek 5500cykelbrugt afLance Armstrongi Tour de France 2000 | National Museum of American History.

cykeltur

Hvad betyder doping?

: brugen af ​​et stof (såsom et anabolt steroid eller erythropoietin) eller teknik (såsom bloddoping) for ulovligt at forbedre atletisk præstation.

Hvad er reglerne for mekanisk doping under cykling?

Kontrollen fortsatte i Spring Classics, hvor 11 cykler fra Trek Factory Racing, Etixx-Quickstep og TInkoff-Saxo blev undersøgt i et specielt område oprettet af UCI. UCI fastlagde regler for teknologisk svig, som de kalder mekanisk doping, hvilket giver ryttere mindst seks måneders forbud og en bøde på mellem 20.000 og 200.000 schweiziske franc.

Hvordan ligner mekanisk doping kemisk doping?

Udtrykket er en analogi til kemisk doping i sport, snyderi ved hjælp af præstationsfremmende stoffer. Som en form for 'teknologisk svig' er det forbudt af Union Cycliste Internationale, det internationale styrende organ for cykling.

Hvem var den første cyklist, der blev sanktioneret for mekanisk doping?

Van den Driessche, den første cyklist, der blev sanktioneret for mekanisk doping. Motordoping eller mekanisk doping i konkurrencedygtig cykelterminologi er en metode til snyd ved at bruge en skjult motor til at hjælpe med at drive en racercykel. Udtrykket er en analogi til kemisk doping i sport, snyderi ved hjælp af præstationsfremmende stoffer.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Priser på cykler - hvordan løser vi det?

Hvor meget koster en god cykel? De cykler, vi har testet, har kostet fra omkring $ 300 til næsten $ 2.000. Vi fandt ud af, at flere penge køber en letvægtsramme lavet af kulfiber, aluminium (eller en kombination af begge materialer) eller højstyrkestål og andre komponenter af høj kvalitet. Men du kan stadig købe en god cykel for kun et par hundrede dollars.

Stationært cykeltilbehør - hvordan man løser det

Hvordan kan jeg gøre mit motionscykel sæde mere behageligt? Sådan laver du et motionscykelsæde mere behageligt (eller landevejscykel) Det kan hjælpe at justere sadlen. Kontroller vinklen på din sadel. Din haleben skal ikke røre ved sædet, så juster det i overensstemmelse hermed. Placer styret i niveau med eller lidt højere end sadlen.

Hurtigste cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er den hurtigste hastighed på en cykel? 183.932 mph

Mobil cykelreparation - praktiske løsninger

Hvor meget koster en cykelindstilling? Afhængigt af dit område koster den gennemsnitlige cykelindstilling alt mellem $ 60 og $ 100. De fleste butikker tilbyder to muligheder - En mindre / grundlæggende justering, der koster $ 55 til $ 89 og en Major Tune-up, der typisk koster mellem $ 119 og $ 150. Omkostninger afhænger ofte af de tjenester, der er inkluderet i afstemningen.

Livestrong cykel - hvordan løser du det?

Hvor meget koster en Livestrong cykel? Cyklen, der kommer i varemærket gul-og-sort farve, koster $ 1.700, hvoraf $ 1.000 går til Livestrong, Lance Armstrongs kræft-velgørenhed.

Cykelfolk - besvare spørgsmålene

Hvad kalder du en person, der cykler? Hvis du cykler, kan dit køretøj også kaldes en cykel. Du kan blive kaldt en cyklist, en cyklist eller en cyklist.