Vigtigste > Cykling > Nationale mesterskaber i cykling - hvordan løser vi det?

Nationale mesterskaber i cykling - hvordan løser vi det?

Hvordan kvalificerer du dig til USA Cycling National Championship?

USA CyklingStor baghaveNationale mesterskaberer åbne for præ-kvalificeretryttere (raceralder) 14 og ældre, der er verificeretANVENDELSERBorgere eller fastboende (grønt kort) med en verificeretUSA Cyklingmedlemskab.

(dyb bas) - I denne artikel forklarer vi, hvad UCI-point er, hvordan de opnås, hvordan de vægtes i forskellige løb i Tour de France, en-dags klassikere og en uges etappeløb, og vigtigst af alt, hvorfor de er vigtige, og hvorfor du først forklarer, hvorfor ryttere ønsker at optjene UCI-point. Når ryttere konkurrerer i et UCI-rangeret løb, er der en mulighed for at akkumulere UCI-point, og disse point bidrager til placeringen af ​​individuelle ryttere, handelshold og også nationer. Nu er pointene vigtige, fordi chauffører og hold har brug for en bestemt kvote eller et antal af disse point for at kvalificere sig til de bedste løbspoint.

Nu vinder point ikke kun præmier, de er også et virkelig nyttigt værktøj til at måle værdi og måle en chaufførs værdi, og det kommer godt med, når det kommer til løbevalg, lønninger og kontrakter. For 2019 vil der være en række ændringer, og den første ting at bemærke er, at der vil være en særskilt rangordning for point scoret i en-dags løb fra dem, der er scoret i etapeløb. Det betyder, at en rytter som Chris Froome sandsynligvis vil have en rigtig høj etaperace placering og måske en lavere placering i en-dags løb, hvor en som Peter Sagan, ja, man forventer at have en rigtig høj daglig placering og et lavere etape race - Rangering har.

Og en som Alejandro Valverde, ja, han bliver sandsynligvis kun meget høj i dem begge. Og det er nyt for 2019, før point, der er opnået på en dag, og etapeløb er alle blevet kombineret. (Hip-hop musik) Holdets score beregnes ved at tilføje de UCI-point, der er opnået af kørerne af det hold, der er vigtige, fordi hold har brug for at optjene et bestemt antal UCI-point for at beholde eller i nogle tilfælde kvalificere sig til en UCI World Tour licens, og for sæsonen 2019 er der kun 18 pladser til rådighed for UCI World Tour-hold I henhold til UCI-regler tildeles World Tour-licenser på baggrund af følgende kriterier.

Sportslige, etiske, økonomiske, administrative og organisatoriske kriterier. For at opnå en World Tour-licens skal hvert af disse kriterier være opfyldt. Med sportslig reference til opnåede UCI-point.

I henhold til reglerne, hvis flere licensansøgere end det maksimale antal tilgængelige licenser opfylder de etiske, økonomiske, administrative og organisatoriske kriterier, skal de licenslicenser mellem dem være baseret på antallet af UCI-point, de har optjent. For at undgå at miste en World Tour-licens skal holdene optjene point, og det bringer os til den næste store ændring for 2019, som du skal være opmærksom på: UCI planlægger at reducere antallet af World Tour-hold fra de nuværende 18 i 2019. til 16 for 2020.

Og det betyder, at de to hold, der får færrest UCI-point denne sæson, rykker ned i 2020. Touren, tidligere kendt som Pro Continental, har mulighed for at deltage i UCI-begivenheder som Tour de France og en-dags klassikere. Det har også et nyt navn, det var tidligere Pro Continental, men i 2019 vil det blive kaldt UCI Pro Series Division. (langsom musik) Så UCI-placeringer efter nation, nu er disse vigtige, fordi de bestemmer, hvor mange ryttere en nation kan stille op i bestemte begivenheder som verdensmesterskabet eller OL.

Nu fortæller de os også, hvilken nation der er bedst (griner), og lige nu er det Storbritannien. Det er Spanien. (mumler) - Åh min Gud. - Rangeringen beregnes ved at kombinere de otte bedste førere af denne nation ved startlinjen med otte førere, nationer i position 11 til 20 kan starte med seks førere, nationer i position 20 til 30 kan have fire førere og nationer i position 31 til 50 kan registrere en driver.

Hvis min chaufførs hjemland ikke er i top 50, men du har en enkelt driver i top 200, kan den person også starte. (Hip-Hop-musik) Point optjenes ved høje placeringer i UCI-løb, og jo mere prestigefyldt løbet er, desto flere point tilbydes. Dette afspejles i et løb som Tour de France, og den samlede sejr i Touren er det største enkelt antal point, som en rytter kan score.

Du modtager 1.000 point, og point tildeles også op til 60. plads. Dette er også tilfældet med andre UCI-løb: for andenpladsen får du 800 point, for tredjepladsen 675 og for fjerdepladsen 575, og så fortsætter du, du får ideen. Hvis du vinder en af ​​de andre Grand Tours, siger Tour de Italia eller Vuelta a España, vinder du 850 point.

For at afspejle deres betydning i sport er monumenterne også tungt vægtede, disse er de fem mest prestigefyldte endagsløb. Så du har Paris Roubaix, Tour of Flanders, Milan San Remo, Liège Bastogne Liège og Il Lombardia. Hvis du vinder en af ​​dem, samler du 600 point, så i point.

To monumenter om året er trods alt mere værd end den samlede værdi af turen. Verdensmesterskaberne og de olympiske landevejsløb er også øverst med 600 point, der tilbydes til begge løb. karriere-definerende, og de tilbudte point afspejler dette.

Andre endagsløb, der er store, men ikke helt så prestigefyldte som de lige nævnte, har færre point at tilbyde. Et godt eksempel ville være noget som Strade Bianche, hvor vinderen får 400 point. Ugentlige etapeløb som Paris Nice, Tirreno-Adriatico og Critérium du Dauphiné er 500 point værd for den samlede vinder, hvilket betyder, at de er lidt mindre værd end et mindesceneløb, der er mange andre måder at optjene point på, så min er udsagn at to monumenter er mere værd end Tour de France, fuldstændig vrøvl.

Et godt eksempel på dette er Tour Down Under, hvor det samme antal point tilbydes som for Paris Nice eller Tirreno-Adriatico. Årsagen til dette er nu god, og det er, at det tilskynder hold og chauffører til at deltage i et løb på den anden side af verden, der er relativt nyt og finder sted i begyndelsen af ​​sæsonen, da der er mange værdifulde punkter at blive opnået der, og også som UCI betyder det, at alle UCI-hold skal konkurrere. Mindre veletablerede løb giver vindere 300 point, og det inkluderer ting som Ride London Surrey Classic, Tour of California og Omloop Het Nieuwsblad.

Som nævnt tidligere handler det ikke kun om GC-placering. I etapeløb er der masser af UCI-point til sejre og placeringer på de enkelte etaper, og disse har tendens til at gå op til 5. pladsen. Tour de France tilbyder den største bonus, med Sean Kellys ord, med 120 point, der skal tildeles for en etappevinst, at hvis du vinder fem etaper af turen, der svarer i point til et monument, på en eller anden måde, en A bedrift, der Mark Cavendish har opnået.

At vinde et trin i Giro eller Vuelta er 100 point værd, mens andre etapeløb som Paris Nice tilbyder mindre, 60 point for en enkelt etape sejr. Men der er også point for at bære en ledertrøje. Det er dog ikke meget, så du får 25 point om dagen, hvis du har den gule trøje på turen, og du kun får 10 point for hver dag, du bærer okkertrøjen i turen nedenunder, og hvis du gør en af ​​If du vinder andre klassifikationer, såsom den grønne sprintertrøje eller bjergklassificeringen i turen, får du 120 point for den samlede klassifikation.

Håber du fandt denne artikel nyttig og interessant, og hvis så bedes give den tommelfingre og overveje at dele den med dine venner, da vi synes det ville være rigtig cool for et bredere publikum at forstå, som de World Tour fungerer og få flere mennesker til at følge sporten, ikke kun når Tour de France finder sted, men gennem hele løbet. Og scoringssystemet er ret detaljeret, og jeg har ikke gået ind i hver eneste detalje for at risikere, at dette viser sig at være en ganske lang og kedelig artikel, men hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at fyre dem i kommentarerne nedenfor . Hvis du spekulerer på, er Women's World Tour-scoringsystemet stort set det samme som mændenes, selvom antallet er forskellige, og her på GCN sender vi alle de store løb live og gratis, så hvis du vil se dem , være der deres Klik her for et link til vores side, hvor de streames.

Men vi ses næste gang, giv artiklen tommelfingre, og vi ses senere, farvel.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.