Vigtigste > Cykling > Nitrogenoxidcykling - hvordan man skal håndtere

Nitrogenoxidcykling - hvordan man skal håndtere

Er nitrogenoxid godt til cykling?

Mensnitrogenoxidanbefales typisk til klatrere, det er energiforøgendefordelegør det ekstremtgodt for cyklisterogså. Fitnesseksperter påCyklingforklare, hvordan tilskuddet får kar til at udvide sig, så de kan lede mere blod og ilt til de dele, der har mest brug for dem, som ben tilcyklister.

Når du tænker på rødbedsaft, tænker du bare på noget sødt og tænker på følgende

For eksempel at købe en juice fra Whole Foods, men du tænker ikke rigtig på det seriøse atletiske boost, det vil give dig. Uanset om du er en atlet eller bare en rekreativ atlet, en person, der kun tager på cykeltur nu og da, kan du drage fordel af rødbeder, der fungerer, fordi der er nogle virkelig interessante mekanismer i kroppen, der gør rødbeder så fænomenalt kraftige. Hej, jeg er Thomas DeLauer fra Antler Farms, og vi skal dække nitrater, nitritter, nitrogenoxid og elektronisk udveksling af åndedrætsorganer, men jeg lover, at jeg ikke mister dig.

Okay. Interessant nok er rødbedsaft stærk på grund af de nitrater, den indeholder. Så du kan høre, at nitrater og nitrit er dårlige, når de findes i bacon og pølse. men virkeligheden er naturlige nitriter og nitrit er virkelig stærke, som dem der er i rødbeder.

Så når du spiser rødbeder eller roesaft, får du en masse nitrater, der går i dit spyt. Okay? Ikke at forveksle med nitrat. Det er en mere reduceret form.

Når denne nitrit sluges, metaboliseres den yderligere til noget kendt som nitrogenoxid. Nu er nitrogenoxid en meget kraftig vasodilator, så vi øger blodgennemstrømningen. Hvilket selvfølgelig er godt.

Dette vil hjælpe os på mange måder, men når vi ser nærmere på fordelene ved rødbedsaft, handler det mindre om vasodilatation og mere om at sænke de såkaldte iltomkostninger, hvilket har vist sig at sænke de såkaldte iltomkostninger ved adenosintrifosfat i den faktisk fungerende muskel. Så det betyder simpelthen, at vi har brug for mindre ilt for at producere den samme mængde energi. Der er meget videnskab, der understøtter denne UPS, bogstaveligt talt ved at indtage rødbedsaft, kan vi arbejde lige så hårdt med mindre energi, eller vi kan arbejde hårdere og bruge mere energi.

jimmie johnson cykling

Alt er som vi altid vil placere det. Så der var en undersøgelse, der dukkede op i Journal of. Sportsmedicin blev offentliggjort, som har set meget intensivt på det.

De brugte seks dage på at undersøge virkningen af ​​rødbedsaftpulver på træningspræstationer. Så du har haft nogle deltagere, der spiser en halv liter rødbedsaft, og nogle deltagere, der bruger en halv liter rødbedsaft placebo, ja, i slutningen af ​​seks dage fandt de nogle ret fænomenale resultater. De fandt ud af, at rødbedsaft reducerede de samlede omkostninger til træning og iltomkostninger med 19%.

Det gjorde bogstaveligt talt din træning 19% lettere, hvis du havde rødbedsaft, men det bliver endnu bedre. De var i stand til at øge deres tid til udmattelse med 17%. De, der indtog rødbedsaften, kunne forlænge deres træning med 17%.

Det svarer til 19% lettere. Træningen blev 19% lettere, så det fik mig til at føle, at du kunne trykke den 17% længere. Det tilføjer.

Så årsagen til dette er ikke kun vasodilatation og stigningen i blodgennemstrømningen. Det sker, fordi rødbedsaftpulver og nitrater og nitrogenoxid, der er en del af det, i sidste ende fungerer som noget, der kaldes en cytochrom C-oxidasehæmmer. Ser du, dette er den sidste komponent i det, der kaldes åndedrætskæden af ​​elektroner.

Når vi trækker vejret, sker der en række ting i kroppen. Det kaldes en elektronkæde, og den respiratoriske elektronkæde slutter med cytochrom coxidase. Normalt er det, at når ilt bevæger sig den vej, rammer det den blindgyde, okay.

Så selvom der er reserver af ilt, rammer det blindgangen af ​​denne elektronkæde, og vi kan ikke bruge det ilt, men hvis vi hæmmer cytochrom c oxidase, fjerner vi enden af ​​den elektronkæde og lader ilt strømme igennem fuldstændigt, hvilket betyder det overskydende ilt, vi ønskede at bruge det, men kunne det ikke bruges nu. Så det låser dybest set evnen til at bruge mere ilt. Det er virkelig stærkt.

Så hvad der er sejt er, at Antler Farms faktisk udviklede et rødbedsaftpulver, der ikke indeholder kulhydrater, og du har et pulver, der stadig har de samme effekter i en organisk form, der ikke har mange biprodukter, og du har stadig de antioxidante effekter, fordi det er så rent. Så når det kommer til faktisk at være i stand til at maksimere resultaterne med rødbedsaft, behøver du ikke juicere en flok rødbeder og bruge hundreder af dollars på en saft og en flok rødbeder, når du faktisk bare kan gøre det rå, uforfalsket pulver, der gør det smukt og rent og smukt og rent. Så sørg for at inkludere det her på Antler Farms, så du kan lære mere om, hvordan du kan maksimere dit liv gennem revolutionerende produkter.

indskrænkning

Er nitrogenoxid godt for udholdenhed?

Forskning fra University of Exeter har afsløret at tage et kosttilskud til boostnitrogenoxidi kroppen kan øges betydeligtudholdenhedunder træning med høj intensitet.

Forbedrer nitrogenoxid atletisk præstation?

IKKEkan forbedre atletisk præstation

I betragtning af at NO bidrager direkte til blodgennemstrømning, iltafgivelse, glukoseoptagelse, muskelhastighed, effekt og muskelvækst; et højere NO-niveau kanforbedreenatletsamlet setydeevneog udholdenhed selv blandtatletersom allerede var i form og sunde.

Hvorfor drikker cyklister rødbedsaft?

RoesaftdåseGør lige trænetCyklisterHurtigere og mere kraftfuld. En milepælundersøgelse fandt detcyklister drikkerhøje doser koncentreretrødbedsaftbrugte ca. 3 procent mindre ilt under træningstest end demdrikkeren placebodrikke. Med andre ord brugte rytterne mindre energi til at træde i samme tempo.

Er spinat god for nitrogenoxid?

Da nitrater kan omdannes til sundenitrogenoxid, spise madhøjt indnaturlige nitrater kan hjælpe dig med at forbedre dinnitrogenoxidniveauer enkelt og let. Disse ti fødevarer er rige på naturlige nitrater. Ud af enhver plante, der ofte spises,spinathar det mest imponerende nitratindhold.

Kan du tage nitrogenoxid hver dag?

Rizzo tænker ikkedu burdesupplement dagligt. Jeg vil ikke anbefale det. Der er ikke meget forskning i disse kosttilskud, så det er svært at vurdere, hvad de langsigtede bivirkninger kan være, siger hun. Spis i stedet grøntsager eller rødbeder for at få dinnitrogenoxid.tyve. 2020.

Hvornår skal jeg drikke sukkerroer inden jeg cykler?

Mængden afrødbedsaftder tilvejebringer det nitrat, der er nødvendigt for den gennemsnitlige person til tilstrækkeligt at øge deres blodnitrit, er ca. 300 500 ml og skal indtages ca. 2-3 timerFørdet givne løb eller træningssession.27. 2017.

Hvornår skal jeg drikke sukkerroer inden en træning?

De finder detroesafter mest effektiv, når man drikker to til tre timerinden træningog generelt, at 300 til 500 milligram (500 mg er lidt mere end to kopper) uorganisk nitrat er nok til at give en forbedring på 1 til 3 procent i ydeevne, der er signifikant nok til at give en seriøs atlet en konkurrencedygtig

Hvor lang tid tager det for nitrogenoxid at arbejde?

Fordelene ved motion på endotelens sundhed ognitrogenoxidproduktionen kan ses i så lidt som 10 uger, når du træner i 30 minutter mindst tre gange om ugen (48).

Hvor lang tid tager det for roesaft at begynde at arbejde?

De fleste af klodstyperne er klar til høst på 8-10 uger; længere, cylindriske sortertagenærmere 20 uger. I lignende undersøgelser foretaget på uddannede løbere blev der ikke registreret signifikante fund 90 minutter efter at have drukketrødbedsaft.

Hvordan bruges nitrat til at øge cykelydelsen?

Kvælstofoxid har også positive virkninger på muskelceller ved at forbedre deres evne til at trække sig sammen og producere mere energi. En række ernæringsvirksomheder sælger nu produkter, der indeholder nitrat. Roer Det har været i spidsen for udvikling af nitratberiget rødbedsaft, og andre som Zipvit fremstiller nu lignende produkter.

Hvad gør nitrogenoxid med kroppen?

Nitrogenoxid påvirker en række positive fysiologiske ændringer i kroppen: det får blodkarrene til at udvides og leder mere blod og ilt til de områder, der har mest brug for det. Kvælstofoxid har også positive virkninger på muskelceller ved at forbedre deres evne til at trække sig sammen og producere mere energi.

Hvad er nitrogenoxids rolle i atmosfæren?

Nitrogenoxid (NO) spiller en central rolle i atmosfærisk kemi og påvirker både ozoncykling og troposfærisk oxidationskapacitet gennem reaktioner med hydroperoxy- og organiske peroxyradikaler. Når NO-koncentrationen overstiger ~ 40 pptv (pptv = dele pr. Billioner volumen), katalyserer den produktionen af ​​ozon (O3):

hvordan man måler kadence-cykling

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.