Vigtigste > Cykling > Offseason cykeltræning - hvordan man løser det

Offseason cykeltræning - hvordan man løser det

Hvad skal jeg gøre i løbet af cyklus uden for sæsonen?

Indarbejde crossfit, løb eller vandreture eller skiløb eller andet, som du måske kan lide at gøre, og som supplerercykling. Dette er vigtigt, da det opbygger fuld kropsstyrke, som du måske har mistet under løbetsæson.(eksplosiv lyd) - Velkommen til Ask GCN Anything. - Ja, og i denne uge taler vi om, hvad professionelle uden for sæsonen gør, hvordan man træner i kort tid, og hvordan man får monster quads som vores egne for at få John Travolta. (optimistisk musik) - For ikke at nævne, hvis du vil have chancen for at vinde et gratis 3 måneders abonnement på Zwift for at starte din vintertræning, så kommenter bare ved hjælp af hashtag, spørg GCN og alt andet spørgsmål Du skal nulstille hashtag Torque - ja så Sørg for at sende det i kommentarfeltet nedenfor.

Okay, jeg synes, at Ollie burde komme videre med det første spørgsmål, og det er fra Marcus Castle. (griner) Sådan ville du sige det. Bortset fra yoga bruger professionelle cyklister altid cykeløvelser til at hjælpe deres træning, såsom løb eller svømning. - Ja, det er et rigtig godt spørgsmål, og det enkle svar er ja, de gør det.

hele 30 for atleter

Og det er på grund af krydstræningseffekten. Og det er bredt accepteret af atleter fra andre sportsgrene, de kunne f.eks. Cykle, hvis de f.eks. Er rugbyspillere. Og ideen bag dette er, at du giver dig selv en mental pause fra den sport, du bruger mest af din tid --- timer og timer om dagen. - Ja, og du gør dig også til en mere modstandsdygtig, allround stærkere atlet ved at bruge muskler og muskelgrupper, som du absolut ikke ville bruge bare til at gøre din eneste, specialiserede, dedikerede sport.Peter Sagan er god. Han laver for eksempel en masse yoga. - Ja, han er faktisk berømt for at glemme i de skøreste positioner. (griner) - Hvis du siger det.

Jeg interviewede også Alejandro Valverdea for et par år siden, og han fortalte mig, at han lavede en masse langrend i lavsæsonen - Åh, det er interessant - Ja, løber op ad bjergene og alt det der - Og glem ikke, Thibaut startede Pinot denne sæson faktisk uden et cykelarrangement, faktisk med en langrendshændelse. Så der har du det. Jeg hørte, at det er ret hårdt, jeg har aldrig gjort det før. - Ja, er lo Okay, ret hård, men temmelig cool. - Så der har du det, mange professionelle gør mange andre øvelser for virkelig at holde sig i form.

Det næste spørgsmål kommer fra Reny. Jeg bor et kuperet sted næsten uden lejligheder. Stigningsprints er stadig effektive, og effektiv HIIT- En session, der repræsenterer intervaller træning med høj intensitet, når den varierer meget i længden? Nogle kun fem sekunder til næsten et minut - Ja, ja, 100%.Da jeg trænede i bjergsæsonen, fandt jeg ofte små bakker, som jeg træner på, da du straks har en modstand, som du på en eller anden måde kan forsvare dig mod. Og HIIT-sessioner udføres efter min mening bedst ved en kort stigning. Hvad jeg ville gøre er at finde den bedste bjergbestigning i mit område og derefter bare gentage det.

Så jeg vil sige tre eller fire intervaller i en session på denne stigning og lave en lille sløjfe for at få modstand og derefter bare gøre det samme. - Det er interessant. Elsker du at gå op og ned ad de samme stigninger? ind.

Men ja. - Du kan planlægge en rute med forskellige stigninger i. - Ja, det gør jeg normalt.Jeg ser på en rute, og så går jeg bare fuld gas ved hver stigning, og så er min opsving inde - mellem disse stigninger - Nå, normalt, ja, så den bedste type interval ville være et Tabata-stil HIIT-interval, som normalt er omkring fire til fem minutter lang. Du kan gøre dem længere, men det er bedre at holde det kort og gøre mere. Hvis du lavede noget som 20 sekunder med fuld gas op ad bakken, så 10 sekunder med let, men aktiv hvile og derefter 20 sekunder med fuld gas.

Og gentag det i fire minutter eller fem minutter, hvorefter du skal blive syg med et af disse intervaller. Men dette er den bedste slags HIIT-session. Så hvis du har en opstigning i nærheden af ​​dig, siger du, at den største er et minut, vil jeg sige, prøv at finde en stigning, der er lidt længere og fokuser på din session på den. - Ja, prøv Ollie HIIT-sessionen.

Så vinderen af ​​denne uges tre måneders underskrivelse fra Zwift er Bram Mennen, for det spørgsmål, hvad er den bedste måde at træne på et tidsforsøg, der kun varer 10 minutter? Jeg planlagde en tidsforsøg om seks uger og spekulerede på, hvad der ville være den bedste Zwift-session for det? tror du Ollie? - Nå, Bram, den gode nyhed her er, at det normalt tager cirka seks uger at se nogen forbedring i ydeevne --- Meget sandt. - Så fra din træning er dette perfekt til dig. Med hensyn til en permanent prøveperiode på ca. 10 minutter er det vigtigste, du vil forbedre her, din laktattolerance og også dit VO2-maksimum, fordi du akkumulerer en hel del laktat i et interval på 10 minutter eller en anstrengelse på 10 minutter. det er meget sandt.

Og som altid sender vi vores spørgsmål til Zwift, og de kommer tilbage med en træning, der virkelig passer dig, siger de. Så dette er den træning, de sendte os, og den hedder TT-tuning. Og det tager cirka fem til otte uger, så det passer ind i din planlagte tidsplan.

Den første uge med at se på disse anaerobe bestræbelser, det vil sige de bestræbelser, der varer 30 til 60 sekunder med et langt opsving. Og så den midterste sektion, der ser på de høje laktatbuffersessioner, der varer cirka to minutter og også fungerer på nogle tærskler. Og så det sidste afsnit af planen, der ser på de høje VO2-bestræbelser.

Og det skulle få dig til at gå rigtigt godt i en 10-minutters prøveperiode. - Ja, lad os vide, hvordan du har det. - Ja, og nyd de tre måneder.

Jeg bruger i øjeblikket hurtig keramisk tørt smøremiddel på min kæde og tænkte på at bruge voks i stedet for, som folk siger er mere effektiv, og du behøver ikke rense din kæde så ofte. Ville det være bedre at bruge voks eller tørt smøremiddel? Interessant spørgsmål, fordi jeg har hørt meget om voks smøremidler, og hvor effektive de er.

Jeg har aldrig brugt vokssmøremiddel, men jeg ved, du har min ven. Så fortæl Paul hvad han skal gøre. - Jeg er en stor fan af glidecreme - det håber jeg, du er.

Apropos hvilket --- jeg brugte det keramiske hastighedstør smøremiddel og problemet med det smøremiddel og mange andre tørre smøremidler, at de vaskes meget let af, når der er fugt på vejen, eller når det regner et meget ineffektivt og tørt drivtog. Nøglen er i navnet tørre smøremidler til brug under tørre forhold. Voks kan være rigtig gode og meget effektive, og hvis du går ind i friktionsfakta, kan du se de forskellige smøreegenskaber uafhængigt op til 10 watt, ikke? - Nå, med en vokskæde kan du gøre din kæde meget effektiv, jeg brugte den i tidsforsøget.

Men jeg har en tendens til at gå ud af vejen for at vokse en kæde og få den, den skal være perfekt, den skal være absolut fejlfri, helt fejlfri, inden du anvender voks, ellers er der ingen mening. Og det har en fordel, men jeg vil kun gøre det til disse nøglebegivenheder. Som et A-løb eller en tidsprøve, hvor jeg vil have det rigtig godt.

Hvis der er fugt, bruger jeg et vådt smøremiddel. Hvad angår r Hvis jeg kører i Storbritannien om vinteren, er vejene dækket af affald og gødning, og det regner meget, bruger jeg bare et vådt smøremiddel. For så holder den sig fast i kæden og er mere effektiv.

Det er mindre effektivt end en optimeret smøremiddel, men stort set bliver det faktisk mere effektivt, fordi det faktisk forbliver der og ikke kun tiltrækker masser af snavs - så grundlæggende siger vi, hvorfor vælger du ikke et løb eller en begivenhed og og så se dig vokse? Kæd og gå til disse wattbesparelser, eller brug bare din gennemsnitlige glidecreme under træningstid - det korte svar er ja, en vokskæde kan tilbyde enorme fordele med hensyn til tør trækningseffektivitet, men det tager en hel del indsats, din kæde skal vær fejlfri, så gem dem til de store dage. - Ja, der går du, og hvis du virkelig ville lære at dyrke din kæde, går John bare igennem her, så se artiklen her - Guldkæden også. - Nu hvor din voks er smeltet, skal du du sænker y Sænk kæden ned i voks og lad den stå i ca. 20 minutter, eller indtil der ikke vises flere små bobler fra kædeleddene og rullerne - Det næste spørgsmål er fra Paul Cook, der skriver: Hej GCN, jeg vil have min Forbedre cykling om vinteren, så jeg kan være hurtigere og stærkere i sport i den næste sæson.

Jeg har ikke en indendørs træner, jeg kører på cyklen til arbejde omkring tre dage om ugen, og det er cirka ti kilometer hver vej i op til tre timer hver anden weekend, men uden for denne tid har jeg næppe tid til at træne. Hvilket råd kan du give mig for at maksimere min træningsindsats? Harry Potter eller noget. I hvert fald tilbage til spørgsmålet, ja, jeg vil sige, at du øger din pendling og muligvis gør det vanskeligere, så du rent faktisk får mere ud af en kort session.

Så du kunne muligvis gøre 10 minutter hårdt og derefter bare gøre fem minutter, for så ville du lægge lidt af en intensiv session på din pendling. Og jo hurtigere og stærkere du bliver, jo længere kan du gøre det længere. Så du siger, vågn op lidt tidligere, og du har gjort en halv time, eller, ja, kom tilbage fra arbejde og tilføj endnu en sløjfe ja, du vil se nogle fremskridt der - ja, jeg tror, ​​tænk først, jeg tror, ​​at dette mængden af ​​cykling, dette volumen er stort, og at konsistensen altid er nøglen til enhver træning.

Så hvis du kan være konstant, er det fint, vil jeg foreslå, at du indarbejder nogle af dine morgenpendler som hurtige ture. Så ideen er, at du kan spise morgenmad hurtigere, når du kommer på arbejde end før, og det kan også have nogle store fordele for din træning og fitness. - Hvis du ville dykke dybt ned i, hvordan man træner på pendlen, tror jeg, at Emma lavede en artikel netop det, så tjek dette - Hvordan træner man til lange, udfordrende cykelbegivenheder, når tiden er kort? Jeg mener, lange rejser er tidskrævende pr. Definition.

Fastetræning kan dog give dig nogle af fordelene ved ulemperne ved en lang køretur, i det mindste med hensyn til udholdenhed, på meget kortere tid. - Nu er vi på det hurtige brandkredsløb. Så jeg trak Ollie bare for at se, hvor hurtigt du går gennem den hurtige brandsløjfe.

Fordi Dan er godt langsom. Chris er ret hurtig, og Si er også ret langsom. Så lad os se, hvordan du fortsætter med dette.

Alligevel første spørgsmål fra Liam Sanguku. Sangaku. Sangaku, vil du sige? - Ja - Ja, sejt.

Hvornår får vi et globalt sporcykelnetværk? - Nå, ikke i den nærmeste fremtid - Ja, men jeg - - Sig aldrig aldrig - Ja, jeg ville sige, sig ikke aldrig, fordi jeg ville elske Kom ud på banen og gå tilbage til mine rødder. Så ja, hold øje med kanalen, og forhåbentlig vil du se nogle artikler om os på tavlerne. Næste spørgsmål, hvem er det, Ollie? - Det er fra Ed TJ, og han siger, er der nogen overvejelser for at undgå at beskadige din cykel ved at køre en turbotræner? Tak. - Godt spørgsmål.

Din cykel er ikke rigtig designet til statisk turbo. Så måske ikke slå op på cyklen? At lægge side-til-side-belastning på dele af rammen, der ikke er vant til at blive stresset, og som ikke rigtig er bygget til at modstå disse belastninger, er sandsynligvis det værd. Så måske være lidt mere forsigtig, når du sprinter eller laver dine hårde anstrengelser; træk også et håndklæde over dit forreste hovedrør, og dette forhindrer sved og salt i at komme ind i dine lejer, fordi ja, det er ikke rart at have din Tag lejer fra hinanden, og det er, ja, fuld af salt og sved. - Ja, salt kan beskadige lejerne.

coach aktier

Men i det store og hele har jeg aldrig hørt om det, selvom folk er som en slags bymyte, jeg har aldrig hørt om det, at en cykel faktisk går i stykker, når du kører på en turbo - Ja, jeg har ikke Jeg har aldrig haft dette problem, jeg har aldrig haft dette problem. Det næste spørgsmål er fra Anant Uno. Hvordan får jeg monster quads som John Travolta? Nå, det er et interessant spørgsmål, og for at være ærlig tror jeg ikke, at Ollie og jeg virkelig er den, der fortæller dig --- jeg ville meget gerne vide - Ja, hvordan man får disse monster-quads, men jeg tror det er mere af et spor stil sprint, fitness område.

Så vi taler om en masse træning i gymnastiksalen og meget af den korte sprintindsats for at arbejde på de hurtige trækmuskler, der bliver store, og du får, ja - noget af det er genetisk, som naja. - det er meget sandt . - Som om jeg har genetisk fortykkede, små, spindelige quads. (griner) Men ja, nogle fyre er genetisk bare mere muskuløse, det afhænger af din fysiologi - Men ulempen ved at have massive quads, at du skal få jeans lavet efter mål.

Ligesom Chris Hoy ved jeg ikke, hvordan det passer ind i tynde jeans - Ja, jeg ved det ikke. Alligevel - Ja, der har du det - Spørgsmål fra AP - Hvilken Zwift-træningsplan skal jeg følge for at øge min 5 minutters styrke? - Nå, interessant spørgsmål, jeg gjorde faktisk lidt research og fik dette. Og jeg gik faktisk til en af ​​GCN-træningsprogrammerne, og jeg gik til VO2 max-sessionen, hvilket giver dig nogle hårde tre-minutters anstrengelse med en fire-minutters opsving tid, og det skal virkelig hjælpe dig med denne fem minutters styrke anstrengelse ja lad os vide, hvordan du har det i kommentarfeltet nedenfor - ja snarere dig end mig, AP, til dette - jeg vil få dig til at gøre det senere, stol på mig du vil elske det. - Næste Vi har et spørgsmål fra Ni PSI.

Jeg håber, han lægger mere i sine dæk. (humrer) - Ja. Hvorfor er ikke cykler blevet lettere for de samme penge de sidste 15 år, eller mangler jeg noget? Interessant spørgsmål. - Jeg tror, ​​han mangler noget, eller de mangler noget. - Fortæl os derefter. - Nå, jeg synes, at cykler er L lettere.

Det er den første. Se for eksempel på --- De er lettere og blev mere aerodynamiske, ikke? - Ja, cykler blev lettere, de cykler, der kunne købes nu for 15 år siden, det var ret sjældent at have en cykel, der vejer 6,8 kg, du ser vores grænse nu, der er en hel del af dem. - Og gjorde ikke laver du ikke en artikel på en cykel, hvad var det? - 4,28 kg. - 4,28 kilo - En fyr byggede også sin cykel, der er en artikel om det.

Den anden ting er, at mens der er cykler, der er så lette som eller ligner cykler omkring 10 år, er de blevet meget bedre funktionelle. Så de tilføjede funktionel masse, de gjorde den stivere, de gjorde den mere aerodynamisk. Så selvom de har samme vægt, brugte de mere materiale og gjorde cyklen hurtigere - der har du det.

Cyklerne er faktisk bedre cykler og også lettere. Så hurtigere cykler og den samme lette. Vi er nu i slutningen af ​​Ask GCN Anything.

Og hvis du vil stille dine spørgsmål i næste uge, skal du huske at bruge hashtagget Ask GCN Training til alle dine træningsspecifikke spørgsmål og også have chancen for at vinde et tre måneders abonnement på Zwift. Og til andre cykelspecifikke spørgsmål, brug hashtag toque tilbage og skriv dem ned i kommentarfeltet nedenfor. - Ja, Black Friday er forbi. - Triste tider, allierede. - Men jul er lige rundt om hjørnet.

Så hvis du er i humør til at fylde fyldstoffer eller julegaver, har GCN-butikken masser på lager - ja, du kan få fat i nogle af disse, og denne - eller kopper, perfekt til gløgg lige nu - ja, og gode strømpe fyldstoffer, ikke? - Ja, og hvis du nød denne artikel, fandt den nyttig, ved du hvad du skal gøre. Tommelfinger op, abonner og til en anden artikel, hvorfor ikke se den episke tur i Oman. - Tjek denne episke tur, du kan komme hvor som helst der. - OP Quadzilla og Poolie. - Ja, fantastiske solnedgangsbilleder i denne.

depression fedt

Hvor lang er cykling uden for sæsonen?

Generelt en 2 4 ugeudenfor sæsonener normalt nok til at give de fleste atleter chancen for at komme sig og genoplade klar til at komme tilbage blandt det.

Hvad gør pro-cyklister i lavsæsonen?

Fra surfing til bjergbestigning til langrend er valgene af alternative former for træning vidtgående sompro cyklisterser ud til at dekomprimere fra de straffende træningsbelastninger på cyklen i løbet afsæson.

Hvor lang tid inden et cykelløb skal jeg stoppe med at træne?

En goduddannelseprogrammet leverer den endelige betydninguddannelsestimuluslangtnok væk fra din målbegivenhed til at give mulighed for både tilpasning og fuldstændig opsving. For de fleste amatørercyklister, dette betyder normalttræning skal stoppe7-10 dage fra din begivenhed og følges af en kort tilspidsning.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan profferne kommer i topform? - Nå, i denne artikel skal vi gennemgå nogle gamle og nye teknikker, der fik dem til at nå sit højdepunkt, er du klar til at prøve dem? - Træk bedre disse t-shirts i mit udstyr først. - Ja, lad os lave en hurtig. (Bas pounding beat) Lad os nu starte med en fra den nuværende verdensmester i tidskørsel Rohan Dennis.

Nu fortæller han mig, at han gjorde en ven, der fyldte sine rør med vand for at skabe modstand og vægt. Og da han havde et fladt dæk, forsøgte han at skjule vandet, der sprøjtede overalt med hænderne. Ja.

Det fungerede ikke så godt. (Bass bankende beat) - Hank talte for nylig med Matej Mohoric, scenevinder i Vuelta og Giro, for at lære hans træningshemmeligheder. Og den indsigt, han gav os, var, at når han træner, vælger han altid den nemmeste holdning og det hurtigste mulige udstyr.

Dette skyldes, at det motiverer det mere til at skubbe hårdere og hurtigere, når du træner og når du kører en rigtig træningscykel. Selv de værktøjer og reservedele, han bærer, vil være så lette som muligt. Han gik endda så langt som at køre på sin træningscykel med latexrør.

Men han indrømmede, at det var blevet lidt trættende at pumpe op og justere temperaturerne hver dag. Matej, jeg kan godt lide din stil. (Bas pounding beat) - Nå, på den anden side af Matej Mohoric, Magnus Backstedt, vinder af Paris-Roubaix, trænet på den tungeste cykel, han kunne få fat i, plejede han at fylde sine flasker med ledninger, så han ville træne hårdere .

Gal. (Upbeat piano) - Lizzie Deignan kom i kontakt for at fortælle os, at hendes pro-træningshemmelighed er, at hun religiøst begynder at træne den 1. november. Dog vandt hun Brug ikke en effektmåler på sin cykel indtil 1. december.

Dette giver hende en god fire ugers tid til at genvinde den gode forbindelse til cyklen, forsigtigt pedalere og faktisk få hendes fitness lidt op, hvor hun var før hvileperioden. Det betyder, at når effektmåleren er fastgjort til din øh cykel, vil det være meget mindre demoraliserende. Måske er det her deres selvtillid kommer fra. (Bass pounding beat) - Jeg formåede at nå ud til eks-holdkammerat Adam Blythe for at finde ud af om han havde en hemmelighed.

Og han sagde til mig, at han ville køre fem timer i zone tre og holde kæden bundet. Vær ikke opmærksom på forestillingen, men sørg for at han holder dette tempo. Og han siger, det er hans hemmelige Geoghegan Hart, der sagde, at hans vigtigste træningspas og hans hemmelighed for succes er en cykeltur på kun 90 minutter.

Og det bliver endnu bedre. Hans cykeltur er færdig med en puls på 85 til 90 slag i minuttet virker utrolig. Hvad han gør efter 40 minutter, dvs. omkring 25 kilometer i timen og ikke mere end 100 meter i højden, er en lang pause, mens han drikker kaffe i caféen.

Vi blev overvældet af det. Du kunne være lige så fit som en World Tour-cyklist ved at drikke kaffe. Nå, dette er naturligvis ikke hans vigtigste session med at opbygge fitness-justeringer, men det er den dag, hans krop kommer sig og bliver stærkere som et resultat.

Og det fremhæver virkelig vigtigheden af ​​at tage sig af dit helbred. (Bass-Pump-Beat) - Nu var min personlige træningshemmelighed motoriske færdigheder. Jeg har min far, en gammel knallert, lad ham sidde på den i tre timer, og jeg sad bag ham for at prøve at efterligne pelotons hastighed.

Og det hjalp mig virkelig med at få fart på mine ben. Og også i sprinten. Sprint fra 40 50K i timen.

Det er en hemmelighed. Fortæl ikke for mange mennesker. (Bas pounding beat) - Dette er nøjagtigt, når min vigtigste træningshemmelighed slet ikke er den hemmelighed.

Jeg er en komplet træningsnørd og har uploadet hver eneste tur til en online carpooling-platform i årevis. Gæt hvilken. Men når jeg først havde fundet ud af, at en arbejdsbelastning på 1.000 kilojoules i en time i gennemsnit var 280 watt, var disse tal fascineret. 85 til 90 var altid nøglen.

På mine fem til syv timers udholdenhedsture ville jeg altid holde mig til dette nummer. Dels fordi det var lige øverst i min zone 2. Men også fordi det fik mig til at føle mig godt, fordi jeg vidste, at jeg brændte 1.000 kilojoule.

Og jeg kan ærligt sige, at hver gang jeg har gjort noget som dette, har jeg altid vundet et løb inden for de næste to til tre uger. Så det gav mig også et godt tillidsforøgelse. - Jeg håber, at dette gav dig et lille indblik i, hvad profferne laver.

Tænk på gode ben garanteret, skriv det i kommentarerne nedenfor. Vi vil meget gerne høre om det. - Og giv denne artikel store tommelfingre, hvis kun for den opfattelse.

Tjek det ud - Mont Blanc derovre. - Fantastiske.

Har professionelle cyklister fri?

Alligevel næsten alleprofessionelle tageren pause iaf-sæson. Det er bestemt jegtageet par ugerafsagde Ted King (Cannondale). Typisk er jeg færdig med at køre i slutningen af ​​september.

Skal jeg tage en pause fra cykling?

At gendanne balance mellem cykel og liv

Tageret par uger'pausegiver dig mulighed for at træde tilbage i den verden og hjælper dig med at genskabe en sund balance mellem cykel og liv. Og selvfølgelig, når du begynder at kede dig af den 'rigtige verden', digskulle tagetid til at reflektere over, hvad du lærte fra den sidste sæson og områder til forbedring.

Er æg gode for cyklister?

Højt fedt morgenmadskød ogÆg

Æger et godt ernæringsmæssigt valg generelt, men hvis du er presset til tiden, så giv de fede og proteinpakkede måltider (dvs. alt bestående af bacon ogæg) et pas.
1. 2021.

Hvor mange dage skal du hvile før en triatlon?

En vellykket strategi er at starte todage førløbet tilhvile. Gennemfør din sidste træning dagenFørløbet. I den træning, hvis det er muligt at svømme på løbet, så prøv at komme i vandet, samtidig med at din svømmebølge går ud på løbetiden.

syg cykling

Er cykling 7 dage om ugen dårligt?

Baseret på undersøgelsen, 1 times cardio7 dage om ugener mindre effektiv sammenlignet med 30 minutters cardio7 dage om ugen. Du kan gøre det endnu mere effektivt ved at træne både cardio og vægttræning for vægttab7 dage om ugen. Denne kombination vil ikke kun reducere kropsfedt, men også opbygge muskelmasse (7).22. 2021.

Er det 100 miles om ugen godt at cykle?

Ikke ideelt selvfølgelig, men det giver dig et rimeligt fitnessniveau, og jeg tør sige, at du kunne gennemføre100 tusinduden problemer med at give det ikke enormt kuperet. Herbsman skrev: Prøv og kom ind i 80-100på en dag i weekenden og to til tre 30-40milrides på andre dage afuge.

Hvad er den bedste off-season triathlon træningsplan?

Her er din guide til en optimal træningsplan uden for sæsonen, der giver dig mulighed for at komme sig og tilpasse sig bedst muligt. Champions er lavet i lavsæsonen, hvilket måske er den mest undervurderede del af træningscyklussen.

Mister du form i lavsæsonen?

Mange atleter bliver rastløse og alt for bekymrede over, at de mister formen, lægger for meget vægt på, bliver dovne osv. At miste en form er faktisk ønskeligt i denne fase - hvis du vil bygge en højere bygning, skal du styrke fundamentet! Og for at gøre det skal du slå et par niveauer ned.

Hvornår er afslutningen på triatlonsæsonen?

De fleste atleter vil afslutte sæsonen med et markant løb, IRONMAN verdensmesterskabet på Hawaii i oktober eller et sent maraton som New York Marathon. Mange vil have jaget en PB og forsøgt at udnytte kilometertal og form akkumuleret i løbet af sommeren.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.