Vigtigste > Cykling > Udendørs cykling - finde løsninger

Udendørs cykling - finde løsninger

Er udendørs cykling god til vægttab?

CyklingtilVægttab: 4 effektive strategier at prøve.Cykelridning er en fremragende cardio træning. Det kan hjælpe med at øge dit hjerte og lungesundhed, forbedre din blodgennemstrømning, opbygge muskelstyrke og sænke dit stressniveau. Oven i købet kan det også hjælpe dig med at brændefed, fakkel kalorier ogtabe sig.17. juli Feb 2020Cykling kan være en fantastisk måde at nå og opretholde en sund vægt på. I denne artikel troede vi blandt andet, at vi skulle vise dig den bedste måde at kombinere god ernæringsmæssig praksis omkring din cykling på, hvis du vil bruge cykling til at kaste et par pund eller bare få en optimal løbsvægt, håber vi, at du vil finde nogle af disse tip nyttige ikke kun til at tabe sig, men også til at lære at bruge cykling som en del af en sund og afbalanceret livsstil med langt mere fleksibilitet, hvis du vil planlægge mindre intense træningstider som grundlæggende træning, eller hvis du laver disse dage afslappet som jeg er, så passer ethvert tidspunkt virkelig til, men under højintensiv træning med høj lydstyrke og stigende faser, for eksempel, skubber du energi og krav til restitution er også høje for at opretholde et kalorieunderskud og samtidig opretholde fitness hvis dit mål er at være optimal Nå karrierevej. Vent ikke op til et par uger, før du når dit højdepunkt, bestemt eller simpelthen forudsat at træning vil tabe vægten - de fleste af os har brug for handling gennem en detaljeret plan, uanset om du er en udholdenhedsatlet eller en kreativ cyklist.

At tabe sig kræver meget opmærksomhed, hvis ikke mere opmærksomhed på kosten, end en konkurrencedygtig atletisk cyklist, der søger præstationssvigt, kan fokusere på sindet, træningsvaner primært på præstationsudvikling og primært træning for at forbrænde ekstra kalorier. Kan let føre til overtræning og underudbud og det hjælper bestemt ikke med dit mål for fedtreduktion eller vægttab, og det hjælper ikke med at forbedre ydeevnen Fat Loss Takes TimeWater Oz sker natten over, hvis du vil tabe dig og forbedre din cykelydelse, så vil du komme videre til det. Fokus på fedt tab, hvilket betyder at forblive utålmodig. På samme tid betyder det ikke, at du skal være overambitiøs i dine kalorieunderskud, så du skal sigte mod omkring 300, det er 500 kalorieunderskud om dagen, hvis du vil have en sund fedtreduceringsrutine, der kan opnås under mindre intens træning faser, såsom grundlæggende træning Vi taler senere. At sulte dig selv med et højt kalorieunderskud hver dag hjælper ikke noget, det påvirker faktisk dine præstations- og vægttabsmål.

Det vil have negative virkninger som et svækket immunsystem, depression, langsomt stofskifte, ernæringsmæssige mangler og høj træthed, så du vil sikre dig, at alle bestræbelser på at opnå din optimale vægt er kontrolleret og gradvis, og at du forbliver sund, mens tankning er den hurtigste måde at overtræne i stedet for at narre opmærksomheden på detaljer er det værd at fremhæve, men intet tal på skalaen er et komplet billede af dit eget helbred - den måde, du behandler din krop og sind på, er undertiden bedre indikatorer for dit generelle helbred og velbefindende. Muskler er meget tættere end fedt. En kvart muskel vejer omkring 6 pund, mens en liter iterfedt ikke vejer ni kilo.En nemmere måde at forestille sig dette er, at hvis du har det samme volumen af ​​muskler og fedt, vil fedtet veje 80% af, hvad musklen gør, da to mennesker kan veje det samme, kan deres kropssammensætning være helt anderledes, ikke bare se på vægten og tabe sig eller se på skalaen og ikke se en vægtforskel på trods af vores konstante bestræbelser på at forbedre din cykelydelse, skal du vedligeholde eller øge din muskelmasse, mens du holder din fedtprocent på et sundt niveau Hold rækkevidde, hvis du er frustreret over, at du taber dig, kan det være umagen værd at søge hjælp fra en træningsnæringsekspert for at hjælpe dig med at måle dit kropsfedt. Du kan bare miste fedt og opbygge muskler, hvilket slet ikke er en dårlig ting, så behandl ikke manglen på vægttab som et negativt for den mængde essentielt fedt, der adskiller sig mellem mænd og kvinder og typisk er omkring to til fem procent hos mænd og kvinder 10 til 13 procent for kvinder er normalt defineret som otte til nitten procent, mens det sunde interval for kvinder er enogtyve til tredive-tre procent, afhængigt af alder, som vist i denne tabel fra American Council of Fitness. Lavt kropsfedt er vanskeligt at opretholde over lange perioder, og der er ingen anerkendte sundhedsmæssige fordele ved kropsfedtniveauer under 8%, der er mange negative virkninger af lavt kropsfedt hos kvinder forbundet med fertilitets- og reproduktive problemer, og der er der også links til nedsat ydeevne og immunfunktion, hjerteproblemer og også lave energiniveauer.

Kropsfedt er en vigtig del af at holde hele din krop i skak, så jeg tror, ​​at det vigtigste punkt er, at mens vi ser supertynde drivere på vores skærme, er det hele året over en nøglebegivenhed som Tour de France for eksempel er to eller tre point i løbet af sæsonen og ofte kun to uger i slutningen af ​​sæsonen fx Grand Tour, og de bruger også professionelle til virkelig at klare dette vægttab og racingvægten på den rigtige måde at holde, så gætter jeg på hvad jeg prøver at sige, er ikke at efterligne dem, og du kører eller tjekker det hele året rundt, som den hellige gral for, hvordan du skal se ud på en cykel, for godt, disse erhverv har deres kroppe skubbet til de absolutte grænser, der er bragt. Du får mest ud af din cykling og din generelle sundhed, hvis du vil opretholde en sund kropsfedtprocent, ikke en Tour de France for at få kropsfedtprocent perfekt timet i ugen op til Grand Tour, sæt dig nu mål og markér din fremskridt, som ikke nødvendigvis behøver at være et vægtbaseret mål. Det kunne være lige så let som at indstille en tid til en bølge i dit område og forsøge at slå det uge efter uge, eller det kunne være at forsøge at have en jævn kurs nær dit hjem.

Jeg tror, ​​at pointen ikke er at blive for knyttet til vægten. Jeg overvejer at prøve at skabe en sundere livsstil og bedre cykelydelse. At holde styr på dine fremskridt kan hjælpe dig med at blive i længere tid for at holde dig på rette spor.Husk, at den mistede kunst at føre en journal i en af ​​mine tidligere artikler kan være meget nyttig til at holde styr på dine fremskridt, hvilket får dig til at føle dig lykkeligere, både fysisk og mentalt, i betragtning af hvad du rent faktisk laver med det Ønsker du at opnå vægttab Inden du starter Der er mange fad-diæter og teknologisk lydende spiseplaner. Lad os indse det, vi efterlader dig mere forvirret end noget andet. Hvad er det nu, de eneste majsflager ikke skulle have? Mælk med dine majsflager kun majsflager på dine egne tørre majsflager majsflagene diæt Imean hvad vil verden efter min mening den bedste tilgang er en afbalanceret sund kost med styring af den samlede diæt i overensstemmelse med 300 til 500 kalorieunderskuddet pr. dag som beskrevet tidligere, og her er nogle vigtige råd, der virkelig kan hjælpe dig med at nå disse grøntsager ved at fylde halvdelen af ​​din tallerken med grøntsager ved de fleste måltider.

Frugt er også en stor del af enhver sund kost og det er værd at gøre sig bekendt med den nuværende fødevarepyramide, fordi du ønsker at få frugtgrøntsager og salat som den vigtigste fødekilde og få de fleste af de plantebaserede måltider fra GCN på udkig efter dig citerer kysopskriftbogen er en stor ressource, jeg siger ikke, at du skal være veganer, men denne bog er fuld af opskrifter og ideer, hvordan man får mere frugt og på interessante og kreative måder Kan indarbejde grøntsager i din kost, jeg bruger dette sammen med en anden opskrift bøger, fordi jeg gør det, jeg spiser stadig kød, men det er rart at have et vegetarisk eller vegansk måltid eller to hele ugen. Hvad med dig? Connor spiser du stadig Meyeah spiser du stadig kød? Mand, men jeg vil ikke sige, at det er den vigtigste del af min diæt hver tredje dag, og det meste af tiden fokuserer jeg mere på frugt og grøntsager og salater, flydende kalorier kan tilføjes hurtigt uden at fylde dig næste, du vil fjerne alt sukkernækkene Junk Food Chips Chips Lovelysweets Ja, dette trin alene er nok for mange af os til gradvist at tabe sig. Desværre kan selv de bedste fødevarer overspise. Prøv desværre at opretholde et normalt proteinindtag på trods af et lavere kalorieindtag.

Dette betyder at øge mængden af ​​protein i din daglige diæt til 25 til 30 procent af dit daglige kalorieindtag. Fokus på magre proteinkilder som kød, fisk, æg, tofu bønner og opretholdelse af proteinindtag vil opretholde mager kropsmasse og fokusere vægttab på fedt tab. Prøv at begrænse tilfældig græsning og fokuser på måltider i stedet.Identificer de punkter, hvor du virkelig pakker disse unødvendige kalorier ind, og tag skridt til at reducere dem, hvis du som jeg nyder at spise en fuld servering grød, når du slapper af i din hængekøje, godt for at erstatte dette med måske en servering almindelig yoghurt, men se på, hvordan motion kan supplere en god diæt, og hvis det hele ser ud som pladder, skal du ikke bekymre dig, bare gå ud og sørg for brændstof til dine træningsprogrammer før, under og efter. Tænk ikke på disse tidspunkter som steder at skimme på din diæt, hvilket betyder, at du har et tilstrækkeligt måltid, før din træner bruger kulhydrater under din træning, og når du er færdig med din træning, får du et højt proteinindhold. minut. Spar på disse fejl, og du vil sandsynligvis ikke få fordelene ved den træning, du håber på, og du vil sandsynligvis opleve dramatisk øget appetit også på andre tidspunkter af dagen, hvilket gør det sværere at holde styr på. tip Reducer dit kulhydratindtag lidt på bryst- og genopretningsdage. Disse dage kan du slippe af sted med en træning med lidt færre kulhydrater, end du er vant til, og dette har ringe indflydelse på din fitness rubriz dagen før en restitutionsdag - det er en let kulhydratmåltid til middag og se, hvordan du klarer dig Sørg for, at du får nok søvn Planlæg det omkring din træning i stedet for at holde fast i din sædvanlige måltidsplan, for eksempel når du kommer tilbage fra et drev, har du en proteinrystelse og så gerne et par timer Vent til frokost eller middag var for ikke at planlægge dine måltider lige efter din træning og brug dem som en professionel, så kør opsving, du har brug for at planlægge nu, tilføj en lav aglykogen træning, det er din ugentlige Prøv at køre 30 til 60 minutter før morgenmaden, men spørg så Sikker på, at du får din sædvanlige morgenmad efter sessionen slutter, hjælper med fedt tab og hjælper din fedtforbrændingsindsats, men det er ikke for alle, det var ikke for mig jeg hadede det, og jeg har aldrig rigtig brugt det for meget i mine Træningsrutiner kan virke for dig, men hvis du ikke sveder, blander du dine sessioner og prøver at træne din krop på en anden måde, kan det betyde at gøre anderledes indsats, eller hvis du bare vil tage en anden vej til en anden Hill højintensitetsindsats er ikke magisk, men for mange af os, der er presset på tid, har vi bare ikke tid til at ride fem eller seks timer hver dag godt, som jeg altid gjorde, det var 30 sekunder med at sprinte på sædet i 30 sekunder bare gentage fire gange og tilføje flere reps, når du bliver bedre det arabiske system i øverste ende af dets kapacitet, du betaler mere for dine penge petite i arabisk system hurtigere kunne du gøre dette på en social tur, men få din frie nd er en fantastisk måde at øge tempoet og nå nogle opnåelige mål rigtigt.

Håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvordan man taber sig på en sund og bæredygtig måde. Arbejd ikke bare tilbage og revurder og husk, at din fysiske og mentale sundhedsvægt er en lille del af et væld af elementer, alt sammen relateret til din cykelydelse . Jeg har virkelig brug for at understrege, at du ikke skal gå for meget i at tabe dig - en cyklist handler om at nyde at cykle som en del af en sund livsstil. Vi vil meget gerne vide, hvad du synes om disse artikler, og hvis du har spørgsmål, skal du lade dem være i kommentarerne nedenfor

Hvad er udendørs cykling?

okay folk, vi har et spørgsmål til dig her, hvis du har køreplaner, går du instinktivt ud af døren ud i den friske luft i det åbne miljø, svaret skal helt sikkert være ja, giv mig ikke forkert, selvfølgelig er der mange positive egenskaber at køre indendørs som mig er jeg sikker på, at Heather vil minde os om det i dag, men at ride udendørs er ment som det hedder, og i dag skal jeg forklare hvorfor ja, marker hvor du kommer fra, og jeg forstår ikke, men indendørs træning har mange fordele, som jeg vil overbevise dig om i dag, så i slutningen af ​​denne artikel kan du beslutte, om du hellere vil køre udenfor eller køre lige inde, så hvad er disse grunde til at gå udenfor og på den åbne vej, Jeg hører Sig dig godt til at begynde med, og sandsynligvis skal mit foretrukne sted at være omgivelserne, hvis du er ude på de stille baner på landevejene, slår intet den afslappende følelse af landet for at kunne nyde og trække vejret den friske luft, hvis du er heldig? Lad solen brænde ryggen, når den rammer en mur i din garage eller stue. Nu ændrer udsigten ikke kun konstant udendørs, da terræn er en fantastisk kilde til naturlig træning, men det hjælper også med at holde dig årvågen og passere tiden hurtigt, men så har vi selvfølgelig det sociale aspekt af at ride udendørs også Fritid du kommer til at hænge ud med en ven eller to, som du måske endda møder, tage en større gruppetur, måske en klubtur, og du kan udforske området og nogle nye ruter og så efter min mening sandsynligvis den bedste bit derude også kør i caféen, og du kan ikke benægte den ene hede, ved at du elsker at få en god kaffe og kage Okay, du kender mig for godt, men det kan gøre en chauffør lang, og hvis du har kort tid, har du en indendørs tur ? er perfekt til tider, hvis du kun har 45 til 60 minutter, kan du stadig få rigtig god brug af indendørstræning, og at udendørs tid bare ikke føles som det er værd at opgradere og nævne dig, at du nævner skønheden ved at køre ud i land, men ikke alle af os har det lige uden for døren, når du skal kæmpe dig gennem trafikken og trafiklysene, og start og start af dit drev er lidt mindre motiverende og tager også lang tid masser af tid, mens bare at hoppe på din cykel derhjemme og bekymre dig om, hvor du skal indstille din indendørs cykel. Nå, du har ikke brug for meget plads, bogstaveligt talt størrelsen på din cykel og plads nok til dine skuldre, og det kan være hvor som helst i dit skur i din garage, måske et gæsteværelse kan endda være i dit badeværelse eller køkken, hvor du kan forlade din cykel, og du har virkelig ingen undskyldninger, du kan bare hoppe op og gå, måske går du glip af det sociale element ved at køre udendørs godt, du kan stadig have det med dig indendørs, du kan bare gå videre med nogle venner, du kan endda bruge din fantasi at sammensætte din egen session At møde venner til et zoomopkald eller måske bare gå i dit motionscenter og tage en spin-klasse er alle meget gode punkter, men hvad med træningsfordelene ved at køre udendørs, fordi jeg har nogle til dig, først og fremmest til længere ture , især dem, som du ikke behøver at koncentrere dig om, og når du tilbagelægger en længere afstand Hvis du vil, måske vil en 70.3 eller en jernmantese udgøre rygraden i din træning. Da du er nødt til at bruge mere tid i sadlen, dvs. hvis du har noget ng i din træningsplan, måske over et par timer, og som sagt uden nogen anstrengelse, vil jeg opfordre dig til at gå udenfor for at redde dig fra kedsomhed, bare stirre på væggen og glem ikke din cykelhåndtering og dine færdigheder, der ikke kan praktiseres i et indendørs tog, og når det kommer til et løb, skal du bremse, du skal sætte dig selv i hjørnet for at komme af, alt dette skal trænes udenfor og så har du selvfølgelig også mindre ting som din balance og din kernestabilitet.

Hvis du ikke kører udenfor, når det kommer til racing, kan du kæmpe med din cykel og spilde energi, især når du kun bruger aero-styret, kun de små ting som vejoverfladen eller lidt sidevind, og du kan bruge mere tid til at blive behagelig end at ride rigtig hårdt Jeg lytter til dig, men hvad nu hvis du har en struktureret træning, som du muligvis skal holde fast ved? Du skal opretholde en konstant kraft eller puls, når det kommer til udendørs ridning, hvilket kan være meget vanskeligt, når du kører op ad bakke eller ned ad bakke. Du har trafik, så som du ved, hvordan det er, når du kører indendørs, kan du bare fokusere på disse tal foran dig og prøve hårdt på at få præcis det, du vil have fra denne session, og på toppen af ​​det har du pålideligheden ved at køre dine døre kender du området, du vil ikke lade det faktum, at det er rigtig koldt og vådt stoppe dig, som om det kommer til at blive vinter her i Storbritannien, eller måske bor du et sted, hvor det er let at det er varmt at ride indendørs, du kan kontrollere dine omgivelser temmelig godt, okay, jeg er på rulle endnu en fordel ved at køre indendørs, du risikerer ikke dit udstyr, du har ikke huller, hvor du kan beskadige din cykel, og det er usandsynligt, at du får en plade eller mekanisk hul, og så kommer det ned til rengøring, jeg kan virkelig ikke lide at rengøre min cykel alt mudder og fedt oven på en udendørs tur. Du har masser af lag, som du skal lime i vaskemaskinen, indendørs forlystelser , skal du muligvis give din cykel en kone og lægge din svederør i tøjet, men det er stort set okay, men lad os ikke glemme, at en af ​​skønheden ved udendørs ridning er enkelheden, uanset om du har en landevejscykel, mountainbike eller TT-cykel, er der ingen grund til at bekymre sig om udstyret for at sætte det op, sørg for at det er tilsluttet, dens kalibrerede rettigheder osv.

Og så hvis du også har omkostningerne ved et abonnement på en turbo-træner, skal du sørge for, at du har en computer tilgængelig til at gennemgå alt, hvad der var en fuldstændig debat, og vi gav dig begge sider af dette argument i detaljer. det er op til dig at gå væk og beslutte, at jeg ved, at jeg har været i indendørskampen her, men jeg vil sige, at en kombination af begge er den perfekte opskrift, når du kan gå udenfor, når vejret er godt, eller hvis du har en simpel session, perfekt når du har noget mere struktureret eller forfærdeligt udenfor, gå ind, når du har den luksus, lad os vide, hvad du foretrækker, gør det i kommentarfeltet nedenfor, hvis du kunne lide det, giv det Hvis du kan lide os, kan du følge os på sociale medier, og du kan også abonnere her på youtube

Er udendørs cykling en god træning?

Udendørs cyklingtilladtcyklisterat træne med en højere intensitet end de gjorde indendørs, på trods af lignende miljøforhold og opfattet anstrengelse. Så selvom du har lyst til at gå superhårdt i Spin-klasse, kan du faktisk være i stand til at skubbe dig selv hårdere op på en rigtig bakkeuden for.16. nov. Feb 2020

Et nyt år, et nyt mig. Men det inkluderer stadig cykling, ikke? Det siger sig selv, men det betyder ikke nødvendigvis, at du skal fortsætte de samme træningsprogrammer, som du gjorde sidste år. Dernæst er fire sessioner, som vi alle kan klare uden gadgets eller elektronik.

Sjov, frihed, lidt smerte og i sidste ende bedre ydeevne. Hvad kan være bedre end det? - Dan, jeg skal bare rette dig, du skal selv bestemme nogle af dem. Selvom du faktisk kan gå analogt, og det er teknisk ikke elektronisk. - Det er hvad jeg mente. (sjov musik) - Dette er en gammel klassiker.

Smertefuldt, men meget frugtbart med hensyn til præstationsgevinster. Så find en stigning, der er cirka fem minutter lang, og gentag den seks gange. Men for at krydre tingene lidt, i stedet for bare at ride hårdt, prøv en anden stil eller teknik på hver af de seks reps.

hvordan man indstiller en cykel

Her er nogle, vi har gjort tidligere. - Rep en. I sadlen, højeste kadence, skal du ikke engang komme ud af sadlen på vej op.

Oplevet indsats: otte ud af 10. Gentagelse to. Fra sadlen, men prøv at holde den hele vejen uden at sidde ned.

Oplevet indsats: otte ud af 10. Gentag tre. Start dette i sadlen med en moderat intensitet.

Kun fem ud af 10 indsats. Derefter øges indsatsen gradvist, når du går ned ad bakken, indtil du sprinter ud af sadlen øverst. Gentag fire.

Start med at springe fra sadlen til 40 pedalomdrejninger, så sæt dig ned og prøv at holde fast. Dette vil føles virkelig hårdt, og du vil falme væk, men det betyder ikke noget. Bare tryk så hårdt som muligt helt til toppen.

Rep fem. Endnu en stigning med høj kadence, men denne giver dig mulighed for at sidde i eller ud af sadlen. Oplevet indsats: ni ud af 10.

Gentagelse seks. Ind og ud. Så start i sadlen, kom så ud og skift hver 50 pedalomdrejninger.

Det inkluderer optælling, men forhåbentlig vil det distrahere dig fra smerten, da det sidste trin 10 ud af 10 skal opfattes anstrengelse ned, køre hjem, hvile, godt gjort. (lystig musik) - Session to inkluderer også noget specifikt kadencearbejde. Hvad du har brug for er en lokal cirkulær rute, der er cirka 10 miles og er markeret cirka halvvejs igennem.

Så det er noget, du genkender. Varm op og gentag derefter to gange. Det er her, det specifikke kadence arbejde kommer i spil.

Start skiftet med et godt gear ved en relativt høj kadence, og når du ser pausemarkøren, er det for mig, så skift til et højere gear og kør ved en lavere kadence. Så når du er tilbage i starten, skal du gentage dette til din anden runde. Når du bliver bedre, kan du måske tilføje en tredje runde, når du har mere tid.

Hvis du gentager denne session, skal din anstrengelse være omkring 8 ud af 10, noget der er ret hårdt, men bestemt opretholdt i hele sessionen og ikke i fuld fart. Forsøg også at blive i sadlen så meget som muligt. At komme ud af sadlen lejlighedsvis for at strække dine ben er ikke et problem, men dette bør være en siddesession, hvis det er muligt. Afhængigt af din kondition varer denne session ca. 90 minutter til to timer.

Hav det sjovt. (sjov musik) - En god, solid sprint-session kan få dig til at føle dig hurtig og stærk uden den generelle følelse af træthed, som du kan få med længere ture og længere intervaller, det kan nogle gange ske. Nu skal du bare starte med en meget god opvarmning, og alt hvad du skal gøre er 30 sprints på en time. Men faktum er, at det kun er et minut hver anden, og det er meget mindre end noget som et kriterieløb, og ideen er at gøre dette så interessant som muligt, så du ikke keder dig.

Så varier alle sprints, prøv forskelligt. F.eks. Kan du lave stående sprints, nogle sprints med højere hastighed, nogle sprints med lav kadence, nogle sprints med høj kadence, nogle korte sprints på 5 sekunder eller nogle længere anstrengelser fladt, endda nogle i slutningen af en nedstigning. Uanset hvad du gør, jo mere varians du kan finde, jo bedre.

Afkøles, og du er færdig. (sjov musik) - Denne sidste handler om et stadigt stigende tempo, nu kan du gøre dette over en 90 minutters kørsel, men du kan øge det til et par timer, hvis du vil. Ideen er, at når turen skrider frem, opbygger vi gradvist et tempo, som du føler, varmer op i det, så i de første 10 minutter skal du køre rigtigt støt, holde dit gear let og din kadence høj.

Så vil vi køre de næste 15 minutter med en indsats på fem ud af 10. Så går vi til seks ud af 10. Så syv, så otte, derefter ni og i de sidste fem minutter vil vi have en fuld præstation af 10 ud af 10.

Forhåbentlig hvis du fremskynder tempoet korrekt, skal du være energisk til denne endelige anstrengelse. Og det får dig til at føle dig rigtig god og motiveret, når du kommer hjem. Med hensyn til træningseffekten øger det vores udholdenhed, det øger vores tærskel, men uden at efterlade os med de virkelig kedelige steady state-forlystelser. (Bukser) - Du kan fortælle os, hvordan du går videre med disse særlige sessioner ved at efterlade dine kommentarer i afsnittet nedenfor, men vi vil også gerne høre om interessante pods og sessioner, som du tidligere har brugt, for at hjælpe dig med at komme i form - At komme i form er en ting, blive hurtigere, nogle gange kan det kræve, at du taber lidt i vægt.

Så hvis du har brug for nogle tip om sagen, skal du bare klikke der for en artikel nedenfor. Eller for at se vores træningsliste med alle vores træningsartikler på et praktisk sted, skal du bare klikke derovre. - For at abonnere på Global Cycling Network skal du klikke på kloden.

Mange flere træningsenheder vil blive tilbudt til dig i fremtiden.

Hvad er sværere indendørs eller udendørs cykling?

Cyklinger en førsteklasses cardiotræning. Du forbrænder cirka 400 kalorier i timen. Plus det styrker din underkrop, inklusive dine ben, hofter og glutes. Hvis du vil have entræningdet er blidt mod din ryg, hofter, knæ og ankler, dette er enstorevalg.26. nov. Feb 2020

Hvad er den mest effektive måde at få maksimal kondition på? Er træningen indendørs? - eller udendørs? Vi troede, vi ville diskutere fakta. (Blød jazzmusik) - For det første er kvaliteten en af ​​de største fordele ved at træne indendørs. Og med det mener jeg, hvert sekund du bruger på en indendørs træner, kan du træde og tælle det.

Så ingen ventetid ved trafiklysene, ingen stop ved kryds og ingen stop i trafikken. Og vi har vores egen indendørs træning succeshistorie lige her i GCN kontorer. Fordi Matt brugte indendørs træning med stor effekt i sidste del af sin racerkarriere.

Han tog al kvaliteten af ​​flere timers bilture og kondenserede den til superharde indendørs træningsenheder. Okay, fair point. Kan ikke være uenig.

Jeg må indrømme, at jeg hader det, når jeg skal løbe fri midt i en pause og se min gennemsnitlige præstation falde. Men hvad angår lange ture, kan de være rigtig sjove. Meget sjovt.

Lange ture med intervaller er fantastiske. - Altså ja. Men at arbejde hårdt og nå milepæle er også meget sjovt og meget motiverende.

Så hvis du tager noget som dette, er TrainerRoad for eksempel en træningsapp, der leverer nøje gennemtænkte træningsplaner, der består af individuelle træningsprogrammer, der er målrettet mod et mål. Og også under hensyntagen til den tid, du har til rådighed til at træne. Og ikke kun det, men også individuelt skræddersyet til dit præstationsniveau, indstillet af din funktionelle tærskelstyrke.

Og du kan holde øje med det med regelmæssige FTP-tests. Du har også en her. Så hvis du er den type person, der kan lide at sætte mål, arbejde hårdt, kontrollere milepæle, er indendørstræning bestemt noget for dig.

Og ikke kun det, men du vil kategorisk vide, at enhver træning gennemføres efter din bedste viden. Og ikke kun det, men hvert interval, fordi det indeholder min målkraft. Nå, ganske vist, hvis du ikke er heldig nok til at have en smart træner, ville det ikke, men den konstante modstand hos en indendørs træner giver dig, woo, glad for 300 er forbi, det giver dig mulighed for at ride meget jævnt med dette indstil niveau for anstrengelse.

Og hvis du er heldig nok til at have en smart træner, holder du dig bogstaveligt talt ved det angivne wattforbrug bogstaveligt ved at markere afkrydsningsfeltet for ERG-tilstand - ja, nej, jeg antager, at en gade ikke vil give dig en bestemt modstandsværdi. Du kan dog stadig køre med en bestemt effekt, du skal bare finde de rigtige veje til at gøre det på. Og ved at køre disse veje udvikler du også dine kørefærdigheder, hvilket kan være lige så vigtigt for at køre hurtigt, hvad som helst, der er ingen hjørner at komme rundt på en indendørs træner. - Nej, indendørs træning fungerer ikke på dine cykelfærdigheder.

Men hvad hvis du ikke bor tæt på en anstændig vej at træne på? Se, vi er heldige lige her, hvor vi er stationeret. Men en ting, vi ikke har, er lange, stabile stigninger for at lave konstante intervaller. Men det betyder ikke noget, om du træner indendørs.

Du kan gøre det Simuler de længste stigninger, du nyder, men der er intet at sige, at det er den mest effektive måde at køre lange stigninger på. Fordi en af ​​de andre fordele ved at træne indendørs er, at du faktisk kan vælge at øge kompleksiteten af ​​dine træningsprogrammer for at gøre dem mere specifikke. Så hvis du tager denne fra TrainerRoad igen, hedder den Wolf Jaw Plus Five, og det jeg ser på her er syv sæt på cirka fire og et halvt minut, der hver er 20 tommer, sekunder til, 15 sekunder fra, ved 125 % og derefter ved 88% af min FTP.

Prøv vejen, ikke? - Det er et rimeligt punkt, men udenfor kan du bare knuse det op ad bakke. Og hvad mere kan der være? specifikke og på nogle måder sjovere end at gøre det? Åh, og når du har en god gruppe at ride med, er denne intervalsession, du ser, lige så effektiv som at køre på en paceline. dette er super sjovt og en meget vigtig færdighed i at lære det, bortset fra det faktum at vi taler om ultimativ præstation.

Og grupperejse er inkonsekvent. Og hvis du vil nå et fysisk klimaks, har du brug for konsistens. Og det er indendørs træning igennem.

Alt hvad du behøver er en tildelt tid, og så ved du, at du kategorisk kan få dit job gjort. Konsekvent arbejde af høj kvalitet. Og igen, hvis vi vender os til vores TrainerRoadhere-eksempel, hvis du følger en af ​​deres planer, så kan du gøre det religiøst og krydse session efter session, når du er færdig.

Og ja, retfærdigt kan du gøre det udenfor, men indeni garanterer du denne vedholdenhed uanset det tilgængelige dagslys, uanset vejret. Og alligevel fører det mig til et andet pluspunkt for indendørs træning, er at du ved nøjagtigt, hvilket vejr du får, så du ikke behøver at ofre træningspas under ugunstige forhold - ja, men hvad med det store udendørs og solskin? - Dan, vi bor i Storbritannien - Det er rigtigt, men vi kommer fra en dejlig dag eller to. I august.

Sommetider. Og faktisk er det sjovt, selv når vejret ikke er så godt. Vi er cyklister.

Vi kan godt lide at være udenfor. Og jeg mener, jeg kender dig, Si, sveder, uanset hvor du er, men det bliver særlig dårligt for en indendørs træner - Ja, retfærdigt sveder jeg lidt. Men en fan hjælper meget, og det er heller ikke så langt fra min cykel til brusebadet - Okay Si, jeg kan se, at der er et argument, at indendørs træning rent rent kvalitet og interval simpelthen kan være gavnlig.

Men du får ikke den udholdenhed, du har brug for i hallen. Selv med den bedste balance cykel i verden bruger du sandsynligvis ikke mere end 90 minutter ad gangen på en indendørs træner, selvom jeg tror, ​​der er nogle dedikerede, die-hard mennesker derude, der måske kan gøre mere. Når vi jokter til side, når vi forsøger at afgøre, hvad der er bedre, mangler vi måske pointen.

Selvom det er effektivt for næsten alle handler indendørstræning om at få os hurtigere udenfor. Åh, her er det! Endelig hos os, Si. - Jeg er allerede helt beskidt.

cykel til overvægtige mennesker

Og du behøver ikke rengøre din cykeltræning i hallen. Mens indendørs træning kan få dig skrigende fit, vil det ikke nødvendigvis gøre dig til en god cyklist. Og hvis du kun træner udendørs, bliver du muligvis ikke så fit, som hvis du også blev suppleret med indendørs træning. - Hvis du ikke allerede har abonneret på Global Cycling Network, skal du sørge for at gøre det ved at klikke på den klode, der i øjeblikket er et sted på din skærm.

Når du har gjort det, vil du måske se denne næste artikel, der beskriver nøjagtigt, hvordan man laver en FTP-test på en indendørs træner - Yep. Eller for en anden artikel, der er særlig nyttig, hvis du er meget udendørs, hvordan man rengør en beskidt cykel.

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Hvad sker der, hvis du cykler hver dag?

Fastcyklingstimulerer og forbedrerdithjerte, lunger og cirkulation, reducerendeditrisiko for hjerte-kar-sygdomme.Cyklingstyrkerdithjertemuskler, sænker hvilepuls og reducerer fedtindholdet i blodet.

Vil min cykel ruste, hvis jeg lader den være udenfor?

Bundlinjen:Forladerditcykel udenfori en dag eller to vil det ikkegørstørre skader. Du kan muligvis se tegn pårustefter en uges forsømmelse. Efter en måned under dårlige forhold, din elskedecykeldeleviljebegynder at nedbrydes.16.10.2020

Hvad gør udendørs cykling for dig?

Cyklinger hovedsagelig en aerob aktivitet, hvilket betyder, at dit hjerte, blodkar og lunger alle træner.Duvil trække vejret dybere, svede og opleve øget kropstemperatur, hvilket forbedrer dit samlede konditionsniveau. De sundhedsmæssige fordele ved regelmæssigcyklinginkluderer: øget hjerte-kar-kondition.

Er motionscykel bedre end at cykle?

Hvis du ikke er vild med hårdt udendørs ridning og har at gøre med masser af trafik,kører på en stationær cykeler sandsynligvis enbedrevalg. Hvis du er forpligtet til at blive en 'teknisk'cyklistog har masser af åbne veje,cyklingvil sandsynligvis få digbedreresultater.28. aug 2012

Hvad forbrænder flere kalorier indendørs cykling eller udendørs cykling?

Af denne grund,udendørs cyklinggenereltforbrænder flere kalorierendindendørsstationærcykling(1).Udendørs cyklingkan være en ensom, reflekterende aktivitet, men også en social sammenkomst.Cyklingi en gruppe er sjovt og motiverende, især hvis du går ud til morgenmad eller en øl efter turen.

Hvorfor er cykling en god måde at gå udendørs på?

Cykling er en fantastisk måde at komme i form og have det sjovt på samme tid, så lad GO Outdoors hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine eventyr på to hjul.

Hvilken er bedre indendørs eller udendørs cyklingsklasse?

Har du nogensinde været i en cykeltime eller gået ved de stationære cykler i gymnastiksalen og spekuleret på, om de giver dig en så god (eller bedre) træning som at cykle udendørs? Du er ved at finde ud af i denne sammenligning fordele og ulemper ved udendørs og indendørs cykling.

Hvilken slags cykel har jeg brug for for at gå udendørs?

Uanset om du rammer bakkerne og stierne på din mountainbike, tackler strava-segmenter på din landevejscykel eller leder efter en første gangs cykel til din lille, har GO Outdoors et cykelområde, der har noget for enhver smag.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.