Vigtigste > Cykling > Receptpligtige cykelbriller - hvordan man tackler

Receptpligtige cykelbriller - hvordan man tackler

Hvad er de bedste receptpligtige cykelbriller?

Oakley Flak 2.0 XL er en all-aroundstoresports solbrille komplet med PRIZM Road linser tilcyklingog en temmelig højRxkompatibilitet. Flak 2.0 XL har et højt objektiv, fuldt wrap-design og ramme lavet af O-Matter for at være så let og holdbar, som de kommer.22. maj 2021Hvis du overvejer at købe ridebriller, og hvorfor ikke? Du får kun et par øjne, så beskyttelse er vigtig, så har du held. Med hjælp fra Oakley, der sponsorerer denne artikel, leder jeg dig gennem de forskellige typer mountainbike-beskyttelsesbriller og de forskellige funktioner, du skal passe på, når du køber dem. (Logo bomme) (grus crunch) (energisk dansemusik) Selvfølgelig er Oakley bare et af mange andre mærker på markedet.

Men med dette køb vil jeg bestemt overveje cykel- eller endda mountainbike-specifikke beskyttelsesbriller til jobbet. Ligesom at købe en cykel, skal nogle af de samme overvejelser tages i betragtning, f.eks. Typen af ​​tur og de forhold, du kører i. Dette vil påvirke dit udstyr og beskyttelsesbriller.

Downhill eller trail ridning, det sydlige Californien eller Yorkshire, vælge de rigtige beskyttelsesbriller. Eller skal jeg sige briller, for faktisk vil jeg også tale om briller, vil gøre en enorm forskel, for du finder dem godt. Det fantastiske ved de fleste briller er, at du kan bytte linser ud for at gøre et bestemt par briller virkelig alsidige og anvendelige i forskellige kørselssituationer.Inden jeg går i detaljer, hvorfor er det en god idé? Kører du med briller? ♪ Åh, dreng, du fik mig rigtig god ♪♪ Ja, jeg ♪ - Øjenbeskyttelse mod snavs, fra solen og dens skadelige UV-stråler, flyvende insekter, vinde, der river dine øjne i fart. Ser det hurtigt ud, ja? Og de giver dig endda en vis beskyttelse i tilfælde af et fald, men jeg falder ikke (griner). ♪ Dreng, jeg får det ♪ - Lad os starte med de forskellige ridebriller og deres størrelser.

Større er ikke altid bedre. Vi har tre briller i forskellige størrelser fra Oakley. Så dette er flyvejakken, den største.

Sammenlign det med Jawbreaker, som bliver lidt mindre. Du kan se, at dækningen bestemt ændres. Og så ned til disse radar EV'er, bestemt lidt slankere.Forskellige størrelsesbriller giver dig naturligvis forskellige mængder PR-beskyttelse mod snavs og vind, men du skal også tænke på hjelmkompatibilitet. Så jeg ser mig ikke som et stilikon, men hvis jeg bærer en helhjelm, bærer jeg sandsynligvis beskyttelsesbriller, fordi jeg kører ned ad bakke, enduro eller laver store spring, og briller giver simpelthen den bedste beskyttelse mod elementerne, mod snavs, men også lidt fra at falde. Nogle mennesker vælger beskyttelsesbriller med helhjelme, som nogle betragter mountainbiking som en no-noin-stil mountainbike, men når det er varmt, giver det sandsynligvis mening, fordi ventilationen er meget bedre end beskyttelsesbriller. (Levende dansemusik) At få briller, der på en eller anden måde er kompatible med din hjelm, hjælper også med at forhindre brillerens rammer og templer i at røre hjelmen eller blive skubbet ind i dit hoved, hvilket kan være ubehageligt.

Nogle briller har også justerbare briller Underwire for at sikre, at du får en perfekt pasform. Berører toppen af ​​dine briller panden på din hjelm? Jeg ved, at nogle mennesker har hjelme, der sidder lidt dybere, og hvis de rører, når din hjelm bevæger sig, ville det blive super irriterende. så jeg kan vælge større briller som disse flyjakker.

Hvis du har en slags fejl med dine beskyttelsesbriller og hjelm, vil du måske gå efter et par mere beskedne rammer. Også på udseendet, måske hvis du har et smalt ansigt, vil du måske også have de mindre. De store ser måske lidt ekstreme ud.Det kan være det udseende, du går efter. (energisk dansemusik) Hvad med brillearmen under eller over hjelmen? Remme? Nå, du kender måske roadie-reglen, det er en uskrevet regel, at de skal trække deres briller over kanten, det tror jeg ikke, at vi mountainbikere skal, og faktisk er disse meget mere komfortable med armene under stroppen . Større briller, mere beskyttelse, men det gør en forskel for vinden, der styrter under dem også, så de større briller hjælper med det.

Jeg tror, ​​det er mere sandsynligt, at der sker på en racercykel, for at være ærlig. Jeg tror, ​​de gennemsnitlige hastigheder er lidt højere. Det sker ikke så ofte på en mountainbike, men jeg er sikker på, at mange af jer, der ser dette, vil køre på cykler og mountainbikes.

Så du bør overveje at købe briller, hvor du kan gøre begge dele, og selvfølgelig kan du også bytte forskellige linser, hvilket vil være bedre for hver disciplin. Lad os komme til brillerne. Så dette er tonede linser, naturligvis bedre til solrige forhold.

Jeg tager noget af den blænding Hav en solskinsdag her i England i dag Glem ikke også at have UV-beskyttelse, så hold dine øjne pæne og beskyttet mod solen. Disse er faktisk Oakley Prizm Trail Torch-linser på disse beskyttelsesbriller. Så du har måske hørt om denne Prizm-teknologi, som Oakley har.

mountainbike trail skilte

Så Oakley designet dette til at filtrere de forskellige bølgelængder ud af lyset, hvilket giver dig et meget levende og levende blik på stien, så du kan se en bedre kontrast mellem ting som rødder og klipper og stioverfladen. Så vi har Prizm-briller til golf, vi har vejlinser. Disse er trail, så for mountainbiking, og faktisk designet Torch version af dem. (optimistisk dansemusik) Har de to forskellige versioner af mountainbike-linser her, Prizm Trails.

Så i min venstre hånd har du Jawbreakers med originalerne, de er lidt blåere. I min højre hånd har jeg flyvejakkerne med den helt nye Trail Torch. Se lidt mere rød rollebesætning der.

Oakley gjorde disse lidt mere afbalancerede, lidt mindre stødende, så de fungerer godt under træerne som vi har her og udenfor i sollyset. Absolut værd at overveje at have erstatningslinser, hvis de på et eller andet tidspunkt bliver lidt ridsede, men også udskiftningslinser til forskellige forhold, så hvis du bor et sted som Storbritannien, hvor det meste af vinteren er for trist og mørkt til faktisk at have tonede briller, en godt sæt klare briller er tilstrækkeligt. Plus, du kan endda overveje at købe et sæt briller til vejkørsel.

Så på Oakley kan du få denne Road Prizm, når det er let at få solbriller, der fungerer på både mountainbikes og vejen. Vil du så gå så langt som at overveje brillernes aerodynamik? Det ville jeg ikke, men Oakley gør det, og det vil du måske, hvis du gør det, er jeg en meget seriøs (hoste) nørdet mountainbiker eller mere af en garderobe. (Glæde ved elektronisk musik) Tilbage til størrelsen på brillerne giver briller med en mindre ramme som denne Radar EV bedre ventilation, så muligvis bedre under varme forhold, men også når tingene bliver våde og langsomme og den frygtede damp dannes.

Nogle andre briller tilbyder forskellige måder at komme omkring dette på. Der er flere måder, hvorpå producenterne designer deres anti-tåge-muligheder, lige fra specifikke belægninger på linserne til faktiske designfunktioner på Jawbreaker, du kan se, at linserne faktisk har åbninger i bunden og toppen. Med flyvejakken har du også den slags rammeløse top, så damp kan flygte pænt og let, og den kloge lille funktion, det har jeg aldrig set før.

Se næsestykket bevæge sig tilbage, flyt brillerne længere væk fra dit ansigt for at give dig lidt mere ventilation. Hvad med briller? Nå, jeg har allerede sagt, hvad de virkelig er gode til. Downhill, enduros, mere ekstreme typer af ridning, men også nogle af de samme overvejelser skal tages i betragtning, såsom at de passer ind i din helhjelm? Briller, du har sandsynligvis mange muligheder, faktisk fra klar til tonet de samme, forskellige kørselsforhold, der passer til forskellige linser.

Et spørgsmål, jeg har hørt før, er, om skibriller fungerer til at køre på din mountainbike? Mens de ser meget ens ud, er der et par små, men meget vigtige forskelle. Ting som skum på en skibrille vil sandsynligvis være fluescoopede for at holde dig varm. På mountainbike- eller motocrossbriller er der mere som en slags CoolMax-skum designet til ventilation for at holde dig kølig, det er bare for at give dig en anden visuel dynamik end på mountainbike-beskyttelsesbriller.

Hvad med briller med en jethjelm? Nogle kørere kan godt lide følelsen af ​​ekstra beskyttelse, måske ikke på en langrendstur. Du bliver overophedet, men for nogle shuttle-assisterede ture, hvorfor ikke, er dette en anden god mulighed. (dynamisk dansemusik) Andre overvejelser, du skal undersøge, inden du køber? Prisen er naturligvis stor.

Jo dyrere, jo højere materialer anvendes, jo flere funktioner, jo mere teknologi. Jo lavere prisen er, jo mindre af den. Overvej også den rigtige beskyttelse, de tilbyder.

Er disse linser blevet testet, er de sikre at bære? Hvad med antallet af forskellige linser, du kan bruge? Få udskiftningsmuligheder for disse briller som premiumbriller, klare briller, forskellige kørselsforhold? Hvad med pasformen? Nogle briller tilbyder forskellige typer tilpasninger, såsom Asia Fit. Også justerbarheden af ​​tempellængden med disse templer. Når alt kommer til alt, hvad får du med dine briller? Du får en dejlig lille hård sag til at holde dine briller sikre og en taske, der fungerer som en linseserviet? Fordi dine beskyttelsesbriller sandsynligvis beskadiges mere i din geartaske end på stien.

Ret, hvis du vil se et par flere artikler fra Oakley med GMBN, så har GMBN Mødt Greg Minnaar, en fabrikssponseret driver, været med os i årevis. Og hvis du vil se en fabriksrundvisning, tager Si Richardson dig gennem dette sted, det skøre sted i det sydlige Californien, klik derovre. Giv artiklen tommelfinger op, og klik på knappen Abonner.

Hvor meget skal jeg betale for receptbriller?

Detgennemsnitlige omkostningerafbrilleruden forsikring er $ 242, ifølge statistikker fra VSP. Det er tilrammerkun. For basic, singlelinser, det er $ 113. Det betyder, at det samlede antal kører dig videregennemsnitomkring $ 351 for et komplet parbrillerhvis du ikke harvisionforsikring.9. jan 2021 g.

Når de fleste tænker på Costco, tænker de på et sted, hvor du kan købe et års forsyning med papirhåndklæder, nye dæk til din bil og nok majones til at fylde en lille swimmingpool, men mange mennesker er ikke opmærksomme på det faktum, at de sælger briller der. Så er briller god forretning hos Costco? Hej, jeg er Cindy fra Smart Family Money. Jeg hjælper dig med at handle smartere, spare penge og spare tid, så du kan ændre verden igen.

Vi har fire medlemmer af vores familie, der bærer briller, og to af dem er mine voksende børn, der konstant skal skifte briller. Så jeg var rundt om blokken og købte briller. Jeg købte dem stort set hvor som helst du kan.

Og Costco er et af de mest populære optiske centre i henhold til forbrugerrapporter og andre forbrugerpublikationer. Så jeg besluttede at prøve dem. I dag vil jeg fortælle dig en smule om vores erfaring med at købe briller hos Costco, og om jeg ville gå tilbage der igen.

dyreste cykel

Når folk køber briller, er det første, de tænker, hvordan er rammerne? Hvordan er udvælgelsen og kvaliteten? Costco har nogle ret gode rammer af god kvalitet. Jeg har lyst til, at de absolut er på niveau med det, du kan få på en læge. Dit valg er, hvad jeg vil sige.

Det er okay. De har en anstændig markering. Deres stilarter er intet du ved super stilfulde, men de er fine.

De er hverdagens briller. En af mine klager over deres valg er, at de voksne briller passer meget på et gennemsnitligt ansigt, men hvis størrelsen og formen på dit ansigt er lidt usædvanligt, vil du have mange problemer med at finde briller der. Så i min familie har min mand et usædvanligt lille hoved til en mand, og de har bare ikke mange mindre mandrammer.

Faktisk var der ikke et enkelt par rammer, der passede ham. For mig har jeg en lille næsebro, så der vil sidde en masse plastbriller på mit ansigt, og der var kun måske en eller to der passede mig rigtig godt der. Og i børns rammer er de smukke, de er søde, men de har bare ikke så mange.

Og vigtigst af alt, når du ser på børn, er der så mange forskellige størrelser, når du taler om en seks år gammel versus en tolv år gammel, at der måske kun er to eller tre, der passer til dit barn. Så jeg var ikke så heldig med børnenes rammer. Selv når det kommer til børns briller hos Costco, er der ikke mange meget spændende briller med lyse farver og karakterer.

Du har et par, men ikke mange, og det var det, han ville have min søn til at være. Noget mere spændende end hvad Costco tilbød. Så vi købte rammer til min datter.

Hun er faktisk den eneste i vores familie, som vi købte fra Costco. Hun har et smukt mellemstort ansigt, og vi kunne finde et, der passer til hende. Vi bestilte hende et par briller til hendes første par, da hun var 10, og derefter et par små kvindelige briller, da hun var 11, og vi bestilte for nylig endnu en til hende.

Lad os derefter tale om linserne hos Costco. En af de bedste ting ved Costco Optical er, at deres linser er en alt-i-en-pakke. Når du køber linser, får du polycarbonat, der er brudbestandigt, de har en antirefleksbelægning og en ridsefri belægning, og dette er virkelig dit eneste valg for single vision-linser, hvilket er fantastisk, for det er det, de fleste mennesker leder efter alligevel .

De har også en ekstra mulighed for blåt lys, og de tilbyder også progressive linser der. Og de tilbyder også overgange, hvis du vil have den stil, der omdannes til solbriller. Nu kommer vi til omkostningerne.

Jeg købte tre par fra Costco. to par var omkring $ 110, og et var omkring $ 150. Nå, det var alle børns briller, og børnenes briller er lidt billigere end de voksne briller.

Så for voksne briller ville jeg forvente, at jeg muligvis inkluderer mellem $ 150 og $ 180 til dit komplette par antirefleks- og ridsefri briller. Dette er virkelig meget sammenlignet med andre steder. I mange oftalmologiske kontorer kan du betale alt fra fem til seks hundrede dollars uden forsikring.

Sammenlignet med dine andre billigere muligheder er det uden tvivl en rigtig god pris for den værdi, du får hos Costco. Lad os nu tale om tjenesten hos Costco. Jeg har købt briller fra et par forskellige Costcos, og jeg har bestemt fundet, at deres personale var fremragende.

De ved virkelig hvad de laver og kan hjælpe dig med at vælge briller. De er virkelig gode til at ordne dem og måle dem og alt. Jeg var virkelig imponeret over det personale, jeg mødte på Costco Optical Centers, men den eneste ulempe ved servicen hos Costco er, at de er så populære, at hver gang jeg har været der, har folk måttet vente ganske længe på at bestille at tale med nogen, og det ser ikke ud til, hvilket tidspunkt på dagen du går.

Du kan føle dig lidt forhastet bare ved at have en masse mennesker bag dig, men i det mindste er deres personale fantastiske, og hvis du bruger tjenesten, vil du sandsynligvis være tilfreds med den. Når du har modtaget dine briller, undrer du dig måske over, hvad deres returpolitik er. Hos Costco kan du returnere dine briller i op til 90 dage uden grund, selvom du ikke kan lide rammerne eller noget, og hvis der er noget galt med dine linser, vil de blive udskiftet inden for de 90 dage uanset årsag .

Nu efter disse 90 dage har du muligvis nogle garantier nogle steder. Hos Costco er der ingen garanti, så efter 90 dage kan du ikke returnere dem af en eller anden grund. Og hvis du er tilbøjelig til brud eller andre problemer med dine briller, kan dette være et problem for dig.

Hvis du er bekymret for en bedre garanti, skal du tjekke Walmart Vision Center i stedet, da de har en bedre garanti. Alt i alt synes jeg, at Costco Optical er en fantastisk mulighed, så længe de har rammer, der passer til dit ansigt og din stil. For de tre af os, der ikke kunne finde noget på Costco Optical, var vi faktisk heldigere hos Warby Parker.

Warby Parker kan være lidt billigere og lidt mere stilfuld, og de har flere muligheder for størrelser, der passer til forskellige ansigter. Så tjek min artikel om Warby Parker, hvis du er interesseret. Men generelt tror jeg, at hvis du vælger Costco, vil du være rigtig tilfreds med Costco.

Hvis du kan lide denne artikel, skal du klikke på like og abonnere, så ses vi i den næste!

Hvorfor bruger cyklister gule briller?

Gule linserfiltrer mere ud af de blå bølgelængder af lys, så vi kan se kontrasten bedre. Denne farvetone garanterercyklisterbedre syn med mindre lys, med andre ord under mørkere lysforhold med mindre solskin.

Så hvis du nogensinde har haft problemer med at køre om natten, har du måske spekuleret på nattesynsbriller. Dette er de gule linser, der hævder at gøre tingene lysere og reducere blænding, men fungerer de virkelig? fra dr eye health show, der hjælper dig med at lære alt om øjetsyn og finde de bedste visionprodukter. Så hvis du er her på kanalen, skal du klikke på abonnementsknappen nedenfor, så du ikke går glip af nogen af ​​mine fremtidige artikler. Jeg taler om nattesynsbriller eller natkørselsbriller, der har eksisteret i et stykke tid, de kom oprindeligt mere ud som skyde beskyttelsesbriller til mennesker, der vil på fuglejagt eller skarpt skydning, sæt disse specielle gule eller orange filtre på, fordi denne type farvetone forbedrer kontrasten lidt og hjælper dig med at se fjerne objekter lidt lettere end denne farvetone i nattesynsbriller har blevet konverteret, og nu ser du, at det annonceres online mange steder og tilbydes til tankstationer online.

Hvordan de skal fungere er, at de gule linser lyser lidt op, så du kan se lidt bedre om natten, og de har også nogle funktioner til at reducere blænding, så du ikke har så mange problemer med lyse modstående forlygter, tror jeg , næsten alle gør det, fordi tingene bliver mere og mere LED-lys. Du får de blå og lilla lys, når du føler mig og ikke kan lide mig. Den første ting, der er irriterende, er, at disse områdefarvede briller ikke kan gøre tingene lysere, fordi de faktisk begrænser mængden af ​​lys, der kommer ind i øjet, men de gør en til den generelle fornemmelse af, at tingene er lysere, fordi det optager alt blåt lys eliminerer det og forbedrer virkelig kun, hvor gult alt ser ud i totalt mørke, når man kører ned ad den mørke amtsvej, er der ingen ovenlys eller endda noget andet? Biler, der kører ærligt, vil gøre tingene endnu sværere at se, men på grund af den lysende effekt, hvis du måske kører ved daggry, kan der være sne, og du får meget af sneen reflekteret, og tingene ser næsten blålig ud, ved du det da slags følelse? Disse linser får tingene til at virke lysere i disse situationer, og jeg nød at have dem på, ligesom det er i denne skumring eller daggryssituation i svagt lys.

Jeg sammenlignede det endda, mens jeg kørte i tågen, tog dem på eller tog dem af, og fandt ud af, at de på en eller anden måde forbedrer kontrasten lidt, men for så vidt det gør det lettere om natten er jeg ked af det, men nej hvad påstanden når det gælder forlygter, tror jeg, det hjælper lidt. Jeg er selv meget følsom over for lys, jeg får migræne et par gange om året, og den generelle følelse af de blå modstående forlygter er ret irriterende, så de ser i det mindste mere gule ud end de gamle billygter fra 1970'erne, hvis du husker det hvordan det lignede um en cool fordel for nogle af de mærker, der er derude, hvad enten du køber specialbriller, får clip-ons som disse, eller hvis du vil have en gul nuance i dine almindelige briller, disse har et polariserende filter , det er ikke 100 som polariserede solbriller, men det har det polariserede filter, der reducerer blænding, når man ser på våde vandrette overflader som f.eks. en våd mørk gade eller måske ser på rindende vand, der hviler på den våde gade og derefter hopper op og smelter i øjet og jeg kan på en eller anden måde vise dig dette, fordi min computer har et polariserende filter bag mig, og du kan se. Hvis jeg drejer det 90 grader, kan du se, at det bliver en mørkere gul, og det er fordi computerens polariserende filter og polariseringsfilteret en nd briller er nu polariserede, så jeg har nu kommentarerne, som nogle mennesker læser om tidligere artikler, der sagde, at natkørselsbriller virkelig hjælper dem med at køre bedre om natten. Overvej dog en nylig undersøgelse fra 2019, hvor 22 testpersoner med og uden natdykningsbriller blev testet i en kørselssimulator, og natkørselsbrillerne ikke viste nogen forbedring sammenlignet med kun klare linser, hvilket rejser mange tvivl om, at disse faktisk mennesker hjælper med at se bedre, men jeg kan tro, at de hjælper folk med at føle sig mere komfortable, da jeg har fået patienter til at komme ind og specifikt spørge, om de har denne type briller farvet separate briller bare for at køre på grund af det hjælper dem virkelig, men på samme tid har jeg haft folk, der prøvede dem, jeg spurgte dem selv, og de sagde endda nej, de hjælper dem ikke rigtig, så jeg giver det videre til dig i en kommentar nedenfor, hvis du prøver nattsynsbriller, så lad mig det vide, hvis du tror at hun virkelig hjælper, nej hvad er dine tanker om hende for den jeg er? Og de fleste andre øjenlæger anbefaler, at hvis du har problemer med at køre om natten, skal du overveje, hvad der ligger foran dig.

Sørg for at rengøre din forrude, så din forrude er fri for snavs og hudolier, enten foran eller på forsiden. Bagsiden af ​​forruden Hvis du bruger briller, skal du sørge for, at de er rene og træk. Overvej at have en antireflekterende belægning af god kvalitet i disse briller, der kan hjælpe lidt og sørg for, at dine forlygter virkelig er rene selv, især hvis du har et problem når du har lyst til, at tingene bare er meget, er for mørke, og du bare ikke kan se noget, skal du helt sikkert sørge for, at dine forlygter er rene, fordi de nogle gange også bliver beskidte, ellers hvis du har lyst til, at din vision ændrer sig, og din natkørsel bliver usikker , og så har du det ikke godt med at køre, skal du helt sikkert sørge for at besøge vores øjenlæge, fordi der er b Visse øjenlidelser, der kan forårsage synsproblemer om natten. Når ting som grå stær og endda muligvis makuladegeneration taler til din øjenlæge igen, skal du tale for min endelige dom.

Arbejder de ærligt, jeg er meget tvivlsom, jeg tror ikke, de virkelig fungerer, men jeg ved, at de kan hjælpe nogle mennesker, så hvis jeg er virkelig let? følsom, du kan prøve dem, men forvent bestemt ikke, at de lyser op, og det vil gå som dagtimerne hej, hvis du kan lide denne artikel, tryk på lignende knap for mig, skriv en kommentar og ellers abonner, hvis du vil tjekke ud For at tjekke ud andre seje ramme fredag ​​anmeldelser her fra dr eye health kan du klikke eller trykke på skærmen lige her, eller hvis du vil se en anden cool artikel fra dr i health kan du gå videre og klikke på skærmen her eller skriv hej tak for at holde øje på det, og vi snakker snart med dig

Hvorfor er cykelbriller så store?

Ja; de er aerodynamiske for såvel effektivitet som beskyttelse.Store linserbloker ikke din opfattelse så meget. Ikke sikker på vind / småsten overhovedet, men synsfelt er bestemt meget bedre, da sport er ret dynamisk, og ekstreme synsvinkler bruges ofte. Dette er det rigtige svar.

Velkommen til endnu en fantastisk GCN TECH unboxing, og denne uge har vi en latterligt god pris til jer. En jeg gerne vil vinde selv, men tilsyneladende har jeg ikke lov til at deltage. Under alle omstændigheder vinder ikke en, ikke to, men tre meget glade seere to par, ja, to par helt nye Oakley-solbriller og en erstatningslinse fra Low Light Prizm.

Temmelig godt, he. Højre endnu ikke, og klik på det lille klokkeikon, da du modtager en meddelelse hver gang vi uploader en artikel. Så du går ikke glip af en chance for at vinde store præmier som denne. (Logo whiz) Ret dem ud af boksene.

hvordan man kan slippe af med mælkesyre

Så mange på Oakley. Selv de kasser, de kommer i, er pæne. De har en slags tofarvet farve.

Så har vi de bløde sikre dæksler indeni. Disse er virkelig nyttige til at holde tasker og ting sikkert, når du rejser. Hold dem pæne og beskyttede.

Så her har vi Oakley Jawbreakers.Special Edition. Vi har også Oakley Sutros og en udskiftningsobjektiv til Low Light Prizm til Jawbreakers. Så du kan køre hele året rundt, Prizm-objektivet i svagt lys er især nyttigt om vinteren, fik jeg at vide.

Og bare for at være klar, vil hver af vinderne modtage et par jawbreakers, sutros og briller. Efter min beregning er Oakleys blevet båret af flere Tour De France-mestre end noget andet mærke af solbriller, og de har været et velkendt syn i mange år. Først op har vi Jawbreakers.

De har eksisteret i et par år og er et velkendt syn på Chris Froome, Mark Cavendish, Greg Van Avermaet og Alejandro Valverde. For blot at nævne nogle få. Men disse er ingen almindelige jawbreakers.

De er Tour De France Special Editions for at fejre 100-årsdagen for Maillot Jaune. Så du har en rigtig flot mat sort ramme med masser af gule detaljer for at fejre Maillot Jaune eller Yellow Jersey. Herunder de smukke gule Oakley-logoer på siden.

Min yndlings lille detalje er Tour De France-logoet hernede. Dette er indgraveret på Prizm Road-objektivet. Prizm er Oakleys linseteknologi, der er designet til at forbedre kontrasten i et bestemt miljø, så du kan se flere detaljer.

Nu er Prizm Road til vejen, og målet er at definere vejoverfladerne bedre, så du bedre kan se ting som huller eller vejmarkeringer. De lavede også Prizm-linser til andre miljøer. Prizm Snow er derfor beregnet til brug i sneen.

Som du sandsynligvis har gættet, og Prizm Golf er designet til at hjælpe dig med at få øje på hvide kugler i grønne marker. Der er også mange flotte små funktionelle detaljer indbygget i brillerne. Så du har ventilationshuller på forruden, så den ikke tåger op.

Unobtainium næsestykke og Unobtainium på armene også. Nå, dette er ikke det fiktive superhøjkvalitetselement, der udvindes på månen af ​​Pandora, det centrale element i handlingen i James Camerons kæmpe avatar. Det er præcis, hvad Oak Ley kalder for den beskyttede polymer, der holder brillerne i ansigtet, mens de forbliver behagelige.

Jeg mener, det forbliver på plads. Det er ret godt. Sandsynligvis ikke kun til cykling.

Måske også ideel til moshing. (upbeate rockmusik) Alligevel. Brillerne er alle stødtestede og blokerer 100% af UV-lyset.

Direkte. Gå videre til det næste par. Sutroerne.

Du er cool. De har stadig alle de funktioner, du forventer af ydeevne solbriller. Fantastisk, du kender den perifere vision, men de er lidt lidt hip, mindre aggressivt stylet, mere retro-pakke.

Og lidt mere diskotek end Jawbreakers. (optimistisk discomusik) Det er netop derfor, de blev oprettet. Ikke til diskoteker, men der var en tendens, hvor flere og flere chauffører begyndte at give afkald på funktionalitet ved at vælge briller, der ikke så sportslige eller så seriøse ud som Jawbreaker.

Disse ikke-cykliske specifikke briller har ofte ikke brillerne optimeret til vejforholdene eller brillerne bærer de specielle Unobtainium-Polymerer til at holde dem på plads eller ting som anti-fogging. Så Oakley satte sig for at udvikle briller, der var mindre aggressive og sporty end nuværende designs, men stadig havde funktionaliteten. Og resultatet er sutroen.

For mig er de som et moderne syn på Greg LeMonds ikoniske briller. En stor forskel mellem Sutros og Jawbreaker er, at de ikke er designet til at være udskiftelige, så linsen er fastgjort til brillerne. Jawbreakers bryder kæben bogstaveligt talt og giver dig mulighed for at bytte forskellige linser ud til forskellige miljøer, hvorfor vi også giver Prizm Low Light-objektivet væk.

Ifølge Oakley er det designet til at optimere detaljer i svagt lys og endda kunstigt lys uden at forårsage et farveskift i din vision. Jeg skulle have sagt, at der kun var to præmier, og så kunne jeg have holdt det tredje sæt for mig selv. Hvorfor tænkte jeg ikke på det tidligere? Idiot.

Uanset hvad. Nu til den del, som du alle har ventet på. Hvordan får jeg M Har du disse fantastiske Oakley solbriller i din hånd? Nå det er virkelig let.

Klik bare på linket i beskrivelsen nedenfor, så føres du til vores giveaway-side. Udfyld dine oplysninger, og du har en chance for at vinde disse fantastiske præmier. Og det er helt gratis.

reparation af cykeldæk

Når du har gjort det, skal du stoppe ved GCN-butikken. Vi har de mest fantastiske t-shirts til menneskeheden der, inklusive min nuværende favorit, som er det specielle Alpe d'Huez-tema, komplet med Dutch Corner, ret cool. Og hvis du vil se en artikel efter det, har Oakley en stor historie inden for cykling, så vi kiggede på de syv top designs, Oakley nogensinde har lavet, og det er en rigtig god artikel, så den er hernede.

Kan du bære cykelbriller over almindelige briller?

Noglebrillerkan bytteslinseri stedet, sådu kanvælg fra f.eks. klar, gul eller røg førdusætte ud.Hvisditbære briller med recept,du kanselvfølgeligcyklusi disse. De blokerer ikke vind eller stærkt lys så effektivt, da de har mindre indpakning og sandsynligvis ingen farvetone.25. jul. 2012 r.

Hvorfor er briller så dyre selv med forsikring?

En væsentlig grund til detbrillerkostemeget skyldes, at EssilorLuxottica i det væsentlige kan fastsætte sin pris uden de sande kræfter i det frie markedskonkurrence til at afbalancere skalaerne. Et godt parsolbrillerermegetDejligt, og de fleste øjenlæger vil fortælle dig, at du skal have god UV-beskyttelse, når du er udenfor.

Er antireflekterende belægning det værd?

AR-belægningereliminerer næsten alle refleksioner fra dine linsers for- og bagside. Uden generende refleksioner kan mere lys passere gennem dine linser, hvilket optimerer din vision. De fleste er enige om detanti-reflekterende belægningerpå deres briller er bestemtværdide ekstra omkostninger.

Hvilken farvelins er bedst til lyse dage?

Brun og kobberlinse farverer ikke kunfantastisk til lyse dage, de beskytter naturligvis også mod blåt lys.Gulog ravlinserhåndterer naturligvis også blåt lys, men de blokerer ikke nok lys tillyse dage.19. juni. Feb 2020

Er gule linser gode til nattecykling?

(Reuters Health) - - Touted for at forbedre nattesynet,gul linsebriller hjælper ikke chauffører med at sebedreog kan faktisk forværre synet, antyder en ny undersøgelse. “Brug af (tonede) briller, hvad enten de erer gule, rød eller blå, skærer et stykke lys ud.2. aug 2019

Kan jeg bære solbriller, mens jeg cykler?

Solbrillerbeskyt dine øjne. Det er så simpelt som det bliver! Brug af høj kvalitetbrillerbeskytter dine øjne mod at få grene, blade, mudder eller små stykker snavs i øjnene, når du er på bjergetcyklingeller trail løb.Brug solbrillerer lige så vigtigti løbet afvinter som den eri løbet afsommer.20. juli 2016 nov.

Skal du bære solbriller, mens du cykler?

Støv og snavs -Duvil støde på synlige og ikke-synlige projektiler omdukører på stierne eller pendler til arbejde.Brug solbriller nårat cykle for at beskytte dine øjne mod flyvende snavs kan være den vigtigste årsag. Briller beskytter ikkedufra alt støvet, men det hjælper helt sikkert.18. maj 2020

Hvor kan jeg købe de bedste cykelsolbriller?

Shop de bedste receptpligtige cykelsolbriller og sports solbriller 50% RABAT på alle bedst bedømte receptpligtige cykelsolbriller. Alle vores cykelbriller tilbyder ridsefast og UV-beskyttelseslinser i en omviklet ramme. Safety Gear Pro er bedømt som nr. 1 onlinebutik for at købe receptpligtige cykelsolbriller online. 1000+ positive kundeanmeldelser.

Hvordan bruges receptpligtige solbriller til mountainbiking?

Bolle receptpligtige solbriller til cykling leveres med en ny linseteknologi kaldet B-tynd, denne teknologi bruger den enkle kendsgerning, at de fleste slid ikke bruger den sidste tidsmæssige 1/3 af linserne. De kan derefter effektivt gøre dine linser meget tyndere, samtidig med at solbrillens udseende opretholdes.

Hvilken type briller skal en cyklist bære?

En cyklist har muligvis investeret i nogle receptpligtige cykelbriller, men fik ikke den der passer. Det fælles træk, som alle cykelbriller skal have, er vikle rundt om briller. Omvikling af cykelbriller er de bedste, fordi de giver mest beskyttelse mod flyvende snavs og beskytter dine øjne mod vinden.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Trives med 8 ugers udfordringsanmeldelser - praktiske løsninger

Kan trives få dig til at tage på i vægt? Selvom den indeholder et par ingredienser, som videnskabelig forskning har vist, kan hjælpe med vægttab, mangler der forskning, der ser på fordelene ved selve plasteret. Der er nogle potentielle risici ved at bruge en Thrive Patch. Disse inkluderer vægtøgning efter brug og muligvis angst.3. 2018.

Fezzari wasatch peak review - holdbare løsninger

Er Fezzari en god mountainbike? For mange testere var La Sal Peak et lykkeligt medium med progressiv geometri og superlativ suspension. Utah-baserede Fezzari er et direkte forbrugermærke, og dets cykler er forbløffende værdier.

De rosa bikes anmeldelse - hvordan man tackler

Hvor fremstilles De Rosa-cykler? Fabrikken i Cusano, Italien, i større Milano har været virksomhedens hovedkvarter og fabrik siden begyndelsen af ​​80'erne. Ugo er stadig i De Rosa næsten hver dag i showroomet og hilser folk på 86 år.

Seal skinz handsker anmeldelse - hvordan løser du det?

Er Sealskinz handsker gode? Til vinterbrug er disse Sealskinz-handsker gode ned til ca. 25 grader, hvis du er aktiv vintervandring eller snesko og giver et godt alternativ til fleecehandsker, fordi de ikke bliver gennemblødt, hvis de kommer i kontakt med sne.

Smith chromapop anmeldelser - hvordan man afregner

Er Smith ChromaPop polariseret? Med Smiths egne ord: ChromaPop-linser er ganske enkelt de mest avancerede polariserede linser i verden ChromaPop optimerer farver og øger klarheden, så du kan se omverdenen med et uovertruffen niveau af vibration.