Vigtigste > Cykling > Senior cykeltræning - besvare spørgsmålene

Senior cykeltræning - besvare spørgsmålene

Er cykling god i over 70'erne?

Cykelridning er enstoreform for motion for at forbedre balance, da det styrker glute musklerne (din røv) og din kerne (abdominals).godtbalance er vigtig, men især når du er i dinhalvfjerdserneog videre. Startcyklinggiver dig en enorm fordel for din langsigtede mobilitet.

(gispende) (hjerteslag) - Hvis der er en del af min krop, som jeg tager for givet, er det mit hjerte. Jeg er vant til at vide, hvor hurtigt det slår efter ridning og træning med en pulsmåler i mange, mange år. Jeg brugte det som et mål for min træning og ikke som et vitalt organ, der holder mig i live - gør din puls svag - men der er mange tragiske historier om cyklister, der lider af hjerteanfald eller hjertestop under ridning, måske ældre Chauffører, der har vendte tilbage til sporten efter år med højt liv eller unge atleter, hvis liv er blevet tragisk forkortet.

Og så er der en tredje type, cyklister, der som jeg har taget deres hjerter for givet i årevis uden at tænke over det, men hvem så? befinder sig med arytmier eller myokardiefibrose. Kunne dette være et resultat af deres cykling? For at finde ud af det mødte vi en kardiolog, der har specialiseret sig i sport og motion. Dr.

Graham Stuart, selv en tidligere Ironman, leder Sports Cardiology UK, et firma, der rådgiver, forsker og evaluerer atleter. Så hvem kan bedre give os de svar, vi leder efter? Hvor bekymret skal vi være, og hvilke skridt kan vi tage? for at sikre vores langsigtede sundhed? Og så, hvad jeg faktisk er virkelig nervøs for, vil sætte mig selv igennem en eksamen for at se, om jeg faktisk er i fare. (intens musik) (hjertemonitor bipper) (rytmisk synthmusik) Men lad os sammenfatte nogle grundlæggende biologier, inden vi begynder.

Et menneskeligt hjerte er en muskel. Den består af fire kamre, to øvre kamre kaldet atria og to nedre kamre kaldet ventriklerne, tager ilt ind og vender derefter tilbage til venstre atrium og pumpes derefter ud af venstre ventrikel til resten af ​​kroppen, for at forsyne hjernen , ben osv. med dette frisk iltede blod, før de vender tilbage til højre atrium.

Nu udløses hvert hjerteslag af en valgt, og den hastighed, hvormed det slår, afhænger af input fra din hjerne. Hvad nu hvis noget går galt? Nå, et hjerteanfald er når blodtilførslen til hjertet pludselig er blokeret, oftest som et resultat af koronararteriesygdom, som er en opbygning af kolesterol. Hjertestop er et pludseligt tab af hjertefunktion, der normalt opstår som et resultat af en elektrisk forstyrrelse i hjerterytmen kaldet arytmi.

Et hjerteanfald kan føre til hjertestop, men som vi kan se, kan andre faktorer også forårsage arytmier. Kan ekstrem træning øge din risiko? - Hvis du har en underliggende disposition for et hjerteproblem, ja, det kan det. Generelt er ekstrem træning godt for dit helbred, men der er et element af sund fornuft her.

Så hvis du er understrammet og prøver for hårdt, vil det ikke gøre dig noget godt. Hvis du tager langvarig ekstrem udholdenhedstræning, ser det ud til de professionelle atleter at bevise, at du lever længere. Det, der ikke er klart, er, hvor der er en undergruppe, som det skader, og vi ved bare ikke nok om det, og vi ved ud over et bestemt niveau af motion, ligesom du er, uanset hvor fit du er, hvis du løb gennem Wales i fem dage, vil du have smerter - ja - og jeg tror, ​​det samme gælder hjertet, at du på et bestemt niveau af træning lægger al fysiologi under pres, når du ser på andres hjerte efter det, du vil find ud af, at højre ventrikel er forstørret, venstre ventrikel er lille, og de fleste af disse ændringer vender tilbage til normal inden for få dage.

Nogle gange tager det et par uger, men hvis du laver en biokemisk test, en blodprøve, vil du opdage, at niveauet af et stof, der faktisk kaldes troponin, er forhøjet - Ah ja, det var det, jeg gjorde, bekymrede mig.

Viser mit hjerte skader hurtigst muligt efter 27 år? Jeg kan måske? Screeningen fortæller ikke alt, men det viser de fleste ting, og det starter med, at jeg tager min medicinske historie, før jeg laver en EKG, der sporer og overvåger de elektriske signaler, der produceres af mit hjerte og derefter endelig et ekkokardiogram, en type ultralydsscanning, der bruger lydbølger til at skabe et bevægeligt billede af, hvad der foregår internt. (Hjerteslag) - Har du nogensinde haft episoder med brystsmerter eller et væddeløb, uhensigtsmæssigt løbende hjerterytme, mens du træner? - nej. - Så din EKG viser en typisk sporty variation kaldet Rd repolarisering Få dig til at dreje din venstre side og læg din venstre hånd, venstre arm bag dit hoved, og du er ved at høre en stænkende lyd og denne stænkende lydbølger hopper af røde blodlegemer når de krydser en af ​​ventilerne. (Sprøjtelyde) Så dette er krydsning af lungeventilen.

Og der, i dette område, leder jeg for eksempel efter et hul i hjertet, og det er blodkar, der fører blod, blåt blod, fra kroppen til leveren. Og hvad jeg vil have dig til at gøre om et sekund er at snuse. (Snuser) Ser du nu, hvad der skete? Blodkaret er forstørret fra 24,6 millimeter til 6 millimeter. (Synth Music) - Før vi dog kommer til mine konklusioner, lad os tackle disse to andre vigtige spørgsmål for ældre bilister, der vender tilbage til sporten, og derefter yngre bilister, der måske overvinder risikoen for pludselig hjertedød.

Højre, så vi kunne så tale om tre specifikke kategorier af mennesker, og først ville være ældre cyklister, der måske kom tilbage med risiko for at få denne cyklusvirus, og derefter måske efter bare et par måneder eller endda et par års træning, gå ind i disse temmelig ekstreme begivenheder? - Så hvis din onkel havde et hjerteanfald ved 40 og din far fik et hjerteanfald ved 38, og du er 35, har du ikke lavet nogen sport i 20 år, men du vil begynde at cykle, det ville være meget tilrådeligt at foretage en på forhånd vurdering, og hvis du har den familiehistorie, skal du alligevel vurdere det. Mest sandsynligt ville det være, at der var et højt kolesteroltal i din familie, der kan behandles i dag, og faktisk er en af ​​de bedste behandlinger motion, men hvis du har et koronararterieproblem, som du skal gøre på en gradueret og fornuftig måde, du vil hente den venter på at udvikle dig. Analogien med dine benmuskler, der gør ondt efter en træning, de gør meget mere ondt, når du er dårligt uddannet.

Og jeg tror, ​​at hjertet sandsynligvis fungerer ens, jeg mener, gå tilbage til dit spørgsmål om nogen, der kunne lide dette, sig, at nogen, der hører dette, sagde min gosh, jeg er nødt til at begynde at træne. Hvis han ikke har trænet længe, ​​en typisk middelaldrende mand som MAMIL. Forretningsfolk var tidligere på golfbanen, nu er de på deres cykler og har al den teknologi.

Jeg vil foreslå, at de bliver tjekket ud, og når du rammer gymnastiksalen, siger maskinen, at du bliver tjekket ud. Årsagen til dette? er ofte nøjagtigt den type A personlighed, der virkelig ønsker at være konkurrencedygtig, men deres kroppe skal bygges gradvist ind, og de ved ikke rigtig, om de har et underliggende problem. Så jeg synes, det anbefales, at denne gruppe foretager en kontrol på forhånd, helst af en sportskardiolog, fordi du leder efter noget meget specifikt.

cykelture

Så hvad skal jeg passe på, hvad kan der være et advarselssignal, som jeg så skal føre til at være? . Og sandsynligvis er det vigtigste, hvis du går forbi, mens du træner, så hvis du løber eller kører på din cykel og pludselig bliver svimmel, falder af din cykel, går ud eller bliver nødt til at stoppe, det er en rød det kan ikke være en anledning til bekymring, men du har bestemt brug for dom. Lidt anderledes er folk, der straks føler det sådan, når de holder op med at træne, og det er meget almindeligt.

Så når du laver Bristol 10K, kan du se, at en hel del bare havner over linjen, så kollapser og derefter reklamerer, så du får det bedre, og det er sådan, din krop går fra høj puls til lav pulsændring, din blodtrykket falder pludselig, du er lidt dehydreret, du føler dig svag. Dette er fint, almindeligt og normalt helt normalt. Men hvis du løber med mig, har du det godt, så går du ned, det er et rødt flag. - Den anden kategori ville være unge voksne.

Der har været en række meget kendte tilfælde i cykling i de sidste par år, ikke store tal, men hver er en tragedie i sig selv, men disse unge mennesker, meget fit, talentfulde mennesker, der pludselig dør af hjerteproblemer. Kan vi give råd til yngre atleter, måske for at finde ud af, om de er i fare for det? - Jeg vil specifikt nævne det første punkt, når det kommer til cykling, men for enhver sport vil jeg spørge, hvilke kosttilskud der tages. Nogle kosttilskud, der indeholder meget høje doser koffein, kan forårsage problemer.

Så dette er den første, kosttilskud. For det andet, er der et symptom? Spørgsmål var det? Er dette et symptom at være opmærksom på, kan det være et advarselsskilt? Nå igen, bevidsthedstab eller pludselig uhensigtsmæssigt hurtig hjerterytme eller brystsmerter - Så selv hos unge atleter - Selv hos unge atleter, ja, så En uhensigtsmæssigt hurtig hjerterytme er stort set hos unge atleter, der ofte er udsat for unormale rytmer, og for mange af dem kan det helbredes fuldstændigt. Så hvis du undersøgte dem alle.

Forudsat at du undersøgte alle i en alder af 15, ville du kun få et meget lille antal, som du havde en forebyggelig årsag til pludselig hjertedød, men for det lille antal kunne du potentielt redde dit liv. Der ville også være et endnu mindre antal, som du ikke ville bemærke, og stadig har et potentielt fatalt hjerteproblem. Så på befolkningsniveau er det ret vanskeligt at retfærdiggøre screeningen.

Det er meget lettere for enhver person, fordi du måske finder ud af, at du har noget, der kan behandles. Du er nødt til at huske på, at du måske finder noget, der fortæller dig at stoppe med at spille professionel sport, og som kan være et levebrød for en professionel atlet. Da du selv havde din screening, var du opmærksom på den frygt, den forårsagede.

Heldigvis er alt nu i orden, men det har muligvis hentet noget subtilt som et lidt forlænget QT-interval, der måske har sagt, at du havde denne potentielle tilstand, og vi ved ikke rigtig, hvad det betyder for dig som individ, og så er du tilbage med usikkerhed og så siger vi, ja, vi er nødt til at undersøge dine børn, vi er nødt til at undersøge dine forældre, dine brødre og søstre, og vi ved ikke nøjagtigt, hvad det betyder. Så der er områder med usikkerhed, og det er den hårde del af screening - men jeg tror trøsten er, at du har sat det i sammenhæng, og det er statistisk sandsynligheden for, at der sker noget, er lille. - Præcis. - Okay.

Så videre til vores tredje gruppe cyklister, der har kørt hårdt i mange år. Det er tid til resultater. - Og din ECT viser nogle ændringer, der er kompatible med at være atlet.

Så din puls er relativt langsom. Det er ikke meget langsomt, det er 57 slag i minuttet. Du har et hak der på din EKG kaldet den tidlige repolarisering.

Dette er et meget almindeligt fund hos en atlet, og det samme er du, din hjerteslagsinitiering, den største opstrømning, der faktisk er her. Den lille pukkel er en oops, et stort sub-slag er der. Kom på og slip logfiler, det ville være der. - Okay, okay. - Og det betyder, at din hjerterytme startes fra en lidt lavere position end normalt.

Disse vil alle blive betragtet som en normal atletisk variant. OKAY? Faktisk, hvis du ikke oplevede symptomer, ville du ikke gøre noget ved det. Den tredje komponent var ekkokardiogrammet, og jeg kan fortælle dig, at du har et strukturelt normalt hjerte.

Med andre ord er der ingen huller i hjertet. Der er ingen uregelmæssigheder i ventilen. For det andet, at hjertet kontraherer normalt, og at hjertemusklen er normal i størrelse.

Det er meget vigtigt at vide, hvor meget træning du har gennemført. Så hvis du for eksempel trænede på dit højdepunkt og trænede 20 timer om ugen, ville hjertemusklen sandsynligvis være lidt tykkere og hjertevolumenet i venstre ventrikel og muligvis højre ventrikel lidt større end en ikke- atlet. Så hvis jeg så en skillevæg på din hjertemuskel, som var din, var den ni millimeter høj, så den var 12 millimeter i det normale interval for en atlet eller ikke-atlet, og du trænede slet ikke, jeg ville have mistanke om, at du enten har forhøjet blodtryk har en utilstrækkelig fortykkelse af hjertemusklen. 12 millimeter er en bevidst grå zone.

Hvis det var 16 millimeter, ville det være unormalt. Uanset om du var atlet eller ej - jeg har læst en række artikler med links til undersøgelser, der tyder på, at ekstrem træning kan udgøre en langsigtet sundhedsrisiko, fra arytmier til myokardiefibrose eller forkalkning af kranspulsåren, ikke sikker på, hvad to af disse tre er, men du ved, det lyder ikke godt, så hvad synes du om disse tre? - Ret, ja, det første spørgsmål er arytmi, det korte svar er ja, der er. Vi nævnte, hvordan din puls er langsom, og faktisk startes din hjerterytme fra et noget usædvanligt sted, der ikke er meget almindeligt hos atleter, og det er på grund af virkningerne af langvarig træning.

Atleter har tendens til at have langsommere puls, og vi har talt om, hvordan dette skyldes nedregulering af IKF-kanaler og også øget vagal tone. Nu ved vi statistisk, at atleter, der træner meget, især udholdenhedsatleter, har en højere risiko for at udvikle en tilstand kaldet atrieflimren, men hvis du har været en langvarig atlet eller udholdenhedsatlet, er det endnu højere som i modsætning til højere atleter til mindre atleter. Så der er sandsynligvis et eller andet aspekt af atriel størrelse.

Vi er ikke helt sikre på årsagen til dette. Der er også genetiske komponenter. Hvis dine forældre havde atrieflimren, er det mere sandsynligt, at du får det.

Så nogen i min situation, jeg lavede langvarig udholdenhedssport, to forældre, der havde atrieflimren. Jeg får bestemt atrieflimren, fordi jeg er høj og har udholdt udholdenhedssport. Sandsynligvis mere udsat end nogen, der ikke har gjort alle disse ting, men der er både det genetiske og det adfærdsmæssige aspekt af jeg ikke ved, fire eller fem gange højere end en, der ikke har gjort denne udholdenhedssport, men du er nødt til at sætte det i Put i sammenhæng, at de samlede fordele ved træning utvivlsomt opvejer meget af det.

Så gennem langvarig træning mindsker du sandsynligheden for visse kræftformer, tyktarmskræft, brystkræft, hvis du er kvinde, prostatakræft. De reducerer sandsynligheden for hjertesygdomme, degenerativ hjertesygdom såsom iskæmisk hjertesygdom. Du reducerer chancerne for at udvikle diabetes, diabetes hos voksne.

Du forbedrer din lipidprofil. De styrker dine knogler. Mange, mange fordele.

Så du har en lidt øget sandsynlighed for arytmi, atrieflimren, men en stærkt reduceret sandsynlighed for alle disse andre ting, og du lever længere, det bliver klarere og klarere, atrieflimren, det er en arytmi, der nu straks kan behandles i en ellers sund person. Hvis du har et område, hvor hjertemusklen ikke har tilstrækkelig blodforsyning, kan du få et ar. Et ar er fibrose, og vi ved, at atleter, der udøver den langsigtede sportsaktivitet, undertiden vil have flere ar på hjertet, og jeg formoder, at noget af det skyldes træning, når de havde en virus, og så ved du, at rådet, hvis dine muskler gør ondt, når du er tilgængelig, er ikke at træne, og jeg synes, det er et godt råd til hvad der kaldes myokarditis, for så træner du en muskel, der alligevel kan være betændt, alligevel, permanent ar, eller det kan alligevel føre til ar.

Hvad der ikke er klart, er, om ekstrem udholdenhedsøvelse kan forårsage ar. En af måderne vi ser på kranspulsåren er at kigge efter calciumniveauer, som er blodkar, der kan blive fanget i calcium; de tykner, og plaques, der indsnævrer calciumfyldte arterier, har tendens til at være mere stabile end de fede plaques, du får fra højt kolesteroltal, kan være en øget forekomst af hærdning af kranspulsårerne, især hos udholdenhedsatleter, men de ser ikke ud til at være øget risiko for hjerteanfald. Vores hospitaler er ikke fulde af ex-atleter, der barberer hjerteanfald.

De er fulde af rygere med hjerteanfald og mennesker, der er overvægtige, og mennesker, der ikke tog sig af sig selv. (Guitar musik) - Nå, dette er en anden GCN-artikel, der beder os om at stå over for vores egen dødelighed, men bestemt en positiv takeaway-besked. Og dette er denne øvelse, der er overvældende gavnlig for vores helbred, selvom der er nogle af os, der sandsynligvis vil blive rådgivet til at søge lægehjælp om dette særlige emne, måske baseret på familiehistorie, eller falde ind i den kategori af mennesker, enten på grund af deres livsstil eller din alder har en lidt højere risiko.

Hvis du gerne vil se en anden artikel om et sundhedsemne, denne gang om stress og mental sundhed, og hvordan cykling kan hjælpe med det, skal du klikke på skærmen nu, jeg tager en frakke på.

Er 60 for gammel til at begynde at cykle?

HvorforCyklingEr en god sport for seniorer

Cykelridning er en god mulighed for seniorer af så mange grunde. Mens vi havde travlt med at rejse familier og opbygge karrierer, forlod mange af os voresgamle cykleri garager eller lofter, der ruster væk. Den gode nyhed er, at det i de fleste tilfælde ikke er detfor sent til at komme i gangigen.

Velkommen tilbage til en anden episode af Ask GCN Anything - Ja, og i denne uge skal vi tale om aldersrelaterede træningsproblemer uden for GCN-showet. Jeg vil tale om, hvad 100 pund får dig nu, og det gjorde det ikke for 10 år siden. - Faktisk vil vi.

Hvis du har spørgsmål om at deltage i showet i næste uge, kan du bruge hashtagget #torqueback på sociale medier, eller endnu lettere, lad dem være i kommentarerne under denne artikel, men hvis du har et spørgsmål om træning, kan du bruge hashtagget #askGCNtraining og du har derefter chancen for at vinde tre måneder. gratis abonnement på Zwift, så det er det værd. (Objekter kolliderer) Faktisk er vores første spørgsmål vinderen af ​​dette gratis tre måneders abonnement på Zwift, så godt klaret til Bjarne Kjeldsden i forskellige aldre. 'Jeg er 45, og jeg kan se min krop ændre sig. og mobilitet for at nævne nogle få. ”Det ser ikke for godt ud for Bjarne lige nu, gør det? - nej. - 'Men jeg læste en artikel om, hvordan en mand i min alder bruger korte 15 sekunders maksimale sprints' op ad bakke 'som en vigtig del af hans halvmaraton træning. 'Så kan en gammel cyklist lære af dette?' Har du nogle forslag til, hvordan 'indarbejde sådanne sprints i min træning', og hvordan de skal udføres? '- Nå, svaret er et rungende ja.

momentnøgle til cykel

Der er meget at vinde for en ældre cyklist, der inkorporerer sprint og styrketræning i deres træning. - Ja, for det er ingen hemmelighed, at du desværre begynder at miste muskelmasse, når du bliver ældre - Ja, ikke at du havde nogen, Dan - Damn it! (James griner) Nå, jeg startede; Men jeg antager, at du har ret, du kan ikke miste det, du ikke har, kan du? Men den gode nyhed er, at du kan reducere dette fænomen kendt som sarkopeni ved at forblive fysisk aktiv. På den anden side, hvis du ikke forbliver fysisk aktiv, kan du få op til 5% af din muskelmasse efter 30-års alderen tabe pr. Årti - (suk) Wow! - Nå, James har det godt, han er ikke engang 30. - Ja, præcis.

Nå, 'brug det eller tab det' er en sætning, der virkelig kommer til at tænke på, men ved at tilføje styrke og sprintarbejde til din træning øger det faktisk din aerobe kapacitet og mitokondrie tæthed. - Mm-hmm, fint. - Sagde jeg det rigtigt? - Nej ikke rigtigt; Tæt nok James.

Ja, mitokondrie celler er kendt som kroppens kraftceller, fordi de er ansvarlige for at frigive energi fra mad. Og da et fald i muskelmasse også fører til et fald i kvaliteten og kvantiteten af ​​dine mitokondrie celler, er det fornuftigt, at modstandstræning fortsat vil blive brugt til at opretholde muskelmasse, forhåbentlig vil opretholde eller måske endda øge din ydeevne på cyklen . Jeg har nu et andet træningsrelateret spørgsmål og også et andet spørgsmål om Conor Williams alder.

Kort sagt: 'Ændrer VO2 max sig med alderen?' - Nå, et godt spørgsmål, og der kan være et hurtigt svar. Dybest set er det. Men så kan der være meget bag det, og det er genetik, det er din alder; dette er træningsstatus; Der er også kropssammensætning.

Så der er meget at gøre, ja. - Der er meget, men vi har undersøgt det lidt, og tilsyneladende kan din VO2 max falde 1% om året fra 25 år, hvilket betyder, at du kun har mistet 1%, ikke? - Ja - jeg har allerede mistet fem. - 5%, er du sikker på det? - Okay, 13%. - Ja - Selvom jeg måske ikke har det, fordi det ser ud til, at du i lighed med svaret på det forrige spørgsmål også kan reducere dette fald i VO2 max gennem træning.

Når vi taler om, kan træning faktisk ændre din VO2 max, men op til 20% gennem fysisk aktivitet og motion. - Det er meget. - Så der er håb for os alle.

Når vi taler om, har vi en artikel om, hvordan du øger dit VO2 max, som du kan se lige nu. - Inden vi fortæller dig, skal vi sandsynligvis forklare, hvad det er. VO2 max er derfor et mål for, hvor meget ilt din krop kan absorbere under maksimal anstrengelse.

Og det måles i milliliter pr. Kilo kropsvægt pr. Minut. Nu er det tid til quickfire-omgangen. Og det første spørgsmål kommer fra okimy. 'Jeg begyndte for nylig at træne mere.' Sprints var en del af denne træning 'men af ​​en eller anden grund har jeg set min sprintydelse falde' Få 45 km / t 'i begyndelsen til kun 41 nu.' Dan ved du hvad der er årsagen til dette? Er det? - Nå, først skal du være forsigtig, når du bruger hastighed til at måle din præstation, fordi der er så mange faktorer involveret som lufttryk og rullemodstand og vindretning osv.

Hvis du har brugt en effektmåler, kan du også bemærke et lille fald i din sprintydelse, da det lyder som om du ikke har absorberet al din træning, så du er dybest set bare træt. ryk muskelfibre, der dybest set bliver trætte meget hurtigere, ikke rigtigt, end dine langsomt rykkende udholdenheds muskelfibre. Så hvad du skal gøre er at absorbere al din træning og være frisk nok til virkelig at udføre den korte, anstrengende sprint.

Fordi jeg altid har fundet ud af, at jo kortere indsatsen er, jo friskere skal du være for at give dit bedste. Så du skal være meget friskere for at gennemføre en bakkeopgang på for eksempel to til fem minutter end for et fem-timers udholdenhedsløb. Og så går det ned til 10 sek., Du skal virkelig være meget frisk for at gøre dit bedste. - Jeg er enig. - Dernæst har vi dette fra Mike Smith: 'Hvor meget hurtigere ville 100 pund gøre mig i dag' sammenlignet med 10 år siden? 'Det er interessant dette.

Vi var lidt tabte, men vi tror, ​​vi er kommet op med noget. - Ja, jeg tænkte over det i lang tid. Og jeg tænkte på at købe 100 pund huddragter, og i disse dage bruger de meget teknologi til at skabe den rigtige luftstrøm, en ren luftstrøm over din krop for at gøre dig så meget hurtigere.

Så ja, meget bedre end 10 år siden, passer huden. - Det var alt, hvad vi kom på, gør en enorm forskel, gør det ikke det stof, du bruger osv. Så mange tidssøgere ved ikke, at de er dækket af lycra fra top til tå, fordi det er hurtigere end hud . - De er derudover. Som du alle ved meget godt, kommer 100 pund dig ikke meget langt i verden af ​​cykelkomponenter. - Nej, desværre. - Dernæst er #AskGCNtraining hashtag for MASTERJM 13, 'Hvordan kan jeg opbygge udholdenhed som barn? '- Nå, udholdenhed handler ikke kun om at få meget motion; Det handler også om at opretholde en sund vægt efter en sund kost, så det er også faktorer. - Ja, men du skal ikke bekymre dig for meget om udholdenhed som barn. - Nej. - Afhængigt af hvor gammel du er.

Selvfølgelig, når du er 17 eller 18, kan du begynde at træne ordentligt, men når du er 12 eller 13 år, gå ud og nyd at cykle, og udholdenhed og udholdenhed kommer med, at du ikke skal tænke for meget på det. Dernæst, jairus loo: 'Hej, jeg spekulerede på,' skal du vælge en cykel baseret på dens ramme 'eller dens komponenter?' Vi har faktisk stillet det spørgsmål et par gange før. Det er også en fascinerende.

Svaret er altid, det afhænger af, hvor meget du i sidste ende vil bruge på din cykel, ikke? Så hvis du har et bestemt budget, og det, og så bruger du bare flere penge på at opretholde den cykel, du har, vil du have en god balance mellem ramme og komponenter, ikke sandt? Brug fremtiden på din cykel, vælg den bedste ramme --- bedste ramme, jeg vil sige ja. Jeg ville grundlæggende starte som en kage, bygge fra bunden op. Og rammen er en stor del af cyklen, så jeg ville se på, om jeg var klatrer eller en sprinter og derefter vælge en anden ramme og derefter bygge derfra få ondt? Uddannelse til et arrangement? 'Hvordan kommer du tilbage på sporet hurtigst muligt?' Dette kommer fra slam031 under sidste uges show - Nå, jeg vil gå med det samme og sige, stille er bedst, vent til du ser, at du er 100% sund at komme tilbage på din cykel.

Den sidste ting du vil gøre er at forlænge sygdommen. Så ja, ville du være enig i det? - Ja, jeg fik råd fra en træner for mange år siden: den dag du føler at du skulle være i stand til at komme ud og træne hårdt, lad det være til den næste dag, hvilket altid var et råd. Jeg tror at det fungerede for mig personligt, fordi det er alt for let at få panik og forsøge at komme tilbage så hurtigt som muligt, er det ikke? - Ja. - Og prøv at kompensere for det, du mistede.

Du er nødt til at kopiere stykket ud og starte forfra med en ny træningsplan og ikke prøve at gøre dobbelt så meget som du oprindeligt planlagde. - Jeg er 100% enig. - Højre, sidste spørgsmål om Quickfire-runden, hvis jeg er involveret slet ikke så hurtigt.

Det kommer fra Klemen_46: 'Er det bedre' at spise mere før eller efter cykling? 'Tak gutter.' Tak, tak for det. - Nå, jeg ved, at du kender dette svar på spørgsmålet. - Det gør jeg ikke; Jeg har ingen ide.

Endnu en gang tænkte meget dybt over det. Jeg mener, du er nødt til at spise lige før din tur, hvad enten natten før eller om morgenen - For at give dig den energi - Ja, for at få dine glykogenlagre op på fuld hastighed, inden du derefter bruger dem alle op. Og når du først har brugt dem alle, hvis du vil præstere bedst, så er du nødt til at genopfylde dem.

Hvis der er ernæringseksperter derude, der kan fortælle os, hvis du har et valg, spis før eller spis efter, hvilket er bedre? Du kan lade os vide. Så det næste spørgsmål er fra James Hickman: '#Torqueback Som en cyklist, der begynder at tage længere ture,' skal jeg begynde at se på effektmålere, 'pulsmålere eller kadence-sensorer? 'Er de investeringen værd?' - Det kommer ned til et andet svar - det tror jeg - Det afhænger af, hvad dine langsigtede cykelmål vil være. Jeg mener, hvis du er den type person, der bare elsker at cykle, nyde den friske luft, landskabet og følelsen af ​​ex, behøver du ikke nødvendigvis oplevelsen af ​​at køre på en racercykel eller en gruscykel datoer.

Du vil naturligvis opbygge udholdenhed og udholdenhed, der giver dig mulighed for at tage længere ture. -Ja, men på den anden side, hvis du ville foretage de store fitnessforbedringer, så er der ingen tvivl om, at en effektmåler hjælper med det. -Jeg tror, ​​du har ret.

De er ikke for alle; Nogle mennesker kan ikke lide at blive slaver af tal af åbenlyse grunde, men hvis du virkelig er fast besluttet på at blive bedre hurtigst muligt, skal du bruge en effektmåler sammen med nogle undersøgelser, så du ved præcis, hvordan du bedst gør det, kan bruge bly til disse forbedringer meget hurtigere. Ja, og forberedelsen af ​​et træningsprogram. En effektmåler vil hjælpe, når du har disse data, så ja. - Nå, hvis du leder efter seks grunde til at købe en effektmåler, hvis du ikke har overbevist dig om det, er det faktisk, vi kom til punktet i vores næste artikel Ord fra Dr.

Andy Coggin, en af ​​pionererne inden for træning med en effektmåler, testning er træning, træning er testning, og en effektmåler giver dig mulighed for at tage dine tests på den åbne vej uden at gå til et laboratorium. Nå, det er slutningen af ​​Ask GCN Anything i denne uge. Og vi har tilfældigvis haft mange spørgsmål om træning, men dine spørgsmål kan være alt at gøre med cykling, udstyr osv., Så lad dem alle være i kommentarfeltet nedenfor eller for at minde dig om, at hashtagget #torqueback er på sociale medier . - Ja, og hvis du vil have chancen for at vinde et tre måneders gratis abonnement på Zwift, skal du bruge hashtagget #AskGCNtraining Som denne artikel, så glem ikke at give os tommelfingre.

Og jeg havde faktisk fornøjelsen af ​​at chatte med profferne og spørge dem, om de er en krumtap eller en kværnsvideo, så klik her nedenfor. - Vi er heldige bare for Sagans svar.

Hvad er 75-reglen inden for cykling?

Det75-procentHerskeangiver, at i det mindste i løbet af en given træningsuge75procent af dine miles (eller tid) skal være på eller under75procent af din maksimale puls (MHR).

Kadence eller kadence ser ud til at være en tendens, afhængigt af hvad de nuværende pro-kørere gør selv, så lad os se tilbage på LanceArmstrong-æraen, ja, det gjorde høj kadence meget populær på stigninger, men hvis vi ser på en af ​​dens nærmeste konkurrenter, ja Norick, vi vandt Tour deFrance, der tidligere vandt Lance Armstrong, der var godt jordet klatringerne her og satte klatringerne i højt gear, så det er helt anderledes, og selvom de begge er meget kontroversielle figurer i cykelverdenen, ser det ud som om de begge snydte at de annullerer hinanden uanset om vi kom til at teste tingene for os selv, fordi moderne videnskab synes at antyde, at den selvvalgte kadence er den mest effektive, uanset hvad du vælger for at holde bedst, er det sandsynligvis bedst, hvilket er langt over hvad han ville selvfølgelig vælge, hvornår han er færdig med, at vi giver ham noget og bliver roligt, for det kører derefter ved 80 omdrejninger pr. minut, hvilket svarer omtrent til, hvad det ville gøre ved en op ad bakke. Giv ham lidt mere modstand, vi vil til sidst klare 60 RPM, hvilket naturligvis ligger langt under, hvad han normalt ville gøre fra det ilt, han bruger til hver af kadenserne, hans blodlaktat har også disse også Kontrolleret puls og analyseret resultater, når han er færdig, okay, vi er omtrent halvvejs igennem den første af disse tests. Heike, det er den ene side, føles ikke naturlig, ved jeg, men hvordan har du det? starter ved 100 o / m er virkelig underligt nu efter et par minutter faldt jeg lidt af søvn, det er mere end et restriktivt rod, du ved, jeg troede, lad os få sædet ud, men jeg kan i det væsentlige ikke mig ville aldrig vælge dette udstyr til dette miljø, det er ikke det dårlige 10 sekunder at gå nu side 2 1 10 minutter er færdig højre side gjort hans fulde 10 minutter ved 100 omdrejninger pr. minut, så han har nu et blodkollektiv, vi vil hans Analyser ånde, men vi får ikke alle resultater, før vi får det, jeg gjorde det andre to tests Jeg vil tage lidt hvile imellem Shh det hviler nu det ville være klar snart Okay, vi har lige fået dette sekund af vores 10 minutter - Intervaller startede og denne gang går Psy helt af frygt for at han ikke har tal at se på disse to studerede selvvalgte Keynes, som jeg kan fortælle er 90, så ja det er 90, vi troede, det kunne være 80, men han synes at nyde at være god, det er kun 10 slag langsommere end den, vi gjorde sidst og derefter den næste kommer til 6050 sekunder i en vask, der er tre to en gang til højre, sy er nu startet en tredje og sidste 10 minutters blok, som du kan se ved en lavere kadence, når gearet indikerer, at det er på det fald på 6%, og faldet tyve der for vores tres en kadence, så han ser bemærkelsesværdigt ud som Yanor lige nu. Det vil se, hvordan han har det i et øjeblik, vi er nu midt i den sidste 10-minutters test, du er omkring 61 rpm på denne, hvilket er godt 25% under, hvad din selvvalgte Kate og hvordan er følelse, det er underligt li Det føles hårdt, og jeg prøver at analysere denne følelse, min vejrtrækning ser ud til at være den samme, jeg har ikke længere smerter i mine ben, det er bare mindre behageligt, jeg ser, at lige nu synes din puls at være lavere end de to andre intervaller hidtil Åh det er behageligt, så jeg spekulerer på, om du ved det.

Jeg bruger ikke, men mine muskler er langsomme, og jeg antager, at jeg er på vores sted, hvor jeg kun bruger langsomme trækfibre, det er bare ikke op til mig at fremskynde, ja, du har fire minutter til at rejse dig om et minut se, lad mig ikke være to på det rigtige tidspunkt til at udarbejde nogle tal, når vi ser på den gennemsnitlige puls, jeg har registreret på Garmin i sidste minut af hver 10 minutters test. Den første var 100 RPM Simons gennemsnitlige puls var 177, men den anden, der var selvvalgt, kom op ved 90 RPM, der var 172, og det var nøjagtig det samme ved 60 RPM 172, men Jonathan fortæl os, hvad resultaterne var fra synspunktet for Votwo og også de andre tests ee tests, hvad enten 100 RPM var lidt lavere, ca. 49 milliliter pr. kilogram, og derefter var 60 RPM og de selvvalgte stort set 50 mils pr. kg bare en brøkdel over det, så der er en fraktionsforskel, men på et emne om den tidsperiode kan vi ikke rigtig sige, at det var signifikant okay, så intet for markant ved mælkesyren osv. varer lidt overraskende, måske fordi vo2 er ret ens, laktatet viser nogle små forskelle, så laktatet ved hundrede omdrejninger pr. minut var for højere end alle tre, og det var to point otte milliarder mol, og det andet var iden, så ved tres og tres var det et punkt tre millimol og derefter ved enoghalvfems punkt seks var sådan e er en temmelig stor forskel, så over 1 millimolær er de to forskellige tre forskellige kadenser gode, det er en stor forskel okay lad os gå og tale med sy, der bare vågner derovre og ser, hvordan han havde det med de tre forskellige intervaller, du har hørt resultatsiden, før vi går over den. Det er værd at understrege igen, hvis du ikke har set et par artikler, vi ved, at dette ikke er officielt videnskabelige artikler. Jeg ved, at du skal gentage dem for at få virkelig gode resultater, men resultaterne virkede ret betydningsfulde og måske ikke alt, hvad vi forventede, der var igen lav lactat ved 60 o / min. 1.3 næsten halvdelen af ​​det, du fik ved 100 o / min. hvad synes du det er underligt, er det ikke? hvis jeg var gået ind i denne blinde, og du havde stillet mig det samme spørgsmål, ville jeg uden tvivl have sagt, at 100 omdrejninger pr. minut var det sværeste, jeg følte fysisk ubehagelig opfattelse 60 var selektiv for mig90 det føltes ikke som om det eksisterede A forskel 60 følte mig lidt mere ubehagelig bare på grund af den større kraft, jeg pedaliserede, men jeg havde ikke lyst til at arbejde hårdere var virkelig interessant bare for at se, at du personligt kender mig personligt ved denne Pedalkraft virkede langsommere bedre, ja jeg tænk i det mindste ud fra det, jeg har læst i de sidste par år, er det også værd at bemærke, at jo højere kraft du udfører, jo højere skal det være Effektiv kadence, hvis vi for eksempel ser på Chris Hoy, der i sin prime producerede en enorm kraft på afstand, han drejer faktisk et ret højt gear, når du får en amatør med 200 watt, i modsætning til Bradley Wiggins med 480 watt.

Faktisk kan du ikke kopiere din kadence, fordi det ikke er den mest effektive måde at gøre det absolut på, og jeg synes, det er også værd at bemærke, at din kadence også vil svinge ud fra hældningen. Så når du kører på en flad vej, er din kadence generelt højere end når du klatrer tilbage, så jeg tror, ​​vi sandsynligvis kan antage, at det faktisk er værd at prøve en anden kadence, ikke fordi du har brug for en anden kadence til forskellige situationer, og hvis det meste af dit træning er på lange klatrer, og du vil muligvis lide under flade veje, medmindre du pedaler lidt hurtigt for at se flere artikler om GCN Doscience, klik på nyt og ja, fortsæt Alert din far

Er cykling god i over 65'erne?

Når seniorer holder op med at være aktive, øges hastigheden af ​​muskeltab, og de ældes hurtigere. I en undersøgelse, der sammenlignede helbredet afcyklisteri alderen mellem 55 og 79 år til en gruppe sunde ikke-cyklisteraf samme alder, dencyklistervar sundere.Cyklingkan øge din levetid ved at reducere risikoen for kronisk sygdom.

♪ Bod og Brad, de to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter på Internettet ♪ Hej folk, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Og vi er de mest berømte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening selvfølgelig Bob. - Mig Det blev lige klart, Brad, hvad er der gratis? Er det Thermotex? - Therm-o-tex! - I dag skal vi tale om fem øvelser, som alle seniorer skal gøre hver dag. Med seniorer mener vi ikke seniorer i gymnasiet.

Vi mener de mennesker, der måske er lidt mere modne. - Halvtreds og ældre måske? - Ligesom os, som os. Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund til at abonnere på vores artikler om, hvordan du forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader dem hver dag.

Hvis du får chancen, skal du også tjekke bobandbrad.com. Vi giver altid noget væk.

Denne uge udlodder vi en Thermotex. Jeg griber det meget hurtigt her. Jeg taler stadig - han glemte der. - Ja, dette er Thermotex infrarøde varmesystem.

Jeg har faktisk fastgjort den til puden, jeg bruger den om natten, Brad, jeg lægger den lige bag min ryg, og jeg lægger den ting i - når han er i hans hvilestol - når jeg er i min hvilestol. Og det afgiver dyb varme, ikke kun overfladisk varme, dyb varme, så det er forskellen mellem hvad dette er og normal varme - kom ind i disse muskler - ja, gå til freebies sektionen, tilmeld dig det eller tilmeld dig det Du kan find det på Facebook. Jeg bliver fastgjort til toppen af ​​siden.

Twitter, Instagram eller TikTok, hvis du vil have en 60-sekunders version af vores program. Fem øvelser, jeg prøvede at tænke på, hvilke øvelser jeg synes, det er vigtigt, at Brad Hut ser godt ud på dig, Bob - Nå, jeg gjorde dette for at ære min far. Min far, da han var, var skaldet det meste af sit liv og havde en hat.

Så jeg er ligesom, åh, fars dag er lige rundt om hjørnet - højre, fars dag er lige rundt om hjørnet. Den første øvelse måtte efter min mening være en kropsholdning. - Helt sikkert. - Alle har kropsholdningsproblemer.

Vi beskæftiger os med det hele dagen. Vi bliver nødt til at tænke over det hele tiden. - Og som seniorer, når din kropsholdning bliver dårlig, bliver din balance automatisk værre. - Du arbejder sammen. - Din vejrtrækning, dit smerteniveau.

Vil du først vise en bold, Brad? Jeg har forskellige muligheder for forskellige stillinger, du kan gøre, skal du bare vælge en, men vi viser dig et par muligheder - så hvis du får en bold, måske til dine børnebørn, en blødere, faktisk en halvflad som denne fungerer bedre, mere behageligt. De kender en fodbold, der er oppustet, eller at en basketball ikke fungerer. Vi tager bolden og lægger den her.

Måske har du brug for hjælp, du ved, hvornår du kan nå tilbage sådan. Og læg det ikke for lavt på ryggen. Det er som mellem dine skulderblade.

Og hvad der føles godt, alle er lidt forskellige. Og jeg læner mig tilbage, jeg strækker mig, så bolden understøtter din midterste ryg, og så tænker vi på at pakke dine skuldre lige rundt om bolden med dine arme som denne. Du kan lave Bobs patenterede alleluia-strækning, hvis du vil, og bare strække og slappe af, bare hold bolden praktisk, så du kan gøre dette et par gange om dagen. - Og du kan flytte det op og ned til forskellige steder.

Og forresten skal vi give kredit til vores kameramand Mike. Han opfandt det. - Ja - Mike er en fysioterapeutassistent.

Han er på kanalen - han er bag kameraet - ja, han er bag kameraet. Han ser bedre ud der. Så den næste, en mere.

Brad, det tager jeg faktisk også. - Vil du have stolen? - Ja, du kan gøre det uden bolden. Du kan gøre det, vi kalder en hageskrølning.

Jeg tager hatten af. - Åh, ja, ja. - Så du kan folde din hage og derefter gribe din hals her og løfte albuerne og bringe dem tilbage sådan. - Ah, ja. - Så hvis du ikke har noget , du kender denne ene kugle med dig, kan du lægge din hage op, albuer op, sprede dem fra hinanden.

Det er som en sommerfugl, der åbner sine vinger. - Så du begynder at kigge lidt op i slutningen? - Ser man på hvad? - Loftet, en smule i slutningen - Du kan gøre det, hvis du vil, helt sikkert. - Hvis dine skuldre er trange, eller hvis du har leddgikt skuldre, og du ikke kan nå sådan tilbage, skal du bare gøre dit bedste.

Og der er også god bevægelsesfrihed for dem. Så en af ​​dem er fint. Jeg giver dig kan gøre en anden.

Du kan gøre væggen engel. Se på min hat dernede, Brad. - Nå, jeg vidste ikke, om du ville lave hatten. - Så lad os gå videre, min hat er stadig ved at skabe en murengel, så det er rart, fordi det er alt i en serie, der bringer.

Hvis du ikke kan få hovedet tilbage hele vejen, skal du gå så langt tilbage som muligt og notere det. Måske går jeg videre med dig den næste dag. - Jo da. - Så du vil lave murengle.

Og jeg prøver at holde mine skuldre op og mine arme op mod væggen så længe som muligt. Denne kommer ud - dreng, du foregiver at det gør ondt. det gør det.

Jeg arbejder og kæmper for at holde dette tilbage. - Hvis nogen af ​​dem forårsager skarp smerte, vil du ikke gøre dem, det er helt sikkert. Så bare den elastiske, elastiske følelse, som vi leder efter. - Okay, så der er tre variationer.

tredobbelt bypass-cykling

Du behøver ikke gøre alle tre. Vi vil kun have dig til at lave en, fordi vi laver fem øvelser. Den næste øvelse er squats. - Åh, ja - du har brug for den benstyrke.

Faktisk har mange mennesker disse automatiske elektriske stole for at hjælpe dem med at rejse sig. - Ja. - De bliver så svage, at de ikke kan rejse sig senere.

Så det er godt at starte med en stol. Brad er ved at hoppe ind. Du kan også bruge stolens armlæn, hvis der er arme - Ja, vi har ikke arme, men du kan skubbe dig selv af.

Så skal vi vise dig sit-stand-versionen? - Ja, fortsæt med at tale, jeg er straks tilbage. - Så jeg bøjer mig ikke langt frem. Du kan lægge dine hænder på dine ben her for at skubbe dig selv op, når det er lettere for dig.

Hvis du er stærk nok til at gøre dem sådan, er det godt, men hvis du ikke gør det, tag fat i armlænene eller her. Og hvor mange synes du, de skulle starte med? - Nå, hvad de end kan tage. Jeg vil gerne se mindst fem. - Klar. - Ti ville være bedre - Højre, og du skal muligvis bygge videre på det, hvis du ikke har trænet meget for nylig - En anden måde at gøre dette på er mod væggen.

Du lægger kuglen mod væggen, når du har en af ​​disse, disse kugler er billige. - Så det er lidt mere avanceret. - Lidt mere, men jeg synes det er dejligt, fordi det støtter dig. - Ret. - Og du kan holde dine ben i den rigtige position.

Og du kan bare rulle op og ned sådan. - Ja, det er meget glat. Men en advarsel.

Du skal sørge for, at dine fødder, som hvis du har strømpefødder og står på en glat overflade, - glat overflade, ja - dine fødder glider ud. Så sørg for, at dine fødder har et godt greb om tæppet eller gulvet - Som jeg sagde, kan selv tæpper glide - Og jeg viser dig en anden, Brad, vi bliver virkelig komplette her i dag. Squats, det er dem, det gør jeg.

Jeg spredte mine ben ret lidt. Jeg løfter mine arme sådan over mit hoved. Og samtidig krummer jeg sådan.

Så jeg træner virkelig alle posturale muskler, når jeg gør dette - vis dem den forkerte, hvis du går for langt. Ja, det ønsker vi ikke. Husk at kigge op i loftet - og oprethold virkelig god kropsholdning.

Bagsiden skal være pæn og lige hele tiden. Det er formålet med en squat - og bekymre dig ikke om at komme lige dybt. Fordi vi ikke vil have dig til at falde.

Du får en masse motion i et behageligt område. - Okay, øvelse nummer tre: Brad, når du bliver ældre, og dette er en jeg startede med, tro det eller ej, når jeg løber, skal du arbejde på en sidelæns bevægelse. - Åh, det er sandt, meget sandt. - Så hvis du er lidt ældre og lidt mere bange for at falde, skal du bruge en bordplade. - Højre - For at holde fast, vil du arbejde på at udføre nogle sidelæns bevægelser - Så sidelæns bevægelse betyder side til side, højre mod venstre - Og du ved, hvis du virkelig er, når det er alt for meget, kan du endda gøre det bag en stol, skal du bare begynde at lave en hoftebortførelse.

At gå sådan her ved du, men jeg vil hellere lade dig gøre det. - At gøre bevægelsen ved en tæller er virkelig en god mulighed. Hvis du vil blive mere avanceret, kan du lave karaoke, hvor du går frem og tilbage - hvis du havde en hofteudskiftning, skal du være forsigtig med denne - men hvad jeg gør er, at jeg løber fremad og så nu og da gør jeg ligesom den side ved siden af.

Tro det eller ej, det hjalp virkelig min balance. - Hvad siger din kone? Du er hernede - Nej, nej, nej, jeg gør det udenfor, når jeg løber udenfor - Åh, så naboerne holder øje med dig - Men jeg vælger de områder, hvor ingen ser - Ja, rigtigt. - Jeg ' seriøst, der er sådan noget som at få det til at virke som om ingen er der. - Det var da godt. - Nej, det hjalp mig virkelig, Brad. - Lad os gå videre, Bob. - Okay, nummer fire: anklen.

Meget af din balance kommer fra din ankel, så vi skal løfte hæl og tå. Så tag fat i stolens bagside, så læg mine hæle op. - Se hernede. - Løft tæerne - Jeg vil sige, at anklerne er en af ​​de første ting, der bliver svagere, når du bliver ældre. - Ja, og proprioception, hvor den er, kastes væk. - Feedback fra nervesystemet, ja. - Så dette er nummer fire. - Ti af dem er et godt antal. - Ja, og du kan gøre dem hele dagen. Nummer fem: vi er nødt til at lave mindst en øvelse, fordi du ved, at hvis du træner hele dagen, skal du skubbe tingene, skal du have lidt styrke.

Så jeg vil have dig til at lave nogle armtryk, eller knæ pushups eller fulde pushups, afhængigt af hvad du kan gøre, så lad os først vise væg pushups - ja, hvis du ikke er i stand til at komme ned, eller du ved, at du ikke er særlig stærk , dette er det perfekte sted - ja, brad vil gøre dem derovre. Jeg kan komme herover og gøre dem her og holde dine albuer derinde. Lad dem ikke blusse op sådan. Jeg er ved din side på en eller anden måde.

Sådan gør du pushups rigtigt. Og du ved, hvis du ikke har nok styrke, kan du ende med at banke hovedet mod væggen. - Ja, vi vil ikke ødelægge muren.

Nu fungerer den anden ting fint. Vi har en bordplade eller en lidt lavere hylde her, hvilket gør det vanskeligere. Sådan kan du komme videre.

Og når det bliver for let, ved du, at du er 10, 20 ved at gøre dette, - Så kommer du ned på knæene. - Gå ned, se nu din kropsholdning. Bob, vi vil ikke have nogen pinlige øjeblikke her - jeg går sådan her, jeg holder min opførsel, åh det er rigtigt, jeg er nødt til at gå sådan her.

Hvordan er det? - Ja. Der er han, så han er på knæ nu. Og der er sandsynligvis nogle af disse seniorer, der virkelig er i form, de kunne gøre det typiske G.

I. Skub op, jeg ringer til hende. - Brug for at trække vejret, ikke? - Ja, sørg for at trække vejret ind i alle dine øvelser. - Hvor mange skal jeg gøre, Brad? - Gør 100. (griner) Du var en dårlig dreng.

Nej, kom på Bob, folk keder sig. Okay, det er det. - Det er fem. - Så vi viste muligheder for alle.

Så vælg det og se, hvordan det fungerer for dig. Disse vil helt sikkert hjælpe din balance, vil hjælpe din kropsholdning. De vil hjælpe din styrke.

Det er hvad vi har brug for, når vi går videre. Den komplette pakke. - Ja det er. - Tak fordi du så med.

statistik over cykelulykker

Er cykling god for 60 år?

Når seniorer holder op med at være aktive, øges hastigheden af ​​muskeltab, og de ældes hurtigere. I en undersøgelse, der sammenlignede helbredet afcyklisteri alderen mellem 55 og 79 år til en gruppe sunde ikke-cyklisteraf samme alder, dencyklistervar sundere.Cyklingkan øge din levetid ved at reducere risikoen for kronisk sygdom.

Er cykling god i over 50'erne?

Folk i alderenhalvtredsår ogoverhar meget at drage fordel afcykling. Aerob træning med lav effekt som f.ekscyklinger perfekte tilover-50'erneder ikke længere kan foretage øvelser med høj intensitet; måske fordi deres knæ ikke er somgodtsom de plejede at være.

Hvad er nummer 1-reglen for cykler?

Mens minimumnummerafcyklerman skal eje er tre, det rigtigenummerer n +1, hvor n ernummerafcyklerejes i øjeblikket. Denne ligning kan også omskrives som s1, hvor s ernummerafcyklerejet, der ville resultere i adskillelse fra din partner.25.10.2018

Er cykling sikkert for seniorer?

Resumé.Seniorcykelridning er perfektsikkerog har mange sundhedsmæssige fordele. Det hjælper dig med at tabe dig, forblive stærk, undgå kronisk sygdom, holde dig mentalt opmærksom og leve længere. Der er noglesikkerhedbekymringer vedrørendecyklingtilseniorer, men de bør ikke fraråde dig.05.09.2019

Er cykling god til knæ i alderdommen?

Og undersøgelser visercyklingkan hjælpe med at reducere arthritis symptomer: En undersøgelse offentliggjort i Journal of Rheumatology fandt beggecyklingtræning og svømning reduceret markantsamlingsmerte, stivhed og fysiske begrænsninger og forbedret livskvalitet i mellem-alderenogældrevoksne medslidgigt(OA).10.07.2019

Hvorfor bruger cyklister solbriller på hovedet?

HvorforgørTour rytterne sætter deressolbrilleri deres hjelmeomvendt? Det er tydeligt, hvis du prøver at køre med dinsolbrillersidder fast i dine hjelmhuller med højre side op: De falder ud. Du vælter dem, så ørestykkets kurve forhindrer dem i at falde ud, hvis de begynder at glide fremad.

Hvordan træner jeg for at cykle som en ældre rytter?

Når vi bliver ældre, mindskes produktionen af ​​HGH. Ryttere, der træner seriøst, skal sove mindst syv timer hver nat og måske tilføje en kattelur, hvis nattesøvn er utilstrækkelig. Det er også vigtigt at give tilstrækkelig tid mellem udfordrende forlystelser.

Hvordan booker jeg en seniorcykeleventyrtur?

Senior Cycling har været et praktisk ejerdrevet touringfirma i over 16 år. Lær mere. Tidsplan Vores cykelture er strukturerede, men giver god tid til at se seværdighederne undervejs. Se tidsplan. Tilmelding Det er enkelt at bestille en tur - klik på en tur, køb en billet og gør dig klar til eventyret! Book en tur. 13. marts 2020

Er der nogen senior cykelture i Ohio?

Cykel Ohio's bedste stier med os! Senior Cycling tilbyder cykelture for seniorer & amp; aktive voksne over 50 år. Uanset om det er Florida Keys, Canada eller punkter imellem Vi lover dig en unik, sjov og venlig tur!

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykeldoping - løsninger på problemerne

Hvilken type doping bruger cyklister? Cyklistenes favorit erythropoietin har forårsaget næsten tre gange så mange forbud som den næste mest populære PED. Lance Armstrong kaldte EPO for 10% -er og et lægemiddel, som du simpelthen var nødt til at tage. Det øger strømmen af ​​røde blodlegemer og ilt til musklerne for mere kraft og energi.

Hund og cykler - hvordan man håndterer

Er det ulovligt at cykle med din hund? NSW-lov. I henhold til NSW Road-reglerne må en cykelrytter ikke føre et dyr i snor, heller ikke ved fastgørelse, mens cyklen bevæger sig. Dyr skal sidde eller opbevares i passende områder.

Rabat på elektriske cykler - holdbare løsninger

Hvad er den bedste billige elektriske cykel? De bedste billige e-cykler, du kan købe, den bedste værdi. Aventon Pace 350. aventon.com. $ 1.099,00. KØB NU. Affordable Cargo Hauler. Rad Power Bikes RadWagon. radpowerbikes.com. 1.699,00 $. KØB NU. E-fedt. Sondors X. sondors.com. 1.199,00 $. Køb nu. kan opbevares. Blix Vika + blixbikes.com. 1.599,00 $. Letvægts. Propella V3.4. propella.cykel. $ 1.299,00.15. 2020.

Yeti-cykler til salg - typiske svar og spørgsmål

Er Yeti-cykler gode? Seriøst, de er virkelig gode cykler, og ja, de er også dyre, men hvis deres geo passer til dig, og du kan lide, hvordan de kører, er det det der betyder noget.

Bedste komfortcykler - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem en cruiser cykel og en komfort cykel? En komfortcykel er bedst egnet til langsomme, afslappede forlystelser langs fortovet. En cruiser-cykel vil ofte være udstyret med et højt sæde- og styrearrangement. Hvad er en cruiser-cykel bedst til? Cruiser-cykler er ideelle til både bykørsel og nogle lette stiudflugter.