Vigtigste > Cykling > Solbeskyttelse cykeltøj - omfattende håndbog

Solbeskyttelse cykeltøj - omfattende håndbog

Hvilken type cykeltøj kan beskytte dig mod solen?

En god sommercykeltrøjeer en let vægttrøje, en, der er åndbar og giversolbeskyttelse. Det materiale, der bruges til cykologitrøjerog knicks har en UPFsolbeskyttelsefaktor 50, den højeste vurdering og blokerer 98% af UVA- og UVB-stråler.Kender du en smart cyklist, der altid dækker nakke, arme og hænder under cykling eller udendørs træning? For at gøre en overbevisende sag om solbeskyttelse vil jeg personligt afsløre den barske sandhed foran kameraet for første gang! Jeg er Debra Stefan, LCI-League Cykelinstruktør for League of American Bicyclists og din Henderson Trail Watch Guide med mit sortiment af Smart Cycling Guidelines og Best Practices Du skal vide Efter at have hørt meget fra mig, kan du indse, at jeg er en lidt 'ældre voksen'. Hvis du er en udendørs entusiast som mig - i alle aldre - er solskader en stor grund til at dække din hals, arme og hænder. Kan vi snakke ?! Der er gode grunde til, at du vil se mig bære beskyttelse af min hals, arme og hænder.

Det er fordi det sidste årti af UV-stråling allerede har taget sin vejafgift, og jeg vil have, at det ikke bliver værre. Selvom der findes vidunderlige behandlinger til at korrigere tidligere skader (og jeg har haft nogle), er forebyggelse altid den bedste løsning. Nu er det tid til at fortælle sandheden: At gøre en overbevisende sag om håndbeskyttelse - og jeg taler bare om solbeskyttelse, som viser dig mine hænder.

For første gang på kamera afslører jeg den barske sandhed om Debra Stefan med sine ubehandlede Hvis du skulle fortælle en persons alder ved hjælp af deres hænder, sammenlignede jeg min med et par venner, der er over halvfems år gamle. Det er ikke rart. Nu sker det.Tag en dyb indånding, da dette kan tage din ånde væk. Der har du det. Nu hvor jeg har fået din opmærksomhed, kan tøj være din mest effektive solcreme og bedst af alt.

Så dæk hvad du kan. Husk at lægge solcreme på dit ansigt, ører, nakke og UV-stav til dine læber. Jeg vil nu gå ud over huddybden for at give dig min top tre cykelbeskyttelse, der skal til for smarte cyklister: 1.

Brug en hjelm (se min forrige artikel af grunde til hvorfor) 2. Brug solbriller eller beskyttelsesbriller (se en anden tidligere artikel af mig) 3. Brug handsker til mere end bare solbeskyttelse (nu har du set mine hænder) Polstret cykelshorts, leotards, hals gamacher, sol ærmer og andet cykeludstyr er valgfrit, hvis du synes, det er 'dejligt at have' vs 'skal have' huden foran Det er smart at beskytte de ødelæggende UV-stråler, men livet ændrer sig ikke altid, såsom hovedtraume, synstab eller skader på hænderne.Nu er det tid til at dele nogle videnskabelige oplysninger, en undersøgelse: Solens indflydelse på synlige kliniske tegn på ældning i kaukasisk hud (da lys hud er det værste tilfælde) Synlige tegn på ældning er 80% UV-eksponering påvirket. I løbet af livet ændres hudens og strukturens udseende med 20% kronologisk og livsstil som kost, tobak, sygdom eller stress. Det giver mulighed for 80% af eksponeringen! Ja, vi kan kontrollere 80% af hudens aldring.

Udendørs aktiviteter er nøglen til enhver sund livsstil hver dag, der holder os glade og sunde. (Se min artikel om dette) Forbered dig, inden du går ud. Beskyt din hud mod solens skadelige UV-stråler, som kan forårsage skade og endda føre til hudkræft.

Din rutine før turen skal omfatte solcreme og beskyttelsestøj. For at få mest muligt ud af udendørs fitness og cykling er det vigtigt at gøre solbeskyttelse til en daglig vane. Nu hvor du har dækket dit hoved, øjne og hænder, er det stadig op til dig at øve smart cykling. Start cykling for fitness eller vægttab, og hvis du har brug for hjælp til at komme i gang, så tal med mig.Jeg er Debra Stefan, din ligacykelinstruktør, certificeret fitness træner og professionel til fysisk kondition i over 40 år. Nu har jeg din opmærksomhed

mærke cavendish cykler

Hvad er det bedste solbeskyttelsestøj?

Her er debedste solbeskyttelsestøjmærker:
  • Bedstsamlet: LL.Bean.
  • Bedstsporty mærke: Athleta.
  • Bedstmærke med lyse farver: Lilly Pulitzer.
  • Bedstmærke til badedragter: Lands 'End.
  • Bedstteknisk mærke til plusstørrelser: Columbia Sportswear.
26. feb 2021

Så hvis du lægger på det samme beløb, som de bruger i SPF-test, lægger de fleste ikke så meget på, og det er virkelig svært at få så meget jævnt på huden med det, du ser på etiketten, er det, du får, når du tag dit tøj på, selvom dette kan ændre sig i løbet af dit tøjs levetid, som vi vil tale om senere, bestemmes Upf-klassificeringen for et tøj ved en standardiseret test, forskere måler, hvor meget UV gennem stoffet trænger ind. Dette kaldes transmission, og dette gøres uden brug af menneskelig hud, så det er en in vitro-test, der forårsager erytem eller solskoldning, der forårsager UV er en blanding af UVb og lidt UV-lys uva og UV-overførsel separat og derefter bruger de matematik til at regne ud, hvor meget der kommer gennem tøjet for at forbrænde din hud.

Generelt får du faktisk et højere beskyttelsesniveau fra dit Upf-tøj end Upf-vurderingen, fordi Upf er noget af det værste tilfælde, hvor al UV kommer lige ind i dit tøj gennem porerne, ægte tøj er 3d, så når lyset kommer på denne måde, kun dette stykke får umuv direkte på, mens dine andre stykker ikke går lige igennem det, og så får du meget mere beskyttelse, naturligvis er UPF-klassificeringen kun dækket af huden. Så hvis du har iført tøj og dine fingre er udsat for, får du ingen beskyttelse på dine fingre, der er også regler for, hvilke typer tøj der kan modtage uff-ratings, så generelt skal de dække nok hud til for eksempel singlets og bikinier har generelt ikke tilladelse til at have upf ratings nogle steder har også en grænse for den højeste upf du kan kræve ligesom med solcreme i Australien den højeste upf du kan kræve er 50 plus ligesom med spfso med upf tøj du ved Hvilken beskyttelse du kan forvente, at ikke mange tøj faktisk har UPF-klassificeringer, men normalt tøj kan også beskytte din hud mod UV, det måles simpelthen ikke, og vi ved, at de fleste af os selvfølgelig har fået en tan fra tøj på et tidspunkt, desværre tilbyder mange dem Stoffer har ikke så meget UV-beskyttelse, så en undersøgelse viste, at en tredjedel af tøjet, der var si Når du kiggede på det, var en tredjedel af sommertøjet faktisk mindre end -15 upf mindre end halvdelen af ​​det tøj, du så at havde mere end upf 30. Det kan være virkelig svært at sammenligne forskellige stoffer, fordi det er der. Der er så mange variabler, der vil ændre, hvor meget UV der går igennem, det er derfor, jeg synes upf-rated tøj er så godt, fordi du helt sikkert ved, hvordan meget UV-beskyttelse, du får, så jeg vil tale om nogle af de forskellige variabler, der er. Du skal se på dette, og generelt vil du bare markere så mange felter som muligt. stoffet er lavet af gør en stor forskel, naturlige fibre er generelt ikke meget UV-absorberende, så jeg taler om ting som bomuld -Viskose og linned I en undersøgelse, alt det hvide bomuld og linned, de testede var under 5, selvom de ofte har meget tæt vævede tunge naturlige stoffer, er det upf du får mindre end 20. uld nylon og silke er bedre, men den bedste er polyester polyester er meget god til at absorbere UVB på grund af sin struktur, den har benzenringe, der ligner nogle solcremer, hvis du har det du ser ens ud Sammenlignende stoffer lavet af polyester og bomuld, dvs. lignende stoffer t De fandt ud af, at polyester generelt er tre til fire gange så høje som bomuldsstoffer.

Det store problem er, at polyester er forfærdelig at have på om sommeren, så det bliver meget svedigt, det er ikke åndbart, det er bare lidt groft, men du kan kombinere polyester med andre materialer, og dette vil gøre det meget mere behageligt og åndbart end UV beskyttelse er fortyndet lidt, men det er bare meget mere praktisk at have på. Dette sker for eksempel med nyere generation af sportsbeklædning. Med nyere generation af sportsmaterialer kan du få mange små lag stof i samme stof, så du får en meget højere Upf, så for eksempel har nogle professionelle fodboldtrøjer mere end Upf 100.

hvordan man udskifter en cykelkæde

Stoffet er ikke fast, så UV trænger ind i små porer i stoffet gennem små huller. Så hvis du har et stof med mindre eller færre huller, uanset hvilket materiale du bruger, er det her, du får højere niveauer af UV-beskyttelse. Så der er en række faktorer, der påvirker, hvor store og hvor mange huller du får der er tykkelsen af ​​fibrene med tykkere fibre, du ender med bedre UV-beskyttelse, der er også den måde, garnet spindes med mere snoet garn, du får et mere kompakt stof, så igen en højere UV-beskyttelse, så er der også konstruktionen af ​​stoffet, så denne tråd bearbejdes til et stofstrikkede stoffer med en smule strækning har tendens til at være bedre end vævede stoffer uden stræk, så disse bruges til ting ligesom forretningskjorter så er der også vask af nogle stoffer, der løber lidt i vaskehånden, hullerne går også meget med bomuld, men det er virkelig variabelt, så i nogle undersøgelser har du faktisk fundet ud af, at du får dobbelt op efter 5-10 vasker får.

På den anden side, hvis du har vasket tøjet lidt for meget, mister de tråde og bliver tyndere og mere spinkle, trådene bliver tyndere, og hullerne bliver generelt større, tyngre og tykkere stof giver dig mere beskyttelse på grund af størrelsen af hullerne, og du kan n meget groft kigge igennem stoffet og se, hvor meget lys der trænger igennem stoffet for at se, hvor store hullerne er med rigtig tyk denim, du kan få en Upf på 1700 med en typisk bomuldssommer-t-shirt, du får en Upf på omkring fem til ni med noget som 15 denier strømper får du en upfof på mindre end to, farven på tøjet gør også en stor forskel, og det er sandsynligvis ikke særlig overraskende, når du ved, hvordan strukturen i et farvestof ser ud som det ser ud meget solcreme med masser af benzenringe disse benzenringe er faktisk farvestoffer, der fungerer som farvestoffer, så benzenringene gør dem til noget synligt Lad dem absorbere lys, hvilket betyder, at de reflekterer en anden farve synligt lys og det er den farve, du ser, men det faktum at de absorberer noget synligt lys betyder også, at de også kan absorbere UV-lys, jo mere tæt det er stoffet, jo større er denne effekt, fordi farvestoffet naturligvis sidder i trådene, hvis du har et bleget stof, så ødelægger du faktisk naturlige farvestoffer, der er i stoffet, og så går Upf ned, hvis du har et ubleget stof, Upf er lidt højere, men det bedste du kan gøre er at få et intenst farvet stof ved farvning bomuldsstoffer i en undersøgelse, der faktisk øgede Upf tre gange i en anden undersøgelse ved at lade stoffet farve blå Hæv det fem gange og farve det gule, fordoble det, at farve det blå var faktisk bedre end at bruge en speciel UV-behandling på stoffet. Problemet i de fleste af disse undersøgelser er, at den samme farve fik Upf til at øge forskellige mængder. Det vigtigste synes at være om farvestoffets intensitet, dvs. hvor meget farvestof du får i stoffet, uanset hvilken farve det generelt har mørkere farver fungerede bedre i de fleste undersøgelser, så ting som sort og blå, men i andre undersøgelser fungerede andre farver også rigtig godt, så for eksempel ting som rødt og endda beige igen, hvis du bruger endnu en beklædningsgenstand kan dette ændre sig som farven begynder at falme, og derfor betyder mindre farve mindre beskyttelse generelt de typer stoffer, du leder efter de typer stoffer, du bruger, f.eks.

B. Poloshirts T-shirts Sportsskjorter og kjoler Generelt er forretningstrøjer ikke særlig gode, og det er på grund af de farver, de kommer i, og det faktum, at de er vævet og tynde polyesterblandinger er særligt gode, især når de nu er i mørke farver Der findes farver ud over den type stof, du bruger. Der er et par andre ting, der ændrer Upf-værdien.

For det første er der UV-behandlinger, så det er som at lægge solcreme på dit tøj, ligesom solcreme, og det kan være i både kemisk og fysisk form, og det kan ske under fremstillingen af ​​stoffet. Så hvis producenten f.eks. Går med polyester og fremstiller en polyesterblanding, tilføjer de noget af den kemiske solcreme fra den polyesterindlejrede zink titanium og endda nano-diamant.Der er også behandlinger, som du kan tilføje til dit tøj, når du har købt dem , sådan som at den mest berømte kaldes rit solskærmDenne indeholder en speciel solcreme kaldet TinosorbFD, og ​​efter en vask vil du ende med tøj op til 30 år gamle, der kan vare i 20 vasker. Dette fungerer bedst med naturlige stoffer, da stoffet også strækker sig, så når du tænker på størrelsen på hullerne i dit stof, jo mere du strækker det, jo større bliver hullerne og jo lavere er UV, hvor meget UV-beskyttelse vil du være mister ved strækning, det afhænger meget af stoffets type, dvs. tykkelsen af ​​stoffet, hvordan du strækker det, men generelt mister du faktisk en masse UV-beskyttelse med ikke meget strækning, f.eks. hvis du har en bomuld for eksempel -Stretch lycra-blanding med 15, mister du faktisk halvdelen af ​​Upf-beskyttelsen, hvis du strækker din strømpe med tredive procent, går uf faktisk til en niende, og det er ikke meget, så det ser generelt ud for den solbeskyttelse: Brug løstsiddende tøj, især hvis det er et elastisk materiale.

Du har også en tendens til at få mindre Upf-beskyttelse, når du bruger vådt tøj, som du måske har. Jeg gættede det allerede, hvis du har set, at en beklædningsgenstand er gennemsigtig, når den er våd. Problemet er, at UV-beskyttelse kan slides, selv når tøjet er vådt, og det er ret umuligt at forudsige, hvilken retning det går generelt, bomuldstøj har tendens til at mindske UV-beskyttelsen, når det er vådt, hvilket gør en tør T-shirt har fem toniner.

En våd t-shirt har tre til fire punkt fem, men bortset fra det kan du ikke fortælle, om du leder efter UV-beskyttelsesbeklædning, hvad du vil have, er syntetiske stoffer, tætvævede stoffer med små huller, du vil også have mørke, intense farver, og du vil have dem til at dække din krop så meget som muligt, hvilket desværre også betyder, at det sandsynligvis ikke vil være særlig rart at have på, hvis du er i solen og er meget aktiv. Jeg synes det er den store fordel ved høj- prissat tøj. Du kan få ting som specielle teknologier i fibrene eller tilføje dem til fibrene, så du kan finde behageligt tøj, der giver dig et garanteret UV-Pr-niveau, hvilket betyder, at du også kan reducere den tid, det tager at genanvende solcreme, og du ikke behøver ikke bekymre dig om, at solcreme påføres på svært tilgængelige områder.

Her er nogle mærker af Upf-tøj, som jeg faktisk har prøvet. Dette er en hættetrøje fra uniqlo uv-sortimentet, der har virkelig høj UV-beskyttelsessuppe 50, selvom den er virkelig let og cool, brug noget af din airismeteknologi for at gøre den virkelig luftig på huden for virkelig at gøre denne. For at få høj beskyttelse, de har tilføjet specielle filtre til fibrene, der blokerer og reflekterer uv. problemet med uniqlo er, at der kun er omkring fire Upf-klassificerede beklædningsgenstande, og så det er virkelig begrænset, selvom det er tilgængeligt som enhver farve, det er virkelig overkommeligt også, så jeg tror dette hættetrøje kostede omkring tredive dollars, det er virkelig underligt, at det ikke passer meget behageligt i din telefon, du kan slags knuse det derinde, og det bliver virkelig hyggeligt, hvilket jeg synes er godt, fordi du er mindre tilbøjelig til at falde. Der er også tommelfingerhuller i ærmet, hvilket er meget almindeligt i tøj af høj kvalitet.

Det betyder, at det beskytter bagsiden af ​​hånden lidt. Problemet med dette er, at det meste af det ikke har et greb, og det er faktisk den hættetrøje, jeg havde på med tommelfingeren i tommelfingeren, da jeg faldt min telefon og knækkede skærmen for første gang på halvandet år, så jeg hader det sådan som denne hættetrøje, men den er virkelig beskyttende. Jeg har også denne udslætvest fra Meccacosmetica udslagsveste - når jeg tænker på udslagsveste, tænker jeg på de virkelig ukølige, forfærdelige designs fra 90'erne, så de er som fluor, de har den lidt underlige bandana, de har virkelig forfærdelige mønstre og ja , stort set i det øjeblik, jeg blev 12, havde jeg ret, intet af det, jeg bærer seje svømmere, men der har været et stort antal rigtig flotte udslætvest, der er kommet ud i løbet af de sidste par år.

Jeg ved ikke, hvorfor de kaldes en udslætvest, hvis de slet ikke er en vest, så de har normalt mindst noget som denne alf som korte ærmer med denne og mange andre, de har faktisk lange ærmer, udslæt antager jeg tilsyneladende, hvis du er en sej surfer person, um, får du ikke så meget surfbræt forbrændt foran på brystet, når du har på dig en af ​​disse igen, dette er Upf 50 og det er lavet som en elastisk nylon spandex, så udslæt vester, når du svømmer, og du ikke behøver at bekymre dig så meget om, at solcreme kommer ud i vandet, at du bare skal genanvende på et meget mere begrænset område, og selvfølgelig er det værste ved at prøve at lægge solcreme på din ryg og selvfølgelig vil dette dække det over din ryg, da jeg talte om beskyttelsesbeklædning, mange af mine tilhængere foreslog Solbari til mig, og jeg bærer faktisk Asolbari-skjorte nu, denne Solbari sendte mig faktisk noget tøj at se på, da jeg spurgte dem om den teknologi, de brugte i deres beklædningsmekka, også sendt mig udslætvesten til en anden ting, så hvad jeg virkelig kan lide ved Solbari er, at der har de rigtig flot moderigtigt design, der ligner normalt tøj, nogle af deres tøj er sandsynligvis mere avantgarde, det afhænger virkelig af, hvad du har det godt med , selvom jeg nu synes masker måske er meget mere acceptable, så både Solbaris tøj og også med stofferne, at de bruger et virkelig højt niveau af UV-beskyttelse. De har også designaspekter af deres tøj, der beskytter dig mod solen. For eksempel har mange af deres tøj disse tommelfingerhuller, hvilket betyder, at du kan klæde dem sådan, og det vil beskytte din ryg. Meget af deres tøj vil også sidde meget tæt omkring din hals, eller de kan endda gå over din hals, og at giver dig mere nakkebeskyttelse, fordi dette er et rigtig almindeligt sted at blive brændt. Solbari har en række forskellige stoffer med forskellige teknologier i sig, så nogle af dem er mere åndbare nogle af dem er fugtgivende nogle af dem er seje og der er også nogle der er lugtbestandige, der er et følsomt sortiment, der er rigtig godt, hvis du har følsom hud, der også er følsom over for solen Dette er en blanding af økologisk bomuld og bambus, og det har en rigtig høj effekt, men de køler også rigtig godt og du får ikke yderligere irritation fra varmen.

De bruger ikke kemiske tilsætningsstoffer i deres stoffer, og det er virkelig godt, hvis du har en vis kemisk følsomhed. Der er også det køligere solstof, der føles rigtig cool, og selvom du har ting som virkelig mørke farver, der absorberer UV rigtig godt, bliver du stadig ikke rigtig varm i solen. Jeg kan godt lide disse ærmer meget, så de ærmer med tommelfingerhuller gå op til din overarm, og du kan bære dem under enhver t-shirt for at give dine arme lidt ekstra beskyttelse, hvilket er rigtig godt, når du kører, selvfølgelig kan du også bære chaufførhandsker. der er et andet mærke kaldet coolibar, som mange mennesker har anbefalet, at disse har virkelig høj UV-beskyttelse, så jeg håber du kan lide denne artikel.

Jeg er ret ny på Upf-tøj. Så hvis du har yderligere tip, lad mig være i kommentarerne, kan du også lide denne artikel, abonnere på min kanal, du kan følge mig på Instagram og tjekke min blog for mere nørdet skønhedsvidenskab indtil næste gang for at lære mere

Virker UV-beskyttelsesbeklædning virkelig?

Dittøjser ikke bare godt ud. Det absorberer eller blokerer også skadeligtUVstråling og forbliver en af ​​de mesteffektivformer forbeskyttelsemodsolskader og hudkræft. Hvad mere er,sol-beskyttende tøjer den enkleste måde at være sikker på; I modsætning tilsolcreme, du behøver aldrig at ansøge igen!

Hvordan forhindrer jeg solskoldning under cykling?

Brug solbriller med UV-beskyttelse, selvom de ikke er ordentligecyklingdem - dine øjne kan også brænde. Dæk lår og ryggen på dine hænder liberalt med solcreme, da de konstant udsættes for UV-stråler. Brug lange ærmer, hvis du ercyklingi længere perioder og se efter tøj med en høj UV-vurdering.26. juni. 2018 nov.

Man kan sige, at træthed og udmattelse er en del af cykling, og jeg tror, ​​de er det, men hvad vi kan gøre er at forsinke starten på træthed og undgå nogle tricks og tip, så du kan gå længere og hurtigere, nu er dette min favorit og gør ikke ' Det påvirker ikke engang denne cykel Nej, det handler om denne ene, men åh dreng, så du kan gå i seng på samme tid, så krøb, jeg tror jeg ser dig fint i den næste artikel nej, det vil blive droppet, lad os starte med en indlysende For nu er de fleste cyklister eller de fleste atleter fokuseret på deres træning. Da hoveddelen af ​​hvile er at reparere og genopbygge muskler, skal du hvile for at blive bedre og stærkere. Så sørg for om du lige er begyndt med en træning, eller om du er en dedikeret træner, som du nu planlægger i dine hviledage.

Den anden ting er at lytte til din krop, du ved, hvis du vågner og føler dig rystet, så tag dig selv fri dagen er ikke nødvendigt at skubbe dig selv, det vil faktisk være gavnligt for dig at træne, når du hviler får disse muskler repareret og genopbygget ah i dag er en af ​​disse hviledage kunne jeg bare slappe af og nyde lyden af ​​fuglene her af GCM, vi bruger Whoops, så det er fint med dan Jerry, de ved alle, hvor meget hvile, jeg bliver så ja, læg dine fødder op, hvile og ikke føler dig ikke skyldig åh ja, mens du er ved det, hvorfor forlader du ikke kun ved GCN-banken, dine artikler her, jeg har brug for et tv for at varme dem op er en virkelig effektiv måde at forberede din krop på og bekæmpe kampens begyndelse af træthed det kan tage ti minutter tage virkelig meget simpelt, alt hvad du skal gøre er at træde ikke meget watt og bare slappe af musklerne, men opvarmningen er også meget effektiv til at hæve din kropstemperatur og dit stofskiftecylindre, når du starter gør en god Få rutine i at øve yoga eller endda stre tching hjælper dig med at bekæmpe denne effekt af træthed, lige nu har jeg haft min morgenkaffe til lidt yoga, lige en og to ked af yogier er derude, men jeg har øvet mig på at aktivere kernen, og se dette, åh det er som en skide ityoga på disse væsker er absolut nødvendigt. Jeg har en tendens til at drikke en flaske en time før en træning, når jeg cykler. Jeg har altid en tendens til at prøve at holde mig til en flaske og ofte fortsætte med at nippe sådan og forsøge at få flasken færdig internt. Denne time er det også værd at huske, jo mere du sveder, jo mere bliver du denne Salte og disse mineraler mister.

Så det er absolut nødvendigt, at du genoptager dem, så din hydrering er, og det er her disse elektrolytdrikke er meget nyttige, så du kan få dette i atab-form eller i pulverform super let at bruge, kaste i flasken, ryste og du er god til at bruge korrekt Forbered min flaske til turen ligesom prog. Påfyldning af vædderen er også meget vigtig for at opretholde fysisk anstrengelse. Husk, som når du lægger benzin eller benzin i din bil, hvor din bil ikke kører så godt, når den går i tomgang, og din krop er meget ens, så det vil være muligt at holde dig opdateret med mad og brændstof, du skriver hurtigere og for længere timing er virkelig vigtigt også, spis for meget, inden du tager en tur som os, og du vil føle dig doven oppustet, og du vil også få et stik, der ikke er særlig behageligt, så giv dig selv en time eller to, før vi går på en cykeltur, spis dig selv et godt måltid og lad dit fordøjelsessystem fungere korrekt, jo længere turen er, jo mere mad skal du have med dig for at sikre dig, at du har pakket god mad, jeg vil én ting, jeg vil sige, er at du fremskynder din indsats.

Lav ikke dig selv disse detaljerede planer. Great Roo går for hårdt for tidligt, fordi alt hvad du skal gøre er at kæmpe for at komme hjem, så arbejd dig op til de længere ture og gå flot og let og stabilt og sørg for, at vi bruger noget som denne cykelcomputer eller en cykelstyringsenhed for at spore den tilbagelagte afstand og den hastighed, du er ved at køre. Dette er virkelig nyttigt, når du er på en rute og ved nøjagtigt, hvor længe du skal være på den rute, så du ikke bliver for hård for tidligt. Brug af en pulsmåler er også en rigtig god måde at styre din anstrengelse på, så du kan bruge disse pulszoner til at se, hvad de skal gøre med den træning.

Øv dig selv, så jeg sætter det ind igen, jeg er god til pauser er en anden god måde at sikre dig, at du holder dig ude af det røde og styrer din træthed, så vær ikke bange, lyt til din krop, og når Hvis du føler dig lidt træt tage en tur så tag en pause, sæt dig ned, slappe af igen ved at trække vejret, gruppere igen og så kan du gøre alt rigtigt igen, tage en fem minutters lur, og jeg kan godt lide at ride med en ven eller en vejrgruppe den store ting om cykling er det en omgængelig sport, du kan have det sjovt, mens du træner, og det er også godt, fordi det distraherer dig fra den arbejdsbyrde, du lægger på dig selv. Jeg mener, jeg har været derhjemme på store gruppeture og bemærker bare hvor langt jeg 'Jeg har været, fordi jeg var så optaget af samtalen, jeg mener, det ser lidt underligt ud, fordi jeg er,' jeg er alene, og jeg fortæller dig at gå med venner eller med en gruppedrev, men i virkeligheden har jeg jer med mig gennem kameraet, og jeg har også mit smukke skabervideo-kamera til jer og vælger endelig et godt tidspunkt at køre med h nogle mennesker elsker morgenen, de føler sig ophidsede, de hører fuglen, at solen kommer op, og de er gode motivatorer, lige, andre kan lide skumringen, hvor de har lyst til at have en god dag, og de kan lide at se solen gå ned det er virkelig vigtigt at sørge for, at du maksimerer al den energi, men hvad jeg vil sige er at undgå natten, når din krop er klar til at sove og dine energiniveauer vil være ret lave, medmindre du er som mig og tager på dig nogle temmelig dumme udfordringer om natten ville jeg så holde - om morgenen eller tidligt om aftenen rigtigt, hvis jeg var, får du nu en god rutine og forsøger at omsætte nogle af disse tip til praksis, og nu håber jeg, at det hjælper dig lidt Hvis du nød denne artikel, og det hjalp, skal du sørge for at give mig tommelfingre, og hvis jeg gik glip af noget, som Youthink fortjener at være på denne liste, så lad mig det vide, ja du ved det i denne kommentarsektion nedenfor, og jeg tror, ​​ja, vi ses i den næste artikel, jeg mener, hvor sejt er dette skud, se mig? Kan du give slip, du er klar ja ja ja lidt uhyggelig, lad det faktisk være til næste gang, lige Ciao Bella åh nu er artiklerne færdige, det er en eller nu for min taxa hjem far ser far far far

Har du en cykelhætte under hjelmen?

Cykelhætterkan bæresunder hjelme, men aldrig når man ikke kører, uanset hvor hipdutænkeduse. Den eneste gang det er acceptabelt atbære en cykelhætteer direkte involveret icyklingaktiviteter og mens klædt icyklingsæt.27. apr 2012

Hvordan kan jeg beskytte mit hoved mod solen?

Den nemmeste måde atbeskyttedithoveder at dække det med en hætte af en slags. Hvis det er muligt, skal du også bære en hat med bred kant, der også beskytter din hals. En hat er mindre effektiv end solcreme (svarende til SPF 5), men den beskytter dinhovedbundog andre områder, hvor det er svært at anvende solcreme.

Har du virkelig brug for UPF-tøj?

HvisduJeg vandrer bare, en almindelig denimskjortekan give en masse solbeskyttelse, men beskyttelsen fra almindelige stoffer kan reduceres kraftigt, nårdeer våd, siger Brittany Buhalog, MD, en hudlæge i Madison, WI. Så hvisduskal vi være i vandet,dullvil haveat investere iUPF tøj, hun siger.20. sep 2019

Vaskes UPF ud af tøj?

TILUPF50, den højeste opnåelige rating, tillader kun 2 procent af den tilgængelige ultraviolette stråling at trænge igennem entøj. Denne form for beskyttelse gør det ikkevaske ud, men som med specielle vævninger kan stoffets fibre blive forvrængede over tid, hvilket gør dem mindre effektive til screening af UV-lys.04/19/2012

Kan UV komme igennem tøj?

Når du er ude i solen, skal du bæretøjfor at dække din hud.Tøjgive forskellige niveauer afUVbeskyttelse. Hvis dukanse lysigennemet stof,UVstrålerkan komme igennem, også. Mange virksomheder laver nutøjdet er let, behageligt og beskytter modUVstråler, selv når de er våde.23.07.2019

Hvor varmt er for varmt til cykling?

Så når temperaturen i skyggen er 32-40 ° C (90-105 ° F), er det almindeligt, at cyklisten står over for infernale lufttemperaturer på 50 ° C (120 ° F) og mere. Hvis luften over vejen føles somridningi en hårtørrer er det kun starten påcyklisterproblem medvarme.16. jan 2014

termisk mad diæt

Hvor varmt er for varmt til at cykle udenfor?

90 erhed, især hvis det er fugtigt. Til fritidsaktivitetercyklingSom andre har sagt, skal du planlægge masser af hydrering, men hvis du antager, at du selv er i rimelig form, bør det ikke være noget problem.

Hvilket er det bedste cykeltøj til solbeskyttelse?

Se det på Amazon. Boure er tøjmærket fra den berømte mountainbiker Ned Overend. Boure tilbyder en hel række solbeskyttelsescykeltøj med armkøler, benkøler og endda knækølere, hvis du ikke har brug for dem til at komme ned, fordi du har sokker i fuld længde. Påstået UPF 50+ vurdering.

Er der nogen solbeskyttelsesbeklædning til mænd?

Velkommen til SunSibility - Specialister inden for UV-solbeskyttelse for kvinder, mænd og børn. Jeg er glad for, at du har fundet os, og for dem, der vender tilbage, er det dejligt at have dig tilbage Vores SunSibility UV-beskyttelsesbeklædningskollektion fås i 28 fantastiske farver til 2021.

Hvad betyder UPF på en cykeltrøje?

Det ser ud til, at cykeltøj i de sidste par år i stigende grad har solbeskyttelse som en standardfunktion, især i 'varmt vejr' -udstyr. Ultraviolet Protection Factor, eller UPF, angiver, hvor stor en procentdel eller brøkdel af UV-stråler, der kan trænge ind i stoffet. UPF koger ned til flere ting: Hvor tæt vævet er på dit tøj.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.