Vigtigste > Cykling > Supertuck-cykling - hvordan løser du det?

Supertuck-cykling - hvordan løser du det?

Hvad er en Supertuck i cykling?

Når isupertuckposition,cyklisterslip deres bækkener på deres øverste rør for at reducere aerodynamisk træk og gå endnu hurtigere, mens du falder ned. Marcel Kittel, der trak sig tilbage fra proffcyklingi 2019 kører i ensupertuckposition i fase 16 i Tour de France 2017.Her er vores top ti underligste, sejeste eller bedste ting UCI har forbudt. Spinergy hjul. Hver selvrespektende professionel, der kørte cyklocross eller endda mountainbiker i midten af ​​1990'erne, måtte have et sæt Spinergy-hjul.

æble fordele for hjernen

Indrømmet, de var fleksible, tunge, og de otte kulstofblade, der udgjorde egerne, var potentielt dødelige, men til i dag ser de stadig super seje ud. Årsagerne til forbuddet spænder fra en kanin, der blev dræbt i et cyclocrossløb til verdensmester Paolo Bettini, der skar hånden ned i et fald og klagede til UCI, som derefter forbød det. Egern og kaniner verden over glædede sig.

Lange sokker. Ja, det er rigtigt, UCI har set på stilproblemer. Sokker må ikke være højere end midten mellem ankel og knæ.Ideen er at stoppe brugen af ​​kompressionsstrømper i konkurrence, hvilket faktisk er noget, vi alle kan være glade for. Nairo Quintana er dog temmelig tæt på at bryde tidsprøvereglerne i år. Lette motorcykler.

En letvægtscykel har altid været den hellige gral for cyklister. I slutningen af ​​1990'erne, da kul blev det valgte materiale, åbnede det en verden af ​​muligheder for en hurtig cykeldiet. Men dengang var der ikke den samme dybdegående viden om at arbejde med kulstof, og UCI var bekymret over udstyrets strukturelle integritet og derfor rytterens sikkerhed.

I 1999 introducerede den en minimumsvægt på 6,8 kg for cykler. 15 år senere er denne regel stadig på plads, men cykelvægte fortsætter med at falde, så professionel mekanikere skal regelmæssigt have ekstra vægte på cyklen for at holde den kompatibel.Ikke-niveau sadler. Ifølge UCI kan en overdrevent skrå sadel forbedre rytterens atletiske ydeevne i et uacceptabelt omfang og skal begrænses. Så få alle ud af disse vaterpas.

Uheld kan UCI have udslettet en hel fremtidig generation af professionelle, hvor de nuværende ryttere bliver døve, hver gang de kører en prøveperiode. Spinacis. De andre must-haves i begyndelsen af ​​2000'erne til den hurtigste generation af professionelle, vi nogensinde vil se.

I det væsentlige er det bare clip-on-aerobarer, der gør det muligt for rytteren at komme i den rigtige tidsforsøgsposition på racercyklen. Forbudt fordi faktisk ved vi ikke hvorfor.Måske ridsede Paolo Bettini hænderne på nogle af dem. Sorte regnjakker. Pro-holdsponsorer bruger millioner på at få deres logoer på fremtrædende positioner på holdtrøjer.

Fremtrædende, undtagen når det regner, bærer hele Pro Peloton sorte regnjakker og ligner en stor Castelli-annonce. Men det er faktisk ikke tilladt for dem. Højre, sorte regnjakker er forbudt.

Og vi hører fra den indre ringblog, at UCI snart vil håndhæve dette igen. Reglerne bestemmer, at regnjakker skal være enten klare eller i holdfarver. Det betyder, at hold og ryttere ikke længere kan bruge deres elskede gabbajakker, vanter.

fitbit ioniske GPS

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor du ikke kan se din yndlingsprofessionel i midten? Ja det er rigtigt. Du er forbudt. I baneløb er der en regel, der siger: 'Handsker kan ikke være vanter med kun et, to eller tre fingerhuller.' Forvent, at lignende regler vil blive indført i road racing i den nærmeste fremtid for at holde dette afvigende håndtøj ude af det professionelle peloton.

Aero-cykler. Chris Boardmans 1992 Lotus racercykel markerede starten på en kulstofrevolution i motorcykler, på trods af nogle utrolige flotte tidsforsøgsrammer, fra Pinarello-sværdet til det faired look. Udviklingen syntes uendelig, indtil UCI trådte ind.

Cykler skal imødekomme forskellige regler i disse dage, herunder et forhold mellem fire og et forhold mellem dybde på rammerør og bredde og klare dobbelte diamantrørformer, hvilket betyder, at vi ikke ser på cykler, der ser ud som de er mere fra rumalderen. 'Supermanden'. Mens Boardman bruger en avanceret kulfiber Lotus cykel, konkurrerede den skotske cykellegende Graeme Obree på samme niveau på hjemmelavede cykler, der vides at bruge dele fra en vaskemaskine.

Han gik så hurtigt ind i en position, at det hjalp ham med at bryde verdensrekordet. Det tog ikke lang tid for UCI at træde ind for at forbyde det, men Obree vendte urokkeligt tilbage til tegnebrættet og oprettede 'Superman'.

diy-hold

Hvorfor er Supertuck forbudt?

Så cyklingens styrende organ, Union Cycliste Internationale (UCI), har besluttet at håndhæve enforbydepå den 'supertuck'cykelposition i pro-pelotonet, fordi de siger, at det er farligt for rytteren og rytterne i nærheden.

Hvorfor er Supertuck farligt?

Først er detfarligt. Cykler er designet til, at rytterens vægt skal være på sadlen, ikke en fod fremad på det øverste rør. Og det er svært at komme tilbage i sadlen uden at hakke shorts på sadelnæsen. Resultaterne kunne ikke kun være smertefulde, men pinlige.

Hvorfor er UCI forbudt Supertuck?

Tidligere i år blevFIAflyttet tilforbydede to almindeligt anvendte stilarter som en del af et batteri af nye sikkerhedsforanstaltninger, som også omfattede standardisering af sikkerhedsbarrierer. Læs også:FIAtilforbydeunderarms tidskørsel på vejcykler. Vi diskutererUCI's forbudaf 'super tuck''

Hvorfor blev supermandens position forbudt under cykling?

Verdensstyrende organ, Union Cycliste Internationale, blev bekymret over, at ændringer af cykler havde en uforholdsmæssig stor indflydelse på track records. Blandt andre foranstaltninger er detforbudthans ridningposition: han fandt det ikke ud før en time før han begyndte verdensmesterskabet i Italien.

Er Supertuck blevet forbudt?

Detvaraltid går tilværefor godt til at vare. Det 'supertuck'en manøvre, der først blev raket til offentlig opmærksomhed midt i sidste årtiharnu officieltblevet forbudtaf UCI.

Har UCI forbudt Supertuck?

Flytningen, hvor en rytter krummer sig ned på cykelrammen i stedet for sædet for bedre aerodynamik,erkaldes ensupertuck, og det er en af ​​flere stillinger for nyligforbudti cykelløb vedFIA. Straffenerhård: diskvalifikation.27.04.2021

Er den flyvende skotte en sand historie?

DetFlyvende skotskersand historieaf Graeme Obree, en skotsk amatørcyklist, der slog World Hour Record (for tilbagelagt afstand) i 1994.4 2007.

Hvad har UCI forbudt nu?

Nu, detFIAsiger, at den planlægger at håndhæve enforbydepå superstuck som en del af dens regler mod farlig opførsel. At kaste vandflasker på vejen, en anden almindelig begivenhed med potentielle sikkerhedsmæssige konsekvenser (som Geraint Thomas oplevede, da han styrtede ud af Giro d'Italia efter at have ramt en tyk flaske sidste

Hvem opfandt Supertuck?

Ideen bagsupertucker at maksimere aerodynamiske gevinster, mens man går ned ad bakke. Elite-ryttere har eksperimenteret med versioner af det i årevis. Marco Pantani, den italienske mester, legede med en træk, der involverede at skifte bagenden bag sadlen og strække sig mod styret så længe siden som i 1990'erne.22. 2019.

Hvorfor går cyklister i supertuck-positionen?

Når de er i supertuck-stilling, slipper cyklister deres bækkener på deres øverste rør for at reducere aerodynamisk træk og gå endnu hurtigere, mens de falder ned.

suspension træner øvelser

Hvorfor forbød UCI supertuck i cykling?

Det emne, der fik mest opmærksomhed, var på side 24: en indikation af, at UCI ville bevæge sig for at håndhæve et eksisterende forbud mod ikke-standardiserede kropspositioner - ikke at have hænderne på stængerne og din rumpe i sadlen - hvilket effektivt dræbte en af mest kontroversielle udvikling inden for moderne racercykelløb: supertuck.

Hvornår starter supertuck i Tour de France?

Nu vil ryttere, der er fanget i en hvilken som helst ikke-sanktioneret position, såsom supertuck eller tidskørsel, den 1. april eller derefter blive sanktioneret indtil suspensionen ifølge en pressemeddelelse fra 4. februar. Marcel Kittel, der trak sig tilbage fra pro-cykling i 2019, kører i en supertuck-position i etape 16 i Tour de France 2017.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.