Vigtigste > Cykling > Urban cykeltøj - levedygtige løsninger

Urban cykeltøj - levedygtige løsninger

Hvilket tøj bærer du til cykling?

Bedsttøj til cykling
 • Cykelshorts. Shorts lavet specielt tilcyklingvil givedumest komfort under ridning.
 • Cykeltrøje. En fugtabsorberende med kort ærmecykeljersey er også et godt valg på en varm dag.
 • Cykelsokker.
 • Cykelhandsker.
 • 40 til 50 grader.
 • 25 til 40 grader.
 • Under 25 grader.Hvis du vil cykle, har du brug for cykeludstyr, ikke? Cykeltrøje, cykelshorts. - Nej, nej, nej, du behøver ikke ligne en cyklist for at cykle. (klemmer fingrene) Der er mange forskellige tøjmuligheder.

Det, du bærer, er helt op til dig - men hvad er det bedste, og hvad går du glip af, når du ikke bruger andet cykeludstyr end seriøst poseringspotentiale. - Ja, heldigvis sendte SHIMANO os et øjebliksbillede af deres S-PHYRE-sortiment, så vi kan forklare det ældgamle spørgsmål om Lycra vs. Baggies for dig. (intens musik) (rockmusik) - Så først og fremmest, hvorfor er cykeludstyr overhovedet tæt? Første plads? - Fordi det naturligvis får dig til at se godt ud.

ebike anmeldelser

Jeg mener bare se på os - Okay, det kan være en faktor, men jeg tænkte lidt mere praktisk. Stramt tøj gør dig hurtigere. (Rockmusik) - Ja, det er sandt.Det er en stor fordel ved Lycra. Ikke at vi fortaler for at ride rundt i en aerodynamisk romper hele tiden, men forskellen Forskellen mellem veltilpasset cykeltøj og baggie shorts og en trøje er stor. Ret, du kan mærke forskellen, stor.

Og hvis du vil måle det, kan du sandsynligvis finde det op til 2 km i timen hurtigere uden ekstra indsats. - Nå, det snuser ikke på det, men hvad hvis hastighed ikke er din ting? Nå, effektivitetsbesparelserne, hvilket betyder, at du faktisk kan fortsætte med at køre for den samme indsats, og det er netop derfor cykeltøj har udviklet sig til det, det har. Fra tætsiddende uldtøj og med rette.

Og hvis du ser på moderigtigt tøj, vil du opdage, at der er gjort alt for at gøre pasformen så god som muligt, ingen baggie stykker, det vil sige den passer som en anden hud - hvilket også har andre fordele. også fordi måske ikke alle af os vil være hurtige nok til at mærke de fulde fordele ved aerodynamik, og mange af os bryr os heller ikke rigtig, men stramt kan også betyde behageligt. Løstsiddende tøj kan undertiden trække sig sammen og derfor føre til trykpunkter, der c.På tæt beklædningsgenstande har stoffet imidlertid ikke en tendens til at bevæge sig, hvilket betyder at du altid ved, hvor sømmene vil være. Derfor kan producenter flytte dem til områder, hvor de ikke vil skabe problemer, som f.eks. Under din bum - og når du kombinerer det med polstring i shortsen, som i dette tilfælde er virkelig avanceret, har den variabel tykkelse, ventilation og Form, så den forbliver på plads og forhindrer den i at køre op, hvilket betyder, at du kan køre i komfort meget længere. På dette tidspunkt, Katherine, er det ret værd at bemærke, at på grund af deres tekniske navn kan pads eller shammies være meget forskellige mellem mænd og kvinder på grund af vores forskellige fysiologier dernede. (Latter) - Tak for afklaringen om Sy. - Det er en fornøjelse. (Rockmusik) Under alle omstændigheder, tilbage til komfort og en tæt pasform, er moderne cykeltøjsstof også super åndbart.

I dette tilfælde brugte S-PHYRE det, de kaldte dry-touch, hvor stoffet faktisk tilføjer fugt fra huden til stoffets yderkant, så du kan forblive mere behagelig. Stoffet er også super let og tørrer hurtigt. - Og sidst men ikke mindst, dette er en stor og noget, der ikke får - Cyklister, der klør sig i hovedet, er skulderstropperne eller bibshortsen - Ja, aldrig, aldrig udstilles, det skal siges, de er der for at bygge bro et hul her mellem shorts og jersey, når du læner dig frem på cyklen, og også for at undgå et linning, der faktisk kan grave ind igen, når du gør på cyklen. - Og bare for at gentage det igen, Sy, aldrig, må aldrig bæres udenfor. - Aldrig. (Popmusik) - Okay, så Lycra er hurtig og behagelig, hvorfor skulle du så have noget andet på? - Fordi du måske ikke vil se sådan ud. - Nogle gange overlader Lycra ikke meget til fantasien.

Baggie shorts er en fantastisk måde at køre i stil på, mens du beskytter din beskedenhed. Men lad mig fortælle dig, ikke alle løstsiddende shorts er skabt lige Effektive shorts vil helt sikkert være mere behagelige - Ja, kombiner noget som dette med bib shorts nedenunder, og du ofrer ikke komforten. Bare sørg for at du ikke kan se stropperne. (Popmusik) - Det er ikke kun shorts, der kan være ride-specifikke.Som alle, der har trænet med en standard bomuldst-shirt, ved, er tekniske stoffer et must her. Ligesom med det tætsiddende tøj hjælper de virkelig med at væge din sved væk fra din hud og holder dig kølig og tørrer også meget hurtigt for at undgå den fugtige skjortefølelse. Undskyld, Sy. (mærkelig musik) - Ah, ikke igen.

Seriøst, kan vi ikke slette optagelserne? (Sukk) Du skal også skære med en cykelposition i Men i det væsentlige med ydeevne materiale og derefter den pasform, der skal arbejde i en cykelposition uden at blive fanget i din sadel eller forårsage dig meget besvær, taber du kun til Lycra i med hensyn til hastighed og opbevaring. - Ah ja, opbevaring.En cykeltrøje har normalt tre baglommer, der er perfekte til transport af dagligvarer, måske en minipumpe og et ekstra rør, endda et ekstra lag eller to.

Med Baggys får du det ikke længere. Eller i så fald vil din trikot hænge rundt om dine knæ. Mens shorts som disse giver dig noget lagerplads, har du sandsynligvis brug for lidt mere, så du kan binde dig selv eller din cykel rundt i en ekstra taske. (Rockmusik) - En tredje overvejelse er, at Lycrais efter min mening er let at lag på for skiftende forhold.

For eksempel kan armopvarmere og benopvarmere, som bogstaveligt talt er stofrør, gøre en stor forskel for din samlede varme ved at omdanne korte ærmer til lange og derefter være i stand til at tage dem af meget hurtigt, de trænger ind i næsten ingenting og sæt dem i din baglomme, mens du varmer op - Du kan bruge dem med baggies, men det er bare ikke helt det samme - Uanset om du bruger baggies eller lycra, hvis du kører under skiftende forhold, synes jeg det er vigtigt at medbringe en tynd vind- eller vandtæt jakke eller vest med dig. De samme regler gælder, hvis du går hurtigt, vil du have noget der passer godt. Når du vælger Baggies, vil du have noget, der følger med det, også æstetisk. (Lynlås) - Så hvis hastighed ikke er vigtig for dig, og du kan lide at bære tasker på din cykel for de ting, du ellers ville have i din taske, så er der virkelig ingen grund til, at du ikke kan bære baggys - ja det koger dybest set ned hvordan du vil have din cykel til at se ud.

Hvis du vil se ud som en cyklist, der kan tygge miles og måske køre lidt, så brug Lycra. - Og hvis du vil se ud som en cyklist, der prioriterer smil frem for miles, fortæller baggys denne historie. - I slutningen af Der er mange muligheder for cykeludstyr i løbet af dagen.

Alt hvad du skal gøre er at vælge det, du bedst kan lide, og vælge noget, der er specielt designet med tanke på ridning, fordi du vil mærke fordelene ved cykelspecifikke stoffer og pasformer, hvad enten det er Lycra eller Baggies. Katherine, hvad er din personlige vinkel mellem Lycra og Baggies? - Jeg er omkring 75% baggies, de fleste af mine off-road-forlystelser - Virkelig? Jeg kører på min mountainbike og har dybest set meget stramme baggys på dette tidspunkt. (Latter) Ja alligevel, vi er virkelig glade for at se, hvad du kører, så lad os vide i kommentarfeltet, er du baggies eller er du lycra? - og vi har en anden god artikel til dig, den er flad mod drop barer, her nedenfor.

Hvad bærer du for at cykle pendler?

Hvis du vilslidcyklus-bestemttøj, tre lag er igen, normalt alt hvad du behøver:
 • Et kort eller langærmet basislag, der er det samme som en termisk vest.
 • En langærmetcyklingtrøje eller gilet.
 • En åndbar, vandtætcyklingjakke.

Hvad skal jeg bære til afslappet cykling?

Her er nogle af vores favoritter.
 • Casual cykeltøjbruger udskæringer og materialer, der er behagelige påcykel, men lad dig ikke ligne et Lycra-gimp ned ad pubben.
 • Skjorter og trøjer har høje halse og lange ryg, men mangler normalt de klassiske baglommer og skinnende stoffer.

Hvor er urban cykling placeret?

Urban cykelGalleri erplaceretomkring en halv mil syd for I-10 på vestsiden af ​​Durham en blok syd for Washington Ave. OurBeliggenheder praktisk at Downtown, The Heights, Garden Oaks, Oak Forest, The Montrose og Memorial Park.

Efter min mening kan du aldrig køre på mountainbike for meget, selvom hverdagen har for vane at komme i vejen for sådanne ting. Men hvis du er kreativ, kan du forvandle hver tur, endda din daglige pendling til arbejde, til en, der tester dig lidt og tester disse færdigheder, får din puls op og vigtigere, sjovt. Dette er præcis, hvad jeg bruger min pendling til at gøre. (let rockmusik) (raslende) GMBN-kontorerne er i Bath.

Nu er Bath næsten som en skål, hvilket betyder, at du har mange bakker omkring dig, hvilket også betyder, at der er masser af trapper, små gyder og virkelig cool terræn, som du kan bruge på din egen kreative måde. Dette er præcis hvad du kan gøre for at bygge en sjov rute til din daglige pendling til arbejde. Nu bare et lille tip.

hvordan man cykler

Se på alle de små grønne pletter på kortet, og prøv at forbinde dem. Vi er her i Alexandra Park, og det er ideelt. Der er nogle rigtig gode, sassy små stier i centrum, der er temmelig tekniske, lidt hårede og gode til at udnytte dine færdigheder. (fredelig musik) Nå, nøglen til en rigtig god bytur er at lave lidt planlægning.

Og nu er Google Maps din ven. Se dig omkring i den by, du befinder dig i. For eksempel kører jeg nu hjemmefra, der er op ad en af ​​bakkerne omkring Bath, og jeg vil gå til GMBN-kontoret, mens kragen flyver, jeg kunne sandsynligvis få der om 15, måske 20 minutter, men det er ikke helt nok.

Jeg vil ride lidt mere. Så hvis jeg ser på dette, kan jeg se her, at jeg vil komme ned ad hovedvejen, så er der en grøn plet her, det vil sige et par skove. Så jeg vil gå til disse skove, fordi jeg også gerne vil kombinere lidt af alt, hvad jeg kan. (energisk rockmusik) Så går jeg ned herfra, løber ned ad gaden så hurtigt jeg kan (cyklen skynder sig forbi) og så for at komme til det næste afsnit er der en smule modbydelig op ad bakke.

Men faktisk er det pr. Det er godt at have lidt smerte om morgenen før arbejde. Det får din puls i gang, får dine ben til at brænde, får dine lunger i gang, hjælper dig med at koncentrere dig mere. (panting tungt) (energisk rockmusik), det betyder ikke, at det skal være let.

Det er fint. Mountainbikes er ikke gode til det, men (panting) gør jeg 25 BPM. Det er en fantastisk måde at starte dagen på. (energisk rockmusik) Brænd dine ben, brænd dine lunger.

Fremad og opad. (energisk rockmusik) Så vidt den konkrete jungle går, er dette et rigtigt fund. Så det er en dejlig stejl rullende trappe ned ad stejl asfalt fra camberbanken og på en rigtig grim 90 graders venstresving og ned nogle rigtig stejle trapper, især heroppe.

Hvis det var vådt nu, kan det være en anden historie, men i dag? Det ser prangende ud. Så der er mange faktorer, du skal overveje. For det første er der din tilgang, der kommer ind.

Du skal sørge for, at ingen er i nærheden, når du gør det. Så jeg kan faktisk kontrollere, at jeg på min lavement ovenpå kan se over hegnet, rulle ned ad denne første trappe, og det er fantastisk, det er ret grove ting, det føles lidt som en off-road sensation. Kom ind i dette hjørne, og min cykel er faktisk for lang til at forhandle om dette hjørne, så det kræver lidt sporfærdighed her.

Og jeg skal faktisk få mit forhjul på første trin, før jeg rent faktisk kan rette mig op for at komme herned, det er faktisk en temmelig teknisk manøvre, og faktisk får den pulsen i gang, fordi den er ret farlig. Og lad os gå. (Hjulene brøler) Nu er trappen i sig selv her oppe, de er meget høje, de peger faktisk ned ad bakke, så det bremser det ikke rigtig.

Så der er bestemt et element af fartpilot. Du skal gøre det først, før du slipper bremserne. Og så trinene selv, de varierer i længde og højde.

Så det hele er ret groft at ride, svarende til at ride rodfæstet sektion i skoven. Du skal gøre det på samme måde. Du kan ikke bremse på det.

ben hæver ab træning

Du skal føle dig let på cyklen. Og her er din suspension til Urbanis faktisk sat tæt. Jeg kommer, for det stopper ikke for meget.

I teorien skal det hjælpe mig med at komme over toppen temmelig hurtigt. (fredelig musik) Nu har vi en artikel om GMBN Tech om de meget specifikke detaljer, som jeg har lavet denne cykel til at forberede sig på denne type ridning. Det være sig bare for den daglige pendling eller noget hårdere.

landis cykel

Men en grundlæggende fejl er det faktum, at jeg kører meget mere komprimering med lav hastighed, jeg tændte ikke min klatrekontakt. Jeg løb lige i kompression med lav hastighed næsten helt. Det samme på spjældet og det samme på gaflen.

Så ideen er, at når jeg sprinter, går op ad trapper, bevæger den sig ikke for meget omkring min kropsvægt, denne slags ting holder cyklen oprejst. Dæk, jeg har mellem 40 og 50 PSI. Jeg har ikke nøjagtige aflæsninger af disse i øjeblikket, så hvis du ser artiklen, fortæller jeg dig der.

Men jeg laver faktisk en indsats på bagsiden, fordi tingene er ret ru, og i dag kantede jeg faktisk ryggen et par gange. Men når du bruger det i det, føler du bare en lille bump i modsætning til en pæn ting, og så kan du få den frygtede, bulede kant. Af sikkerhedsmæssige årsager har jeg et strengt lys.

Dette tilnærmer sig blot en USB på en computer. Der er ingen bevægelige dele som sådan, der er intet at åbne og vand at komme ind i. Det er pænt og pålideligt.

Og foran har jeg et lille eksponeringslys her. Samme ting, det tager cirka en time i fuld chat, men jeg har kun brug for det på minimumsindstillingen, bare til bykørsel. (stille musik) Cykling er stort set som at være i mørke huller, så jeg bærer faktisk et reflekterende lag.

Det ser måske ikke ud, men det er reflekterende. Og jeg har også vandtætte bukser på, hvilket gør en stor forskel, fordi, som du kan se på min cykels tilstand, blev jeg lidt beskidt i dag, det betyder, at jeg kan tage dem af i den anden ende, tage et bad på arbejde og mit udstyr bliver ikke gennemblødt. Normalt når jeg cykler på mountainbike, tager jeg en ordentlig hydratiseringspakke som en CamelBak.

I dag har jeg min normale hverdagspose. Og nu har jeg en T-shirt herinde, jeg har ekstra bukser, et par sokker, lige nok ting, jeg har altid jeans og sneakers og en ekstra hættetrøje ved mit skrivebord, klar til det. Så jeg kan bare gå ud om morgenen, tage et bad, når jeg kommer på arbejde, skifte tøj.

Job er et godt job. (let rockmusik) Bare fordi vi er i bymiljø betyder det ikke, at du ikke kan få noget, der ligner det, der er i off-road-omgivelser. Så dette er en trappe a.

Det er ikke så stejlt, men stadig ret glat. Afstanden mellem trinnene i sig selv er stort set den samme som på min cykel. Så det er faktisk som at gå en rodfæstet stigning op.

Den samme nøjagtige teknik er påkrævet, da du skal skifte din krop otte, skal holde maksimal trækkraft på den bageste skinne, jeg er nødt til at køre dette i et lavt gear, men det gør det faktisk også svært, fordi selve trinene er virkelig glatte. At Så det betyder, at jeg er nødt til at lindre mig selv, mens jeg træder på pedalerne. Og det er ret svært at komme helt op til toppen. (let rockmusik) Lige her er en trappe, der faktisk er sjov, og det er også en lille udfordring et par små skjulte faktorer.

Så i dag er ret elendigt og fugtigt, det typiske britiske vejr, du får på din morgenpendling til arbejde eller college for hurtigt. Så du bare glider ud og mister din hastighed for at komme op ad trappen. Et trick til at komme rundt her uden et fladt dæk uden at beskadige din cykel og faktisk klatre disse trin er at faktisk komme langsomt ind og derefter få nogle hårde krumtap.

Du vil være temmelig fuld her. Og lige før du rammer det, skal du træde på cyklen og hoppe som om du laver en bunny hop. På den måde, når du tager nogle af disse trin, tager du din vægt af cyklen så meget som muligt.

Derefter skal du samtidig være forsigtig med at sikre dig, at der ikke er fodgængere, og derefter pedalere, før du mister momentum og går videre. Ganske vanskelig, men faktisk en god teknik at øve på. Temmelig sjovt for at være ærlig. (let rockmusik) (raslende cykler) Nå, det er sådan, jeg bruger pendlingen.

Ikke nødvendigvis hver dag, men et par gange om ugen for at opdatere mine færdigheder og fitness. Hvis du vil se et par flere artikler som denne, skal du klikke her for at tjekke Chris Smiths version af en e-cykel over på EMBN. Og hvis du vil vide lidt mere om selve cyklerne, skal du klikke her.

Som altid, glem ikke Giv os ikke store tommelfingre, hvis du elsker GMBN, og tryk på abonnementsknappen. (panting) (cykelklatter)

zipp-dæk

Hvorfor bruger cyklister stramt tøj?

Debære stramt tøj, de kører ned ad bakke i en gemt position, og de kører meget tæt sammen. løstøjOpret en stor mængde aerodynamisk træk og gør dig langsommere. Jo mere form der passer tiltøjer, jo mere aerodynamisk bliver du, og jo hurtigere går du.

Gør cykeltøj en forskel?

Passendecykeltøjkanlavedu går hurtigere ved at sikre, at du ikke spilder energi, mens du kører. Den vigtigsteforskeler detcykeltøjer mere aerodynamisk end almindeliggear, fordi det passer tæt uden noget ekstra stof, der klapper i brisen. Det hjælper også på andre områder.2. december 2015

Hvad skal du ikke bære, når du cykler?

Regel nr. 1 -du bærer IKKEdit undertøj undercyklingshorts. At have et par bomuldsundertøj inde i dincyklingshorts forkaster alle de leverede fordele (friktionskontrol, fugtighedsstyring). Hvisduhar bibshorts eller slibeknapper, dincyklingjersey går OVER bib stropperne,ikkeunder.16. jul. 2013 g.

Har du brug for at brusebad efter cykling til arbejde?

Bruserearbejdeer ikke afgørende for pendling. Degørdog gøre livet let.Dukancykle til arbejdeså energisk somdusom i ethvert vejr, selv på encykeluden mudderbeskyttelse, og så længeduhar tøj at skifte til,duDet går fint.20. juni. 2016 nov.

Hvor koldt er for koldt til cykling?

For noglecyklister, ridning encykeli enhver temperatur under 50 grader Fahrenheit errigtig koldt. For denne kolonne, 'rigtig koldt'er defineret som under 32 grader.

Hvad skete der Laurent Fignon?

I januar 2010 opdagede hans læger, at kræften havde sin oprindelse i lungerne.Fignondøde på Pitié-Salpêtrière Hospital den 31. august 2010 kl. 12.30. Han var 50 år gammel.Fignonblev overlevet af sin kone og begge hans forældre.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Priser på cykler - hvordan løser vi det?

Hvor meget koster en god cykel? De cykler, vi har testet, har kostet fra omkring $ 300 til næsten $ 2.000. Vi fandt ud af, at flere penge køber en letvægtsramme lavet af kulfiber, aluminium (eller en kombination af begge materialer) eller højstyrkestål og andre komponenter af høj kvalitet. Men du kan stadig købe en god cykel for kun et par hundrede dollars.

Stationært cykeltilbehør - hvordan man løser det

Hvordan kan jeg gøre mit motionscykel sæde mere behageligt? Sådan laver du et motionscykelsæde mere behageligt (eller landevejscykel) Det kan hjælpe at justere sadlen. Kontroller vinklen på din sadel. Din haleben skal ikke røre ved sædet, så juster det i overensstemmelse hermed. Placer styret i niveau med eller lidt højere end sadlen.

Hurtigste cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er den hurtigste hastighed på en cykel? 183.932 mph

Mobil cykelreparation - praktiske løsninger

Hvor meget koster en cykelindstilling? Afhængigt af dit område koster den gennemsnitlige cykelindstilling alt mellem $ 60 og $ 100. De fleste butikker tilbyder to muligheder - En mindre / grundlæggende justering, der koster $ 55 til $ 89 og en Major Tune-up, der typisk koster mellem $ 119 og $ 150. Omkostninger afhænger ofte af de tjenester, der er inkluderet i afstemningen.

Livestrong cykel - hvordan løser du det?

Hvor meget koster en Livestrong cykel? Cyklen, der kommer i varemærket gul-og-sort farve, koster $ 1.700, hvoraf $ 1.000 går til Livestrong, Lance Armstrongs kræft-velgørenhed.

Cykelfolk - besvare spørgsmålene

Hvad kalder du en person, der cykler? Hvis du cykler, kan dit køretøj også kaldes en cykel. Du kan blive kaldt en cyklist, en cyklist eller en cyklist.