Vigtigste > Cykling > Usa cykleregler - enkle svar på spørgsmål

Usa cykleregler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er reglerne for cykling?

Cykel love
  • Skal have mindst en arbejdsbremse.
  • Skal være udstyret med en klokke eller et horn.
  • Skal være udstyret med følgende, når man kører ved daggry, skumring eller i mørke: En hvidlygtelygte (højst to) En baglygte med rødt lys. En rød bagreflektor.(glad elektronisk musik) - Hvis du ikke allerede har gjort det, kan det være lidt skræmmende at cykle rundt i byen. - Cykling er virkelig sjovt i det fri, men det kan også være rigtig sjovt i byen. Du skal bare være opmærksom på lidt forskellige farer, og at du naturligvis interagerer med flere andre trafikanter end på landet. (fræk elektronisk musik) Som altid, før du tager afsted, kan det være nyttigt at tænke lidt over, hvad du skal gøre, såsom at tænke på din destination, den rute, du skal tage, og hvad du skal gøre undervejs kan støde på.

nicotinamid-mononukleotid-fødekilder

Planlægning af din rute er meget nyttig, da det kan hjælpe dig med at undgå blokerede områder eller stier, som du ikke må køre på, og det kan hjælpe dig med at prioritere cykelstier og ruter, der ikke kun er sikrere, men også ofte glattere og hurtigere og sjovere end kører på vejen. Nu er der masser af fantastiske apps derude til planlægning af din rute på cykel. Kommot er for eksempel rigtig god, men ofte når du kører rundt i byen, fungerer Google Maps med cykelfunktion virkelig rigtig godt. (optimistisk elektronisk musik) - Lad os tale om udstyret - Nu har du brug for en cykel først - Ja, men måske er det alt hvad du behøver.

Lad os indse det, i mange lande er cykling bare en form for transport, som at gå eller køre. Og så selv at bære hjelm kan få dig til at skille sig lidt ud. - Ja, men der er også lande, hvor det altid er obligatorisk at bære hjelm, selv på en bycykel og faktisk på alle typer cykler.Og personligt, hvis jeg ikke besøger min familie i Holland og kører på min bycykel der, ville jeg sandsynligvis have en hjelm på alle typer cykelture, jeg har været på - for så vidt angår tilbehør, er springvandslamper en god idé . Uundværlig efter mørkets frembrud. Og så endnu en klokke, for det vigtigste ved kørsel i byen er stigningen i trafikanter.

Så alt, hvad der kan hjælpe dig med at blive set eller hørt, er en god idé. - Ja, og en sidste ting, jeg vil anbefale at tage, hvor der ville være en lås, bare fordi det gør shopping meget mere fleksibelt - Højre - At vide, at din cykel stadig er der, når du kommer ud - Fleksibel og også mere afslappet, så du ikke ride hele tiden At bekymre sig om, at din cykel ikke vil være der, når du går af - Hej, du kan endda gå til floden for at få en is - Du er besat af, at alle byer har en flod at have. (griner) Musik) - Vi berørte det kort tidligere, men iført reflekterende tøj, især på dine arme og ben, kan det virkelig gøre det mere genkendeligt - fordi den menneskelige hjerne er instinktivt programmeret til at genkende biomekaniske bevægelsesmønstre. - Vi nævnte også lys , men disse øger også virkelig synligheden for andre trafikanter. - Og din bagage kan være et godt sted at sætte reflekser på, især hvis du ikke vil have specielt tøj på.

For eksempel er en reflekterende rygsæk fantastisk, fordi du kan se den fra alle sider. (glad elektronisk musik) - Storbylivet kan udgøre alle mulige farer ved, at børn går i skole, folk, der går deres hunde, huller, afløbsdæksler, endda store lastbiler eller busser. Og hej, du skal endda holde øje med cyklister, der får resten af ​​os dårligt omdømme - tror ikke bare, du kan hoppe over kryds i sidste øjeblik - at køre røde lys er farligt, og der er også andre trafikanter Årsag ikke at kunne lide os, hvilket vi sandsynligvis vil undgå - Ja.Og en sidste bemærkning er, at hvis din by har de specielle cykelkasser ved trafiklysene, er det bestemt værd at bruge temaer, ikke kun vil du være mere synlig for trafikanterne bag dig. Hvis det er grønt, kan du også rejse tidligere. I betragtning af hastighedsgrænsen på omkring 30 kilometer i timen i de fleste byer holder dette dig foran trafikken, sandsynligvis indtil det næste sæt trafiklys. (glad elektronisk musik) - Jeg føler mig i en by, din opførsel er særlig vigtig.

Flere mennesker, vi kan se dig, og hvad du laver. Så giv ikke nogen mulighed for at hente noget dårligt, du har gjort, som de kan bruge mod dig eller andre cyklister. Og det er ret let, alt hvad du skal gøre er at behandle andre trafikanter og andre cyklister, som du selv vil blive behandlet.

Hudson River Greenway

Vær høflig og prioriter, hvis du har brug for det. Og husk også, at de fleste af cykelbanerne deles, så der er fodgængere også, så forvent ikke en kontinuerlig tur. En simpel takkebølge eller et smil kan virkelig gøre en enorm forskel, når de interagerer med bilister, andre cyklister og fodgængere.Og vær opmærksom på, at med det momentum, du bærer som en person på en cykel, er du ofte den farligste ting på en fælles rejse. Så pas på børn, hunde, fodgængere, telefonzombier. Du vil ikke såre hende, og du vil heller ikke skade dig selv ved at falde af.

Jeg ved om dette, fordi jeg blev ramt af en hund tidligere på året, selvom det var hunden. Jeg ville ønske, at jeg havde bremset lidt og undgået at komme til skade. - Måske hvis du havde en Emma-klokke, som kan være meget nyttigt på cykelstier for at advare vandrere og cyklister om, at du skal forbi.

Folk sætter ofte pris på høflighed for at fortælle dem, at du er der. Det er især nyttigt, når du overhaler. (glad elektronisk musik) En af de mest populære ting at lave i byen er shopping.

Så hvorfor ikke gå til dit marked og fylde din indkøbskurv fuld? de lokale råvarer og bær det hjem på din bycykel. - Nu er din cykelbagage også en fantastisk måde at øge din synlighed på vejen, som nævnt tidligere. Cykling i byen er en sikker og behagelig oplevelse.

Det er et fantastisk transportmiddel og udforskning. Men du skal være opmærksom og være opmærksom på, hvordan dine handlinger har brug for at påvirke andre mennesker, men mest af alt skal du komme ud og nyde det. Hvis du kunne lide denne artikel, giv os tommelfingre op og klik dernede for flere tip til cykling i byen.

gaver til mountainbikere

Hvordan kan jeg køre min cykel i USA?

IForenede Stater, alle skalkørepå højre side af kørebanen. Aldrigrideditcykelmod trafikstrømmen. Du bruger generelt det samme rum som andre drivere og deler en bane med dem. Hvis en bane er bred nok til at dele med et andet køretøj (ca. 14ft / 4m),ride3ft / 1m til højre for trafikken.

Hovedårsagen til ikke at køre byen er bekymring for sikkerhed. Jeg mener, det kan være ret skræmmende med travle kryds og mange biler i bevægelse, men det behøver ikke at være nej, med nogle råd og nogle regelmæssige chauffører kan du opbygge din dygtighed og tillid til denne artikel, jeg giver dig tips til at hjælpe mig med at du føler dig sikker og selvsikker under kørslen. Lad os gå, inden du går, lad os sørge for at den cykel, du kører, er godt vedligeholdt og i god stand, så kontroller dine bremser, at de fungerer, hvis du har brug for dem, kontroller dæktrykket korrekt, så du ikke ender med at få alle de flade dæk og hvorfor ikke kontrollere dine gear for at sikre, at de ikke glider.

Hold din cykel i tip-top-form for at sikre, at du ikke distraheres af knirken eller lignende skramler ordentligt, hvis du har gjort det godt, så kan du gå ud på vejen og udstyre din cykel med for- og baglygter, især om vinteren men du kan også gøre dette i sommer vil hjælpe dig med at blive synlig i Når du kører om natten, men også i de svage dagslys, er det også en god ide at lade lysene være på din cykel, så du aldrig glemmer dem, og hvorfor ikke tænke på dem, tilføje en evne til din cykel - dette sikrer, at Destry kender og kender din cykel. Tilstedeværelse tilberedt og udstyret hjælper dig med at reducere og håndtere alle de farer, en by kan udgøre for fodgængere og travle arbejdere, og de uventede overraskelser også, hvor kontoret ikke er nede på gaden, jeg mener, den største frygt for at gå vild i byen, hvis du ikke ved ikke, hvor du er. Top tip til dig, hvis du finder en kollega eller ven at følge, så gør det, så du kan fokusere på dig selv og dine omgivelser i stedet for anvisningerne, og når du skal køre alene er jeg desværre fordi jeg ikke har en labyrint, så er det ok at stoppe stop i et sikkert område og kontrollere ruten og tjekke et kort på en app eller noget, der er knyttet til dit styr, for hvad er im Trafik bliver farligt, så hold ikke øjnene høje, ja, på dette niveau ved du hvad jeg mener ved positivt engagement med andre trafikanter vil du sikre dig, at du ser det lettere, men det kan også føles mere sikkert, især når du er ved det I kryds som denne er det bydende nødvendigt, at du signalerer tydeligt på forhånd, og du laver muligvis også øjenkontakt med denne vejbruger, der sørger for, at du bliver behandlet lidt bedre og giver ham nok tid til at manøvrere noget at huske, men tjek signalet og derefter manøvrere ligesom Hank gjorde, det er også værd at øve, hvis du gør dette på en rolig øvevej så du kan køre i en lige linje, men også se bag dig - ligesom Hank gjorde døden, mener jeg, fyren ved præcis, hvad han laver, er det ikke det bedste råd, jeg har? nogensinde hørt, og det bedste råd, jeg kan give dig, er ikke at være en guide og køre for forudsigeligt, kør så glat for alle trafikanter, du ved præcis, hvad du laver, og kan bedømme i overensstemmelse hermed, om det er sikkert at tage cykelstien, men du kører muligvis på vejen, og det er faktisk sikkert, men jeg vil sige, kør ikke for tæt på kanten af ​​vejen, ikke i tagrenden, da det kun vil tilskynde biler til at overhale dig for tæt, og du vil ikke være i stand til at undgå farer som parkerede biler eller huller, mens du er i banen, selvom du kan tage kontrol på den måde og give dig selv nok plads til at have nok plads i tilfælde af en fare som at parkere biler eller en pause For at manøvrere rundt om det, tage banen er lovlig og anbefales i motorvejskodens blinde pletter Ja, de er virkelige, især på store køretøjer, men en ting at passe på bliver ingen som taget, fordi lyspunkterne på disse køretøjer er helt massive og de kan muligvis ikke se dig kravle rundt insid Før de drejer, har du masser af plads, bare hvis de vender om og sørger for, at du kan se dem, og føreren kan se dig, når det er sikkert at gøre det, især i det våde, og de har også en hel masse forskellige overflader brostensbelagte, beton og endda asfalt, når du kører i det våde, men undgå de hvide eller endda de gule linjer, især når du svinger, og nogle byer har dem ikke, men sporvognslinjer kan være helt dødbringende, især hvis du får din cykel fanget i en af dem, fordi jeg lærer af erfaring, at det ikke ender godt, så når du kommer i kontakt med en sporvognslinje, og den kan bunnyhop, hvis du kan dække et kropsdæksel igen, men hvis du ikke kan undgå det, så lige over det uden at bremse, fordi du er min Guinness kapu tt, og hvad vil det ikke, og det gjorde vi alle, men du ved hvornår du skal komme, når der er mange kæmperridere, og du kan alle blive konkurrencedygtige og køre med andre pendlere og så kommer du til din destination eller sveder din ting, jeg vil sige don ' t køre, komme ud af løbet og nyd din pendling virkelig flot og let, og på den måde har du vundet.

Jeg ankommer ikke helt svedig, og du kan lige så godt ikke skære andre cyklister i din proces. Når du nyder din pendling til arbejde, mener jeg, at det er afslappende at drage fordel af en tid til at slappe af. Jeg håber, at disse tip og tricks har hjulpet dig med at få dig til at føle dig sikker, have det sjovt, men vigtigst af alt, vær sikker, mens du er i Drive byen. Pas på alt, hvad jeg vil se i den næste artikel yep

Skal du lovligt bære hjelm, når du cykler?

Skal jeg bære hjelmhvornårjegcyklus? Der er ingen lov, der tvingercyklisteri alle aldre tilbrug hjelm. Det er dog naturligvis farligt at cykle uden en, og Highway Code foreslår altcyklister bæreren sikker og veltilpasninghjelmuanset hvad lovene siger.6. feb 2017

Kan cyklister køre midt på vejen?

Kør i midtenaf banen

Ikke kun er det lovligt for encyklisttilride i midtenaf en bane har den faktisk et navn: den primære position eller 'at tage banen'. Normaltcyklisterskulle gerneridei det, der kaldes den sekundære position, ca. 30 cm til 1 m fra kantstenen.
31. okt 2017

top cykel hjelm

Så der ser ud til at være to stammer, en mentalitet, der er cyklist versus bilist, der ejer vejen, der har ret til at bruge vejen, ikke bør være, og bilister kan tænke, hvorfor kører denne cyklist midt på gaden, er stopper han mig? At blive overhalet, men der er en grund til det, og det er cyklisk, at cyklisten tænker på, hvorfor han klemmer sig forbi denne indgang eller udgang til en gade, og de er virkelig vigtige lærere, vi er opmærksomme på det, og vi har samtaler med vores studerende og prøv ikke at få den næste generation af chauffører til at tænke sådan, fordi vi alle andre trafikanter ikke kan ændre, hvad de gør, men vi kan ændre, hvordan det påvirker os, og det er virkelig vigtigt som kørelærer, men chauffører i generelt kan kun være opmærksom og empatisk over for andre trafikanter og hvad de muligvis kan gøre. Kørelærere har et enormt ansvar for at indgyde empati for alle trafikanter og ansvar for chauffører for at sikre, at de er ved siden af ​​ansvarlige Cyklister spiller deres rolle i at gøre vejene sikre for alle. Så det er meget vigtigt, at de forstår, hvad cyklister gør, og formidler dette til deres elever, så vi skal være meget opmærksomme på cyklister, når vi underviser, og vi skal være meget opmærksomme på at lære de studerende, hvordan man kører bil om en cyklist og om, hvad det er, der giver undervisning og bringer ind i vores lektioner, at de spor, som cyklister giver os, og hvorfor de gør visse ting, hvorfor de cykler midt i banen, hvad er det, og når vi ved, at vi kan videregive det til vores studerende og vores studerende forstår det, og det er virkelig stærkt og vigtigt.

Primær position er måske et af de mest kontroversielle aspekter af den nationale standard, og cykeltræning baseret på det betyder, at du tager centrum, tager stilling på vejen med din cykel i midten af ​​banen, i stedet for at køre for langt til venstre, du er sikkert ikke i tagrenden, den anden position, der oftest bruges Dette er den sekundære position, og det er til venstre for flodtrafikken måske igen en meter fra siden, bestemt ikke i Rinneso, bruges cyklister at arbejde med disse to positioner primær og sekundær kaldes de primær sekundær, fordi den primære, den optimale position, der tyder på en primær cyklist, er absurd for dem, der ikke er erfarne og trænet i at bruge naturinstinkt, vil foreslå at undgå trafik eller tage din cykel af vejen, hvis det er for skræmmende og vil have færdighederne til at vide, hvordan man bevæger sig ind i det primære område og holder det primære område gennem smalle områder, hvor der er risiko for, at forbikørsel kan være farligt, igennem kryds, hvor du ikke ønsker at blive overhalet, hvis du er på en. Ankommer til krydset, har du fuld autoritet til at bruge det kryds, så det er bedst at køre banen gennem en vejkryds, holde og bruge dette rum, der er stor selvtillid at vide, hvordan man gør det. Som lærer er det virkelig vigtigt, at vi gør de studerende og os selv opmærksomme på andre rosenkranse på vejen, hvad enten det er cyklister, fodgængere, mennesker i handicappede klapvogne, at vi deler gaden med alle, der har ret til at være der, ligesom vi ikke bruger biler, er det for enhver trafikant, så det er virkelig vigtigt, at vi formidler dette punkt til vores elever, for hvis vi ikke forstår, at vores elever ikke forstår ikke, og hvis vi har empati, og vi ved, hvorfor folk gør visse ting, kan vi spille denne teamsport sammen, det er en offentlig gade, alle kan bruge cyklister fodgængere bilister advokat chauffør taxachauffør, vi skal alle dele, hvad vi har brug for er trafikregler dette er vejen regler vi har nationale normer da for cykling har vi også en national standard for cykling, så en af ​​vanskelighederne ved ikke mange mennesker meget om den nationale standard for cykling, der understøtter Bikeabil? Uddannelseschauffører virker ofte uvidende om, at når de bliver konfronteret og fornærmet af cyklister i første position, har de det som om de er i vejen, når der i virkeligheden kun en anden trafikant tilfældigvis kommer derhen først og skal dele det med alle andre, så det virkelig eksisterer . Det er ikke tilfældet for enhver vejbruger, der har en overvægtig påstand, vi alle gør, og jobbet med sympati og cykeltræning og føreruddannelse er at dele denne vej og træne andre i, hvordan man korrekt deler den, så vi kaster se på de nationale standarder, som vi har et par, som vi følger som kørelærere, og jeg vil læse det ud bare for at lære det bogstaveligt talt ikke er min rolle, som om du kender mig, ved du det, så det afsnit, der siger det at arbejde med andre trafikanter giver andre trafikanter nok tid og plads til at udføre manøvrer, så det drejer sig ikke bare om at dreje vejen, det kan dreje til venstre og højre, alt dette bremser de regler, der er på plads for andre trafikanter anvende dvs. cyklister gør hvad de gentager, for eksempel især førere af store køretøjer eller ubeskyttede trafikanter som cyklister u Motorcyklister og den position, de kan vælge på vejen, så det er virkelig meget vigtigt, at vi selv er opmærksomme på disse ting, så vi ved hvorfor disse ting sker, og vi kan så forholde os til vores studerende forestille sig, at denne situation foran dig kører og se en cyklist foran dig, og en bus nærmer sig fra den anden side, du vil gerne køre forbi cyklisten, men cyklisten kører midt i banen, hvorfor skal du forestille dig det ud fra cykelens perspektiv At vide, at du ikke har nok plads til at passere, mens bussen kommer på den anden side, og du forhindrer dig i at tage forkerte beslutninger, så faktisk hjælp dem ved at holde dig selv, så du ikke går fremad, når der ikke er noget sted at forvandle dit håndled til en cyklist, det er godt der, hvis de ikke gør det, bliver du presset ned i tagrenden, og der er ikke nok plat z til at cykle, så beskyt dig selv ved at klæde af dig og dig og bussen og alle dens passagerer, du har taget en ret ansvarlig beslutning der og nogle gange en modig, hvis du ikke er særlig sikker på steder at gøre det i byen som Holland har en meget bedre infrastruktur end du s for cyklister, og vi har ikke tendens til at have god infrastruktur for cyklister disse ting, og hvordan man opfører sig, hvorfor cyklister gør visse ting under bestemte omstændigheder, og hvordan man reagerer på sådanne situationer cykelevne er en løsning af flere for at hjælpe flere mennesker med at cykle oftere og mere sikkert Det er ikke en infrastrukturløsning Det er en adfærdsændringsløsning Uddannelse og træning for at udstyre folk med færdigheder og selvtillid til at cykle på vejen, som vejene er i dag, lad os se på denne sætning e, som vi sandsynligvis alle bruger og bestemt ikke nu og da At gå ved en fejltagelse er med det samme, ved du, vi skal med det samme sige, hvad der siger til nogen ubevidst, at jeg stort set er den samme, jeg kommer igennem, det er virkelig relevant for sårbare trafikanter som cyklister og fodgængere og folk sådan, når vi tror, ​​at vi har ret, så har vi problemer med at ændre ordet til prioritet.

Det lyder måske bare som et ordspil, det betyder virkelig, det har mere at gøre med tankegangen, at vi har prioritet, vi kan prioritere, men vi kan ikke have prioritet, og det er en rigtig god sætning, som folk er opmærksomme på af er, at de har prioritet, men faktisk kan det være bedre at lade den person krydse, og så kan jeg gå videre i stedet for at have den rigtige vej til at skubbe mig gennem lastbilchaufførerne, gør de ikke alle fem? År og år skal de for det meste gøre 35 timer i klasselokalet, og et af de områder, de kan dække, er udsatte trafikanter, og det inkluderer cyklister og fodgængere og sådan noget, og jeg tror, ​​at hvis de gør det, bør bilister også, men bilister har intet sådant system, så vores opgave er at sikre, at bilisterne virkelig er opmærksomme på denne slags ting og virkelig er opmærksomme på, hvordan trafikanterne påvirker os, da de påvirker lastbilchauffører, da Larry-chauffører påvirker dem, som fodgængere påvirker os og gennemgår alle disse ting i stedet for bare at køre biler, fordi dine folk måske går fint senere og endda kører en varevogn to dage efter bestået eksamen, og hvad er det? Vision, hvordan er det anderledes, vores cyklist fanger dem lidt mere, når de kører en vanvan lidt bredere, for eksempel for at de kan trænge igennem cykelbaner, så det er ret vigtigt, at vi gør denne slags ting med vores med vores læring chauffører dækker også, hvis du har folk, der kommer til dig, graver lidt dybere, skal du finde ud af, hvad de gjorde, men hvor længe har det været, at de cykler regelmæssigt, hvordan kan de indarbejde det i deres ridning? Okay så se på nogle myter og misforståelser, der er ting som cyklister, der har brug for at have en forsikring, for at cyklister bliver nødt til at bære ulykken. Skal cyklister betale vejafgift, fordi vi ikke betaler vej på vejen? Skatter også, men det er en anden diskussion, du ved, de skal bruge cykelbaner, alle disse ting sker, og når du har en samtale med dine studerende, og de siger disse ting negativt, måske er det ret vigtigt at have en snak og det du dømmer ikke dig selv, fordi jeg helt sikkert hører lærere? at dømme cyklister, de skal gøre dette, de skal ikke gøre, hvad de laver, det betyder virkelig noget, vi ikke, fordi vi fodrer, vi fodrer denne person med viden om, at vi fodrer, så vi føler, at vi ikke er instruktører, de tager vores holdning. Det er virkelig vigtigt, at vores holdninger er rigtige, fordi holdninger kan føde på dem, når de er hos dig

Hvad er 75-reglen i cykling?

Det75-procentHerskeangiver, at i det mindste i løbet af en given træningsuge75procent af dine miles (eller tid) skal være på eller under75procent af din maksimale puls (MHR).

Hvad er regel 1 for cykler?

Mens minimumnummerafcyklerman skal eje er tre, det rigtigenummerer n +1, hvor n ernummerafcyklerejes i øjeblikket. Denne ligning kan også omskrives som s -1, hvor s ernummerafcyklerejet, der ville resultere i adskillelse fra din partner.25. okt 2018

Hvor meget koster det at cykle over Amerika?

Omkostningerne tilcykel over Amerikakan variere meget afhængigt af din eventyrstil og vaner. Jeg er sikker på, at folk har knirket forbi med en selvstændigcykelride, der koster mindre end $ 1.000 dollars, mens den understøttescykelforlystelser kan koste en cyklist tæt på $ 10.000, når alt er gjort.19. jan 2016 g.

ww1 cykel

Hvor lang tid tager det at cykle over USA?

Vivilleestimere, at encykeltur over Amerikader dækkede 4.000 miles i altville tageen gennemsnitlig rytter mindst 61 dage at gennemføre. Vores selvstændigecykeltur over Amerikatog 80 dage, og vi tilbagelagde ca. 4500 miles i alt.12. nov. 2015

Er det ulovligt at cykle uden hjelm Californien?

ICalifornien, alle i alderen 18 og derunder, der opererer acykel, scooter eller skateboard eller brug af rulleskøjter skal lovligt bære encykelhjelm. Det betyder, at det er teknisk lovligt for unge atcykle udeniført enhjelmpå privat ejendom (undtagen fortove).25. nov. 2020 g.

Kan du bære hovedtelefoner, mens du cykler?

CykelNetværkets relativt enkle test viste, at man kørte medhovedtelefonerpå et rimeligt niveaugørikke reducere mængden af ​​vejstøjdu kanhøre til mindre end chaufførernes.Duskal være opmærksom på, hvad der sker omkringdu, hvilket betyder at se på vejen eller cykelstien snarere end en skærm.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.